& # X1f525; Paras miesten sukupuolen lelu 2018: ssa 2021 thesocialu101.com

& # X1f525; Paras miesten sukupuolen lelu 2018: ssa

Osassa Paras urospuolisten seksilelujen löydät lukuisia esineitä, vinkkejä, temppuja ja raportteja miespuolisesta seksuaalisuudesta. Saat vinkkejä masturbaatioon, ohjeet pumppujen käyttöön ja eri masturboijien vertailutestit.

Mutta aiheita, jotka ovat tabu monille miehille Yhdysvalloissa, käsitellään myös tässä. Harva heteroseksuaalinen mies ei ole koskaan ajatellut anna stimulaation iloja. Selkäreunan kohdennettu hieronta voi luoda unenomaisia ​​tunteita onnea.

Jos haluat tietää lisää vinkkejä parhaista miesten seksilelutuotteista, miesten seksuaaliset lajikkeet, laske vain täältä.

TOP NAARAS SEX LELUT

1

Jessica Drake – Review Masturbator

Tämä tekee “Heavenly” -rakenteen julkaisemisesta entistä miellyttävämmän, koska kanavan etupuoli on suunniteltu erittäin kapeaksi.Lue koko arvostelu
8.3
Hyvä valinta
7,1
Mahtava

3

Nude Fleshlight Tytöt: Anal Teagan Presley

Tarjoaa ihanan pehmeän ja sileän stimulaationLue koko arvostelu
6,9
Mahtava
6,9
Mahtava

5

Hieronta Nude Pussy Bibi Jones

Sanaali, johon kuuluu erittäin tiheä pintakuvioLue koko arvostelu
6,7
Mahtava

6

Paras realistinen tekstuuri Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Tekee kuvatulla tavalla, materiaali tuntuu todella pehmeältä ja hyvältä.Lue koko arvostelu
3.3
Toiseksi tullut

7

Fleshlight Flight -ohjaaja ja ohjaaja-arvostelu

Paras valinta rahallesi, erittäin suositeltavaa!Lue koko arvostelu
8.4
Meidän pick
Voimakkain

Destroya on yksi voimakkaimmista kuvioista, mutta suurella leveys- ja paineilemallilla se soveltuu kaikille miehille.

fleshlight best sleeve review

Paras miespuolinen seksilelut: mainonta, liioittelu, leikki ja tietämättömyys

Erilaiset rakkauden leluvalmistajat ja seksimyymälät viettelevät miehen asiakkaita rohkeilla tuotenimikkeillä ja kaunistetuilla leikkituotteilla, että maailmassa ei ole mitään kaunista kuin miehillä toimiva täryttimet, joilla on heikko suorituskyky, haisevat masturboijat ja kauheat sukupuoli-nuket. Mutta lukemattomat palkitut asiakkaat (ja tietysti myös Lovetoytestissä) ovat kokeneet itselleen, että käytännöllinen todellisuus leluilla näyttää erilaiselta.

Tasku Vagina Review
Paras Male Sex lelujen vertailu

Arvioitu 80% naispuolinen lelu ja 20% urospuolisten lelujen suhde, vaikka lemmikkilelujen kehittäjät, jotka ovat enimmäkseen miehiä, näyttävät unohtaneensa oman sukupuolensa. Uskallamme myös sanoa, että useimpia tuotteita ei ole testattu hyötyä kehityksen aikana.

Suurin osa tarjotuista eroottisista artikkeleista voidaan kutsua vain – kuten miespuoliset Sex lelujen valmistajat sanovat – “hauskaksi” -artikkeleiksi. Tyydyttävä stimulaatio? Tuo ei ole hyvä! Olipa kyseessä puhdasta ahneutta voittoa varten vai eikö ole ehkä helppoa käyttää lelua tyydyttävään stimulointiin, emme tiedä.

Valinta on valtava. Olemme etsineet sinua laajasti, rullatut luettelot vuoristosta ja tutkineet Yhdysvaltain miesten seksilelut testisivuilla ja foorumeilla ja yritämme esitellä parhaita seksileluja.

Löytöemme mukaan Lovetoy Test Forumin ja myös omien kokeilemme mukaan penis tarvitsee vain kahta asiaa: Joko roaming-stimulaatio “luolalla” tai omalla kädellä tai voimakasta tärinää.

Miesten seksilelut ovat samanlaisia ​​kuin naisten seksilelut: Ulkonäkö, väri, muoto ja tuoksu ovat yhtä tärkeitä kuin tilavuus (smacking), käyttäjäystävällisyys, vaarattomuus terveydelle ja hygienian suhteen. Yritämme kirjoittaa urospuolisten seksilelutraporttien kova mutta oikeudenmukainen yhden miehen silmissä. Tämän oppaan avulla haluaisimme näyttää karkean suuntaa siitä, miten parannetaan masturbaatiota.

Parhaat sex toys for men
Parhaat miesten seksilelut

Paras urospuolisten seksilelujen vaikuttava stimulaatio: Masturbator ja keinotekoinen pussy

Koska penis valmistetaan tunkeutumaan vaginaan, luonto on osoittanut, että “parasta osaa” on erityisesti stimuloimalla hieroen ylös ja alas peniksen kärki ja sen juuret.

Top Fleshlight Tarkista hinta Lyhyt hyöty
�� Fleshlight Flight
(Meidän valinta)
Kompakti, täydellinen muoto
�� Fleshlight Destroya
(Intense)
Erittäin tiukka ja voimakas rakenne
Tori Musta
(Kakkonen)
Kestävä stimulaatio
Fleshskins – Grip Erittäin huomaamaton ja helppo piilottaa
Turbo sytytys Hyvä, mutta ei verrata muihin

Rakentaminen miesten seksilelut ei varmasti ole helppo tehtävä.
Mutta ne ovat olemassa: vaihtoehto oikealle kädelle!
Paras miesten sukupuolen masturbaattori kätevässä taskusuunnittelussa, keinotekoiset pussiet realistisessa elämäkoko ja todellinen vartalon jäljitelmä pakaroilla ja reiteillä.

Mitkä materiaalit seksilelut ovat vaarattomia?

Kun ostat suuria tai pieniä urospuolisia leluja, varmista, että materiaali on vaaratonta terveydelle. Älä osta mitään leluja, joita kutsutaan nimellä “Flutsch-Material” tai “Jelly”. Ne sisältävät usein karsinogeenisiä ja geneettisesti haitallisia ainesosia, jotka on kielletty lasten leluteollisuudessa koko Yhdysvalloissa vuosien ajan.

 best male sex toys on the market
Pocket pussies ovat markkinoiden parhaita miesten masturbaatteja

Parempia ovat silikoni, TPR (termoplastinen kumi), TPE (Temoplastinen elastomeeri), EPDM tai markkinointi nimet kuten UR3, Ultra-realistinen, Loveclone, Cyberskin, Superskin jne. Ovat tunnettuja. Ilmaus “ftalaattivapaa” on myös hyödyllinen. Valitettavasti monet miesten seksimyymälät eivät vieläkään tiedä, mitä he myyvät. Melkein mikään muu teollisuus ei ole niin heikosti koulutettuja “asiantuntijoita” kuin eroottinen teollisuus. Kysy tai lue foorumillamme ennen kuin ostat.

Meidän pick

Tämä versio on erittäin suosittu Amazonissa, se on jopa kaikkien mallien paras myynti. Tämä johtuu lähinnä alhaisesta hinnasta. & # X1f609;

Jotkut parhaat seksilelut ostetaan?

Haluatko ostaa ison tai pienen rakkauden lelun, voit tehdä sen riippuvan makusi ja kukkaron.
Hyvä “raidallinen lelu” pitäisi kuitenkin olla voimakkaasti jäsennelty sisäpuolella. Tämä ei tarkoita eri halvojen lelujen pieniä kukkuloita, mutta todellisia lamelleja, pitkiä pimplejä, ristiretoja, erilaisia ​​sisähalkaisijoita ja kaarevia kanavia ovat hyviä.

Todellinen vagina ei ole sileä, mutta on luonnollisesti kaareva ja sillä on erilaiset pintarakenteet. Lisäksi kanavan tulee olla kauniisti kapea eikä sen halkaisija ole kolme senttimetriä, vaikka se olisi rennossa. Tunne, kun masturbointi on hienoa. Jopa “oikea käsi” ei voi laukaista tällaisia ​​tunteita.

Värähtely stimulaatio: Parhaat miesten seksielat yrittävät

Yksinkertainen tärytin ei sovi useimmille miehille orgasmin aikaansaamiseksi. Tärinä kuvataan vain “mukavaksi” tai “miellyttäväksi”, mutta ei mitään muuta. Tämä tarkoittaa, että akkuvirtaisilla 3-voltinmoottoreilla (toisin sanoen kaikki vibro-munat, valetut täryttimet tai niiden komponentit) joskus jopa parhaimmat urospuoliset lelut epäonnistuvat. Koska seksieläinten lelu ei saa vain paistaa vaan myös tyydyttää. Voit todella säästää rahaa laadukkaampiin asioihin.

Perustelemme sen, että klitoriksella on huomattavasti korkeampi hermoston tiheys neliösenttimetriä kohti kuin peniksen. Siksi normaali tangon värähtelijä riittää usein naiselle tekemään miehen haukottelua sydämellisesti.

Haastateltiin 30 miestä ja kävi ilmi, että mitattava alue 400 m / s2, taajuudella 50 – 130 Hz, on kaikkein orgasminvoimainen. Useimmat miehet tarvitsevat hitaasti ja voimakkaasti tärinää. Valitettavasti useimmat aasialaiset halvat seksilelut ovat liian nopeita ja liian heikkoja.
Vibro-muna-leluja myydään myös keinotekoisena pussana. Vain murto-osa värähtelyistä saavuttaa peniksen.

Mitkä lelut ovat parhaita?

Meillä on vain hyviä kokemuksia erilaisista hierontalaitteista ja VibroStyle-tärinöistä. Tässä haittapuolena on varmasti se, että laitteet on kytketty. Mutta “hyvä asia, haluaa valtaa”. Mielestämme makaamaton hierontalaite kuten Tappy Massager tai Magic Wand II tai III on parempi kuin värähtelevä, ihonvärinen ilo grotto.

Puhallettavat miesten seksi-nuket – Oh kauhu! O kauhu!

Paras Sex-nukkeja kutsutaan myös rakkauden nukkeiksi, kumihameiksi tai merimies-morsiuksiksi.
Nämä eroottiset artikkelit ovat usein paljon naurua, kuiskaavaa ja loukkaavaa mainontaa. “Hän voi aina, hän aina haluaa ja hän näyttää kuumalta.”

Mutta sinun on oltava varovainen ostettaessa. Erityisesti tämän markkinasegmentin asiakkaille ei tarjota lehmiä. Jos olet järkevä, sinun ei pitäisi ostaa edullisia kopioita (alle 150 $). Parhaat urospuoliset seksilelut maksavat sinulle omaisuuden, mutta ne kestävät koko eliniän. 

Pakkauksessa

Ulkopuolella pakkaukseen on painettu parhaita miesten seksiä nukkeja, joissa on kauniit kasvot. Samaan aikaan laatikon sisältö voi olla melko yllättävää.

Saat kumi-nuken ulos laatikosta, saat pelottavan kauhu. Ruma on todellinen vähättely. Esteetöntä ja mielestämme asiakas on tarkoituksellisesti petetty. Sinä kirjaimellisesti osta sika pussissa.

Melkein seksimyymälä näyttää rakkauden nukkeja ja muita leluja, joita ei ole purettu. Joissakin seksimyymälöissä et voi edes ottaa nukkeja pois pakkauksesta – koska se velvoittaa ostamaan!

Miehen seksipussien rakenne

Useimmille kumihameille näyttää olevan vakiomuoto, joka on valmistettu pehmeästä PVC: stä (ilmapatjan tyyliin) samalta valmistajalta. Perusmalli, niin sanotusti. Koko on n. 4,5 jalkaa ja pään, käsien ja jalkojen muoto on lähes kaikkialla sama. Seulapainatusta käytetään ulkomaalaispäiden mallikuvien tai kiinalaisten kasvojen piirrosten tulostamiseen. Niin kutsuttuja 3D-kasvoja on myös tarjolla. Lelujen kasvot ovat maski (usein myös aasialaisia ​​muotoja) ja ne on varustettu myös synteettisillä hiuksilla.

Useimmissa lelujen nukkeissa on sama pään koko painetuilla nänneillä. “Deluxe” -versiolla on pyöreät luonnottomat suuret rinnat, joilla on suuret nännit. Parhaat custom-nuket valmistetaan tarpeidesi mukaan.

Lisäksi useimmilla lelumalleilla on sama pussy. PVC-kieleke (jota usein kutsutaan himmentöksi) on pakotettava voimakkaasti pois – muodostuu terävä harja. Sen takana on muovikanava, jolla ei ole mitään rakennetta ja ilman mahdollisuutta puhdistaa pillua. Tunne on hirveän huono.

Luxury paras rakkaus seksi nukkeja on irrotettava pussy. Sitten rakennetaan optisesti epäonnistunut kanava, johon voi nähdä pussy ja peräaukon takana. Ihomateriaalit toimivat materiaalina. Tämä on ainoa järkevä variantti tehokas seksipukki (lukuunottamatta muotoilua).

Luetteloituja vikoja usein koristavat vaatteita, valaistustehokkuutta ja kaikkea mahdollista vakuuttaa toinen tai toinen ihminen ostamaan. Todella hienoja ovat First Androidsin tai Mechadollin kalliimmat malleja. Valmistajat tuottavat nuket silikoni- ja muoviyhdistelmistä. Ne ovat myös kustannuksia 3000 euroa ylöspäin.

Pumput: Ei ole markkinoiden parhaita miesten seksileluja

Vaikka olisimme jo keskustelleet luokkaan kuuluvista penisipumpuista toisessa luvussa, haluaisimme antaa muutamia vinkkejä täydellisyyden vuoksi.

Fancy-seksimyymälöissä ei välähdä ylistämästä peniksen pumppuja mielihyvää varten. Tämä ei todellakaan ole totta.
Ainoa tapa välttää orgasmin on luoda tyhjiö. Penis ei voi lypsyä tai voimakkaasti ejaculated. Se ei auta tarttumaan himo muna muovi sylinteri.

Kaikki, mitä voit tehdä, on vahvistaa erektiota ja turvota peniksesi muutaman minuutin ajan. Tätä ei pidä liioitella eikä sitä pidä tehdä säännöllisesti, koska oletamme, että erektiokudoksen kimmoisuus vähenee säännöllisin ylivuoto- ja pystytysongelmin.

Paras lelu on vain penis-stimulaattoreita, jotka toimivat mekaanisen stimulaation ja alipaineen kanssa. Hyvä esimerkki on VENUS 2000.

PROSTAATIMYYTTIMET: INTENSIVE EXPERIENCE

Jos etsit toisenlaista masturbaation hauskaa, Prostata Sex Toys on oikea valinta. Ei vain naisia, vaan myös miehiä voi tuoda erityisen voimakkaisiin huipentumiin oikein sovitetuilla värähtelyillä. Duke esimerkiksi stimuloi erityisesti P-pistettä ja perineumia, joka lupaa täysin uusia tunteita.

PENIS-PUMPPUHAT: KORKEA KOULUTUS

Luultavasti ei ole yhtäkään miespuolista seksileluja maailmassa, joka ei ole vielä ajatellut, miten hän voisi parannella parasta kappalettaan hieman. Paras miespuolisten penis pumppujen ansiosta tämä toive voidaan nyt täyttää. Käytettäessä säännöllisesti pumput auttavat saavuttamaan suurempia, vahvempia ja pidempiä erektioita.

Vaihtoehto penis pumpeille ovat penis renkaat, jotka myös lisäävät kiinteyttä veren ruuhkautumisen vuoksi. Erityisen suosittuja ovat urospuoliset penisrenkaat, joissa on integroitu vibra-luodit lisää stimulointia varten, kuten Sinun ja Mine-renkaan “Fifty Shades of Grey” -kokoelmasta.

Stimulaatiovirta – aliarvioitu stimulaatiotekniikka

Ärsyttävää virtaa käsitellään tarkemmin myös toisessa luvussa elektroseoksesta. Se sopii erittäin hyvin peniksen hermosolujen simulointiin. Kuitenkin se ei ole kaikkien kuppi teetä, vaikka tämä voi varmasti olla hieno kokemus.

Toisin kuin jotkut harrastajien mielipiteet, haluaisimme varoittaa kokeilemasta itse tehdyistä elektrodeista tai jopa laitteista. Käytä vain lääketieteellisiin laitteisiin hyväksyttyjä stimulaatiolaitteita.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics