Bästa blowjob maskin - 2018 2021 thesocialu101.com

Bästa blowjob maskin – 2018

Dagen när du gjorde det själv med handen är äntligen över! Autoblow 2+ masturbator är den perfekta leksaken som låter dig återskapa fellatio otroligt realistiskt utan att ens stör dig!

Top Blowjob Machine Kolla pris Korta fördelar
Autoblow 2
(Vårt val)
Kompakt storlek, är tillverkad av ärm och maskin
Onyx 2
(Intensiv)
4 sektioner: själva enheten, ett greppklämma, ett lock och en ärm
SayberX
(Tvåan)
Simulerar kön via sin inre motor, ett hudliknande material och en ribbning

Allt du behöver göra? Luta dig tillbaka och njut! På grund av de olika utbytbara fallstorlekarna anpassar den sig till din bästa bit som en andra hud och bortom det du kan välja mellan olika kroppsöppningar. Bland många andra höjdpunkter är Autoblow 2+ strömförsörjd, vilket ger dig besväret med att köpa batterier! I det följande kommer du att lära dig mer om det.

Vår pick

Vad har två tummar och älskar blowjobs? Du självklart. Med den nya och förbättrade Autoblow 2+ upplever du snart sexleksaket för män som sätter en ny standard i realistiska solo-upplevelser.

Vår pick

Onyx 2 Blowjob-simulatormaskinen ger dig tre lägen som du kan välja mellan när du går till solo.

Vår pick

High-power, automatisk manlig masturbator, med rörelsespårnings fjärrkontroll som fungerar över internet.

Bästa maskin Autoblow 2+

Vad är en masturbator?

En så kallad masturbator är en artificiell vagina, mun eller anusöppning, som består av högkvalitativt, artificiellt hudmaterial som bör göra det möjligt för män under onanering att få den mest autentiska sexupplevelsen möjligt.

De flesta modeller efterliknar en öppning av vagina och är därför utrustade med en inre kanal som möjliggör penetration i masturbatorerna.

Vad är Autoblow 2+?

Autoblows efterföljarmodell är Autoblow 2+ och kan i grund och botten beskrivas som en onani-maskin eller blowjob-maskin. Det goda stycket särdrag är att det kan massera hela lemmen och garanterar dig en djup hals känsla bortom blowjob.

De utbytbara ärmarna finns i tre storlekar, vilket gör det roligt för män i alla penisstorlekar. Efterföljarmodellen intensifierar stimuleringen av din penis genom en hårdare mekanism med en ny tredje rad bollar och pamprar den till 15 cm längd.

Vad ser Autoblow 2+ ut?

Autoblow 2+ har en cylinderform i färgerna vit och blå och tillverkas på sidan av öppningen med en utbytbar hylsa av högkvalitativt, konstgjort hudmaterial, vilket representerar penetrationskanalen för att införa penis.

Medan rammen på enheten motsvarar en standardstorlek kan ärmarna ändras och anpassas optimalt till penisens storlek, vilket garanterar dig ett intensivt blowjob roligt.

Autoblödets hylsstorlekar:

  • Liten: Penis med en diameter av 2,4 till 3,2 cm (omkrets 7,5-10 cm)
  • Medium: Penis med en diameter av 3,2 till 4,4 cm (omkrets 10-14cm)
  • Stor: Penis med en diameter av 4,4 till 5 cm (omkrets 14-16cm)

Hur fungerar Autoblow 2+?

Leksakernas funktionalitet är barnspel: Penis pushas helt enkelt in i masturbatorens öppning med hjälp av smörjmedel (använd en vattenbaserad gel) och sätt på.

Mekanismen inuti ramen, som omsluter det elastiska höljet med tre ringar och rör sig upp och ner med litet tryck, stimulerar penisens fulla längd genom pärlorna.

Med hjälp av dessa inbyggda rörliga pärlkedjor, som rör sig upp och ner över hylsan i leksaken imiteras blåsjobbkänslan realistiskt. Det är helt automatiserat och du behöver inte flytta enheten upp och ner som andra leksaker.

Hastigheten på rörelserna eller valet av tre intensitetsnivåer kan bestämas av dig helt enkelt genom att trycka på en knapp så att du själv kan bestämma hur snabbt du vill nå toppen av den magiska blowjob-upplevelsen.

Hur jämför Autoblow 2+ med andra onani?

Utan tvekan är Autoblow 2+ det första verkliga realistiska alternativet till andra sexleksaker för män. Dessutom är det inte bara intressant för mästarna i skapelsen, men kan också medföra stor glädje i det gemensamma kärleksspelet.

Vem är masturbatorn lämplig för?

Sexleksaket kan integreras helt i kärleksspelet med din partner.

Precis som de kvinnliga leksakerna, kan masturbatorn användas i ditt kärleksbo. Speciellt under kön kan Autoblow 2+ användas optimalt om uthållen hos dina älsklingar minskar eller hon vill bara titta på dig.

Autoblow upplevelser – hur visar de sig ut?

“Förvånande: Jag var så förvånad när det kommer nära ett riktigt slagjobb. så kåt! “- Tinu på Amorana

“Geil: Geiles Feeling, särskilt för att du bara inte behöver göra någonting. “Lägg bara till tillräckligt med smörjmedel och det kommer att gå på egen hand. – Anonym på Amorana

“Kåt: Jag har inte haft en så kåt än. utom i verkliga. strax över det, och låt göra till slutet, känslan är lysande. min är inte så stor, trodde först, kommer nog inte att känna mig mycket, då har jag tagit minsta, är perfekt. Jag kan bara rekommendera. min fru är verkligen avundsjuk. “Nå, jag får henne en ny leksak, då. – Nick på Amorana

Bland män är Autoblow 2+ känd som “den bästa blowjob-maskinen någonsin” och efterföljarmodellen erbjuder i synnerhet ännu mer överväldigande och galen blowjobs än sin föregångare.

Hur verklig känner Autoblow blowjob?

Trots de fängslande orgasmerna som andra masturbators ger oss, överträffar den här blowjobsimulatorn alla andra leksaker. Dessutom är du aldrig mer beroende av din älskade eller din älskade om du vill ha ett perfekt blowjob.

Autoblow 2+ – var att köpa den?

Du hittar Autoblow 2+ i Amorana Shop billigt.

Där kan du beställa den utan fraktkostnader och levereras till ditt hem nästa arbetsdag om du beställer före kl. 17.00.

Vilket billigt Autoblow alternativ är tillgängligt?

Alternativt erbjuder den värmande masturbatorn med uppvärmningsfunktionen (värmbar upp till 40 ° C) och 6 olika vibrationer dig de renaste galena gaserna. Varmmasturbatorn är dock mer lämplig för män som gillar att göra sitt eget arbete. Det finns bara en helautomatisk blowjob-maskin som Autoblow.

Vilket smörjmedel kan jag använda och vilket inte?

Det är viktigt att du använder vattenbaserat smörjmedel och en speciell antibakteriell rengöringsmedel för köksleksaker eller bara en liten tvål och varmt vatten för att se till att de elastiska ärmarna alltid stannar.

Vi rekommenderar inte silikonbaserade smörjmedel, eftersom de kan attackera Autoblows material och hylsan och göra dem sköra eller knäckta.

Hur högt är Autoblow 2+ blowjob-maskinen?

Självklart gör Autoblow ljudet och fungerar tydligt hörbart så fort du slår på det – trots allt gör blowjobmaskinen ett bra jobb. Men bakom stängda dörrar bör volymen på den lilla vännen inte orsaka några problem.

I vilka storlekar kan jag köpa Autoblow 2+?

Tre olika kuvertstorlekar finns tillgängliga för Autoblow 2+.

  • Liten: Penis med en diameter av 2,4 till 3,2 cm
  • Medium: Penis med en diameter av 3,2 till 4,4 cm
  • Stor: Penis med en diameter av 4,4 till 5 cm

Hur kan jag städa leksaken?

Denna leksak är mycket lätt att rengöra efter användning! Ta bara bort hylsan från höljet efter användning och skölj det med lite varmt vatten – gjort! Dessutom kan du använda en antibakteriell leksaksrenare för att säkerställa att allt är rent och du kan använda Autoblow under en lång, lång tid.

Levereras produkten laddad?

Nej, eftersom leksaken är driven, behöver den inte laddas innan den används första gången. Du kan börja omedelbart med Autoblow 2+.

I vilken förpackning skickas Autoblow 2+?

Som alltid skickar Amorana din order i en diskret låda utan logotyper, så ingen vet vad du beställde.

Top Blowjob Machine Kolla pris Korta fördelar
Autoblow 2
(Vårt val)
Kompakt storlek, är tillverkad av ärm och maskin
Onyx 2
(Intensiv)
4 sektioner: själva enheten, ett greppklämma, ett lock och en ärm
SayberX
(Tvåan)
Simulerar kön via sin inre motor, ett hudliknande material och en ribbning

Vad är leveranstiderna om jag vill beställa Autoblow 2+?

Om du beställer produkten i Amorana Sex Shop före 5 pm, skickas den samma dag från fraktcentret i Glattburg.

Det finns inga fraktkostnader och du kan när som helst spåra Autoblow-paketet online, eftersom det skickas uteslutande av Swiss Post.

Behöver jag använda Autoblow med smörjmedel?

För att känna känslorna ännu mer realistiska borde du definitivt använda Autoblow med lite smörjmedel. Stimuleringen av penis intensifieras dessutom och blowjob känslan verkar mer autentisk än någonsin tidigare. Smörjmedlets fuktighet fördelar vibrationerna och trycket på de rörliga pärlbollarna bättre på axeln, så att du knappast kan skilja onani från verkliga fellatio.

Kan jag köpa Autoblow 2+ på kontot?

Såklart du är! På amorana.ch kan du bekvämt betala med faktura, kreditkort och förskottsbetalning. Dessutom kommer det inga extra avgifter för dig.

Vilka andra produkter kan jag köpa Autoblow 2+ med?

Vid köp av onani är det rekommenderat att beställa en flaska vattenbaserat smörjmedel (till exempel Come In from Inverma) samt en antibakteriell Sextoy-rengörare, eftersom leksakens hylsa ska rengöras före och efter användning av hygieniska skäl.

Vilka sexleksaker kan jag kombinera Autoblow med?

Autoblow 2+ kopplar perfekt med Anal Toys. Till exempel kan du använda en anal plug eller anal vibrator för att skämma bort din prostata medan Autoblow smekar din bästa bit. Du kan luta dig tillbaka och njuta av blowjob känslan till fullo.

Jag har ofta för tidig utlösning. Kan en Autoblow hjälpa till?

För tidig utlösning är ett mycket behandlingsbart problem. Masturbatorn gör det möjligt för män att nå “punkten utan återgång” på kortast möjliga tid och försök att inte övervinna denna tröskel och förhindra för tidig utlösning, dvs ..: Det hjälper dig att träna din uthållighet. Masturbaten imiterar oralsex mycket mer realistiskt än ditt “handarbete” någonsin kunde och förbereder dig för uthållighet under sex med din partner genom fortbildning. Inte för ingenting han är världsberömd av många som den bästa sextoyen för män.

Så jag hoppas att du kan hitta all information om Autoblow och de olika ärmtyperna här.

Användare: granskning och feedback om Autoblow 2

Man strävar efter att ersätta mannen överallt med maskiner – sexualitet är inget undantag. Så det är inte förvånande att utvecklingen av blowjob-maskinen är väl avancerad.

Även om köksleksaker för män – i motsats till leksaker för kvinnor – fortfarande drivs in i det smutsiga hörnet. Den som använder sådana hjälpmedel har en klibbig bild av ett sexuellt misslyckande, vilket bara gör en gummi docka sova med honom.

Riktiga dockor, pornostjärnor vaginas

En av anledningarna till den smutsiga bilden är anatomi. Kunde en perfekt formad dildo till och med placeras som dekoration i vardagsrummet: Det borde locka mindre uppmärksamhet när den besöks än en spröd gummusklinning på hyllan. Eller för att lägga den i en något, förlåt, sugd metafor: nycklarna kopieras, nyckelhål är inte.

Tekniken för herrleksaker gör enorma framsteg. Gummi dockor kallas nu riktiga dockor och har en skrämmande likhet med riktiga kvinnor istället för en luftmadrass.

Ficka vaginorna, eller fleshlights, är sanna att skala reproduktioner av pornostjärnors primära sexuella organ.

Och precis när Rolls Royce är suckaren: Autoblow 2, människans typiska onani handrörelse, Autoblow, så tillverkarens fulla löfte, gör allt för sig själv.

Jag vägrade att acceptera en order från 20-minuters chefredaktör för att testa maskinen för en testrapport. Men jag hittade en ung man som gick med på att testa maskinen – under förutsättning att han var säker på absolut anonymitet. I intervjun talar han om sina erfarenheter.

Vad tänkte du när du packade upp den?

Min godhet Vilken stor maskin. Autoblow ser ut som en blandning av brödrost med tillgång till internet och en dammsugare. Men som en tekniskt kunnig kille var jag intresserad av hur denna sak fungerar. Och?

De är två vårringar med pärlor. De flyttas upp och ner av en elektrisk motor för att simulera en sådan mun. Hastigheten är oändligt variabel med ett litet hjul på undersidan av enheten.

Har du läst handboken?

Ja, varningarna varnade mig för att de varnade mig om könsskador.

Faktum är att det står: “Frånvaron av en insatt slang kan leda till allvarliga skador. “Använd vattenbaserade smörjmedel för att sätta in din penis i röret. (sic!)

Skrämmande. Ändå hålls du uppe.

Jag ville vara en seriös testare tills det bittera slutet. Och jag gjorde allt rätt, så min penis är bra, tack för att du frågar. Eftersom jag inte bor ensam, var jag dock tvungen att låsa mig själv i rummet för att kunna njuta av samhörighet med enheten i fred.

Jag måste fråga: Har du tänt ljus? Romantisk musik spelad?

Jag låter verkligen låta musik springa. Den där killen med den fruktansvärda dubstegsmusiken Skrillex, hittade jag honom passande. Och han dränkte ut ljudet av autoblödet.

Var det förspel?

Du skulle kunna säga det. Jag satte på en kondom eftersom jag inte litade på lukten av det Kina-gummit på enheten. Det luktar som gammal olja eller något. Mycket, väldigt konstigt. Och jag ville inte att min hud skulle komma i kontakt med den. Sedan tömde jag glidande kräm in i slangen som jag kände mig passande och sätta denna dammsugare över mig.

Dammsugare?

Du gör det fullt, det gör ganska buller. Han påminde mig om en symaskin. Och så märkte jag också att du behöver mycket mer smörjmedel. Jag kände en liter av det tomt.

Skulle du kunna slappna av efteråt?

Nej inte direkt. Målet för en sådan maskin skulle egentligen inte behöva koncentrera sig. Men jag gjorde bara musiken hårdare så att ljudet inte skulle störa mig och mina rumskamrater längre.

Den viktigaste frågan: Hur känns det?

Det spelar ingen roll. Jag kan inte tänka på ett bättre ord. Det börjar med temperaturen: Det är bara inte sant. När jag tillfredsställer mig själv – vilket är den minst överraskande formen av kön, eftersom jag som skådespelare vet vad jag kan förvänta mig – har jag åtminstone en varm hand som är närmast äkta sex.

Tala om överraskning: Det finns ingen oväntad rörelse från den här enheten, den rör sig bara i en riktning – fram och tillbaka. Så det ändrar inte trycket eller riktningen. Jag kan föreställa mig att ett hål i en vattenmelon skulle ha en liknande effekt.

Men du nådde orgasm?

Ja, men det tog lång tid. Jag var alldeles för upptagen med maskinen för att hålla koll på tiden. Men det var ungefär 20 minuter. En filt evighet. Men jag nådde aldrig den högsta nivån – på grund av bullret, vilket distraherar för mycket – och jag hade en känsla av att jag hade en hantel i min hand.

Någon borde hålla den för dig. Att använda den här enheten med en partner skulle vara som att gå till frisören med ett skallet huvud.

Finns det åtminstone något positivt att rapportera?

Inte för mig. Det har ingenting att göra med ett blowjob – inte ens en dålig. Den enda fördelen jag kan ta från den här enheten Det har inga tänder.

Hur skulle du förbättra enheten?

Mer tryck, sug, värme, slumpmässiga rörelser – och om maskinen skulle röka en cigarett med mig efteråt och betala mig komplimanger skulle jag även ge det smeknamn.

Din slutsats?

Det bästa beviset på att det var en enstaka sak för mig är det faktum att jag inte ens frågar om jag kan hålla testenheten.

Top Blowjob Machine Kolla pris Korta fördelar
Autoblow 2
(Vårt val)
Kompakt storlek, är tillverkad av ärm och maskin
Onyx 2
(Intensiv)
4 sektioner: själva enheten, ett greppklämma, ett lock och en ärm
SayberX
(Tvåan)
Simulerar kön via sin inre motor, ett hudliknande material och en ribbning

Är det ett alternativ för någon som inte har en flickvän?

Eftersom det inte har något att göra med ett riktigt slagjobb, kan jag bara gissa: Håll dig vid handen. Eller uttrycket tolkas fritt: skomakare, nå in i din ljumskan.

Vår tester var bittert besviken över Autoblow 2, till skillnad från de flesta Amorana.ch kunder som beskriver sina erfarenheter med enheten på webbplatsen.

En Kevin är väldigt entusiastisk: “Stor. Damer, du har en riktig konkurrens här! Jag trodde aldrig att det skulle vara något för detta för män. “

Andra är också mycket nöjda, men de flesta kritiserar volymen.

Lukas Speiser i Amorana säger: “De flesta av våra kunder är mycket nöjda med honom, men inte alla känner sig lika. Autoblow är den mest sålda leksaken för män, följt av Fleshlights. “Jag kommer inte att berätta de exakta siffrorna. “Just så mycket: vi får det levererat på pallar från tillverkaren.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics