4 parasta eturauhasen hierontalaitetta: Värähtelevä pistekiinnitys miesten anal-orgasmiin ja stimulaatioon 2021 thesocialu101.com

4 parasta eturauhasen hierontalaitetta: Värähtelevä pistekiinnitys miesten anal-orgasmiin ja stimulaatioon

Eturauhasen hierontalaitteet – paras testaus- ja hintavertailu

Online-osto on helppoa nykyään, mutta se on aina ärsyttävää, jos tilaat väärän tuotteen ja palauta sen myöhemmin.

Top Prostate Hierontalaitteet TARKISTA NYKYINEN HINTA Lyhyt hyöty
Paloqueth
(Meidän valinta)
10 tärinää, vedenpitävä, kauko-ohjain
Allmay
(Intense)
10 silmukkaa maksimaalista orgasmia varten
Merourii
(Kakkonen)
Super pehmeä silikoni-eturauhasen stimulaattori
King Love Tarjoaa voimakasta iloa ja orgasmeja

Joten aina kiinnitä huomiota vertailuja, testejä ja ennen kaikkea arvioita muiden ostajien ostaa eturauhasen hieronta tuotteita.

Meidän pick

Prostate Vibrators Massager Dual Motor miehille, Paloqueth Prostate Anal Butt Plug Vibraattori 10 värähtelymoodia, vedenpitävä, kauko-ohjain

Meidän pick

Super Soft Silicone Prostate -stimulaattori, USB-ladattavat Sextoy-täryttimet, joissa Cockring-täryttimet Butt-pistoke, vedenpitävä, kauko-ohjain, 9 tärinää miehille

Meidän pick

Kaukosäädin, Prostate Stimulator, Vibrators Massager, jossa on 7 tärinää, USB Ladattava

Meidän pick

Peniksen rengas ja ankkuroitu pistoke lihasten, eturauhasen ja peniksen stimulaatioon miesten suorituskyvyn lisäämiseksi

Ostaa parhaita tuotteita eturauhasen hierontalaitteille – mitä etsiä?

Harkitse, oletko tyytyväinen hinta-tehokkuusasteeseen, oletteko mieluummin kaivaa hieman syvemmälle taskuun saadaksesi enemmän laatua. Suosituksissamme eturauhasen hierontalaitteisiin voimme tehdä paljon työtä ja tuotetutkimusta käsistäsi. Testivoittajat eturauhasen hierontalaitteille perustuvat varsinaisten henkilöiden arvioihin ja ostoihin.

Suosituksemme, testivoittaja eturauhasen hierontalaitteille

Nykyinen testivoittaja on seuraava tuote sen myynnin ja arvioinnin vuoksi:

Lataa 2 tuntia, kun se saapuu tai kun se tarvitsee latausta2 voimakasta värähtelymoottoria: kaksoismoottorit pohjaan ja kärkeen kaksinkertaiseksi Kehittynyt hyvin vettä hylkivällä silikoni perusteellinen hieronta

Top 4 Prostate Massagers – osta testivoittaja

Valikoima Top 4 eturauhasen hierontalaitteista päivitetään tunnin välein ja siksi aina ajan tasalla.

Ylituotteiden arviointi perustuu ostojen määrään ja niiden tuotteiden arviointiin. Löydät vastaavat arvosanat kyseisen tuotteen sivulta.

Paloqueth

Vähennä eturauhasen vaaraa, paranna erektiota ja verenkiertoa! Lataa 2 tuntia, kun se saapuu tai kun se tarvitsee latausta (ei akun merkkivaloa).

2 voimakasta värähtelymoottoria monivaiheisella kuvioinnilla: kaksoismoottorit pohjaan ja kärkeen kaksinkertaiselle, kohdennetulle ilolle, 10 silmukkaa maksimaalisen orgasmin säätöön, säädä vain voimakkuus tarpeisiisi.

Erityisesti kehitetty hyvin vettähylkivällä silikoniin perusteellisen hieronnan herkille osille veteen!

Allmay

100% turvallisuutta ja 100% vedenpitävä – Allmay Anal-Plug on valmistettu erittäin pehmeistä, ihoystävällisistä silikonimateriaaleista.

Myrkytön ja turvallinen ABS, hajuton, miellyttävä ja turvallinen ihokosketus. Kun käytät suihketta tai uintia, tämä IPX7-vedenpitävä seksilelu antaa sinulle mahdollisuuden nauttia maksimaalisesta värähtelystä ilman huolia.

Peukalon muotoilu cockring vibrator on seksilelujen värähtelijä, joustava muotoilu, joka voidaan siirtää joustavasti ja toimitetaan kodin ja peniksen lukon avulla. Vibraattori ei pudota helposti, kun laitat sen päälle ja hauskuus alkaa nyt, koska laite voi stimuloida eturauhasi ja kiveksesi uskomattomalla tavalla.

3 tärinämoottoria – Ankkurivärähtelijällä on 3 erittäin tehokasta tärinämoottoria ja voi edistää kolmesta takapistokohdasta, peniksesta, peräaukosta ja perineumista, jotka voivat kiihdyttää selkäherkää aluetta antamaan sinulle toisen, voimakkaamman orgasmin ja paremman ilon.

Merourii

Handsfree hauskuus jopa etäisyydellä – 10 metrin etäisyydellä värähtelijä on monipuolisempi.

Voit myös jättää ohjauksen kumppaniksesi, joka pystyy hallitsemaan 7 tärinän tilaa kauko-ohjauksella napin painalluksella kuumentamaan sinua.

Ergonominen muoto – Ankkuroitu pistoke voi stimuloida eturauhan ja perineumin samanaikaisesti ja voimakkaasti. Sen epätavallisen muodon ja käytön joustavuuden ansiosta se sopii jokaiseen toiveeseen.

Pieni mutta mukava – Pieni kaveri on kannettava ja se on kätevä kädessään innovatiivisen muodon ansiosta. Liitettävän osan koko soveltuu myös aloittelijoille, joten se voidaan helposti lisätä voiteluaineeseen.

King Love

Ostaessasi eturauhasen hierontalaitteita vertaile aina hintoja ja kiinnitä huomiota muiden ihmisten tai ostajien mielipiteisiin ja palautteisiin.

Jos olet epävarma, varmista, että voit palauttaa tuotteet helposti, jos et pidä niistä.

Peniksen rengas ja ankkuroitu pistoke lihasten, eturauhasen ja peniksen stimulaatioon miesten suorituskyvyn lisäämiseksi.

Peniksen rengas vähentää peniksen verenkiertoa ja takaa kovemman ja voimakkaamman erektion.

Silkkinen, sileä eturauhahieronta, ankkuroitu pistoke pysyy täydellisesti P-pisteessä ja tarjoaa voimakasta iloa ja orgasmeja.

Hyödynnä artikkeleiden yksityiskohtainen vertailu ennen ostoa

Tuotteiden vertailu on viime aikoina tullut yhä suosittu. Sekä yritykset että yksityiset asiakkaat voivat saavuttaa suurta hyötyä kohdennetuilla tuotteilla.

On selvää, että tehdään erilaisia ​​arviointimenettelyjä, jotka eivät missään tapauksessa ole aina avoimia. Kuitenkin riippumattomat tarkastajat tutkivat virhettä ja julkaisevat vain totuudenmukaisia ​​tutkimuksia. Ne ovat hyvä opas sinulle asiakkaana parempaan suuntautumiseen.

Yksittäisten tuotteiden testaukset

Joissakin tapauksissa yksittäiset vertailut ovat erittäin kattavia. Tällä tavoin tarvitaan tarkkoja ennusteita varten eri vaiheita.

Mitä tässä on aina otettava huomioon, on se, mistä se on kyse. Jos kyseessä on ruoka, tämä testi toteutetaan vaihtoehtoisesti, ikään kuin se on hygieniatuote.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tarkat olosuhteet ovat tärkeitä, mitä tarkoitusta on testattava. Markkinointi ja julkaiseminen ovat ratkaiseva liikkeellepaneva voima, jolla on suuri vaikutus. Näin ollen on mahdollista, että valittuja tutkimuksia tästä hankkeesta ohjataan tiettyyn suuntaan.

Perinteiset yritykset, jotka ovat käyttäneet jo pitkään, näyttävät luotettavammilta. On myös huomionarvoista, että tuotevalikoima saa erilaisia ​​mielipiteitä ja pystyy muodostamaan henkilökohtaisen keskiarvon.

Suunnittelu ennen ostoa

Asiakkaana vertailua täytyy aina tapahtua ennen ostoa.

Tämä minimoi ikäviä yllätyksiä ja tarjoaa tarvittavan turvallisuuden. Voit käyttää vertailuportaaleja, julkaisuja ja henkilökohtaisia ​​neuvoja. Oma kokemus on myös ratkaiseva. Olennaista pitäisi olla, miten sait apua tai miten onnellinen olet.

Tietenkin hinta on aina tukeva rooli. Esimerkiksi palveluntarjoaja voisi saada paljon halvempaa, kun taas toinen tarjoaja arvioi usean prosentin lisämaksun. Laatu (työstö, laitteet, toimitusaika, vakaus) on sama.

Erityisesti on joskus tiettyjä kampanjoita, joissa voit tutustua artikkeleihin ja vakuuttaa itsesi laatua. Tämä on hyvä tilaisuus testata edullisesti.

Arviointimenettelyt ja arviointi ovat aina suuria etuja Tuotteiden vertailu ja arviointi ovat kaiken kaikkiaan erittäin tärkeitä ja ne ovat keskeinen perusta laadunvarmistukselle markkina-alueella. Näin ollen on aina syytä tarkastella tätä aihetta tarkemmin ja arvioida kriittisesti kukin.

Oman maun ja yksilölliset odotukset ovat loogisesti mukana myös testituloksissa. Joka tapauksessa tarkempi ilme paljastaa tiettyjä rakenteita ja aikomuksia. Tämä helpottaa henkilökohtaisten persoonallisuuttesi löytämistä.

Top Prostate Hierontalaitteet TARKISTA NYKYINEN HINTA Lyhyt hyöty
Paloqueth
(Meidän valinta)
10 tärinää, vedenpitävä, kauko-ohjain
Allmay
(Intense)
10 silmukkaa maksimaalista orgasmia varten
Merourii
(Kakkonen)
Super pehmeä silikoni-eturauhasen stimulaattori
King Love Tarjoaa voimakasta iloa ja orgasmeja

Prostate Vibrator Test

Perinteisiä eturauhasen hierontoja on tehty Aasiassa vuosisatojen ajan. Kaikki naiset eivät mahdu tätä ainutlaatuista taidetta, joten markkinoilla tarjotaan eturauhan täryttimiä, jotka hoitavat tämän tehtävän luotettavasti, hygieenisesti ja huomaamattomasti.

Eturauhassyörit eivät ainoastaan ​​lisää miesten seksuaalista tunne- ja iloa, vaan myös eturauhasen terveyttä.

Määritelmä Prostate Vibrator

Vibraattoreita ostettiin ja käytettiin lähes yksinomaan naisilla. Täryttimien valmistajat ovat tuottaneet ajan myötä markkinoille uusia kehityskulkuja, jotka on tarkoitettu yksinomaan miehille.

Protaattivärähtelijät on suunniteltu hieromaan perinumia (perineumia) peräaukon ympärille, stimuloimaan urospuolisen G-pisteen noin 5-7 senttimetriä peräsuolessa ja saavuttamaan ja hieromaan eturauhan.

Tällaisen hieronnan edut ovat erilaiset jokaiselle ihmiselle. On kuitenkin tieteellisesti todistettu, että eturauhasen usein tapahtuva hieronta paitsi lisää verenkiertoa alueella, mutta voi myös estää eturauhan hyperplasiaa. Eturauhasvärähtelijät eivät siten sovi ainoastaan ​​himoon, vaan myös eturauhasen terveyteen.

Sopiva kenelle?

Toisin kuin kaikki muut täryttimet, eturauhan täryttimet soveltuvat vain miehille. Eturauhasen värähtelijän erikoisen muodon takia tämä nainen ei voi tehdä sitä haluamallasi tavalla.

Mielenkiintoisesti suunnitellut täryttimet eivät ole pelkästään nautintoa vain miehille, vaan ne ovat myös erittäin suosittuja pariskunnille. Jotkut mallit eturauhasvärähtelijöiden alueella on varustettu kaukosäätimellä. Sen jälkeen, kun ne on asetettu hellävaraisesti peräaukkoon, kumppani voi myös antaa iloa kumppanille yli muutaman metrin etäisyydellä.

Protaattivibraattori mikä on tärkeää?

Eturauhasvärähtelijän eroottisten pelien kipua, loukkaantumista tai vahingoittamista varten eturauhan värähtelijän tulee olla riittävän pitkä ja paksumpi lopussa.

On tärkeää estää eturauhasen värähtelijä katoamasta kokonaan peräsuoleen, kun eroottiset pelit muuttuvat hieman villiksi. Jos ostat sopivan eturauhasvärähtelijän, kannattaa myös ostaa sopiva voiteluaine ja sopiva Toy Cleaner.

On huomattava, että hoitotuotteiden koostumuksen tulee olla vesipohjainen siten, että eturauhasvärähtelijän pintaa ei hyökätä pitkällä aikavälillä. Jokainen valmistaja täsmentää käyttöohjeissa, mitä kannattaa etsiä hyödyllisten ja hoitotuotteiden ostamisessa.

Miten tunnistaa hyvä eturauhan värähtelijä?

Pohjimmiltaan kaikki mallit, jotka ovat saatavilla markkinoilla olevista eturauhasvärähtelijöistä, on suunniteltu siten, ettei loukkaantumisriskiä ole. Sisäisen elektroniikan tulee olla roiskevesitiivis ja kestävä.

Jotkut yksinkertaisemmat eturauhan täryttimet ovat paristokäyttöisiä, toiset kalliimmat vaihtoehdot, niissä on ladattava akku “, joka voidaan ladata uudestaan ​​ja uudestaan ​​USB-liitännän kautta.

Sopivan eturauhan värähtelijän valinnassa tulee siis aina ottaa huomioon tarvittava latausaika ja odotettu käyttöikä.

Lisäksi yksinkertaisissa malleissa on usein vain yksi värähtelyohjelma, kun taas monimutkaisemmat eturauhan täryttimet tarjoavat laajan valikoiman pulssi- ​​tai tärinöohjelmia.

Suositeltu käyttö / käyttöalue

Protaattitärähdysaineita saa käyttää vain valmistajan tarjoamana. Ne päällystetään hieman voiteluaineella ennen käyttöä ja sitten hellävaroen anna. Koska anus on usein venytettävä varovasti työntymisen aikana, raskaita liikkeitä on vältettävä.

Eturauhasvärähtelijän pitäisi antaa rauhoittavaa seksuaalista stimulaatiota eikä kipua. Eturauhasvärähtelijät eivät ainutlaatuisen muodonsa vuoksi sovi naisille.

Prostata Vibrator Kuinka Big Osta?

Protaattivibraattorit ovat saatavana eri kokoja, pituuksia ja paksuuksia. Koska niitä käytetään usein eturauhasen ja perineumien hierontaan ja stimulaatioon, mutta myös hitaan venytyksen ansaan, monet käyttäjät ostavat eturauhan täryttimiä erikokoisina.

Tämä tarkoittaa, että juuri oikea koko on aina käsillä, riippuen päivän tunnelmasta ja käytöstä. Etenkin, kun eturauhasvärähtelijöitä ei käytetä yksinään, mutta yhdessä ystävän kanssa eri kokoja voi olla etuna.

Eturauhasvärähtelyn käyttö on verrattavissa koulutukseen. Jokainen, joka usein käyttää eturauhasvärähtelijää, voi kehittää erilaisia ​​vaatimuksia ajan mittaan.

Positiiviset ominaisuudet

 • Eturauhasen värähtelijän terveysvaikutukset on tieteellisesti todistettu.
 • Eturauhasen värähtelijän käyttö on yksinkertaista ja sitä voidaan suunnitella mielikuvituksellisesti.
 • Protaattivärähtelijät vaativat vähän tilaa säilytykseen.
 • erikokoiset ja muodot tekevät eturauhasvärähtelijästä jännittävän ja monipuolisen sukupuolen.
 • Protaattitäryttimet ovat saatavilla eri hintaluokissa.
 • Protaattitäryttimet voidaan puhdistaa ja desinfioida nopeasti ja helposti.

Negatiiviset ominaisuudet

Eturauhasvärähtelijöiden negatiivisia ominaisuuksia ei tiedetä, jos niitä käytetään valmistajan suositusten mukaisesti ja puhdistetaan ja desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen. Loukkaantumisvaaraa ei ole, koska eturauhan täryttimillä ei ole teräviä reunoja tai kulmia.

Mikä on testattu?

Eturauhasen värähtelytestissä testataan sekä ulkonäköä, hintaa, muotoilua että pintaa, mutta myös värähtelevää ohjelmaa. Onko vastaavalla eturauhasvärähtelijällä vain yksi värähtelevä ohjelma vai erilaiset sekvenssit? Integroitu pulssiohjelma, voidaanko nopeutta muuttaa yksittäin tai ohjelmia ei voi säätää erikseen?

Onko eturauhan värähtelijällä kauko-ohjain, vai voidaanko asetus tehdä vain laitteella? Jos akkuja on lisättävä, tai jos täryttimessä on ladattava integroitu akku. Kuinka monta tuntia akun lataus kestää? Kuinka kauan akku latautuu täyteen (akun latausaika)?

Mitä käytetään puhdistamaan eturauhan värähtelijä?

Protaattivibraattorit voidaan puhdistaa kevyellä saippuavedellä ja erityisillä lelunpuhdistimilla. Koska eturauhasvärähtelijöitä käytetään anaali, hygieeninen puhdistus välittömästi käytön jälkeen on erityisen tärkeää.

Mitkä puhdistusaineet soveltuvat parhaiten eturauhasvärähtelijöille määritellään valmistajien käyttöohjeissa. Monilla eturauhan tärinöillä on miellyttävä pehmeä silikonipinta. Jotta tämä ei vahingoitu käytön tai puhdistuksen aikana, valitut voiteluaineet tai puhdistusaineet eivät saa perustua silikoniöljyyn. Vesipohjaiset tuotteet ovat siksi parempia valintoja useimmissa tapauksissa.

5 Eturauhan täryttimien valmistaja

 1. Lelo “eturauhan täryttimet kaikkiin hintaluokkiin tarjotaan valikoimasta, tai ilman kaukosäädintä.
 2. Fun Factory – laaja valikoima eturauhan täryttimiä. Jokainen toive voidaan täyttää. Joillakin malleilla tärisevä luoti voidaan poistaa eturauhastimesta ja sitä käytetään erikseen.
 3. Rocks-off, kokenut valmistaja, jolla on valikoima erilaisia ​​mallilajeja.
 4. Nexus “joissakin malleissa, tärinätekniikka voidaan myös poistaa vibraattorilta. Eri hierontaohjelmien valinta on suuri.
 5. Vibe – Viben eturauhan täryttimet tarjoavat onnistuneen vaihtoehdon muille valmistajille.

Mitä on otettava huomioon ostaessaan?

Ostaessasi kannattaa kiinnittää huomiota vain laadukkaaseen laatuun, mutta myös erilaisiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Koska eri prostataattivibrorit ovat käytettävissä myymälöissä, useat hankinnat voivat lisätä kotimaista valintaa.

Erilaiset koot, pituudet ja paksuus eivät ole haitta. Eri eturauhasvärähtelijöitä käytetään parhaiten, jos ne tarvitsevat samoja voiteluaineita ja puhdistusaineita käyttöä ja puhdistusta varten. Jotkut valmistajat tarjoavat asiakkailleen tyylikkäitä pussit eturauhasvärähtelijöille, joissa Sextoys voidaan pakata huomaamattomasti.

5 hyvää syytä Prostate Vibrator

 1. Eturaa täryttimiä voidaan käyttää mukavasti yksin ja tuoda mukavuutta ja tyydytystä yksinäisiltä tunteilta.
 2. Protaattivärähtelijät ovat yhtä suosittuja pariskunnille kuin yksinään. Kaukosäätimet, joista osa sisältyy toimituksen piiriin, lisää käyttömahdollisuuksia.
 3. Jos valitset eturauhan värähtelevän ja helposti irrotettavan tärinän luodin, voit myös käyttää sitä stimuloimaan kumppanisi.
 4. Eturauhasvärähtelijöiden terveydentilaa ei pidä aliarvioida.
 5. Protaattitäryttimet jättävät paljon vapautta käyttötavoissa. Niitä voidaan käyttää ei ainoastaan ​​hierontaan ja eturauhasen stimulaatioon, vaan myös anuman kevyeen venyttelyyn.

Rakkaus – Vinkki

Protaattivärähtelijät sopivat yhtä hyvin biseksuaali- ja heteroseksuaalisiin rakkaustöihin. Erityisesti kun tärinän liekki voidaan poistaa täryttimestä, on mahdollista käyttää eturauhan värähtelijää naisen laajalle stimulaatiolle.

Protaattivärähtelijöitä voidaan käyttää ennen varsinaista toimintaa, sen aikana tai sen jälkeen, koska ne voivat voimakkaasti lisätä käyttäjien tuntemuksia.

Top Prostate Hierontalaitteet TARKISTA NYKYINEN HINTA Lyhyt hyöty
Paloqueth
(Meidän valinta)
10 tärinää, vedenpitävä, kauko-ohjain
Allmay
(Intense)
10 silmukkaa maksimaalista orgasmia varten
Merourii
(Kakkonen)
Super pehmeä silikoni-eturauhasen stimulaattori
King Love Tarjoaa voimakasta iloa ja orgasmeja
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics