Σεξ Φόρεμα - Κορίτσι Τόρι Μαύρο 2021 thesocialu101.com

Σεξ Φόρεμα – Κορίτσι Τόρι Μαύρο

Για το ένθετο Torrid, ο κατασκευαστής Fleshlight ILF ανέπτυξε μια εντελώς νέα δομική ιδέα και διένειμε το κανάλι σε πέντε ισόπαλα μεγέθους και αυτοτελείς θαλάμους, καθένας γεμάτος με διαφορετική δομή πέλματος.

Οι θάλαμοι διαχωρίζονται ο ένας από τον άλλο με τρία τμήματα πτερύγια που ανοίγουν όταν μπαίνουν και πιέζονται επί των πλευρικών τοιχωμάτων του καναλιού. Το Torrid Channel είναι η αποκλειστική εσωτερική δομή του κοριτσιού Fleshlight Tori Black και είναι διαθέσιμη μόνο σε σχέση με το άνοιγμα της μουνί.

Επιλαχών

Το Tori Black προσφέρει ένα εξαιρετικό μείγμα έντονων διεγερτικών σε συνδυασμό με μια ευχάριστη αίσθηση διείσδυσης.

Τι δουλεύει ο Τόρι Μαύρο

Η είσοδος του καναλιού είναι σχετικά στενή με διάμετρο 10 mm και συγχωνεύεται στο πρώτο από ένα σύνολο πέντε θαλάμων που μετρά περίπου. 30 x 15 mm.

Εδώ είναι πολλά μικρά σπυράκια, τα οποία δεν έχουν το συνηθισμένο ημισφαιρικό σχήμα, αλλά μοιάζουν με στρογγυλεμένα κυβοειδή.

Στον δεύτερο θάλαμο, μεγαλύτερα σπυράκια σε κλασικό ημισφαιρικό σχήμα και πολύ παρόμοια με εκείνα του Insertion Speed ​​Bump Insert.

Ο τρίτος θάλαμος καλύπτεται με δίσκους σχήματος πέλματος, οι οποίοι εκτείνονται σχετικά μακριά μέσα στο κανάλι. Στους τέσσερις θαλάμους υπάρχουν και πάλι κυβοειδείς πείροι, οι οποίοι είναι μικρότεροι και όχι τόσο κοντά μαζί με αυτούς του πρώτου θαλάμου. Στον πέμπτο και τον τελευταίο θάλαμο υπάρχει μια δομή ημισφαιρικών κόμβων, οι οποίες έχουν το ίδιο μέγεθος με εκείνες του δεύτερου θαλάμου, αλλά ήταν διατεταγμένες διαφορετικά: Τα σπυράκια δεν είναι μετατοπισμένα, αλλά παρατάσσονται το ένα πίσω από το άλλο σε μια γραμμή.

Μεταξύ των θαλάμων υπάρχουν οι ήδη αναφερθείσες δίοδοι πτερυγίων, οι οποίες σχηματίζονται από 3 πτερύγια σε σχήμα δίσκου. Τα 3 τμήματα πτερυγίων είναι διατεταγμένα αντίθετα μεταξύ τους και κλείνουν σχεδόν πλήρως τον αγωγό. 

Πώς αισθάνεται?

Ο ανοιχτός δίαυλος δημιουργεί έντονο αίσθημα στεγανότητας στην είσοδο, ο οποίος μειώνεται και πάλι στον πρώτο θάλαμο και αντικαθίσταται από υποσυνείδητα ακριβή ερεθίσματα λόγω των μικρών κόμβων.

Η επακόλουθη διέλευση της βαλβίδας με 3 τμήματα δημιουργεί μια όμορφη αίσθηση διείσδυσης, η οποία θεωρείται κυρίως ως στένωση με ραβδωτή διέγερση στο χείλος της βλεφαρίδας.

Σε σύγκριση με τον κόμβο Lotus, η διείσδυση του τοιχώματος της βαλβίδας είναι κάπως λιγότερο εντατική, αλλά εντούτοις ενεργοποιεί ένα πολύ διεγερτικό παλμό διέγερσης με κάθε πέρασμα.

Οι πιο έντονες δομές του υπνάκο στον δεύτερο και στον τρίτο θάλαμο δημιουργούν μια όμορφη, σημειακή διέγερση που δεν είναι υπερβολικά έντονη και συνεπώς μπορεί να διατηρηθεί για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ενδιάμεσο τοίχωμα του πτερυγίου παρέχει ποικιλία και είναι πολύ διασκεδαστικό να γλιστράμε εμπρός και πίσω μεταξύ των θαλάμων και να διεισδύουμε ξανά και ξανά στο τοίχωμα του πτερυγίου.

Το αποτέλεσμα αναρρόφησης του Torrid Insert είναι στο μεσαίο πεδίο και συνοδεύει τη διέγερση με ένα ευχάριστο αποτέλεσμα αναρρόφησης.

Ο τέταρτος και ο πέμπτος θάλαμος δεν μπορεί να επιτευχθεί με κανονικό μήκος πέους 15 cm, καθώς αυτό το ένθετο, όπως όλα τα Fleshlights εν γένει, είναι κάπως υπερμεγέθη.

Ο καθαρισμός είναι αρκετά περίπλοκος, καθώς πολλά υπολείμματα συσσωρεύονται στους θαλάμους (κλειστά από τα πτερύγια). Είναι καλύτερο να περιστρέψετε το ένθετο για μικρό χρονικό διάστημα και να καθαρίσετε κάθε θάλαμο ξεχωριστά. Ο χρόνος στεγνώματος περίπου. 4-6 ώρες είναι σχετικά μεγάλης διάρκειας και πρέπει να υποστηριχθούν με επιπλέον ξήρανση. 

συμπέρασμα

Το Torrid Insert προσφέρει ένα όμορφο μείγμα εκλεκτικής διέγερσης σε συνδυασμό με ένα πολύ διεγερτικό αίσθημα διείσδυσης. Τα πτερύγια των τριών μερών παρέχουν πολύ ευχάριστες προωθητικές ενδείξεις σε κάθε πέρασμα, αλλά είναι κάπως λιγότερο έντονες από ότι με τα ένθετα Lotus.

Αν σας αρέσει λίγο πιο σφιχτό και θέλετε να απολαύσετε μια ωραία, μακρόχρονη διέγερση, θα πρέπει να έχετε μια πιο προσεκτική ματιά στο Torrid Fleshlight.

Επιλαχών

Το Tori Black προσφέρει ένα εξαιρετικό μείγμα έντονων διεγερτικών σε συνδυασμό με μια ευχάριστη αίσθηση διείσδυσης.

Κριτικές χρηστών

Όποιος έχει αυτό το πράγμα δεν χρειάζεται μια γυναίκα πια. Το αποκορύφωμα είναι τόσο έντονο που κάποιος δεν πρέπει να μετακινήσει το πράγμα κατά τη διάρκεια του, έτσι ώστε να μην εξασθενίσει.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να καθαριστεί. Αναρωτιέμαι πόσο θα διαρκέσει. Αλλά η επένδυση έχει ήδη αποδώσει.

Markus Barrelbender

Σούπερ δροσερό! Υπάρχει μόνο ένα ελάττωμα στο σεξ με μια γυναίκα που δεν είχατε μετά από αυτό είναι το μόνο αρνητικό.

Ντάνιελ

Όσο για το Fleshlight, γνώρισα όλες τις προσδοκίες μου. Κανάλι πιο “τραχύ”, το οποίο δίνει μια ισχυρή αίσθηση του φίλου κατά τη χρήση. Για τους συναρπαστικούς θαυμαστές, αυτό είναι που χρειάζεστε. Προσωπικά προτιμώ το μαλακό συναίσθημα, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό. είμαι πολύ χαρούμενος και χαρούμενος που χρησιμοποιώ αυτό το παιχνίδι ξανά και ξανά :-) Μπορείτε να συστήσετε τον εαυτό σας! Απολαύστε τις εμπειρίες σας!

Και εγώ

Το απόλυτο πρέπει να είναι το πράγμα … ένα μεγάλο συναίσθημα είναι ότι … η επισήμανση είναι απερίγραπτη … θα μπορούσατε να ουρλιάζετε έτσι … αλλά έχετε γείτονες.

Ποιος ξέρει τον γιο Fleshlight net γι ‘αυτόν η αγορά είναι ξεκάθαρη.

Oiram

Αγόρασα αυτό το προϊόν πριν από 2 χρόνια. Η ποιότητα είναι εξαιρετική και είναι πολύ ανθεκτικό. Η χρήση αυτού του προϊόντος μου φέρνει μεγάλη ευχαρίστηση και το συναίσθημα είναι εντυπωσιακό. Οποιοσδήποτε πρέπει να είναι στην ευχάριστη θέση να κατέχει αυτό το προϊόν καθώς αισθάνεται ακριβώς όπως το πραγματικό πράγμα! Το καθαρισμό του προϊόντος είναι γρήγορο και εύκολο.

Deleh

OMG ότι γράφω μια ανασκόπηση γι ‘αυτό. Αυτό το πράγμα αισθάνεται πραγματικά φοβερό.

Χρησιμοποιήστε ένα αυτο-ζεστό λιπαντικό με βάση το νερό και φροντίστε για εσάς μετά τη χρήση. Θα έχετε πολύ χρόνο διασκέδασης με αυτό το παιχνίδι. Μπορείτε να το βάλετε ανάμεσα σε μαξιλάρια και να δοκιμάσετε άλλες θέσεις. Ο καθαρισμός είναι εύκολος και η ξήρανση είναι σχεδόν χωρίς προβλήματα. Έχω δοκιμάσει επίσης 1-2 άλλα παιχνίδια της σειράς Tenga και πρέπει να πω ότι ο kenes αντιμετώπισε αυτό το συναίσθημα της εισόδου του λωτού. Το υλικό δεν μυρίζει και αισθάνεται απίστευτα ρεαλιστικό.

Σεμπαστιάν

Από τη ρύθμιση περίμενα το μεγαλύτερο stimulatio … αλλά νομίζω!

Βρήκα την έκδοση «καθαρότερη», πολύ πιο έντονη από τις άλλες δύο, οι οποίες είναι πολύ παρόμοιες (το ίδιο)

Αυτό θα διαφέρει από το “build” έως το build.

Ματθαίος

Αγόρασα το προϊόν επειδή τα φτηνά μέρη σπάνε πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος μέχρι στιγμής. Εάν πρέπει να το κάνετε μόνοι σας, μπορώ να συστήσω ιδιαίτερα αυτόν τον αυνανισμό. Αισθάνεται καλύτερα από ό, τι με το χέρι, αλλά δεν υποκαθιστά το πρωτότυπο. Εάν είναι λίγο πιο ακριβό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τη σωστή φροντίδα.

Μεδούλι

Πολύ ευχάριστο συναίσθημα στο δέρμα, επιπλέον ένα ωραίο βίντεο του Tori και σκέψεις για βρώμικο, τότε θα μπορούσατε σχεδόν να σκεφτείτε ότι έχετε σεξ αλλά μόνο σχεδόν, τόσο ωραίο όσο το πραγματικό σεξ δεν αισθάνεται, εκτός από τις παρθένες ίσως.

Αγγλος στρατιώτης

Όποιος χρησιμοποιεί αυτό το μέρος δεν θα χρησιμοποιεί πλέον ένα φτηνό μέρος. Λένει καλά στο χέρι και το δικό του καλό κομμάτι είναι χαλασμένο με αυτό. Εύκολος καθαρισμός. καθαρίστε και διατηρήστε καλά μετά τη χρήση.

Ιαν

Η ναυτιλία ήταν γρήγορη και διακριτική. Το αντικείμενο σφραγίστηκε σε μαύρο πλαστικό φύλλο. Η σιλικόνη αισθάνεται πολύ φυσική και εντελώς μαλακή και δεν έχει οσμή. Όταν το χρησιμοποιείτε, έχετε ένα πολύ φυσικό συναίσθημα, ειδικά εάν έχετε θερμαίνει το Fleshlight σε ζεστό νερό πριν. Για να καθαρίσετε το Fleshlight, ξεπλύνετε το με ζεστό νερό, στεγνώστε το έξω και αφήστε το να στεγνώσει μέσα. Το μόνο μειονέκτημα είναι το μέγεθος! Το μέρος είναι απλά τεράστιο και επομένως δύσκολο να χάσετε την κομοδίνο. Μπορώ μόνο να συστήσω αυτό το προϊόν. Είναι ο καλύτερος θησαυρός που είχα ποτέ.

Μιχά

Ποτέ δεν σκέφτηκα στη ζωή μου ότι ένα σεξ παιχνίδι μπορεί να νιώθει τόσο καλά. Πραγματικά … κάθε άνθρωπος πρέπει να το δοκιμάσει κάποτε. Είναι 90% τόσο καλό όσο ένας πραγματικός συνεργάτης. Η συσκευασία δεν ήταν πρωτότυπη και στην αρχή μυρίζει λίγο. Αλλά δεν αισθάνεστε ότι μετά την πρώτη πλύση.

Μιχαήλ

Έτσι, κοίταξα πολύ γύρω από τις κριτικές για το θέμα και τελικά ασχολήθηκα με αυτό το προϊόν. Η ευτυχία μου.

Οτιδήποτε άλλο αναφέρθηκε άσχημα από άλλες κριτικές που δεν έχω εδώ.

Υπέροχο υλικό, κορυφαία αίσθηση, εύκολο να καθαριστεί, πολύ καλά συσκευασμένο, τιμή OK και δεν μυρίζει όταν αποσυσκευάζεται. Έτσι για μένα ήταν ένα μεγάλο χτύπημα την πρώτη φορά.

Μπορείτε επίσης να πάρετε εντελώς χωρίς χτύπημα και smacking μπορεί να εξαλειφθεί σχεδόν πλήρως από το περιστρεφόμενο καπάκι. Έτσι, τουλάχιστον 20 εκατοστά χώρος που είναι φυσικά αξιοσημείωτο στο σχεδιασμό. Μπορώ πολύ να το συστήσω.

Χριστιανός

Περισσότερο από υπέρβαση των προσδοκιών μου. Μπορεί να συστήσει αυτό το μέρος στο 100%. Δεδομένου ότι είμαι ήδη πολύ καλά εξοπλισμένος, είχα πάντα αμφιβολίες για ένα τέτοιο μέρος. Έχει διδάξει μια καλύτερη. Το υλικό αισθάνεται πολύ δροσερό και το βιδωτό καπάκι στο τέλος είναι το καλύτερο. Αυτό διευκολύνει την προσαρμογή του αποτελέσματος αναρρόφησης. Θα αγοράζα αυτό το πράγμα αμέσως.

Αλέξανδρος

Η φίλη μου έφυγε για τρεις μήνες, γι ‘αυτό περίμενα μια εναλλακτική λύση. :)
Έχετε ήδη γράψει εδώ, φαίνεται λίγο περίεργο να βάλω το καλύτερο κομμάτι σε ένα τέτοιο κομμάτι πλαστικό.

Η προθέρμανση συνιστάται σίγουρα. Η μυρωδιά στην αρχή είναι λίγο unerotic, αλλά εξαφανίζεται μετά από λίγο. Και χωρίς λιπαντικό δεν συνιστάται επίσης. Όσον αφορά το μέγεθος, ακόμα μεγαλύτερα εξαρτήματα ταιριάζουν καλά. g * Με μερικές φτηνές προσφορές έχω αμφιβολίες για τις εξωτερικές διαστάσεις. Το συχνά αναφερόμενο σφύριγμα δεν είναι διαφορετικό.

Αλλά για τον ίδιο τον σκοπό αυτής της συσκευής.

Το συναίσθημα είναι εκπληκτικά ευχάριστο και πολύ καλύτερο από το χέρι σας. Εάν είναι απαραίτητο, θα αγοράζα ξανά αμέσως και η τιμή είναι εντάξει. Διασκεδάστε με αυτό.

Μουσουλμάνος

Έχω δοκιμάσει άλλους vaginas τσέπη και ήταν λίγο σοκαρισμένος στην αρχή πόσο μεγάλη και βαρύ είναι αυτή η συσκευή. Δεν πρέπει να ερεθιστεί από αυτό. Χρησιμοποιείται σωστά – όχι πάρα πολύ, όχι πολύ λίπος – και το συναίσθημα είναι απολύτως φανταστικό. Συνιστάται. Ο εσωτερικός λωτός αισθάνεται σαν ένας πραγματικός κόλπος. Εάν χρειάζεστε περισσότερη διέγερση, μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον ένθετα. Καλά να περάσεις!

Χριστιανός

Επιλαχών

Το Tori Black προσφέρει ένα εξαιρετικό μείγμα έντονων διεγερτικών σε συνδυασμό με μια ευχάριστη αίσθηση διείσδυσης.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics