Bästa Fleshlight Sleeve & Textures 2018 - Köparens recensioner 2021 thesocialu101.com

Bästa Fleshlight Sleeve & Textures 2018 – Köparens recensioner

Med en fråga “Vilka är de bästa fleshlight ärmarna år 2018?“Du får ett snabbt svar: Flyg (Vårt val) och Destroya (Most Intense) men fortsätt läsa en viktig information.

Top Fleshlight Kolla pris Korta fördelar
�� Fleshlight Flight
(Vårt val)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intensiv)
Mycket snäv och intensiv konsistens
Tori Black
(Tvåan)
Hållbar stimulans
Fleshskins – Grip Extremt diskret och lätt att dölja
Turbontändning Bra, men jämför inte med de andra

Du kan läsa här i mitt bästa test och omdöme! Jag har redan testat många varianter själv och har nästan blivit en samlare. Därför bestämde jag mig för att sammanfatta mina känslor och dela dem med dig på den här sidan.

Vår pick

Den här versionen är extremt populär på Amazon, det är även den bästsäljande av alla modeller. Det beror förmodligen främst på det låga priset. & # X1f609;

Mest Intense

Destroya är en av de mest intensiva texturerna men med stor variation i bredd och tryck är den lämplig för alla män.

Tvåan

Tori Black erbjuder en utmärkt blandning av spetsiga stimulanser i kombination med en behaglig penetrationssensation.


Forskningen

I mina Topp 10 listor har jag tagit itu med de bästa och mest populära höjdpunkterna, som sannolikt kommer att glädja både köttljusa jungfrur och experter. Från enklare enheter baserat på utseendet på din favoritstjärna täcker den här listan hela komplexet av Fleshlights-texturer som är värda att prova

Vår pick – Bästa känslighetsmodell ärm: Flight

fleshlite Vår vinnare är Flight

Fleshlight Flight pilot & instruktör recension
Perfekt för nybörjare
Bästa valet för dina pengar, rekommenderar starkt!
8,4
Vår pick

1

Bästa realistiska textur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Fungerar som beskrivet, materialet känns väldigt mjukt och gott.Läs hela recensionen
3,3
Tvåan

2

Fleshlight Flight pilot & instruktör recension

Bästa valet för dina pengar, rekommenderar starkt!Läs hela recensionen
8,4
Vår pick

Sammanfattning granskning

Det här är verkligen inte en överdrift – första gången med en Fleshlight-ärm är som en andra “första gången”. Din egen hand är inte emot det ändå, och även andra billiga silikonfickor och kusar kan inte jämföras när det gäller att känna sig realistisk.

De two models from the Fleshlight test: Tori Black and Flight.

De två modellerna från Fleshlight-testet: Tori Black and Flight.

Många utmärkelser av den erotiska mässan AVN – bland dem e. g. “Bästa produkt för män” – bekräfta mitt positiva intryck och praktiska erfarenheter. Det är inte för ingenting att Fleshlight ärmar modeller är världens mest sålda sexleksak för män. Men nu vill jag inte plåga dig längre och börja genast med mitt test, ha det roligt!

Testobjekten: Flight & Tori Black

Jag har valt två av mina favoriter för mitt test: Tori Black variant från Girls modellerna samt Fleshlight Flight. Även om de liknar varandra i princip har de ganska olika fördelar. Den första och mest uppenbara skillnaden är – som du kan se på nästa bild – i storleken på onani.

De models Tori Black from the Girls series and Flight side by side.

Fördelar och nackdelar med ärmen i ett ögonkast:

  • bedrägligt snygg och mest realistiskt CyberSkin ärmmaterial med en unik inre struktur för intensiva känslor
  • På golvet, den vakuum kan justeras genom att vrida, vilket skapar en realistisk känsla av blåsobb.
  • Extremt mångsidig: Oral, pussy & analvarianter köttljusmodell, prints av pornostjärnor, homosexuella, homosexuella, på språng eller med vibrationer.
  • Rengöring är mycket lätt och utmärkt hållbarhet garanteras, som kan förlängas med tillbehör.
  • Masturbatorerna är mycket robusta och ser väldigt opraktiska och diskreta i sina bostäder.
  • Prisbelönta och det mest sålda sexleksaket för män över hela världen!

Testade tjejer “Tori Black”.

Låt oss börja med den större versionen: Som nämnts hör den här till tjejmodellerna, där man har gjort 1 till 1 intryck av de mest populära porrstjärnorna (t.ex. Stoya, Jenna Haze, Lisa Ann eller Asa Akira). Exakt kan dessa intryck hittas i Girls-modellerna – cool eller inte? Jag gillar Tori Black och det råkar vara en av de mest populära och mest sålda modellerna. & # X1f44c;

Bäst fleshlight sleeve

Baksidan kan också skruvas loss. Denna kåpa används också för att reglera Fleshlight-vakuumet, vilket innebär att genom att vrida locket kan du öka eller minska sugkänslan. Huden kombinerar ett sådant slagjobb med känslan av penetration – helt enkelt genialt!

CyberSkin-materialet är lätt att ta bort och rengör grundligt. Jag rekommenderar: Förnya Power Wash – alternativt använd helt enkelt babypulver, mild babysåpe.

Bäst fleshlight sleeve

Den medicinska silikon som används av tillverkaren, kallad CyberSkin, känns bedrägligt riktig – enligt min erfarenhet kan ingen annan tillverkare göra det. På bilden är hennes signatur av den erotiska skådespelerskan Tori Black.

Min slutsats till Fleshlight Skin Girls. Bästa ärm att få fantastiska känslor?

Jag gillar särskilt den realistiska upplevelsen som tjejerna förmedlar – både visuellt och i bruk. Den unika känslan att CyberSkin ärmmaterial och negativt tryck utlösare blir oföränderlig – en blandning av sex och oralsex. Ingen annan tillverkare kan göra det och även riktigt sex är annorlunda – inte sämre, men inte bättre om jag beskriver känslan av penetration. Den enkla rengöringen och den långa hållbarheten i Fleshlight är också geniala. Jag gillade verkligen strukturen på insidan av Tori Black-modellen. Stimulationsavkänningen är mycket intensiv och den nedre kåpan kan användas för att förbättra eller minska BlowJob-känslan. Varje man borde ha provat det! & # X1f44c;

Testad ärm: Flight billig modell

En annan billig modell som jag skulle vilja dela med mig av idag är det mer kompakta Fleshlight Flight.

Denna version är också extremt populär och på Amazon är det jämnt Bästsäljande av alla modeller. Detta beror förmodligen främst på det låga priset – men hur fungerar den billiga Flesh lights Flight modell i praktiken? Fortsätt läsa. & # X1f609;

bäst fleshlight sleeve texture

Med en kort tur är Flight klar för användning. Öppningen är inte baserad på en riktig fitta, men det ser väldigt intensiv och frestande ut – speciellt när du rör på CyberSkin-materialets bästa fleshlight-hylsa. Inuti kan du redan känna av lustens finnar.

Som med alla modeller kan den nedre kåpan användas för att justera absorberingen mer eller mindre starkt. Det kan också helt avlägsnas för snabb rengöring.

Silikonhylsan kan även enkelt avlägsnas och rengöras under vatten under mindre flygning. Enligt min erfarenhet är det värt att använda tillverkarens vårdprodukter för rengöring.

De två bilderna möjliggör en vy inuti det testade Fleshlite Flight insertet – övre sidan från framsidan, undersidan från baksidan. Här kan du se de otaliga finnar av olika storlekar och former. Bara en cool känsla när du går in.

Min preliminära slutsats på den mest realistiska Fleshlight-ärmen

bäst fleshlight sleeve texture

Den eftertraktade flygvarianten är 5 centimeter kortare än normala modeller, men det gör dem inte mindre kåta. Även här används det geniala CyberSkin-materialet, och det justerbara intensitetsvakuumsystemet fungerar precis som den “stora”. Med en längd av ca 20 centimeter är dimensionerna redan tillräckliga för de flesta män ändå.

Detta gör Flesh lite Flight vackert kompakt och kan tas var som helst tack vare det robusta huset. Det låga priset är också en bra försäljningsplats. Några av dig kan vara störd av det faktum att öppningen inte är baserad på en riktig fitta som med flickvarianterna, men jag bryr mig inte riktigt.

Den pimplade strukturen på insidan ger ojämförliga känslor. Testresultat: Tydlig köp rekommendation speciellt för prismedvetna pusselälskare.

Testförlängning: Varianterna i jämförelse

Sist men inte minst vill jag lägga till en direkt jämförelse mellan de två populära Fleshlight-ärmarna som testas och granskas. Efteråt rekommenderar jag praktiska tillbehör och andra speciella varianter med erbjudanden.

Här kan du se igen de två öppningarna i de direkta jämförelserna. Till vänster flickorna upplagde Tori Black med det ursprungliga intrycket av hennes riktiga fitta och på höger den mindre flygtexturhylsan. De inre strukturerna är också helt olika: Tori Black-insatsen är ganska vågig från insidan, medan fleshlite-flygningen är studded.

I övre vyn ser 20 cm flygningen ganska liten utöver 25 cm lång Girls Edition. Enligt min erfarenhet är båda varianterna dock tillräckligt.

Topprankade fleshlite konsistensskinn 2018

För mig Fleshlight är den bästa fickan fitta. Känslan är minst lika kåt som med en kvinna, det finns otaliga olika variationer som alla känner sig olika, det är hållbart, robust och lätt att rengöra och priset är rätt. Materialen är mycket högkvalitativa såväl som hud- och allergivänligt – jag säger: det finns inget bättre än CyberSkin. Dessutom är den geniala kombinationen av muntligt samlag (justerbart negativt tryck) och penetration … vem som helst som vill ta självnöjdhet till en ny nivå borde prova. Enligt min erfarenhet är det inte bara en modell – ha kul!

Innan du ens börjar gå vilse i detaljerna i de många olika modellerna kan du minska antalet kvalificerade produkter till ett fåtal genom att följa några tips. Den avgörande faktorn när du väljer den bästa ärmen är storleken på din penis (liten eller stor). Om du är välutrustad är den större än den genomsnittliga produkten rekommenderas, annars kan du skada leksaken.

Den andra viktiga faktorn att tänka på när Att välja rätt storlek är utformningen av produkten. Om du till exempel är den typ av man som alltid har drömt om att få den till stora porrstjärnor som Tera Patrick eller Asa Akira, borde du välja en modell baserad på damens fitta.

Vilken design ska jag välja??
Nu när den yttre designen av din produkt är fast och du har valt rätt storlek, bör du fokusera din uppmärksamhet på insidan av leksaken.

Vad är den mest intensiva känslomylsan?

Många produkter har utformats med målet att ta dig till klimaxet så fort som möjligt. Men det finns också “Fleshlight” av en ganska enkel design (t.ex. original), som du kan onanera längre. För män som gillar variation finns det också stilar som kan beskrivas som “galen” (t.ex. Alien eller Freaks-serien). Oavsett vilken design du väljer kommer nästan alla onani att ge dig en orgasm som du aldrig har upplevt tidigare.

Om du är nybörjare, Jag råder dig att hålla dig till enklare konstruktioner tills du hittar ut vad som gör att du förlorar ditt sinne i den här ärmen.

Öka sexuell uthållighet
Bästa köttlampor 2018 modeller är inte bara lämpliga för män som gillar att experimentera och vill uppleva sitt klimax på olika sätt. De är också idealiska för män som vill öka sin sexuella uthållighet. Vissa modeller fokuserar på orgasmkontroll.

Det gör att de nästan gör dig orgasm och skjuter upp klimaxet igen. Efter att ha använt ett sådant Fleshlight för ett tag kommer du att upptäcka att du kommer att hålla mycket längre under kön. Jag är säker på att din partner kommer att gilla det också.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta den perfekta insatsen för dig och jag är säker på att du inte vill ta minst en leksak från min lista.

I den här guiden kommer vi att förklara allt du behöver veta om dem genom att göra rekommendationer som är de bästa kroppsljusen att köpa och hjälpa dig att komma in i världen av manliga köksleksaker.

Bästa känsla ärm

Ordet “Fleshlight” tycktes representera ett brett sortiment av manliga onani-modeller, på samma sätt som “Coke” kunde referera till någon cola burk.

De är den bästsäljande manliga leksaksstrukturen och finns tillgängliga över hela världen. Men med så många olika putalternativ kan det till och med vara förvirrande att helt enkelt välja en för att köpa bästa köttmodell med lätta ärmar.

Älskade köttljus recensioner och guider

Hur känns en fleshlight? Det känns inte som det riktiga. ärmarna känns bättre än din hand, men som om jag sa att det är en smärta i röven för att du måste rensa den efter att du har använt den annars blir det riktigt otäckt, riktigt snabbt.

Min flickvän köpte köttljus för mig när hon gick till utlandet för en term, och det var roligt för en liten stund, men jag tog inte hand om det mycket bra och nu vet jag inte om jag vill använda den , för att det är typ av groce. Du kan ta av locket i båda ändar och springa vatten genom det i några minuter. Det gör ett anständigt jobb, men bara gör det kommer inte hålla det supert rent.

Köttljus känns väldigt bra, särskilt om du suger det i varmt vatten i 10 minuter innan du använder det. Men det gör bara det hela provet och för att vara ärlig är det inte värt all ansträngning när man bara kan svika normalt och inte behöva hantera någon av BS.

Är en fleshlight värd det?

Så jag äger en ärmmodell och även om det här är ganska dyrt tänker jag på att beställa en ny snart. Inte för att den gamla är sliten, men att ha lite variation.

Jag kan bekräfta att orgasmen är mer intensiv med fleshlite. Ibland har jag problem med att få min lilla penis ut ur den saken när jag är klar. Även om han bara måste sova ut, orsakar detta friktion på glans, vilket helt enkelt är för intensivt för att vara trevligt. Det gör emellertid inte någon känsla alls, även om jag måste notera att jag använder saken helt utan lock (och med det negativa trycket). Jag har redan skadat mig själv för att trycket var för starkt, gav små lacerations på penis, skadade inte men såg dumt ut. ^^

Om du vill ge den här en bra vän, gör det! Jag har redan provat lite kärleksleksaker och Flesh Light är non plus ultra. Jag kan inte bekräfta eller neka lukten av att stå runt. lägg texturen i varmt vatten före användning och det är mycket lätt att skölja efter användning. Hur som helst, om jag är muckad upp får jag inte det, för efter att ha värmt upp, blir det inte mer modigt.

Några ord om känslan: det inre livet kommer innan du använder det i varmt vatten. Eftersom materialet var väldigt dyrt att utvecklas och det också är varmt när det används, uppstår en mycket intensiv känsla, en Orgamsus kan nås efter bara några minuter.

Kära tjejer, var inte otäcka, men om du börjar från den rena penetrationsåtgärden känner ett Flesh Light ännu bättre än en kvinna. Fleshlights modeller är knoppade, ribbade, bara supereng … det är rätt för alla.

Ändå är onani inte jämförbar med äkta sex med Flesh Light. Flesh Light är bara en orgasmbult, det måste vara härifrån, som inte betalar hyra. Det är bara en (ny) form av onani (där Flesh Light också kan drivas av partnern självklart).

Jag beställde nyligen en fleshlight. Efter att ha fått det sent i förra veckan har jag nu haft tid att prova det ett par gånger och jag trodde att jag skulle lägga upp en guide om bästa modellen och granska.

Jag fick Mini-lotus, Lady Orifice Skin Girl. Jag har också flasklubbeelementen, det fräscha och rena kombinationspaketet och ärmvärmaren.

Känner: Det känns realistiskt, när du får mängden smörj höger (det tar lite att experimentera). Du kan ändra sugmängden genom att skruva i bottenkåpan (stiftet avsedd) som du anser vara lämpligt. Jag fick reda på att bytet fram och tillbaka ger mig en bra stimulans, men din kurs kan vara annorlunda. Jämfört med användandet av din hand, gör kroppsligt ljus dig mår mycket snabbare, såvida du inte verkligen kommer ikapp.

Användning: Jag rekommenderar att du lägger den på textilvärmaren med en hållfasthet i en hel cykel (tar ungefär 6-9 minuter beroende på rumstemperatur), Sedan lägger du i vilken mängd smör som du finner lämplig, sätt sedan in den i värmeväxlaren för nästa kompletta cykel (lämna smörjmedlet innanför). Åh, och se till att du använder det omedelbart efter att cykeln är över, eftersom kroppsljuset svalnar ganska snabbt tills du når hög rumstemperatur och / eller torrluftstemperatur. Sätt i värsta fall helt enkelt tillbaka i den varmare ärmen för nästa cykel. Viktigt: Använd endast vattenbaserade smörjmedel!

Rengöring: Överraskande lätt att rengöra kött lite; ta bara ut det ur höljet och tvätta det med ljummet vatten från båda ändarna – Se till att du håller fingrarna och rör dig lite så att allt går ut. Varje par brickor ska användas med desinfektionsmedel från samma företag. Obs! Enkelheten av tvätt är förmodligen väldigt annorlunda beroende på vilken modell köttbit som används. Viktigt: Använd inte tvål!

Torkning: Detta tar evigt, även om det beror på rumstemperatur och luftfuktighet (jag skulle vilja säga 6-12 timmar). Ju varmare och torrare luften och ju större luftströmmarna, desto snabbare fleshlite torkar. Jag lägger den på ärmen varmare efter tvätt för att göra den torrare snabbare, men även då tar det lång tid.

Övergripande: Om du inte har något om torktiden, köp en; du kommer inte ångra det. Och, om du har extra pengar, få en ärm varmare modell, eftersom det gör både föruppvärmning och eftertorkning mycket enklare. Åh, och jag har bara försökt Mini-lotus, så anser inte mina intryck som direkt tillämpliga på andra modeller (skriv gärna in dina intryck av andra modeller i den här tråden).

Hoppas det hjälper till med människor på staketet!

Topprankade fleshlite konsistensskinn 2018 – Fleshlight

6,9
Grymt bra

2

Bästa realistiska textur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Fungerar som beskrivet, materialet känns väldigt mjukt och gott.Läs hela recensionen
3,3
Tvåan

3

Fleshlight Flight pilot & instruktör recension

Bästa valet för dina pengar, rekommenderar starkt!Läs hela recensionen
8,4
Vår pick
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics