Αναθεώρηση: Επιλογή του καλύτερου αρσενικού αυνανισμού το 2018 2021 thesocialu101.com

Αναθεώρηση: Επιλογή του καλύτερου αρσενικού αυνανισμού το 2018

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τους θηλυκούς και τα σεξουαλικά εργαλεία για τους άντρες γενικά.

Κορυφαίος αρσενικός αυνανισμός Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Fleshlight Flight
(Η επιλογή μας)
Αντιπροσωπεύει μια τεχνητή αναπαραγωγή του κόλπου
Meiki Zhang Xiao
(Εντονος)
Pussies και θηλαστικά τσέπης με παιχνιδιάρικο σχεδιασμό
Tenga Egg
(Επιλαχών)
Διάφορα είδη σεξουαλικών παιχνιδιών για άντρες

Έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, από τους καλύτερους κατασκευαστές & μοντέλα στη χρήση, υλικά, φροντίδα σε συνιστώμενα και διακριτικά καταστήματα sex.

Η επιλογή μας

Το Fleshlight προσφέρει μια πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία για χειροκίνητη χρήση ή συνδέοντας το παιχνίδι σας με τον διαδραστικό κόσμο

Η επιλογή μας

Για τη μαίαντη 5ης γενιάς της Meiki no Syoumei, κοίταξαν την Κίνα για την έμπνευσή τους. Ο Zhang Xiao Yu, το πιο δημοφιλές γυναικείο γυμνό μοντέλο στην Κίνα, επιλέχθηκε για αυτό το νέο masturbator με δύο στρώσεις Meiki και είναι επίσης η πιο δημοφιλής Meiki στη σειρά.

Η επιλογή μας

Αποδεικνύοντας ότι τα σπουδαία πράγματα έρχονται πραγματικά σε μικρά πακέτα! Το αυγό TENGA έχει τώρα δεκαεπτά διαφορετικές ποικιλίες και είναι διαθέσιμο ως μεμονωμένες μονάδες ή σε μισή ντουζίνα κουτιά για να σας φέρει λίγη τυχαία ενθουσιασμό κάθε φορά.

Αμαρτία: Εισαγωγή

Οδηγός για Ανδρείκελα

Ένας αυνανιστής, γνωστός και ως τεχνητός κόλπος, είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ, σιλικόνη, TPE ή αφρό, που επιτρέπει στους άνδρες να έχουν απολύτως πραγματικό σεξ, ακόμα και όταν αυνανίζονται χωρίς γυναίκα.

Εκτός από τον όρο αυνανισμός, χρησιμοποιούνται συχνά οι ακόλουθοι όροι: Καουτσούκ μουνί, μουνί, τεχνητός κόλπος, μουνί ταξίδια, τεχνητό μουνί, κόλπος σιλικόνης, νύφη του ναυτικού, μουνί μουντζούρι, μουνί μουνί, κ.λπ..

Ένας αυνανισμός είναι καλύτερος από το φύλο

Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι ο παράγοντας διασκέδασης. Ο στόχος κάθε αυνανισμού είναι να αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό κόλπο που σε καμία περίπτωση δεν είναι κατώτερος στην αίσθηση του κανονικού σεξ.

Ανάλογα με το αν ο αυνανισμός είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ, σιλικόνη, TPE ή CyberSkin, το συναίσθημα διαφέρει κατά τη διάρκεια της διέγερσης. Κατά τη γνώμη μας, τα υλικά CyberSkin και TPE (θερμοπλαστικά ελαστομερή) αισθάνονται ιδιαίτερα ρεαλιστικά και ζωντανά.

Ένας αυνανισμός είναι ασφαλής

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για μας ότι τα προϊόντα που παρουσιάζουμε και δοκιμάζουμε είναι αβλαβή για την υγεία. Δεν κάνουμε καμία εξαίρεση για τα pussies τσέπης, τα αυνανίστρια και άλλα εργαλεία ευχαρίστησης. Ακόμη και ο καλύτερος μαχητής μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες σε μερικούς άνδρες, επειδή το καουτσούκ ή ο cyberskin εν μέρει περιέχει πλαστικοποιητές / φθαλικές ενώσεις που είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Συνεπώς, προτείνουμε μόνο αυνανίστριες και κελύφη από τσέπη από θερμοπλαστικό ελαστομερές TPE. Αυτό το υλικό είναι απολύτως ασφαλές. Είναι ασφαλές για τα τρόφιμα και απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα, πλαστικοποιητές και υλικά που είναι επιβλαβή για την υγεία.

Ένας αυνανισμός είναι ανθεκτικός

Όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα παιχνίδια αγάπης, η ανθεκτικότητα διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Είναι σημαντικό για μας ότι η ποιότητα των υλικών είναι σωστή και ότι μπορείτε να έχετε μεγάλη διασκέδαση με ένα παιχνίδι.

Αυτό ισχύει, φυσικά, όχι μόνο για τα σεξουαλικά παιχνίδια για άνδρες αλλά και για δονητές, δονητές, μηχανές σπασίματος και τα ίδια.

Με αυτό, εννοούμε επίσης την εύκολη συντήρηση και φροντίδα των παιχνιδιών φύλου.

Διακριτική αποστολή: Καλύτερο για το απόρρητό σας

Ειδικά στον ερωτικό χώρο, η διακριτική ναυτιλία είναι απόλυτη ανάγκη. Κατά κανόνα, όλοι οι πάροχοι στέλνουν το 100% διακριτικά. Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την πτυχή παρέχοντας ταυτόχρονα τα καλύτερα αρσενικά αυνανίσματα της επιλογής σας.

Εάν αποδίδετε ιδιαίτερη σημασία στην εμπιστευτική ναυτιλία, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ορίσετε ένα DHL Packstation ως διεύθυνση παράδοσης.

Σχεδόν όλα τα μεγάλα ερωτικά καταστήματα στο Διαδίκτυο, καθώς και πολλοί λιανοπωλητές στο Amazon, προσφέρουν ανώνυμη / διακριτή ναυτιλία στα πακέτα DHL.

Μαγισσών: Τα καλύτερα ρεαλιστικά αρσενικά παιχνίδια

Η ρεαλιστική αίσθηση ενός αυνανισμού εξαρτάται κυρίως από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις φυσικές προδιαγραφές. Το καλύτερο αρσενικό θηλυκό θα πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος, το σχήμα και το μήκος σας. Εκτός αυτού, εξαρτάται επίσης από τις πιθανές σας επιθυμίες. Ένας διεγερτής δύναμης σεξ θα σας σοκάρει με κάτι περισσότερο από μια ρεαλιστική αίσθηση ενός κόλπου. Ένα κλασσικό βασικό θηλαστικό για πρότυπη διέγερση θα νιώθει σαν πραγματικός εραστής. 

Τα καλύτερα αρσενικά αυνανίσματα αποκαλύπτονται στο τέλος αυτής της παραγράφου στην ενότητα The Best Pussy Pussy recommendation.

Τα περισσότερα μοντέλα Lustmuschi είναι τεχνητές απομιμήσεις κόλπων από καουτσούκ, σιλικόνη καλύτερης ποιότητας ή TPE που έχουν ένα εσωτερικό κανάλι που διαμορφώνεται σε πραγματικό κόλπο. Ωστόσο, υπάρχουν και αυνανίστες, των οποίων τα εσωτερικά κανάλια είναι εφοδιασμένα με νεύρα ευχαρίστησης, αυλακώσεις ή άλλα σωματίδια διέγερσης για την αύξηση της διέγερσης για το πέος.

Τα καλύτερα αρσενικά αυνανίστρα έχουν μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά λεγόμενα “ένθετα” για να επιλέξουν από ρεαλιστικές / αληθινές στο πρωτότυπο μέχρι απολύτως τρελό και εξαιρετικά διεγερτικό. Όταν επιλέγετε έναν αυνανισμό, είναι σημαντικό να αποφασίσετε αν σας αρέσει ή όχι μια ρεαλιστική, ζωντανή διέγερση του πέους.

Ο πιο δημοφιλής καπνός από καουτσούκ

Οι τρέχοντες αγαπημένοι μας μαχητές είναι τα μοντέλα FLESHLIGHT Girls

Με την πάροδο του χρόνου έχουμε δοκιμάσει και αξιολογήσει πολυάριθμες μαλακίες για εσάς. Τα πιο σημαντικά κριτήρια στις δοκιμές μας είναι η διέγερση (αίσθηση), το υλικό (ποιότητα), ο καθαρισμός, η φροντίδα και η ανθεκτικότητα.

Εκτός από τον ασυναγώνιστο λόγο τιμής / απόδοσης, αυτή η σειρά χτυπά και όλα τα άλλα μαύρα αυτιά από την άποψη του ρεαλισμού και της διέγερσης. Δεν γνωρίζουμε κανένα άλλο τεχνητό κόλπο που να αισθάνεται ρεαλιστική και πραγματική στην αφή όπως τα μοντέλα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Είναι το καλύτερο που αποδεικνύεται από πολλές κριτικές πελατών.

Τι γίνεται με ένα αυνανιστή DIY?

Μια επιλογή DIY είναι πάντα εφικτή – μόνο google κάτι σαν “το καλύτερο αρσενικό masturbators DIY” και απολαύστε τον φτηνό και πρακτικό τρόπο σας για σεξουαλική ευχαρίστηση. Στις πολυάριθμες δοκιμές έχουμε φυσικά κατασκευάσει και δοκιμάσει τους εαυτούς μας, αλλά η προσωπική μας εμπειρία έδειξε ότι σχεδόν όλα τα αυτο-κατασκευασμένα μοντέλα δεν ήταν πραγματικά κατάλληλα για καθημερινή χρήση, είτε λόγω της χρήσης επικίνδυνων υλικών (πλαστικές σακούλες, PVC, σφουγγάρια καθαρισμού κλπ.) ή επειδή ο χειρισμός ήταν πολύ δυσκίνητος για καθημερινή χρήση.

Ιδιαίτερα ο επαγγελματικός καθαρισμός και αποθήκευση είναι σχετικά περίπλοκος, έτσι ώστε να πρέπει να κάνετε ένα εντελώς νέο θηλασμό κάθε φορά που αισθάνεστε ξύπνιοι για να εξασφαλίσετε τέλεια υγιεινή. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να θυμάστε: Είναι δυνατό να φτάσετε στο αποκορύφωμα με ένα σπιτικό αυνανισμό, αλλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε το συναίσθημα με τα καλύτερα μοντέλα από το Spider, Meiki, Fleshlight ή Rends.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας δώσουμε την συμβουλή να επενδύσετε κάποια χρήματα σε ένα υψηλής ποιότητας και εύχρηστο αρσενικό αυνανισμό. Με σωστό καθαρισμό, αποθήκευση και φροντίδα, τα καουτσούκ μωρά της FLESHLIGHT, ιδίως, διαρκούν μια ζωή, ο πρώτος μου αυνανισμός είναι ήδη πάνω από 2 χρονών και εξακολουθεί να λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα!

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα ή ακόμα θέλετε να δημιουργήσετε έναν τεχνητό κόλπο τον εαυτό σας, σύντομα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες, βίντεο και οδηγίες για το πώς να το χτίσετε μόνοι σας εδώ.

Οι καλύτεροι τραυματίες που παράγονται ποτέ 

Οι αυνανιστές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ασία – διατίθενται σε διάφορα σχέδια και από διαφορετικούς κατασκευαστές. Με αυτή τη σελίδα, έχουμε θέσει ως στόχο να δοκιμάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα από διαφορετικούς προμηθευτές και έτσι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το δικό σας καουτσούκ μουνάκι.

Οι καλύτεροι αυνανιστές υψηλής ποιότητας μπορούν να βρεθούν στους κατασκευαστές μάρκας όπως οι Fleshlight (αμερικανική μάρκα), Tenga, Spider, Meiki και Rends (ιαπωνικές μάρκες).

Ανάλογα με τον κατασκευαστή, η ποιότητα κάθε αυνανισμού μπορεί να ποικίλει σημαντικά. Εκτός από τα πιο συμπαγή μοντέλα όπως τα Fleshlights, Ogaholes Tenga ή pussies pocket από την Spider, υπάρχουν επίσης κλασικές κούκλες από καουτσούκ (πάνω μέρος του σώματος / κορμού) από κατασκευαστές όπως η Meiki από την Ιαπωνία. Υπάρχει επίσης μια τρέχουσα τάση προς τα ηλεκτρικά μοντέλα, ειδικά τα μοντέλα R-1 A10 Piston και R-1 A10 Cyclone από Rends.

Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη επισκόπηση των καλύτερων κατασκευαστών και των προϊόντων τους.

Ο καλύτερος αρσενικός αυνανισμός: Σύντομο ιστορικό

Η θριαμβευτική πορεία ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, όταν ξεκίνησε στην Αμερική η πρώτη επονομαζόμενη παραγωγή αυνανισμού. Ως το πρώτο αρσενικό σεξ παιχνιδιού, πέτυχε μεγάλη δημοτικότητα, η οποία αποδεικνύεται από πάνω από 16 εκατομμύρια πωλούμενα αντίγραφα, ένα γνωστό μέγεθος στην αγορά. Δεν υπάρχει κανένα άλλο σεξουαλικό παιχνίδι για τους άνδρες, το οποίο, εδώ και δεκαετίες, έχει και είναι σχεδόν τόσο δημοφιλές όσο ένας αυνανισμός.

Από το εξωτερικό, οι αυνανιστές φαίνονται αφανείς επειδή είναι καμουφλαρισμένοι ως φακοί. Στο εσωτερικό, ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει ένα διαφορετικό ένθετο (κόλπος, στοματικό ή πρωκτικό) κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά μαλακό αφρό (που ονομάζεται Cyberskin σε τεχνική ορολογία), που είναι πραγματικά απίστευτα κοντά στην αρχική γυναίκα, τόσο οπτικά όσο και από άποψη συναίσθημα, κάνοντας τα προϊόντα της Fleshlight μια εξαιρετική εναλλακτική λύση ή συμπλήρωμα στο σεξ με πραγματικές γυναίκες.

Εκτός από το κλασικό Fleshlight Vaginas (Pink Lady), υπάρχουν και μοντέλα που διαμορφώνονται μετά από το γυναικείο στόμα και τον πρωκτό, έτσι ώστε πραγματικά δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία στον αυνανισμό. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η μάρκα είναι ο μοναδικός παραγωγός αυνανισμού με άδεια παραχάραξης κόλπων πολλών διάσημων πορνογραφικών αστέρων – έτσι το όνειρο του σεξ με το αγαπημένο σας πορνό αστέρι μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα.

Το μωρό τσέπης Fleshlight είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για άντρες που μπορεί να πάρει, είναι απίστευτα αληθινό να αισθάνεται και λόγω της ευρείας γκάμας των προϊόντων δεν υπάρχει σάρκα.

Meiki

Ακριβώς όπως και η Τένγκα, η Μέικι είναι ένα από τα καλύτερα αρσενικά θηλαστικά από την Ασία, την Ιαπωνία. Τα σεξουαλικά παιχνίδια Meiki και τα αυνανίστρα χαρακτηρίζονται από το παιχνιδιάρικο και ευφάνταστο σχεδιασμό τους. Η γενική δημοτικότητα των manga comics και anime αντικατοπτρίζεται επίσης στους αυνανιστές των ασιατικών κατασκευαστών.

Η ποιότητα των ασιατικών αυνανιστών είναι επίσης πολύ καλή, όλα τα δοκιμασμένα προϊόντα της Meiki και της Tenga ήταν σε θέση να μας πείσουν εντελώς, τόσο από την άποψη της συναισθηματικής σταθερότητας και της κατασκευής.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά προϊόντων Meiki σε αυτή τη σελίδα.

Tenga

Ο ιαπωνικός προμηθευτής Tenga διαθέτει επίσης μια αρκετά διαφορετική σειρά αρσενικών θηλαστικών. Εκτός από τις αποκαλούμενες αγκάθια (το ομώνυμο είναι το ιαπωνικό όνομα για το “pussy pussy”), που είναι αρκετά παρόμοια με τα αμερικάνικα προϊόντα, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά άλλων αρσενικών μαλακιστών από την Tenga.

Τα καλύτερα γνωστά είναι σίγουρα το μαχαίρι αυνανισμού Tenga Egg, όπως το όνομα ήδη δείχνει ότι θυμίζει έντονα τα συνηθισμένα αυγά. Το εσωτερικό των αυγών Tenga αποτελείται από ένα εξαιρετικά τεντώσιμο ελαστικό φιλμ (ελαστομερές), το οποίο ταιριάζει ιδανικά στο πέος κατά τη διάρκεια του αυνανισμού και έτσι παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία αυνανισμού. Τα αυγά Tenga διατίθενται σε 6 διαφορετικές εκδόσεις, κάθε μία με διαφορετική εσωτερική ζωή, έτσι ώστε να υπάρχει πάντα αρκετή ποικιλία όταν αυνανίζονται.

Αυτά τα αυνανίστρα είναι απλό να χρησιμοποιούν και να αισθάνονται καλά, έτσι ώστε η διακριτική τους εμφάνιση και το πρακτικό τους μέγεθος να τα καθιστούν ιδανικά για ταξίδια ή για ικανοποίηση της απόλαυσης σε διακοπές.

Για να είμαστε δίκαιοι, τα αυγά Tenga δεν είναι τα καλύτερα σε μακροζωία και δεν μπορούν πραγματικά να ανταγωνιστούν με τα Fleshlights όσον αφορά το χειρισμό και τη συναισθηματική αυθεντικότητα.

Αν ψάχνετε για ένα μακράς διαρκείας σεξ παιχνίδι που μπορεί να συμβαδίσει 100% με το γυναικείο πρωτότυπο από κάθε άποψη, θα πρέπει να επιλέξετε το Fleshlight. Έχει ένα διακριτικό σχήμα και ένα ειδικό, διαφανές εσωτερικό. Ο κατασκευαστής προσφέρει επίσης ένα εξαιρετικό μοντέλο για τους συχνούς ταξιδιώτες και τους παγκόσμιους οδηγούς, με τους οποίους οι άντρες μπορούν εύκολα και διακριτικά να επιβιώσουν στους ελέγχους ασφαλείας στον αερολιμένα.

Κορυφαίος αρσενικός αυνανισμός Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Fleshlight Flight
(Η επιλογή μας)
Αντιπροσωπεύει μια τεχνητή αναπαραγωγή του κόλπου
Meiki Zhang Xiao
(Εντονος)
Pussies και θηλαστικά τσέπης με παιχνιδιάρικο σχεδιασμό
Tenga Egg
(Επιλαχών)
Διάφορα είδη σεξουαλικών παιχνιδιών για άντρες

Αυνανιστές: Βασική Ταξινόμηση

Από την Fleshlight, Meiki, Spider, Tenga, Rends και άλλους προμηθευτές υπάρχει ένα ευρύ φάσμα pussies τσέπης, τα οποία διαφέρουν στην εμφάνιση, τη λειτουργικότητα, τη συναισθηματική αυθεντικότητα και φυσικά στο τμήμα τιμών.

Στη λίστα θα βρείτε όλους τους συνήθεις τύπους μουνί τσέπης και στη συνέχεια θα βρείτε ξεχωριστό τμήμα με περισσότερες πληροφορίες για κάθε τύπο:

  • Επιμήκη ή σωληνοειδή (αυνανισμός με το ένα χέρι)
  • Ηλεκτρική (αυνανισμός χωρίς χέρια)
  • Κούκλες (ως επί το πλείστον αυνανισμός χωρίς χέρια)
  • Κλασικό (κανονικό σωληνοειδές αυτί)

Τα πιο συνηθισμένα είναι οι μακρυές αυνανιστές σε σχήμα σωλήνα, τα κλασικά στην κατηγορία αυτή είναι τα Fleshlights από τις ΗΠΑ. Η Meiki, η Spider, η RendS και η Tenga ανέπτυξαν αργότερα ένα μεγάλο αριθμό pussies (όψεις), που είναι αρκετά όμοια στην εμφάνιση και λειτουργία τους με το Fleshlights. Σε σύγκριση με τα ηλεκτρικά μοντέλα αρσενικών αυνανιστών ή τις μεγαλύτερες κούκλες φύλου, η τσέπη σε μορφή κονσερβών ή σωλήνων είναι εύχρηστη και κατάλληλη για αυνανισμό στο σπίτι και ως μουνί ταξιδιού εν κινήσει.

Επιπλέον, τόσο οι Ιάπωνες όσο και οι Αμερικανοί αρσενικοί αυνανιστές δεν είναι καθαρά σεξουαλικά παιχνίδια για τους άνδρες, φυσικά μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στο αγάπη με έναν πραγματικό συνεργάτη.

Τα φθηνότερα αυνανίστρα ενός χεριού από μερικούς από τους προαναφερθέντες προμηθευτές κοστίζουν μόνο 30-40 ευρώ, για το φθηνότερο Fleshlight που πληρώνετε περίπου 60-70 ευρώ, οι δοκιμές μας έχουν δείξει ότι πληρώνει για να βάλει μερικά ακόμα ευρώ στον καλύτερο αρσενικό αυνανισμό , επειδή το λάστιχο των φθηνότερων μοντέλων τείνει να σχιστεί ή να γίνει εύθραυστο αρκετά γρήγορα.

Κάντε τον αυνανισμό σας να εκτελείται στο καλύτερό του

Μια εξαίρεση είναι οι αυνανιστές FLESHLIGHT, οι οποίοι αποδεικνύουν εντυπωσιακά ότι η καλύτερη ποιότητα δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή. Όλα τα προϊόντα αυτού του κατασκευαστή θα μπορούσαν να πείσουν σε πολυάριθμες δοκιμές με εξαιρετικό δείκτη απόδοσης και ακραίο ρεαλισμό. Τα μοντέλα Lustmuschi της μάρκας των ΗΠΑ διατίθενται από περίπου 60 € σε εξειδικευμένα καταστήματα ή στο Amazon.de. Η συμβουλή μας!

Ηλεκτρικός κακοποιός: το μέλλον είναι εδώ

Μερικοί προμηθευτές, όπως τα Rends από την Ιαπωνία, έχουν ειδικευτεί σε ιδιαίτερα εξελιγμένα ηλεκτρικά μαλακτικά. Ιδιαίτερα γνωστά είναι τα δύο μοντέλα Rends Piston και Rends Cyclone, από τη σειρά προϊόντων Rends R1.

Renders R-1 A10 Εμβολοφόρα και Renders R-1 A10 Cyclone είναι τα καλύτερα, τα πιο σύγχρονα και πρωτοποριακά masturbators που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα αυνανίσματα στην αγορά, το παιχνίδι Rends Sex έχει ένα ρυθμιζόμενο ηλεκτρικό μοτέρ που εξασφαλίζει ευχάριστες δονήσεις και περιστροφές στο εσωτερικό του παιχνιδιού του παιχνιδιού, το οποίο διεγείρει το πέος με απίστευτα ευχάριστο τρόπο.

Η συχνότητα και η ένταση των δονήσεων μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα με τηλεχειριστήριο σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες.

Με οποιοδήποτε άλλο χειρουργικό αρσενικό αυνανισμό θα πρέπει να ενεργείτε μόνοι σας για να επιτύχετε την επιθυμητή διέγερση του πέους, μόνο οι μηχανές αυνανισμού Rends λειτουργούν εντελώς αυτόματα και χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση της δικής σας, η οποία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Απλά ενεργοποιήστε το μηχάνημα αυνανισμού Rends και ξεκινάει ο ευχάριστος αυνανισμός.

Τα μοντέλα R-1 A10 Piston και Rend R10 έχουν και τα δύο χέρια ελεύθερα για άλλα πράγματα, επιτρέποντάς σας να συγκεντρωθείτε πλήρως σε ερωτικά βίντεο ή εικόνες, για παράδειγμα, ενώ το ηλεκτρικό αρσενικό masturbator κάνει το “έργο”.

Κούκλες από καουτσούκ: Περισσότερο από ένα συνηθισμένο αυνανισμό

Lovetoycheck.de είναι κατά κύριο λόγο σχετικά με πιο βολικό φύλο παιχνίδια όπως τα παιχνίδια sex σεξουαλικά. Δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ ζωντανές κούκλες σεξ / αγάπη κούκλες (που ονομάζονται επίσης κούκλες από καουτσούκ) και ως εκ τούτου δεν μπορεί να δώσει άλλες συμβουλές, εμπειρίες ή ακόμα και να αγοράσει συστάσεις. Αναφέραμε αυτήν την κατηγορία κυρίως για λόγους πληρότητας. Ωστόσο, είναι προφανές ότι μια γυναικεία κούκλα που μοιάζει με τη ζωή είναι ένας τέλειος αρσενικός αυνανισμός.

Χρησιμοποιήστε ένα σωστό μοτερ

Αν είστε νέοι στο θέμα, συχνά αναρωτιέστε πώς λειτουργεί ένας αυνανισμός. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να σας δώσουμε εδώ μια μικρή οδηγία για τη χρήση αυτών των Sextoys.

Η χρήση των περισσότερων σεξουαλικών παιχνιδιών για τους άνδρες είναι πολύ απλή, καθώς είναι σχεδόν πάντα ρεαλιστικές απομιμήσεις του κόλπου. Μερικά παιχνίδια, ειδικά αγάπη κούκλες, συχνά δεν έχουν μόνο έναν κόλπο, αλλά και έναν πρωκτό, το στόμα και το στήθος.

Ο αυνανισμός είναι σχεδόν διαφορετικός από το κανονικό σεξ με μια γυναίκα σύντροφο. Με τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια, τα εσωτερικά κανάλια (στοματικά, κολπικά, πρωκτικά) πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με λιπαντικό πριν από τη διείσδυση. Μόλις φανεί αυτό, η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει.

Τα υλικά λεπτομερώς

Όπως υποδηλώνει το όνομα Gummimuschi, σχεδόν όλοι οι τεχνητοί κόλποι είναι φτιαγμένοι από ελαστικό υλικό ή σιλικόνη. Τα υλικά ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από τον κατασκευαστή στον κατασκευαστή όσον αφορά το χρώμα, την ελαστικότητα, την αίσθηση του δέρματος και τη μακροζωία / ποιότητα.

Ανάλογα με τον κατασκευαστή, χρησιμοποιούνται σιλικόνη, καουτσούκ ή θερμοπλαστικό ελαστομερές / TPE. Τα υλικά διαφημίζονται στην αγορά με τα ονόματα CyberSkin, RealSkin, PureSkin, UR3 και Loveclone, μεταξύ άλλων – τα ονόματα αυτά συνήθως αποσκοπούν να υποδείξουν ότι το υλικό είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικό και ζωηρό.

Συνιστούμε μόνο μοντέλα κατασκευασμένα από τα δοκιμασμένα υλικά TPE / TPR και CyberSkin, καθώς όλα τα άλλα υλικά ενδέχεται να περιέχουν επιβλαβή συστατικά.

Η τιμή για τον καλύτερο αρσενικό αυνανισμό

Εάν θέλετε να αγοράσετε Lustmuschi, η τιμή φυσικά παίζει επίσης σημαντικό ρόλο.

Ένας πολύ καλός κόλπος τσέπης δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι ακριβός. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης διαφορετικές κατηγορίες τιμών και προϊόντα για τα ανδρικά σεξ παιχνίδια, για κάθε γούστο και πορτοφόλι, τα οποία θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στα παρακάτω.

Χαμηλός προϋπολογισμός (5 έως 20 €)

Τα φθηνότερα αυνανίστρια είναι ήδη διαθέσιμα από 5 €. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τα μοντέλα ταξιδιού, καθώς συχνά πωλούνται σε παμπ ή στις τουαλέτες των σταθμών εξυπηρέτησης αυτοκινήτων για λίγα χρήματα. Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν επίσης αυτό το “φθηνό μοντέλο” ως μουνάκι trucker.

Υπάρχουν επίσης και άλλοι προμηθευτές που πωλούν online καουτσούκ vagina σε πολύ φθηνές τιμές. Αυτό είναι σχεδόν πάντα κινεζικό παλαιοί κατώτερης ποιότητας. Η συμβουλή μας: Χέρια μακριά!
Συνολικά, οι φτηνές αρσενικοί αυνανιστές δεν μπορούν να μας πείσουν καθόλου. Η ποιότητα είναι κατώτερη και η εμπειρία του αυνανισμού δεν είναι εξίσου ρεαλιστική και αληθινή για να αισθανθεί κανείς με τους αυνανιστές από 20 € προς τα πάνω. Εδώ είναι σίγουρα αξίζει να ξοδέψετε μερικά ευρώ περισσότερο για καλή ποιότητα.

Μεσαίο προϋπολογισμό (20 € έως 100 €)

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα υψηλής ποιότητας luschtmuschi, είστε σε πολύ καλή θέση με προϋπολογισμό 20 € έως 100 €.

Οι πιο διάσημοι κατασκευαστές χρεώνουν μεταξύ 25 € και 70 € για τα μοντέλα αυνανισμού τους.

Σε αυτό το τμήμα τιμών μπορείτε ήδη να βρείτε προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αντοχή και μια πολύ ρεαλιστική εμπειρία αυνανισμού.

Η Meiki και η Spider προσφέρουν επίσης σφήνες μέχρι 99 €, αλλά η Meiki και η RendS προσφέρουν επίσης σημαντικά πιο ακριβό μοντέλα, ειδικά κούκλες αγάπης και ηλεκτρικά παιχνίδια σεξ, τα οποία θα θέλαμε να συζητήσουμε παρακάτω.

Premium προϋπολογισμός (100 € έως 2.500 €)

Ενώ στο κατώτερο και το μεσαίο τμήμα των τιμών υπάρχουν κυρίως εύχρηστοι αυνανιστές, κάποιος βρίσκει στο τμήμα premium ολοένα και πιο ηλεκτρικά σεξ παιχνίδια για τον ίδιο, καθώς και ζωντανές κούκλες σεξ / κούκλες αγάπης.

Ο αυνανισμός με τα ηλεκτρικά παιχνίδια σεξ μπορεί επίσης να είναι ελκυστικός και μια ωραία αλλαγή στη χειροκίνητη λειτουργία – αλλά το κέρδος ευχαρίστησης δυστυχώς δεν είναι αρκετά ευνοϊκό. Τα πασίγνωστα παιχνίδια από αυτήν την περιοχή είναι το μηχάνημα αυνανισμού Autoblow 2 και οι μηχανές αυνανισμού από το RendS.

Εκτός από μια ηλεκτρική μηχανή wanking, μια κούκλα σεξ ή κούκλα αγάπης μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέρουσα αν ενδιαφέρεστε για τα παιχνίδια των ανδρών. Οι κούκλες αγάπης διατίθενται σε διάφορα σχέδια ως εικόνα του κορμού, των γοφών / γλουτών ή ολόκληρου του σώματος.

Οι κούκλες μεγέθους αγάπης συνήθως έχουν 3 εισόδους (στοματικές, κολπικές, πρωκτικές) και είναι κατασκευασμένες από το ίδιο υλικό όπως τα mastirbators. Εδώ η αξία είναι συχνά στο μάτι του θεατή, έτσι ώστε υψηλής ποιότητας κούκλες από καουτσούκ μπορεί να κοστίσει καλά και ευχάριστα από 2.000 € έως 3.000 €.

Μπορεί ένας Masturbator να επιστραφεί και να επιστραφεί?

Από τους νεοφερμένους έχουμε συχνά το ερώτημα αν ο άνθρωπος μπορεί να επιστρέψει τον αυνανισμό του μετά την αγορά, αν δεν σας αρέσει.

Κατά την αγορά μέσω διαδικτύου, ο τελικός καταναλωτής δικαιούται βασικά την περίοδο ανάκλησης διάρκειας 14 ημερών, στην οποία μπορούν να ανακληθούν οι συμβάσεις αγοράς, πράγμα που ισχύει φυσικά και για την αγορά θηλυκού ή αρσενικού μαχητικού αυλού.

Ωστόσο, μόνο εάν ο αυνανισμός είναι αχρησιμοποίητος και στην αρχική του συσκευασία.

Από νομική άποψη, η επιστροφή χρησιμοποιημένων ερωτικών ειδών απαγορεύεται από το νόμο από το 2014, όπως μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το άρθρο της IT Recht Kanzlei.

Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να είναι σαφές για τους περισσότερους άνδρες, ακόμη και πριν αγοράσουν έναν τεχνητό κόλπο, αφού κανείς δεν θέλει να έχει σεξουαλικά παιχνίδια με ενδείξεις φθοράς.

Lustmuschi: ένας τέλειος αυνανισμός για ζευγάρια

Αυτό που σχεδιάστηκε αρχικά ως σεξουαλικό παιχνίδι για τους άνδρες μπορεί φυσικά να ενσωματωθεί απόλυτα στο έρωτα με έναν σύντροφο.

Ακριβώς όπως ένας δονητής και ένας δονητής, ένας αρσενικός αυνανισμός είναι επίσης τέλειος για να φέρει ένα φρέσκο ​​αεράκι στη σεξουαλική ζωή. Ειδικά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τέτοια παιχνίδια αγάπης είναι πολύ δημοφιλή για να μπει στη διάθεση.

Φυσικά, ένας κόλπος τσέπη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Πολλές γυναίκες, για παράδειγμα, επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον εαυτό τους να αυνανίζονται: ένας κόλπος από καουτσούκ μπορεί επίσης να κάνει το σεξ πιο ευχάριστο.

Ιατρική από την εξαπάτηση

Ποιος άνθρωπος δεν γνωρίζει το πρόβλημα; Κάποιος είναι ευχαριστημένος σε μια σχέση αλλά όχι σεξουαλικά απασχολημένος, καθώς ο σύντροφος έχει λίγη ώρα για σεξ για διάφορους λόγους.

Τυπικοί λόγοι για το σπάνιο σεξ στη σχέση:

  • Η γυναίκα ζει μακριά – σχέση μεγάλων αποστάσεων!
  • Η γυναίκα είναι πολύ απασχολημένη και έχει λίγο χρόνο
  • Η γυναίκα είναι στο δρόμο πολύ ή σε επαγγελματικό ταξίδι
  • Η γυναίκα συχνά έχει ημικρανία ή δεν έχει επιθυμία για σεξ

Εδώ ένας αυνανισμός κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη που μπορεί να χρησιμεύσει πολύ καλά ως “αντικατάσταση” και να δώσει στον άνθρωπο τη δυνατότητα να απελευθερώσει την πίεση και να ζήσει έξω σεξουαλικά χωρίς να προδώσει τη γυναίκα.

Ειδικά σε μια σχέση μεγάλων αποστάσεων, τα παιχνίδια αγάπης είναι ιδανικά για τη διατήρηση της σεξουαλικής ζωής με αυνανισμό, ακόμη και αν δεν υπάρχει σύντροφος.

Κορυφαίος αρσενικός αυνανισμός Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Fleshlight Flight
(Η επιλογή μας)
Αντιπροσωπεύει μια τεχνητή αναπαραγωγή του κόλπου
Meiki Zhang Xiao
(Εντονος)
Pussies και θηλαστικά τσέπης με παιχνιδιάρικο σχεδιασμό
Tenga Egg
(Επιλαχών)
Διάφορα είδη σεξουαλικών παιχνιδιών για άντρες

Οι αυνανιστές δεν είναι περίεργοι

Κατά τη γνώμη μας, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για τον οποίο ο σύγχρονος άνθρωπος του σήμερα δεν πρέπει να πέσει πίσω στα παιχνίδια για να έχει περισσότερη διασκέδαση με τον αυνανισμό.

Τέλος, σύμφωνα με μελέτες, περίπου 37% των γυναικών στη Γερμανία χρησιμοποιούν τακτικά ένα δονητή ή δονητή κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Γιατί λοιπόν οι άνδρες πρέπει να γίνουν εξαίρεση?

Ίσως είναι ακόμα λίγο ασυνήθιστο να κάνεις σεξουαλική επαφή με τον αυνανισμό για πρώτη φορά, αλλά οι περισσότεροι άνδρες είναι θετικά έκπληκτοι πόσο ρεαλιστικά και ρεαλιστικά είναι τα περισσότερα αυνανίσματα.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics