& # X1f4a6; Най-добър преглед на Pocket Pussy през 2018 година 2021 thesocialu101.com

& # X1f4a6; Най-добър преглед на Pocket Pussy през 2018 година

Здравейте, аз съм Ник, 31-годишен продуктов дизайнер и много се забавлявам с джобни кобури. О, не, не съм от онези, които никога не напускат дома си и не са виждали гола жена. Напротив.

Търсите ли най-доброто джобче за истински секс? След това кликнете тук и преминете директно към съответното място в текста.

Имам взаимоотношения с жени, но не и редовно, а също така се радвам да се забавлявам със себе си и добра джобна вагина. Аз съм изключително любопитен и нетърпелив да опитам. Бих казал, че няма нищо, което още не съм опитал на пазара на джобни путка.

Нагоре Fleshlight Проверете цената Кратки ползи
�� Fleshlight Flight
(Нашият избор)
Компактна, перфектна форма
�� Fleshlight Destroya
(Интензивно)
Много строга и интензивна текстура
Тори Блек
(Второ място)
Устойчиво стимулиране
Fleshskins – Grip Изключително дискретно и лесно се крие
Турбо запалване Добре, но не се сравнява с останалите

Какво е най-доброто джобче за джоб

Джуджето е просто 100 пъти по-високо от твоята ръка – кой не се притеснява, пропуска лудни чувства!

За простота използвам този термин, за да обхване няколко категории. Общото понятие “мастурбатори” би било по-подходящо, но това звучи просто глупаво.

Като джобче, мисля, че всичко от машини Fleshlights и BlowJob до женските сили силиконови и силиконови магарета до FuckFaces. Независимо дали се обаждат тези похотливи ръчички или синикони, е същото за мен – това е същото във всеки случай.

Нашият избор

Fleshlight предлага напълно автоматизирано изживяване за ръчна употреба или чрез свързване на вашата играчка с интерактивния свят

Fleshlight review deep dive

Джоб Vagina Review
Най-добро Pocket Pussy сравнение

За мен винаги имаше проблем: има 1000 различни джоба на пазара, но едва ли някой споделя своя опит с мъжете! Не съм намерил портал, в който някой, който редовно използва различни модели, пише за това как му харесва джобчето. Е, имам поне един модел от всяка категория на тази страница вкъщи и я изпробвах.

ТОП ПУСИЯ В СРАВНЕНИЕ

7.1
страхотен
6.9
страхотен
6.7
страхотен

4

Най – добра реалистична текстура Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Работи както е описано, материалът се чувства наистина мек и добър.Прочетете пълния преглед
3.3
Подгласник

5

Джесика Дрейк – Преглед на мастурбатора

Това прави публикуването на “Небесната” структура още по-приятно, тъй като предната половина на канала е проектирана изключително тясна.Прочетете пълния преглед
8.3
Добър избор

В крайна сметка това означава: Знам много за джоба. С течение на годините разработих определен стандарт, така че само за мен най-привлекателните продукти от пазара на каучукови отвори.

Моите тестови победители джобни Pussies: Flip Hole & Fleshlight!

Първо бих искал да Ви представя двете джобни джоба, които за мен са чистата победителка в теста. Не съм тествал нищо, което да се чувства още по-добре, джоба Flip Hole & Fleshlight – най-продаваното мъжко sextoy в света. Не за нищо друго, едва ли може да премине през тези имена на пазара на джобни кобури. Нека ви покажа тези две:

2 der besten Truckermuschis im Portrait.

Тук виждаме 2 от моите Fleshlights. Аз съм много развълнуван за тези две. Левият модел е оригинално впечатление на порно актрисата Тори Блек. Тя се чувства много реалистична – разбира се, че не съм правил секс с Тори Блек, но в сравнение с истинския джоб на влагалището усещането е много добро. Вдясно от него е полетът, който е малко по-малък и незабележим – идеален за пътуване. Гениалното нещо за джоба Fleshlights: Материалът на Superskin се чувства изключително реален, уникалната структура на пъпка е изненадващо различна за всеки модел и вакуумът може да се регулира чрез завъртане. Това води до смес от проникване и издуване – трябва ли да кажа повече? страхотен!

Тори Black - meine Fleshlight im Gummifotzen Test.

Тори наистина го хареса – точно както другите варианти от поредицата “Момичета”. Един от най-добрите ми преживявания с изкуствени кошници беше с нея, това е сигурно. Ако искате да ги получите, погледнете първо моя отчет за теста:

Вторият ми любимец сред гумените джобни джобове:

умирам Silikon Vagina sorgt für Ekstase.

Сега бих искал да покажа втората си любима джобна машина – Flip Hole. За мен това е устройство, което имитира свирка – поне ми напомни за това. Ако искате повече информация за тези модели, погледнете тук: ▷. Там препоръчвам други модели. Ако се интересувате особено от показания тук модел, след това прочетете моя преглед: ▷ Tenga Flip Hole Test.

умирам innere Struktur meiner Testsieger-Möse.

Вижте сами – вътрешността на този модел е като увеселителен парк за вашия пенис. Ако искате да се погрижите и за тази путка, не се занимавайте със себе си.

Ценови съвети за джоба

ако искате само да похарчите малко пари, за да започнете, бих искал да препоръча два модела. Аз също имам такива у дома и те се използват, когато се чувствам по-добре и вече имам любимите, показани по-горе.

умирам Masturbator Muschi für Männer vibriert sogar.

Тук виждаме един особено интересен и евтин модел сред изкуствената путка. Могат да се използват както ануса, така и вдлъбнатината на влагалището. В зависимост от избраната от вас дупка, можете да вмъкнете едно в друго вибриращо яйце. Това се управлява от акумулатор и се управлява от дистанционно управление. Това прави проникването много специален опит.

Хайър sehen wir das Spaß versprechende Innenleben einer Silikon Fotze.

Впечатлен съм от това, колко истинска изглежда тази путка. Тя също е наистина нещо отвътре – мога да ви обещая едно нещо: Ще се забавлявате тук.

Непобедима стойност: Deluxe Teen Pocket Pussy

умирам Cyberskin Pussy ist besonders günstig.

Най-евтиният продукт, който все още мога да препоръчам, идва сега. Колкото по-ниска е цената, толкова по-малко ценна е продуктът, който получавате. С джоба Deluxe Cyberskin Pussy това не е забележимо изобщо – несъмнено, тя не изглежда толкова реална, колкото някои от нейните по-евтини конкуренти, но все пак тя прави страхотно впечатление – и проникване е забавно!

Von Innen ist auch diese Lustspalte eine geile Nummer.

Вътрешният живот на изкуствената вагина също е мислел – не е просто гладък, но има и вълнуваща текстура, която може да предложи. Така че, ако наистина искате само да харчите много малко пари, все още сте доволни – но по-добре посъветвани с моделите, споменати по-горе.

Всички джобни джунджурии с един поглед:

Eine der besten künstlichen Muschis für die Tasche im Testbericht: die Fleshlight.

Fleshlight – Най-добър джобен мастурбатор за чантата си

Fleshlights са удобни джобни кобури (тя живее до нейното име), които го правят най-продаваната секс играчка за мъже по целия свят. Отворите на тези каучукови кобури са предимно имитации на порно звезди. Те се предлагат като изкуствена путка, анус или уста. Вътрешността на тези неща е страхотно. Между другото, компанията Fleshlight е измислила свой собствен плат, наречен “SuperSkin”, за джоба на джоба си, което много прилича на истинската кожа.

Gute Gummimuschi Erfahrungen von Nick mit dem Tenga Flip Hole.

BlowJob Машини

Машините BlowJob са най-забавните за мен. Джуджето може да не се побира, но принципът е същият. Досега не е имало нищо, което да е събудило такива възбудени и реалистични чувства, като “Тенис Флип Хол”. Натискаш най-хубавото си парче и “машината” започва да суче. Степента на засмукване може да се регулира от потребителя. Досега не е имало нищо, което да е надминало емоционално моя Flip Hole, въпреки че ръчната работа все още е наредбата на деня тук. Поради голямата популярност има различни модели.

Welcher ist der beste Masturbator im Test? Das Fuck Me Silly Sextoy?

Силиконово женско тяло

Гарантирано да не се побира в джоба! Но това е много забавно. И тук разграничавам съзнателно от гумени кукли. Силиконовите женски тела не са надуваеми боклуци, а меки торсове от силикон или подобни материали с латексова путка. Главата и краката обикновено не са с него, но възбудени цици, както и путка и задника. Ако търсите по-малко порно и повече реалност за истински секс, тези органи правят луди неща.

Eine der besten Anal-Taschenmuschis, der Silikon Arsch.

силиконови магарета

Силиконови магарета! Перфектен за тези, чиято любима перспектива е кученце. Силиконовите магарета имат основно същите характеристики като женските тела, само че циците и горната част на тялото липсват – това ги прави малко по-евтини, защото получавате по-малко жена. В противен случай винаги можете да използвате предните и задните входове. Така че, ако искате да вземете жени отзад, проверете тази категория силиконова путка. Някои модели се предлагат и с вибрационен модул.

Für mich die beste kompakte Gummifotze im Test für Oral-Masturbation - das Fuckface.

FuckFaces – кауза с очи

FuckFaces се предлагат от Pipedream Extreme. Името казва какво получавате тук: две очи, нос и голяма уста. Производителят се опитва да направи лицето възможно най-реално. Тя дори използва истинска коса, а очите се отварят и затварят сами. Има и FaceFuck DVD. Много хубава идея и най-подходящата за вас, ако нежното лице на дама ви обърне особено внимание.

Моите критерии за тест за джобни путка

Това, което е останало, за да знаете, е това, което е важно за мен при оценяването на джоба на джоб. Съгласих списъка по уместност и най-важната точка е в началото:

 • чувствителност
  Какво друго купуваме за изкуствено джобче? Усещането, разбира се, е основният критерий в теста за джобни путка. Ако каучук путка ми дава възбудена чувства, тогава това е повече от половината от битката. Най-добрите sextoys просто трябва да бъдат наистина възбудени.
 • почистване
  Имам повече проблеми с продукта си, отколкото забавно, ако не мога да го чистя правилно. В този смисъл простото и некомплицирано, но същевременно дълбоко почистване е предпоставка за добър резултат в тестването на гумената путка.
 • Реалност и оптика
  Реалността по два начина: Визуалните стимули играят голяма роля в телата, магаретата и шибаните лица. Значи това, което има значение тук, е не само истинско емоционално преживяване, но и истинско явление. Машините Fleshlights и BlowJob са всичко за едно възбудено, истинско чувство. Оптиката едва ли играе роля тук.
 • Работа и компактност
  Най-доброто джобче за джоб за пътуване (наричано също Travelpussy) също трябва да бъде незабележимо и малко. Не искам никой да го забележи.
 • съотношение цена-качество
  Разбира се, разходите също играят роля в оценката. Ако искате да си купите добра джобна джоб, вече трябва да инвестирате между 30 и 50 евро – в моя опит вие получавате нещо достойно за вашите пари тук.

2-те победители: задължителни покупки за всеки вентилатор

За всички, които искат да направят бързо решение, бих искал да представя двете си любими каучукови кобури: The Tenga Flip Hole и Fleshlight. Що се отнася до класическата джобна джоб, последната определено е номер 1 – просто няма повече възбудена – Fleshlight е най-добрият джобен мататор във всяко отношение. Тя е малка, лесна за почистване, незабележима и изключително емоционално стабилна.

Der beste kompakte Masturbator im Test in der Hand.

Най-доброто джобче в тест: Fleshlight е задължително за всеки, който обича да се забавлява сам и обича да изпробва секс играчки с партньора си. Просто тествайте тази путка, няма да бъдете разочаровани.

Taschen-Muschi-TEstsieger von Tenga mit Gleitgel.

Най-добър мастурбатор в теста: Ако искате нещо “повече”, не можете да преодолеете “Тъндж Флип Хол” – искам да кажа, машина BlowJob … която не винаги е мечтала за това? Освен това е евтино да има и обещава много забавно за дълго време. Без путка за торбата в класически смисъл – за в движение – но все още компактна и просто несравнимо готина.

Предимствата на редовната мастурбация

Джуджетата са не само готини, но и те могат да ви помогнат със здравето ви. Редовната “работа” с гумената путка също може да ви донесе много в извънредна ситуация, т.е. секс. За да илюстрирате това, погледнете следната таблица:

Висок тестостерон Добър сън предпазване от простатата обучение шега
Редовната мастурбация запазва половите органи и гарантира, че нивото на тестостерона остава високо. Хормоните, освободени след оргазъм, облекчават стреса и насърчават съня. Използвайте го или го разхлабвайте – много по-възрастни, сексуално неактивни мъже имат проблеми с простатата. Един добър мастурбатор може да помогне. Редовното обучение с джоба на джоба може да увеличи издръжливостта ви в леглото и да забави еякулацията ви. Нека бъдем честни: Такава путка просто носи удоволствие. Забавлението е важно в живота, не го пропускай.

Всички връзки за джоба путка на един поглед

В зависимост от вашите сексуални предпочитания, със сигурност ще намерите това, което търсите в моя сайт. Тествам и оценявам тези sextoys често и с удоволствие. Ако това ще ви помогне да си купите най-доброто джобче, толкова по-добре.

Какво е джобче на джоб?

А джобна путка (често наричана също мастурбатор, пътуване путка, изкуствена вагина гума путка, похот путка, изкуствена путка или моряшка булка) е много ефективна секс играчка за мъжете и помага с мастурбация. Както подсказва името, мъжките играчки за любов обикновено се основават на женската вагина.

Съществуват обаче и някои модели, чийто вход е проектиран като отвор на устата или репликация на ануса. Отварянето на джоба на джоба обикновено е последвано от тръбен канал, който плътно заобикаля пениса на мъжа, когато прониква. Каналите на путката се предлагат с различни структури, всяка от които предлага различен опит за мастурбация.

Как работи джоба??

Използването на чантичка за джобове е много неприятно. За да създадете добра възможност за плъзгане, първо почистете отвора и вероятно вътрешността на мастурбатора с малко смазка. След това вмъквате твърдата си връзка и след това забавлението може да започне. За жените има подобно ефективна секс играчка, както теста и опита на този сайт на Womanizer Pro.

В зависимост от предпочитанията си можете активно да избутате путката или да я преместите нагоре и надолу с ръката си върху пениса си. Вътрешната структура на путката може да бъде много различна. Например, има напълно гладки структури, но също и текстури с многобройни канали, зъби или писалки, които естествено осигуряват значително по-интензивно мастурбационно преживяване, дължащо се на по-силното дразнене на крайниците и гълъбите.

Какви модели са налични?

По същество могат да се разграничат следните 5 вида мастурбатори:

Fleshlight е най-добрият джобен путка марка по мое мнение. Продуктите на производителя винаги се състоят от фиксиран корпус и мек вътрешен канал. Вътрешните канали на масурбарите Fleshlight са изработени от уникалния материал Superskin и се чувстват абсолютно реалистични с малко смазващо вещество.

Особено красива е серията Fleshlight момичета. Вътрешните канали на тази серия са създадени след пуканки, устата или ануса отпечатъци на известни порно звезди и често предлагат уникално възбудени структури. Най-доброто котенце по мое мнение е Лиса Ан Лотус.

Можете да намерите повече информация за различните продукти на марката в нашата подробна статия на Fleshlight.

Джобни черупки с вибрации

Сравнително ново развитие са джобните каси с вибрации, понякога наричани също жълъд масагери, които просто се поставят на жабите и след това масажират най-чувствителната област без активната ви намеса. Добър представител на тази продуктова категория е Cobra Libre II от Fun Factory.

Друг симулатор за пушене е Autoblow 2, който, за разлика от Cobra Libre, може да поеме целия пенис и да потиска най-благородната ви част с дълбоко гърло подобно стимулиране. За съжаление устройството е малко шумно.

Телорежещи мастурбатори

За мъжете, които обичат това възможно най-реалистично, има джобни кобури, които не само се опитват да имитират женската вага, но вместо това да доставят и цяла женска задника, включително отваряне на путка и анус. Много добър представител на тази категория секс играчки е Pussy Oxana и Ass.

Tenga яйце
The Tenga Egg е иновативен мастурбатор за еднократна употреба от японския производител Tenga. В пластмасова купа има малка яйцевидна капачка, изработена от еластичен материал за кожата. Капачката се навлажнява с доставената смазка и се поставя върху пениса.

Благодарение на силната еластичност, капачката може да се движи нагоре и надолу по пениса и осигурява много приятно усещане за мастурбация. Яйцата се предлагат с много различни вътрешни структури, които стимулират пениса поотделно.

Евтини джобни джобове

Освен висококачествените продукти като Fleshlight, разбира се, съществуват и многобройни евтини алтернативи. Аги Влагалището, например, е доста добра. Но най-общо бих ви посъветвала да вземете малко повече пари в ръката си, защото усещането за истинско качество на путка е просто многократно по-добро. А Tenga Egg за по-малко от 10 евро също е евтин вариант.

Кое джобче е най-доброто за истински секс?

Fleshlight STU (Fleshlight)
Кайден Крис Лотус (Fleshlight)
Oxana’s Pussy and Ass (кърпа, подобен на мастурбатора)

За най-реалистичния секс, който трябва да използвате Fleshlight, което придава усещане за истинска вагина, изключително автентична. По мое мнение, Fleshlight STU (Stamina Training Unit) и всички вътрешни канали на Fleshlight с лотосовата структура, които се предлагат с вагината на много известни порно звезди като Kayden Kross, са най-добрите в това.

Друга алтернатива за много реалистичен секс са котенце, които се моделират след цяла женска задника, като осанка на Pussy и Ass. Вътрешният канал на тази путка не е толкова реален, колкото при споменатите Fleshlights, но разбира се, тя може да спечели много добре с оптичния реализъм.

Как да използвате правилно мастурбатора?

Правилното използване на путка е от съществено значение за приятната и вълнуваща мастурбация навсякъде. Преди всичко е изключително важно винаги да използвате подходящ смазочен материал при употребата на Lustmuschi. За разлика от истинската вагина, която се намокря по време на сексуалната възбуда на жената и по този начин улеснява проникването и плъзгащото движение на пениса, повечето играчки се състоят от каучуков материал, който не може да образува никаква сама течност.

Все пак трябва да се отбележи, че не всяка смазка е подходяща за употреба с играчки за любов, като мастурбатори или пътуващи кобури. Както при вибраторите за жени, като например “Женизатор”, трябва да се съблюдават инструкциите на производителя за плъзгащия гел или джоба.

След проникването на опашката в изкуствената путка, няма ограничения за въображението на потребителя. Например, джоба на джоба може да бъде поставено на маса и активно проникнало, или човек се чувства удобно в леглото или на дивана и премества путката нагоре и надолу по изправения крайник.

Също така може да е особено хубаво да издърпате пениса напълно от мократа каучукова путка и да проникнете дълбоко в него отново в следващия момент.

Разбира се, порно филми или еротични списания също могат да бъдат използвани за допълнително стимулиране.

Защо не трябва да създавате джобни кобури сами?

Многобройни инструкции как да се създаде путка се движат в Интернет. Ние силно съветваме срещу това и препоръчваме вместо това да вземете малко повече пари в ръката и да инвестирате в качествен продукт като Stamina Training Unit от Fleshlight или най-малкото да използвате евтин джоб за по-малко от 10 $ като този мастурбатор.

Тъй като на първо място усещането за путка на марката “презерватив в стария чорап”, както във видеото, е нищо друго освен чудесно и второ, само веднъж можете само да използвате самостоятелно направените продукти по хигиенични причини.

С истинска путка на похот, като нашата препоръка за джобно путка на “Кайден Крос Лотос”, от друга страна, човек получава стойността на парите си. Усещането е наистина изключително възбудено и близко до реалността, а мастурбацията на ръка или евтина путка не е изобщо да се сравни.

Кои са мъжките играчки за секс?

Отговорът е много прост: за мъжете. Според специалистите, шофьорите на камиони по-специално искат да стигнат до мастурбатора. Но все повече и повече двойки също използват секс играчки за мъже за вълнуваща стимулация по време на игра. Типичната възрастова група за употребата на еротични играчки не съществува.

Най-добрите мъжки секс играчки подходящ за всички мъже, 17-годишният студент, както и 35-годишният механик или управителят над 50 години. За повечето купувачи също е без значение дали са самостоятелни или в постоянна връзка.

В края на краищата изкуствената вагина е уелнес продукт, а не заместител на изпълняваща сексуална връзка. Все повече и повече хомосексуални мъже също получават вкус към него, въпреки че играчките за тази целева група са разбира се проектирани по малко по-различен начин, особено визуално.

Къде можете да си купите путка?

Джуси пууси се предлагат в почти всички секс магазини и отчасти и на тоалетната в ханове или магистрални сервизи. Бих Ви препоръчал да купите новата си играчка онлайн. На първо място, пазаруването обикновено е много по-евтино и по-дискретно. На второ място, повечето магазини за секс са доста мръсни и потънали.

И трите доставчици предлагат хубав уеб сайт с голям избор от играчки и предлагат дискретно корабоплаване. Това означава, че е изпратен изцяло неутрален адрес като подател на парцела на магазина. Дори и най-любопитните съседи или съквартиранти не могат да отгатнат каква гореща изненада сте поръчали.

Кое джобче е най-добро за мен?
За реалистичен секс
Fleshlight STU (Fleshlight)
Кайден Крис Лотус (Fleshlight)
Оцелето на Оксана и Ас (телесен маскубатор)
Ако търсите най-реалистичното чувство за истински секс, Fleshlight STU (Stamina Training Unit) е може би най-добрият избор за вас. Благодарение на структурата му във вътрешния канал, тя може да стимулира пениса ви изключително интензивно и да ви даде силен оргазъм. Интериорните канали на Fleshlight Lotus, които могат да бъдат закупени с вагиналните отпечатъци на многобройни порно звезди като Kayden Kross или Asa Akira също се чувстват изключително реалистични.

Ако една путка не е достатъчно за вас и вие бихте предпочели да се обадите на цяла женска задника си, котенцето Оксана на Pussy и Ass е оптимално за вас.

За секс с партньора си
Ice Crystal Crystal (Fleshlight)
Quickshot Clear (пръстеновиден отворен Fleshlight)
Pocket pussies не са само за самотни singles, но могат да бъдат лесно интегрирани в любовната игра с партньора ви. Серията Ice Series Fleshlights като Ice Crystal и Quickshot Clear са особено подходящи за това. Тези играчки са толкова прозрачни, колкото стъклото, така че вашата дама може да види точно какво се случва вътре, докато те кара да се затоплиш с тях.

За по-малко от 10 $
Tenga Egg (иновативен яйцевиден мастурбатор)
Аги вагина (изкуствена путка)
Tenga Egg е много евтин марков продукт, който е идеален за изпробване на джобни кобури за първи път. Този иновативен мастурбатор се предлага с много различни вътрешни структури, позволяващи голямо разнообразие от преживявания с мастурбация.

Разбира се, в допълнение към оригиналните маркови продукти, има и редица евтини алтернативи. Една от най-добрите евтини кобури е “Аги Влагалището”. Не бива обаче да се изгражда такъв донор на желание.

За гейовете
Разбира се, повечето мастурбатори са удоволствие както за хетеросексуалните, така и за хомосексуалните мъже. Производителят на Fleshlight се придвижва с още една крачка напред и предлага със своята серия Fleshjack Boys Секс секс играчки, която е специално пригодена за гей клиенти. Отворите на сексуалните играчки от тази серия са създадени след ануса на известни гей-еротични звезди и са специално създадени за реалистична симулация на анален секс.

Има ли изкуствен влагалищно чувство като истински секс?

Благодарение на материалите, разработени в дълги проучвания на много производители, добрите кученца се чувстват много реалистични. Нашият резултат в теста: Много материали от истинска кожа идват удивително близо в усещането и външния вид.

Добрите сексуални играчки за момчетата са много меки, разтегливи и пухкави. Освен това, те се затоплят лесно и много добре се съхраняват топлината на тялото, излъчвана от най-благородната част. За всеки, който иска да има нов и вълнуващ опит за мастурбация, вместо обичайната мастурбация на ръка, кокалите са отлична опция.

От какви материали са направени мастурбаторите?

Повечето путки са изработени от специално разработени гумени материали или силикон. Някои от патентованите материали, които разработчиците на продукти използват за играчки за любов, са PureSkin, UR3, Cyberskin или Loveclone.

Някои от тези материали са малко по-стари и имат определена “каучукова миризма”, която постепенно изчезва. Новото поколение котенце като Fleshlight, обаче, използват материали, подобни на съвременните вибратори, които са напълно без мирис.

Материалите, които се използват предимно за любовта днес, са толкова издръжливи, че можете да се забавлявате години с изкуствената путка с малко грижи.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
Вече има голям избор от висококачествени секс играчки за мъже. Независимо дали търсите реалистичен секс, усещане за истинско свиване, по-добра сексуална издръжливост или нова играчка за вас и ваша любима – джобните кобури могат да обогатят сексуалния Ви живот във всеки случай.

ЧЗВ
Колко струва един джобен котенце струва?

Този въпрос не може да бъде отговорен навсякъде, тъй като тези секс играчки вече се предлагат в много различни модели с съответно различно качество.

Най-евтиният вариант е така нареченият “Travelpussy”. Това се състои от пластмасова тръба с двойна вътрешна стена, която може да се формира в тръба. Тръбата е изпълнена с въздух или вода, така че вътрешната тръба е доста затворена и пенисът е стимулиран при проникване. Такива Travelpussys често са вече на разположение, като се започне от 3? и се продават, между другото, в автомати за серийни кина или в тоалетни джентълмени от различни ресторанти. Усещането за тези евтини кобура, обаче, не е точно опияняващо и не се сравнява с проникването в истинска путка.

Един по-скъп етап са сравнително прости мастурбатори, които обаче вече са ясно по-добре обработени. Те обикновено се състоят от пластмасов капак (често наричан случай) и вътрешен каучуков материал (вложка), в който е вграден тръбен канал. Тези похотливи похот обикновено струват около 25 $ нагоре.

Наистина добрите и висококачествени любовни играчки за истински момчета обикновено струват между 45 и 70 $. Особено трябва да се препоръчат продуктите на производителя Fleshlight, които предлагат отлично реалистично усещане и могат да се използват от години благодарение на висококачествената изработка.

Как да поръчате мастурбатор дискретно?

Повечето онлайн магазини обработват изключително дискретно изпращането на любовни играчки. Опаковките обикновено носят ненатрапчив звуков подател и опаковката не разкрива нищо за вълнуващото съдържание на пакета.

В резултат на това нито пощальонът, нито съквартирантът или родителите наистина знаят каква е пратката. Ако дискретното корабоплаване е особено важно за вас, трябва да проверите уебсайта на онлайн магазина, преди да направите поръчката си, за да сте сигурни, че той наистина поставя най-високата стойност по преценка.

Прегледайте Fleshlight STU сега

Може ли изкуствени вагини да бъдат върнати?

Докато джоба на джоба е неотворено и неизползвано, обикновено няма проблеми при връщането му. Както при всеки друг продукт, закупен в интернет, неизползваните играчки за секс са предмет на 14-дневна политика за връщане.

Дори ако изкуственият влагалище се разпадне след кратък период на употреба, повечето интернет магазини дават право на връщане. В такъв случай често си струва да се свържете с екипа на съответния доставчик.

Не е изкуствена вагина като тази неудобна?

Разбира се, че е малко необичайно в началото да притежавате и да проникнете в путка. Но не трябва да те притеснява. В края на краищата, използването на секс играчки е всичко за вашето лично удоволствие и това е никой друг бизнес.

Особено дамите на творението не трябва да показват презрение към момчетата, които получават секс играчки. Според различни изследвания, около една на пет жени на възраст над 18 години в Германия има вибратор.

Има мастурбатори и за хомосексуалните мъже?

Със сигурност е. Разбира се, не можете да наречете тези мастурбатори джоб или путка, но принципът на работа е точно същият.

Под името “Fleshjack”, производителят на секс играчки Fleshlight предлага своя собствена гама от играчки за любов, всяка от които се основава на устата или ануса на известни гей порно звезди. Вложките на тези мастурбатори са много подобни на тези на класическата путка, но предлагат на заинтересованите момчета различно проектираните отвори едно ясно хомоеротично удоволствие.

Има джобни пууси също подходящи като секс играчки за двойки?

Джуджетата не са само за сингли или самотни вечери пред компютъра. Те могат да се използват изключително стимулиращо по време на прелюдия преди реалния пол. Широко разпространената фантазия на “Флота на трите” също може да бъде изпробвана изключително атрактивно с помощта на джобна путка.

Много жени също смятат, че е вълнуващо да гледат партньора им, който мастурбира или активно да го накара да се захване с путка. Малкият помощник за силикон или каучук може да се използва изключително изгодно като “временно решение”, ако партньорът е “неработоспособен” по време на командировка или по друга причина.

Както е обяснено по-подробно по-долу, една изкуствена путка също е отлична за подобряване на мъжката издръжливост в леглото.

Моят приятел има секс играчка, означава ли, че не ме обича или че му липсва нещо?

Разбира се, трудно е да се отговори на този въпрос навсякъде. По принцип, обаче, никаква секс играчка в света – без значение колко сложна – може да замести щастливата сексуална връзка.

Мастурбацията изобщо не е знак за манга

Най-добрата текстура на ръкавите на fleshlight

Ако харесвате продуктите на Fleshlight и искате да знаете малко повече за най-добрия fleshlight ръкав на пазара след това посетете тази страница.

& # X1f525; Най-добър Fleshlight ръкав и текстури през 2018 година

Инструкции за fleshlight

Как да почистите, как да използвате fleshlight – тук можете да намерите повече информация.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics