& # X1f525; Bästa Man Sexleksaker år 2018 2021 thesocialu101.com

& # X1f525; Bästa Man Sexleksaker år 2018

I avsnittet Bästa manliga sexleksaker får du en mängd saker, tips, tricks och rapporter om manlig sexualitet. Du kommer att få tips för onani, instruktioner för användning av pumpar och jämförande tester av olika onani.

Men ämnen som är tabu för många män i USA diskuteras också här. Nästan någon heterosexuell man har någonsin tänkt på glädje av anal stimulering. En riktade massage i backområdet kan skapa otroliga känslor av lycka.

Om du vill veta mer om de bästa manliga köksleksakerna, sexuella sorter för män, släpp bara här.

TOP MALE SEX TOYS

1

Jessica Drake – Recension Masturbator

Detta gör publikationen av den “himmelska” strukturen allt mer tilltalande, eftersom den främre halvan av kanalen utformades extremt smal.Läs hela recensionen
8,3
Bra val
7,1
Grymt bra
6,9
Grymt bra
6,9
Grymt bra

5

Massage Naken Fuss Bibi Jones

Сanal täckt av mycket täta konsistensstötarLäs hela recensionen
6,7
Grymt bra

6

Bästa realistiska textur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Fungerar som beskrivet, materialet känns väldigt mjukt och gott.Läs hela recensionen
3,3
Tvåan

7

Fleshlight Flight pilot & instruktör recension

Bästa valet för dina pengar, rekommenderar starkt!Läs hela recensionen
8,4
Vår pick
Mest Intense

Destroya är en av de mest intensiva texturerna men med stor variation i bredd och tryck är den lämplig för alla män.

Fleshlight best sleeve review

Bästa manliga sexleksaker: Reklam, överdrift, skämt och okunnighet

Olika älskarleksaker tillverkare och sexbutiker förför manliga kunder med luriga produktbeskrivningar och utsmyckade leksaksartiklar som det inte finns någonting vackerare i världen än att använda manliga vibratorer med svaga prestationer, stinkande onani och skyggliga sexdockor. Men otaliga studsade kunder (och naturligtvis vi också på Lovetoytest) har upplevt för sig själva att en praktisk verklighet med leksaker ser annorlunda ut.

Ficka Vagina Review
Bästa Male Sexleksaker jämförelse

Med en uppskattad 80% kvinnlig leksak och 20% hane leksak förhållande, sexuella leksak utvecklare, som är mestadels män ändå, verkar ha glömt sitt eget kön. Vi vågar också säga att de flesta produkter inte har testats för nytta under utveckling.

En majoritet av de erbjudna erotiska artiklarna kan bara kallas – som de manliga Sexleksaker-tillverkarna själva säger – som “roliga” -artiklar. Tillfredsställande stimulans? Det är inte bra! Vare sig det är ren grådighet för vinst eller om det kanske inte är så lätt att använda leksak för en tillfredsställande stimulans, vet vi inte.

Valet är enormt. Vi har letat efter dig i stor utsträckning, rullade berg av kataloger och forskat i amerikanska testkön och forum för manliga sexleksaker och försöker presentera de bästa sexleksakerna.

Med våra resultat, åsikterna från vårt Lovetoy Test Forum och även våra egna experiment visade det sig att en penis faktiskt bara behöver två saker: Endera en roamingstimulering med hjälp av en “grotta” eller egen hand eller en stark vibration.

Manliga sexleksaker har liknande kökkriterier som kvinnors sexleksaker: Utseende, färg, form och lukt är lika viktiga som volym (smacking), användarvänlighet, harmlöshet mot hälsa och hygien. Vi försöker skriva våra manliga sexleksakerleksaker som är svåra men rättvisa i en mans ögon. Med den här guiden vill vi visa dig en grov riktning om hur man gör onani ännu mer varierad.

Bäst sex toys for men
Bästa Manliga Sexleksaker

Bästa manliga sexleksaker med imponerande stimulans: Masturbator & artificiell fitta

Eftersom penis är gjord för att tränga in i slidan har naturen visat att den “bästa delen” är särskilt stimulerad genom att gnugga upp och ner penisens spets och roten på den.

Top Fleshlight Kolla pris Korta fördelar
�� Fleshlight Flight
(Vårt val)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intensiv)
Mycket snäv och intensiv konsistens
Tori Black
(Tvåan)
Hållbar stimulans
Fleshskins – Grip Extremt diskret och lätt att dölja
Turbontändning Bra, men jämför inte med de andra

Att bygga manliga sexleksaker är definitivt inte en lätt uppgift.
Men de existerar: ett alternativ till höger!
Bästa Male Sex Masturbators i praktiskt fickformat, konstgjorda pussar i realistisk livsstorlek och verkliga torsoimitationer med skinkor och lår.

Vilka material i sexleksaker är harmlösa?

När du köper bästa manliga köksleksaker, stora eller små, bör du se till att materialet är ofarligt för hälsan. Köp inte leksaker som heter “Flutsch-Material” eller “Jelly”. De innehåller ofta cancerframkallande och genetiskt skadliga ingredienser som har blivit bannade i barnens leksaksindustri i hela USA i flera år.

 best male sex toys on the market
Pocket pussies är de bästa manliga onaniarna på marknaden

Bättre är manliga leksaker av silikon, TPR (termoplastisk gummi), TPE (temoplastisk elastomer), EPDM eller under marknadsföringsnamn som UR3, Ultra-Realistic, Loveclone, Cyberskin, Superskin etc. kända. Uttrycket “ftalatfritt” är också till hjälp. Tyvärr vet många manliga sexbutiker fortfarande inte vad de säljer. Knappast någon annan bransch har så dåligt utbildade “specialister” som den erotiska industrin. Fråga eller läs i vårt forum innan du köper.

Vår pick

Den här versionen är extremt populär på Amazon, det är även den bästsäljande av alla modeller. Det beror förmodligen främst på det låga priset. & # X1f609;

Vilka bästa sexleksaker att köpa?

Oavsett om du vill köpa en stor eller liten kärleksleksak, kan du göra det beroende av din smak och handväska.
En bra “randig leksak” bör emellertid vara starkt strukturerad inuti. Det betyder inte de små kullarna i olika billiga leksaker, men riktiga lameller, långa finnar, korsade revben, olika inre diametrar och krökta kanaler är bra.

En riktig vagina är inte heller slät, men är naturligt krökt och har olika ytstrukturer. Dessutom bör kanalen vara smal och inte ha en diameter på tre centimeter, även när den är avslappnad. Känslan när masturbating är stor. Även “högra handen” kan inte utlösa sådana känslor.

Vibrerande stimulering: Bästa manliga sexleksaker att prova

En enkel stavsvibrator är olämplig för att majoriteten av männen får en orgasm. Vibrationer beskrivs bara som “trevligt” eller “trevligt”, men inget mer. Detta innebär att ibland misslyckas även bästa manliga leksaker baserade på batteridriven 3-voltsmotorer (dvs. alla vibroägg, inbyggda vibratorer eller deras komponenter). Eftersom en sexleksak inte bara ska dunka men också tillfredsställa. Du kan verkligen spara pengar för högre kvalitet saker.

Vi motiverar förverkligandet i det faktum att klitoris har en avsevärt högre nervtäthet per kvadratcentimeter än penis. Därför räcker det ofta med en vanlig stångvibrator för en kvinna att göra mannen gyckligt.

Vi intervjuade 30 män och det visade sig att det mätbara intervallet från 400 m / s2 med en frekvens på 50 till 130 Hz är den mest orgasmiskt intensiva. De flesta män behöver en långsam och mycket stark vibration. Tyvärr är de flesta asiatiska billiga sexleksaker alltför snabba och för svaga.
Vibro ägg leksaker säljs också som en uppsättning med artificiell fitta. Endast en bråkdel av vibrationerna når penis.

Vilka leksaker är bäst?

Vi har bara haft bra erfarenheter med olika massageapparater och vibratorerna från VibroStyle. Nackdelen här är säkert det faktum att enheterna är anslutna. Men “bra sak, vill ha makt”. Enligt vår uppfattning är en oförstörd massager som Tappy Massager eller Magic Wand II eller III bättre än en vibrerande, hudfärgad nöjesgrotta.

Uppblåsbara manliga köndukar – Oh horror! O skräck!

Bäst Sex dockor kallas också kärleksdukar, gummi dockor eller seglare brudar.
Dessa erotiska artiklar är ofta föremål för mycket skratt, viskning och offensiv reklam. “Hon kan alltid, hon vill alltid och hon ser varm ut.”

Men du måste vara försiktig när du köper. Vad erbjuds kunderna i detta marknadssegment, går inte särskilt på kohider. Om du är förnuftig bör du inte köpa billiga kopior (mindre än 150 $). Bästa manliga sexleksaker kommer att kosta dig en förmögenhet, men de kommer att vara en livstid. 

På förpackningen

På utsidan trycks de bästa manliga könduksarna med vackra ansikten på förpackningen. Samtidigt kan innehållet i lådan vara ganska överraskande.

Du får gummi dockan ur lådan, du får den rätta skräcken. Ugly är en riktig underdrift. Oinhiberad och enligt vår uppfattning är kunden medvetet bambulös. Du köper bokstavligen en gris i en poke.

Knappt en sexbutik visar kärlek dockor och andra leksaker packade upp. I vissa sexbutiker kanske du inte ens tar dockorna ut ur förpackningen – för det förpliktas att köpa!

Struktur av manliga sexdockor

För de flesta gummipoppar verkar det vara en standardform av mjuk PVC (i luftmadrassstil) från samma tillverkare. En grundläggande modell, så att säga. Storleken är ca. 4,5 ft och formen på huvudet, händerna och fötterna är nästan överallt detsamma. Skärmtryck används för att skriva ut modellfoton eller kinesiska ansiktsfunktioner på främmande huvuden. Så kallade 3D-ansikten erbjuds också. Leksakernas ansikte har formen av en mask (med även ofta asiatiska former) och de är även utrustade med syntetiskt hår.

De flesta leksakdockor har samma byststorlek med tryckta bröstvårtor. “Deluxe” -versionen har runda onaturliga stora bröst med stora bröstvårtor. Bäst anpassade dockor är manfactured i enlighet med dina behov.

Dessutom har de flesta leksaksmodeller samma fitta. En PVC-flik (ofta kallad hymen) måste tvingas tvingas av – en skarp ås är formad. Bakom det är en plastkanal utan någon struktur och utan möjlighet att städa pussan. Känslan är fruktansvärt dålig.

Lyx bästa älskling kön dockor har en flyttbar fitta. Då är en optiskt misslyckad kanal inbyggd, i vilken en fitta och en anus kan ses på baksidan. Hudmaterial fungerar som material. Detta är den enda förnuftiga varianten för en effektiv sexdocka (förutom designen).

De angivna bristerna är ofta prydda med kläder, belysningseffekter och allt som är möjligt för att övertyga en eller annan man att köpa. Riktigt bra är de fina dyra modellerna från First Androids eller Mechadoll. Tillverkarna producerar dockorna från silikon- och plastkombinationer. Men de kostar också från 3000 EUR uppåt.

Pumpar: Inte de bästa manliga köksleksakerna på marknaden

Även om vi redan har diskuterat kategorin penispumpar i ett annat kapitel vill vi ge några tips här för fullständighetens skull.

Fancy sexbutiker skämtar inte bort från lovande penispumpar för nöje. Detta är definitivt inte sant.
Det enda sättet att undvika en orgasm är att skapa ett vakuum. Penis kan inte mjölkas eller tvingas ejaculeras. Det hjälper inte att hålla ett lustägg i plastcylindern.

Allt du kan göra är att stärka erektionen och svälla din penis i några minuter. Detta bör inte överdrivas och bör inte göras regelbundet, eftersom vi antar att elasticiteten hos erektilvävnaden minskar med regelbundna överbelastningar och erektionsproblem kan förväntas.

De bästa leksakerna är bara penisstimulatorer, som arbetar med mekanisk stimulering och negativt tryck. Ett bra exempel är VENUS 2000.

PROSTATE STIMULATORER: INTENSIV ERFARING

Om du letar efter en annan typ av onani, är Prostata Sex Toys det rätta valet. Inte bara kvinnor, men även män kan föras till särskilt våldsamma klimaxer genom korrekt applicerade vibrationer. Hertigen, till exempel, stimulerar specifikt P-spot och perineum, som lovar helt nya känslor.

PENIS PUMPS: HÅRD UTBILDNING

Det finns nog inte en enda manlig leksak i världen som inte redan har funderat på hur han kunde förbättra sitt bästa stycke lite. Tack vare Best Male penis pumparna kan denna önskan nu uppfyllas. När de används regelbundet hjälper pumparna till att uppnå större, starkare och längre erektioner.

Ett alternativ till penispumpar är penisringar, vilket också ger mer fasthet på grund av blodproblem. Särskilt populära är manliga penisringar med integrerade vibra kulor för ytterligare stimulans, till exempel Thes and Mine Ring från “Femtio nyanser av grå” samling.

Stimuleringsström – en underskattad stimuleringsteknik

Irriterande ström diskuteras också mer i detalj i ett annat kapitel om elektrosex. Den är mycket väl lämpad för simulering av nervceller i penis. Men det är inte allas kopp te, även om det här definitivt kan bli en bra upplevelse.

I motsats till vissa hobbyisters åsikter vill vi varna för att experimentera med självtillverkade elektroder eller till och med enheter. Använd endast stimulering aktuella enheter godkända för användning med medicinsk utrustning.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics