& # X1f4a6; Bästa Pocket Pussy Review i 2018 2021 thesocialu101.com

& # X1f4a6; Bästa Pocket Pussy Review i 2018

Hej, jag är Nick, 31 år gammal, produktdesigner, och jag har mycket roligt med fickpussor. Åh nej, jag är inte en av dem som aldrig går hem och har inte sett en kvinna naken. Tvärtom.

Letar du efter bästa ficka för realistiskt sex? Klicka sedan här och hoppa direkt till rätt plats i texten.

Jag har relationer med kvinnor, men inte regelbundet och jag tycker också om att ha roligt med mig själv och en bra fettsjuva. Jag är extremt nyfiken och ivriga att försöka. Jag skulle argumentera för att det inte finns något jag inte redan har försökt på ficklådan.

Top Fleshlight Kolla pris Korta fördelar
�� Fleshlight Flight
(Vårt val)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intensiv)
Mycket snäv och intensiv konsistens
Tori Black
(Tvåan)
Hållbar stimulans
Fleshskins – Grip Extremt diskret och lätt att dölja
Turbontändning Bra, men jämför inte med de andra

Vad är den bästa fickan fitta

En ficka är helt enkelt 100x snyggare än din egen hand – vem oroar dig inte, saknar galen känslor!

För enkelhetens skull använder jag denna term för att täcka ett antal olika kategorier. Den generiska termen “masturbators” skulle vara mer lämplig, men det låter bara dumt.

Som en ficka, anser jag allt från Fleshlights och BlowJob-maskiner till silikonkvinnor och silikonmassor till FuckFaces. Oavsett om man kallar dessa lyckliga handpussar nu eller silikonfitta, är det samma för mig – det är detsamma i varje fall.

Vår pick

Fleshlight erbjuder en helt automatiserad upplevelse för manuell användning eller genom att koppla din leksak till den interaktiva världen

Fleshlight review deep dive

Ficka Vagina Review
Bästa Pocket Pussy jämförelse

För mig var det alltid ett problem: Det finns 1000 olika fackpussar på marknaden, men knappast någon delar sina erfarenheter med män! Jag har inte hittat en portal där någon som regelbundet använder olika modeller skriver om hur han gillar fickan. Jo, jag har minst en modell från var och en av kategorierna på denna sida hemma och testat den.

TOPPPUSSY I SAMMANSÄTTNING

7,1
Grymt bra
6,9
Grymt bra

3

Massage Naken Fuss Bibi Jones

Сanal täckt av mycket täta konsistensstötarLäs hela recensionen
6,7
Grymt bra

4

Bästa realistiska textur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Fungerar som beskrivet, materialet känns väldigt mjukt och gott.Läs hela recensionen
3,3
Tvåan

5

Jessica Drake – Recension Masturbator

Detta gör publikationen av den “himmelska” strukturen allt mer tilltalande, eftersom den främre halvan av kanalen utformades extremt smal.Läs hela recensionen
8,3
Bra val

Till sist betyder det: Jag vet mycket om fickpussar. Under åren har jag utvecklat en viss standard, så att endast de mest tilltalande produkterna från gummiögonmarknaden kommer ifråga för mig.

Mina testvinnare fickpussar: Flip Hole & Fleshlight!

Först vill jag presentera dig de två fickorna, vilka är de klara provvinnarna för mig. Jag har inte testat något som känns bättre ännu, fickan Flip Hole & Fleshlight – världens mest sålda manliga sextoy. Inte för något annat kan man knappt komma över dessa namn på marknaden av ficka pussies. Låt mig visa er de två:

2 der besten Truckermuschis im Portrait.

Här ser vi 2 av min Fleshlights. Jag är jävla glad över dessa två. Vänstermodellen är ett originalintryck av porrskådespelerskan Tori Black. Hon känner sig väldigt realistisk – självklart hade jag inte sex med Tori Black, men i jämförelse med en riktig fettslipa är känslan väldigt bra. Till höger om det är flygningen, som är lite mindre och inkonsekvent – perfekt för resor. Den geniala grejen om fickan Fleshlights: Superskin-materialet känns extremt riktigt, den unika pimplestrukturen är överraskande annorlunda för varje modell och vakuumet kan regleras genom att vrida sig. Detta resulterar i en blandning av penetration och blowjob – måste jag säga mer? Grymt bra!

Tori Black - meine Fleshlight im Gummifotzen Test.

Tori tyckte verkligen om det – precis som de andra varianterna från Girls-serien. En av mina bästa erfarenheter med artificiella pussar var hos henne, det är säkert. Om du också vill få dem, ta en titt på min testrapport först:

Min andra favorit bland gummificka pussies:

Dö Silikon Vagina sorgt für Ekstase.

Nu vill jag visa min andra favoritfackmaskin – Flip Hole. För mig är det här en enhet som imiterar ett blowjob – åtminstone det påminde mig om det. Om du vill ha mer information om dessa modeller, kolla här: ▷. Där rekommenderar jag andra modeller. Om du är särskilt intresserad av modellen som visas här, läs min recension: ▷ Tenga Flip Hole Test.

Dö innere Struktur meiner Testsieger-Möse.

Se själv – insidan av denna modell är som en nöjespark för din penis. Om du också vill ta hand om denna fitta, gör dig själv inte tvång.

Pristips för ficka

om du bara vill spendera lite pengar för att komma igång, skulle jag vilja rekommendera två modeller. Jag har också dessa hemma och de används när jag känner mig som mer och redan har favoriterna som visas ovan.

Dö Masturbator Muschi für Männer vibriert sogar.

Här ser vi en särskilt intressant och billig modell bland den konstgjorda fitta. Både anus och ficklida kan användas. Beroende på vilket hål du väljer kan du sätta in ett vibrerande ägg i varandra. Detta är batteridriven och styrs av en fjärrkontroll. Detta gör penetration en mycket speciell upplevelse.

hier sehen wir das Spaß versprechende Innenleben einer Silikon Fotze.

Jag är imponerad av hur verkligt denna fitta ser ut. Hon är också riktigt något från insidan – jag kan lova dig en sak: Du har det roligt här.

Oslagbart värde: Deluxe Teen Pocket Pussy

Dö Cyberskin Pussy ist besonders günstig.

Den absolut billigaste produkten jag fortfarande kan rekommendera kommer nu. Ju lägre pris, desto mindre värdefull produkt får du. Med pocket Deluxe Cyberskin Pussy är detta inte märkbart alls – hon ser inte ut som riktigt som några av hennes billigare konkurrenter, men ändå gör hon ett coolt intryck – och penetreringen är kul!

von Innen ist auch diese Lustspalte eine geile Nummer.

Den konstgjorda vagina har också tänkt på det inre livet – det är inte bara slätt, men har en spännande textur att erbjuda. Så om du verkligen bara vill spendera mycket lite pengar, är du fortfarande nöjd – men bättre rådde med modellerna som nämns ovan.

Alla fitta pussies i en blick:

Eine der besten künstlichen Muschis für die Tasche im Testbericht: die Fleshlight.

Fleshlight – Bästa fickmasturbator för din väska

Fleshlights är praktiska ficka pussies (hon lever upp till hennes namn) som har gjort den till den mest sålda sexleksaket för män över hela världen. Öppningarna av dessa gummipussor är mestadels imitationer av porrstjärnor. De är tillgängliga som artificiell fitta, anus eller mun. Insidan av dessa saker är fantastisk. Förresten har företaget Fleshlight uppfunnit sitt eget tyg som heter “SuperSkin” för sin ficka, vilket väsentligen liknar den verkliga huden.

Gute Gummimuschi Erfahrungen von Nick mit dem Tenga Flip Hole.

BlowJob Machines

BlowJob-maskiner är mest roliga för mig. Fickan får inte passa, men principen är densamma. Hittills har det inte blivit något som väckt så kåta och realistiska känslor som Tenga Flip Hole. Du trycker in din bästa bit och “maskinen” börjar suga. Suggraden kan regleras av användaren. Hittills har det inte funnits något som emotionellt överträffat mitt Flip Hole, även om manuell drift fortfarande är dagens ordning här. På grund av den stora populariteten finns det olika modeller.

Welcher ist der beste Masturbator im Test? Das Fuck Me Silly Sextoy?

Silikon kvinnokropp

Garanterad att inte passa i fickan! Men det är mycket roligt. Och jag skiljer här medvetet från gummi dockor. Silikonkvinnans kroppar är inte uppblåsbara sopor, men mjuka torsos gjorda av silikon eller liknande material med latexfitta. Huvud och ben är vanligtvis inte med det, men kåt tuttar, liksom pussy och röv. Om du letar efter mindre porr och mer verklighet för riktigt sex, gör dessa kroppar galen saker.

Eine der besten Anal-Taschenmuschis, der Silikon Arsch.

silikonassor

Silikonönor! Perfekt för dem vars favoritperspektiv är doggy stil. Silikonönor har i princip samma egenskaper som kvinnliga kroppar, bara de där tuttarna och överkroppen saknas – det gör dem lite billigare eftersom du får mindre kvinna. Annars kan du alltid använda främre och bakre ingångar. Så om du gillar att ta kvinnor bakifrån, kolla in denna kategori av silikonfitta. Vissa modeller finns också med vibrationsenhet.

Päls mich die beste kompakte Gummifotze im Test für Oral-Masturbation - das Fuckface.

FuckFaces – gummi fitta med ögon

FuckFaces är tillgängliga från Pipedream Extreme. Namnet säger vad du får här: två ögon, näsa och en stor mun. Tillverkaren försöker svårt att göra ansiktet så verkligt som möjligt. Den använder även riktigt hår och ögonen öppna och stänga på egen hand. Det finns också en FaceFuck DVD. En väldigt trevlig idé och den rätta för dig, om en dams anbudsansikte särskilt slår på dig.

Mitt fitta testa test kriterier

Vad som är kvar för dig att veta är vad som är viktigt för mig när du utvärderar en ficka. Jag har sorterat listan efter relevans och den viktigaste punkten är överst:

 • sentience
  Vad köper vi en konstgjord ficka för? Känslan är förstås det viktigaste kriteriet i fickfussprovet. Om gummi fitta ger mig kåta känslor, då är det mer än hälften av slaget. De bästa sexleksaker måste bara vara kåt.
 • rengöring
  Jag har mer problem med min produkt än kul om jag inte kan rengöra den ordentligt. I detta avseende är en enkel och okomplicerad, men samtidigt en noggrann rengöring en förutsättning för ett bra resultat i gummipussprovet.
 • Verklighet & Optik
  Verkligheten på två sätt: Visuella stimuli spelar en stor roll i kroppar, åsnor och knullar. Så det som är viktigt här är inte bara en riktig känslomässig upplevelse utan också ett verkligt utseende. Fleshlights och BlowJob-maskinerna handlar om en kåt, verklig känsla. Optik spelar knappast en roll här.
 • Hantering och kompaktitet
  Den bästa fickan på farten (även kallad Travelpussy) borde också vara inkonsekvent och liten. Jag vill inte att någon ska märka det.
 • prisförändringsförhållande
  Kostnaderna spelar naturligtvis också en roll i utvärderingen. Om du vill köpa en bra fickan ska du redan investera 30-50 euro – enligt min erfarenhet får du något anständigt för dina pengar här.

De två testvinnarna: obligatoriska inköp för varje fläkt

För alla som vill göra ett snabbt beslut, vill jag presentera mina två favorit gummipussar: Tenga Flip Hole och Fleshlight. När det gäller en klassisk ficka är sistnämnden definitivt nummer 1 – det är helt enkelt inte mer kåt – Fleshlight är överlägset den bästa fickmattan i alla avseenden. Det är litet, lätt att rengöra, oklanderligt och extremt känslomässigt stabilt.

der beste kompakte Masturbator im Test in der Hand.

Bästa ficka fitta i testet: Fleshlight är ett måste för alla som gillar att ha kul ensam och tycker om att prova sexleksaker med sin partner. Bara testa denna fitta, du kommer inte bli besviken.

Taschen-Muschi-Testsieger von Tenga mit Gleitgel.

Bästa masturbator i testet: Om du vill ha något “mer”, kan du inte komma över Tenga Flip Hole – jag menar en BlowJob-maskin … som inte alltid har drömt om det? Dessutom är det billigt att ha och lovar mycket roligt länge. Ingen fitta för väskan i klassisk mening – för på farten – men fortfarande kompakt och helt enkelt otroligt coolt.

Fördelarna med vanlig onanering

Locket pussies är inte bara coola, de kan också hjälpa dig med din hälsa. Regelbundet “arbete” med gummifössan kan också ge dig mycket i en nödsituation, dvs sex. För att illustrera detta, ta en titt på följande tabell:

Hög testosteron God sömn prostata försiktighet Träning Roligt
Regelbunden onani håller de sexuella organen passande och ser till att din testosteronnivå förblir hög. De hormoner som frigörs efter orgasmen lindrar stress och främjar sömn. Använd det eller tappa det – många äldre, sexuellt inaktiva män har problem med prostata. En bra masturbator kan hjälpa till. Regelbunden träning med fickfussan kan öka din uthållighet i sängen och fördröja din utlösning. Låt oss vara ärliga: En sådan fitta ger bara roligt. Roligt är viktigt i livet, missa inte det.

Alla länkar om pocket pussy en överblick

Beroende på dina sexuella preferenser hittar du säkert det du söker på min webbplats. Jag testar och utvärderar dessa sexleksaker ofta och gärna. Om det hjälper dig att köpa den bästa fickan, så mycket desto bättre.

Vad är en ficka pussy?

En pussy (ofta också kallad masturbator, kusad, artificiell vagina gummi kusse, lustfitta, konstgjord kusse eller segelbride) är en mycket effektiv sexleksak för män och hjälper till med onani. Som namnet antyder är mänens kärleksleksaker vanligtvis baserade på den kvinnliga vagina.

Det finns emellertid också några modeller vars ingång är utformad som munöppning eller anus replika. Öppningen av fickfussan följs vanligen av en rörformad kanal som omger manens penis när den tränger in. Kussens kanaler erbjuds med olika strukturer, som alla erbjuder en annan onaniupplevelse.

Hur fungerar en ficka?

Användningen av en fickväska är väldigt okomplicerad. För att skapa en bra glidförmåga, blöta först öppningen och eventuellt inuti masturbatorn med lite smörjmedel. Sedan sätter du in din styva länk (r) och då kan roligt börja. För kvinnor finns det en lika effektiv sexleksak som testet och erfarenheterna på denna Womanizer Pro-webbplatsen.

Beroende på din preferens kan du aktivt trycka på fitta eller flytta det upp och ner med handen på din penis. Kussens inre struktur kan vara väldigt annorlunda. Till exempel finns det helt släta strukturer, men också texturer med många spår, nub eller pennor, vilket givetvis ger en betydligt mer intensiv onaniupplevelse på grund av den starkare irritationen av benen och glanserna.

Vilka modeller är tillgängliga?

I huvudsak kan följande 5 typer av onaniare särskiljas:

Fleshlight är den bästa fickan pussy märke enligt min mening. Tillverkarens produkter består alltid av ett fast hus och en mjuk inre kanal. Fleshlight-masturbators inre kanaler är gjorda av det unika Superskin-materialet och känner sig helt realistiska med lite smörjmedel.

Särskilt vacker är serien Fleshlight-tjejer. De interna kanalerna i denna serie är utformade efter kön, mun eller anustryck av kända porrstjärnor och erbjuder ofta unika kåtstrukturer. Den bästa fitta jag anser är Lisa Ann Lotus.

Du hittar mer information om olika produkter av varumärket i vår detaljerade Fleshlight artikel.

Fickskal med vibrationer

En relativt ny utveckling är fickpussor med vibrationer, ibland även kallade ekollonmassagerare, som helt enkelt placeras på glans och sedan masserar ditt mest känsliga område utan din aktiva ingripande. En bra representant för denna produktkategori är Cobra Libre II från Fun Factory.

En annan blowjob simulator är Autoblow 2, som, till skillnad från Cobra Libre, kan ta hela penis och pampers din ädlaste del med en djup hals-liknande stimulans. Tyvärr är enheten lite bullriga.

Kroppsliknande onani

För män som gillar det så realistiskt som möjligt finns det ficka pussies som inte bara försöker efterlikna en kvinnas vagna, utan istället också leverera en hel kvinnlig rumpa inklusive fitta och anusöppning. En mycket bra representant för denna sexleksaker kategori är Oxana’s Pussy and Ass.

Tenga ägg
Tenga-ägget är en innovativ engångsmasturbator från den japanska tillverkaren Tenga. I en plastskål finns ett litet äggformat lock av elastiskt hudvänligt material. Kepsen fuktas med det medföljande smörjmedlet och placeras på penis.

Tack vare den starka elasticiteten kan locket nu flyttas upp och ner på penis och ger en mycket trevlig onaniupplevelse. Äggen finns med många olika interna strukturer som stimulerar penis individuellt.

Billiga fickor

Förutom högkvalitativa produkter som Fleshlight, finns det naturligtvis också många billiga alternativ. Aggie-slidan är till exempel ganska bra. Men jag skulle i allmänhet råda dig att ta lite mer pengar i handen, för känslan av en riktig kvalitet fitta är helt enkelt en multipel bättre. Ett Tenga-ägg för mindre än 10 € är också ett billigt alternativ.

Vilken ficka är den BÄSTA FÖR REAL SEX?

Fleshlight STU (Fleshlight)
Kayden Crisp Lotus (Fleshlight)
Oxana’s Pussy and Ass (twill-liknande masturbator)

För det mest realistiska könet ska du använda en Fleshlight, som ger känslan av en riktig vagina extremt autentisk. Enligt min åsikt är Fleshlight STU (Stamina Training Unit) och alla Fleshlight inre kanaler med lotusstrukturen, som är tillgängliga med skeden av många kända porrstjärnor som Kayden Kross, överlägset bäst att göra detta.

Ett annat alternativ till mycket realistiskt kön är fitta, som modelleras efter en hel kvinnlig rumpa som Oxana’s Pussy and Ass. Den här innersta kanalen är inte så stor som den som nämns i Fleshlights, men det kan hon självklart göra mycket bra med optisk realism.

Hur man använder en onani korrekt?

Korrekt användning av fitta är viktigt för en trevlig och spännande masturbation. Först och främst är det extremt viktigt att alltid använda ett lämpligt smörjmedel vid användning av Lustmuschi. I motsats till en riktig vagina, som blir våt under kvinnans sexuella upphetsning, och därigenom underlättar penisens penetration och glidrörelse består de flesta leksaker av ett gummiliknande material som inte kan bilda någon vätska själv.

Det bör dock noteras att inte alla smörjmedel är lämpliga för användning med kärleksleksaker som masturbators eller resor pussies. Som med vibratorer för kvinnor som Womanizer, bör tillverkarens instruktioner för glidgelen eller fickfickan observeras.

Efter svansens penetration i den artificiella fitta, finns det inga gränser för användarens fantasi. Till exempel kan ficka pussy placeras på ett bord och trängas aktivt, eller man gör sig bekväm i sängen eller på soffan och flyttar fitta upp och ner på den upprepa lemmen.

Det kan också vara särskilt trevligt att dra penis helt ut ur det våta gummitåsen och tränga in djupt in i det igen nästa ögonblick.

Naturligtvis kan porrfilmer eller erotiska tidskrifter användas för ytterligare stimulans.

Varför ska du inte bygga pocketfitta själv?

Flera instruktioner om hur man bygger fitta cirkulerar på Internet. Vi rekommenderar starkt det och rekommenderar istället att ta lite mer pengar i handen och investera i en kvalitetsprodukt som Stamina Training Unit från Fleshlight eller åtminstone att använda en billig fickan för under 10 $ som denna masturbator.

För det första är känslan av ett fitta av märket “kondom i gammal socka” som i videon allt annat än bra och för det andra kan du bara använda de självtillverkade produkterna en gång av hygieniska skäl ensamma.

Med en riktig lust fitta som vår fitta kusin rekommendation av Kayden Kross Lotus, å andra sidan, får mannen sina pengar. Känslan är verkligen extremt kåt och nära verkligheten och med masturbationen för hand eller billigt fitta inte alls att jämföra.

Vem är manliga sexleksaker för?

Svaret är väldigt enkelt: för män. Enligt specialhandlarna gillar truckdrivrutinerna särskilt att nå masturbatorn. Men fler och fler par använder också sexleksaker för män för spännande stimulering under förspelet. En typisk åldersgrupp för användning av erotiska leksaker existerar inte.

Bästa Man Sexleksaker lämplig för alla män, den 17-åriga studenten samt den 35-årige mekanikern eller chefen över 50. För de flesta köpare är det också irrelevant om de är ensamma eller i ett permanent förhållande.

En artificiell vagina är trots allt en hälsoprodukt och inte en ersättning för ett uppföljande sexuellt förhållande. Fler och fler homosexuella män har också en smak för det, även om leksakerna för denna målgrupp naturligtvis är utformade på ett annorlunda sätt, särskilt visuellt.

Var kan du köpa fitta?

Fickpussor finns i nästan alla könaffärer och delvis också på toaletten på värdshus eller motorvägar. Jag skulle dock rekommendera dig att köpa din nya leksak online. Först och främst handlar det oftast mycket billigare och diskretare. För det andra är de flesta sexbutiker ganska snuskiga och nedsläckta.

Alla tre leverantörer erbjuder en bra hemsida med ett stort utbud av leksaker och erbjuder diskret frakt. Det innebär att en helt neutral adress ges som avsändare i butikens paket. Även de mest nyfikna grannarna eller rumskamraterna kan inte gissa vad en het överraskning du har beställt.

Vilken ficka är bäst för mig?
För realistiskt sex
Fleshlight STU (Fleshlight)
Kayden Crisp Lotus (Fleshlight)
Oxana’s Pussy and Ass (bodylike mastubator)
Om du letar efter den mest realistiska känslan av verkligt sex möjligt, är Fleshlight STU (Stamina Training Unit) troligen det bästa valet för dig. Tack vare sin nubstruktur i innerkanalen kan den stimulera din penis extremt intensivt och ge dig en våldsam orgasm. Fleshlight-interiören kanaliserar Lotus, som kan köpas med skeden av många pornstjärnor som Kayden Kross eller Asa Akira, känner sig också extremt realistiska.

Om en fitta inte räcker för dig och du hellre skulle ringa en hel kvinnlig rumpa, är fittan Oxana’s Pussy and Ass optimal för dig.

För sex med din partner
Ismuskristall (Fleshlight)
Quickshot Clear (ringformad öppen Fleshlight)
Locket pussies är inte bara för ensamstående singlar, utan kan också enkelt integreras i förspelet med din partner. Ice Series Fleshlights som ismuskristall och Quickshot Clear är speciellt lämpade för detta. Dessa leksaker är lika transparenta som glas, så din dam kan se exakt vad som händer inuti medan hon gör dig varm med dem.

För under 10 $
Tenga ägg (innovativ äggformad masturbator)
Aggie Vagina (artificiell fitta)
Tenga-ägget är en väldigt billig märkesprodukt som är idealisk för att prova ficka pussies för första gången. Denna innovativa masturbator är tillgänglig med många olika interna strukturer, vilket möjliggör ett brett utbud av masturbationsupplevelser.

Naturligtvis finns det förutom äkta märkesvaror också ett stort utbud av billiga alternativ. En av de bästa billiga pussiesna är Aggie-slidan. Men man borde inte bygga en sådan lustgivare själv.

För homosexuella
Självklart är de flesta masturbatorer ett nöje för både heterosexuella och homosexuella män. Fleshlight-tillverkaren går ett steg längre och erbjuder med sin serie Fleshjack Boys a Sex Toy-serien, som är skräddarsydd för homosexuella kunder. Öppningarna av sexleksakerna i denna serie är utformade efter anustryck av kända homosexuella erotiska stjärnor och är speciellt utformade för realistiska simuleringar av analsex.

Känns en artificiell vagina som riktigt sex?

På grund av material som utvecklats i lång forskning från många tillverkare, känner sig fina pussor väldigt realistiska. Vårt resultat i testet: Många material av äkta hud kommer förvånansvärt nära i känsla och utseende.

Bra sexleksaker för pojkar är väldigt mjuka, stretchiga och snygga. Dessutom är de lätta att värma upp och lagra kroppsvärmen från den ädelaste delen mycket bra. För alla som vill ha en ny och spännande onani upplevelse istället för den vanliga masturbationen för hand är kusar ett utmärkt alternativ.

Vilka material är masturbators gjorda av?

De flesta pussies är gjorda av specialutvecklat gummiliknande material eller silikon. Några av de patenterade material som produktutvecklare använder för kärleksleksaker är PureSkin, UR3, Cyberskin eller Loveclone.

Några av dessa material är något äldre och har en viss “gummi lukt” som bara gradvis försvinner. Nyare generationens fitta som Fleshlight sätter emellertid material som liknar modern dildos som är helt luktfria.

De material som huvudsakligen används för älskling idag är så tåliga att du kan ha många år kul med den artificiella fitta med lite omsorg.

SLUTSATS:
Det finns nu ett stort urval av sexleksaker av hög kvalitet för män. Oavsett om du letar efter realistiskt sex, autentisk blowjob känsla, bättre sexuella uthållighet eller en ny leksak för dig och din älskling – pocket pussies kan berika ditt sexliv under alla omständigheter.

FAQ
Hur mycket kostar en ficka?

Denna fråga kan inte besvaras över hela linjen, eftersom dessa sexleksaker finns nu tillgängliga i många olika modeller med motsvarande olika kvalitet.

Den billigaste varianten är den så kallade “Travelpussy”. Det består av ett plaströr med en dubbel innervägg som kan formas till ett rör. Röret är fyllt med luft eller vatten så att röret inuti är ganska stängt och penis stimuleras när det tränger in. Sådana Travelpussys är ofta redan tillgängliga från och med 3? och säljs bland annat i automater i Sex biografer eller i gentleman toaletter av olika restauranger. Känslan av dessa billiga fitta är emellertid inte exakt berusande och inte att jämföra med penetrationen i en riktig fitta.

Ett steg dyrare är relativt enkla onani, som dock redan klart behandlas bättre. De består vanligtvis av ett plastlock (ofta kallat ett fall) och ett inre gummimaterial (inlägg) i vilket en rörformad kanal är inbäddad. Dessa lustkusar kostar vanligtvis ca 25 $ uppåt.

Riktigt bra och högkvalitativa kärleksleksaker för äkta killar kostar vanligtvis mellan 45 $ och 70 $. Speciellt produkter från tillverkaren Fleshlight ska rekommenderas, vilket ger en utmärkt realistisk känsla och kan användas i flera år på grund av högkvalitativa utföranden.

Hur man beställer en masturbator diskret?

De flesta onlinebutiker hanterar sändningen av kärleksleksaker extremt diskret. Förpackningarna brukar bära en diskret ljudgivare och förpackningen avslöjar ingenting om paketets spännande innehåll.

Som ett resultat vet varken brevbäraren eller några rumskamrater eller föräldrar verkligen vad varan handlar om. Om diskret frakt är särskilt viktigt för dig, bör du kolla onlinebutikens webbplats innan du lägger din order för att säkerställa att det verkligen gör det högsta värdet efter eget gottfinnande.

Se Fleshlight STU nu

Kan artificiella vaginer returneras?

Så länge fickfiskan är oöppnad och oanvänd är det normalt inga problem när du återvänder det. Som med alla andra produkter som köpts på Internet är oanvända sexleksaker föremål för en 14-dagars returpolicy.

Även om den artificiella slidan bryts efter en kort användningstid, ger de flesta Internetbutiker en avkastningsrätt. I så fall är det ofta värt att kontakta stöd från motsvarande leverantör.

Är inte en artificiell vagina som detta pinsamt?

Naturligtvis är det lite ovanligt i början att äga och penetrera en fitta. Men det borde inte skämma dig. Användningen av sexleksaker handlar alltså om ditt eget privata nöje och det är ingen annans verksamhet.

Speciellt skapande damerna bör inte visa förakt för pojkar som får en sexleksak. Enligt olika studier har ungefär en av fem kvinnor över 18 år i Tyskland en vibrator.

Är onani för homosexuella män också?

Visst är det. Självklart kan du inte ringa dessa onani, ficka eller fitta, men driftsprincipen är exakt densamma.

Under namnet “Fleshjack” erbjuder sexleksakerproducenten Fleshlight sitt eget utbud av kärleksleksaker, som är baserade på munnen eller anusen av kända gaypornostjärnor. Inläggen av dessa onani är mycket liknade de klassiska fitta, men erbjuder intresserade pojkar de olika utformade öppningarna ett tydligt homoerotiskt nöje.

Är pocket pussies också lämpliga som sexleksaker för par?

Locket pussies är inte alls bara för singlar eller ensamma nätter framför datorn. De kan också användas på ett extremt stimulerande sätt under prelude före själva könet. Den utbrett fantasin av “Fleets of Three” kan också provas extremt attraktivt med hjälp av en ficka.

Många kvinnor tycker också att det är spännande att se sin partner på masturbating eller att aktivt göra honom varm med fitta. Den lilla silikon- eller gummihjälpen kan också användas extremt lönsamt som en “tillfällig lösning” om partnern är “oförmögen” på affärsresa eller av någon annan anledning.

Såsom förklaras mer detaljerat nedan är en artificiell fitta också utmärkt för att förbättra manlig uthållighet i sängen.

Min pojkvän har en sexleksak, betyder det att han inte älskar mig eller saknar något?

Det är självklart svårt att svara på denna fråga över hela linjen. Generellt sett kan dock ingen sexleksak i världen – oavsett hur sofistikerad – ersätta ett lyckligt sexuellt förhållande.

Onani i allmänhet är inte ett tecken på mang

Bästa fleshlight ärmtextur

Om du gillar Fleshlight-produkter och vill veta lite mer om den bästa fleshlight-hylsan på marknaden besök sedan den här sidan.

& # X1f525; Bästa Fleshlight Sleeve & Textures i 2018

Instruktioner om fleshlight

Hur man rengör, hur man använder fleshlight – här hittar du fler detaljer.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics