Bedste blowjob maskine - 2018 2021 thesocialu101.com

Bedste blowjob maskine – 2018

De dage, da du gjorde det til dig selv med din hånd, er endelig forbi! Autoblow 2+ masturbator er det perfekte legetøj, som giver dig mulighed for at genskabe fellatio utrolig realistisk uden at plage dig selv!

Top Blowjob Machine Tjek pris Korte fordele
Autoblow 2
(Vores valg)
Kompakt størrelse, er lavet af ærme og maskine
Onyx 2
(Intens)
4 sektioner: selve apparatet, et grebklips, en hætte og en ærme
SayberX
(Runner-Up)
Simulerer køn via sin interne motor, et hudlignende materiale og en ribbing

Alt hvad du skal gøre? Læn dig tilbage og nyd det! På grund af de forskellige udskiftelige case størrelser tilpasses det til dit bedste stykke som en anden hud og ud over det, du kan vælge mellem forskellige kropsåbninger. Blandt mange andre højdepunkter er Autoblow 2+ drevet, hvilket sparer besværet med at købe batterier! I det følgende vil du lære mere om det.

Vores pick

Hvad har to tommelfingre og elsker blowjobs? Du selvfølgelig. Med den nye og forbedrede Autoblow 2+ opdager du hurtigt sexlegetøjet til mænd, der sætter en ny standard i realistiske solo oplevelser.

Vores pick

Onyx 2 Blowjob simulator maskine giver dig tre modes, som du kan vælge imellem, når du går i solo.

Vores pick

High-power, automatisk mandlig masturbator, med motion tracking fjernbetjening, der fungerer over internettet.

Bedste maskine Autoblow 2+

Hvad er en masturbator?

En såkaldt masturbator er en kunstig vagina, mund eller anus åbning, der består af høj kvalitet, kunstigt hudmateriale, som skal gøre det muligt for mænd under onanering at have den mest autentiske sexoplevelse mulig.

De fleste modeller efterligner en vagina åbning og er derfor forsynet med en indre kanal, der tillader indtrængning i onanierne.

Hvad er Autoblow 2+?

Autoblows efterfølgermodel er Autoblow 2+ og kan i grunden beskrives som en onani-maskine eller blowjob-maskine. Det gode stykke særegenhed er, at det er i stand til at massere hele lemmen og garanterer dig en dyb halsføling ud over blowjob.

De udskiftelige ærmer er tilgængelige i tre størrelser, hvilket gør det sjovt for mænd i alle penisstørrelser. Efterfølgermodellen intensiverer stimuleringen af ​​din penis med en strammere mekanisme med en ny tredje række bolde og pampers den til 15 cm længde.

Hvad ser Autoblow 2+ ud?

Autoblow 2+ har en cylinderform i farverne hvid og blå og er fremstillet på siden af ​​åbningen med en udskiftelig muffe af høj kvalitet, kunstigt hudmateriale, hvilket repræsenterer penetrationskanalen til indsættelse af penis.

Mens enhedsrammen svarer til en standardstørrelse, kan ærmerne ændres og tilpasses optimalt til penisens størrelse, hvilket garanterer dig en intensiv blowjob sjov.

Autoblødets hylsterstørrelser:

  • Lille: Penis med en diameter på 2,4 til 3,2 cm (omkreds 7,5-10 cm)
  • Medium: Penis med en diameter på 3,2 til 4,4 cm (omkreds 10-14cm)
  • Stort: ​​Penis med en diameter på 4,4 til 5 cm (omkreds 14-16cm)

Hvordan virker Autoblow 2+?

Legetøjets funktionalitet er barnets leg: Penis trykkes simpelthen ind i masturbatorens åbning ved hjælp af smøremiddel (brug en vandbaseret gel) og tændt.

Mekanismen inde i rammen, som omslutter elastikhuset med tre ringe og bevæger sig op og ned med let tryk, stimulerer penisens fulde længde gennem perlerne.

Ved hjælp af disse indbyggede bevægelige perlekæder, der bevæger sig op og ned over ærmet i legetøjet, bliver blowjob følelsen realistisk imiteret. Det er helt automatiseret, og du behøver ikke at flytte enheden op og ned som andre legetøj.

Hastigheden af ​​bevægelserne eller valget af tre intensitetsniveauer kan meget enkelt bestemmes af dig ved at trykke på en knap, så du selv kan bestemme, hvor hurtigt du vil nå højdepunktet i den magiske blowjob-oplevelse.

Hvordan sammenligner Autoblow 2+ med andre onaniere?

Uden tvivl er Autoblow 2+ det første virkelig realistiske alternativ til de andre sexlegetøj til mænd. Derudover er det ikke kun interessant for skabernes herrer, men kan også bringe stor glæde i det fælles kærlighedsspil.

Hvem er masturbatoren egnet til?

Køn legetøjet kan integreres perfekt i kærlighedsspil med din partner.

Ligesom de kvindelige legetøj, kan masturbatoren bruges i din kærlige rede. Især under sex, kan Autoblow 2+ bruges optimalt, hvis udholdenhed af dine kærester er mindre eller hun vil bare gerne se dig.

Autoblow oplevelser – hvordan viser de sig?

“Overraskende: Jeg var så overrasket, da den kommer tæt på et rigtigt slagjob. så kåt! “- Tiden på Amorana

“Geil: Geiles Følelse, især fordi du bare ikke behøver at gøre noget. “Tilføj kun nok smøremiddel, og det vil bevæge sig selv. – Anonym på Amorana

“Horny: Jeg har endnu ikke haft sådan en kåt. undtagen i ægte. lige over det, og lad gøre indtil slutningen, er følelsen strålende. min er ikke så stor, tænkte først, vil sandsynligvis ikke føle sig meget, så har taget den mindste, er perfekt. Jeg kan kun anbefale. min kone er virkelig jaloux. “Nå, jeg får hende et nyt legetøj. – Nick på Amorana

Blandt mænd er Autoblow 2+ kendt som “den bedste blowjob maskine nogensinde” og efterfølgermodellen giver især mere overvældende og sindssygt blowjobs end sin forgænger.

Hvor ægte virker Autoblow blowjob?

På trods af de fængslende orgasmer, som de andre masturbators giver os, overgår denne blowjob simulator alle andre legetøj. Derudover er du aldrig igen afhængig af din elskede eller din elskede, hvis du vil nyde et perfekt blowjob.

Autoblow 2+ – hvor kan man købe den?

Du finder Autoblow 2+ i Amorana Shop billigt.

Der kan du bestille det uden forsendelsesomkostninger, og det vil blive leveret til dit hjem på den næste arbejdsdag, hvis du bestiller inden kl. 17.00.

Hvilket billigt Autoblow-alternativ er til rådighed?

Alternativt giver den opvarmende masturbator med opvarmningsfunktion (opvarmning op til 40 ° C) og 6 forskellige vibrationer dig de reneste vanvittige gasser. Imidlertid er Warming Masturbator mere egnet til mænd, der kan lide at lave deres eget arbejde. Der er kun en fuldt automatiseret blowjob maskine som Autoblow.

Hvilket smøremiddel kan jeg bruge og som ikke?

Det er vigtigt, at du bruger vandbaseret smøremiddel og en speciel antibakteriel rengøringsmidler til sexlegetøj eller simpelthen en lille sæbe og varmt vand for at sikre, at de elastiske ærmer altid bliver rene.

Vi anbefaler ikke silikonebaserede smøremidler, da de kan angribe Autoblows materiale og ærmet og gøre dem skøre eller revnede.

Hvor højt er Autoblow 2+ blowjob maskine?

Selvfølgelig gør Autoblow støj og virker tydeligt, så snart du tænder det. Blowjob-maskinen virker jo godt. Men bag lukkede døre bør lyden af ​​den lille ven ikke forårsage nogen problemer.

I hvilke størrelser kan jeg købe Autoblow 2+?

Der findes tre forskellige konvolutstørrelser til Autoblow 2+.

  • Lille: Penis med en diameter på 2,4 til 3,2 cm
  • Medium: Penis med en diameter på 3,2 til 4,4 cm
  • Stort: ​​Penis med en diameter på 4,4 til 5 cm

Hvordan kan jeg rengøre legetøjet?

Denne legetøj er meget nem at rengøre efter brug! Fjern straks ærmet fra sagen efter brug og skyll det med lidt varmt vand – færdig! Derudover kan du bruge en antibakteriel legetøjsrens til at sikre, at alt er rent, og du kan bruge Autoblow i lang, lang tid.

Leveres produktet opladet?

Nej, da legetøjet er drevet, behøver det ikke at blive opkrævet før første brug. Du kan starte med det samme med Autoblow 2+.

I hvilken emballage er Autoblow 2+ afsendt?

Som altid sender Amorana din ordre i en diskret boks uden logoer, så ingen vil vide, hvad du har bestilt.

Top Blowjob Machine Tjek pris Korte fordele
Autoblow 2
(Vores valg)
Kompakt størrelse, er lavet af ærme og maskine
Onyx 2
(Intens)
4 sektioner: selve apparatet, et grebklips, en hætte og en ærme
SayberX
(Runner-Up)
Simulerer køn via sin interne motor, et hudlignende materiale og en ribbing

Hvad er leveringstiderne, hvis jeg vil bestille Autoblow 2+?

Hvis du bestiller produktet i Amorana Sex Shop før kl. 17.00, vil det blive afsendt samme dag fra fragtcentret i Glattburg.

Der er ingen forsendelsesomkostninger, og du kan når som helst spore Autoblow-pakken online, da den udelukkende sendes af Swiss Post.

Skal jeg bruge Autoblow med smøremiddel?

For at føle følelserne endnu mere realistiske, bør du helt sikkert bruge Autoblow med noget smøremiddel. Stimuleringen af ​​penis er yderligere intensiveret og blowjob følelsen synes mere autentisk end nogensinde før. Fugtigheden af ​​smøremidlet fordeler vibrationerne og trykket af de bevægelige perlekugler bedre på akslen, så du kan næppe skelne onani fra ægte fellatio.

Kan jeg købe Autoblow 2+ på kontoen?

Selvfølgelig er du det! På amorana.ch kan du nemt betale ved faktura, kreditkort og forudbetaling. Derudover er der ingen ekstra gebyrer for dig.

Hvilke andre produkter kan jeg købe Autoblow 2+ med?

Når du køber onaneren, anbefales det at bestille en flaske vandbaseret smøremiddel (fx Come In from Inverma) samt en antibakteriel Sextoy-rengøringsmiddel, da legetøjshylsteret skal rengøres før og efter brug af hygiejniske grunde.

Hvilke sexlegetøj kan jeg kombinere Autoblow med?

Autoblow 2+ forbinder perfekt med Anal Toys. For eksempel kan du bruge en anal plug eller anal vibrator til at forkæle din prostata, mens Autoblow kærtegner dit bedste stykke. Du kan læne dig tilbage og nyde blowjob følelsen til fulde.

Jeg har ofte for tidlig udløsning. Kan en Autoblow hjælpe?

For tidlig sædafgang er et meget behandlet problem. Masturbatoren gør det muligt for mænd at nå “point of no return” på kortest mulig tid og forsøge ikke at overvinde denne tærskel og forhindre for tidlig udløsning, det vil sige: Det hjælper dig med at træne din udholdenhed. Masturbatoren efterligner oralsex langt mere realistisk end dit “håndværk” nogensinde kunne og forbereder dig til udholdenhed under sex med din partner ved løbende træning. Ikke for ingenting fejres han verden over af mange som den bedste sextoy for mænd.

Så jeg håber at du kan finde alle oplysninger om Autoblow og de forskellige ærmetyper her.

Brugere: gennemgang og tilbagemelding om Autoblow 2

Man stræber efter at erstatte mand overalt med maskiner – seksualitet er ingen undtagelse. Så det er ikke overraskende, at udviklingen af ​​blowjob-maskinen er meget avanceret.

Selv om sexlegetøj til mænd – i modsætning til legetøj til kvinder – stadig er skubbet ind i det beskidte hjørne. Den, der bruger sådanne hjælpemidler, har det klæbende billede af et seksuelt svigt, som kun gør en gummi dukke søvn med ham.

Ægte dukker, pornostjerne vaginer

En af grundene til det beskidte billede er anatomi. Kunne en perfekt formet dildo endda placeres som dekoration i et opholdsstue: Det bør tiltrække mindre opmærksomhed, når den bliver besøgt end en sprød gummivagina på hylden. Eller for at sætte det i en noget, undskyld, suget metafor: nøglerne kopieres, nøglehuller er ikke.

Teknologien til mænds legetøj gør enorme fremskridt. Gummi dukker hedder nu rigtige dukker og har en skræmmende lighed med ægte kvinder i stedet for en luftmadras.

Lommens vaginer, eller fleshlights, er sandt til at skalere reproduktioner af pornostjernernes primære seksuelle organer.

Og lige når Rolls Royce er sucker: Autoblow 2, mands typiske onani håndbevægelse, Autoblow, så producentens fyldte løfte, gør det i sig selv.

Jeg nægtede at acceptere en ordre fra 20-minuts chefredaktør for at teste maskinen til en testrapport. Men jeg fandt en ung mand, som gik ind for at teste maskinen – under forudsætning af at han var sikret absolut anonymitet. I interviewet taler han om sine oplevelser.

Hvad tænkte du, da du pakket det ud?

Du godeste. Hvilken enorm maskine. Autoblow ligner en blanding af brødrister med internetadgang og en støvsuger. Men som en tech-savvy fyr var jeg interesseret i hvordan denne ting virker. Og?

De er to forår ringe med perler. De flyttes op og ned af en elektrisk motor til at simulere en sådan mund. Hastigheden er uendeligt variabel med et lille hjul på undersiden af ​​enheden.

Har du læst manualen?

Ja, advarslerne forundrede mig, fordi de advarede mig om kønsskader.

Faktisk siger det: “Manglen på en indsat slange kan føre til alvorlige skader. “Brug vandbaserede smøremidler til at indsætte din penis i røret. (Sic!)

Skræmmende. Men du holdt op.

Jeg ville være en seriøs tester indtil den bitre ende. Og jeg gjorde alt rigtigt, så min penis er fint, tak for at spørge. Da jeg ikke bor alene, måtte jeg låse mig selv i lokalet for at kunne nyde samvær med enheden i fred.

Jeg må spørge: Har du tændt lys? Romantisk musik spillet?

Jeg lod faktisk musik køre. Den fyr med den forfærdelige dub-step-musik, Skrillex, fandt jeg ham passende. Og han druknede lyden af ​​autobloden.

Var der forspil?

Du kunne sige det. Jeg satte på en kondom, fordi jeg ikke stolede på lugten af ​​den Kina gummi på enheden. Det lugter som gammel olie eller noget. Meget, meget mærkeligt. Og jeg ønskede ikke, at min hud skulle komme i kontakt med den. Derefter tømte jeg glidende creme ind i slangen, som jeg følte mig fit og sætte denne støvsuger over mig.

Støvsuger?

Du skruer den op fuld, det gør en smule støj. Han mindede mig om en symaskine. Og så bemærkede jeg også, at du har brug for meget mere smøremiddel. Jeg følte en liter tom.

Var du i stand til at slappe af bagefter?

Nej ikke rigtigt. Målet med en sådan maskine ville faktisk ikke være nødt til at koncentrere sig. Men jeg lavede bare musikken højere, så lyden ville ikke forstyrre mig og mine roommates mere.

Det vigtigste spørgsmål: Hvordan føles det?

Det er ligegyldigt. Jeg kan ikke tænke på et bedre ord. Det starter med temperaturen: Det er bare ikke sandt. Når jeg tilfredsstiller mig selv – hvilket er den mindst overraskende form for sex, da jeg som skuespiller ved, hvad jeg kan forvente – har jeg i hvert fald en varm hånd, som er tættest på ægte sex.

Taler om overraskelse: Der er ingen uventet bevægelse fra denne enhed, den bevæger sig kun i en retning – frem og tilbage. Så det ændrer ikke trykket eller retningen. Jeg kan forestille mig, at et hul i en vandmelon ville have en lignende virkning.

Men du nåede orgasme?

Ja, men det tog lang tid. Jeg var alt for travlt med maskinen til at holde styr på tiden. Men det var omkring 20 minutter. En følte evighed. Men jeg nåede aldrig det højeste niveau – på grund af støjen, som distraherer for meget – og jeg havde en fornemmelse af, at jeg havde en håndvægt i min hånd.

Nogen skal holde det for dig. Brug af denne enhed med en partner ville være som at gå til frisøren med et skaldet hoved.

Er der i det mindste noget positivt at rapportere?

Ikke for mig. Det har intet at gøre med et blowjob – ikke engang en dårlig. Den eneste fordel jeg kan tage fra denne enhed Det har ingen tænder.

Hvordan ville du forbedre enheden?

Mere pres, sugning, varme, tilfældige bevægelser – og hvis maskinen ville ryge en cigaret med mig bagefter og betale mig komplimenter, ville jeg endda give det kælenavne.

Din konklusion?

Det bedste bevis på, at det var en engangs ting for mig, er, at jeg ikke engang spørger, om jeg kan holde testenheden.

Top Blowjob Machine Tjek pris Korte fordele
Autoblow 2
(Vores valg)
Kompakt størrelse, er lavet af ærme og maskine
Onyx 2
(Intens)
4 sektioner: selve apparatet, et grebklips, en hætte og en ærme
SayberX
(Runner-Up)
Simulerer køn via sin interne motor, et hudlignende materiale og en ribbing

Er det et alternativ til en person, der ikke har en kæreste?

Da det ikke har noget at gøre med et rigtigt slagjob, kan jeg kun gætte: Hold dig til din hånd. Eller udtrykket frit tolket: skomager, nå ind i din lyske.

Vores tester var bittert skuffet over Autoblow 2, i modsætning til de fleste kunder i Amorana.ch, der beskriver deres erfaringer med enheden på hjemmesiden.

En Kevin er meget begejstret: “Great. Damer, du har reel konkurrence her! Jeg troede aldrig, at der ville være noget som dette for mænd. “

Andre er også meget tilfredse, men de fleste kritiserer lydstyrken.

Lukas Speiser fra Amorana siger: “De fleste af vores kunder er meget tilfredse med ham, men ikke alle føler det samme. Autoblow er det bedst sælgende legetøj til mænd, efterfulgt af Fleshlights. “Jeg vil ikke fortælle dig de præcise tal. “Lige så meget: Vi får det leveret på paller fra producenten.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics