Acum Jenna Pussy Jenna: Sex cu Fleshlight Astăzi 2021 thesocialu101.com

Acum Jenna Pussy Jenna: Sex cu Fleshlight Astăzi

7
Senzație perfectă

Cu canalul interior “Legend”, producătorul Fleshlight ILF nu sa oprit de varietate și a combinat șapte elemente structurale diferite.

Diametrul părții frontale a canalului este foarte îngust și, prin urmare, acest Fleshlight este special conceput pentru bărbații care îi plac puțin și doresc să se bucure de diferite tipuri de stimulare în același timp.

Alegerea noastră

Glisați într-o textura ca Legendarul ca și Jenna! Acest manșon are o lățime în continuă schimbare cu spatele, coaste, pătrate și nuburi, creând o senzație demnă de Queen of Porn

Ce lucrează Fleshlight Jenna Jameson

Canalul Legend este structura interioară exclusivă a legendei stele eroice Jenna Jameson și este, prin urmare, disponibilă numai cu deschiderea ei.

Pasajul de intrare este format dintr-o cameră cu formă de picătură de 20 mm cu două nervuri transversale, care apoi se îmbină într-un canal de legătură îngustă de 14 mm, traversat de trei nervuri longitudinale întoarse spiralate.

Pasajul de intrare este format dintr-o cameră de 20 mm în formă de picătură cu două nervuri transversaleCamera de 30 mm, care este umplută cu două inele de șanț Camera de 40 mm cu trei nervuri transversale groase

Apoi urmează o cameră de 30 mm, care este umplută cu două inele de șanț (fiecare compus din 4 burle).

În spatele ei este o altă cameră de 40 mm cu trei nervuri transversale groase, care reduc diametrul la 10 mm în spate.

Cea de-a treia treime din canalul interior al Legend este ocupată de o singură cameră alungită (de 70 mm), a cărei suprafață este acoperită în partea din față cu o structură spirală și în partea din spate cu nuburi în formă de disc.

Pătrunderea în Canalul Legendelor este însoțită de un sentiment de etanșeitate minunat și în acest timp puteți simți clar cele trei coaste longitudinale răsucite spiral în jurul glandului, creând un fel de “senzație de muls”.

Sentimentul este foarte similar cu canalul Tornado din Texas, dar apare doar pentru un moment foarte scurt.

Apoi, aterizați în prima cameră, iar aici este redusă etanșeitatea și cele două inele ale butonului lovesc penisul, care declanșează câteva stimulente moderat intensive.

Aceste cosuri nu sunt neapărat percepute ca stimuli punctiformi, ci mai degrabă ca stimulente subtile care strigau glandul din mai multe părți simultan.

După aceste efecte relativ blânde, următoarea cameră cu nervurile transversale devine dintr-o dată foarte intensă, deoarece nervurile îngustă din ce în ce mai mult diametrul canalului și, prin urmare, se scot din ce în ce mai mult pe suprafața penisului.

În plus, gelul de lubrifiere se acumulează în această cameră și, prin urmare, această zonă este deosebit de alunecoasă și plăcută la cald (cu condiția ca gelul de lubrifiere să fi fost încălzit în prealabil).

Cu o lungime medie a penisului (aproximativ 15 cm) ajungem doar la trecerea spre camera din spate mare.

În acest caz, intensitatea etanșeității și intensitatea stimulării se diminuează brusc și acest lucru creează un contrast excelent cu secțiunea mijlocie extrem de îngustă.

În ansamblu, stimularea pare remarcabil de realistă și naturală, în ciuda densității structurale ridicate, iar partea mijlocie minunată îngustă și puternic stimulatoare tentează la o penetrare foarte profundă.

Deoarece structurile interne au lovit penisul la o frecvență moderată, stimularea este de asemenea bine îndurată pe o perioadă mai lungă și una nu este “forțată” la orgasm.

Puteți controla timpul până la ejaculare (cu unele practici) foarte bine și întârzieți-l relativ lung.

Există o mulțime de spațiu în camera mare din spate pentru a stoca presiunea negativă, astfel încât după câteva mișcări înainte și înapoi, un efect de aspirație extrem de intens se desfășoară în canalul Legend, căutând colegii săi.

Pe lângă canalele Destroya, Barracuda și Texas Tornado, Canalul Legend oferă unul dintre cele mai bune efecte de aspirație ale tuturor Fleshlights.

O cantitate relativ mare de reziduuri se acumulează între structurile înguste, astfel încât partea din față a conductei în special trebuie curățată cu atenție.

Se recomandă să întoarceți cu atenție inserția Fleshlight pentru o perioadă scurtă de timp și apoi spălați-o bine. Uscarea durează puțin și durează aproximativ 3-4 ore.

deznodământ

Structura legendei creează o lume de stimulare independentă, în care o claritate pronunțată este clar în prim-plan.

Densitatea structurală foarte ridicată oferă o mare varietate în timpul stimulării, dar fără a acționa artificial și fără “stimularea prea mult”.

Camera mare din partea din spate a canalului este doar parțial accesibilă cu o lungime normală a penisului, dar produce un efect de aspirație extrem de puternic. Dacă vă place mai tare și preferați o stimulare realistă, bine controlabilă, nu ar trebui să faceți acest lucru fără acest Fleshlight.

Alegerea noastră

Glisați într-o textura ca Legendarul ca și Jenna! Acest manșon are o lățime în continuă schimbare cu spatele, coaste, pătrate și nuburi, creând o senzație demnă de Queen of Porn

Analizele utilizatorului

Ar putea părea uimitor, la prima vedere, că scriu o revizuire a sexului asta masculin ca o femeie. Există atât de multe jucării grozave pentru femei, în timp ce bărbații, după părerea mea, coboară destul de rău și, de obicei, trebuie să renunțe la mâinile lor pentru masturbare. Din moment ce seria Fleshlight mi sa părut o schimbare frumoasă și o inovație, am dat prietenul meu unul dintre ei.

Roseblood

Deja selecția a fost distractivă pentru noi. Împreună am evaluat aspectul diferitelor modele și inserții și ne-a plăcut cel mai bine modelul Fleshlight conform modelului lui Riley Steele, deoarece pare destul de realist și delicat, în ciuda colorării materiale uniforme. Curios cum sunt eu, am atins materialul, desigur, o dată, și eu găsesc zonele de piele în afara uimitor de realiste de la haptics. Ca pielea moale, ras proaspata. Consistența labiilor, pe de altă parte, consider că este nerealistă, sunt prea greu și inflexibil, dar își fac treaba.

Măduvă

În opinia sa, acest Fleshlight se simte minunat, este foarte ușor de curățat și este foarte distractiv de folosit. În același timp, nu se simte la fel de bună ca o femeie adevărată. (Cred ca acest lucru este evident, pentru ca nici un dildo nu ar putea inlocui un barbat adevarat.) Este pur si simplu o jucarie pentru a aduce mai multa varietate in joc in timpul masturbarii. Aș fi estimat diferit dimensiunile Fleshlight pe baza fotografiilor, pentru că este deja destul de mare și greu. Dar puteți să le folosiți în continuare bine.

Alex

După curățare, care este necesar după fiecare aplicare, Fleshlight are nevoie de un timp mai lung de uscare. Este nevoie de unii obișnuiți să privească o genitală goală situată în jur, fără o persoană potrivită. Ar fi mai plăcut dacă Fleshlight s-ar fi uscat din nou mai repede, dar acest lucru ar fi cu greu posibil datorită numeroaselor camere interioare.

Marcel

Fleshlight este o femeie de înaltă calitate prelucrată, atrăgătoare din punct de vedere vizual și emoțional de mare pentru bărbați, care merită în orice caz prețul ei. Recomandare de achiziție clară.

ivon

Mai multă varietate în masturbare ca om. Posibil, de asemenea, utilizabil pentru preludiu. Există multe modele diferite (optică) și inserții (interior)

Reno

Alegerea noastră

Glisați într-o textura ca Legendarul ca și Jenna! Acest manșon are o lățime în continuă schimbare cu spatele, coaste, pătrate și nuburi, creând o senzație demnă de Queen of Porn

Acum Jenna Pussy Jenna: Sex cu Fleshlight Astăzi
Intensitate8.2
Stimulare7.8
penetrație7
Etanşeitate5.8
Efectul de suucțiune6.4
Realism6
Variație7.2
Finete6.3
Evaluarea orgasmului6.8
Zgomot6.8
Utilizarea lubrifiantului7.8
A curăța7.4
Timpul uscat7.2
Evaluarea utilizatorilor0 voturi0
7
Senzație perfectă
Exclusiv insert
Minunat sentiment de etanșeitate
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics