& # X1f525; Najbolje muške seksualne igračke 2018. godine 2021 thesocialu101.com

& # X1f525; Najbolje muške seksualne igračke 2018. godine

U sekciji Najbolji muški seksualni igrači dobivate brojne predmete, savjete, trikove i izvještaje o muškoj seksualnosti. Dobit ćete savjete za masturbaciju, upute za korištenje crpki i usporedne testove različitih masturbatora.

Ali teme koje su tabu za mnoge muškarce u SAD-u također se raspravlja ovdje. Nijedan heteroseksualac nikad nije razmišljao o radosti analnih stimulacija. Ciljana masaža stražnjeg dijela može stvoriti besmislene osjećaje sreće.

Ako biste željeli znati više savjeta o najboljim muškim seksualnim igračkama, seksualnim sortama za muškarce, onda samo pustite ovdje.

TOP MALE SEKS IGRAČKE

1

Jessica Drake – Pregledajte masturbator

To čini publikaciju “nebeske” strukture sve ugodnijom, jer je prednja polovica kanala bila vrlo uska.Pročitajte cijelu recenziju
8.3
Dobar izbor
7.1
Super
6,9
Super
6,9
Super

5

Masaža Nude maca Bibi Jones

Sanaal je prekriven visokim gustim tkivomPročitajte cijelu recenziju
6.7
Super

6

Najbolja realna tekstura Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Djeluje kao što je opisano, materijal osjeća stvarno mekana i dobra.Pročitajte cijelu recenziju
3.3
Drugi

7

Fleshlight let pilot i instruktor pregled

Najbolji izbor za vaš novac, visoko preporučiti!Pročitajte cijelu recenziju
8.4
Naš odabir
Najintenzivnije

Destroya je jedna od najintenzivnijih tekstura, ali s velikom raznolikošću u širini i pritisku pogodna je za sve ljude.

Fleshlight best sleeve review

Najbolje muške seksualne igračke: Oglašavanje, pretjerivanje, šala i neznanje

Različiti proizvođači ljubavnih igračaka i prodavaonice spolova zavode muškog kupca s opipljivim opisima proizvoda i ukrašavaju ilustracije igračaka koje ne postoje ništa lijepo na svijetu od korištenja muških vibratora slabih performansi, smrdljivih masturbacija i glupe seksne lutke. Ali bezbrojni odskakani kupci (i naravno i mi u Lovetoytestu) doživjeli su sebi da praktična stvarnost s igračkama izgleda drugačije.

Džep Vagina Review
Najbolja usporedba muških seksa

Sa procjenom 80% ženske igračke i 20% muških omjera igračaka, razvodnici seksualne igračke, koji su uglavnom muškarci ionako, čini se da su zaboravili svoj vlastiti seks. Usuđujemo se i reći da većina proizvoda nije testirana na korist tijekom razvoja.

Većina ponuđenih erotičnih članaka može se nazvati samo – kao što su muški muškarci – proizvođači Sex igračice – kao “zabavne” artikle. Zadovoljna stimulacija? To nije dobro! Bilo je to čista pohlepa za profitom ili je li možda tako lako koristiti igračku za zadovoljavajuću stimulaciju, ne znamo.

Izbor je ogroman. Tražili smo vas opsežno, valjane planine kataloga i istraživali su testne stranice i forume u američkim seksualnim igračkama za muškarce i pokušali uvesti najbolje seksualne igračke.

S našim nalazima, mišljenjima našeg Foruma za testiranje Lovetoya i naših vlastitih eksperimenata pokazalo se da penis zapravo treba samo dvije stvari: ili stimulaciju roaminga pomoću “špilje” ili vlastite ruke, ili pak jakom vibracijom.

Muške seksualne igračke imaju slične kriterije kupnje kao i ženske seksualne igračke: Izgled, boja, oblik i miris jednako su važni kao volumen (smacking), user-friendly, bezopasna za zdravlje i higijenu. Pokušavamo napisati naše izvještaje o muškim seksualnim igrama tvrdo, ali fer u očima jednog čovjeka. S ovim vodičem željeli bismo vam pokazati grubi smjer kako se masturbacija još više mijenjati.

Najbolje sex toys for men
Najbolje igračke za muškarce

Najbolje muške seksualne igračke s impresivnom stimulacijom: Masturbator i umjetna maca

Budući da je penis napravljen da prodire u rodnicu, priroda je utvrdila da je “najbolji dio” osobito stimuliran trljanjem gore i dolje na vrh penisa i njegovog korijena.

Vrh Fleshlight Provjerite cijenu Kratke prednosti
�� Fleshlight let
(Naš odabir)
Kompaktan, savršen oblik
�� Fleshlight Destroya
(Intenzivno)
Vrlo uska i intenzivna tekstura
Tori Crna
(Drugi)
Održiva stimulacija
Fleshskins – Grip Izuzetno diskretno i lako se sakriti
Turbo paljenje Dobro, ali se ne uspoređuje s ostalima

Izgradnja muških seksualnih igračaka definitivno nije jednostavan zadatak.
Ali oni postoje: alternativa desnoj ruci!
Najbolji muški spolni masturbatori u praktičnom džepnom obliku, umjetne pussie u stvarnoj veličini života i pravih imitacija torza sa stražnjicama i bedrima.

Koji su materijali seksualnih igračaka bezopasni?

Kada kupujete najbolje muške igračke za seks, velike ili male, trebali biste provjeriti je li materijal bezopasan za zdravlje. Ne kupujte nikakve igračke koje se nazivaju “Flutsch-Material” ili “Jelly”. Često sadrže kancerogene i genetski štetne sastojke koji su godinama zabranjeni u industriji dječjih igračaka diljem SAD-a.

 best male sex toys on the market
Pocket pussies su najbolji muški masturbatori na tržištu

Bolje su muške igračke izrađene od silikona, TPR (termoplastični gume), TPE (Temoplastični elastomer), EPDM ili pod marketing imenima kao što su UR3, ultrarealistički, Loveclone, Cyberskin, Superskin itd. Izraz “slobodan od ftalata” također je koristan. Nažalost, mnoge trgovine muškim spolom i dalje ne znaju što prodaju. Teško da bilo koja druga industrija ima tako slabo osposobljene “stručnjake” kao erotsku industriju. Pitajte ili pročitajte na našem forumu prije kupnje.

Naš odabir

Ova je inačica iznimno popularna na Amazonu i to je čak i najbolja prodaja svih modela. To je vjerojatno uglavnom zbog niske cijene. & # X1f609;

Koje najbolje seksualne igračke kupiti?

Bilo da želite kupiti veliku ili malu ljubavnu igračku, možete ga ovisi o vašem ukusu i torbici.
Dobra “prugasta igračka”, međutim, treba biti čvrsto strukturirana iznutra. To ne znači mali brežuljci različitih jeftinih igračaka, ali prave lamele, duge prištiće, križani rebra, različiti unutarnji promjeri i zakrivljeni kanali su dobri.

Prava vagina nije glatka, ali prirodno je zakrivljena i ima različite površinske strukture. Nadalje, kanali trebaju biti lijepo uski i nemaju promjer od tri centimetra čak i kada su opušteni. Osjećaj kada je masturbira super. Čak niti “desna ruka” ne može potaknuti takve osjećaje.

Vibracijska stimulacija: Najbolje muške seksualne igračke za probati

Jednostavan vibrator za štap je neprikladan za većinu muškaraca da dovedu do orgazma. Vibracija se opisuje samo kao “lijepo” ili “ugodno”, ali ništa više. To znači da ponekad čak i najbolje muške igračke temeljene na baterijskim 3-voltnim motorima (tj. Svi vibrirajući jajaš, vibratori ili njihovi dijelovi) ne uspiju. Budući da seksualna igračka ne bi trebala samo tresti, nego i zadovoljiti. Uistinu možete uštedjeti novac za kvalitetnije stvari.

Opravdavamo shvaćanje činjenice da klitoris ima znatno veću gustoću živaca po kvadratnom centimetru od penisa. Dakle, normalni vibrator za štap često je dovoljan da žena učini muškarca zijevajući srdačno.

Intervjuirali smo 30 muškaraca i pokazalo se da je mjerljivi raspon od 400 m / s2 s frekvencijom od 50 do 130 Hz najsporniji orgazamski. Većina muškaraca treba usporiti i vrlo jake vibracije. Nažalost, većina azijskih jeftinih seksualnih igračaka prebrzo je i preslaba.
Vibro jaja igračke također se prodaju kao set s umjetnim maca. Samo djelić vibracija dopire do penisa.

Koje igračke su najbolje?

Imamo samo dobra iskustva s raznim uređajima za masažu i vibratorima iz VibroStylea. Nedostatak ovdje je svakako činjenica da su uređaji spojeni. Ali “dobra stvar, želi moć”. Prema našem mišljenju neobična masaža poput Tappy Massager ili Magic Wand II ili III bolja je od vibrirajuće špilje za uživanje u koži.

Muške seksualne lutke na napuhavanje – Oh horor! O užas!

Najbolje lutke za seks su također zove ljubavne lutke, gumene lutke ili mornaričke nevjeste.
Ovi erotski članci često su predmetom puno smijeha, šaputanja i uvredljivog oglašavanja. “Uvijek može, uvijek želi i izgleda vruće.”

Ali morate paziti pri kupnji. Ono što je ponuđeno kupcima u ovom segmentu tržišta ne ide za krave. Ako ste pametni, ne biste trebali kupiti jeftine primjerke (manje od 150 $). Najbolje muške seksualne igračke koštat će vam bogatstvo, ali će trajati čitav život. 

Na ambalaži

Izvana se na pakiranju ispisuju najbolje muške seksualne lutke s lijepim licima. Istodobno, sadržaj kutije može biti prilično iznenađujući.

Dobivate gumenu lutku iz kutije, dobijete užas. Ugla je pravi understatement. Nije zabranjeno i prema našem mišljenju kupac je namjerno zastrašen. Doslovno kupujete svinju.

Jedva seks trgovina pokazuje ljubavne lutke i druge igračke raspakirane. U nekim prodavaonicama seksa ne možete čak izvući lutke iz ambalaže – jer to obvezuje kupiti!

Struktura muških seksi lutke

Čini se da za većinu gumenih lutki postoji standardni oblik od mekog PVC-a (u zračnom madracu) od istog proizvođača. Osnovni model, tako da kažem. Veličina je cca. 4,5 ft, a oblik glave, ruke i noge gotovo je posvuda ista. Tiskanje na zaslonu koristi se za ispis fotografija modela ili kineskog lica na stranim glavama. Takozvana 3D lica također se nude. Lice igračaka imaju oblik maske (često s azijskim oblicima) i čak su opremljeni sintetičkim kose.

Većina lutkica igračaka imaju istu veličinu poprsja s tiskanim bradavicama. “Deluxe” verzija ima okrugle neprirodne velike grudi s velikim bradavicama. Najbolje prilagođene lutke su proizvedene u skladu s vašim potrebama.

Nadalje, većina modela igara ima iste maca. Pločicu od PVC-a (često se naziva himenom) mora se prisilno odrezati – formira se oštar greben. Iza njega je plastični kanal bez ikakve strukture i bez mogućnosti čišćenja maca. Osjećaj je strašno loš.

Luksuzne ljubavne seksi lutke imaju uklonjivu maca. Tada se izgrađuje optički neuspješni kanal, u kojem se može vidjeti leđa i anus na leđima. Kožni materijali služe kao materijal. Ovo je jedina razborita varijanta za učinkovitu seksipuku (osim dizajna).

Navedene nedostatke često su ukrašene odjećom, rasvjetnim efektima i svime što je moguće kako bi uvjerili jednog ili drugog čovjeka na kupnju. Stvarno su sjajni skupe modeli iz First Androida ili Mechadolla. Proizvođači proizvode lutke od silikonskih i plastičnih kombinacija. Međutim, oni također koštaju od 3000 eura prema gore.

Pumpe: nisu najbolje muške seksualne igračke na tržištu

Čak i ako smo već raspravljali o kategoriji penis pumpi u drugom poglavlju, ovdje bismo željeli dati nekoliko savjeta radi potpunosti.

Fancy sex trgovine ne sramiti daleko od hvale penis pumpe za užitak. Ovo sigurno nije točno.
Jedini način izbjegavanja orgazma je stvaranje vakuuma. Penis se ne može mužiti ili prisilno ejakulirati. Ne pomaže da se naleti na plastični cilindar.

Sve što možete učiniti je ojačati erekciju i zaraziti penis nekoliko minuta. To ne bi trebalo biti pretjerano i ne bi trebalo biti redovito, jer pretpostavljamo da se elastičnost erektilnog tkiva smanjuje redovitim potiskivanjem i erekcijom.

Najbolje igračke su samo stimulatori penisa koji rade s mehaničkom stimulacijom i negativnim pritiskom. Veliki primjer je VENUS 2000.

STIMULATORI PROSTATA: INTENSIVNO ISKUSTVO

Ako tražite drugu vrstu zabave za masturbaciju, Prostata seks igračke je pravi izbor. Ne samo žene, nego i muškarci mogu se donijeti osobito nasilnim vrhuncima ispravno primijenjenih vibracija. Duke, na primjer, posebno potiče P-točku i perineum, što obećava potpuno nove osjećaje.

PENIS PUMPS: HARD TRAINING

Vjerojatno nema ni jedne muške seksualne igračke na svijetu koji još nije razmišljao o tome kako bi mogao malo poboljšati njegov najbolji komad. Zahvaljujući najboljim penisnim pumpama za mušku ženu sada se može ispuniti. Kada se redovito koriste, pumpe pomažu postići veće, jače i duže erekcije.

Alternativa penis pumpi su penis prstenovi, koji također pružaju više čvrstoće zbog zagušenja krvi. Posebno su popularni muški penisni prsteni s integriranim vibracionim metcima za dodatnu stimulaciju, kao što je vaš i moj prsten iz zbirke “Fifty Shades of Gray”.

Stimulacijska struja – podcijenjena tehnika stimulacije

Irritantna struja također se detaljnije raspravlja u drugom poglavlju o elektroekspi. Vrlo je pogodna za simulaciju živčanih stanica penisa. Međutim, nije svima šalicu čaja, iako to sigurno može biti veliko iskustvo.

Za razliku od mišljenja nekih hobistika, željeli bismo upozoriti na eksperimentiranje sa samostalnim elektrodama ili čak uređajima. Koristite samo stimulacijske uređaje koji su odobreni za uporabu s medicinskim uređajima.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics