& # X1f525; Bedste mandlige sexlegetøj i 2018 2021 thesocialu101.com

& # X1f525; Bedste mandlige sexlegetøj i 2018

I afsnittet Best male Sex Toys får du en lang række ting, tips, tricks og rapporter om mandlig seksualitet. Du vil få tips til onani, instruktioner til brug af pumper og sammenlignende test af forskellige onaniere.

Men emner, der er tabu for mange mænd i USA, diskuteres også her. Næppe nogen heteroseksuel mand har nogensinde tænkt på glæden ved anal stimulation. En målrettet massage i rygområdet kan skabe uberørt følelser af lykke.

Hvis du gerne vil vide flere tips om de bedste mænds sexlegetøj, seksuelle sorter for mænd, så slip bare her.

TOP MALE SEX Legetøj

1

Jessica Drake – Anmeldelse Masturbator

Dette gør publikationen af ​​den “himmelske” struktur endnu mere tilfredsstillende, da den forreste halvdel af kanalen er designet ekstremt smal.Læs hele anmeldelsen
8.3
Godt valg
7.1
fantastisk
6.9
fantastisk
6.9
fantastisk

5

Massage Nude Pussy Bibi Jones

Сanal dækket af en meget tæt tekstur bumpLæs hele anmeldelsen
6.7
fantastisk

6

Bedste realistiske tekstur Fleshlight: Fisse Tera Patrick

Fungerer som beskrevet, materialet føles virkelig blødt og godt.Læs hele anmeldelsen
3.3
Runner-Up
8.4
Vores pick
Mest intense

Destroya er en af ​​de mest intense teksturer, men med stor variation i bredde og tryk er den velegnet til alle mænd.

Fleshlight best sleeve review

Bedste mandlige sexlegetøj: Reklame, overdrivelse, sjov og uvidenhed

Forskellige kærlighedstøjsfabrikanter og sexbutikker forfører mandlige kunder med luride produktbeskrivelser og udsmykkede legetøjsillustrationer, at der ikke er noget smukkere i verden end at bruge mandlige vibratorer med svage præstationer, stinkende onanere og forfærdelige sexdukker. Men utallige hoppede kunder (og selvfølgelig også i Lovetoytest) har oplevet for sig selv, at en praktisk realitet med legetøj ser anderledes ud.

Lomme Vagina Review
Bedste Male Sex legetøj sammenligning

Med en anslået 80% kvindelig legetøj og 20% ​​mænds legetøjsforhold, synes de sexlegetøjsudviklere, som for det meste er manden, at have glemt deres eget køn. Vi tør også sige, at de fleste produkter ikke er blevet testet til gavn under udvikling.

Et flertal af de tilbudte erotiske artikler kan kun kaldes – som de mandlige Sexlegetøj-producenter siger sig selv – som “sjove” -artikler. Tilfredsstillende stimulering? Det er ikke godt! Uanset om det er ren grådighed for fortjeneste, eller om det måske ikke er så nemt at bruge et legetøj til en tilfredsstillende stimulering, ved vi det ikke.

Valget er enormt. Vi har søgt efter dig omfattende, rullede bjerge af kataloger og forsket i amerikanske mænds sexlegetøjs test sider og fora og forsøger at introducere på de bedste sexlegetøj.

Med vores resultater, udtalelserne fra vores Lovetoy Test Forum og vores egne eksperimenter viste det sig at en penis faktisk kun har brug for to ting: Enten en roaming stimulering ved hjælp af en “hule” eller egen hånd eller en stærk vibration.

Mandlige sexlegetøj har lignende købskriterier som kvinders sexlegetøj: Udseende, farve, form og lugt er lige så vigtige som volumen (smacking), brugervenlighed, harmløshed for sundhed og hygiejne. Vi forsøger at skrive vores mandlige sexlegetøjsrapporter hårdt men retfærdigt i en mands øjne. Med denne vejledning vil vi gerne vise dig en grov retning om, hvordan man gør onanering endnu mere varieret.

Bedst sex toys for men
Bedste Mandlige sexlegetøj

Bedste mandlige sexlegetøj med imponerende stimulering: Masturbator og kunstig fisse

Siden penis er lavet til at trænge ind i vagina, har naturen fastslået, at den “bedste del” er særligt stimuleret ved at gnide op og ned på penisens spids og roden af ​​det.

Top Fleshlight Tjek pris Korte fordele
�� Fleshlight Flight
(Vores valg)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Meget tæt og intens tekstur
Tori Black
(Runner-Up)
Bæredygtig stimulering
Fleshskins – Grip Ekstremt diskret og nem at skjule
Turbo tænding Godt, men sammenligner ikke med de andre

Opbygning af mandlige sexlegetøj er bestemt ikke en nem opgave.
Men de eksisterer: et alternativ til højre hånd!
Bedste Male Sex Masturbators i praktisk lommeformat, kunstige pussies i realistisk livsstil og ægte torsoimitationer med skinker og lår.

Hvilke materialer af sexlegetøj er uskadelige?

Når du køber de bedste mænds sexlegetøj, store eller små, skal du sørge for, at materialet er harmløst for helbredet. Køb ikke legetøj, der hedder “Flutsch-Material” eller “Jelly”. De indeholder ofte kræftfremkaldende og genetisk skadelige ingredienser, der har været forbudt i børnenes legetøjsindustri i hele USA i årevis.

 best male sex toys on the market
Pocket pussies er de bedste mandlige onaniere på markedet

Bedre er manlige legetøj fremstillet af silikone, TPR (termoplastisk gummi), TPE (Temoplastisk Elastomer), EPDM eller under markedsføringsnavne som UR3, Ultra-Realistic, Loveclone, Cyberskin, Superskin osv. Kendt. Udtrykket “phthalat-fri” er også nyttigt. Desværre ved mange mænds sexbutikker stadig ikke, hvad de sælger. Næppe nogen anden industri har sådanne dårligt uddannede “specialister” som den erotiske industri. Spørg eller læs i vores forum, før du køber.

Vores pick

Denne version er ekstremt populær på Amazon, det er endda den bedst sælgende af alle modeller. Det skyldes formentlig hovedsagelig den lave pris. & # X1f609;

Hvilke bedste sexlegetøj at købe?

Uanset om du vil købe en stor eller lille kærlighedstøj, kan du gøre det afhængig af din smag og pung.
En god “stribet legetøj” skal dog være stærkt struktureret indeni. Dette betyder ikke de små bakker i forskellige billige legetøj, men ægte lameller, lange bumser, krydsede ribben, forskellige indre diametre og buede kanaler er gode.

En ægte skede er heller ikke glat, men er naturligt buet og har forskellige overfladestrukturer. Desuden skal kanalen være smukt smal og ikke have en diameter på tre centimeter, selv når den er afslappet. Følelsen når onanering er stor. Selv “højre hånd” kan ikke udløse sådanne følelser.

Vibrerende stimulering: Bedste mandlige sexlegetøj til at prøve

En simpel stangvibrator er uegnet til, at flertallet af mændene får en orgasme. Vibrationen beskrives kun som “nice” eller “pleasant”, men ikke mere. Det betyder, at nogle gange ikke er det bedste mandlige legetøj baseret på batteridrevne 3-volt-motorer (dvs. alle vibroæg, indstøbte vibratorer eller deres komponenter). Fordi et sexlegetøj ikke kun skal tingle, men også tilfredsstille. Du kan virkelig spare pengene for ting af højere kvalitet.

Vi begrunder erkendelsen i det faktum, at klitoris har en betydelig højere nervetæthed pr. Kvadratcentimeter end penis. Derfor er en normal stangvibrator ofte nok til, at en kvinde får mennesket til at give hjerteligt.

Vi interviewede 30 mænd, og det viste sig, at det målbare område fra 400 m / s2 med en frekvens på 50 til 130 Hz er den mest orgasmiske intensiv. De fleste mænd har brug for en langsom og meget stærk vibration. Desværre er de fleste asiatiske billige sexlegetøj for hurtige og for svage.
Vibro æg legetøj sælges også som et sæt med kunstig fisse. Kun en brøkdel af vibrationerne når penis.

Hvilke legetøj er bedst?

Vi har kun haft gode erfaringer med forskellige massageapparater og vibratorer fra VibroStyle. Ulempen her er bestemt det faktum, at enhederne er forbundet. Men “god ting, vil have magt”. Efter vores opfattelse er en unadorned massager som Tappy Massager eller Magic Wand II eller III bedre end en vibrerende, hudfarvet fornøjelseskrotto.

Oppustelige mandlige sexdukker – Oh horror! O rædsel!

Bedste sexdukker hedder også kærlighed dukker, gummi dukker eller sømor bruder.
Disse erotiske artikler er ofte genstand for meget latter, hviskende og offensiv reklame. “Hun kan altid, hun vil altid, og hun ser varm ud.”

Men du skal være forsigtig, når du køber. Hvad der tilbydes kunder i dette markedssegment, går især ikke på kohider. Hvis du er fornuftig, bør du ikke købe billige kopier (mindre end 150 $). Bedste mandlige sexlegetøj koster dig en formue, men de varer hele livet. 

På emballagen

På ydersiden er de bedste mænds dukke dukker med smukke ansigter trykt på emballagen. På samme tid kan indholdet af kassen være temmelig overraskende.

Du får gummi dukken ud af kassen, du får den rene rædsel. Ugly er en ægte underdrivelse. Uhiberet og efter vores mening er kunden bevidst bambusoleret. Du køber bogstaveligt et svin i et pok.

Næppe en sexbutik viser kærlighed dukker og andet legetøj udpakket. I nogle sexbutikker kan du ikke engang tage dukkerne ud af emballagen – fordi det forpligter sig til at købe!

Struktur af mandlige sexdukker

For de fleste gummipoppe synes der at være en standardformular fremstillet af blød PVC (i luftmadrasstil) fra samme fabrikant. En grundlæggende model, så at sige. Størrelsen er ca. 4,5 ft og formen af ​​hovedet, hænder og fødder er næsten overalt det samme. Skærmudskrivning bruges til at udskrive modelfotografier eller kinesiske ansigtsegenskaber på fremmede hoveder. Såkaldte 3D-ansigter tilbydes også. Lejets ansigt har form af en maske (med også ofte asiatiske former), og de er endda udstyret med syntetisk hår.

De fleste legetøjsdukker har samme bustestørrelse med trykte brystvorter. “Deluxe” version har runde unaturlige store bryster med store brystvorter. Bedste brugerdefinerede dukker er manfactured i overensstemmelse med dine behov.

Desuden har de fleste legetøjsmodeller samme fisse. En PVC-fane (ofte kaldet en hymen) skal tvinges tvinget af – en skarp ridge er dannet. Bag den er en plastikkanal uden struktur og uden mulighed for at rengøre fisse. Følelsen er frygtelig dårlig.

Luksus bedste kærlighed sexdukker har en aftagelig fisse. Derefter indbygges en optisk mislykket kanal, hvori en fisse og en anus kan ses på bagsiden. Hudmaterialer tjener som materiale. Dette er den eneste fornuftige variant til en effektiv sexdukke (bortset fra designet).

De angivne fejl er ofte prydet med tøj, lyseffekter og alt muligt at overbevise en eller anden mand om at købe. Virkelig fantastisk er de forfærdelige dyre modeller fra First Androids eller Mechadoll. Producenterne producerer dukkerne fra silikone og plastik kombinationer. Men de koster også fra 3000 EUR opad.

Pumper: Ikke det bedste mandlige sexlegetøj på markedet

Selvom vi allerede har diskuteret kategori penis pumper i et andet kapitel, vil vi gerne give et par tip her for fuldstændighedens skyld.

Fancy sex butikker ikke vige væk fra rosende penis pumper til glæde. Dette er bestemt ikke sandt.
Den eneste måde at undgå en orgasme på er at skabe et vakuum. Penis kan ikke mælkes eller tvinges til ejakulering. Det hjælper ikke med at holde et lystæg til plastcylinderen.

Alt du kan gøre er at styrke din erektion og svulme din penis i et par minutter. Dette bør ikke være overdrevet og bør ikke gøres regelmæssigt, da vi antager, at elasticiteten af ​​det erektile væv falder med regelmæssige overstretching og erektionsproblemer, der kan forventes.

De bedste legetøj er kun penis stimulatorer, som arbejder med mekanisk stimulering og negativt tryk. Et godt eksempel er VENUS 2000.

PROSTATESTIMULATORER: INTENSIV ERFARING

Hvis du er på udkig efter en anden form for onani, er Prostata Sex Toys det rigtige valg. Ikke kun kvinder, men også mænd kan bringes til særligt voldelige klimakser ved korrekt påførte vibrationer. Hertugen, for eksempel, stimulerer specifikt P-spot og perineum, som lover helt nye følelser.

PENIS PUMP: HÅR OPLEVNING

Der er sandsynligvis ikke en enkelt mandlig sexlegetøj i verden, der ikke allerede har tænkt på, hvordan han kunne forbedre sit bedste stykke lidt. Takket være Best Male penis pumper kan dette ønske nu opfyldes. Ved brugen regelmæssigt hjælper pumperne med at opnå større, stærkere og længere erektioner.

Et alternativ til penis pumper er penis ringe, som også giver mere fasthed på grund af blodpropper. Særligt populært er mandlige penisringe med integrerede vibra kugler til yderligere stimulering, som f.eks. Thes og Mine Ring fra “Femtios nyanser af grå” samling.

Stimuleringsstrøm – en undervurderet stimuleringsteknik

Irriterende strøm er også diskuteret mere detaljeret i et andet kapitel om elektrosex. Det er meget velegnet til simulering af penisens nerveceller. Men det er ikke alles kop te, selvom det helt sikkert kan være en stor oplevelse.

I modsætning til nogle hobbyists meninger vil vi gerne advare mod eksperimentering med selvfremstillede elektroder eller endda enheder. Brug kun stimulering nuværende enheder godkendt til brug med medicinsk udstyr.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics