Bästa Fleshlight Texture - Stoya Destroya 2021 thesocialu101.com

Bästa Fleshlight Texture – Stoya Destroya

8,3
Stram vagina

En masturbator av den extra klassen – det här är hur denna Sex-Toy kallas för mannen. Detta ger dig variation i onani och du kan verkligen känna en mycket riktig känsla av sex. Här finns några riktiga replika, precis som med denna Fleshlight-modell. Det finns många fler, men i detta fall har en sann porrskådespelerska blivit imiterade.

Denna artikel kommer nu att avgöra huruvida denna vagina är värd för män eller om utgifterna eller investeringarna är ganska meningslösa. När allt kommer omkring kan du inte skicka denna produkt tillbaka till affären efter att ha använts den en gång, eftersom den just har använts.

Mest Intense

Destroya är en av de mest intensiva texturerna men med stor variation i bredd och tryck är den lämplig för alla män.

Princip för Fleshlight-Girls kroppsöppningar

Fleshlight-serien försöker alltid att återskapa de mest olika kärleksöppningarna till kända porrskådespelerskor. Detta gör att du kan tillfredsställa dig ännu bättre när du tittar på en erotisk film av porrskådespelerskan, till exempel. Vad du gör med denna sexleksak är upp till dig.

För att kunna producera särskilt realistiska replikor av fitta, munnen och anusen togs verkliga intryck och dessa producerades sedan. Vad materialet känns som kommer att diskuteras senare. Varje replika av ett hål har en exklusiv inre kanal. Dock är varje inre kanal endast tillgänglig i samband med matchande fittaöppningen. I vårt exempel finns till exempel Destroya-kanalen endast med fittaöppningen.

Här finns till exempel Lotus- eller Mini-Lotus-kanalen. Vissa modeller har också olika interna kanaler, som Fleshlight Stoya Destroya. Observera dock att Stoys fittaöppning endast är tillgänglig med Destroya inre kanal. Analöppningen är endast tillgänglig med den förbjudna kanalen.

Det finns öppningar av Alexis Texas, Riley Steele, Asa Akira och många fler. Så du kan själv ha ett mycket färgstarkt kärleksliv.

Se Fleshlight Stoya Destroya

Denna produkt, eller dessa produkter, hänvisar till Stoya. En amerikansk porrskådespelerska som föddes den 15 juni 1986 i Wilmington, North Carolina. Hon har jobbat i den erotiska industrin sedan 2007 och är under kontrakt med Digital Playground. Hon är ca 1,69 m lång, väger ca 55 kg, har brunt hår och gröna ögon. Hennes koppstorlek är 32B.

Med Stoya har du en mycket exklusiv inre kanal av fitta (Destroya), som innehåller mycket täta knölstrukturer och har också olika kamrar, så att penis stimuleras annorlunda i varje kammare.

Fleshlight Stoya Destroya – det här ser interiören ut

Så att du kan föreställa dig något bättre, försöker vi nu beskriva inredningen så exakt som möjligt. Som redan beskrivits finns det olika kamrar och kanaler. Analysversionens kanalinmatning är lite smalare, av pussyversionen är den initialt omkring 10 mm smal och ingången är upptagen med små nubbar. Var uppmärksam på de olika interna kanalerna.

Rummet expanderar sedan till ett 18 x 18 mm rum i en sfärisk kammare. Den första kammaren ger redan en mycket bra stimulering av penis, eftersom det finns många långa finnar som blir skarpare mot slutet. Eftersom pimplesna låser sig, så kan man verkligen tala om en extremitet i extremiteten.

Sedan följer en smalare och kortare förträngning följt av en mycket långsträckt huvudkammare. Detta har en diameter av ca 16 mm. Den näst sista delen av Sexleksakerna bildar sedan en smal kammare. Här har du bara en diameter på 7 mm, och hela änden slutar med en sektion som har en liten spårstruktur.

Hur känns det?

Eftersom kanalen alltid ändrar smalhet och bredd samt bobbing har man en mycket varierad, men också en mycket intensiv stimulans. Speciellt vid penetrering har man en mycket intens känsla av täthet på glans. Om detta nu kombineras med en vibrator för penis och du flyttar sedan in och ut, då har du en ständig förändring av stimulering.

Fleshlight själv säger att det här gör en mycket stark orgasm möjlig inom en mycket kort tid. Ibland kan en riktig vagina inte ens komma nära denna unika känsla. Precis som kvinnor använder vibratorer, kan du som en man använda denna sexleksak.

Vad är situationen i praktiken?

I teorin och strukturen låter det här mycket trevligt, men hur är det i praktiken? Slutligen är den inre kanalen upp till 22 cm lång. En genomsnittlig penis i Tyskland är ca 14-16 cm lång. Det tar inte nödvändigtvis dig till den sista kammaren, men det är inte dåligt. Den sista kammaren kan sålunda generera ett vakuum.

Efter orgasm och kön måste du i alla fall rengöra Destroya-kanalen. Annars kan bakterier ackumuleras här, vilket inte är mycket bra för penis.

Rengöringen mellan finnorna och i de mest olika kanalerna är väldigt komplex. Huset kan avlägsnas så att fittan också kan vändas upp och ner så att rengöring är lättare. Torkperioden är inte riktigt bra. Det tar minst 3-5 timmar att torka ordentligt.

Fleshlight Stoya Destroya känns fortfarande bättre än några riktiga kvinnor.

Slutsats

Ingången till Destroya Channel är definitivt en av de bästa. Du får en mycket intensiv stimulering och har olika sugeffekter. Detta leder till en mycket intens orgasm snabbare, eftersom kanalens smalhet alltid varierar.

Rengöring och torkningstid är något irriterande, annars rekommenderas denna produkt starkt. Dessutom är priset på euro också ganska lågt, så att du kan prova det minst en gång.
Slutligen kan det sägas att inköp av en Fleshlight Stoya Destroya är värt om du vill ha lite variation för lite pengar.

FAQ

Kommer produkten att skickas diskret?

Ja, frakten är väldigt neutral. Din brevbärare eller granne kommer därför inte att märka vad du faktiskt har beställt. Leverans är också mycket snabb.

Vad sägs om smörjmedlet?

Produkten levereras med smörjmedel. Du behöver inte mycket smörjmedel och den inre kanalen är ändå lite fuktig ändå. Det betyder att du inte behöver mycket smörjmedel, men det beror alltid på personen och deras preferenser.

Var kan jag köpa kanalerna?

Du kan få dessa direkt från Fleshlight-webbutiken. Det här är också flerspråkigt, så du kan betala i €. Men det finns ingen sådan sak på Amazon. Det finns många orsaker till detta, men det är inte så mycket. För 69,95 € är det definitivt värt det. Det finns emellertid vissa kanaler endast i vissa anslutningar med motsvarande kroppsöppningar.

Mest Intense

Destroya är en av de mest intensiva texturerna men med stor variation i bredd och tryck är den lämplig för alla män.

Användarrecensioner

Detta är den bästa Fleshlight jag har i min samling.
Med den här versionen får jag en orgasm väldigt snabbt.
Jag har också Fleshlight Showermount, så den här hållaren med sugkopp, nämligen
Jag har det två gånger, så jag trycker växelvis i två olika Fleshlights
och den fria handen, bara fantastisk.

Franсis

Efter att ha smekat runt flera Fleshlights i åldrar, fick jag äntligen mig en FL – och jag ångrar inte någonting! 

Vid första anblicken kan priset verka lite högre. Men jag tror att det är värt vartenda öre.

Självklart är den här saken inte jämförbar med en riktig M *** jag, som troligtvis är alla onaniare, men det är – kanske bara av den anledningen – mycket roligt!
Det inre livets material är mjukare än jag hade förväntat mig. Vid den första uppackningen blev jag lite besviken för att jag tänkte: “Hur kan du känna något när det är så” mjuk “?”
Långt från det: Det är bara den rätta mitten av mjuk och hård. Om det var svårare, skulle stimulansen helt enkelt vara toouu extrem – och delen stimulerar verkligen våldsamt. Jag kommer dit inom 2 minuter (om jag är långsam).

De olika strukturerna i det inre livet är faktiskt märkbara – även för mig, och jag är omskuren och därför förmodligen mindre känslig. Oroa dig inte för längden: Min kuk är normal storlek, och jag kan inte komma till kanalens bakre ände heller. Men det spelar ingen roll, för det är dessa “spikar” och olika diametrar som utgör den absolut fantastiska känslan. Du har det roligaste i den främre halvan – och så spelar jag med saken: Låt Sch *** z glida ut nästan helt och sedan sakta tryck in igen …
… definitivt bättre, hornigare och mer effektivt än ett handarbete. 

Det finns inget att klaga på när det gäller kvalitet. Det inre livet – som redan skrivet – känns helt fantastiskt. Och även omslaget är tillverkade av snygg plast (ingen aning om exakt, men inte sådana spröda styro-saker, som splinter direkt under krökt klämma). Det kan falla på plattorna utan att bryta. Det bakre locket stänger lufttätt och skapar ett gott vakuum.
Okej, pärlemorfarfärgen är en smakfråga och camouflerar inte enheten på något sätt. Men jag som Sissy skulle också hitta Pink helt chic, för jag har inte saken på vardagsbordet när Mummy kommer att besöka ändå.

Till “Application”:
För mig känns det coolast när jag använder ultraljudsgel som smörjmedel (t ex den här: Ultraljud Gel 1000 ml ultraljuds gel smörjmedel tysk tillverkning, Sonogel). Det översvämmer inte lika mycket som ett normalt smörjmedel och gör stimuleringen därför intensivare. Det är också smuts billigt, varar för evigt och är vattenbaserat (dvs påverkar inte inredningen). Jag behöver bara nog med att sätta på M *** jag skriver med fingret så långt jag kan komma in – och jag går ut.
… oavsett smörjmedel du använder: Det är viktigt att det är vattenbaserat, så att din älskling inte reagerar allergiskt.
… och därför var försiktig: Om du använder delen med gummi, använd torra kondomer. För det första är känslan med torra gummier bättre ändå (Generellt ett tips från mig !!!), och för det andra smutsas de fuktiga gummierna normalt med silikonolja.
Och silikonolja + gummi *** i = allergi i lustkanalen. 

För rengöring:
Jag finner inte städning svårt. Först sköljer jag insidan med varmt vatten (“graft” utloppet från badkaret till ingången och låt det springa). Sedan tar jag ut insidan, applicera PH-hudneutral handtvål i båda öppningarna och massera tvålen från båda sidor med mitt finger längs hela längden. Skölj tvålen noga (öppna igen på badtunnan), skaka ut vattnet, sätt tillbaka det i locket och låt det torka öppet. För detta sätter jag FL utan de två locken upprätt på något på den, den luften kan dra genom kanalen från botten till toppen.
Jag skulle inte förändra det inre livet, men det är lite för mjuk för det. Jag är orolig att det kan riva ner …

Jag har inte ens pulver’em. Du kan göra det, men du behöver inte. Om du inte smälter det, känns det lite klibbigt – men det är dumt, för att du smörjer det innan du spelar kärlek ändå.
Om du fortfarande vill pulvera din älskling: Precis som det dyra “Magic-Special-Fleshlight” -pulvret. Bara snälla använd inte baby pulver (baby pulver = talk + olja och olja = allergi av din älskade).

Michael

Känner sig väldigt bra, du måste vara mycket reserverad, så att spelet inte slutar för tidigt. Jag använder den i samband med toppmötaren Flesh Heater, då är den verkligen perfekt.

Matt

Jag tycker att det är den bästa Fleshlight av alla en bra känsla. Naturligtvis kan det inte ersätta en riktig men men
när du inte har en flickvän just nu.

Dolk

Detta är den bästa Fleshlight jag har i min samling.
Med den här versionen får jag en orgasm väldigt snabbt.
Jag har också Fleshlight Showermount, så den här hållaren med sugkopp, nämligen
Jag har det två gånger, så jag trycker växelvis i två olika Fleshlights
och den fria handen, bara fantastisk.

Simon Arthofer

Känner sig väldigt bra, du måste vara mycket reserverad, så att spelet inte slutar för tidigt. Jag använder den i samband med toppmötaren Flesh Heater, då är den verkligen perfekt.

Tekniker

Mycket väldigt bra artikel, men name destroya triffts. även om madame stoya aldrig är lika intensiv och smal som sin “överdrivna” destroya produkt, är artikeln kul – tyvärr bara kort. som en erfaren älskare, som varar 30, 45 eller till och med 60 minuter i normalt kön är det svårt att onanera med destroya – det är helt enkelt en tacken för intensiv!

Martin

Allt som beskrivet, mycket trevligt material.
Bra att rengöra och, enligt min mening, lätt att hantera även utan pulver, men utan smörjmedel (vattenbaserad!) Fungerar ingenting :)
Med omfattande tillbehör kan produkten även ställas in, ta en titt på Fleshlight hemsida.
Ersätter också ett blowjob i viss utsträckning, åtminstone i det fall då den bättre hälften inte är skriven på den.
Följaktligen också att integrera väl som en partnertoy.

Axel

Även om leveransen kom från Spanien gick det väldigt snabbt. Jag var väldigt nyfiken på att jag även kunde använda enheten bra för sexuell njutning. Sexuellt mycket aktiv och utan en permanent tillgänglig partner, ville jag göra manuell onani mer varierad. Med en stark erektion och ett litet smörjmedel (rekommenderas på grund av att naturresurserna ensamma ofta inte räcker) kan “det bästa biet” känna sig mycket bekvämt i Fleshlight, eftersom chockrörelser med viss motstånd, som fortfarande kan manipuleras av ändkåpan, kan vara utförs mycket trevligt. Efter orgasmen kan Fleshlight-enheten rengöras mycket enkelt. Detta är en viktig förutsättning för att kunna använda den ofta utan bekymmer. Jag kan verkligen rekommendera enheten.
Uwe
…. svårt att beskriva hur perfekt det här verktyget verkligen är -), hade tidigare läst mycket om det och vågat investeringen. Under förutsättning att man har en livlig fantasi och kan låta motsvarande inre filmer springa, är denna snygga tik ;-) en allvarlig konkurrens om allt jag kunde uppleva hittills, helt från könsdelkänslan ;-), har ganska beroendeframkallande potential, som dock har kvinnornas bonus med något ;-) mer holistisk utbyte och trots rumgezicke ;-)) oförminskad ….

Några mer tekniska detaljer,-

att ta väldigt seriöst, – ingen rengöring med tvål, inte ens med så kallade tvålfria produkter. Skölj egentligen med handvatten efter behov och placera sedan det goda desinfektionsstycket i ett vattenbad som är förberedt med Micropur (silverjoner / utomhus) i ca. 2 timmar. Som smörjmedel använder jag aloe vera gel på grundval av vatten och för regenerering av Holden ;-) ett frodigt kroppspulver. Ha så kul.

Thomas Vogel

En superprodukt är mycket nöjd med den. Lätt att rengöra och torka. Rekommenderas. Versant ägde rum snabbt var inom den angivna tiden.

Nico

Mest Intense

Destroya är en av de mest intensiva texturerna men med stor variation i bredd och tryck är den lämplig för alla män.

Bästa Fleshlight Texture – Stoya Destroya
Intensitet10
Stimulering10
Genomslag8,6
Åtdragning10
Sucction Effect6,8
Realism6,4
Variation7,3
jämnhet4,8
Orgasm Betyg9
Ljud7,4
Användning av smörjmedel10
Städa8,5
Torr tid9,1
Användarbetyg0 röster0
8,3
Stram vagina
Stram vagina
Fleshlight Stoya Destroya är en av de mest intensiva fleshlightsna
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics