Τζέσικα Ντρέικ - Αναθεώρηση του αυνανισμού 2021 thesocialu101.com

Τζέσικα Ντρέικ – Αναθεώρηση του αυνανισμού

8.3
Καλή επιλογή

Από τη στάση παραγωγής του Ultra-Tight Fleshlight, τα πραγματικά στενά κανάλια της σειράς προϊόντων Fleshlight είναι μάλλον σπάνια.

Αυτό καθιστά την δημοσίευση της “Ουράνιου” δομής ακόμη πιο ευχάριστη, καθώς το εμπρόσθιο μισό του καναλιού σχεδιάστηκε πολύ στενά.

Η επιλογή μας

Ως ένα από τα μοντέλα της Fleshlight Girls, ο Heavenly ανοίγει με ένα ακριβές αντίγραφο των χειλέων της Jessica Drake, οπότε η είσοδος είναι τόσο κοντά στο σεξ με την ίδια την κυρία όπως μπορείτε να πάρετε.

Τι δουλεύει η Fleshlight Jessica Drake

Στην ουράνια κανάλι δεν στερούνται ποικίλα δομικά στοιχεία, τα οποία είναι ήδη γνωστά, αλλά έχουν συνδυαστεί με έναν εντελώς νέο τρόπο για να σχηματίσουν μια εξαιρετική δομή πολλαπλών θαλάμων.

Υπάρχουν στοιχεία από τα κανάλια: Gauntlet (μπροστινό θάλαμο με δακτύλιο), Ultra-στενό (στενό κανάλι σύνδεσης), Απαγορευμένο (κυματιστό κανάλι), Lotus (κόμβος λωτού), Super Ribbed ),.

Όπως συμβαίνει με όλα τα κανάλια της Fleshlight Girls, το κανάλι Heavenly είναι αποκλειστικό και επομένως διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το Fleshlight του ερωτικού μοντέλου Jessica Drake.

Εάν εισέλθετε στον Ουρανό Κανάλι, το γλάσανι προσγειώνεται στον πρώτο μάλλον στενό θάλαμο και είναι ελαφρώς αλλά σίγουρα διεγερμένο σε ορισμένα σημεία από τον εσωτερικό δακτύλιο.

Στη συνέχεια, παίρνει πολύ σφιχτό στο ακόλουθο κανάλι σύνδεσης, το οποίο περιβάλλει τις γλωσσίδες σφιχτά και δημιουργεί μια θαυμάσια διέγερση βόσκησης σε ολόκληρη την επιφάνεια της γλωσσίδας. Αυτό είναι όπου η αντίθετη πίεση του υλικού είναι υψηλότερη και η στεγανότητα είναι πιο αισθητή.

Το επόμενο τμήμα αυλακωτού αγωγού έχει εσωτερική διάμετρο διπλάσια και επομένως προσφέρει μια καλή αντίθεση με την προηγούμενη ολόσωμη στενότητα, καθώς η αντίσταση του υλικού μειώνεται κάπως εδώ. Τα κύματα ολισθαίνουν εναλλάξ αριστερά και δεξιά κατά μήκος του άκρου του πέους και δημιουργούν μεγάλες παλμικές ερεθίσματα διέγερσης.

Μόλις φτάσει η γλάστρα στον θάλαμο του λωτού, η διάμετρος του καναλιού διογκώνεται ξανά δύο φορές και η αίσθηση της στεγανότητας ξαφνικά εξαφανίζεται, μόνο για να μπορέσει να αποκατασταθεί πλήρως μόλις περάσει η επόμενη στένωση.

Αυτή η συστολή είναι περίπου 4 φορές στενότερη από τον προηγούμενο θάλαμο λωτού και ως εκ τούτου προσφέρει μια μικρή αντίσταση που πρέπει να διεισδύσει.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια σύντομη έντονη ενστικτώδη ώθηση και μια εξαιρετική αίσθηση διείσδυσης.

Μετά τη διάτρηση του κόμβου του λωτού, το βλεφαρίδες τελικά προσγειώνεται στον οπίσθιο θάλαμο, το οποίο αισθάνεται σχετικά μεγάλο σε σύγκριση με τα προηγούμενα πολύ στενά δομικά στοιχεία.

Η αντίθετη πίεση του υλικού είναι σημαντικά χαμηλότερη εδώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η βαλβίδα μπορεί να παραμείνει εδώ.

Επειδή η επιφάνεια με ραβδώσεις δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο μασάζ βελανιδιάς, το οποίο επηρεάζει την επιφάνεια του βελανιδιού σε υψηλή συχνότητα.

Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετική αλληλεπίδραση μεταξύ στενής προς ευρεία (προς τα εμπρός) και από ευρείας σε στενής (προς τα πίσω) όταν κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω.

Ιδιαίτερα η διείσδυση του μπροστινού στενού τμήματος διαύλου είναι πολύ διασκεδαστική και αισθάνεται πολύ ρεαλιστική λόγω των (σχεδόν) τελείως ελεύθερων πλευρικών τοιχωμάτων.

Εάν σας αρέσει ένα βόσκισμα, σφίξιμο αίσθημα διέγερσης, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το Heavenly Channel.

Εκτός από το οπίσθιο τμήμα του καναλιού, όλα τα δομικά στοιχεία του κανονικού μήκους πέους (15 cm) είναι εύκολα προσβάσιμα στο κανάλι Heavenly.

Ωστόσο, απαιτείται ένα μήκος πέους τουλάχιστον 13 cm για να αντιληφθείτε καλύτερα το στενό / ευρύ αποτέλεσμα.

Ο οπίσθιος θάλαμος προσφέρει επαρκή χώρο για τη συσσώρευση αρνητικής πίεσης και, μετά από μερικές κινήσεις προς τα εμπρός και προς τα πίσω, δημιουργείται ένα ισχυρό αποτέλεσμα αναρρόφησης, το οποίο επιπλέον εμπλουτίζει τη συνολική διέγερση.

Ο καθαρισμός του Heavenly Canal είναι κάπως δύσκολος επειδή το στενό εμπρόσθιο μέρος του καναλιού και οι κόμβοι του λωτού δεν είναι τόσο εύκολο να ξεπλύνετε.

Επομένως, το ένθετο πρέπει να γυριστεί για μικρό χρονικό διάστημα και οι θάλαμοι πρέπει να καθαρίζονται μεμονωμένα με το χέρι.

Λόγω της μικρής διαμέτρου του καναλιού, ο χρόνος ξήρανσης περίπου. 5 – 6 ώρες είναι επίσης σχετικά μακρά και θα πρέπει να υποστηρίζεται από προηγούμενη ξήρανση (βλ. Επίσης οδηγίες Fleshlight Care).

Αποτέλεσμα

Το Heavenly Canal προσφέρει μια θαυμάσια ποικίλη αίσθηση διέγερσης, η οποία παίζει με εξαιρετική στενότητα και πλάτος και ταυτόχρονα φαίνεται πολύ ρεαλιστική.

Ο κόμπος λωτού στη μέση του καναλιού παρέχει την απαραίτητη ποικιλία και δίνει τη διέγερση το “τελευταίο λάκτισμα”. Εάν πάντα θέλατε να μάθετε τι αισθάνεται ένας σφιχτός παρθένος κόλπος, αυτό το Fleshlight είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Η επιλογή μας

Ως ένα από τα μοντέλα της Fleshlight Girls, ο Heavenly ανοίγει με ένα ακριβές αντίγραφο των χειλέων της Jessica Drake, οπότε η είσοδος είναι τόσο κοντά στο σεξ με την ίδια την κυρία όπως μπορείτε να πάρετε.

Κριτικές χρηστών

Ποιος έχει ποτέ τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτή την “είσοδο” του αγαπημένου μου, μπορώ να πω ότι είναι πολύ κοντά και είναι απλά θαυμάσιο να δουλεύω μαζί του κατά περιόδους.

Benedict Ehlert

Το παιχνίδι για τους άνδρες χρησιμοποιείται συχνά. Στη μέση της νύχτας, εάν ένας άνθρωπος ξυπνήσει ή αισθάνεται σαν να ξυπνάει αύριο πριν σηκωθεί, είναι απλά δεν είναι δυνατό για έναν άνδρα να σηκωθεί πρώτα, να κάνει προετοιμασίες με το ζέσταμα ή να αναζητήσει το λιπαντικό. Τουλάχιστον για μένα λειτουργεί όταν και οι δύο είναι έτοιμοι να παραδοθούν. Από μόνο του, ωστόσο, αυτό το Fleshlight είναι ευνοϊκό για μέγιστη διασκέδαση αν ο άνθρωπος δεν φορτώνεται για λίγο, αλλά τουλάχιστον κατά μέσο όρο.

Η εικόνα δεν δείχνει αυτό κατά τη γνώμη μου, επειδή το ιδιαίτερα διεγερτικό αποτέλεσμα βρίσκεται περισσότερο μέσα. Αλλά η αίσθηση είναι απερίγραπτη και ο άνθρωπος εκτίθεται σε πολύ ριψοκίνδυνο ερεθισμό. Ο ύπνος ή το να σηκώνεται το πρωί είναι ένα χαλαρωτικό συναίσθημα. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανικό όταν ένας άντρας είναι μόνος στο κρεβάτι. Το κανάλι του ένθετου δεν είναι τόσο στενό, στο βάθος που φέρνει το σούπερ διασκέδαση.

Χριστόφορος

Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να πω ότι αυτή είναι η πρώτη fleshlight μου, σίγουρα θα υπάρξει μια άλλη fleshlight για να συγκρίνουμε κάποια στιγμή. με ενδιέφερε πώς η εσωτερική ζωή επηρεάζει τα συναισθήματά μου, επειδή είναι πολύ διαφορετικά στο είδος τους. Έχω συχνά διαβάσει ότι είναι πολύ καιρό και σκέφτηκα ότι δεν θα με ενοχλεί άλλο, γιατί είμαι αρκετά κανονικά εξοπλισμένος (περίπου 15cm).

Η πρώτη εμπειρία με τον αλλοδαπό ήταν εκπληκτικά έντονη, επειδή το συναίσθημα είναι πραγματικά μεγάλο και παίζοντας με αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. τα αυλάκια είναι μόνο ελαφρώς αισθητά, επομένως δεν είναι επίσης ενοχλητικά και μπήκα στον πειρασμό να εξερευνήσω το πίσω μέρος επίσης μια φορά, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν δυνατό.

Το υλικό πιθανότατα θα πιέζει λίγο όταν χρησιμοποιείται, επειδή ήρθα μόνο με πολύ μεγάλη πίεση στην κοιλιά στο δεύτερο στενό μέρος του αλλοδαπού και έπειτα και μέσα από αυτό, γιατί αυτό είναι ένα πολύ δροσερό συναίσθημα! μου λείπει ένα πολύ μικρό κομμάτι για την τέλεια εμπειρία. εντούτοις δεν θέλω να καθορίσω την βαθμολογία στο δικό μου μέγεθος, επειδή το αλλοδαπό fleshlight εξακολουθεί να είναι ένα επιτυχημένο παιχνίδι, ακόμα κι αν οι πίσω περιοχές θα μείνουν κρυμμένες σε μένα. το επόμενο θα είναι τότε μια ελαφρώς μικρότερη έκδοση του fleshlight.

Δίνω στον αλλοδαπό το πλήρες σκορ, υπερβίασε τις προσδοκίες μου παρά τη μικρή αδυναμία!

Ο καθαρισμός και ο χειρισμός με λιπαντικά έχουν ήδη περιγραφεί αρκετά καλά σε άλλες αναθεωρήσεις … ;-)

Λαγουδάκι

Έτσι αυτό το πράγμα δεν είναι από αυτόν τον κόσμο … με ένα fleshjack και μια ντουζιέρα στον υπολογιστή, τότε λίγο οπτικά και είστε σχεδόν πάρα πολύ γρήγορα περισσότερο από ικανοποιημένοι στην πολυθρόνα και να παρακολουθήσετε μια ταινία ή έτσι (μετά τον καθαρισμό φυσικά …: D) το αγαπημένο μου TPE πράγμα που κατέχει και μάλιστα ανήκει και ένα Lovedoll.

Alex

Όταν κλείνετε τα μάτια σας, δεν μπορείτε να πείτε το αίσθημα από έναν πραγματικό κόλπο. Εύκολη διείσδυση και ζωντανό μασάζ με ρυτίδες. Το υλικό είναι εκπληκτικά εύκολο να καθαριστεί (ζεστό νερό) και δεν κολλάει όταν στεγνώσει. Συμπέρασμα: μεγάλη για να γεφυρωθούν ορισμένες ώρες

Γουλιέλμος

Λοιπόν, το έχω ανάγκη για ένα χρόνο, αλλά μάλλον σπάνια, η φίλη είναι πιο ευχάριστη στο συναίσθημα :ΡΕ

Δεν αντικαθιστά τη σωστή γυναίκα, αλλά είναι πάντα ένας καλός τρόπος να περάσει ο χρόνος. Από τη μορφή είναι καλή και δεν είναι εμφανής. Μπορεί να σταθεί χαλαρά στο τραπέζι, ούτε χοίρος παρατηρεί τι είναι. 

Το μοντέλο είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα από το μουνί ρεπλίκα και κάτι ξεχωριστό. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα: δεν εκρήγνυται σε μεγάλη ουρά όπως οι περισσότεροι αυνανιστές.

Μικρόφωνο

Τέλεια υφή για να παρακολουθείτε πορνό από τον τρόπο. Το ευρύ άνοιγμα επιτρέπει την εντατική διέγερση του δακτυλίου χωρίς υπερβολική ένταση. Για αργές, χαλαρές κορφές, σίγουρα καλύτερες από το Standard Mini-Lotus. Βρείτε επίσης το πιο αφηρημένο σχέδιο πολύ πιο ελκυστικό. Σίγουρα μια πολύ καλή αγορά.

Αλλά αν θέλετε να απελευθερώσετε πίεση σε 1-2 λεπτά, θα πρέπει να επιλέξετε μια σκληρότερη, “αφύσικη” παραλλαγή, προσωπικά πιστεύω ότι το Flight Pilot, το μαύρο, είναι πολύ καλό. Αλλά δύσκολα μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο ένθετα μεταξύ τους.

Σόβα

Αφού ήμουν περισσότερο ή λιγότερο πεπεισμένος από φίλους, ήμουν μάλλον σκεπτικός στην αρχή επίσης επειδή αυτό το Fleshlight δεν είναι φθηνό αλλά πρέπει να πω ότι είμαι θετικά έκπληκτος.

Δεν έρχεται όπως στην φωτογραφία του προϊόντος σε ένα τέτοιο μπλε μαύρο κάλυμμα, αλλά σε ner διαφανής αυτό που με απογοήτευσε αρχικά κάτι γιατί το συνολικό με το μπλε ένθετο ήδη φαινόταν πολύ κομψό, ωστόσο, το διαφανές έχει επίσης τα πλεονεκτήματά του ^^

Για την αίσθηση που σας δίνει, μπορώ να πω ότι είναι ήδη πολύ ρεαλιστική και αν κλείσετε το κλείσιμο στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κενό στο εσωτερικό, μπορείτε να το συγκρίνετε με το στοματικό σεξ. Από τις τρεις διαφορετικές περιοχές διέγερσης δεν μπορούσα πραγματικά να δω μεγάλη διαφορά, αλλά εξακολουθώ να είμαι ενθουσιασμένος από την αίσθηση που δημιουργεί.

Συνοπτικά, μπορώ να πω ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει το πραγματικό σεξ αλλά είναι πολύ καλύτερο από την κανονική χειροκίνητη λειτουργία.)

Ντόμινο

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν. Ο λόγος τιμής / απόδοσης είναι πολύ καλός. Ο φακός αισθάνεται πολύ ρεαλιστικός και ευχάριστος σε σχέση με άλλους.

Chris

Πολύ καλό συναίσθημα, το υλικό είναι επίσης 1Α. Το μήκος είναι σαν το μέσο όρο. Εάν είχα οποιαδήποτε κριτική σχετικά με αυτό, θα ήταν η στενότητα από μόνη της, κάτι στενότερο θα ήταν λίγο καλύτερο. Αλλά αλλιώς μπορώ να το συστήσω. Εδώ είναι μια άλλη συμβουλή: το άμυλο αραβοσίτου είναι μια μεγάλη σκόνη για να κάνει το υλικό μαλακό και εύπλαστο μετά τη χρήση (ξεπλύνετε, αφήστε να στεγνώσει). Εξάλλου, η σκόνη ανανέωσης Fleshlight δεν είναι τίποτα περισσότερο από 100% άμυλο καλαμποκιού.

Atrox

Η επιλογή μας

Ως ένα από τα μοντέλα της Fleshlight Girls, ο Heavenly ανοίγει με ένα ακριβές αντίγραφο των χειλέων της Jessica Drake, οπότε η είσοδος είναι τόσο κοντά στο σεξ με την ίδια την κυρία όπως μπορείτε να πάρετε.

Τζέσικα Ντρέικ – Αναθεώρηση του αυνανισμού
Ενταση7.9
Διέγερση8.7
Διείσδυση8.3
Σφικτότητα8.8
Αποτέλεσμα Sucction8.9
Ρεαλισμός7.8
Παραλλαγή9
Ομαλότητα7.4
Αξιολόγηση Οργασμού8.2
Θόρυβος8.2
Λίπανση Χρήση8.5
Καθάρισε7.4
Ξηρός χρόνος8.3
Βαθμολογία χρηστών0 Ψηφοφορίες0
8.3
Καλή επιλογή
Αξίζει κάθε δεκάρα
Αυτό καθιστά την δημοσίευση της “Ουράνιου” δομής ακόμη πιο ευχάριστη, καθώς το εμπρόσθιο μισό του καναλιού σχεδιάστηκε πολύ στενά.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics