& # X1f525; Най-добрите мъжки секс играчки през 2018 година 2021 thesocialu101.com

& # X1f525; Най-добрите мъжки секс играчки през 2018 година

В раздела Най-добри мъжки секс играчки получавате многобройни материали, съвети, трикове и доклади за сексуалността на мъжете. Ще получите съвети за мастурбация, инструкции за използване на помпи и сравнителни тестове на различни мастурбатори.

Но теми, които са табу за много мъже в САЩ, също са обсъдени тук. Едва ли някой хетеросексуален човек някога е мислил за радостта от аналната стимулация. Целевият масаж на гърба може да създаде невероятни чувства на щастие.

Ако искате да научите повече съвети за най-добрите мъжки секс играчки, сексуални сортове за мъже, а след това просто капка тук.

Топ мъжки секс играчки

1

Джесика Дрейк – Преглед на мастурбатора

Това прави публикуването на “Небесната” структура още по-приятно, тъй като предната половина на канала е проектирана изключително тясна.Прочетете пълния преглед
8.3
Добър избор

2

Кристи Мък: Прегледайте Fleshlight Pussy преди и след

здраво и интензивно, с голямо качество на оргазъмПрочетете пълния преглед
7.1
страхотен
6.9
страхотен
6.9
страхотен
6.7
страхотен

6

Най – добра реалистична текстура Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Работи както е описано, материалът се чувства наистина мек и добър.Прочетете пълния преглед
3.3
Подгласник

7

Проучване на Fleshlight Flight pilot & instructor

Най-добрият избор за вашите пари, силно препоръчваме!Прочетете пълния преглед
8.4
Нашият избор
Най-интензивен

Destroya е една от най-интензивните текстури, но с голямо разнообразие по ширина и налягане е подходяща за всички мъже.

Fleshlight best sleeve review

Най-добри мъжки секс играчки: Реклама, преувеличение, шега и невежество

Различните производители на любовни играчки и сексуални магазини съблазняват мъжкия клиент с обидни описания на продуктите и украсени илюстрации на играчките, че няма нищо по-красиво в света, отколкото използването на мъжки вибратори със слабо представяне, смрадливи мастурбатори и ужасни секс кукли. Но безбройните отскочили клиенти (и разбира се, и ние в Lovetoytest) преживяхме за себе си, че практическата реалност с играчките изглежда различно.

Джоб Vagina Review
Най-добър мъжки секс сравнение играчки

С оценката на 80% от женската играчка и 20% от съотношението мъжки играчки, разработчиците на секс играчки, които най-често са мъжки, изглежда, че са забравили собствения си пол. Също така смея да кажем, че повечето продукти не са тествани за полза по време на разработването.

Мнозинството от предлаганите еротични статии могат да се наричат ​​само – както твърдят самите производители на секс играчки – като “забавни” артикули. Задоволително стимулиране? Това не е добре! Независимо дали става въпрос за чиста алчност за печалба или за това, че може би не е толкова лесно да се използва играчка за задоволително стимулиране, не знаем.

Изборът е огромен. Ние ви търсихме широко, претърсихме планини от каталози и проучихме в американски мъжки секс играчки тест страници и форуми и се опитахме да представим най-добрите секс играчки.

С нашите открития, мнения на тестовия форум “Ловетой”, както и на нашите собствени експерименти се оказа, че един пенис всъщност се нуждае само от две неща: стимулиране на роуминг чрез “пещера” или собствена ръка или силна вибрация.

Мъжките секс играчки имат подобни критерии за купуване като сексуалните играчки на жени: Външният вид, цвят, форма и мирис са също толкова важни, колкото и обемът (smacking), удобството за потребителя, безвредността за здравето и хигиената. Опитваме се да напишем нашата мъжка секс играчка, която твърди, но е справедлива в очите на един мъж. С това ръководство бихме искали да ви покажем груба посока как да направим мастурбацията още по-разнообразна.

най-доброто sex toys for men
Най-добрите мъжки секс играчки

Най-добрите мъжки секс играчки с впечатляващо стимулиране: Мастурбатор и изкуствена путка

Тъй като пенисът е направен да проникне през влагалището, природата е установила, че “най-добрата част” е особено стимулирана чрез триене нагоре и надолу на върха на пениса и корена му.

Нагоре Fleshlight Проверете цената Кратки ползи
�� Fleshlight Flight
(Нашият избор)
Компактна, перфектна форма
�� Fleshlight Destroya
(Интензивно)
Много строга и интензивна текстура
Тори Блек
(Второ място)
Устойчиво стимулиране
Fleshskins – Grip Изключително дискретно и лесно се крие
Турбо запалване Добре, но не се сравнява с останалите

Изграждането на мъжки секс играчки определено не е лесна задача.
Но те съществуват: алтернатива на дясната ръка!
Най-добър мастен секс мастурбатори в удобен джобен формат, изкуствени кобури в реалистичен размер на живота и реални имитации на торса с бедрата и бедрата.

Кои материали на секс играчки са безобидни?

Когато купувате най-добрите мъжки секс играчки, големи или малки, трябва да се уверите, че материалът е безвреден за здравето. Не купувайте играчки, които се наричат ​​”Flutsch-Material” или “Jelly”. Те често съдържат канцерогенни и генетично вредни съставки, забранени в детската играчка в САЩ през годините.

 best male sex toys on the market
Джуджетата са най-добрите мъжки мастурбатори на пазара

По-добри са мъжките играчки, изработени от силикон, TPR (термопластичен каучук), TPE (темопластичен еластомер), EPDM или под маркетингови имена като UR3, Ultra-Realistic, Loveclone, Cyberskin, Superskin и др. Фразата “свободна от фталат” също е от полза. За съжаление много магазини за мъжки секс все още не знаят какво продават. Едва ли всяка друга индустрия има толкова зле обучени “специалисти” като еротичната индустрия. Попитайте или прочетете на нашия форум, преди да купите.

Нашият избор

Тази версия е изключително популярна на Amazon, дори е най-продаваната от всички модели. Това вероятно се дължи главно на ниската цена. & # X1f609;

Кои най-добри секс играчки да купуват?

Независимо дали искате да купите голяма или малка любовна играчка, можете да я направите зависима от вашия вкус и чантата.
Добрата “ивица играчка” обаче трябва да бъде силно структурирана вътре. Това не означава малките хълмове на различни евтини играчки, но истински ламели, дълги пъпки, кръстосани ребра, различни вътрешни диаметри и извити канали са добри.

Истинската вагина не е гладка, но е естествено извита и има различни повърхностни структури. Освен това каналът трябва да е красиво тесен и да няма диаметър от три сантиметра, дори когато е спокоен. Усещането, когато мастурбирането е страхотно. Дори “дясната ръка” не може да предизвика такива чувства.

Вибрационна стимулация: Най-добрите мъжки секс играчки, които да опитате

Простият вибратор с пръчици е неподходящ за повечето мъже да донесат оргазъм. Вибрациите се описват само като “приятни” или “приятни”, но нищо повече. Това означава, че понякога дори и най-добрите мъжки играчки, базирани на 3-волтови двигатели, захранвани от батерии (т.е. всички вибриращи яйца, вградени вибратори или техните компоненти), не успяват. Защото една секс играчка трябва не само да изтръпне, но и да задоволи. Можете наистина да спестите парите за неща с по-високо качество.

Оправдаваме реализацията с факта, че клитора има значително по-висока плътност на нерв на квадратен сантиметър от пениса. Следователно, нормален вибратор с пръчици често е достатъчен, за да може една жена да се прозя сърдечно.

Интервюирахме 30 мъже и се оказа, че измеримият диапазон от 400 m / s2 с честота от 50 до 130 Hz е най-интензивен в оргазъм. Повечето мъже се нуждаят от бавна и много силна вибрация. За съжаление, повечето азиатски евтини секс играчки са прекалено бързи и твърде слаби.
Vibro яйчни играчки също се продават като комплект с изкуствена путка. Само малка част от вибрациите стигат до пениса.

Кои играчки са най-добри?

Имахме само добри преживявания с различни масажиращи устройства и вибраторите от VibroStyle. Недостатъкът тук е със сигурност фактът, че устройствата са жични. Но “добро нещо, иска сила”. По наше мнение един безкрасен масажор като Tappy Massager или Magic Wand II или III е по-добър от вибрираща, пелена на открито пейзаж за удоволствие.

Надуваеми мъжки секс кукли – Oh ужас! О ужас!

Най-добрите секс кукли също се наричат ​​любовни кукли, гумени кукли или морски булки.
Тези еротични статии често са обект на много смях, шепот и обидна реклама. “Тя винаги може, винаги иска и тя изглежда гореща.”

Но трябва да внимавате, когато купувате. Онова, което се предлага на клиентите в този пазарен сегмент, в частност не става за кравешките кожи. Ако сте разумни, не трябва да купувате евтини копия (по-малко от 150 $). Най-добрите мъжки сексуални играчки ще ви струват богатство, но те ще продължат живота ви. 

На опаковката

Отвън най-добрите мъжки секс кукли с красиви лица са отпечатани на опаковката. Същевременно съдържанието на кутията може да бъде доста изненадващо.

Получаваш гумената кукла от кутията, получаваш пълен ужас. Грозното е истинско подценяване. Незабавно и според нас клиентът е умишлено бамбуков. Вие буквално купувате прасе в гънка.

Едва ли магазин за секс показва любовни кукли и други играчки разопаковани. В някои магазини за секс, може дори да не вземете куклата от опаковката – защото това задължава да купите!

Структура на мъжки секс кукли

За повечето гумени кукли изглежда има стандартна форма, изработена от мек PVC (във въздушен матрачен стил) от същия производител. Основен модел, така да се каже. Размерът е приблизително. 4,5 фута и формата на главата, ръцете и краката е почти навсякъде еднакво. Екранният печат се използва за отпечатване на модели на снимки или китайски черти на лицето на чужди глави. Предлагат се и така наречените 3D лица. Лицето на играчките е под формата на маска (често с азиатски форми) и дори са снабдени със синтетична коса.

Повечето кукли играчки имат същия размер на бюста с отпечатани зърна. Делукс версия имат кръгли, неестествени големи гърди с големи зърна. Най-добрите потребителски кукли се произвеждат в съответствие с вашите нужди.

Освен това, повечето модели играчки имат една и съща путка. ПВЦ етикет (често наричан химен) трябва да бъде насилствено откъснат – образува се остър връх. Зад него е пластмасов канал без никаква структура и без възможност за почистване на путка. Усещането е ужасно лошо.

Луксозните най-любовни кукли за секс има сваляща се путка. След това е изграден оптически неуспешен канал, в който на гърба може да се види путка и анус. Кожните материали служат като материал. Това е единственият разумен вариант за ефективна секс кукла (освен дизайна).

Изброените дефекти често са украсени с дрехи, светлинни ефекти и всичко възможно да убеди някой или друг човек да купи. Наистина страхотни са проклетите скъпи модели от First Androids или Mechadoll. Производителите произвеждат кукли от силиконови и пластмасови комбинации. Те също така струват от 3000 EUR нагоре.

Помпи: Не са най-добрите мъжки секс играчки на пазара

Дори ако вече обсъдихме категориите помпи за пениса в друга глава, бихме искали да дадем няколко съвета тук, за да се постигне пълнота.

Фантастичните магазини за секс не се срамуват от възхвала на пенисните помпи за удоволствие. Това определено не е вярно.
Единственият начин да се избегне оргазъм е да се създаде вакуум. Пенисът не може да бъде мляко или насилствено еякулиран. Това не помага да се придържаме към пластмасовия цилиндър.

Всичко, което можете да направите, е да укрепите ерекцията си и да надуете пениса си за няколко минути. Това не бива да се преувеличава и не трябва да се прави редовно, тъй като предполагаме, че еластичността на еректилната тъкан намалява, като се очакват редовни проблеми при претоварване и ерекция.

Най-добрите играчки са само стимулатори на пениса, които работят с механична стимулация И отрицателно налягане. Добър пример е VENUS 2000.

ПРОСТАТЪТ СТИМУЛАТОРИ: ИНТЕНЗИВЕН ОПИТ

Ако търсите различен вид мастурбация забавление, Prostata Sex Toys е правилният избор. Не само жените, но и мъжете могат да бъдат доведени до особено насилствени кулминации чрез правилно приложени вибрации. Дукът, например, специално стимулира P-точката и перинеума, което обещава напълно нови чувства.

ПЕНИС ПОМПИ: ТВЪРДО ОБУЧЕНИЕ

Вероятно няма нито една мъжка секс играчка в света, която още не е мислила за това как би могъл да подобри най-хубавото си парче малко. Благодарение на най-добрите мъжки помпи за пениса това желание сега може да бъде изпълнено. Когато се използват редовно, помпите помагат за постигане на по-големи, по-силни и по-дълги ерекции.

Алтернатива на помпените помпи са пенис пръстените, които също осигуряват по-голяма твърдост поради кръвотечение. Особено популярни са мъжките пръстени за пенис с вградени вибрационни куршуми за допълнително стимулиране, като вашият и морски пръстен от колекцията “Петнадесет нюанса на сивото”.

Стимулиращ ток – подценена стимулираща техника

Дразнещият ток също се обсъжда по-подробно в друга глава за електросекс. Той е много подходящ за симулация на нервните клетки на пениса. Все пак, не е чаша чай на всички, въпреки че това определено може да бъде чудесно преживяване.

Противно на някои мнения на любителите, бихме искали да предупреждаваме да не експериментираме с произведени от нас електроди или дори устройства. Използвайте само стимулиращи токови устройства, одобрени за използване с медицински устройства.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics