Best 4 Gay Sex Toy Fleshjack - Hoe maak je een Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Best 4 Gay Sex Toy Fleshjack – Hoe maak je een Fleshlight

De korte beoordeling voor kenners van seksspeeltjes voor mannen. Top-4 Fleshjack uitstekende modellen: van het transparante onderzijde-item tot de orale leuke Turbo-functie.

Top prostaat massagers CONTROLEER HUIDIGE PRIJS Korte voordelen
Fleshjack Ice
(Onze keuze)
Comfortabele buisvorm
Fleshjack Allen King
(Onze keuze)
Realistische kopie van de acteur anus van de volwassene
Fleshjack Quickshot
(Onze keuze)
Draagbaar en onopvallend
Fleshjack Turbo-ontsteking
(Onze keuze)
Kanaal met unieke textuur

De Fleshjack handleiding review: welke masturbator is de beste?

Fleshjack-seksspeeltjes worden in de VS geproduceerd als onderdeel van een meervoudige Fleshlight-serie. Het grote verschil tussen de Fleshjack-schatten met betrekking tot alle andere soorten van deze nuttige en grappige Fleshlight-dingen is dat Fleshjack-items voor homo’s worden gemaakt. Of voor degenen die mannelijke spelen willen proberen.

Onze keuze

Krijg een oogje op de inside-actie met het coolste zelfgenoegeerde apparaat van FleshJack en het enige transparante model, de FleshJack Ice. Met verhoogde visuele stimulatie, zal uw Ice Jack-ervaring voor mannelijk seksspeeltje u wegblazen.

Onze keuze

Klein, compact en klaar om te worden gebruikt en misbruikt! Allen King’s Fleshjack heeft een nauwe opening met een werveling van knooppunten, gevolgd door intensiteitsruggen en een reeks van patroongevouwen plooien die je uitnodigen om je liefde voor masturbatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze keuze

De FleshJack Quickshot is een nieuwe versie van ons originele, bestverkochte FleshJack mannelijk zelf genot speelgoed. De Quickshot is misschien compact, maar hij heeft een grote klap. Het product heeft een onbelemmerd uitgangspunt en verhoogt de stimulatie voor het orale spel en masturbatie van beide stellen. Door de grootte en de stevige grip is de Quickshot perfect voor een snelle soloronde.

Onze keuze

De Fleshlight Turbo biedt u het meest realistische en bevredigende alternatief voor orale seks. De Turbo is uniek ontworpen met drie punten voor de eerste keer inbrengen en biedt de geestverruimende sensaties die synoniem zijn aan een geweldige blow job elke keer dat je het gebruikt.

De meeste Fleshlight-modellen herinneren aan gewone zaklampen in vorm, en de Fleshjacks zijn in dit opzicht niet anders.

Het typische item bestaat uit een zachte en elastische hoes (een eenheid waar je penis in beweging is), een toegangspunt (het kan lijken op een vagina, een kontgat, man of vrouw lippen, of kan een relatief abstract ontwerp hebben), en een koffer met een of twee beschermende deksels.

Dus, wat is interessant in het typische Fleshjack-product?

Het hangt in niet geringe mate af van uw persoonlijke keuze.

Ze zijn allemaal mooi, comfortabel, compatibel met verschillende bijlagenEr zijn roze naakt, ijs-transparante, ijsblauwe modellen Openingen waarheidsgetrouw natuurlijke menselijke openingen imiteren

Het meest opwindende is van binnen: er zijn camera’s met verschillende texturen die uiterst naturalistische gevoelens bieden.

Je hebt plezier met het ‘werkdeel’ van de mens, niet met een stinkende liefdesaccessoire dat verscheurd wordt na een of twee beproevingen.

Dat zijn we te danken aan mooi materiaal genaamd Super Skin. Fleshlight-fabrikanten gebruiken het voor sleeveproductie.

Hier hebben we vier Fleshjack-items beschreven. Ze zijn ongebruikelijk, woedend nuttig en fascinerend mooi. En ze zijn het best verkochte mannelijke seksspeeltjes. Wel, ze kunnen inderdaad niet van de gay dick radars blijven.

TOP 4 Fleshjack – Review

Fleshjack Ice – For gay love observers

Dit staal-ijs transparante Fleshjack-speeltje is ontworpen om te werken en te kijken naar liefdesplezier. Fabrikanten van vleeskurken weten dat veel mannen hun penissen tijdens de operatie willen zien en ze hebben dit model gemaakt.

De wittransparante Super Skin-hoes en de glasparelige hoes zorgen voor dubbel genot.

En het mouwoppervlak is in dit geval geweldig. Achter de aantrekkelijke butt-ingang vindt u (of uw belangrijkste instrument om precies te zijn) verschillende hulpcamera’s met snij- en snijribben.

Meerdere punten, knobbels, uitbreidende en versmallende sites zijn een aanvulling op hen.

Overigens kun je je gevoelens effectief veranderen door het luchtuitgangsniveau te regelen: er is een speciaal tipdeksel. Toch is het niet genoeg voor jou? Kijk hoe groot je pik is in dit vers-clear apparaat! Totale lengte is 9,75 inch, liefdeslengte is 8,5 inch.

Pros

 • Nette anus-ingangswond
 • Comfortabele buisvorm
 • Makkelijk te reinigen (eeltige zeep en andere agressieve reinigingsmiddelen worden NIET aanbevolen voor het Super Skin-materiaal)

Cons

 • Moet verwarmd worden voor gebruik (zonder dit krijg je geen echte gevoelens)
 • Transparante ijskleur (een verworven smaak)

15_boys_ahead: “A cool, a very cool, the coolest Fleshjack-model! Ik probeerde het met mijn swing bro. We zijn beide als deze dingen. De Ice Bottom is geweldig. Ik heb nooit gedacht dat ik mijn joy-knop kon zien werken terwijl ik mijn bro tegelijkertijd plezier gaf. Het gebruikte glijmiddel was voldoende en het is nog niet gedroogd voor onze tijd. Ik heb geen nadelen gevonden, hoewel ik kieskeurig ben. En mijn bro ook. “

Fleshjack Allen King – Voor kenners van de Adult Star-acteur

Allen King is de volwassen filmacteur geboren in 1990. De slimme en knappe jongen wilde volwassen worden toen hij nog een tiener was. Toen vertrok hij er op 24-jarige leeftijd naar.

Nee, er zijn geen pikzwart haar en ogen en een donkere olijfkleurige huid.

Deze parmantige kijker heeft een lichte en zachte uitstraling, maar wat is de lichtheid in zijn lippen, zijn lichaam en andere jonken? Je zou het zeker willen proeven. En dit Fleshjack-model bij de hand (en in je hand) is wat nodig is.

Kijk naar deze holte voor de natuurlijke opname: hij is gevormd van de Allen zelf. Op de een of andere manier zullen inwendige puistjes, knobbels en golven je en je lul niet laten vervelen.

Totale lengte is 9,75 inch, liefdeslengte is 8,5 inch.

Pros

 • Realistische kopie van de acteur anus van de volwassen films (majestueuze innerlijke textuur)
 • Lange instapcamera
 • Comfortabele buisvorm
 • Makkelijk te reinigen (eeltige zeep en andere agressieve reinigingsmiddelen worden NIET aanbevolen voor het Super Skin-materiaal)
 • Poederkleurige Fleshjack-hoes inbegrepen

Cons

 • Moet voor gebruik worden verwarmd
 • Alleen roze naaktkleur

Andy CeeSs: “Ik ben degene die van hem houdt. Man, ik ben niet bang om het te zeggen, waar zijn we tenslotte? Ik zag dit Fleshlight-item en ik wilde het graag aanraken en erin komen. Nou, ik kijk nog steeds naar de video’s van de koning. Eigenlijk is hij mijn Sweet Tushie King, en ik ben echt bij hem, elke keer weer. En ik dank de Fleshjack voor de onuitsprekelijke vreugde die hij mij heeft gegeven. ‘

Jake173-m5: “Ik wilde een paar googaws uit deze Fleshjack Boys-serie proberen en koos voor deze. Om de eenvoudige reden dat ik deze Spaanse lieveheersbeestjedame leuk vond. De inzending leek zo uitnodigend. Dus ik bestelde het en gaf de beste self-gratification tool ooit. Nou, als je een beetje fantasie hebt. De deur is ECHT strak, de hal is opwindend en de woonkamer is superrealistisch, evenals andere kamers. “

Top prostaat massagers CONTROLEER HUIDIGE PRIJS Korte voordelen
Fleshjack Ice
(Onze keuze)
Comfortabele buisvorm
Fleshjack Allen King
(Onze keuze)
Realistische kopie van de acteur anus van de volwassene
Fleshjack Quickshot
(Onze keuze)
Draagbaar en onopvallend
Fleshjack Turbo-ontsteking
(Onze keuze)
Kanaal met unieke textuur

Fleshjack Quickshot – Voor degenen die graag intieme geheimen bewaren

Dit Fleshjack-product is een klein en schattig model met een doorgaand kanaal, unieke texturen en het mooie ijsdoorlatende ontwerp. Wil je snel plezier hebben? Dit ‘vintage’ item is ervoor gemaakt, zoals de naam ons vertelt.

Geen details die herinneren aan vrouwelijke onderdelen: de uitvoering is eenvoudig (letterlijk, hè) en bruut.

Maar dat is de echte aanwijzing. Niemand zal weten wat het ding is, zelfs na het zien ervan. En alles wat nodig is, is er: het strakke maar goed uitrekkende toegangsgat, het opwindende, elastische en hypoallergene binnenoppervlak, de mogelijkheid om je pik te observeren, maar dan een korte tijd hard te werken.

Je kunt solo spelen, suck-and-strike demonstraties houden voor je partner of orale amusements stimuleren: de partner kan de transparante Fleshjack-cutie zonder complicaties in zijn mond houden. Je neemt er altijd vier mee. Jullie beiden. Totale lengte is 4,4 inch, liefdeslengte is 3,5 inch.

Pros

 • Open mouwmodel (exit is vrij maar reliëf)
 • Draagbaar en onopvallend (transparant = niet gekleurd)
 • Kunststof koffer ontworpen als een gewone buis kan
 • Een hoes anti-stof dop voor elk uiteinde
 • Makkelijk te reinigen (eeltige zeep en andere agressieve reinigingsmiddelen worden NIET aanbevolen voor het Super Skin-materiaal)
 • Enorm budgetprijs

Cons

 • Moet voor gebruik worden verwarmd
 • Alleen niet-gekleurd
 • Vrij klein formaat (een verworven smaak)

Tim Roth de IV: “Ik weet dat ik het nooit met een andere man zou durven doen. Maar ik wilde het proberen, en ik koos een item uit de Fleshjack-variëteit. De meeste masturbators leken me te betoveren. Deze was onpretentieus, gemakkelijk te verbergen en budgetvriendelijk. Leuke optie voor het bonzen van starters. Dat is waar, in mijn geval.

Ik bewaar het bij mij op reis, ik heb het zelfs een keer naar de universiteit gebracht. Niemand weet het, maar ik heb plezier beleefd aan een gedenkwaardige adrenaline-kick. Nou, ik ben dankbaar. De vreemde gizmo heeft mijn leven rijker gemaakt, emotioneel en sentimenteel. ‘

Bobby B .: “Leuk om je rotsen uit te schakelen als je geen tijd hebt. En het is best goedkoop, maar ik heb de kwaliteit bevestigd. Behalve te snel smeren met smeermiddel, maar ik gebruik de mijne meestal. Fleshjack-kerels zijn de coolste kerels. ‘

Fleshjack Turbo Ignition – Voor orale seksbehoorenen

Dit product is niet formeel gerelateerd aan de Fleshjack-serie, maar degenen die houden van de speeltijd van echte mannen zijn vaak geïnteresseerd in kennis van het model. Deze Turbo is abstract ontworpen: geen sprake van de delen van de vrouw of van de man. Maar als je het gebruikt, begrijp je dat het goed gaat zonder deze bagatelles.

De eerste camera imiteert een mond met de springerige tong; de tweede camera is het kanaal met een unieke textuur die de indruk wekt dat je vrolijke lul in de keel werkt. En de keel is tegelijkertijd veeleisend en volgzaam.

Misschien schaam je je voor koude en ijskoude ijsblauwe kleur van deze functie? Wel, probeer het zeker te stellen: het maakt nu niet meer uit. Externe turbinebloesjes (ook bekend als strakke lippen) en intern Super Skin-materiaal zullen u alle conditionaliteiten doen vergeten. Je vuur warmt op met de Turbo-versnelling, en het sap spuwt op het hoogste punt van gelukzaligheid, maar je bent je op dat moment niet bewust: dingen gaan je heel goed af.

Wij menen dit, man. De naam van dit speeltje is Turbo Ignition, en dat somt en roert het allemaal op.

Totale lengte is 9,75 inch, liefdeslengte is 8,5 inch.

Pros

 • Ongebruikelijk blauw-ijs gekleurd
 • Turbine-ingangswond
 • Comfortabele buisvorm
 • Makkelijk te reinigen (eeltige zeep en andere agressieve reinigingsmiddelen worden NIET aanbevolen voor het Super Skin-materiaal)
 • Inclusief transparant etui en kap

Cons

 • Moet voor gebruik worden verwarmd
 • Niet-anatomisch geschepte opening (een verworven smaak)
 • Blue Ice-kleur (een verworven smaak)

ABC123: “Ik heb altijd al deze orale functie met een man willen proberen, niet met een vrouw. Ik ben een norm, dat is alles. Nou, ik denk graag dat ik dat ben. Snijd de rotzooi, ik was onder een wolk. Ik was bang om naar de mannen te gaan die ik leuk vond en om te zeggen: “Hé, maat, ik wil mijn pik in je mond stoppen, wil je het met me doen?” Verdomme, dat is raar. Dus ik was op zoek door de inhoud van de inhoud van de site … en aarzelde om dit ding te kopen.

Verdomme, het was geweldig. Ik kon me niet voorstellen dat ik zo’n ervaring kon krijgen. Het zuigt, likt en slikt beter dan mijn vriendin. Ik wilde haar niet beledigen, maar je begrijpt me, mensen. ‘

Het enige dat deze mannelijke bekers van Fleshjack nodig hebben, is glijmiddel op waterbasis tijdens het gebruik. En een kleine hoeveelheid warm water en een stuk milde zeep (en misschien een paar druppels isopropylalcohol voor ernstige reiniging, indien nodig) na elk ordinair gebruik.

Dat is alles, echt waar! Net genoeg om je te houden aan je moedige competenties.

Nieuwe takes worden gevolgd door nieuwe mogelijkheden, toch? Deze regel geldt ook voor masturbators als de masturbators Fleshjack-modellen zijn.

Top prostaat massagers CONTROLEER HUIDIGE PRIJS Korte voordelen
Fleshjack Ice
(Onze keuze)
Comfortabele buisvorm
Fleshjack Allen King
(Onze keuze)
Realistische kopie van de acteur anus van de volwassene
Fleshjack Quickshot
(Onze keuze)
Draagbaar en onopvallend
Fleshjack Turbo-ontsteking
(Onze keuze)
Kanaal met unieke textuur
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics