Κορυφαίες 3 καλύτερες αντλίες πέους - 2018 2021 thesocialu101.com

Κορυφαίες 3 καλύτερες αντλίες πέους – 2018

Η επιλογή της σωστής αντλίας πέους δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Οι αντλίες πέους είναι η πρώτη επιλογή για τους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία ή ένα μικρό πέος επειδή έχουν σχεδιαστεί για αυτό και ο λόγος είναι απλός – λειτουργούν!

Κορυφαίες αντλίες πέους Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Penomet Premium
(Η επιλογή μας)
Εξαιρετικά δημοφιλής αντλία
Hydromax X-series
(Εντονος)
Εξέλιξη υδροηλεκτρικής αντλίας
Bathmate Hercules
(Επιλαχών)
Αρχική υδροηλεκτρική αντλία

Η αγορά της αντλίας πέους έχει πλημμυρίσει με προϊόντα χαμηλής ποιότητας που επωφελούνται από το σχεδιασμό και τα ονόματα άλλων εμπορικών σημάτων.

Η επιλογή μας

Αυτή η έκδοση είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Amazon, είναι ακόμη και η καλύτερη πώληση όλων των μοντέλων. Αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα κυρίως στη χαμηλή τιμή.

Η επιλογή μας

Η σειρά Hydromax (πρώην Hydromax X-series) είναι το επόμενο στάδιο εξέλιξης υδροηλεκτρικής αντλίας. Η ανάπτυξη του πρωτοποριακού Bathmate, η νέα αντλία φυσητήρα και η βαλβίδα παρέχουν 35% περισσότερη ισχύ από την αρχική υδροηλεκτρική αντλία με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

Η επιλογή μας

Το Bathmate είναι η καλύτερη συσκευή πώλησης πέους παγκοσμίως που έχει πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα. Εκτός από την παροχή μεγαλύτερου πέους, η τακτική χρήση σας βοηθά να κρατάτε το πέος σας στην κορυφαία υγεία, οδηγώντας σε σκληρότερες, πιο μακροχρόνιες στύσεις και αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση.

Εγώ προσωπικά έκανα πολλή έρευνα και δοκιμή προϊόντων που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποφύγετε την απάτη.

Στο άρθρο βαθμολογώ τις καλύτερες αντλίες πέους ως εξής:

Αποτελεσματικότητα – Το πιο σημαντικό (για προφανείς λόγους)

Ποιότητα προϊόντος – Θέλετε το προϊόν να διαρκεί περισσότερο από 4 εβδομάδες.

Εξυπηρέτηση πελατών – οι αξιόπιστες μάρκες έχουν καλή εξυπηρέτηση πελατών

Τιμή – Η τιμή πρέπει να είναι σωστή και δίκαιη

Ταχύτητα των αποτελεσμάτων, ασφάλεια των προϊόντων, ανατροφοδότηση πελατών, δικαίωμα επιστροφής και ποσοστό επιτυχίας

Τι είναι μια αντλία πέους?

Μια αντλία πέος είναι μια από τις λίγες συσκευές διεύρυνσης του πέους στην αγορά που είναι τόσο γρήγορη και έχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας. μπορεί φυσικά να βελτιώσει το μέγεθος του αρσενικού πέους σας και επίσης να προκαλέσει μια ισχυρότερη και πιο μακροχρόνια στύση.

Μερικές φορές αναφέρεται επίσης ως “αντλία κενού”.

Αυτό το προϊόν αποτελείται από 3 μέρη

Η βάση της αντλίας – χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια σφικτή σφράγιση γύρω από τη βάση του πέους σας – Είναι το μόνο μέρος που αγγίζει το σώμα σας και είναι κατασκευασμένο από μαλακό πλαστικό.

Ο κύλινδρος – αυτό είναι το μέρος που έχει το πέος μέσα από αυτό, καθώς και όλο τον αέρα και το νερό.

Η αντλία – Μπορεί να τοποθετηθεί στην κορυφή του κυλίνδρου ή στην κορυφή με έναν εύκαμπτο σωλήνα, χρησιμοποιείται για την άντληση νερού ή αέρα.

Σημαντικές πτυχές που πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε

Αποτελεσματικότητα

Πρώτα απ ‘όλα, κανείς δεν θέλει να δαπανήσει χρήματα για ένα εργαλείο που δεν κάνει τίποτα. ποιο ειναι το νοημα? ελέγξτε αν το προϊόν της επιλογής σας έχει εργαστεί για άλλους ανθρώπους προτού να ξοδέψετε χρήματα σε αυτό.

Ξεκινήστε με τις αναθεωρήσεις πελατών, αλλά μην σταματήσετε, όλοι υποσχόμαστε εκπληκτικά αποτελέσματα και κάποια ακόμη πληρώνουν τους ανθρώπους για να γράψουν ενθουσιώδεις κριτικές.

Μεγάλες

Αν και αυτές οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί φυσικά για να βοηθήσουν τα αγόρια να έχουν μεγαλύτερο πέος, οι άνδρες με ένα παχύ ανδρικό σεξουαλικό όργανο θέλουν επίσης να κάνουν περιστασιακές βελτιώσεις.

Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος του θαλάμου μπορεί να φιλοξενήσει τη μοναδική σας περιφέρεια, διαφορετικά θα σας ενοχλήσει να το επιστρέψετε για κάτι άλλο.

Επιστημονική έρευνα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καθοριστεί αν μια αντλία πέους αξίζει τα χρήματά της: τα επιστημονικά δεδομένα που υποστηρίζουν το σχεδιασμό της.

Μπορεί να έχετε μισεί το σχολείο, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την εργασία σας, είναι η προτιμώμενη αντλία πέους που γίνεται με τη χρήση τυποποιημένων βιομηχανικών τεχνικών ή θα πρέπει να επανεξετάσετε τις επιλογές σας?

Μακροζωία

Τα καλά πράγματα έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και η αντοχή του εργαλείου είναι πολύ σημαντική.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές αντλίες πέους πρέπει να χρησιμοποιηθούν για αρκετές εβδομάδες πριν από την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων, θα πρέπει να είστε βέβαιοι να αγοράσετε κάτι που θέλει να είναι επιτυχία. τα πολυανθρακικά πλαστικά, η σιλικόνη, η πολυουρεθάνη και η ρητίνη είναι εξαιρετικά υλικά. πάρτε το.

Υλικά

Όταν μιλάτε για πολυκαρβονικά πλαστικά, σιλικόνη και όλα αυτά – τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένη η αντλία πέους είναι πιο σημαντικά από ό, τι νομίζετε, τα προϊόντα που προστατεύουν το δέρμα αποτρέπουν τη φθορά και αυτό είναι σημαντικό για μια συσκευή που μερικές φορές φοριέται για ώρες, οι άνθρωποι, αυτό είναι το πέος σου μιλάμε εδώ.

Διακριτικότητα

Το να λέτε στους ανθρώπους ότι χρησιμοποιείτε μια αντλία πέους είναι ένα από τα τελευταία που θέλετε, είτε είναι ιατρικό είτε καλλυντικό, πιθανότατα θέλετε να το κρατήσετε στον εαυτό σας.

Έτσι επιλέξτε ένα προϊόν που συνοδεύεται από μια τσάντα μεταφοράς ή τουλάχιστον ένα κουτί αρκετά μεγάλο για να χρησιμεύσει ως μονάδα αποθήκευσης.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Μερικές από τις πιο αποτελεσματικές σήμερα αντλίες πέους θα ήταν τόσο καλύτερες αν δεν ήταν τόσο δύσκολες στη χρήση. ο λυγισμός μιας αντλίας δεν πρέπει να αισθάνεται σαν ένα έργο επιστήμης στο κολέγιο. αναζητήστε ένα εργαλείο που είναι εύκολο στη χρήση.

Δαπάνη

Δεν είμαστε μέλη της οικογένειας Rockefeller, έχουμε λογαριασμούς για να πληρώσουμε, η δύναμη πέους μας να αυξηθεί είναι πολύ συναρπαστική και πολύ σημαντική, αλλά είναι επίσης θέρμανση και φως.

Η δαπάνη πάρα πολύ σε ένα μεγεθυντικό είναι γελοίο αν δεν είναι μια μηχανή θαύματος, τότε θα μπορούσαμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο αναχρηματοδότησης του σπιτιού μας,.

Top 3 αντλίες πέους στην αγορά με βάση λεπτομερή έρευνα

Αυτή η αντλία νερού προσφέρει μια απλή και καινοτόμο λύση για τη στυτική δυσλειτουργία και τη μεγέθυνση των αρσενικών άκρων. το penomet φαίνεται καλό και είναι φορητό με έναν διαφανή κύλινδρο που επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση των φυσικών αλλαγών στο πέος.

Penomet

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερο μπαχαρικό στη ζωή σας, οι κύλινδροι Penomet διατίθενται σε διάφορα χρώματα που είναι αρκετά διαφανή.

Πρόκειται για μια εξελιγμένη συσκευή που είναι εύκολη στη χρήση και καθιστά την κατάχρηση σχεδόν αδύνατη και το πακέτο Penomet περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα άσκησης που σας ενημερώνει για τη χρήση του και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της αντλίας πέους πριν και μετά τη χρήση θα είναι ορατά σε λιγότερο από μία εβδομάδα και αποτελούνται από ένα σύστημα πέντε ελαστικών δακτυλίων με το οποίο μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την πίεση.

Η Penomet έχει επιτύχει εξαιρετική ικανοποίηση και ασφάλεια, είναι μια πραγματική σφραγίδα ποιότητας που πληροί τα πρότυπα παραγωγής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει δοκιμαστεί για δύο χρόνια πριν από την κυκλοφορία της.

Η βιομηχανία πρόσφατα παρουσίασε το Penomet με πολλά βραβεία, ειδικότερα το Best New German Device Expansion Device 2013 και το Βραβείο Venus για το καλύτερο νέο προϊόν 2013.

Ο ίδιος ο κύλινδρος είναι κατασκευασμένος από σχεδόν άφθαρτο πλαστικό και οι φυσητήρες είναι κατασκευασμένοι από ιατρική σιλικόνη, με μια βοηθητική γραμμή διαστάσεων τυπωμένη απευθείας σε ίντσες και εκατοστά στον κύλινδρο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας.

Κάτι που μπορούμε να πάρουμε μαζί μας από τα σχόλια του Penomen:

 • Εύχρηστος
 • Απλός σχεδιασμός
 • Οι αποσπώμενοι φυσητήρες σας βοηθούν να παρατηρήσετε κέρδη και διευρύνσεις με την πάροδο του χρόνου.

Τιμή –

 • 97 για την τυπική αντλία,
 • 157 για 2 επιπλέον φυσητήρες,
 • 227 € για το κιτ ασφάλισης
 • 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • 3 χρόνια εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα για το Penomen εδώ ή κάντε κλικ εδώ για να το αγοράσετε σήμερα σε τιμή έκπτωσης

Υδρομαξ

Η δεύτερη συσκευή στη λίστα μου είναι ο Hydromax, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι μια σειρά αντλιών, X20, X30 και X40, επειδή διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και σημεία πίεσης.

Το Hydromax X-Series είναι μια συσκευή μεγέθυνσης πέους υψηλής ποιότητας και ένα προϊόν επιλογής για πολλούς άνδρες, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι άνετη στη χρήση οπουδήποτε, αν κολυμπάτε ή απλά κοιμάστε και έχει επίσης υποστεί πολλές βελτιώσεις να καλύψουν τις ανάγκες αυτών των μεταβαλλόμενων χρόνων.

Είναι παρόμοια με το Penomet, αλλά το Penomet είναι ένα προϊόν υψηλότερης ποιότητας.

Ωστόσο, όσον αφορά τις επιλογές, η σειρά αντλιών Hydromax X είναι ελαφρώς καλύτερη από τη μάρκα Penomet, επειδή διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη, για παράδειγμα αν το πέος σας είναι μικρότερο από 10 εκατοστά, το Hydromax X20 είναι ιδανικό για εσάς.

Έχει επίσης πλήρη θετική δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, που αντιπροσωπεύεται από την περιστρεφόμενη λειτουργία φυσητήρων, η οποία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια τέλεια εικόνα του πέους σας στο θάλαμο αντλίας όταν είστε στο ντους και η σειρά Hydromax X έχει λάβει πολλά βραβεία.

Διαβάστε περισσότερα για το Hydromax X20 X30 X40 εδώ ή αγοράστε το εδώ

Ακολουθώντας τη σειρά Hydromax X, το Bathmate είναι επίσης ένα υδραγωγείο που έχει ορισμένες επιπτώσεις στο μέγεθος και την ποιότητα του συγκροτήματος και σε αντίθεση με άλλα που αυξάνουν το μέγεθος του πέους με την επέκταση της ακροποσθίας, το Bathmate επεκτείνει το συνολικό μέγεθος του αρσενικού άκρου.

Η Penomet, η Hydromax X-series και το Bathmate έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος.

Bathmate

Το Bathmate είναι εξοπλισμένο με ένα μανόμετρο που δείχνει μια πίεση 90-200mm, οι κύλινδροι Bathmate είναι επίσης διαθέσιμοι σε διάφανο κόκκινο, μπλε, ροζ και καθαρό και ένα ξεχωριστό κιτ καθαρισμού μπορεί επίσης να παραγγελθεί για σωστή συντήρηση.

Κορυφαία πλεονεκτήματα:

 • Εύχρηστος
 • Σας δίνει μια ισχυρή στύση
 • Εξαιρετική σχεδίαση και καλή δουλειά
 • τιμή – περίπου € 89

Διαβάστε περισσότερα για το Bathmate εδώ ή αγοράστε το εδώ

Κορυφαίες αντλίες πέους Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Penomet Premium
(Η επιλογή μας)
Εξαιρετικά δημοφιλής αντλία
Hydromax X-series
(Εντονος)
Εξέλιξη υδροηλεκτρικής αντλίας
Bathmate Hercules
(Επιλαχών)
Αρχική υδροηλεκτρική αντλία

Διαφορετικοί τύποι αντλιών πέους

Πρώτα από τη λίστα είναι οι αντλίες πέος νερού, οι οποίες, όπως υποδηλώνει το όνομα, δουλεύουν γεμίζοντας την αντλία κενού με νερό (το μαντέψατε). Οι αντλίες νερού έχουν παρόμοια αντίληψη με τις αντλίες αέρα, αλλά θεωρούνται ασφαλέστερες και πιο υγιεινές. το ζεστό νερό συνιστάται κατά τη χρήση αυτής της συσκευής.

Αυτοί συνιστώνται για τους άνδρες των οποίων τα χέρια αισθάνονται κουρασμένα μετά από λίγα λεπτά άντλησης χωρίς διακοπή, αλλά οι ηλεκτρικές αντλίες έχουν περισσότερες λειτουργίες από τις χειροκίνητες αντλίες, αλλά είναι επίσης ακριβότερες.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Αν και οι αντλίες πέους είναι διαδεδομένες σε όλο το Διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο τρεις ομάδες ανδρών που μπορούν να επιτύχουν τα μέγιστα χρησιμοποιώντας αυτές τις συσκευές, όσους πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία, εκείνους με καμπύλο πέος (νόσο του Peyronie) και εκείνους που θέλουν να έχουν μεγαλύτερο πέος.

Όλοι όσοι έχουν προβλήματα στύσης:

Έτσι, αν έχετε κακή κυκλοφορία ή αδύναμη στύση, θα επωφεληθείτε πολύ από αυτά τα προϊόντα και οι αντλίες θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε το αίμα σας στην βουβωνική χώρα, με αποτέλεσμα πιο σταθερές και μακρύτερες στύσεις.

Άνδρες με καμπυλότητα του πέους:

Εάν έχετε καμπυλότητα του πέους, μια αντλία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και δημιουργώντας μια ομοιόμορφη πίεση κενού γύρω από τον άξονά σας, θα το αντισταθμίσει ακόμη και.

Άτομα με προβλήματα μεγέθους:

Τα αγόρια και οι ειδικοί στη διεύρυνση πέους έχουν χρησιμοποιήσει ειδικές αντλίες πέους για να αυξήσουν τόσο το μήκος τους όσο και την περιφέρεια τους με μεγάλη επιτυχία. αν και αυτά τα γρήγορα κέρδη που βιώνετε αμέσως μετά την άντληση είναι μόνο προσωρινά (συνήθως μετά από 24 ώρες), τα κέρδη σας θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεπή χρήση.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές αντλίες πέους στην αγορά σήμερα (οι οποίες διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υλικών), προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε πολλά φόρουμ και σε ιστοσελίδες κατ ‘επανάληψη στο Διαδίκτυο.

Αντλία πέους τεχνολογία

Η αρχική έκδοση της αντλίας πέους χρησιμοποίησε, αυστηρά, μια χειροκίνητη αντλία που σχεδιάστηκε για να εκχυλίσει με το χέρι τον αέρα, και αυτές οι ειδικές συσκευές είναι ακόμα διαθέσιμες στην αγορά.

Οι νεώτερες εκδόσεις είναι λίγο ακριβότερες, αλλά έρχονται με πρόσθετα χαρακτηριστικά που το καθιστούν χρήσιμο.

Νεότερες εκδόσεις της αντλίας πέους είναι ηλεκτρικά μοντέλα. απλά ενεργοποιώντας ένα διακόπτη ενεργοποιεί τη διαδικασία κενού / αναρρόφησης και αναφέρεται ότι η αναρρόφηση με την ηλεκτρική έκδοση της συσκευής θα είναι πιο έντονη.

Μια αντλία μπάνιου έχει σχεδιαστεί για κολύμβηση, η συσκευή χρησιμοποιεί νερό για να αυξήσει την ισχύ αναρρόφησης και πολλοί πιστεύουν ότι αυτές οι συγκεκριμένες συσκευές είναι οι καλύτερες.

Οι αντλίες πέους λειτουργούν?

Εάν είστε σκεπτικοί σχετικά με την ιδέα της χρήσης ενός μεγεθυντή, δεν είστε μόνοι. πολλοί άνδρες δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις συσκευές και έχουν ακούσει μόνο τους σε ταινίες ή αστεία.

Πριν αποφασίσετε ότι όλες οι αντλίες είναι απλώς ένα διασκεδαστικό παιχνίδι σεξ, θα πρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού τους και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθούν σωστά.

Οι αντλίες έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν μια ισχυρότερη, μεγαλύτερης διάρκειας, μεγαλύτερη στύση και συνήθως κατασκευάζονται με κυλινδρικό κύριο θάλαμο που ταιριάζει στο πέος σας με μια σφράγιση στη βάση που δημιουργεί κενό.

Εφαρμόζετε πίεση στο θάλαμο με νερό ή αέρα, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει την στύση σας και συνήθως διαρκεί 10 έως 20 λεπτά για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συσκευές, ανάλογα με το μοντέλο που χρησιμοποιείτε.

Πώς λειτουργεί μια αντλία πέους?

Η αντλία πέους ακολουθεί την αρχή του κενού, όπου η πίεση που ασκείται προκαλεί την αύξηση της αντλίας σε μέγεθος. βασικά, όταν αφαιρείται ο αέρας / νερό, το πέος σας πρέπει να εισάγεται στον κύλινδρο – δημιουργώντας ένα κενό που προκαλεί ροή αίματος στο πέος σας, επεκτείνοντάς το και δημιουργώντας μια πολύ ισχυρή στύση.

Έτσι, για όσους αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας, το αίμα που εισέρχεται στο πέος θα προωθήσει μια στύση, καθιστώντας το ιδανικό για σεξουαλική επαφή.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο διεύρυνσης, αυτές οι μικροσκοπήσεις προκαλούν ελαφρά υπερβολική επέκταση όλων των ιστών, οδηγώντας στην ανάπτυξη νέων κυττάρων – αυτό συμβάλλει στην ανάπτυξη του πέους.

Η ιδέα ότι αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της ανικανότητας δεν είναι μόνο ευσεβής σκέψης. οι τοπικές ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ και στην ΕΕ έχουν εγκρίνει αυτές τις αντλίες για τη θεραπεία προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας, ισχυρή υποστήριξη αυτών των συσκευών.

Είναι ασφαλείς στη χρήση?

Θα πρέπει να αγοράσετε μόνο μια αντλία πέους εάν έχει κατασκευαστεί από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή, και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με τον σωστό τρόπο.

Ένα άτομο που έχει λάβει ένα εμφύτευμα πέους δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τη συσκευή και όσοι έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του πέους δεν πρέπει να το χρησιμοποιούν χωρίς ιατρική επιβεβαίωση.

Τα άτομα με θρόμβους αίματος, ασθένειες του αίματος ή λήψη φαρμάκων για την αραίωση του αίματος – συνταγογραφούμενα ή εξωχρηματιστηριακά – δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αντλία.

Οι καλύτερες συμβουλές που μπορείτε να δώσετε εδώ αν έχετε αμφιβολίες συμβουλευτείτε έναν γιατρό σχετικά με τον τρόπο χρήσης τους.

Σε σύγκριση με άλλες θεραπείες, οι αντλίες πέους θεωρούνται ασφαλέστερες και ο κίνδυνος παρενεργειών και άλλων επιπλοκών είναι επίσης σχετικά χαμηλός.

Οι αντλίες νερού θεωρούνται ασφαλέστερες επειδή η υγρασία παρέχει τη βέλτιστη ποσότητα κενού για την επίτευξη ασφαλών αποτελεσμάτων. το νερό εμποδίζει την έλξη του κενού, οπότε αντί να τοποθετήσετε το πέος σε προσομοίωση χώρου με πίεση κενού, μια αντλία πέος σας κάνει να αισθάνεστε καλά μέσα και μέσα.

Βεβαιωθείτε ότι δεν το χρησιμοποιείτε πάρα πολύ καιρό! Χρησιμοποιώ ορυχείο μεταξύ 15 και 20 λεπτών. κάθε μέρα δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε περισσότερο από 20 λεπτά.

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε:

 • Σύρετε το πέος σας στον κύλινδρο
 • Αφαιρέστε τον αέρα / νερό από τον κύλινδρο με την αντλία.
 • Βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε προσεκτικά την πίεση και αναζητήστε ψυχολογικούς δείκτες για να αποφύγετε ατυχήματα.
 • Για αρχάριους, αυτό θα ήταν το πολύ 15 λεπτά.
 • Ελέγξτε τη στάθμη κενού, η οποία θα πρέπει να είναι σταθερή για να μην υπερβαίνετε τα συνιστώμενα όρια.
 • Απελευθερώστε την πίεση και αφήστε το φρέσκο ​​αίμα να εισέλθει στην περιοχή σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αντλιών πέους?

Οι άνδρες θα συμφωνούσαν πιθανώς ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα αλλά ενοχλητικά προβλήματα στη ζωή, τότε, καθώς μεγαλώνετε, το επόμενο πρόβλημα που πιθανώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θα είναι η χειρουργική του προστάτη.

Πολλοί γιατροί συστήνουν τη χρήση αντλίας πέους επειδή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, η οποία είναι φυσική και χωρίς παρενέργειες.

Εντάξει, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι οι αντλίες πέους μπορούν να μας βοηθήσουν να πάρουμε σκληρότερα και πιο μακροχρόνια στύσεις, αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα οφέλη που μπορείτε να επιτύχετε χρησιμοποιώντας αυτά.

Η στυτική δυσλειτουργία είναι η αδυναμία διατήρησης μιας παρατεταμένης στύσης, η οποία μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στη σεξουαλική σας ζωή.

Οι αντλίες πέους μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη λίμπιντο σας και να σας δώσετε περισσότερη ενέργεια κάθε φορά που εσείς και ο σύντροφος σας αισθάνεστε ότι έχετε σεξουαλική επαφή.

Μια αντλία θα δώσει στο σώμα σας μια σειρά από καλά πράγματα:

 • Χρησιμοποιήστε το για 5-10 λεπτά. πριν από τη σεξουαλική επαφή για να πάρετε μια ισχυρή στύση.
 • Χρησιμοποιήστε 15-20 λεπτά, 5-6 ημέρες την εβδομάδα για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας (είναι σημαντικό να αφαιρέσετε τις ημέρες σας).
 • Αυξάνει τη διάρκεια των στύσεων σας με τακτική χρήση.

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους λόγους για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε τη χρήση μιας αντλίας πέους:

 • Έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά:

Η σωστή χρήση και πρακτική θα σας βοηθήσει να πάρετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε σε χρόνο μηδέν.

 • Είναι προσιτά:

Το μόνο κόστος είναι με την πρώτη σας αγορά και είναι.

 • Οι αντλίες πέους είναι μη επεμβατικές:

Αυτό που κάνει την αντλία πέους πολύ προτιμητέα είναι το γεγονός ότι δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση, ούτε οποιαδήποτε μορφή φαρμάκου πρέπει να εφαρμοστεί στην επιφάνεια του άκρου.

 • Οι αντλίες πέους μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με άλλες θεραπείες:

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι άνδρες χρησιμοποιούν ακόμη και ένα συνδυασμό συμπληρωμάτων ενίσχυσης πέους και αντλίας πέους για να επιτύχουν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα.

 • Οι αντλίες πέους μπορούν να βοηθήσουν στην επαναφορά της στυτικής δυσλειτουργίας μετά από μερικές διαδικασίες:

Για παράδειγμα, μια αντλία πέους θα μπορούσε πιθανότατα να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ικανότητά σας να γίνετε πιο σκληρά φυσικά, ακόμα και μετά από χειρουργική επέμβαση προστάτη ή ακτινοθεραπεία για καρκίνο.

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Αν η αντλία μου έχει μετρητή κενού?

Όχι απαραίτητα, αλλά είναι καλή ιδέα να έχετε ένα μετρητή κενού στη συσκευή σας, ειδικά αν είστε νέοι στις αντλίες.

 1. Υπάρχουν κάποιες επιπλοκές στην υγεία αν χρησιμοποιώ αντλίες κενού?

ΝΑΙ, πολλές επιπλοκές στην υγεία μπορεί να χειροτερεύσουν ή ακόμα και να έχουν θανατηφόρες συνέπειες κατά τη χρήση αυτών των συσκευών, γι ‘αυτό ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ αντλίες κενού για τα εξής:

Διεύρυνση πέους (μόνο με την άδεια του γιατρού και το νωρίτερο 10 εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση)

 • διαταραχή της πήξης όπως η αιμοφιλία
 • πέδιλο εμφύτευμα
 1. Πόσο καιρό πρέπει να διαρκούν οι περιόδους αντλίας μου?

Η διάρκεια της ρουτίνας άντλησης είναι πολύ ατομική και ποικίλλει από χρήστη σε χρήστη, αλλά υπάρχει ένας χρυσός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε:

– Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε ταυτόχρονα την πίεση κενού για περισσότερο από 20 λεπτά, τότε πρέπει να απελευθερώσετε αυτή την πίεση και να διακόψετε τη λειτουργία για λίγα λεπτά πριν αποφασίσετε για άλλη μία.

 1. Πόσο κοστίζουν αυτές οι αντλίες?

Όπως και με πολλά άλλα προϊόντα, η τιμή των αντλιών κενού θα ποικίλει σημαντικά από φτηνά αντίγραφα που δεν είναι πολύ ανθεκτικά και ασφαλή (περίπου € 16) σε απίστευτα ακριβά ηλεκτρικά μοντέλα με παλμογράφο (περίπου € 485).

Αλλά για μια αξιόπιστη μονάδα που έχει όλα όσα χρειάζεστε (μια αντλία χειρός, μανόμετρο, εύκαμπτος σωλήνας, κύλινδρος που έχει κατασκευαστεί για να μετρηθεί) και είναι ανθεκτικό και ασφαλές, μπορείτε να υπολογίζετε περίπου στα € 200 .

 1. Το κέρδος / η αύξηση θα είναι μόνιμο?

Ναι, αν και αυτά τα γρήγορα κέρδη που βλέπετε αμέσως μετά την άντληση είναι μόνο προσωρινά (συνήθως μετά από 24 ώρες), τα κέρδη σας θα διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεπή χρήση.

Εμπειρίες χρηστών

Παίρνω πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους άντρες σε όλο τον κόσμο στους οποίους έχω βοηθήσει με στυτική δυσλειτουργία ή μικρό μέγεθος πέους (μερικοί από αυτούς!), Εδώ είναι αυτό που λένε ορισμένοι για τις αντλίες πέους.

Σημείωση: Καταργήσαμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες και αντικαταστήσαμε ονόματα και τοποθεσίες

Ήμουν σκεπτικός, αλλά λειτούργησε τέλεια.

Γεια σας, πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμουν πολύ σκεπτικός όταν μου είπατε ότι μια αντλία πέους θα ήταν η ιδανική λύση για τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας μου, αλλά οι σκληρές και μακρόχρονες στύσεις μου έδειξαν γιατί οι αντλίες πέους είναι τόσο δημοφιλείς.

Χρησιμοποιώ την αντλία για 5-10 λεπτά. πριν το σεξ για να πάρει μια ισχυρή στύση και άρχισα να το χρησιμοποιώ τακτικά για να αυξήσει το μέγεθος του πέους μου, όχι ότι το χρειάζομαι, αλλά ένα επιπλέον 2,5 cm δεν θα έβλαπτε.

Frank, Αυστρία

Ήμουν εντελώς συγκλονισμένος

Ήμουν εντελώς συγκλονισμένος από το μέγεθος της ανέγερσής μου, όταν προσπάθησα την νεοαποκτηθείσα αντλία Bathmate – είναι τόσο μεγάλη και ισχυρή – η φίλη μου δεν ήξερε για την αντλία μέχρι 5 λεπτά αφού την χρησιμοποίησα και της άρεσε – όχι την αντλία, αλλά ξέρεις…

Dan, Γερμανία

Η αντλία ήταν η λύση για τη στυτική δυσλειτουργία μου

Αγωνίζομαι με ανικανότητα για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ λόγω διαφόρων συνθηκών και ήμουν στο χάπι όλη την ώρα, όλα ήταν καλά στην αρχή, αλλά πριν από μερικά χρόνια άρχισα να παίρνω ένα πολύ έντονο εξάνθημα στο σώμα μου, Πήγα στο γιατρό και μου είπαν ότι είχα αναπτύξει αλλεργία στα χάπια.

Δοκίμασα διαφορετικές μάρκες, αλλά κανένας από αυτούς δεν δούλευε πολύ καλά μαζί μου, ήμουν εντελώς κατεστραμμένος – έκανα σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα, έπειτα απολύτως τίποτα άλλο σεξ!

Άρχισα να ψάχνω για άλλες επιλογές και έκανα ραντεβού με έναν χειρούργο που έβαλε ένα εμφύτευμα στο πέος μου που θα μπορούσα να φουσκώσω όταν χρειαζόμουν στύση …

Δεν ήμουν ανυπομονησία για τη λειτουργία και αποφάσισα να πάω στο διαδίκτυο και να αναζητήσω μια εναλλακτική λύση όπου βρήκα ένα άρθρο σχετικά με την ανικανότητα και πώς οι αντλίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν, προσπάθησα και ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα και αμέσως ακύρωσε το ραντεβού μου στην κλινική ! 1½ Είμαι ευτυχής χρήστης της αντλίας πέους για 1½ χρόνια.

James, Ελβετία.

Άνδρας χρήστης “Zimbablk” από την Reddit.com

“Το σχέδιο αντλίας που χρησιμοποίησα θεωρείται πολύ συντηρητικό, αλλά ως αποτέλεσμα δεν είχα περιστροφές ή βλάβη του δέρματος και ξεκίνησα με μια περιφέρεια 6” μήκους και 5,75 “.

Μέχρι το τέλος των τριών πρώτων μηνών είχα κερδίσει μια πλήρη ίντσα (2,5 εκατοστά) σε μήκος και περίπου 0,8 εκατοστά σε περιφέρεια. η περιφέρεια δεν είναι τόσο εύκολη όσο το μήκος και αποδίδω τη δική μου αύξηση του μήκους σε ένα προσεκτικό και πολύ τακτικό πρόγραμμα.

“Έχω σπάνια ξεπεράσει τις 5 ίντσες / HG πίεση στο μετρητή μου κατά τους πρώτους μήνες, οι περισσότεροι άνδρες είναι άνετοι μεταξύ 3” και 6 “πίεσης, έτσι πρέπει να βρείτε το δικό σας επίπεδο άνεσης αλλά να το κάνετε άνετα.

Μπορείτε να αντλήσετε 4 ημέρες την εβδομάδα και να κερδίσετε ακόμα, αλλά αντλούν σχεδόν κάθε μέρα: «Πήρα ένα τρίμηνο διάλειμμα από την άντληση και τέντωμα και δεν έχασε τίποτα από τα κέρδη μου στο τέλος του διαλείμματος.

Κορυφαίες αντλίες πέους Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
Penomet Premium
(Η επιλογή μας)
Εξαιρετικά δημοφιλής αντλία
Hydromax X-series
(Εντονος)
Εξέλιξη υδροηλεκτρικής αντλίας
Bathmate Hercules
(Επιλαχών)
Αρχική υδροηλεκτρική αντλία

Συμπεράσματα

Όταν επιλέγετε αντλίες πέος, δεν πρέπει μόνο να εξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, αλλά και να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργούν οι διαφορετικές αντλίες πέους και να αγοράζουν πάντα αξιόπιστες μάρκες, καθώς πιθανώς έχουν δοκιμάσει σωστά τα προϊόντα τους.

Αυτά τα εμπορικά σήματα συμμορφώνονται επίσης με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας και οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πρότυπα είναι ευρέως διαθέσιμες στο Διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κακή χρήση των συσκευών μπορεί να έχει επιβλαβείς επιδράσεις και ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι μετά από παρατεταμένη χρήση έχουν ένα φουσκωμένο πέος.

Αυτό είναι συνηθισμένο στους χειροκίνητους χρήστες της αντλίας, καθώς η πίεση ρυθμίζεται από το χρήστη και αν ο χρήστης αντλεί πάρα πολύ, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σχίσιμο των αγγείων στο πέος.

Μια από τις καλύτερες αντλίες πέους στην αγορά, η Penomet είναι πρωτοπόρος στην παροχή αποτελεσμάτων και την ασφάλεια χρήσης και οι περισσότεροι χρήστες της αντλίας με βάση το νερό εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα επιτευχθέντα αποτελέσματα.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics