Bedste realistiske tekstur Fleshlight: Fisse Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Bedste realistiske tekstur Fleshlight: Fisse Tera Patrick

3.3
Runner-Up

Pussy åbningen af ​​Fleshlight pige Tera Patrick, som tidligere var kombineret med den eksklusive “Twista” -struktur, har en ny indre struktur med “Tease” -kanalen.

Produktionen af ​​”Twista” -strukturen har heldigvis ikke været afbrudt, men er nu tilgængelig med Tera Patrick’s buttåbning og er omdøbt til “Twisted”.

Vores pick

Pussy åbningen af ​​Fleshlight Girl Tera Patrick, som var tilgængelig med den eksklusive “Twista” tekstur hidtil, er blevet kombineret med en ny indre tekstur kaldet “Tease”.

Hvad arbejder Fleshlight Tera Patrick

Den nye “tease” indre kanal indeholder en flerkammerstruktur bestående af seks kamre, hver fyldt med en anden nub eller ribstruktur.

Meget stramt og lille kammer (20 x 10 mm)Ring af seks små humle 4 ringe af tre longish bumps

Derudover er der endda en lotusknude i det tredje kammer.

Kanaldiameteren er meget uregelmæssig, der er mange indsnævringer i kammerovergangene og brede til meget brede passager i kamrene.

Så du kan ikke klage over manglen på sort på denne kanal.

Som allerede nævnt er Tease Channel den nye eksklusive indre struktur af Fleshlightgirl Tera Patrick og er derfor kun tilgængelig i kombination med hendes fisseåbning.

Kanalindgangen er dannet af et meget smalt og lille kammer (20 x 10 mm), som indeholder en lys tværgående ribbestruktur. Efter en ekstremt snæver overgang med seks små bumser følger det andet kammer, som er meget bredt ved 30 x 20 mm.

Brugerbedømmelse2 Stemmer80

Der er seks store bumser i midten af ​​kammeret. Dette efterfølges af det meget snævrere tredje kammer, som er formet som en “timeglas” og har en længde på 35 mm.

I den forreste del af dette kammer er der fire ringe af tre aflange nubs hver (som næsten ligner tværgående ribber) og i den bageste del en lotusknude. Dette efterfølges af det fjerde kammer, som er fyldt med seks skrå og meget lange håndterede bumser, der strækker sig langt ind i kanalen.

Det femte kammer er dækket med en tværformet tværgående ribbestruktur, og det sjette kammer med tre store og seks små knuder udgør slutningen.

Indtrækningen i det første kammer skaber en stor følelse af tæthed, og det nu følgende meget brede andet kammer danner en fremragende kontrast, for her er følelsen af ​​stramhed pludselig faldende og erstattet af en isoleret punktlig stimulation forårsaget af de store bumser i midten af kammer.

Så bliver det stramt igen, for nu følger det tredje kammer med lotusknuden.

Penetration af lotusnoden er også en behandler på teaskanalen, ligner den klassiske lotuskanal, ledsaget af en pludselig ændring fra storhed til nærhed.

Med Tease-kanalen er effekten endnu mere varieret, fordi man på grund af timeglasformen af ​​kammeret føler “bredden for smal til bred for at indsnævre til smal til bred” (kammer indgang, central smal punkt, lotus indgang, lotus exit, fjerde kammer).

Denne højfrekvente grazingstimulering med skiftende tæthedseffekter føles virkelig fantastisk og kan ikke opleves med nogen anden Fleshlight kanal på denne måde.

Med en normal penislængde (ca. 15 cm) lander du endelig i det fjerde kammer og modtages af de lange stubber, der virker meget behageligt omkring glans.

Under tilbagesendelsesbevægelsen bøjes disse bumser over og skaber yderligere stimuleringsstimuli, der føles som om bumserne ønskede at “holde” penis til glans.

Desuden ophobes smøremidlet på dette tidspunkt (og også i lotusknuden) mere og er derfor særligt glat og varmt (hvis smøremidlet er blevet opvarmet på forhånd) og bidrager super til den samlede stimulering.

Det grundlæggende Lotus-konceptkoncept “smalt på forsiden, lotusnoder, bredt på bagsiden” er selvfølgelig ikke helt nyt. Med kanalerne Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie og Mini-Lotus er der allerede sket nogle succesrige videreudviklinger..

Men alt er helt korrekt med stridstrukturen, fordi de respektive kamre er indrettet optimalt i denne kanal.

Lotus-noden er let tilgængelig, det store andet kammer foran lotusknude holder glansen fast i kanalen (og glider ikke utilsigtet) på trods af den nærhed i frontområdet og det fjerde kammer er perfekt til “hvile” ( så længe man ikke bevæger sig) for at undgå tidlig ejakulation.

Afslappende er også nødvendigt fra tid til anden, fordi stimuleringsintensiteten er overraskende intens, og du skal have dig selv og din penis under kontrol, hvis du vil blive længere end 5 minutter.

Sugeffekten er også fremragende og ledsager stimuleringen med en meget behagelig og intenst mærkbar sugende fornemmelse.

Rengøringen af ​​de mange strukturer og kamre er lidt mere kompleks end med andre Fleshlight kanaler med lavere struktur tæthed, og indsatsen bør omdannes kort under rengøring for at kunne fjerne alle rester helt.

Tørring tager også relativt lang tid på grund af de mange flaskehalse og tager ca. 4 timer.

facit

Med stridstrukturen viser Fleshlight-producenten ILF imponerende, hvor meget knowhow produktdesignerne i mellemtiden har samlet på grundlag af de tidligere strukturelle begreber, fordi denne kanal har skabt en helt ny verden af ​​stimulering, der aldrig har eksisteret i denne form før.

Enhver, som troede, at intet nyt kunne opnås fra Lotus Node Structural-konceptet, vil blive undervist ellers med stridskanalen.

Den “langt til lukkede” opfattelse er igen blevet væsentligt forbedret, og det femte kammer med de lange stemmed acne er et glimrende supplement til den følelsesmæssige verden. En stor kanal, der især beundrer Fleshlight-fagfolk (og også lotuselskere).

Vores pick

Pussy åbningen af ​​Fleshlight Girl Tera Patrick, som var tilgængelig med den eksklusive “Twista” tekstur hidtil, er blevet kombineret med en ny indre tekstur kaldet “Tease”.

Brugeranmeldelser

Dette er min første Fleshlight. Jeg spekulerede på, hvad der ville ske for mig.
Da jeg først udpakede det meget, var pakningen på emballagen allerede åben. Det gjorde mig lidt skeptisk.
Men jeg kunne ikke se tegn på slid eller lignende. Vasket og desinficeret dem først, selvfølgelig.
Føler sig meget behagelig at bruge, selvfølgelig ikke at sammenligne med en rigtig rumpe. Selv om jeg er ganske godt lager, tror jeg det kan være lidt strammere.
Men hvis din kæreste ikke er der, er Fleshlight en god erstatning!
dike løbere
Jeg elsker disse legetøj. For det første er de meget realistiske, hvis du bader dem i varmt vand på forhånd, kommer det meget tæt på virkeligheden. Indgangen (forbudt) er den samme med næsten alle Fleshlight, men sørger for hyggelige timer. Prøv det!

glycol

Fungerer som beskrevet, materialet føles virkelig blødt og godt.

Den eneste fangst på det hele er, at man skal lade produktet tørre et stykke tid efter brug, så man bør vælge tørringsstedet godt, hvis man ønsker at forhindre, at Fleshlight ses af medmennesker.

Jeg er meget tilfreds med selve produktet, kun tørringen tager lidt tid. Men man bør ikke forvente, at dette er en slags “ægte anal sex”. Det er bare en meget interessant og behagelig mastubator.

Trompet

Fabrikken er typisk for Fleslight meget høj kvalitet. Indgangen er ret smal, hvis det kommer til anal sex, kan jeg ikke sige.
Under alle omstændigheder kan og vil du have meget sjov med denne del, hvis du ikke håber at onaneren kommer tæt på ægte sex. Du bør altid huske på, at det betyder onani-støtte og ikke sex-substitution.

Max

Til uglespejl
Virkelig stor del !
Meget smal og realistisk.
For alle, der ønsker en ændring af tempo … vil gerne have :) !

Striker

Bare elsk denne Fleshlight! Let at betjene og rengøre.
Det er vigtigt at opvarme i et vandbad før fugtning. Hav det sjovt med det

Mihael

Vidunderligt stramt, når du griller et must, i det mindste hvis du bare ikke ved, hvor du skal hen med sin pølse. ;)

fries

Vores pick

Pussy åbningen af ​​Fleshlight Girl Tera Patrick, som var tilgængelig med den eksklusive “Twista” tekstur hidtil, er blevet kombineret med en ny indre tekstur kaldet “Tease”.

Bedste realistiske tekstur Fleshlight: Fisse Tera Patrick
Intensitet3.5
Stimulation3.6
Trænge ind3.4
Stramhed2.8
Sucction Effect3.2
Realisme3
Variation2.9
glathed2.8
Orgasm Rating3.3
Støj3
Lube Brug3.8
Ryd op3.6
Tørretid3.6
Brugerbedømmelse1 Stemme7.9
3.3
Runner-Up
Det er værd at penge
Fungerer som beskrevet, materialet føles virkelig blødt og godt.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics