& # X1f525; Beste mannelijke seksspeeltjes in 2018 2021 thesocialu101.com

& # X1f525; Beste mannelijke seksspeeltjes in 2018

In de sectie Beste mannelijke seksspeeltjes krijg je een groot aantal items, tips, trucs en verslagen over mannelijke seksualiteit. Je krijgt tips voor masturbatie, instructies voor het gebruik van pompen en vergelijkende tests van verschillende masturbators.

Maar onderwerpen die taboe zijn voor veel mannen in de VS worden hier ook besproken. Bijna geen enkele heteroseksuele man heeft ooit nagedacht over de geneugten van anale stimulatie. Een gerichte massage van het gebied aan de achterkant kan een gevoel van ongekende gevoelens van geluk creëren.

Als je meer wilt weten over de beste mannelijke seksspeeltjes, seksuele variëteiten voor mannen, kom dan hier langs.

TOP MANNELIJKE SEX SPEELGOED

1

Jessica Drake – Review Masturbator

Dit maakt de publicatie van de ‘hemelse’ structuur des te aangenamer, omdat de voorste helft van het kanaal extreem smal is ontworpen.Volledige recensie lezen
8.3
Goede keuze
7.1
Geweldig
6.9
Geweldig

4

Speeltjes Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

Het Bump N Grind-kanaal is de exclusieve innerlijke textuurVolledige recensie lezen
6.9
Geweldig

5

Massage naakt poesje Bibi Jones

Сanal bedekt met een zeer dichte textuur hobbelsVolledige recensie lezen
6.7
Geweldig

6

Beste realistische textuur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Werkt zoals beschreven, het materiaal voelt heel zacht en goed aan.Volledige recensie lezen
3.3
Tweede plaats
8.4
Onze keuze
Meest intens

Destroya is een van de meest intense texturen, maar met grote verscheidenheid in breedte en druk is het geschikt voor alle mannen.

Fleshlight best sleeve review

Beste mannelijke seksspeeltjes: reclame, overdrijving, grapjes en onwetendheid

Verschillende liefdestuk speelgoedfabrikanten en seksshops verleiden mannelijke klanten met lugubere productbeschrijvingen en verfraaide speelgoedproductillustraties dat er niets mooiers in de wereld is dan mannelijke vibrators met zwakke prestaties, stinkende masturbators en akelige sekspoppen. Maar talloze terugkerende klanten (en natuurlijk ook Lovetoytest) hebben zelf ervaren dat een praktische realiteit met speelgoed er anders uitziet.

Zak Vagina Review
Beste mannelijke seksspeeltjesvergelijking

Met naar schatting 80% vrouwelijk speelgoed en 20% mannelijk speelgoedratio lijken de ontwikkelaars van seksspeeltjes, die toch meestal mannelijk zijn, hun eigen geslacht te zijn vergeten. We durven ook te zeggen dat de meeste producten tijdens de ontwikkeling niet op voordeel zijn getest.

Een meerderheid van de aangeboden erotische artikelen kan alleen worden genoemd – zoals de mannelijke Sex-speelgoedfabrikanten zelf zeggen – als “leuke” -artikelen. Bevredigende stimulatie? Dat is niet goed! Of het pure hebzucht voor winst is of dat het misschien niet zo eenvoudig is om speelgoed te gebruiken voor een bevredigende stimulatie, we weten het niet.

De keuze is enorm. We hebben uitgebreid naar u gezocht, bergen bergcatalogi gerold en onderzoek gedaan in Amerikaanse testpagina’s en forums voor seksspeeltjes en proberen u over het beste seksspeeltje te introduceren.

Met onze bevindingen, de meningen van ons Lovetoy-testforum en ook onze eigen experimenten bleek dat een penis eigenlijk slechts twee dingen nodig heeft: ofwel een zwervende stimulatie door middel van een “grot” of de eigen hand, of een sterke vibratie.

Mannelijke seksspeeltjes hebben vergelijkbare koopcriteria als seksspeeltjes voor vrouwen: uiterlijk, kleur, vorm en geur zijn net zo belangrijk als volume (smakken), gebruikersvriendelijkheid, onschadelijkheid voor gezondheid en hygiëne. We proberen onze mannelijke seksspeeltje verslagen hard maar eerlijk te schrijven in de ogen van één man. Met deze gids willen we je laten zien hoe je masturbatie nog gevarieerder kunt maken.

Het beste sex toys for men
Beste mannelijke seksspeeltjes

Beste mannelijke seksspeeltjes met indrukwekkende stimulatie: Masturbator & kunstmatige pussy

Omdat de penis de vagina binnendringt, heeft de natuur vastgesteld dat het “beste deel” in het bijzonder wordt gestimuleerd door op en neer wrijven over de top van de penis en de wortel ervan.

Top Fleshlight Controleer prijs Korte voordelen
�� Fleshlight Flight
(Onze keuze)
Compacte, perfecte vorm
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Zeer strakke en intense textuur
Tori Black
(Tweede plaats)
Duurzame stimulatie
Fleshskins – Grip Zeer discreet en gemakkelijk te verbergen
Turbo-ontsteking Goed, maar niet te vergelijken met de anderen

Het bouwen van mannelijk seksspeeltjes is beslist geen gemakkelijke taak.
Maar ze bestaan: een alternatief voor de rechterhand!
Beste mannelijke Sex Masturbators in handig zakformaat, kunstmatige kutjes in realistische levensgroot en echte torso-imitaties met billen en dijen.

Welke soorten seksspeeltjes zijn onschadelijk?

Bij het kopen van de beste mannelijke seksspeeltjes, groot of klein, moet u ervoor zorgen dat het materiaal onschadelijk is voor de gezondheid. Koop geen speelgoed dat “Flutsch-materiaal” of “Jelly” wordt genoemd. Ze bevatten vaak kankerverwekkende en genetisch schadelijke ingrediënten die al jarenlang in de kinder speelgoedindustrie in de VS zijn verboden.

 best male sex toys on the market
Pocket kutjes zijn de beste mannelijke masturbators op de markt

Beter zijn mannelijk speelgoed gemaakt van siliconen, TPR (thermoplastisch rubber), TPE (Temoplastical Elastomer), EPDM of in de handel verkrijgbare namen zoals UR3, Ultra-Realistic, Loveclone, Cyberskin, Superskin etc. zijn bekend. De uitdrukking “ftalaat-vrij” is ook nuttig. Helaas weten veel mannelijke sekswinkels nog steeds niet wat ze verkopen. Bijna geen enkele andere branche heeft zo slecht opgeleide ‘specialisten’ als de erotische industrie. Vraag of lees op ons forum voordat je koopt.

Onze keuze

Deze versie is extreem populair op Amazon en is zelfs de bestverkopende van alle modellen. Dit komt waarschijnlijk vooral door de lage prijs. & # X1f609;

Welke beste seksspeeltjes om te kopen?

Of je nu een groot of klein liefdesspel wilt kopen, je kunt het afhankelijk maken van je smaak en je portemonnee.
Een goed “gestreept speeltje” moet echter van binnen goed gestructureerd zijn. Dit betekent niet de kleine heuvels van verschillende goedkope speelgoed, maar echte lamellen, lange puistjes, gekruiste ribben, verschillende binnendiameters en gebogen kanalen zijn goed.

Een echte vagina is ook niet glad, maar is van nature gebogen en heeft verschillende oppervlaktestructuren. Verder moet het kanaal mooi smal zijn en geen diameter van drie centimeter hebben, zelfs niet als het ontspannen is. Het gevoel bij masturberen is geweldig. Zelfs de ‘rechterhand’ kan dergelijke gevoelens niet opwekken.

Vibrerende stimulatie: Beste mannelijke seksspeeltjes om te proberen

Een eenvoudige staafvibrator is ongeschikt voor de meerderheid van de mannen om een ​​orgasme te bewerkstelligen. De vibratie wordt alleen beschreven als “mooi” of “aangenaam”, maar niets meer. Dit betekent dat soms zelfs het beste mannelijke speelgoed op basis van batterijgevoede 3-voltmotoren (dat wil zeggen alle vibro-eieren, ingegoten vibrators of hun componenten) faalt. Omdat een seksspeeltje niet alleen tintelt maar ook bevredigt. Je kunt echt geld besparen voor dingen van hogere kwaliteit.

We rechtvaardigen de realisatie in het feit dat de clitoris een aanzienlijk hogere zenuwdichtheid per vierkante centimeter heeft dan de penis. Daarom is een normale staafvibrator vaak genoeg voor een vrouw om de man van harte te laten geeuwen.

We interviewden 30 mannen en het bleek dat het meetbare bereik van 400 m / s2 met een frequentie van 50 tot 130 Hz het meest orgastisch intensief is. De meeste mannen hebben een langzame en zeer sterke vibratie nodig. Helaas zijn de meeste Aziatische goedkope seksspeeltjes te snel en te zwak.
Vibro-eierspeelgoed wordt ook verkocht als een set met kunstkut. Slechts een fractie van de trillingen bereikt de penis.

Welk speelgoed het beste is?

We hebben alleen goede ervaringen met verschillende massagetoestellen en de vibrators van VibroStyle. Het nadeel hier is zeker het feit dat de apparaten bedraad zijn. Maar “goede zaak, wil kracht”. Naar onze mening is een onopgesmukte stimulator zoals de Tappy Massager of de Magic Wand II of III beter dan een vibrerende, huidkleurige pleziergrot.

Opblaasbare mannelijke sekspoppen – Oh horror! O gruwel!

De beste sekspoppen worden ook liefdespoppen, rubberen poppen of matroos-bruiden genoemd.
Deze erotische artikelen zijn vaak het onderwerp van veel gelach, gefluister en aanstootgevende reclame. “Ze kan altijd, ze wil altijd en ze ziet er goed uit.”

Maar je moet voorzichtig zijn bij het kopen. Wat met name in dit marktsegment aan klanten wordt aangeboden, gaat niet op voor koeienhuiden. Als u verstandig bent, zou u geen goedkope kopieën moeten kopen (minder dan 150 $). Beste mannelijke seksspeeltjes zullen je een fortuin kosten, maar ze gaan een heel leven mee. 

Op de verpakking

Aan de buitenkant staan ​​de beste mannelijke sexpoppen met mooie gezichten op de verpakking. Tegelijkertijd kan de inhoud van de doos behoorlijk verrassend zijn.

Je krijgt de rubberen pop uit de doos, je krijgt de pure horror. Lelijk is een echte understatement. Ongeremd en naar onze mening is de klant opzettelijk misleid. Je koopt letterlijk een varken in een zak.

Er is nauwelijks een sekswinkel waar liefdespoppen en ander speelgoed worden uitgepakt. In sommige seksshops mag je de poppen niet eens uit de verpakking halen – want dat is verplicht om te kopen!

Structuur van mannelijke sekspoppen

Voor de meeste rubberen poppen lijkt er een standaardvorm te zijn gemaakt van zacht PVC (in luchtmatrasstijl) van dezelfde fabrikant. Een basismodel, om zo te zeggen. De maat is ongeveer. 4.5 ft en de vorm van het hoofd, handen en voeten is bijna overal hetzelfde. Zeefdruk wordt gebruikt om modelfoto’s of Chinese gelaatstrekken op buitenaardse wezens af te drukken. Er worden ook zogenaamde 3D-gezichten aangeboden. Het gezicht van het speelgoed heeft de vorm van een masker (met ook vaak Aziatische vormen) en ze zijn zelfs uitgerust met synthetisch haar.

De meeste speelgoedpoppen hebben dezelfde borstomvang met bedrukte tepels. “Deluxe” -versie heeft ronde, onnatuurlijke grote borsten met grote tepels. De beste op maat gemaakte poppen worden gemaakt volgens uw behoeften.

Bovendien hebben de meeste speelgoedmodellen hetzelfde poesje. Een PVC-lipje (vaak een hymen genoemd) moet met geweld worden afgescheurd – er ontstaat een scherpe rand. Daarachter is een plastic kanaal zonder enige structuur en zonder de mogelijkheid om het poesje schoon te maken. Het gevoel is vreselijk slecht.

Luxe beste liefde sekspoppen hebben een verwijderbaar poesje. Dan is een optisch niet-succesvol kanaal ingebouwd, waarin een kut en een anus op de rug te zien zijn. Huidmaterialen dienen als materiaal. Dit is de enige verstandige variant voor een effectieve sekspop (afgezien van het ontwerp).

De vermelde gebreken zijn vaak versierd met kleding, lichteffecten en alles wat mogelijk is om de ene of de andere man te overtuigen om te kopen. Echt geweldig zijn de verdomde dure modellen van First Androids of Mechadoll. De fabrikanten produceren de poppen uit siliconen en plastic combinaties. Ze kosten echter ook vanaf 3000 EUR naar boven.

Pumps: niet de beste mannelijke seksspeeltjes op de markt

Zelfs als we de categorie penispompen in een ander hoofdstuk al hebben besproken, willen we hier een paar hints geven voor de volledigheid.

Buitensporige seksshops schrik niet voor het plezier penispompen te prijzen. Dit is absoluut niet waar.
De enige manier om een ​​orgasme te voorkomen, is door een vacuüm te creëren. De penis kan niet worden gemolken of met kracht worden geëjaculeerd. Het helpt niet om een ​​lust-ei aan de plastic cilinder te kleven.

Het enige wat je kunt doen is je erectie versterken en je penis een paar minuten laten zwellen. Dit moet niet overdreven worden en mag niet regelmatig worden gedaan, omdat we veronderstellen dat de elasticiteit van het erectiele weefsel afneemt bij regelmatig overstrekken en erectieproblemen te verwachten zijn.

Het beste speelgoed zijn alleen de penisstimulators, die werken met mechanische stimulatie EN negatieve druk. Een goed voorbeeld is de VENUS 2000.

PROSTATE STIMULATORS: INTENSIVE EXPERIENCE

Als je op zoek bent naar een ander soort masturbatieplezier, dan is het Prostata-seksspeeltje de juiste keuze. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen tot bijzonder gewelddadige climaxen worden gebracht door correct toegepaste vibraties. De hertog stimuleert bijvoorbeeld specifiek de P-spot en het perineum, die volledig nieuwe gevoelens beloven.

PENIS POMPEN: HARD TRAINING

Er is waarschijnlijk geen enkel mannelijk seksspeeltje in de wereld dat nog niet heeft nagedacht over hoe hij zijn beste stuk een beetje kon verbeteren. Dankzij de beste mannelijke penispompen kan deze wens nu worden vervuld. Bij regelmatig gebruik, helpen de pompen om grotere, sterkere en langere erecties te bereiken.

Een alternatief voor penispompen zijn penisringen, die ook meer stevigheid geven door een bloedcongestie. Bijzonder populair zijn mannelijke penisringen met geïntegreerde vibra-kogels voor extra stimulatie, zoals de Yours and Mine Ring uit de “Fifty Shades of Gray” -collectie.

Stimulatiestroom – een onderschatte stimulatietechniek

Irriterende stroom wordt ook in meer detail besproken in een ander hoofdstuk over electrosex. Het is heel goed geschikt voor de simulatie van zenuwcellen van de penis. Het is echter niet ieders kopje thee, hoewel dit zeker een geweldige ervaring kan zijn.

In tegenstelling tot de mening van sommige hobbyisten, zouden we willen waarschuwen voor experimenten met zelfgemaakte elektroden of zelfs apparaten. Gebruik alleen stimulerende apparaten die zijn goedgekeurd voor gebruik met medische apparaten.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics