Bästa realistiska textur Fleshlight: Pussy Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Bästa realistiska textur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

3,3
Tvåan

Pussyöppningen av Fleshlight-tjejen Tera Patrick, som tidigare kombinerades med den exklusiva “Twista” -strukturen, har en ny inre struktur med “Tease” -kanalen.

Produktionen av “Twista” -strukturen har lyckligtvis inte upphört, men är nu tillgänglig med Tera Patricks rumpaöppning och har döpts till “Twisted”.

Vår pick

Pussyöppningen av Fleshlight Girl Tera Patrick som var tillgänglig med den exklusiva “Twista” -texturen hittills har kombinerats med en ny inre textur med namnet “Tease”.

Vad jobbar Fleshlight Tera Patrick

Den nya “retas” inre kanalen innehåller en flerkammarstruktur bestående av sex kamrar, vardera fyllda med en annan nub eller ribstruktur.

Mycket tätt och liten kammare (20 x 10 mm)Ring med sex små humpar 4 ringar av tre långa stötar

Dessutom finns det även en lotusnod i den tredje kammaren.

Kanaldiametern är mycket oregelbunden, det finns många förträngningar i kammarövergångarna och breda till mycket breda passager i kamrarna.

Så du kan inte klaga på brist på sort på denna kanal.

Som redan nämnts är Tease Channel den nya exklusiva inre strukturen av Fleshlightgirl Tera Patrick och är därför endast tillgänglig i kombination med hennes fittaöppning.

Kanalinmatningen är utformad av en mycket smal och liten kammare (20 x 10 mm), som innehåller en ljus tvärgående ribbstruktur. Efter en extremt smal övergång med sex små finnar följer den andra kammaren, som är väldigt bred vid 30 x 20 mm.

Användarbetyg2 röster80

Det finns sex stora finnar i mitten av kammaren. Detta följs av den mycket smalare tredje kammaren, som är formad som en “timglas” och har en längd av 35 mm.

I den främre delen av denna kammare finns fyra ringar av tre långsträckta knölar (som nästan ser ut som tvärgående ribbor) och i bakdelen en lotusnod. Detta följs av den fjärde kammaren, som är fylld med sex snedställda och mycket långhanterade finnar som sträcker sig långt in i kanalen.

Den femte kammaren är täckt med en tvärgående tvärgående ribbstruktur och den sjätte kammaren med tre stora och sex små knutar bildar änden.

Genomträngningen i den första kammaren skapar en stor känsla av täthet och den nu följande väldigt breda andra kammaren utgör en utmärkt kontrast, för här förminskar känslan av täthet plötsligt och ersätts av en isolerad punktlig stimulering orsakad av de stora finnorna i mitten av kammare.

Då blir det fast igen, för nu följer den tredje kammaren med lotusnoden.

Penetration av lotusnodet är också en behandling på teaskanalen, som liknar den klassiska lotuskanalen, åtföljd av en plötslig förändring från storhet till smalhet.

Med teaskanalen är emellertid effekten ännu mer varierad, eftersom man på grund av kammarens timglasform känner “bredd för smal till bred för att smala till smal till bred” (kammaringång, central smalpunkt, lotusingång, lotus exit, fjärde kammaren).

Denna högfrekventa betande stimulering med förändrade täthetseffekter känns verkligen fantastisk och kan inte upplevas med någon annan Fleshlight-kanal på detta sätt.

Med en normal penislängd (ca 15 cm) landar du äntligen i den fjärde kammaren och tas emot av de långa nubsna, som virvlar mycket glatt runt glans.

Under returrörelsen böjs dessa finnar över och skapar ytterligare stimuleringsstimuli som känns som om finnorna ville “hålla” penis mot glans.

Vidare ackumuleras smörjmedlet vid denna tidpunkt (och även i lotusnoden) mer och är därför särskilt halt och varmt (om smörjmedlet har värmts upp i förväg) och bidrar super till den totala stimuleringen.

Det grundläggande Lotus-konstruktionsbegreppet “smalt på framsidan, lotusnoder, vid baksidan” är givetvis inte helt nytt, trots allt med kanalerna Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie och Mini-Lotus har några framgångsrika vidareutvecklingar redan dykt upp.

Men allt är rätt med stridsstrukturen, eftersom de respektive kamrarna är helt optimalt anordnade i denna kanal.

Lotus-noden är lättillgänglig, den stora andra kammaren framför lotusnodet håller glansen fast i kanalen (och glider inte ut oavsiktligt) trots smärtan i framsidan och den fjärde kammaren är perfekt för “vila” ( så länge man inte rör sig) för att undvika tidig utlösning.

Avkoppling är också nödvändigt från tid till annan, eftersom stimulansintensiteten är överraskande intensiv och du måste ha dig själv och din penis under kontroll om du vill stanna längre än 5 minuter.

Sugeffekten är också utmärkt och följer stimulansen med en mycket trevlig och intensivt märkbar sugförmåga.

Rengöringen av de många strukturerna och kamrarna är lite mer komplex än med andra Fleshlight-kanaler med lägre strukturdensitet och insatsen bör vändas kort under rengöring för att kunna fullständigt avlägsna alla rester.

Torkning tar också en relativt lång tid på grund av de många flaskhalsarna och tar ungefär 4 timmar.

Resultatet

Med stridsstrukturen visar Fleshlight-tillverkaren ILF imponerande hur mycket kunskap som produktdesignerna har samlat på grundval av tidigare strukturella koncept, eftersom denna kanal har skapat en helt ny stimulans värld som aldrig existerat i denna form innan.

Den som trodde att inget nytt skulle kunna hämtas från Lotus Node Structure-konceptet kommer att läras på annat sätt med ströstkanalen.

Den “långt ifrån” uppfattningen har återigen förbättrats avsevärt och den femte kammaren med de långstammade finnorna är ett utmärkt komplement till den emotionella världen. En bra kanal som särskilt uppskattar Fleshlight-proffs (och även lotusvänner).

Vår pick

Pussyöppningen av Fleshlight Girl Tera Patrick som var tillgänglig med den exklusiva “Twista” -texturen hittills har kombinerats med en ny inre textur med namnet “Tease”.

Användarrecensioner

Detta är min första Fleshlight. Jag undrade vad som skulle hända med mig.
När jag packade upp det mycket för mig först var förseglingen på förpackningen redan öppen. Det gjorde mig lite skeptisk.
Men jag kunde inte se några tecken på slitage eller liknande. Tvättade och desinficerade dem först, förstås.
Känner sig mycket bekväm att använda, naturligtvis inte att jämföra med en riktig rumpa. Även om jag är ganska välfylld tror jag att det kan vara lite hårdare.
Men om din flickvän inte är där, är Fleshlight en bra ersättare!
dike löpare
Jag älskar dessa leksaker. För det första är de mycket realistiska, om du badar dem i varmt vatten i förväg, kommer det mycket nära verkligheten. Ingången (förbjuden) är densamma med nästan alla Fleshlight, men ger trevliga timmar. Ge det ett försök!

Glykol

Fungerar som beskrivet, materialet känns väldigt mjukt och gott.

Den enda fångsten i det hela taget är att man måste låta produkten torka ett tag efter användning, så man borde välja torkningsplatsen väl om man vill förhindra att Fleshlight ses av medmänniskor.

Jag är väldigt nöjd med själva produkten, bara torkningen tar lite tid. Men man borde inte förvänta sig att detta är ett slags “riktigt analsex”. Det är bara en mycket intressant och trevlig mastubator.

Trumpet

Tillverkningen är typisk för Fleslight mycket hög kvalitet. Ingången är ganska smal, om det kommer till analsex, kan jag inte säga.
I alla fall kan du och kommer att ha mycket roligt med den här delen, om du inte hoppas att masturbatorn kommer nära äkta sex. Du bör alltid komma ihåg att det betyder onani-hjälp och inte sexbyte.

Max

Till uggla spegel
Riktigt bra delen !
Mycket smal och realistisk.
För alla som vill ha en förändring av takten … skulle vilja ha :) !

Striker

Bara älska denna Fleshlight! Lätt att använda och rena.
Det är viktigt att värma i ett vattenbad före vätning. Ha kul med det

Mihael

Underbart stramt när du grillar ett måste, åtminstone om du bara inte vet var du ska gå med sin korv. ;)

Fries

Vår pick

Pussyöppningen av Fleshlight Girl Tera Patrick som var tillgänglig med den exklusiva “Twista” -texturen hittills har kombinerats med en ny inre textur med namnet “Tease”.

Bästa realistiska textur Fleshlight: Pussy Tera Patrick
Intensitet3,5
Stimulering3,6
Genomslag3,4
Åtdragning2,8
Sucction Effect3,2
Realism3
Variation2,9
jämnhet2,8
Orgasm Betyg3,3
Ljud3
Användning av smörjmedel3,8
Städa3,6
Torr tid3,6
Användarbetyg1 Rösta7,9
3,3
Tvåan
Det är värt pengarna
Fungerar som beskrivet, materialet känns väldigt mjukt och gott.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics