& # X1f525; Cele mai bune jucării de sex masculin în 2018 2021 thesocialu101.com

& # X1f525; Cele mai bune jucării de sex masculin în 2018

În secțiunea Cele mai bune sexuale pentru sex masculin, veți obține numeroase articole, sfaturi, trucuri și rapoarte despre sexualitatea bărbaților. Veți primi sfaturi pentru masturbare, instrucțiuni pentru utilizarea pompelor și teste comparative ale masturbatorilor.

Dar subiectele care sunt tabu pentru mulți bărbați din SUA sunt de asemenea discutate aici. Nici un om heterosexual nu sa gândit niciodată la bucuriile stimulării anale. Un masaj orientat pe zona din spate poate crea un sentiment de fericire.

Dacă doriți să știți mai multe sfaturi despre cele mai bune jucării de sex masculin sex, soiuri sexuale pentru bărbați, atunci doar picătură aici.

TOP FOTBAL PENTRU BĂRBAȚI

1

Jessica Drake – recenzie Masturbator

Aceasta face ca publicarea structurii “Heavenly” să fie mult mai plăcută, deoarece jumătatea din față a canalului a fost proiectată extrem de îngustă.Citiți recenzia completă
8.3
Buna alegere
7.1
Minunat
6.9
Minunat
6.9
Minunat

5

Masaj Pussy Nud Bibi Jones

Canal acoperit de o umflătură foarte densă a texturiiCitiți recenzia completă
6.7
Minunat

6

Cea mai bună textură realistă Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Funcționează după cum este descris, materialul se simte foarte moale și bun.Citiți recenzia completă
3.3
Competitorul de pe locul 2

7

Fleshlight Flight pilot & instructor de revizuire

Cea mai bună alegere pentru banii dvs., foarte recomandăm!Citiți recenzia completă
8.4
Alegerea noastră
Cel mai intens

Destroya este una dintre cele mai intense texturi, dar cu o mare varietate de lățime și presiune este potrivită pentru toți bărbații.

Fleshlight best sleeve review

Cele mai bune jucării de sex masculin: publicitate, exagerare, glumă și ignoranță

Diverse producători de jucării de dragoste și magazine de sex seduce clienți de sex masculin cu descrieri de produse înfricoșătoare și infrumusetate ilustrații de jucării pe care nu există nimic mai frumos în lume decât utilizarea vibratoarelor de sex masculin cu performanțe slabe, masturbatori stăpâniți și păpușile de sex ciudate. Dar clienții nenumărați (și, bineînțeles, și noi la Lovetoytest) ne-au experimentat pentru sine că o realitate practică cu jucăriile arată diferit.

Buzunar Vagina Review
Cel mai bun sex masculin comparație jucării

Cu o proporție estimată de 80% din jucăria de sex feminin și 20% din raportul de jucării masculine, dezvoltatorii de jucării sexuale, care sunt oricum cei mai mulți bărbați, par să fi uitat propriul sex. De asemenea, îndrăznim să spunem că majoritatea produselor nu au fost testate pentru a beneficia în timpul dezvoltării.

Majoritatea articolelor erotice oferite pot fi numite numai – așa cum spun ei înșiși producătorii de sex masculin Sex – ca “articole distractive”. Stimulare satisfăcătoare? Nu e bine! Fie că este lăcomie pură pentru profit, fie că este posibil să nu fie ușor de folosit o jucărie pentru o stimulare satisfăcătoare, nu știm.

Alegerea este imensă. V-am căutat pe voi în mod extensiv, ați rulat munți de cataloage și ați cercetat în SUA jucării de sex masculin testează pagini și forumuri și încercați să introduceți pe cele mai bune jucării sexuale.

Cu descoperirile noastre, opiniile forumului nostru de testare Lovetoy și, de asemenea, experimentele noastre, sa dovedit că un penis necesită doar două lucruri: fie o stimulare în roaming cu ajutorul unei “peșteri”, fie a unei mâini proprii, sau totuși o vibrație puternică.

Jucăriile sexuale de sex masculin au criterii de cumpărare asemănătoare cu cele ale jucăriilor de sex feminin: aspectul, culoarea, forma și mirosul sunt la fel de importante ca și volumul (smacking), prietenia cu utilizatorul, inofensivitatea pentru sănătate și igienă. Încercăm să scriem jucăriile noastre sexuale masculine raportează greu, dar corect în ochii unui bărbat. Cu acest ghid, am dori să vă arătăm o direcție aspru cu privire la modul de a face masturbarea și mai variată.

Cel mai bun sex toys for men
Cele mai bune jucării pentru sex masculin

Cele mai bune jucării sexuale masculine cu stimulare impresionantă: Masturbator și păsărică artificială

Deoarece penisul este făcut să pătrundă în vagin, natura a stabilit că “partea cea mai bună” este stimulată în special prin frecarea în sus și în jos a vârfului penisului și rădăcina acestuia.

Top Fleshlight Verificați prețul Beneficii scurte
�� Zborul Fleshlight
(Alegerea noastră)
Formă compactă, perfectă
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Textura foarte strânsă și intensă
Tori Negru
(Competitorul de pe locul 2)
Stimulare durabilă
Piele de piele – Grip Extrem de discret și ușor de ascuns
Turbocompresor Bine, dar nu se compară cu ceilalți

Construirea jucăriilor de sex masculin nu este cu siguranță o sarcină ușoară.
Dar ele există: o alternativă la mâna dreaptă!
Cele mai bune sex masculin masturbatori în format de buzunar la îndemână, pussies artificială în dimensiunea vieții realiste și imitații reală a trunchiului cu fesele și coapsele.

Ce materiale de jucării sexuale sunt inofensive?

Când cumpărați cele mai bune jucării de sex masculin, mari sau mici, trebuie să vă asigurați că materialul este inofensiv pentru sănătate. Nu cumparati jucarii care se numesc “Flutsch-Material” sau “Jelly”. Ele conțin adesea ingrediente cancerigene și dăunătoare genetic, care au fost interzise în industria jucăriilor pentru copii în întreaga SUA de ani de zile.

 best male sex toys on the market
Pussies de buzunar sunt cei mai buni masturbatori de sex masculin de pe piață

Mai bine sunt cunoscute jucăriile de sex masculin din silicon, TPR (cauciuc termoplastic), TPE (elastomer temoplastic), EPDM sau sub denumiri comerciale precum UR3, Ultra-Realistic, Loveclone, Cyberskin, Superskin etc. Fraza “ftalat-free” este, de asemenea, de ajutor. Din păcate, multe magazine de sex masculin încă nu știu ce vând. Aproape orice altă industrie are astfel de “specialiști” atât de prost instruiți ca și industria erotică. Cereți sau citiți în forumul nostru înainte de a cumpăra.

Alegerea noastră

Această versiune este extrem de populară pe Amazon, este chiar cea mai bună vânzare a tuturor modelelor. Acest lucru se datorează, probabil, în principal prețului scăzut. & # X1f609;

Ce jucării sexuale cele mai bune pentru a cumpăra?

Indiferent dacă doriți să cumpărați o jucărie de dragoste mare sau mică, puteți să o faceți dependentă de gust și poșetă.
O bună “jucărie dungată”, totuși, ar trebui să fie puternic structurată în interior. Aceasta nu înseamnă dealurile mici ale diferitelor jucării ieftine, dar lamelele reale, coșurile lungi, coaste încrucișate, diametrele interioare diferite și canalele curbate sunt bune.

Un vagin real nu este neted, dar este curbat natural și are structuri de suprafață diferite. Mai mult, canalul ar trebui să fie frumos îngust și să nu aibă un diametru de trei centimetri, chiar și atunci când este relaxat. Sentimentul când masturbarea este grozav. Chiar și “mâna dreaptă” nu poate declanșa asemenea sentimente.

Stimularea vibrațiilor: Cele mai bune jucării pentru sex masculin pentru a încerca

Un vibrator simplu cu tijă nu este potrivit pentru majoritatea bărbaților pentru a produce orgasm. Vibrația este descrisă doar ca “plăcută” sau “plăcută”, dar nimic mai mult. Aceasta înseamnă că, uneori, chiar și cele mai bune jucării de sex masculin bazate pe motoarele alimentate cu baterii de 3 volți (adică toate ouăle vibro, vibratoarele turnate sau componentele acestora) nu reușesc. Pentru că o jucărie sexuală nu numai că ar trebui să mănânce, ci și să o satisfacă. Puteți salva cu adevărat banii pentru lucruri de calitate superioară.

Noi justificăm realizarea prin faptul că clitorisul are o densitate a nervului considerabil mai mare pe centimetru pătrat decât penisul. Prin urmare, un vibrator normal de tijă este adesea suficient pentru ca o femeie să facă bărbatul să se însoțească cu inima.

Am intervievat 30 de bărbați și sa constatat că intervalul măsurabil de la 400 m / s2 cu o frecvență de 50 până la 130 Hz este cel mai intensiv cu orgasm. Majoritatea bărbaților au nevoie de o vibrație lentă și foarte puternică. Din păcate, cele mai multe jucării sexuale ieftine din Asia sunt prea rapide și prea slabe.
Jucăriile de ou Vibro sunt de asemenea vândute ca un set cu păsărică artificială. Doar o fracțiune din vibrații ajunge la penis.

Ce jucării sunt cele mai bune?

Am avut doar experiențe bune cu diferite dispozitive de masaj și vibratoarele de la VibroStyle. Dezavantajul aici este cu siguranță faptul că dispozitivele sunt cu fir. Dar “lucru bun, vrea putere”. În opinia noastră, un masaj neadornat, cum ar fi Tappy Massager sau Magic Wand II sau III, este mai bun decât o grotă vibrantă, de piele colorată.

Păpușe de sex masculin gonflabile – Oh horror! O groază!

Cele mai bune păpuși Sex sunt, de asemenea, numite păpuși de dragoste, păpuși de cauciuc sau mirele marinelor.
Aceste articole erotice sunt adesea obiectul multor râsete, șoaptă și publicitate ofensatoare. “Ea poate întotdeauna, ea vrea întotdeauna și ea arata fierbinte.”

Dar trebuie să fii atent când cumperi. Ceea ce este oferit clienților în acest segment de piață, în special, nu merge pentru bovine. Dacă sunteți sensibili, nu trebuie să cumpărați copii ieftine (mai puțin de 150 $). Cele mai bune jucării sexuale de sex masculin vă vor costa o avere, dar vor dura o viață. 

Pe ambalaj

În exterior, cele mai bune păpuși de sex masculin cu fețe frumoase sunt imprimate pe ambalaj. În același timp, conținutul cutiei poate fi destul de surprinzător.

Scoateți papusa de cauciuc din cutie, veți obține groaza. Ugly este o subevaluare reală. Neinhibat și, în opinia noastră, clientul este în mod deliberat de bambus. Chiar cumpărați un porc într-o bătaie.

Doar un magazin de sex prezinta papusi de dragoste si alte jucarii despachetate. În unele magazine de sex, este posibil să nu scoateți niciodată păpușile din ambalaj – pentru că este obligatoriu să cumpărați!

Structura de păpuși de sex masculin

Pentru cele mai multe păpuși din cauciuc se pare că există o formă standard realizată din PVC moale (în stilul saltelelor de aer) de la același producător. Un model de bază, ca să spun așa. Dimensiunea este de aprox. 4,5 ft și forma capului, a mâinilor și a picioarelor este aproape peste tot aceeași. Imprimarea prin sticlă este utilizată pentru a tipări fotografii model sau caracteristici faciale chinezești pe capete extraterestre. Sunt oferite și așa-numitele chipuri 3D. Fața jucăriilor are forma unei măști (de asemenea, de multe ori forme asiatice) și sunt chiar echipate cu păr sintetic.

Cele mai multe păpuși din jucărie au aceeași dimensiune a bustului cu mameloane tipărite. Versiunea “Deluxe” are sani rotunzi, nenaturale, cu sfarcuri mari. Cele mai bune păpuși personalizate sunt fabricate în conformitate cu necesitățile dvs..

În plus, majoritatea modelelor de jucării au aceeași păsărică. Un filet PVC (adesea numit hymen) trebuie rupt cu forța – se formează o creastă ascuțită. În spatele ei este un canal de plastic fără structură și fără posibilitatea de a curăța păsărică. Sentimentul e teribil de rău.

Papusi de lux de dragoste de lux au o păsărică detașabilă. Apoi este construit un canal optic nereușit, în care se poate vedea o păsărică și un anus pe spate. Materialele din piele servesc drept material. Aceasta este singura variantă sensibilă pentru o păpușă de sex eficientă (în afară de design).

Defectele enumerate sunt adesea împodobite cu haine, efecte de iluminat și tot ce este posibil pentru a convinge unul sau altul să cumpere. Foarte mari sunt modele scumpe scumpe de la primul Androids sau Mechadoll. Producătorii produc păpuși din combinații de silicon și plastic. Cu toate acestea, ele costă de asemenea de la 3000 EUR în sus.

Pompe: Nu sunt cele mai bune jucării de sex masculin de pe piață

Chiar dacă am discutat deja despre categoriile de pompe pentru penis într-un alt capitol, am dori să oferim câteva sugestii aici, de dragul completării.

Magazinele de sex fantezist nu se împiedică să laude pompele de penis pentru plăcere. Acest lucru nu este cu siguranță adevărat.
Singura modalitate de a evita un orgasm este de a crea un vid. Penisul nu poate fi muls sau fortat ejaculat. Nu ajută la lipirea unui ou de pâine la cilindrul din plastic.

Tot ce puteți face este întărirea erecției și umflarea penisului pentru câteva minute. Acest lucru nu ar trebui să fie exagerat și nu trebuie făcut în mod regulat, deoarece presupunem că elasticitatea țesutului erectil scade cu probleme obișnuite de suprasolicitare și se așteaptă probleme de erecție.

Cele mai bune jucării sunt doar stimulatorii penisului, care lucrează cu stimulare mecanică și presiune negativă. Un exemplu foarte bun este VENUS 2000.

STIMULATORI DE PROSTAT: EXPERIENȚĂ INTENSIVĂ

Dacă sunteți în căutarea pentru un alt fel de distracție masturbare, Prostata Sex Toys este alegerea potrivită. Nu numai femeile, ci și bărbații pot fi aduse la culminări deosebit de violente prin vibrații aplicate corect. Ducele, de exemplu, stimulează în mod specific punctul P și perineul, ceea ce promite sentimente complet noi.

POMIS PENIS: TRAINING HARD

Probabil că nu există nici o singură jucărie de sex masculin din lume care să nu se gândească deja la modul în care ar putea să-și îmbunătățească puțin piesa cea mai bună. Datorită celor mai bune pompe de sex masculin pentru penis, această dorință poate fi acum îndeplinită. Atunci când este folosit în mod regulat, pompele ajută la realizarea erecțiilor mai mari, mai puternice și mai lungi.

O alternativă la pompele de penis sunt inelele penisului, care oferă și mai multă fermitate din cauza congestiei sângelui. Sunt deosebit de populare penele de sex masculin cu gloanțe de vibrație integrate pentru stimulare suplimentară, cum ar fi Inelul tău și minele din colecția “Cinci nuanțe de gri”.

Curentul de stimulare – o tehnică de stimulare subestimată

Curentul iritant este, de asemenea, discutat în detaliu într-un alt capitol despre electrosex. Este foarte potrivit pentru simularea celulelor nervoase ale penisului. Cu toate acestea, nu este toată ceașcă de ceai, deși acest lucru poate fi cu siguranță o experiență extraordinară.

Spre deosebire de opiniile unor pasionați, am dori să avertizăm împotriva experimentării cu electrozi sau chiar dispozitive. Utilizați numai dispozitive de curent de stimulare aprobate pentru utilizarea cu dispozitive medicale.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics