Καλύτερο μηχάνημα μάχης - 2018 2021 thesocialu101.com

Καλύτερο μηχάνημα μάχης – 2018

Οι μέρες που το κάνατε στον εαυτό σας με το χέρι σας τελείωσαν! Ο αυνανισμός Autoblow 2+ είναι το τέλειο παιχνίδι που σας επιτρέπει να αναδημιουργήσετε το felatio απίστευτα ρεαλιστικά χωρίς να σας ενοχλεί κανείς!

Κορυφαία Μηχανή Blowjob Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Αυτόματη ροή 2
(Η επιλογή μας)
Συμπαγές μέγεθος, είναι κατασκευασμένο από μανίκι και το μηχάνημα
Onyx 2
(Εντονος)
4 τμήματα: η ίδια η συσκευή, ένα κλιπ πιασίματος, ένα καπάκι και ένα μανίκι
SayberX
(Επιλαχών)
Εξομοιώνει το σεξ μέσω του εσωτερικού κινητήρα του, του δέρματος και του λουριού

Το μόνο που έχετε να κάνετε; Καθίστε και απολαύστε! Λόγω των διαφορετικών, ανταλλάξιμων μεγεθών των περιπτώσεων προσαρμόζεται στο καλύτερο σας κομμάτι σαν ένα δεύτερο δέρμα και πέρα ​​από αυτό που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά ανοίγματα σώματος. Ανάμεσα σε πολλά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, το Autoblow 2+ τροφοδοτείται, εξοικονομώντας σας την ταλαιπωρία της αγοράς μπαταριών! Παρακάτω θα μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Η επιλογή μας

Τι έχει δύο αντίχειρες και αγαπά τα χτυπήματα; Εσείς, προφανώς. Με το νέο και βελτιωμένο Autoblow 2+, θα συναντήσετε σύντομα το σεξ παιχνιδιών για τους άνδρες που θέτει ένα νέο πρότυπο σε ρεαλιστικές προσωπικές εμπειρίες.

Η επιλογή μας

Η μηχανή προσομοίωσης Blowjob Onyx 2 σας παρέχει τρεις τρόπους από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε όταν πηγαίνετε σόλο.

Η επιλογή μας

Αυτόματη αρσενική αυνανίδα υψηλής ισχύος, με τηλεχειρισμό παρακολούθησης κίνησης που λειτουργεί μέσω του Διαδικτύου.

Καλύτερη μηχανή Autoblow 2+

Τι είναι αυνανισμός?

Ο λεγόμενος αυνανισμός είναι ένα τεχνητό άνοιγμα στο στόμα, το στόμα ή το άνοιγμα, το οποίο αποτελείται από υψηλής ποιότητας τεχνητό δέρμα, το οποίο θα επιτρέψει στους άντρες κατά τη διάρκεια του αυνανισμού να έχουν την πιο αυθεντική σεξουαλική εμπειρία.

Τα περισσότερα μοντέλα μιμούνται ένα άνοιγμα του κόλπου και είναι συνεπώς εξοπλισμένα με ένα εσωτερικό κανάλι που επιτρέπει τη διείσδυση στους αυνανιστές.

Τι είναι το Autoblow 2;+?

Το διάδοχο μοντέλο του Autoblow είναι το Autoblow 2+ και μπορεί βασικά να περιγραφεί ως μηχάνημα αυνανισμού ή μηχάνημα. Η ιδιαιτερότητα του καλού κομμάτι είναι ότι είναι σε θέση να μασάζ ολόκληρο το άκρο και σας εγγυάται ένα συναίσθημα βαθύ λαιμό πέρα ​​από το μούδιασμα.

Τα εναλλάξιμα μανίκια διατίθενται σε τρία μεγέθη, καθιστώντας το διασκεδαστικό για άνδρες όλων των μεγεθών του πέους. Το διάδοχο μοντέλο εντείνει την διέγερση του πέους σας με έναν πιο σφιχτό μηχανισμό με μια νέα τρίτη σειρά από σφαίρες και τον μαστίζει σε μήκος 15 cm.

Τι φαίνεται το Autoblow 2+?

Το Autoblow 2+ έχει κυλινδρικό σχήμα στα χρώματα λευκό και μπλε και κατασκευάζεται στην πλευρά του ανοίγματος με ένα ανταλλακτικό περίβλημα κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας τεχνητό δέρμα, το οποίο αντιπροσωπεύει το κανάλι διείσδυσης για την εισαγωγή του πέους.

Ενώ το πλαίσιο της συσκευής αντιστοιχεί σε ένα τυποποιημένο μέγεθος, τα μανίκια μπορούν να αλλάξουν και να προσαρμοσθούν κατά βέλτιστο τρόπο στο μέγεθος του πέους, πράγμα που σας εγγυάται μια εντατική μουσική.

Τα μεγέθη των μανικιών του αυτόματου ρολογιού:

  • Μικρό: Πέος με διάμετρο 2,4 έως 3,2 cm (περιφέρεια 7,5-10 cm)
  • Μέσο: Πέος με διάμετρο από 3,2 έως 4,4 cm (περιφέρεια 10-14cm)
  • Μεγάλο: Πέος με διάμετρο από 4,4 έως 5 cm (περιφέρεια 14-16cm)

Πώς λειτουργεί το Autoblow 2+?

Η λειτουργικότητα των παιχνιδιών είναι παιδική: Το πέος απλώς ωθείται στο άνοιγμα του αυνανισμού με τη βοήθεια λιπαντικού (παρακαλούμε χρησιμοποιήστε πηκτή με βάση το νερό) και ενεργοποιήστε το.

Ο μηχανισμός μέσα στο πλαίσιο, ο οποίος περικλείει το ελαστικό περίβλημα με τρεις δακτυλίους και κινείται πάνω-κάτω με ελαφριά πίεση, διεγείρει όλο το μήκος του πέους μέσω των μαργαριταριών.

Με τη βοήθεια αυτών των ενσωματωμένων κινούμενων αλυσίδων μαργαριταριών, οι οποίες κινούνται πάνω και κάτω πάνω από το μανίκι στο παιχνίδι, η αίσθηση του μούδιασμου ρεαλιστικά μιμείται. Είναι όλα πλήρως αυτοματοποιημένα και δεν χρειάζεται να μετακινήσετε τη συσκευή επάνω και κάτω όπως και άλλα παιχνίδια.

Η ταχύτητα των κινήσεων ή η επιλογή τριών επιπέδων έντασης μπορεί να καθοριστεί από εσάς απλά πιέζοντας ένα κουμπί, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας πόσο γρήγορα θέλετε να φτάσετε στο αποκορύφωμα της μαγικής εμπειρίας blowjob.

Πώς συγκρίνεται το Autoblow 2+ με άλλα αυνανίσματα?

Χωρίς αμφιβολία, το Autoblow 2+ είναι η πρώτη πραγματικά ρεαλιστική εναλλακτική λύση στα άλλα σεξουαλικά παιχνίδια για τους άνδρες. Επιπλέον, δεν είναι μόνο ενδιαφέρον για τους κυρίους της δημιουργίας, αλλά μπορεί επίσης να φέρει μεγάλη χαρά στο κοινό παιχνίδι αγάπης.

Ποιος είναι ο αυνανισμός κατάλληλος για?

Το σεξ παιχνίδι μπορεί να ενσωματωθεί απόλυτα στο παιχνίδι αγάπης με τον σύντροφό σας.

Ακριβώς όπως τα θηλυκά παιχνίδια, ο αυνανισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη φωλιά αγάπης σας. Ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ, το Autoblow 2+ μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα αν η αντοχή των αγαπημένων σας μειώνεται ή απλώς θα ήθελε να σας παρακολουθήσει.

Εμπειρίες αυτόματου καταιγισμού – πώς θα αποδειχθούν?

“Εκπληκτική: Ήμουν τόσο έκπληκτος καθώς έρχεται κοντά σε μια πραγματική δουλειά. τόσο καυλιάρης! “- tinu στην Amorana

“Geil: Geiles Αίσθημα, ειδικά επειδή απλά δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. “Απλά προσθέστε αρκετό λιπαντικό και αυτό θα κινηθεί μόνο του. – Ανώνυμος στην Αμοράνα

“Horny: Δεν είχα ακόμα μια καυλιάρης ακόμα. εκτός από την πραγματική. απλά πάνω από αυτό, και ας κάνει μέχρι το τέλος, το συναίσθημα είναι λαμπρό. δεν μου είναι τόσο μεγάλο, σκέφτηκε πρώτα, πιθανότατα δεν θα αισθανθεί πολύ, τότε έχουν λάβει το μικρότερο, είναι τέλεια. Μπορώ μόνο να το συστήσω. η γυναίκα μου είναι πραγματικά ζηλιάρης. “Λοιπόν, θα πάρω ένα νέο παιχνίδι, τότε. – Νικ για την Αμοράνα

Μεταξύ των ανδρών, το Autoblow 2+ είναι γνωστό ως “η καλύτερη μηχανή blowjob ποτέ” και το μοντέλο διάδοχος ειδικότερα προσφέρει ακόμη πιο συντριπτική και τρελό blowjobs από τον προκάτοχό του.

Πόσο αληθινός αισθάνεται το ανοιχτό μάτι της Autoblow?

Παρά τους συναρπαστικούς οργασμούς που μας δίνουν οι άλλοι αυνανιστές, αυτός ο εξομοιωτής πίεσης ξεπερνάει όλα τα άλλα παιχνίδια. Επιπλέον, ποτέ δεν εξαρτάται ποτέ από το αγαπημένο σας πρόσωπο ή το αγαπημένο σας πρόσωπο, αν θέλετε να απολαύσετε ένα τέλειο blowjob.

Autoblow 2+ – από πού να το αγοράσετε?

Βρείτε το Autoblow 2+ στο κατάστημα Amorana Shop φτηνό.

Εκεί μπορείτε να το παραγγείλετε χωρίς έξοδα αποστολής και θα παραδοθεί στο σπίτι σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εάν παραγγείλετε πριν τις 5 μ.μ..

Τι φθηνή εναλλακτική λύση Autoblow είναι διαθέσιμη?

Εναλλακτικά, ο θερμαντήρας Masturbator με τη λειτουργία θέρμανσης (μπορεί να θερμανθεί έως 40 ° C) και 6 διαφορετικές δονήσεις προσφέρει τα καθαρότερα τρελά αέρια. Εντούτοις, ο καλοσχηματισμένος καρκίνος είναι πιο κατάλληλος για τους άνδρες που τους αρέσει να κάνουν τη δική τους δουλειά. Υπάρχει μόνο μία πλήρως αυτοματοποιημένη μηχανή blowjob όπως το Autoblow.

Ποιο λιπαντικό μπορώ να χρησιμοποιήσω και ποιο όχι?

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το νερό και ένα ειδικό αντιβακτηριακό καθαριστικό για σεξουαλικά παιχνίδια ή απλά λίγο σαπούνι και ζεστό νερό για να διασφαλίσετε ότι τα ελαστικά μανίκια παραμένουν πάντα καθαρά.

Δεν συνιστούμε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορούν να επιτεθούν στο υλικό του Autoblow και στο μανίκι και να τα κάνουν εύθραυστα ή ραγισμένα.

Πόσο δυνατά είναι το μηχάνημα αυτόματου ψεκασμού Autoblow 2+?

Φυσικά, το Autoblow κάνει θόρυβο και λειτουργεί με σαφήνεια μόλις το ενεργοποιήσετε – τελικά, η μηχανή blowjob κάνει σπουδαία δουλειά. Αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες ο όγκος του μικρού φίλου δεν πρέπει να δημιουργεί προβλήματα.

Σε ποια μεγέθη μπορώ να αγοράσω το Autoblow 2+?

Υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγέθη φακέλων για το Autoblow 2+.

  • Μικρό: Πέος με διάμετρο 2,4 έως 3,2 cm
  • Μέσο: Πέος με διάμετρο από 3,2 έως 4,4 cm
  • Μεγάλο: Πέος με διάμετρο από 4,4 έως 5 cm

Πώς μπορώ να καθαρίσω το παιχνίδι?

Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί μετά τη χρήση! Αφαιρέστε απλώς το μανίκι από τη θήκη μετά τη χρήση και ξεπλύνετε με λίγο ζεστό νερό – το κάνετε! Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντιβακτηριακό καθαριστικό παιχνιδιών για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καθαρά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Autoblow για πολύ καιρό.

Το προϊόν παραδίδεται φορτισμένο?

Όχι, δεδομένου ότι το Παιχνίδι τροφοδοτείται, δεν χρειάζεται να φορτιστεί πριν από την πρώτη χρήση. Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με το Autoblow 2+.

Σε ποια συσκευασία αποστέλλεται το Autoblow 2+?

Όπως πάντα, η Amorana στέλνει την παραγγελία σας σε ένα διακριτικό κουτί χωρίς λογότυπα, οπότε κανείς δεν θα ξέρει τι διέταξε.

Κορυφαία Μηχανή Blowjob Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Αυτόματη ροή 2
(Η επιλογή μας)
Συμπαγές μέγεθος, είναι κατασκευασμένο από μανίκι και το μηχάνημα
Onyx 2
(Εντονος)
4 τμήματα: η ίδια η συσκευή, ένα κλιπ πιασίματος, ένα καπάκι και ένα μανίκι
SayberX
(Επιλαχών)
Εξομοιώνει το σεξ μέσω του εσωτερικού κινητήρα του, του δέρματος και του λουριού

Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης αν θέλω να παραγγείλω το Autoblow 2+?

Εάν παραγγείλετε το προϊόν στο Amorana Sex Shop πριν από τις 17:00, θα αποσταλεί την ίδια ημέρα από το ναυτιλιακό κέντρο στο Glattburg.

Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο Autoblow online οποιαδήποτε στιγμή, καθώς αποστέλλεται αποκλειστικά από την Swiss Post.

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το Autoblow με λιπαντικό?

Για να αισθανθείτε τα αισθήματα ακόμα πιο ρεαλιστικά, θα πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσετε το Autoblow με λίγη λιπαντική ουσία. Η διέγερση του πέους εντείνεται επιπλέον και η αίσθηση της εμφάνισης φαίνεται πιο αυθεντική από ποτέ. Η υγρασία του λιπαντικού κατανέμει καλύτερα τις δονήσεις και την πίεση των κινούμενων μαργαριταριών πάνω στον άξονα, ώστε να μην διακρίνει κανείς τον αυνανισμό από το πραγματικό φεστιβάλ.

Μπορώ να αγοράσω το Autoblow 2+ στο λογαριασμό μου?

Ασφαλώς και είσαι! Στο amorana.ch μπορείτε να πληρώσετε εύκολα με τιμολόγιο, πιστωτική κάρτα και προκαταβολή. Επιπλέον, δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για εσάς.

Ποια άλλα προϊόντα μπορώ να αγοράσω το Autoblow 2+ με?

Κατά την αγορά του αυνανισμού συνιστάται να παραγγείλετε ένα μπουκάλι λιπαντικού με βάση το νερό (π.χ. Come In από Inverma) καθώς και ένα αντιβακτηριδιακό καθαριστικό Sextoy, καθώς το μανίκι του παιχνιδιού πρέπει να καθαρίζεται πριν και μετά τη χρήση για λόγους υγιεινής.

Ποια ερωτικά παιχνίδια μπορώ να συνδυάσω το Autoblow με?

Το Autoblow 2+ συνδέεται τέλεια με τα Anal Toys. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρωκτικό βύσμα ή ένα πρωκτικό δονητή για να περιποιηθείτε τον προστάτη σας, ενώ το Autoblow χαϊδεύει το καλύτερο κομμάτι. Μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε το συναίσθημα πλήγμα.

Έχω συχνά πρόωρη εκσπερμάτιση. Μπορεί ένα Autoblow να βοηθήσει?

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ένα πολύ θεραπευτικό πρόβλημα. Ο αυνανισμός επιτρέπει στους άντρες να φτάσουν στο «σημείο μη επιστροφής» το συντομότερο δυνατό και να προσπαθήσουν να μην ξεπεράσουν αυτό το κατώφλι και να αποτρέψουν την πρόωρη εκσπερμάτωση, δηλ .: .. Σας βοηθά να εκπαιδεύσετε την αντοχή σας. Ο αυνανισμός μιμείται το στοματικό σεξ πολύ πιο ρεαλιστικά από ότι το “handiwork” σας θα μπορούσε ποτέ να σας προετοιμάσει για αντοχή κατά τη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σας με συνεχή εκπαίδευση. Δεν είναι για τίποτα που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο από πολλούς ως το καλύτερο sextoy για τους άνδρες.

Έτσι, ελπίζω ότι θα μπορούσατε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Autoblow και τους διαφορετικούς τύπους μανικιών εδώ.

Χρήστες: κριτική και σχόλια σχετικά με το Autoblow 2

Ο άνθρωπος προσπαθεί να αντικαταστήσει τον άνθρωπο παντού με μηχανές – η σεξουαλικότητα δεν αποτελεί εξαίρεση. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η εξέλιξη της μηχανής φούσκας έχει προχωρήσει αρκετά.

Αν και τα σεξουαλικά παιχνίδια για τους άνδρες – σε αντίθεση με τα παιχνίδια για τις γυναίκες – εξακολουθούν να ωθούνται στην βρώμικη γωνία. Όποιος χρησιμοποιεί τέτοια βοηθήματα έχει την κολλώδη εικόνα μιας σεξουαλικής αποτυχίας, η οποία κάνει μόνο μια κουβέρτα από καουτσούκ να κοιμάται μαζί του.

Πραγματικές κούκλες, πορνοστασμένα αστέρια

Ένας από τους λόγους για την βρώμικη εικόνα είναι η ανατομία. Μπορεί ένας τέλεια διαμορφωμένος δονητής να τοποθετηθεί ακόμη και ως διακόσμηση σε ένα σαλόνι: Θα πρέπει να προσελκύσει λιγότερη προσοχή κατά την επίσκεψη από ένα εύθραυστο κόλπο από καουτσούκ στο ράφι. Ή να το θέσω σε μια κάπως, χάρη, αναρροφήσα μεταφορά: τα πλήκτρα αντιγράφονται, οι κλειδαριές δεν είναι.

Η τεχνολογία των ανδρικών παιχνιδιών κάνει τεράστια πρόοδο. Οι κούκλες από καουτσούκ καλούνται σήμερα πραγματικές κούκλες και έχουν μια τρομακτική ομοιότητα με τις πραγματικές γυναίκες αντί για ένα στρώμα αέρα.

Οι vaginas τσέπης, ή fleshlights, είναι αληθινές για την κλίμακα αναπαραγωγές των πρωταρχικών σεξουαλικών οργάνων των πορνό αστέρια.

Και μόλις το Rolls Royce είναι το κορόιδο: το Autoblow 2, το τυπικό κίνημα του χεριού του αυνανισμού, το Autoblow, και έτσι η πλήρης υπόσχεση του κατασκευαστή, το κάνει από μόνο του.

Αρνήθηκα να δεχθώ μια εντολή από τον αρχισυντάκτη 20 λεπτών για να δοκιμάσω τη μηχανή για μια αναφορά δοκιμής. Βρήκα όμως έναν νεαρό που συμφώνησε να δοκιμάσει το μηχάνημα – υπό την προϋπόθεση ότι ήταν απόλυτη ανωνυμία. Στη συνέντευξη μιλά για τις εμπειρίες του.

Τι σκεφτόσαστε όταν το αποσυσκευάσατε?

Θεέ μου. Τι τεράστια μηχανή. Το Autoblow μοιάζει με ένα μείγμα τοστιέρα με πρόσβαση στο internet και ηλεκτρική σκούπα. Αλλά ως τεχνολόγος, με ενδιέφερε πώς λειτουργεί αυτό το πράγμα. Και?

Είναι δύο δαχτυλίδια με μαργαριτάρια. Μετακινούνται προς τα πάνω και προς τα κάτω από ηλεκτρικό μοτέρ για να προσομοιώσουν ένα τέτοιο στόμα. Η ταχύτητα είναι απείρως μεταβλητή με έναν μικρό τροχό στην κάτω πλευρά της συσκευής.

Έχετε διαβάσει το εγχειρίδιο?

Ναι, οι προειδοποιήσεις με μπερδεύουν επειδή με προειδοποίησαν για γεννητικούς τραυματισμούς.

Στην πραγματικότητα, λέει: “Η απουσία ενός εισαγόμενου σωλήνα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς. “Χρησιμοποιήστε λιπαντικά με βάση το νερό για να εισάγετε το πέος σας στο σωλήνα. (ούτω!)

Τρομακτικός. Ωστόσο, συνεχίσατε.

Ήθελα να είμαι σοβαρός ελεγκτής μέχρι το πικρό τέλος. Και έκανα τα πάντα σωστά, έτσι το πέος μου είναι ωραία, ευχαριστώ που ρωτήσατε. Δεδομένου ότι δεν μένω μόνο, έπρεπε να κλειδώσω τον εαυτό μου στο δωμάτιο για να μπορώ να απολαύσω την ειρήνη μαζί με τη συσκευή σε ειρήνη.

Πρέπει να ρωτήσω: Έχετε ανάψει κεριά; Η ρομαντική μουσική έπαιξε?

Αφήσω την μουσική να τρέξει. Αυτός ο τύπος με τη φοβερή μουσική βήμα-βήμα, Skrillex, τον βρήκα κατάλληλη. Και πνίγηκε από τον ήχο του αυτοκινήτου.

Υπήρχε προκαταβολή?

Θα μπορούσατε να το πείτε αυτό. Έβαλα ένα προφυλακτικό γιατί δεν εμπιστευόμουν τη μυρωδιά εκείνου του καουτσούκ της Κίνας στη συσκευή. Μυρίζει σαν παλιό πετρέλαιο ή κάτι τέτοιο. Πολύ, πολύ παράξενο. Και δεν ήθελα το δέρμα μου να έρθει σε επαφή με αυτό. Στη συνέχεια άδειγα την ολίσθηση της κρέμας στο μανίκι καθώς αισθάνθηκα κατάλληλος και έβαλα αυτή την ηλεκτρική σκούπα επάνω μου.

ηλεκτρική σκούπα?

Μπορείτε να το γεμίσετε γεμάτο, κάνει αρκετά θόρυβο. Μου θυμήθηκε μια ραπτομηχανή. Και τότε επίσης παρατήρησα ότι χρειάζεστε πολύ περισσότερο λιπαντικό. Ένιωσα ένα λίτρο άδειο.

Ήταν σε θέση να χαλαρώσετε αργότερα?

Οχι δεν είναι πραγματικά. Ο στόχος μιας τέτοιας μηχανής δεν θα έπρεπε να είναι να συγκεντρωθεί. Αλλά έκανα τη μουσική πιο δυνατά, ώστε ο ήχος να μην με ενοχλεί πια και οι συγκάτοικοί μου.

Το πιο σημαντικό ερώτημα: Πώς αισθάνεται?

Δεν έχει σημασία. Δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλύτερη λέξη. Αρχίζει με τη θερμοκρασία: δεν είναι απλά αλήθεια. Όταν ικανοποιώ τον εαυτό μου – που είναι η λιγότερο εκπληκτική μορφή του σεξ, αφού ως ηθοποιός ξέρω τι να περιμένω – έχω τουλάχιστον ένα ζεστό χέρι που είναι πιο κοντά στο πραγματικό σεξ.

Μιλώντας για έκπληξη: Δεν υπάρχει απροσδόκητη κίνηση από αυτή τη συσκευή, αλλά κινείται μόνο προς μία κατεύθυνση – εμπρός και πίσω. Επομένως δεν αλλάζει την πίεση ή την κατεύθυνση. Μπορώ να φανταστώ ότι μια τρύπα σε ένα καρπούζι θα είχε παρόμοιο αποτέλεσμα.

Αλλά φτάσατε στον οργασμό?

Ναι, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος. Ήμουν πολύ απασχολημένος με το μηχάνημα για να παρακολουθώ το χρόνο. Αλλά ήταν περίπου 20 λεπτά. Μια αισθησιακή αίσθηση. Αλλά ποτέ δεν έφτασα στο υψηλότερο επίπεδο – εξαιτίας του θορύβου, που αποσπά την προσοχή πάρα πολύ – και είχα την αίσθηση ότι είχα έναν αλτήρα στο χέρι μου.

Κάποιος πρέπει να το κρατάει για σας. Η χρήση αυτής της συσκευής με έναν συνεργάτη θα ήταν σαν να πάτε στο κομμωτήριο με ένα φαλακρό κεφάλι.

Υπάρχει τουλάχιστον κάτι θετικό για την αναφορά?

Οχι για μένα. Δεν έχει τίποτα να κάνει με ένα blowjob – ούτε καν κακό. Το μόνο πλεονέκτημα που μπορώ να πάρω από αυτή τη συσκευή Δεν έχει δόντια.

Πώς θα βελτιούσατε τη συσκευή?

Περισσότερη πίεση, αναρρόφηση, ζεστασιά, τυχαίες κινήσεις – και αν το μηχάνημα κάπνιζε μαζί μου ένα τσιγάρο και μου πλήρωνε τα συγχαρητήρια, θα του έδινα και ψευδώνυμα.

Το συμπέρασμά σας?

Η καλύτερη απόδειξη ότι ήταν ένα μοναδικό πράγμα για μένα είναι το γεγονός ότι δεν ρωτάω καν αν μπορώ να κρατήσω τη συσκευή δοκιμής.

Κορυφαία Μηχανή Blowjob Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Αυτόματη ροή 2
(Η επιλογή μας)
Συμπαγές μέγεθος, είναι κατασκευασμένο από μανίκι και το μηχάνημα
Onyx 2
(Εντονος)
4 τμήματα: η ίδια η συσκευή, ένα κλιπ πιασίματος, ένα καπάκι και ένα μανίκι
SayberX
(Επιλαχών)
Εξομοιώνει το σεξ μέσω του εσωτερικού κινητήρα του, του δέρματος και του λουριού

Είναι μια εναλλακτική λύση για κάποιον που δεν έχει φίλη?

Δεδομένου ότι δεν έχει καμία σχέση με μια πραγματική εργασία φυσήματος, μπορώ μόνο να μαντέψω: Stick to your hand. Ή η έκφραση που ερμηνεύεται ελεύθερα: λοφία, φτάνει στη βουβωνική χώρα.

Ο ελεγκτής μας ήταν απογοητευμένος με το Autoblow 2, σε αντίθεση με τους περισσότερους πελάτες της Amorana.ch που περιγράφουν τις εμπειρίες τους με τη συσκευή στον ιστότοπο.

Ένας Κέβιν είναι πολύ ενθουσιώδης: “Μεγάλη. Κυρίες, έχετε πραγματικό ανταγωνισμό εδώ! Ποτέ δεν πίστευα ότι θα υπάρξει κάτι τέτοιο για τους άνδρες. “

Άλλοι είναι επίσης πολύ ικανοποιημένοι, αλλά οι περισσότεροι επικρίνουν τον όγκο.

Ο Λούκας Speiser της Amorana λέει: “Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι μαζί του, αλλά δεν αισθάνονται όλοι το ίδιο. Το Autoblow είναι το καλύτερο πωλώντας παιχνίδι για τους άνδρες, ακολουθούμενο από τα Fleshlights. “Δεν θα σας πω ακριβώς τους αριθμούς. “Ακριβώς αυτό: το παραδίδουμε σε παλέτες από τον κατασκευαστή.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics