Αναθεώρηση Best 4 Φιλικό Φιλικό Παιχνίδι Fleshjack - Πώς να φτιάξετε ένα Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Αναθεώρηση Best 4 Φιλικό Φιλικό Παιχνίδι Fleshjack – Πώς να φτιάξετε ένα Fleshlight

Η σύντομη ανασκόπηση για τους γνώστες των ανδρικών σεξ παιχνιδιών. Top-4 Fleshjack εξαιρετικά μοντέλα: από το διαφανές στοιχείο στο κάτω μέρος έως το στοματικό διασκεδαστικό χαρακτηριστικό Turbo.

Κορυφαία μασάζ προστάτη Ελέγξτε την τρέχουσα τιμή Σύντομα οφέλη
Fleshjack Ice
(Η επιλογή μας)
Άνετο σχήμα σωλήνα
Fleshjack Allen King
(Η επιλογή μας)
Ρεαλιστικό αντίγραφο του πρωταγωνιστή των ενηλίκων ταινιών
Fleshjack Quickshot
(Η επιλογή μας)
Φορητό και δυσδιάκριτο
Fleshjack Turbo Ανάφλεξη
(Η επιλογή μας)
Κανάλι με μοναδική υφή

Η αναθεώρηση του οδηγού Fleshjack: ποιος αυνανισμός είναι ο καλύτερος?

Τα παιχνίδια sex Fleshjack κατασκευάζονται στις ΗΠΑ ως μέρος μιας σειράς Fleshlight. Η σημαντική διαφορά των θησαυρών Fleshjack σε σχέση με όλα τα άλλα αυτά χρήσιμα και αστεία πράγματα Fleshlight είναι ότι τα αντικείμενα Fleshjack παράγονται για γκέι. Ή για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν τα αρσενικά έργα.

Η επιλογή μας

Παρακολουθήστε την εσωτερική δράση με την πιο ελκυστική συσκευή αυτοσυγκέντρωσης του FleshJack και μόνο με διαφανές μοντέλο, τον πάγο FleshJack. Με την αυξημένη οπτική διέγερση, η εμπειρία σας στο Ice Jack του ανδρεικέλου παιξίματος θα σας εκτοξεύσει.

Η επιλογή μας

Μικρή, συμπαγής και έτοιμη για χρήση και κατάχρηση! Το Fleshjack του Allen King διαθέτει ένα σφιχτό άνοιγμα με στροβιλισμό κόμβων, ακολουθούμενη από έντονες κορυφογραμμές και μια σειρά από μοτίβα που διπλώνουν και προσκρούουν που σας προσκαλούν να πάρετε την αγάπη σας για αυνανισμό στο επόμενο επίπεδο.

Η επιλογή μας

Το FleshJack Quickshot είναι μια νέα επιλογή για τα αυθεντικά FleshJack αρσενικά παιχνίδια αυτο-ευχαρίστησης. Το Quickshot μπορεί να είναι συμπαγές, αλλά πακέτο μια μεγάλη γροθιά. Το προϊόν διαθέτει ένα ανεμπόδιστο σημείο εξόδου και αυξάνει τη διέγερση τόσο για το στοματικό παιχνίδι των ζευγαριών όσο και για τον αυνανισμό. Το μέγεθος και η σφιχτή λαβή του καθιστούν το Quickshot τέλειο για έναν γρήγορο γύρο παιχνιδιού σόλο.

Η επιλογή μας

Το Fleshlight Turbo σας προσφέρει την πιο ρεαλιστική και ικανοποιητική εναλλακτική λύση στο στοματικό σεξ. Μοναδικά σχεδιασμένο με τρία σημεία της αρχικής τοποθέτησης, το Turbo παρέχει τις αισθήσεις που προκαλούν το μυαλό συνώνυμες με τη λήψη μιας αστραπιαίας εργασίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τα περισσότερα από τα μοντέλα Fleshlight υπενθυμίζουν τους κανονικούς φακούς σε σχήμα και οι Fleshjacks δεν διαφέρουν από αυτή την άποψη.

Το τυπικό αντικείμενο αποτελείται από ένα μαλακό και ελαστικό μανίκι (μια μονάδα όπου το πέος σας κινείται), ένα σημείο εισόδου (μπορεί να μοιάζει με κόλπο, τρύπα, άνδρες ή γυναίκες, ή μπορεί να έχει σχετικά αφηρημένο σχέδιο) και μια θήκη με ένα ή δύο προστατευτικά καπάκια.

Έτσι, τι είναι ενδιαφέρον στο τυπικό προϊόν Fleshjack?

Εξαρτάται, σε μικρό βαθμό, από την προσωπική σας επιλογή.

Όλα είναι όμορφα, άνετα, συμβατά με διαφορετικά συνημμέναΥπάρχουν ροζ γυμνά, διαφανή, παγωμένα μοντέλα Το Orifices μιμείται αληθινά φυσικά ανθρώπινα ανοίγματα

Το πιο συναρπαστικό πράγμα είναι μέσα: υπάρχουν κάμερες που καλύπτονται από διαφοροποιημένες υφές που παρέχουν εξαιρετικά φυσιολατρικές αισθήσεις.

Διασκεδάζετε με το «μέρος εργασίας» του ανθρώπου, όχι με ένα βρώμικο αξεσουάρ αγάπης που σπάει μετά από μία ή δύο δοκιμές.

Αυτό οφείλουμε σε ένα υπέροχο υλικό που ονομάζεται Super Skin. Οι κατασκευαστές της Fleshlight το χρησιμοποιούν για την παραγωγή μανικιών.

Εδώ περιγράψαμε τέσσερα στοιχεία Fleshjack. Είναι ασυνήθιστα, έντονα χρήσιμα και όμορφα όμορφα. Και είναι τα καλύτερα πωλούμενα αρσενικά παιχνίδια σεξ. Λοιπόν, δεν μπορούν να μείνουν μακριά από τα ραντάρ gay dick, πράγματι.

TOP 4 Fleshjack – Επανεξέταση

Fleshjack Ice – Για τους ομοφυλόφιλους παρατηρητές αγάπης

Αυτό το διαφανές παιχνίδι Fleshjack από χάλυβα-πάγο έχει σχεδιαστεί για την απόλαυση αγάπης και εργασίας. Οι κατασκευαστές του Fleshjack γνωρίζουν ότι πολλοί άντρες θέλουν να δουν τα πέη τους κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους και έχουν δημιουργήσει αυτό το μοντέλο.

Το λευκό διαφανές μανίκι Super Skin και η γυαλιστερή θήκη επιτρέπουν τη διπλή απόλαυση.

Και η επιφάνεια του μανικιού είναι καταπληκτική σε αυτή την περίπτωση. Πίσω από την ελκυστική είσοδο στην άκρη, εσείς (ή το κύριο όργανο σας, για να είμαστε ακριβείς) θα βρείτε αρκετές κάμερες ανακούφισης με σχισμές και κοπές ραβδώσεις.

Πολλά σημεία, σβώλοι, σημεία επεκτάσεως και στενεύσεως είναι επιπλέον αυτών.

Με την ευκαιρία, μπορείτε να αλλάξετε αποτελεσματικά τα συναισθήματά σας ρυθμίζοντας το επίπεδο εξόδου αέρα: υπάρχει ένα ειδικό καπάκι. Ακόμα, δεν σας αρκεί; Κοιτάξτε πόσο μεγάλο είναι ο κόκορας σας σε αυτή τη φρέσκια σαφή συσκευή! Το συνολικό μήκος είναι 9,75 ίντσες, το μήκος αγάπης είναι 8,5 ίντσες.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή πληγή πληγείσας
 • Άνετο σχήμα σωλήνα
 • Εύκολο στον καθαρισμό (το σκούπισμα και άλλα επιθετικά καθαριστικά δεν συνιστώνται για το υλικό Super Skin)

Μειονεκτήματα

 • Χρειάζεται να θερμαίνεται πριν από τη χρήση (χωρίς αυτό, δεν θα έχετε τα αληθινά συναισθήματα)
 • Διαφανές χρώμα πάγου (αποκτηθείσα γεύση)

15_boys_ahead: “Ένα δροσερό, πολύ δροσερό, το πιο δροσερό μοντέλο Fleshjack! Το δοκίμασα με τον κούνια μου. Είμαστε και οι δύο σαν αυτά τα πράγματα. Το πάτωμα πάγου είναι υπέροχο. Ποτέ δεν έχω φανταστεί ότι θα μπορούσα να δούμε το κουμπί χαράς μου δουλεύοντας δίνοντας ευχαρίστηση στον αρραβώνα μου την ίδια στιγμή. Το λίπος που συμπεριλήφθηκε ήταν αρκετό και δεν είχε στεγνώσει πριν από την εποχή μας. Δεν βρήκα μειονεκτήματα, αν και είμαι επιλεκτικός. Και η αδερφή μου, πάρα πολύ. “

Fleshjack Allen King – Για τους γνώστες του ηθοποιού Star Adult

Ο Allen King είναι ο ηθοποιός της ταινίας για ενήλικες που γεννήθηκε το 1990. Το έξυπνο και όμορφο αγόρι ήθελε να γίνει ένα αστέρι ενηλίκων όταν ήταν ακόμα έφηβος. Στη συνέχεια, όταν ήταν 24 ετών, διέδωσε σε αυτό.

Όχι, δεν υπάρχουν μαύρα μαλλιά και μάτια και σκούρο δέρμα ελιάς.

Αυτός ο ζωηρός βλέμματος έχει ελαφριά και απαλή εμφάνιση, αλλά ποια είναι η ελαφρότητα στα χείλη του, στο σώμα του και σε άλλα κότσια; Θα θέλατε σίγουρα να πάρετε μια γεύση. Και αυτό το μοντέλο Fleshjack στο χέρι (και στο χέρι σας) είναι αυτό που είναι απαραίτητο.

Ρίξτε μια ματιά σ ‘αυτή τη μακρόστενη κοιλότητα πρόσληψης: χυτεύεται από τον ίδιο τον Άλεν. Με κάθε τρόπο, τα εσωτερικά σπυράκια, τα άκρα και τα κύματα δεν θα σας αφήσουν τον εαυτό σας και το πουλί σας να αισθάνεστε βαρετά.

Το συνολικό μήκος είναι 9,75 ίντσες, το μήκος αγάπης είναι 8,5 ίντσες.

Πλεονεκτήματα

 • Ρεαλιστικό αντίγραφο του πρωταγωνιστή των ενηλίκων ταινιών (Majestic inner texture)
 • Κάμερα μακράς εισόδου
 • Άνετο σχήμα σωλήνα
 • Εύκολο στον καθαρισμό (το σκούπισμα και άλλα επιθετικά καθαριστικά δεν συνιστώνται για το υλικό Super Skin)
 • Συμπεριλαμβανόμενη θήκη Fleshjack σε μπλε χρώμα

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να θερμαίνεται πριν από τη χρήση
 • Μόνο ροζ γυμνό χρώμα

Andy CeeSs: «Είμαι αυτός που τον αγαπάει. Ο άνθρωπος, δεν φοβάμαι να το πω, πού είμαστε, τελικά; Είδα αυτό το στοιχείο Fleshlight και ήμουν πρόθυμος να το αγγίξω και να έρθω σε αυτό. Λοιπόν, εξακολουθώ να το βλέπω να παρακολουθούν τα βίντεο του Βασιλιά. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο γλυκός μου Tushie King, και είμαι πραγματικά μαζί του, κάθε φορά. Και ευχαριστώ το Fleshjack για την απροσδόκητη απόλαυση που μου έδωσε ».

Jake173-m5: “Ήθελα να δοκιμάσω μερικά googaws από αυτή τη σειρά Fleshjack Boys και επέλεξα αυτό. Για τον απλό λόγο που μου άρεσε αυτό το ισπανικό dude fidge. Η καταχώρηση φάνηκε τόσο φιλόξενη. Έτσι το διέταξα και έδωσε το καλύτερο εργαλείο αυτο-ικανοποίησης ποτέ. Λοιπόν, αν έχεις φρενίτιδα. Η πόρτα είναι ΠΟΛΥ σφιχτή, η αίθουσα είναι συναρπαστική, και το σαλόνι είναι υπερρεαλιστική, καθώς και άλλα δωμάτια. “

Κορυφαία μασάζ προστάτη Ελέγξτε την τρέχουσα τιμή Σύντομα οφέλη
Fleshjack Ice
(Η επιλογή μας)
Άνετο σχήμα σωλήνα
Fleshjack Allen King
(Η επιλογή μας)
Ρεαλιστικό αντίγραφο του πρωταγωνιστή των ενηλίκων ταινιών
Fleshjack Quickshot
(Η επιλογή μας)
Φορητό και δυσδιάκριτο
Fleshjack Turbo Ανάφλεξη
(Η επιλογή μας)
Κανάλι με μοναδική υφή

Fleshjack Quickshot – Για όσους θέλουν να διατηρούν οικεία μυστικά

Αυτό το προϊόν Fleshjack είναι ένα μικρό και χαριτωμένο μοντέλο, το οποίο διαθέτει διαύλου, μοναδικές υφές και το ωραίο σχεδιασμό του πάγου. Θέλετε να διασκεδάσετε γρήγορα; Αυτό το είδος “vintage” γίνεται για αυτό, όπως μας λέει το όνομα.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που να υπενθυμίζουν τα κομμάτια της κυρίας: η απόδοση είναι απλή (κυριολεκτικά, huh) και βάναυση.

Αλλά αυτή είναι η πραγματική ένδειξη. Κανείς δεν θα ξέρει ποιο είναι το πράγμα, ακόμα και αφού το δει. Και το μόνο που απαιτείται είναι: η σφιχτή αλλά καλά τεντωμένη τρύπα εισόδου, η ενθουσιώδης, ελαστική και υποαλλεργική εσωτερική επιφάνεια, η ευκαιρία να παρατηρήσετε τον κόκορα σας δουλεύοντας σκληρά αλλά για λίγο.

Μπορείτε να παίζετε σόλο, να κρατάτε μασάζ και να κάνετε απεργίες μπροστά από τον σύντροφό σας ή να διεγείρετε τις στοματικές διασκέψεις: ο σύντροφος μπορεί να κρατήσει το διαφανές κουτί Fleshjack στο στόμα του χωρίς καμία επιπλοκή. Θα πάρετε πάντα τέσσερα από αυτά. Και οι δύο σας. Το συνολικό μήκος είναι 4,4 ίντσες, το μήκος αγάπης είναι 3,5 ίντσες.

Πλεονεκτήματα

 • Ανοιχτό μοντέλο τύπου μανίκι (η έξοδος είναι χωρίς εμπόδια αλλά ανακούφιση)
 • Φορητό και διακριτικό (διαφανές = μη χρωματισμένο)
 • Πλαστική θήκη σχεδιασμένη ως κοινό σωλήνα
 • Ένα κάλυμμα προστασίας από τη σκόνη για κάθε άκρο
 • Εύκολο στον καθαρισμό (το σκούπισμα και άλλα επιθετικά καθαριστικά δεν συνιστώνται για το υλικό Super Skin)
 • Μεγάλη τιμή προϋπολογισμού

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να θερμαίνεται πριν από τη χρήση
 • Μόνο μη χρωματιστό
 • Αρκετά μικρού μεγέθους (αποκτηθείσα γεύση)

Tim Roth IV: “Ξέρω ότι ποτέ δεν τολμούσα να το κάνω με έναν άλλο άνθρωπο. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω, και επέλεξα ένα στοιχείο από την ποικιλία Fleshjack. Οι περισσότεροι από τους αυνανιστές μου έμοιαζαν να φλερτάρουν. Αυτό ήταν ανεπιτήδευτο, εύκολο να αποκρύψει και φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Ωραία επιλογή για να χτυπάτε εκκινητές. Αυτό είναι αλήθεια, στην περίπτωσή μου.

Το κρατώ μαζί μου όταν ταξιδεύω, έστω και μια φορά στο κολέγιο. Κανείς δεν ξέρει, αλλά έλαβα την ευχαρίστηση με μια αξέχαστη βιασύνη αδρεναλίνης. Λοιπόν, είμαι ευγνώμων. Το περίεργο gizmo έχει κάνει τη ζωή μου πιο πλούσια, συναισθηματικά και συναισθηματικά. “

Bobby B .: “Ωραία για να βγεις τα βράχια σου όταν δεν έχεις χρόνο. Και είναι αρκετά φτηνό, αλλά έχω επιβεβαιώσει την ποιότητα. Εκτός από την ξήρανση του λίπους πολύ γρήγορα, αλλά συνήθως χρησιμοποιώ το δικό μου. Οι τύποι του Fleshjack είναι οι πιό δροσεροί τύποι. “

Fleshjack Turbo Ανάφλεξη – Για προφήτες σεξουαλικού προσανατολισμού

Αυτό το στοιχείο δεν σχετίζεται τυπικά με τη σειρά Fleshjack, αλλά όσοι αγαπούν τον αληθινό χρόνο παιχνιδιού συχνά ενδιαφέρονται να μάθουν για το μοντέλο. Αυτό το Turbo σχεδιάστηκε αφηρημένα: καμία αναφορά στα μέρη της γυναίκας ή του άνδρα. Αλλά όταν το χρησιμοποιείτε, καταλαβαίνετε ότι είστε εντάξει χωρίς αυτά τα μπαγκατέλες.

Η πρώτη κάμερα μιμείται το στόμα με τη φουσκωτή γλώσσα. η δεύτερη κάμερα είναι το κανάλι με μοναδική υφή που δίνει την εντύπωση ότι ο χαρούμενος πουλίς σας εργάζεται μέσα στο λαιμό. Και ο λαιμός είναι απαιτητικός και υπάκουος ταυτόχρονα.

Ίσως ντρέπεστε για το κρύο και το παγωμένο παγωμένο χρώμα αυτού του χαρακτηριστικού; Λοιπόν, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι: δεν έχει σημασία τώρα. Τα εξωτερικά πέταλα στροβίλου (γνωστά και ως στενά χείλη) και το εσωτερικό υλικό Super Skin θα σας κάνουν να ξεχάσετε τυχόν προϋποθέσεις. Η φωτιά σας θερμαίνεται με την επιτάχυνση του Turbo και ο χυμός ρίχνει την αιχμή της ευδαιμονίας, αλλά δεν είσαι συνειδητός εκείνη την εποχή: τα πράγματα κινούνται καλά για εσάς.

Αυτό εννοούμε, άνθρωπος. Το όνομα αυτού του παιχνιδιού είναι Turbo Ανάφλεξη, και ότι τα ποσά και τα αναδεύει όλα.

Το συνολικό μήκος είναι 9,75 ίντσες, το μήκος αγάπης είναι 8,5 ίντσες.

Πλεονεκτήματα

 • Ασυνήθιστο χρώμα μπλε-πάγου
 • Τραυματισμός εισόδου τραύματος
 • Άνετο σχήμα σωλήνα
 • Εύκολο στον καθαρισμό (το σκούπισμα και άλλα επιθετικά καθαριστικά δεν συνιστώνται για το υλικό Super Skin)
 • Περιλαμβάνεται διαφανής θήκη και καπάκι

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να θερμαίνεται πριν από τη χρήση
 • Μη ανατομικό σκεύος με ακροφύσιο (αποκτηθείσα γεύση)
 • Μπλε χρώμα πάγου (επίκτητη γεύση)

ABC123: “Ήθελα πάντα να δοκιμάσω αυτό το προφορικό χαρακτηριστικό με έναν άνδρα, όχι μια γυναίκα. Είμαι κανόνας, αυτό είναι. Λοιπόν, μου αρέσει να σκέφτομαι ότι είμαι. Κόψτε τα χάλια, ήμουν κάτω από ένα σύννεφο. Φοβόμουν να πάω στους άνδρες που μου άρεσε και να πω, “Hey, φιλάρωστος, θέλω να βάλω το καβλί μου στο στόμα σου, θα το κάνεις μαζί μου;” Γαμώτο, αυτό είναι περίεργο. Έτσι έψαχνα μέσα από τα περιεχόμενα του site … και δίστασα να αγοράσω αυτό το πράγμα.

Δυστυχώς, ήταν υπέροχο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να πάρω μια τέτοια εμπειρία. Είναι χάλια, γλείφει και χελιδόνια καλύτερα από τη φίλη μου. Δεν θέλατε να την προσβάλλετε, αλλά με καταλαβαίνετε, παιδιά. “

Όλα αυτά τα Fleshjack αρσενικά γοητεία χρειάζονται είναι λιπαντικό με βάση το νερό κατά τη χρήση. Και μια μικρή ποσότητα ζεστού νερού και ένα κομμάτι ήπιο σαπούνι (και ίσως μερικές σταγόνες ισοπροπυλικής αλκοόλης για σοβαρό καθαρισμό, αν χρειαστεί) μετά από κάθε κακή χρήση.

Αυτό είναι όλο, πραγματικά! Αρκετά για να σας κρατήσω τις ικανότητές σας.

Νέες αναλήψεις ακολουθούνται από νέες δυνατότητες, σωστά; Αυτός ο κανόνας ισχύει και στην περίπτωση αυνανιστών, εάν οι αυνανιστές είναι μοντέλα Fleshjack.

Κορυφαία μασάζ προστάτη Ελέγξτε την τρέχουσα τιμή Σύντομα οφέλη
Fleshjack Ice
(Η επιλογή μας)
Άνετο σχήμα σωλήνα
Fleshjack Allen King
(Η επιλογή μας)
Ρεαλιστικό αντίγραφο του πρωταγωνιστή των ενηλίκων ταινιών
Fleshjack Quickshot
(Η επιλογή μας)
Φορητό και δυσδιάκριτο
Fleshjack Turbo Ανάφλεξη
(Η επιλογή μας)
Κανάλι με μοναδική υφή
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics