4 καλύτερα μασάζ προστάτη: Δονητικό βύσμα βύσματος για αρσενικό πρωκτικό οργασμό και διέγερση 2021 thesocialu101.com

4 καλύτερα μασάζ προστάτη: Δονητικό βύσμα βύσματος για αρσενικό πρωκτικό οργασμό και διέγερση

Μάσκες προστάτη – Το καλύτερο στο Test & σύγκριση τιμών

Η αγορά online είναι εύκολη στις μέρες μας, αλλά είναι πάντα ενοχλητικό αν πρέπει να παραγγείλετε το λάθος προϊόν και να το επιστρέψετε στη συνέχεια.

Κορυφαία μασάζ προστάτη Ελέγξτε την τρέχουσα τιμή Σύντομα οφέλη
Paloqueth
(Η επιλογή μας)
10 λειτουργίες δόνησης, αδιάβροχο, τηλεχειριστήριο
Allmay
(Εντονος)
10 βρόχους για μέγιστο οργασμό
Merourii
(Επιλαχών)
Εξαιρετικά μαλακός διεγερτής προστάτη σιλικόνης
Βασιλιά Αγάπη Παρέχει έντονη απόλαυση και οργασμούς

Έτσι, δώστε προσοχή πάντα στις συγκρίσεις, τις δοκιμές και πάνω από όλα τις αξιολογήσεις άλλων αγοραστών όταν αγοράζετε προϊόντα μασάζ προστάτη.

Η επιλογή μας

Δονητές Προστάτη Μασάζ με Διπλό Κινητήρα για Άντρες, Paloqueth Πρωκτικός Πρωκτικός Δονητής με 10 δονήσεις, Αδιάβροχο, Τηλεχειριστήριο

Η επιλογή μας

Σούπερ μαλακό διογκωτικό σιλικόνης προστάτη, επαναφορτιζόμενες δονήσεις Sextoy USB με δονητές Cockring Plug Butt, αδιάβροχο, τηλεχειριστήριο, λειτουργία κραδασμών 9 για άντρες

Η επιλογή μας

Τηλεχειριστήριο, Διεγέρτης Προστάτων, Δονητής Massager με 7 λειτουργίες δόνησης, Επαναφορτιζόμενη USB

Η επιλογή μας

Δακτύλιο πέους και πρωκτικό πώμα για διέγερση των γλουτών, του προστάτη και του πέους για την αύξηση της απόδοσης των ανδρών

Αγοράζοντας τα καλύτερα προϊόντα για μασάζ προστάτη – τι πρέπει να αναζητήσετε?

Εξετάστε αν είστε ικανοποιημένοι με το λόγο τιμής / απόδοσης, αν προτιμάτε να σκάβετε λίγο βαθύτερα στην τσέπη σας για να έχετε μεγαλύτερη ποιότητα. Με τις συστάσεις μας για συσκευές μασάζ προστάτη μπορούμε να κάνουμε πολλή έρευνα εργασίας και προϊόντων από τα χέρια σας. Οι δοκιμαστές μας για τις συσκευές μασάζ προστάτη βασίζονται στις αξιολογήσεις και τις αγορές πραγματικών προσώπων.

Η σύστασή μας, ο νικητής της δοκιμής για τις συσκευές μασάζ προστάτη

Ο τρέχων νικητής δοκιμής είναι το ακόλουθο προϊόν λόγω του αριθμού των πωλήσεων και των κριτικών του:

Φορτίστε για 2 ώρες όταν φθάνει ή όταν χρειάζεται φόρτιση2 ισχυροί κινητήρες δόνησης: διπλοί κινητήρες στη βάση και άκρη για διπλό Ειδικά αναπτυγμένο με καλά υδατοαπωθητική σιλικόνη για ένα λεπτομερές μασάζ

Τα κορυφαία 4 μασάζ προστάτη – αγοράστε τον νικητή της δοκιμής

Η επιλογή μας από τις Top 4 συσκευές μασάζ προστάτη, ενημερώνεται ανά ώρα και συνεπώς πάντα ενημερωμένη.

Η αξιολόγηση των κορυφαίων προϊόντων βασίζεται στον αριθμό των αγορών και στην αξιολόγηση των προϊόντων τους. Θα βρείτε τις αντίστοιχες βαθμολογίες στην αντίστοιχη σελίδα του προϊόντος.

Paloqueth

Μειώστε τον κίνδυνο προστατίτιδας, βελτιώστε τα πράγματα όπως η στύση και η κυκλοφορία του αίματος! Φόρτιση για 2 ώρες όταν φθάνει ή όταν χρειάζεται φόρτιση (χωρίς ένδειξη μπαταρίας).

2 ισχυροί κινητήρες κραδασμών με μοτίβο πολλαπλών ταχυτήτων: διπλοί κινητήρες στη βάση και άκρη για διπλή, στοχευμένη απόλαυση, 10 βρόχους για μέγιστο οργασμό, απλά προσαρμόστε κάθε ένταση στις ανάγκες σας.

Ειδικά αναπτυγμένο με καλά απορροφούμενη από νερό σιλικόνη για ένα λεπτομερές μασάζ των ευαίσθητων τμημάτων σας στο νερό!

Allmay

100% ασφάλεια & 100% αδιάβροχο – Το Allmay Anal-Plug είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακά, φιλικά προς το δέρμα υλικά σιλικόνης.

Μη τοξικό και ασφαλές ABS, άοσμο, ευχάριστο και ασφαλές δέρμα. Όταν κάνετε ένα ντους ή κολυμπήσετε, αυτό το αδιάβροχο σεξουαλικό παιχνίδι IPX7 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μέγιστη διασκέδαση των κραδασμών χωρίς ανησυχίες.

Ο δονητής cockring σχεδιασμού αντίχειρα είναι ένας δονητής παιχνιδιών σεξ με ευέλικτο σχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να μετακινηθεί με ευελιξία και να παραδοθεί με μια κλειδαριά πέους και όρχεων στο σπίτι σας. Ο δονητής δεν θα πέσει εύκολα όταν το βάλετε και η διασκέδαση ξεκινά τώρα, επειδή η συσκευή μπορεί να διεγείρει τον προστάτη και τους όρχεις σας με απίστευτο τρόπο.

3 δονητικές μηχανές – Ο πρωκτικός δονητής έχει 3 υπερβολικά ισχυρούς κινητήρες δόνησης και μπορεί να διεγείρει τα 3 πίσω σημεία επαφής, το πέος, τον πρωκτό και το περίνεο που μπορούν να τονώσουν την ευαίσθητη περιοχή της πλάτης σας για να σας δώσουν έναν άλλο, πιο έντονο οργασμό και καλύτερη ευχαρίστηση.

Merourii

Η διασκέδαση χωρίς χέρια ακόμη και σε απόσταση – Με μια σειρά από 10 μέτρα, ο δονητής είναι ένας στρογγυλός.

Μπορείτε επίσης να αφήσετε τον έλεγχο στον συνεργάτη σας, ο οποίος μπορεί να ελέγξει από απόσταση τις 7 λειτουργίες δόνησης με το πάτημα ενός κουμπιού για να σας ζεσταίνει.

Εργονομικό σχήμα – Το πρωκτικό πώμα μπορεί να διεγείρει ταυτόχρονα και εντατικά τον προστάτη και το περίνεο. Λόγω της ασυνήθιστης μορφής και της ευελιξίας χρήσης, προσαρμόζεται σε κάθε επιθυμία.

Μικρό αλλά ωραίο – Ο μικρός τύπος είναι φορητός και βρίσκεται καλά στο χέρι λόγω της καινοτόμου μορφής του. Το μέγεθος του μέρους που πρόκειται να εισαχθεί είναι επίσης κατάλληλο για αρχάριους και έτσι μπορεί εύκολα να εισαχθεί με λιπαντικό.

Βασιλιά Αγάπη

Όπου αγοράζετε συσκευές μασάζ προστάτη, συγκρίνετε πάντα τις τιμές και δώστε προσοχή στη γνώμη και τα σχόλια άλλων ανθρώπων ή αγοραστών.

Ωστόσο, εάν δεν είστε σίγουροι, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα τα προϊόντα αν δεν τους αρέσει.

Δακτύλιο πέους και πρωκτικό πώμα για διέγερση των γλουτών, του προστάτη και του πέους για την αύξηση της απόδοσης των ανδρών.

Ο δακτύλιος του πέους μειώνει την παροχή αίματος στο πέος και εξασφαλίζει μια πιο σκληρή και ισχυρή στύση.

Το μεταξένιο λείο μασάζ προστάτη, το πρωκτικό βύσμα παραμένει τέλεια στο σημείο P και παρέχει έντονη ευχαρίστηση και οργασμούς.

Επωφεληθείτε από τη λεπτομερή σύγκριση άρθρων πριν από την αγορά

Οι συγκρίσεις προϊόντων γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Τόσο οι εταιρείες όσο και οι ιδιώτες πελάτες μπορούν να επιτύχουν υψηλά οφέλη μέσω στοχευμένων συγκρίσεων προϊόντων.

Προφανώς, διεξάγονται οι πιο διαφορετικές διαδικασίες αξιολόγησης, οι οποίες δεν είναι πάντοτε διαφανείς. Παρ ‘όλα αυτά, οι ανεξάρτητοι αξιολογητές εξετάζουν τα λάθη και δημοσιεύουν μόνο ειλικρινείς μελέτες. Είναι ένας καλός οδηγός για εσάς ως πελάτης για καλύτερο προσανατολισμό.

Δοκιμές των επιμέρους προϊόντων

Σε μερικές περιπτώσεις, οι μεμονωμένες συγκρίσεις είναι εξαιρετικά περιεκτικές. Με αυτόν τον τρόπο, απαιτούνται διαφορετικά στάδια για την ακριβή πρόβλεψη.

Αυτό που πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη είναι αυτό που είναι όλο. Αν πρόκειται για τροφή, αυτή η δοκιμή θα εφαρμοστεί εναλλακτικά, σαν να είναι ένα είδος υγιεινής.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, οι ακριβείς συνθήκες είναι σημαντικές όσον αφορά την πρόθεση που πρέπει να εξεταστεί. Το μάρκετινγκ και η δημοσίευση είναι μια αποφασιστική κινητήρια δύναμη με μεγάλη επίδραση. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι επιλεγμένες μελέτες για το συγκεκριμένο έργο θα κατευθυνθούν προς κάποια κατεύθυνση.

Οι παραδοσιακές εταιρείες που χρησιμοποιούν εδώ και πολύ καιρό φαίνονται πιο αξιόπιστες. Είναι επίσης αξιοσημείωτο για το προϊόν σύγκρισης να αποκτήσει διαφορετικές απόψεις και να είναι σε θέση να διαμορφώσει έναν προσωπικό μέσο όρο.

Προσανατολισμός πριν από την αγορά

Ως πελάτης μια σύγκριση πρέπει πάντα να γίνεται πριν από μια αγορά.

Αυτό ελαχιστοποιεί τις δυσάρεστες εκπλήξεις και παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πύλες σύγκρισης, δημοσιεύσεις και προσωπικές συμβουλές. Η δική σας εμπειρία είναι επίσης καθοριστική. Βασικό θα έπρεπε να είναι ο τρόπος που πήρατε μαζί με τη βοήθεια του ή πόσο χαρούμενος ήσαστε.

Φυσικά, η τιμή παίζει πάντα έναν υποστηρικτικό ρόλο. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να ληφθούν πολύ φθηνότερα από έναν πάροχο, ενώ ένας άλλος πάροχος υπολογίζει μια προσαύξηση πολλών τοις εκατό. Η ποιότητα (μηχανική κατεργασία, εξοπλισμός, χρόνος παράδοσης, σταθερότητα) είναι ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν περιστασιακά ορισμένες προσφορές όπου μπορείτε να γνωρίσετε τα άρθρα και να πείσετε τον εαυτό σας για την ποιότητα. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε το φτηνό.

Οι διαδικασίες αξιολόγησης και η αξιολόγηση αποτελούν πάντοτε ένα μεγάλο πλεονέκτημα Οι συγκρίσεις και η αξιολόγηση των προϊόντων είναι όλες πολύ σημαντικές και αντιπροσωπεύουν μια κρίσιμη βάση για τη διασφάλιση της ποιότητας στην περιοχή της αγοράς. Συνεπώς, αξίζει πάντα να εξετάσουμε προσεκτικά αυτό το θέμα και να αξιολογήσουμε κριτικά το καθένα.

Οι προσωπικές προσδοκίες γεύσης και προσώπου λογικά περιλαμβάνονται επίσης συνεχώς στα αποτελέσματα των δοκιμών. Σε κάθε περίπτωση, μια πιο προσεκτική ματιά θα αποκαλύψει ορισμένες δομές και προθέσεις. Αυτό καθιστά ευκολότερο να βρείτε τα προσωπικά σας καλύτερα.

Κορυφαία μασάζ προστάτη Ελέγξτε την τρέχουσα τιμή Σύντομα οφέλη
Paloqueth
(Η επιλογή μας)
10 λειτουργίες δόνησης, αδιάβροχο, τηλεχειριστήριο
Allmay
(Εντονος)
10 βρόχους για μέγιστο οργασμό
Merourii
(Επιλαχών)
Εξαιρετικά μαλακός διεγερτής προστάτη σιλικόνης
Βασιλιά Αγάπη Παρέχει έντονη απόλαυση και οργασμούς

Δοκιμή δονητή προστάτη

Τα παραδοσιακά μασάζ προστάτη έχουν εκτελεστεί στην Ασία εδώ και αιώνες. Όχι κάθε γυναίκα κυριαρχεί αυτή τη μοναδική τέχνη, επομένως οι δονητές προστάτη προσφέρονται στην αγορά που εκτελούν αυτό το έργο αξιόπιστα, υγιεινά και διακριτικά.

Τα μασάζ προστάτη όχι μόνο αυξάνουν τη σεξουαλική αίσθηση και την ευχαρίστηση των ανδρών, αλλά και την υγεία του αδένα του προστάτη.

Ορισμός του δονητή του προστάτη

Οι δονητές αγοράστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν αποκλειστικά από γυναίκες. Με την πάροδο του χρόνου, οι κατασκευαστές δονητών έχουν φέρει νέες εξελίξεις στην αγορά που απευθύνονται αποκλειστικά σε άνδρες.

Οι δονητές προστάτη σχεδιάζονται για να μασάνουν το περίνεο (γύρω από τον πρωκτό) γύρω από τον πρωκτό, να διεγείρουν το αρσενικό σημείο G περίπου 5 έως 7 εκατοστά στο ορθό και να φτάνουν και να κάνουν μασάζ στον προστάτη.

Τα οφέλη ενός τέτοιου μασάζ είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το συχνό μασάζ του προστάτη όχι μόνο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, αλλά μπορεί επίσης να αποτρέψει την υπερπλασία του προστάτη. Οι δονητές του προστάτη δεν είναι μόνο κατάλληλοι για την αύξηση της επιθυμίας, αλλά και για την αύξηση της υγείας του προστάτη.

Κατάλληλο για ποιον?

Σε αντίθεση με όλους τους άλλους δονητές, οι δονητές του προστάτη είναι κατάλληλοι μόνο για τους άνδρες. Λόγω του ειδικού σχήματος ενός δονητή προστάτη, αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να σας κάνει να θέλετε να το κάνετε.

Ωστόσο, οι ενδιαφέροντα σχεδιασμένοι δονητές δεν είναι μόνο ευχαρίστηση μόνο για τους άνδρες, είναι επίσης πολύ δημοφιλείς με τα ζευγάρια. Ορισμένα μοντέλα στην περιοχή των δονητών προστάτη είναι εξοπλισμένα με τηλεχειριστήριο. Μόλις εισαχθεί με τρυφερό τρόπο στον πρωκτό, ο σύντροφος μπορεί επίσης να δώσει ευχαρίστηση στον σύντροφο σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Δονητής του προστάτη, τι είναι σημαντικό?

Για να αποφευχθεί ο πόνος, ο τραυματισμός ή το ατύχημα κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών με δονητή προστάτη, ο δονητής του προστάτη πρέπει να είναι αρκετά μακρύς και παχύτερος στο τέλος.

Είναι σημαντικό να αποφευχθεί η εξαφάνιση του δονητή του προστάτη στο ορθό, όταν τα ερωτικά παιχνίδια γίνονται λίγο πιο άγρια. Εάν αγοράσετε έναν κατάλληλο δονητή του προστάτη, θα πρέπει επίσης να αγοράσετε ένα κατάλληλο λιπαντικό και ένα κατάλληλο καθαριστικό παιχνιδιών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σύνθεση των προϊόντων φροντίδας θα πρέπει να βασίζεται σε νερό έτσι ώστε η επιφάνεια του δονητή του προστάτη να μην προσβάλλεται μακροπρόθεσμα. Κάθε κατασκευαστής καθορίζει στις οδηγίες χρήσης τι πρέπει να προσέχει κατά την αγορά των χρήσιμων προϊόντων και προϊόντων φροντίδας.

Πώς να αναγνωρίσετε έναν καλό δονητή του προστάτη?

Βασικά, όλα τα μοντέλα δονητών προστάτη, από διάφορους κατασκευαστές, τα οποία διατίθενται στην αγορά, σχεδιάζονται κατά τρόπο που να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Τα εσωτερικά ηλεκτρονικά στοιχεία πρέπει να είναι στεγανά και ανθεκτικά.

Μερικοί απλούστεροι δονητές προστάτη τροφοδοτούνται με μπαταρία, άλλοι, ακριβότερες παραλλαγές, διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία “, η οποία μπορεί να επαναφορτίζεται ξανά και ξανά μέσω σύνδεσης USB.

Κατά την επιλογή ενός κατάλληλου δονητή προστάτη, πρέπει συνεπώς να λαμβάνεται πάντα υπόψη η διάρκεια του απαραίτητου χρόνου φόρτισης και η αναμενόμενη ωφέλιμη ζωή.

Επιπλέον, τα απλά μοντέλα έχουν συχνά μόνο ένα πρόγραμμα δόνησης, ενώ οι πιο σύνθετοι δονητές προστάτη προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων παλμών ή κραδασμών.

Συνιστώμενη χρήση / Εύρος εφαρμογής

Οι δονητές του προστάτη πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο όπως προσφέρονται από τον κατασκευαστή. Είναι επικαλυμμένα με λίγη λιπαντική ουσία πριν από τη χρήση και στη συνέχεια απαλά εισάγονται στον πρωκτό. Δεδομένου ότι ο πρωκτός συχνά πρέπει να τεντωθεί ήπια κατά την εισαγωγή, πρέπει να αποφεύγονται οι βαριές κινήσεις.

Ένας δονητής του προστάτη πρέπει να παρέχει καταπραϋντική σεξουαλική διέγερση και χωρίς πόνο. Λόγω του μοναδικού τους σχήματος, οι δονητές του προστάτη είναι ακατάλληλοι για χρήση από τις γυναίκες.

Δονητής του προστάτη Πόσο μεγάλη αγορά?

Οι δονητές προστάτη διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, μήκη και πάχη. Δεδομένου ότι συχνά χρησιμοποιούνται όχι μόνο για μασάζ και διέγερση του προστάτη και του περίνεου, αλλά και για αργή τέντωμα του πρωκτού, πολλοί χρήστες αγοράζουν δονητές προστάτη σε διαφορετικά μεγέθη.

Αυτό σημαίνει ότι το σωστό μέγεθος είναι πάντα στο χέρι, ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας και τη χρήση. Ειδικά όταν οι δονητές του προστάτη δεν χρησιμοποιούνται μόνο από μόνοι τους, αλλά μαζί με έναν φίλο, διαφορετικά μεγέθη μπορεί να αποτελέσουν πλεονέκτημα.

Η χρήση ενός δονητή προστάτη είναι συγκρίσιμη με την εκπαίδευση. Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί συχνά έναν δονητή προστάτη μπορεί συνεπώς να αναπτύξει διαφορετικές απαιτήσεις με την πάροδο του χρόνου.

Θετικά χαρακτηριστικά

 • Τα οφέλη για την υγεία ενός δονητή προστάτη έχουν αποδειχθεί επιστημονικά.
 • Η χρήση ενός δονητή προστάτη είναι απλή και μπορεί να σχεδιαστεί με φαντασία.
 • Οι δονητές του προστάτη απαιτούν μικρό χώρο αποθήκευσης.
 • διαφορετικά μεγέθη και σχήματα κάνουν τους δονητές του προστάτη ένα συναρπαστικό και ποικίλο sextoy.
 • Οι δονητές του προστάτη είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικές κλίμακες τιμών.
 • Οι δονητές προστάτη μπορούν να καθαριστούν και να απολυμανθούν γρήγορα και εύκολα.

Αρνητικές ιδιότητες

Οι αρνητικές ιδιότητες των δονητών του προστάτη δεν είναι γνωστές εάν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και καθαρίζονται και απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, επειδή οι δονητές του προστάτη δεν έχουν αιχμηρές άκρες ή γωνίες.

Τι δοκιμάζεται?

Σε μια δοκιμή δονητή προστάτη, ελέγχονται όχι μόνο η εμφάνιση, η τιμή, ο σχεδιασμός και η επιφάνεια, αλλά και τα προγράμματα δόνησης. Ο αντίστοιχος δονητής προστάτη έχει μόνο ένα πρόγραμμα δόνησης ή διαφορετικές ακολουθίες; Είναι ενσωματωμένο πρόγραμμα παλμών, μπορεί να αλλάξει η ταχύτητα μεμονωμένα ή τα προγράμματα να μην ρυθμίζονται μεμονωμένα?

Ο δονητής προστάτη έχει τηλεχειριστήριο ή μπορεί να γίνει μόνο στη συσκευή; Εάν πρέπει να τοποθετηθούν μπαταρίες ή εάν ο δονητής είναι εξοπλισμένος με επαναφορτιζόμενη ενσωματωμένη μπαταρία. Πόσες ώρες διαρκεί η φόρτιση της μπαταρίας; Πόση ώρα χρειάζεται για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία (χρόνος φόρτισης της μπαταρίας)?

Τι χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του δονητή του προστάτη?

Οι δονητές του προστάτη μπορούν να καθαριστούν με ένα ελαφρύ σαπουνόνερο και ειδικά καθαριστικά παιχνιδιών. Επειδή οι δονητές του προστάτη χρησιμοποιούνται στον πρωκτό, ο υγιεινός καθαρισμός αμέσως μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Ποιοι καθαριστικοί παράγοντες είναι οι πλέον κατάλληλοι για τους αντίστοιχους δονητές του προστάτη καθορίζονται από τους κατασκευαστές στις οδηγίες χρήσης. Πολλοί δονητές προστάτη έχουν μια ευχάριστη μαλακή επιφάνεια σιλικόνης. Για να αποφευχθεί η καταστροφή τους κατά τη χρήση ή τον καθαρισμό, ούτε τα επιλεγμένα λιπαντικά ούτε τα μέσα καθαρισμού θα πρέπει να βασίζονται σε λάδι σιλικόνης. Επομένως, τα προϊόντα με βάση το νερό αποτελούν την καλύτερη επιλογή στις περισσότερες περιπτώσεις.

5 Κατασκευαστής δονητών προστάτη

 1. Lelo “δονητές προστάτη όλων των τιμών που προσφέρονται στην περιοχή, με ή χωρίς τηλεχειριστήριο.
 2. Fun Factory – μια μεγάλη ποικιλία δονητών προστάτη. Κάθε επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί. Σε ορισμένα μοντέλα η δονούμενη σφαίρα μπορεί να αφαιρεθεί από τον δονητή του προστάτη και να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά.
 3. Rocks-off, έμπειρος κατασκευαστής, με πολλές διαφορετικές προσφορές μοντέλου στη συλλογή.
 4. Nexus “σε ορισμένα μοντέλα, η τεχνολογία δόνησης μπορεί επίσης να αφαιρεθεί από τον δονητή. Η επιλογή των διαφόρων προγραμμάτων μασάζ είναι μεγάλη.
 5. Οι δονητές προστάτη Vibe – Vibe προσφέρουν μια επιτυχημένη εναλλακτική λύση σε άλλους κατασκευαστές.

Τι πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την αγορά?

Κατά την αγορά, δεν πρέπει να δώσετε προσοχή μόνο στην καλή ποιότητα, αλλά και σε διάφορες πιθανές χρήσεις. Εφόσον διατίθενται πολλοί δονητές προστάτη στα καταστήματα, οι πολλαπλές αγορές μπορούν να αυξήσουν την εγχώρια επιλογή.

Διαφορετικά μεγέθη, μήκη και πάχη δεν αποτελούν μειονέκτημα. Οι διαφορετικοί δονητές προστάτη χρησιμοποιούνται καλύτερα αν χρειάζονται τα ίδια λιπαντικά και καθαριστικά για χρήση και καθαρισμό. Μερικοί κατασκευαστές προσφέρουν στους πελάτες τους κομψούς σάκους για δονητές προστάτη, στους οποίους το Sextoys μπορεί να συσκευάζεται διακριτικά.

5 καλοί λόγοι για τον δονητή του προστάτη

 1. Οι δονητές του προστάτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα μόνοι τους και να φέρουν άνεση και ικανοποίηση σε μοναχικές ώρες.
 2. Οι δονητές του προστάτη είναι εξίσου δημοφιλείς για τα ζευγάρια καθώς είναι για προσωπική χρήση. Τα τηλεχειριστήρια, ορισμένα από τα οποία περιλαμβάνονται στο πεδίο παράδοσης, αυξάνουν την ευχαρίστηση χρήσης.
 3. Αν επιλέξετε έναν δονητή προστάτη με μια αποσπώμενη κουκκίδα δόνησης, μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε για να τονώσετε τον σύντροφό σας.
 4. Η πτυχή που προωθεί την υγεία των δονητών του προστάτη δεν πρέπει να υποτιμάται.
 5. Οι δονητές του προστάτη αφήνουν μεγάλη ελευθερία στον τρόπο χρήσης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για μασάζ και διέγερση του προστάτη, αλλά και για απαλή τέντωμα του πρωκτού.

Αγάπη – Συμβουλή

Οι δονητές του προστάτη είναι εξίσου κατάλληλοι για αμφιφυλόφιλα και ετεροφυλόφιλα παιχνίδια αγάπης. Ειδικά όταν το στέλεχος κραδασμών μπορεί να αφαιρεθεί από τον δονητή, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί ο δονητής του προστάτη για την εκτεταμένη διέγερση μιας γυναίκας.

Οι δονητές προστάτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την πράξη, επειδή μπορούν να αυξήσουν εντατικά τις αισθήσεις των χρηστών.

Κορυφαία μασάζ προστάτη Ελέγξτε την τρέχουσα τιμή Σύντομα οφέλη
Paloqueth
(Η επιλογή μας)
10 λειτουργίες δόνησης, αδιάβροχο, τηλεχειριστήριο
Allmay
(Εντονος)
10 βρόχους για μέγιστο οργασμό
Merourii
(Επιλαχών)
Εξαιρετικά μαλακός διεγερτής προστάτη σιλικόνης
Βασιλιά Αγάπη Παρέχει έντονη απόλαυση και οργασμούς
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics