& # x1f525; Najboljše moške spolne igrače v letu 2018 2021 thesocialu101.com

& # x1f525; Najboljše moške spolne igrače v letu 2018

V poglavju Najboljši moški Sex igrače dobite številne predmete, nasvete, trike in poročila o moški spolnosti. Dobili boste nasvete za masturbacijo, navodila za uporabo črpalk in primerjalne teste različnih masturbatorjev.

Toda teme, ki so tabu za mnoge moške v ZDA, so tudi tukaj obravnavane. Skoraj vsak heteroseksualec je kdaj razmišljal o radostih analne stimulacije. Ciljna masaža hrbtnega območja lahko povzroči nedotaknjeno občutke sreče.

Če bi radi izvedeli več nasvetov o najboljših moških spolnih igračah, spolnih sortah za moške, potem samo spustite tukaj.

TOP MALE SEX IGRAČE

1

Jessica Drake – Pregled Masturbator

Zaradi tega je objava »nebesne« strukture še bolj prijetna, saj je bila prednja polovica kanala zasnovana zelo ozko.Preberite celoten pregled
8.3
Dobra izbira
7.1
Odlično

3

Nude Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley

Zagotavlja čudovito mehko in gladko stimulacijoPreberite celoten pregled
6.9
Odlično
6.9
Odlično

5

Masaža Nude Pussy Bibi Jones

Sanal, ki ga pokrivajo zelo gosto teksturoPreberite celoten pregled
6.7
Odlično

6

Best Realistic Texture Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Deluje, kot je opisano, material se zdi res mehak in dober.Preberite celoten pregled
3.3
Tekmovalec

7

Pregled pilota Fleshlight in inštruktorja

Najboljša izbira za vaš denar, zelo priporočam!Preberite celoten pregled
8.4
Naša izbira
Najbolj intenzivno

Destroya je ena od najbolj intenzivnih tekstur, vendar z veliko raznolikostjo po širini in tlaku je primerna za vse moške.

Fleshlight best sleeve review

Najboljše moške spolne igrače: Oglaševanje, pretiravanje, šala in nevednost

Različne ljubiteljske igrače in seksualne trgovine zapeljejo moškega kupca z luksuznimi opisi izdelkov in krasijo ilustracije igrače, da na svetu ni nič lepše od uporabe moških vibratorjev s slabim delovanjem, smrdljivimi masturbatorji in nesrečnimi spolnimi lutkami. Toda številni kupci (in seveda tudi pri Lovetoytestu) so doživeli, da se praktična resničnost z igračami razlikuje.

Žep Vagina Review
Primerjava najboljših moških spolnih igrač

Z ocenjeno 80-odstotno žensko igračo in 20-odstotno moško igračo, se zdi, da so razvijalci spolnih igrač, ki so pretežno moški, vseeno pozabili na svoj spol. Prav tako si upamo reči, da večina izdelkov ni bila preizkušena za koristi med razvojem.

Večino ponujenih erotičnih člankov je mogoče poklicati le – kot pravijo moški proizvajalci Sex toy – kot “zabavni” členi. Zadovoljiva stimulacija? To ni dobro! Ali je to čista pohlep za dobiček ali pa morda ni tako enostavno uporabiti igrače za zadovoljivo stimulacijo, ne vemo.

Izbira je ogromna. Iskali smo vas obsežno, valjanih gorskih katalogov in raziskovali v testnih straneh in forumih za male spolne igračke v ZDA in poskušali uvesti na najboljših spolnih igrah.

Z našimi ugotovitvami, mnenji našega testnega foruma Lovetoy in tudi lastnih eksperimentov se je izkazalo, da penis dejansko potrebuje samo dve stvari: bodisi spodbujanje gostovanja s pomočjo “jame” ali lastne roke ali pa močnih vibracij.

Moške spolne igrače imajo podobne nakupne kriterije, kot so ženske spolne igrače: videz, barva, oblika in vonj so enako pomembni kot obseg (smacking), prijaznost do uporabnika, neškodljivost do zdravja in higiena. Trudimo se, da napišemo moške poročne reportaže o moških, težko, a pošteno v očeh enega človeka. S tem vodnikom vam želimo pokazati grobo usmeritev, kako narediti masturbacijo še bolj raznoliko.

Najboljše sex toys for men
Najboljše moške spolne igrače

Najboljše moške spolne igrače z impresivno stimulacijo: Masturbator in umetna muca

Ker je penis narejen za prodor v nožnico, je narava ugotovila, da je “najboljši del” še posebej spodbujen z drgnenjem navzgor in navzdol konice penisa in njegovega korena.

Top Fleshlight Preverite Cena Kratke koristi
�� Letališče Fleshlight
(Naša izbira)
Kompaktna, odlična oblika
�� Fleshlight Destroya
(Intenzivno)
Zelo tesna in intenzivna tekstura
Tori Black
(Runner-up)
Trajnostna stimulacija
Fleshskins – Grip Izjemno diskreten in enostaven za skrivanje
Turbo vžig Dobro, vendar se ne primerja z drugimi

Gradnja moških spolnih igrač zagotovo ni lahka naloga.
Toda obstajajo: alternativa desnici!
Najboljši spolni masturbatorji v priročnem žepnem formatu, umetne pičke v realistični velikosti in resnične imitacije trupa z zadnjico in stegno.

Kateri materiali spolnih igrač so neškodljivi?

Pri nakupu najboljših moških spolnih igrač, velikih ali majhnih, morate poskrbeti, da je material neškodljiv za zdravje. Ne kupujte igrač, ki se imenujejo “Flutsch-Material” ali “Jelly”. Pogosto vsebujejo rakotvorne in genetsko škodljive sestavine, ki so bile v otroški igralniški industriji prepovedane že več let.

 best male sex toys on the market
Žepne pizde so najboljši moški masturbatorji na trgu

Boljše so moške igrače iz silikona, TPR (termoplastični gumi), TPE (Temoplastični elastomer), EPDM ali pod tržnimi imeni, kot so UR3, Ultra-Realistični, Loveclone, Cyberskin, Superskin itd. Pomaga tudi izraz “brez ftalatov”. Na žalost veliko moških spolovnic še vedno ne ve, kaj prodajajo. Skoraj vse druge industrije imajo tako slabo usposobljene “specialiste” kot erotično industrijo. Vprašajte ali preberite na našem forumu, preden kupite.

Naša izbira

Ta različica je zelo priljubljena na Amazon, saj je celo najbolj prodajana vseh modelov. To je verjetno predvsem posledica nizke cene. & # x1f609;

Kateri najboljši sex igrače za nakup?

Ali želite kupiti veliko ali majhno ljubezensko igračo, lahko to naredite odvisno od vašega okusa in torbice.
Dobra “črtasta igrača” pa mora biti močno strukturirana znotraj. To ne pomeni majhnih gričev različnih poceni igrač, vendar so resnične lamele, dolgi mozolji, prečkana rebra, različni notranji premeri in ukrivljeni kanali dobri.

Prava vagina ni gladka, vendar je naravno ukrivljena in ima različne površinske strukture. Nadalje mora biti kanal precej ozek in s premerom 3 cm ne sme biti premera. Občutek pri masturbaciji je super. Celo “desna roka” ne more sprožiti takih občutkov.

Vibracijska stimulacija: najboljše moške spolne igrače, da poskusijo

Preprost paličasti vibrator je neprimeren, da večina moških povzroči orgazem. Vibracije so opisane le kot “lepo” ali “prijetno”, vendar nič več. To pomeni, da včasih celo najboljše moške igrače, ki temeljijo na 3-voltnih motorjih z akumulatorjem (t.j. vsa vibro jajca, vibracijski valji ali njihovi sestavni deli), ne uspejo. Ker igrače za seks ne smejo šivati ​​samo, temveč tudi zadovoljiti. Resnično lahko prihranite denar za kakovostnejše stvari.

Realiziramo dejstvo, da ima klitoris bistveno večjo gostoto živcev na kvadratni centimeter od penisa. Zato je običajen rod vibrator pogosto dovolj za žensko, da bi moški zjebano srhljivo.

Intervjuirali smo 30 mož in ugotovili smo, da je merljivo območje od 400 m / s2 s frekvenco od 50 do 130 Hz najbolj orgazmično intenzivno. Večina moških potrebuje počasne in zelo močne vibracije. Na žalost je večina azijskih poceni seks igrače prehitro in prešibke.
Vibro jajčne igrače se prodajajo tudi kot set z umetno muco. Samo del vibracij doseže penis.

Katere igrače so najboljše?

Imeli smo le dobre izkušnje z različnimi masažnimi napravami in vibratorji iz VibroStyle. Slabost tukaj je zagotovo dejstvo, da so naprave ožičene. Ampak “dobra stvar, hoče moč”. Po našem mnenju je neprimeren masažer, kot je Tappy Massager ali Magic Wand II ali III, boljši od vibracijskega,.

Napihljive moški sex punčke – Oh grozo! O grozo!

Najboljše spolne lutke se imenujejo ljubezenske lutke, gumene lutke ali neveste.
Ti erotični izdelki so pogosto predmet velikega smeha, šepetanja in žaljivega oglaševanja. “Vedno lahko, vedno hoče in izgleda vroča.”

Pri nakupu morate biti previdni. Kaj ponuja kupcem na tem tržnem segmentu, še posebej ne gre za kravato. Če ste razumni, ne smete kupovati poceni izvodov (manj kot 150 USD). Najboljši moški seks igrače vas bodo stalo sreče, vendar bodo trajale celo življenje. 

Na embalaži

Na zunanji strani so na embalaži natisnjene najboljše moški sex punčke s prelepimi obrazi. Hkrati je lahko vsebina škatle precej presenetljiva.

Iz škatle dobiš gumijsko lutko, dobiš čisto grozo. Ugly je resnično podcenjenost. Potrjeno in po našem mnenju je kupec namerno bambusov. Dobesedno kupiš prašiča.

Skoraj seks shop ponuja ljubezenske lutke in druge igrače, ki niso razpakirane. V nekaterih trgovinah za seks ne morete vzeti lutk iz embalaže – ker se to obvezuje, da ga boste kupili!

Struktura moških spolnih punčkov

Za večino gumijastih lutk se zdi, da je standardna oblika iz mehkega PVC (v stilu zračnih žimnic) istega proizvajalca. Osnovni model, tako rekoč. Velikost je cca. 4,5 ft in oblika glave, rok in nog je skoraj povsod enaka. Sitotisk se uporablja za tiskanje fotografij modela ali kitajskih funkcij obraza na tuje glave. Na voljo so tudi ti 3D obrazi. Obraz igrač ima obliko maske (s pogosto tudi azijskimi oblikami) in so celo opremljeni s sintetičnimi lasmi.

Večina igračkov ima enako velikost ploskve z natisnjenimi bradavicami. “Deluxe” različica ima okrogle nenaravne velike prsi z velikimi bradavicami. Najbolje po meri lutke so manfactured v skladu s svojimi potrebami.

Poleg tega ima večina igrač z istim muco. Vtičnica PVC (ki se pogosto imenuje hymen) mora biti prisilno raztrgana – nastane oster greben. Za njim je plastični kanal brez strukture in brez možnosti čiščenja mucke. Občutek je grozno slab.

Luksuzne najboljše ljubezen sex lutke imajo odstranljivo muco. Potem je vgrajen optično neuspešni kanal, v katerega se lahko vidijo muco in anus na hrbtu. Materiali kože so materialni. To je edina smiselna različica za učinkovito spolno lutko (poleg oblikovanja).

Navedene napake so pogosto okrašene z obleko, svetlobnimi učinki in vsem, kar je mogoče, da prepričate enega ali drugega človeka za nakup. Resnično super so prekleti dragi modeli iz First Androids ali Mechadoll. Proizvajalci izdelujejo lutke iz silikonskih in plastičnih kombinacij. Vendar pa tudi stanejo od 3000 EUR navzgor.

Črpalke: Ni najboljše moške spolne igrače na trgu

Tudi če smo že razpravljali o kategorijah penis črpalke v drugem poglavju, bi radi dali nekaj namigov tukaj zaradi popolnosti.

Fancy sex trgovinah ne briga proč od pohvale penis črpalke za užitek. To zagotovo ni res.
Edini način za izogibanje orgazmu je ustvariti vakuum. Penisa ni mogoče molziti ali prisilno izliti. Ne pripomore k temu, da bi plastično jeklo pritegnilo poželenje.

Vse, kar lahko storite, je okrepitev erekcije in otekanje penisa za nekaj minut. To ne bi smelo biti pretiravanje in ga ne bi smeli redno izvajati, saj predpostavljamo, da se elastičnost erektilne tkiva z rednimi prekoračitvami in težavami s erekcijo pričakuje.

Najboljše igrače so samo stimulatorji penisa, ki delujejo z mehansko stimulacijo in negativnim pritiskom. Odličen primer je VENUS 2000.

PROSTATNI STIMULATORJI: INTENZIVNA IZKUŠNJA

Če iščete drugo vrsto masturbacijske zabave, je Prostata Sex Toys prava izbira. Ne samo ženske, temveč tudi moške se lahko s pomočjo pravilnih vibracij prinesejo v posebej nasilne klime. Vojvoda, na primer, posebej spodbuja P-točko in perineum, ki obljublja povsem nova občutja.

PENZIONNE ČRPALKE: TRDNO USPOSABLJANJE

Verjetno ni nobene moške spolne igrače na svetu, ki še ni razmišljala o tem, kako bi lahko malo izboljšal svoj najboljši kos. Zahvaljujoč najboljšim penisom črpalke za moške lahko to željo dosežemo zdaj. Kadar se redno uporablja, črpalke pomagajo doseči večje, močnejše in daljše erekcije.

Alternativa penis črpalk so penis obroči, ki tudi zagotavljajo več trdnosti zaradi preobremenjenosti v krvi. Še posebej priljubljeni so moški penisni obročki z vgrajenimi vibracijskimi kroglami za dodatno stimulacijo, kot so vaši in minski obroči iz zbirke “Petdeset odtenkov sive barve”.

Stimulacijski tok – podcenjena tehnika stimulacije

Dražilen tok je podrobneje opisan tudi v drugem poglavju o elektroseksu. Je zelo primeren za simulacijo živčnih celic penisa. Vendar ni vsa čaplja čaja, čeprav je to zagotovo odlično doživetje.

V nasprotju z mnenji nekaterih ljubiteljev bi radi opozorili na eksperimentiranje z elektrodami ali celo napravami. Uporabljajte le naprave za stimulacijo, ki so odobrene za uporabo z medicinskimi napravami.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics