& # X1f525; Beste mannlige sexleksaker i 2018 2021 thesocialu101.com

& # X1f525; Beste mannlige sexleksaker i 2018

I seksjonen Best male Sex Toys får du en rekke ting, tips, triks og rapporter om mannlig seksualitet. Du vil få tips for onani, instruksjoner for bruk av pumper og komparative tester av forskjellige onaniere.

Men temaer som er tabu for mange menn i USA, blir også diskutert her. Knapt noen heteroseksuell mann har noen gang tenkt på glede av anal stimulering. En målrettet massasje av bakområdet kan skape uberørt følelser av lykke.

Hvis du vil vite mer om de beste mannlige sexleketøyene, seksuelle varianter for menn, så bare slipp her.

TOP MALE SEX LEKER

1

Jessica Drake – Anmeldelse Masturbator

Dette gjør publikasjonen av den “himmelske” strukturen enda mer behagelig, da den fremre halvdelen av kanalen ble designet svært smal.Les hele anmeldelsen
8.3
Godt valg
7.1
Rått
6.9
Rått

4

Sexleker Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

Bump N Grind-kanalen er den eksklusive indre teksturLes hele anmeldelsen
6.9
Rått

5

Massasje Nakenpussy Bibi Jones

Сanal dekket av svært tette teksturhullLes hele anmeldelsen
6.7
Rått

6

Best Realistic Texture Fleshlight: Fitte Tera Patrick

Fungerer som beskrevet, materialet føles veldig mykt og godt.Les hele anmeldelsen
3.3
Runner-Up
8.4
Vårt valg
Mest Intense

Destroya er en av de mest intense teksturer, men med stort utvalg i bredde og trykk er den egnet for alle menn.

Fleshlight best sleeve review

Beste mannlige sexleketøy: Reklame, overdrivelse, sjok og uvitenhet

Ulike kjærlighetstøyprodusenter og sexbutikker forfører mannlige kunder med luride produktbeskrivelser og utsmykket leketøyproduktillustrasjoner at det ikke er noe vakrere i verden enn å bruke mannlige vibratorer med svake ytelser, stinkende onanere og forferdelige sexdukker. Men utallige bounced kunder (og selvfølgelig vi også på Lovetoytest) har opplevd for seg selv at en praktisk realitet med leker ser annerledes ut.

Lomme Vagina Review
Beste Mannlige Sexleketøy sammenligning

Med et estimert 80% kvinnelig leketøy og 20% ​​mannlige leketøyforhold, ser sexleketøyutviklerne, som for det meste hovedsakelig er mannlige, ut til å ha glemt sitt eget sex. Vi våger også å si at de fleste produkter ikke har blitt testet for fordel under utviklingen.

Et flertall av de tilbudte erotiske artiklene kan bare kalles – som de mannlige Sexleksaker-produsentene selv sier – som “morsomme” -artikler. Tilfredsstillende stimulering? Det er ikke bra! Enten det er rent grådighet for profitt eller om det kanskje ikke er så lett å bruke leketøy for en tilfredsstillende stimulering, vet vi ikke.

Valget er stort. Vi har søkt etter deg omfattende, rullede fjell med kataloger og forsket i amerikanske mannlige sexleksaker test sider og fora og prøv å introdusere på de beste sexleketøyene.

Med våre funn, meninger fra vårt Lovetoy Test Forum og våre egne eksperimenter viste det seg at en penis egentlig bare trenger to ting: Enten en roaming stimulering ved hjelp av en “hule” eller egen hånd, eller en sterk vibrasjon.

Mannlige sexleksaker har lignende kjøpskriterier som kvinners sexleksaker: Utseende, farge, form og lukt er like viktig som volum (smacking), brukervennlighet, harmløshet for helse og hygiene. Vi prøver å skrive våre mannlige sexleketøyrapporter hardt, men rettferdig i en manns øyne. Med denne veiledningen vil vi vise deg en grov retning om hvordan du kan gjøre onani enda mer variert.

Beste sex toys for men
Beste Mannlige Sexleketøy

Beste mannlige sexleketøy med imponerende stimulering: Masturbator og kunstig fitte

Siden penis er laget for å trenge inn i skjeden, har naturen fastslått at den “beste delen” er spesielt stimulert ved å gni opp og ned på spissen av penis og roten av den.

Topp Fleshlight Sjekk pris Korte fordeler
�� Fleshlight Flight
(Vårt valg)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Veldig stram og intens tekstur
Tori Black
(Runner-Up)
Bærekraftig stimulering
Fleshskins – Grip Ekstremt diskret og lett å skjule
Turbo Tenning Bra, men sammenligner ikke med de andre

Å bygge mannlige sexleketøy er definitivt ikke en lett oppgave.
Men de eksisterer: et alternativ til høyre hånd!
Best Male Sex Masturbators i praktisk lommeformat, kunstige pussies i realistisk livsstil og ekte torsoimitasjoner med skinker og lår.

Hvilke materialer av sexleketøy er ufarlige?

Når du kjøper de beste mannlige sexleketøyene, store eller små, bør du sørge for at materialet er ufarlig for helse. Ikke kjøp noen leker som heter “Flutsch-Material” eller “Jelly”. De inneholder ofte kreftfremkallende og genetisk skadelige ingredienser som har blitt utestengt i barnas leketøyindustri over hele USA i årevis.

 best male sex toys on the market
Pocket pussies er de beste mannlige masturbators på markedet

Bedre er mannlige leker laget av silikon, TPR (termoplastisk gummi), TPE (Temoplastisk Elastomer), EPDM eller under markedsføringsnavn som UR3, Ultra-Realistic, Loveclone, Cyberskin, Superskin etc., er kjent. Frasen “ftalatfri” er også nyttig. Dessverre vet mange mannlige sexbutikker fortsatt ikke hva de selger. Knapt noen annen industri har så dårlig trente “spesialister” som den erotiske industrien. Spør eller les i vårt forum før du kjøper.

Vårt valg

Denne versjonen er ekstremt populær på Amazon, det er til og med den bestselgende av alle modellene. Dette skyldes trolig hovedsakelig den lave prisen. & # X1f609;

Hvilke beste sexleker å kjøpe?

Enten du vil kjøpe en stor eller liten kjærlighets leke, kan du gjøre det avhengig av din smak og vesken.
Et godt “stripet leketøy”, bør imidlertid være sterkt strukturert inne. Dette betyr ikke de små åsene i ulike billige leker, men ekte lameller, lange kviser, kryssede ribber, forskjellige indre diametre og buede kanaler er gode.

En ekte skjede er heller ikke jevn, men er naturlig buet og har forskjellige overflatestrukturer. Videre skal kanalen være vakkert smal og ikke ha en diameter på tre centimeter, selv når det er avslappet. Følelsen når masturbating er flott. Selv “høyre hånd” kan ikke utløse slike følelser.

Vibrerende stimulering: Beste mannlige sexleketøy å prøve

En enkel stangvibrator er uegnet for de fleste menn å få til en orgasme. Vibrasjonen er bare beskrevet som “fin” eller “hyggelig”, men ikke noe mer. Dette betyr at noen ganger ikke har de beste mannlige lekene som er basert på batteridrevne 3-volt motorer (dvs. alle vibroegg, innstøpningsvibratorer eller deres komponenter) mislykkes. Fordi en sex leketøy ikke bare skal kaste, men også tilfredsstille. Du kan virkelig spare penger for høyere kvalitet ting.

Vi rettferdiggjør realiseringen i det faktum at klitoris har en betydelig høyere nerve tetthet per kvadratcentimeter enn penis. Derfor er en vanlig stangvibrator ofte nok for en kvinne til å gjøre mannen gjevende hjertelig.

Vi intervjuet 30 menn, og det viste seg at det målbare området fra 400 m / s2 med en frekvens på 50 til 130 Hz er mest orgasmisk intensiv. De fleste menn trenger en langsom og veldig sterk vibrasjon. Dessverre er de fleste asiatiske billige sexleketøyene for hurtige og for svake.
Vibro egg leker er også solgt som et sett med kunstig fitte. Bare en brøkdel av vibrasjonene når penis.

Hvilke leker er best?

Vi har bare hatt gode erfaringer med ulike massasje enheter og vibratorer fra VibroStyle. Ulempen her er absolutt det faktum at enhetene er koblet. Men “god ting, vil ha makt”. Etter vår oppfatning er en unadorned massager som Tappy Massager eller Magic Wand II eller III bedre enn en vibrerende, hudfarget gledegrotte.

Oppblåsbare mannlige sexdukker – Oh horror! O horror!

Best Sex dukker er også kalt kjærlighet dukker, gummi dukker eller sjømann bruder.
Disse erotiske artiklene er ofte gjenstand for mye latter, hviskende og støtende reklame. “Hun kan alltid, hun vil alltid, og hun ser varm ut.”

Men du må være forsiktig når du kjøper. Det som tilbys til kunder i dette markedssegmentet, gjelder ikke for kuvert. Hvis du er fornuftig, bør du ikke kjøpe billige kopier (mindre enn 150 $). Beste mannlige sexlegetøy vil koste deg en formue, men de vil vare i livet. 

På emballasjen

På utsiden er de beste mannlige sexdukkene med vakre ansikter trykt på emballasjen. Samtidig kan innholdet i boksen være ganske overraskende.

Du får gummidukken ut av esken, du får den rene skrekk. Ugly er en virkelig underdrivelse. Uhibitert og etter vår mening er kunden bevisst bamboozled. Du kjøper bokstavelig talt en gris i et poke.

Knapt en sexbutikk viser kjærlighet dukker og andre leker utpakket. I noen kjøpesenter kan du ikke engang ta dukkene ut av emballasjen – fordi det forpligter seg til å kjøpe!

Struktur av mannlige sexdukker

For de fleste gummidukker ser det ut til at det er en standard form laget av myk PVC (i luftmadrassstil) fra samme produsent. En grunnleggende modell, så å si. Størrelsen er ca. 4,5 fot og formen på hodet, hender og føtter er nesten overalt det samme. Skjerm utskrift brukes til å skrive ut modellbilder eller kinesiske ansiktsfunksjoner på fremmede hoder. Såkalte 3D-ansikter tilbys også. Lekens ansikt har form av en maske (med også ofte asiatiske former) og de er til og med utstyrt med syntetisk hår.

De fleste leketøydukker har samme bustestørrelse med trykte brystvorter. “Deluxe” -versjonen har runde unaturlige store bryst med store brystvorter. Best tilpassede dukker er manfactured i samsvar med dine behov.

Videre har de fleste leketøysmodeller samme fitte. En PVC-flate (ofte kalt en hymen) må tvinges av – en skarp ridge er dannet. Bak er det en plastkanal uten struktur og uten mulighet til å rense fitte. Følelsen er veldig dårlig.

Luksus kjæreste sexdukker har en avtagbar fitte. Deretter er en optisk mislykket kanal bygget inn, som en fitte og en anus kan ses på baksiden. Hudmaterialer fungerer som materiale. Dette er den eneste fornuftige varianten for en effektiv sexdukke (bortsett fra designet).

De listede feilene er ofte utsmykket med klær, lyseffekter og alt som er mulig for å overbevise en eller den andre mannen om å kjøpe. Virkelig flott er de dårlige dyre modellene fra First Androids eller Mechadoll. Produsentene produserer dukkene fra silikon- og plastkombinasjoner. Men de koster også fra 3000 EUR oppover.

Pumper: Ikke de beste mannlige sexleksaker på markedet

Selv om vi allerede har diskutert kategori penis pumper i et annet kapittel, vil vi gjerne gi et par tips her for fullstendighetens skyld..

Fancy sex butikker ikke sjener unna praising penis pumper for nytelse. Dette er definitivt ikke sant.
Den eneste måten å unngå en orgasme er å skape et vakuum. Penis kan ikke melkes eller tvangsutløses. Det hjelper ikke å holde et lystegg til plastcylinderen.

Alt du kan gjøre er å styrke ereksjonen og hovne din penis i noen minutter. Dette bør ikke være overdrevet og bør ikke gjøres regelmessig, da vi antar at elastisiteten til erektilvevet avtar med regelmessige overstretching og ereksjonsproblemer, kan forventes.

De beste lekene er bare penisstimulatorene, som arbeider med mekanisk stimulering og negativt trykk. Et godt eksempel er VENUS 2000.

PROSTATESTIMULATORER: INTENSIV OPPLEVELSE

Hvis du leter etter en annen slags onani moro, er Prostata Sex Toys det riktige valget. Ikke bare kvinner, men også menn kan bli brakt til spesielt voldelige klimakser ved korrekt påførte vibrasjoner. Hertugen, for eksempel, stimulerer spesielt P-spot og perineum, som lover helt nye følelser.

PENIS PUMP: HÅR OPPLEVELSE

Det er sannsynligvis ikke et eneste mannlig sexleksaker i verden som ikke allerede har tenkt på hvordan han kunne forbedre sitt beste stykke litt. Takket være Best Male penis pumper kan dette ønske nå oppfylles. Ved bruk regelmessig bidrar pumpene til å oppnå større, sterkere og lengre ereksjoner.

Et alternativ til penis pumper er penis ringer, som også gir mer fasthet på grunn av blodpropper. Spesielt populært er mannlige penisringer med integrerte vibra kuler for ytterligere stimulering, for eksempel Thes and Mine Ring fra “Femtios nyanser av grå” samling.

Stimuleringsstrøm – en undervurdert stimuleringsteknikk

Irriterende nåværende er også omtalt nærmere i et annet kapittel om elektrosex. Den passer godt til simuleringen av penisens nerveceller. Men det er ikke alles kopp te, selv om dette definitivt kan være en god opplevelse.

I motsetning til noen hobbyists meninger, vil vi advare mot eksperimentering med selvlagde elektroder eller til og med enheter. Vennligst bruk bare stimulerende nåværende enheter godkjent for bruk med medisinsk utstyr.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics