& # x1f525; Τα καλύτερα αρσενικά παιχνίδια σεξ στο 2018 2021 thesocialu101.com

& # x1f525; Τα καλύτερα αρσενικά παιχνίδια σεξ στο 2018

Στο τμήμα Best Male Sex Sex μπορείτε να πάρετε πολλά στοιχεία, συμβουλές, κόλπα και αναφορές για την ανδρική σεξουαλικότητα. Θα λάβετε συμβουλές για αυνανισμό, οδηγίες για τη χρήση αντλιών και συγκριτικές εξετάσεις διαφορετικών αυνανιστών.

Αλλά τα θέματα που είναι ταμπού για πολλούς άνδρες στις ΗΠΑ συζητούνται επίσης εδώ. Σχεδόν κανένας ετεροφυλόφιλος άνθρωπος δεν έχει σκεφτεί ποτέ τις χαρές της πρωκτικής διέγερσης. Ένα στοχοθετημένο μασάζ στο πίσω μέρος μπορεί να δημιουργήσει αίσθηση ευτυχίας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες συμβουλές για τα καλύτερα ανδρικά σεξ παιχνίδια, σεξουαλικές ποικιλίες για άνδρες, τότε απλά πέστε εδώ.

TOP ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

1

Τζέσικα Ντρέικ – Αναθεώρηση του αυνανισμού

Αυτό καθιστά την δημοσίευση της “Ουράνιου” δομής ακόμη πιο ευχάριστη, καθώς το εμπρόσθιο μισό του καναλιού σχεδιάστηκε πολύ στενά.Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
8.3
Καλή επιλογή
7.1
Φοβερός
6.9
Φοβερός
6.9
Φοβερός

5

Μασάζ Γυμνό μουνί Bibi Jones

Η σκανάλια καλύπτεται από πολύ πυκνά χτυπήματα υφήςΔιαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
6.7
Φοβερός

6

Καλύτερη ρεαλιστική υφή Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Λειτουργεί όπως περιγράφεται, το υλικό αισθάνεται πραγματικά μαλακό και καλό.Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
3.3
Επιλαχών

7

Αναθεώρηση πιλότου και εκπαιδευτή Fleshlight Flight

Η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας, προτείνουμε ιδιαίτερα!Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
8.4
Η επιλογή μας
Πιο έντονη

Η Destroya είναι μία από τις πιο έντονες υφές αλλά με μεγάλη ποικιλία σε πλάτος και πίεση είναι κατάλληλη για όλους τους άνδρες.

Fleshlight best sleeve review

Τα καλύτερα αρσενικά παιχνίδια σεξ: Διαφήμιση, υπερβολή, αστεία και άγνοια

Διάφοροι κατασκευαστές παιχνιδιών αγάπης και σεξουαλικά καταστήματα αποπλανήσουν τον άνδρα πελάτη με περιπετειώδεις περιγραφές προϊόντων και διακοσμημένες εικονογραφήσεις παιχνιδιών παιχνιδιών ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο παρά η χρήση αρσενικών δονητών με αδύναμη απόδοση, βρώμικα αυτιά και θλιβερές σεξουαλικές κούκλες. Αλλά οι αμέτρητοι αναπήδητοι πελάτες (και φυσικά και εμείς στο Lovetoytest, επίσης) βιώσαμε για τον εαυτό τους ότι μια πρακτική πραγματικότητα με τα παιχνίδια φαίνεται διαφορετική.

Τσέπη Vagina Review
Καλύτερο αρσενικό σεξ σύγκριση παιχνιδιών

Με εκτιμώμενο ποσοστό γυναικείας παιχνιδιών 80% και αναλογία αρσενικών παιχνιδιών 20%, οι κατασκευαστές φύλων, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον άνδρες, φαίνεται να έχουν ξεχάσει το δικό τους σεξ. Επίσης, τολμούμε να πούμε ότι τα περισσότερα προϊόντα δεν έχουν δοκιμαστεί για όφελος κατά την ανάπτυξη.

Η πλειοψηφία των προσφερόμενων ερωτικών αντικειμένων μπορεί να ονομάζεται μόνο – όπως λένε οι ίδιοι οι ίδιοι οι κατασκευαστές παιχνιδιών Sex Sex – ως “διασκεδαστικά” τεμάχια. Ικανοποιητική διέγερση; Αυτό δεν είναι καλό! Είτε πρόκειται για αγνή απληστία για το κέρδος είτε για το αν είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε ένα παιχνίδι για μια ικανοποιητική διέγερση, δεν γνωρίζουμε.

Η επιλογή είναι τεράστια. Σας έχουμε αναζητήσει εκτενώς, έλασης ορεινών καταλόγων και ερευνήσαμε σε αμερικανικά αρσενικά ερωτικά παιχνίδια δοκιμάζοντας σελίδες και φόρουμ και προσπαθήσαμε να εισαγάγουμε τα καλύτερα σεξουαλικά παιχνίδια.

Με τα ευρήματά μας, τις απόψεις του Δοκιμαστικού Φόρουμ Lovetoy καθώς και τα δικά μας πειράματα αποδείχθηκε ότι ένα πέος χρειάζεται μόνο δύο πράγματα: Είτε μια περιαστική διέγερση μέσω μιας “σπηλιάς” είτε του ίδιου του χεριού, είτε όμως μια ισχυρή δόνηση.

Τα αρσενικά παιχνίδια σεξ έχουν παρόμοια κριτήρια αγοράς με τα σεξουαλικά παιχνίδια των γυναικών: Η εμφάνιση, το χρώμα, το σχήμα και η μυρωδιά είναι εξίσου σημαντικά με τον όγκο, την φιλικότητα προς τον χρήστη, την αβλαβή για την υγεία και την υγιεινή. Προσπαθούμε να γράψουμε το αρσενικό σεξ του παιχνιδιού μας αναφέρει σκληρά αλλά δίκαια στα μάτια ενός άνδρα. Με αυτόν τον οδηγό, θα θέλαμε να σας δείξουμε μια ακατανόητη κατεύθυνση για το πώς να κάνετε τον αυνανισμό ακόμα πιο ποικίλο.

Καλύτερος sex toys for men
Τα καλύτερα αρσενικά παιχνίδια σεξ

Τα καλύτερα αρσενικά παιχνίδια σεξ με εντυπωσιακή διέγερση: Masturbator & τεχνητό μουνί

Δεδομένου ότι το πέος έχει δημιουργηθεί για να διεισδύσει στον κόλπο, η φύση έχει αποδείξει ότι το “καλύτερο μέρος” διεγείρεται ιδιαίτερα με το τρίψιμο προς τα πάνω και προς τα κάτω του άκρου του πέους και της ρίζας του.

Κορυφή Fleshlight Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
�� Fleshlight Flight
(Η επιλογή μας)
Συμπαγές, τέλειο σχήμα
�� Fleshlight Destroya
(Εντονος)
Πολύ σφιχτή και έντονη υφή
Τόρι Μαύρο
(Επιλαχών)
Βιώσιμη διέγερση
Fleshskins – Grip Εξαιρετικά διακριτική και εύκολη απόκρυψη
Turbo Ανάφλεξη Καλά, αλλά δεν συγκρίνεται με τους άλλους

Η οικοδόμηση αρσενικών παιχνιδιών σεξ δεν είναι σίγουρα εύκολη υπόθεση.
Αλλά υπάρχουν: μια εναλλακτική λύση στο δεξί χέρι!
Το καλύτερο ανδρικό σεξουαλικό αυνανισμό σε εύχρηστο σχήμα τσέπης, τεχνητά pussies σε ρεαλιστικό μέγεθος ζωής και πραγματικές απομιμήσεις κορμού με τους γλουτούς και τους μηρούς.

Ποια υλικά από παιχνίδια σεξ είναι αβλαβή?

Όταν αγοράζετε τα καλύτερα ανδρικά σεξουαλικά παιχνίδια, μεγάλα ή μικρά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το υλικό είναι ακίνδυνο για την υγεία. Μην αγοράζετε παιχνίδια που ονομάζονται “Flutsch-Material” ή “Jelly”. Συχνά περιέχουν καρκινογόνα και γενετικά επιβλαβή συστατικά τα οποία έχουν απαγορευτεί στη βιομηχανία παιδικών παιχνιδιών σε όλες τις ΗΠΑ εδώ και χρόνια.

 best male sex toys on the market
Τα pussies pocket είναι τα καλύτερα αρσενικά αυνανίσματα στην αγορά

Καλύτερα είναι τα αρσενικά παιχνίδια από σιλικόνη, TPR (Θερμοπλαστικό Ελαστικό), TPE (Θερμοπλαστικό Ελαστομερές), EPDM ή με εμπορικά ονόματα όπως UR3, Ultra-Realistic, Loveclone, Cyberskin, Superskin κλπ. Η φράση “χωρίς φθαλικό” είναι επίσης χρήσιμη. Δυστυχώς, πολλά καταστήματα αρσενικών σεξ δεν γνωρίζουν ακόμα τι πωλούν. Σχεδόν κανένας άλλος κλάδος δεν έχει τόσο άριστα εκπαιδευμένους “ειδικούς” όπως η ερωτική βιομηχανία. Ρωτήστε ή διαβάστε στο φόρουμ μας πριν αγοράσετε.

Η επιλογή μας

Αυτή η έκδοση είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Amazon, είναι ακόμη και η καλύτερη πώληση όλων των μοντέλων. Αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα κυρίως στη χαμηλή τιμή. & # x1f609;

Ποια καλύτερα παιχνίδια σεξ να αγοράσουν?

Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα μεγάλο ή μικρό παιχνίδι αγάπης, μπορείτε να το κάνετε εξαρτώμενο από τη γεύση και το πορτοφόλι σας.
Ένα καλό “ριγωτό παιχνίδι”, ωστόσο, θα πρέπει να είναι έντονα δομημένο μέσα. Αυτό δεν σημαίνει τους μικρούς λόφους των διάφορων φτηνών παιχνιδιών, αλλά οι πραγματικές λάμπες, τα μακρά σπυράκια, οι διασταυρούμενες νευρώσεις, οι διαφορετικές εσωτερικές διαμέτρους και τα καμπύλα κανάλια είναι καλά.

Ένας πραγματικός κόλπος δεν είναι ούτε ομαλός, αλλά είναι φυσικά καμπυλωτός και έχει διαφορετικές επιφανειακές δομές. Επιπλέον, το κανάλι πρέπει να είναι όμορφα στενό και να μην έχει διάμετρο τριών εκατοστών ακόμη και όταν χαλαρώνει. Η αίσθηση όταν ο αυνανισμός είναι μεγάλη. Ακόμη και το “δεξί χέρι” δεν μπορεί να προκαλέσει τέτοια συναισθήματα.

Δονητική διέγερση: Τα καλύτερα ανδρικά σεξ παιχνίδια για να δοκιμάσετε

Ένας απλός δονητής ράβδου είναι ακατάλληλος για την πλειοψηφία των ανδρών να επιφέρει οργασμό. Η δόνηση περιγράφεται μόνο ως “ωραία” ή “ευχάριστη”, αλλά τίποτα περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές ακόμη και τα καλύτερα αρσενικά παιχνίδια που βασίζονται σε τροφοδοτούμενους από μπαταρία 3-volt κινητήρες (δηλ. Όλα τα αυγά vibro, οι χυτοί δονητές ή τα εξαρτήματά τους) αποτυγχάνουν. Επειδή ένα σεξ δεν πρέπει μόνο να τσούζει αλλά και να ικανοποιεί. Μπορείτε πραγματικά να αποθηκεύσετε τα χρήματα για τα πράγματα υψηλότερης ποιότητας.

Δικαιολογούμε την πραγματοποίηση του γεγονότος ότι η κλειτορίδα έχει σημαντικά υψηλότερη πυκνότητα νεύρων ανά τετραγωνικό εκατοστό από το πέος. Ως εκ τούτου, ένας κανονικός δονητής ράβδου είναι συχνά αρκετός για να κάνει μια γυναίκα να κάνει το άτομο να χασμουρητό.

Συνεντεύσαμε 30 άνδρες και αποδείχθηκε ότι η μετρήσιμη περιοχή από 400 m / s2 με συχνότητα 50 έως 130 Hz είναι η πιο οργασμικά εντατική. Οι περισσότεροι άνδρες χρειάζονται μια αργή και πολύ ισχυρή δόνηση. Δυστυχώς, τα περισσότερα ασιατικά φθηνά σεξουαλικά παιχνίδια είναι πολύ γρήγορα και πολύ αδύναμα.
Τα παιχνίδια Vibro αυγών πωλούνται επίσης ως σετ με τεχνητό μουνί. Μόνο ένα κλάσμα των δονήσεων φθάνει στο πέος.

Ποια παιχνίδια είναι καλύτερα?

Έχουμε μόνο καλές εμπειρίες με διάφορες συσκευές μασάζ και τους δονητές από το VibroStyle. Το μειονέκτημα εδώ είναι σίγουρα το γεγονός ότι οι συσκευές είναι ενσύρματες. Αλλά “καλό πράγμα, θέλει δύναμη”. Κατά τη γνώμη μας, ένας μη αγκυροβολημένος μασάζ όπως ο Tappy Massager ή το Magic Wand II ή III είναι καλύτερος από ένα δονητικό, σκουρόχρωμο σκηνικό απόλαυσης.

Φουσκωτά αρσενικά κούκλες σεξ – Ω φρίκη! Ο τρόμος!

Οι καλύτερες κούκλες Sex καλούνται επίσης κούκλες αγάπης, κούκλες από καουτσούκ ή νύφες ναύτες.
Αυτά τα ερωτικά άρθρα συχνά αποτελούν αντικείμενο πολλών γέλιων, ψιθυρισμών και προσβλητικών διαφημίσεων. “Μπορεί πάντα, πάντα θέλει και φαίνεται ζεστό”.

Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την αγορά. Αυτό που προσφέρεται στους πελάτες σε αυτό το τμήμα της αγοράς ειδικότερα δεν είναι για αγελάδες. Εάν είστε λογικοί, δεν πρέπει να αγοράσετε φθηνά αντίγραφα (κάτω από 150 $). Τα καλύτερα αρσενικά παιχνίδια σεξ θα σας κοστίζουν μια περιουσία, αλλά θα διαρκέσουν μια ζωή. 

Στη συσκευασία

Από έξω, οι καλύτερες αρσενικές κούκλες με όμορφα πρόσωπα είναι τυπωμένες στη συσκευασία. Ταυτόχρονα, το περιεχόμενο του κουτιού μπορεί να είναι αρκετά εκπληκτικό.

Παίρνετε την κούκλα από καουτσούκ έξω από το κιβώτιο, παίρνετε την απόλυτη φρίκη. Ο άσχημος είναι μια πραγματική υποτίμηση. Απαράδεκτο και κατά την άποψή μας, ο πελάτης είναι εσκεμμένα μπαμπούλα. Μπορείτε κυριολεκτικά να αγοράσετε ένα γουρούνι σε μια πτύχωση.

Σχεδόν ένα κατάστημα sex δείχνει κούκλες αγάπης και άλλα παιχνίδια που δεν έχουν συσκευαστεί. Σε ορισμένα καταστήματα sex, μπορεί να μην παίρνετε ακόμη και τις κούκλες από τη συσκευασία – γιατί αυτό υποχρεώνει να αγοράσει!

Δομή αρσενικών κούκλες σεξ

Για τις περισσότερες κούκλες από καουτσούκ φαίνεται ότι υπάρχει μια τυποποιημένη φόρμα από μαλακό PVC (στυλ στρώματος αέρα) από τον ίδιο κατασκευαστή. Ένα βασικό μοντέλο, έτσι να το πω. Το μέγεθος είναι περίπου. 4,5 πόδια και το σχήμα της κεφαλής, τα χέρια και τα πόδια είναι σχεδόν παντού τα ίδια. Η εκτύπωση οθόνης χρησιμοποιείται για την εκτύπωση φωτογραφιών μοντέλων ή κινεζικών χαρακτηριστικών προσώπου σε ξένες κεφαλές. Προσφέρονται επίσης τα λεγόμενα 3D πρόσωπα. Το πρόσωπο των παιχνιδιών έχει τη μορφή μάσκας (με συχνά ασιατικές φόρμες) και είναι ακόμη εξοπλισμένα με συνθετικά μαλλιά.

Οι περισσότερες κούκλες παιχνιδιών έχουν το ίδιο μέγεθος προτομής με τυπωμένες θηλές. Η “Deluxe” έκδοση έχει στρογγυλά αφύσικα μεγάλα στήθη με μεγάλες θηλές. Οι καλύτερες προσαρμοσμένες κούκλες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, τα περισσότερα μοντέλα παιχνιδιών έχουν το ίδιο μουνί. Μια γλωττίδα PVC (συχνά αποκαλούμενη υμένη) πρέπει να σκιστεί με βίαιο τρόπο – σχηματίζεται μια αιχμηρή ράχη. Πίσω από αυτό είναι ένα πλαστικό κανάλι χωρίς καμία δομή και χωρίς τη δυνατότητα να καθαρίσει το μουνί. Το συναίσθημα είναι τρομερά κακό.

Οι καλύτερες πολυτελείς κούκλες αγάπης έχουν ένα αφαιρούμενο μουνί. Στη συνέχεια είναι ενσωματωμένο ένα οπτικά ανεπιτυχές κανάλι, στο οποίο μπορεί να δει ένα μουνί και ένας πρωκτός στην πλάτη. Τα υλικά του δέρματος χρησιμεύουν ως υλικό. Αυτή είναι η μόνη λογική παραλλαγή για μια αποτελεσματική κούκλα σεξ (εκτός από το σχέδιο).

Τα απαριθμούμενα ελαττώματα συχνά κοσμούνται με ρούχα, εφέ φωτισμού και όλα τα δυνατά για να πείσουν τον έναν ή τον άλλο άνθρωπο να αγοράσει. Πραγματικά θαυμάσια είναι τα καταπληκτικά μοντέλα της First Androids ή Mechadoll. Οι κατασκευαστές παράγουν τις κούκλες από συνδυασμούς σιλικόνης και πλαστικού. Ωστόσο, κοστίζουν επίσης από 3000 ευρώ προς τα πάνω.

Αντλίες: Δεν είναι τα καλύτερα αρσενικά παιχνίδια σεξ στην αγορά

Ακόμη και αν έχουμε ήδη συζητήσει τις κατηγορίες αντλιών πέους σε ένα άλλο κεφάλαιο, θα θέλαμε να δώσουμε μερικές συμβουλές εδώ για λόγους πληρότητας.

Φανταστικά καταστήματα sex δεν αποφεύγουν να επαινέσουν τις αντλίες πέους για ευχαρίστηση. Αυτό σίγουρα δεν είναι αλήθεια.
Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε έναν οργασμό είναι να δημιουργήσετε ένα κενό. Το πέος δεν μπορεί να αραιωθεί ή να εκσπερμάται βίαια. Δεν βοηθά να κολλήσετε ένα αυγό σούσκας στον πλαστικό κύλινδρο.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ενισχύσετε τη στύση σας και να πρήσετε το πέος σας για λίγα λεπτά. Αυτό δεν πρέπει να είναι υπερβολικό και δεν πρέπει να γίνεται τακτικά, δεδομένου ότι υποθέτουμε ότι η ελαστικότητα του ιστού στυλεού μειώνεται με τακτικά προβλήματα υπερβολικού διαστήματος και ανέγερσης.

Τα καλύτερα παιχνίδια είναι μόνο τα διεγερτικά πέους, τα οποία λειτουργούν με μηχανική διέγερση και αρνητική πίεση. Ένα καλό παράδειγμα είναι το VENUS 2000.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ: ΕΝΤΑΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης αυνανισμού, το Prostata Sex Toys είναι η σωστή επιλογή. Όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά και οι άνδρες μπορούν να φτάσουν σε ιδιαίτερα βίαιες κορυφές με σωστά εφαρμοζόμενες δονήσεις. Ο δούκας, για παράδειγμα, διεγείρει ειδικά το σημείο Ρ και το περίνεο, το οποίο υπόσχεται εντελώς νέα συναισθήματα.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΕΝΙΣ: ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Δεν υπάρχει πιθανώς ούτε ένα αρσενικό σεξ στον κόσμο που δεν έχει ήδη σκεφτεί πώς θα μπορούσε να βελτιώσει το καλύτερο κομμάτι του λίγο. Χάρη στις καλύτερες αντλίες πέους αρσενικού, αυτή η ευχή μπορεί τώρα να εκπληρωθεί. Όταν χρησιμοποιούνται τακτικά, οι αντλίες βοηθούν στην επίτευξη μεγαλύτερων, ισχυρότερων και μακρύτερων στύσεων.

Μια εναλλακτική λύση για τις αντλίες πέους είναι οι δακτύλιοι του πέους, οι οποίοι παρέχουν επίσης περισσότερη σταθερότητα λόγω της συμφόρησης του αίματος. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι αρσενικοί δακτύλιοι πένας με ενσωματωμένες σφαίρες δόνησης για επιπλέον διέγερση, όπως ο Δαχτυλίδι σας και ορυχείο από τη συλλογή “Πενήντα Σκιάδες Γκρι”.

Ρεύμα διέγερσης – μια υποτιμημένη τεχνική διέγερσης

Το ερεθιστικό ρεύμα συζητείται επίσης λεπτομερέστερα σε ένα άλλο κεφάλαιο για το ηλεκτροφαγικό. Είναι πολύ κατάλληλο για την προσομοίωση των νευρικών κυττάρων του πέους. Ωστόσο, δεν είναι το φλιτζάνι τσαγιού του καθενός, αν και αυτό μπορεί σίγουρα να είναι μια μεγάλη εμπειρία.

Σε αντίθεση με τις απόψεις ορισμένων χομπίστων, θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε ενάντια στον πειραματισμό με ηλεκτρόδια που έχουν κατασκευαστεί από μόνα τους ή ακόμα και συσκευές. Χρησιμοποιείτε μόνο συσκευές ρεύματος διέγερσης που έχουν εγκριθεί για χρήση με ιατρικές συσκευές.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics