Best Fleshlight Sleeve & υφές 2018 - Κριτικές αγοραστή 2021 thesocialu101.com

Best Fleshlight Sleeve & υφές 2018 – Κριτικές αγοραστή

Με μια ερώτηση “Ποια είναι τα καλύτερα fleshlight μανίκια το 2018?“Θα πάρετε μια γρήγορη απάντηση: Πτήση (επιλογή μας) και Destroya (πιο έντονη) αλλά συνεχίστε να διαβάζετε σημαντικές λεπτομέρειες.

Κορυφή Fleshlight Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
�� Fleshlight Flight
(Η επιλογή μας)
Συμπαγές, τέλειο σχήμα
�� Fleshlight Destroya
(Εντονος)
Πολύ σφιχτή και έντονη υφή
Τόρι Μαύρο
(Επιλαχών)
Βιώσιμη διέγερση
Fleshskins – Grip Εξαιρετικά διακριτική και εύκολη απόκρυψη
Turbo Ανάφλεξη Καλά, αλλά δεν συγκρίνεται με τους άλλους

Μπορείτε να μάθετε εδώ στην καλύτερη δοκιμή και κριτική μου! Έχω δοκιμάσει ήδη πολλές παραλλαγές ο ίδιος και έχουν γίνει σχεδόν συλλέκτης. Γι ‘αυτό αποφάσισα να συνοψίσω τις αισθήσεις μου και να τις μοιραστώ μαζί σας σε αυτή τη σελίδα.

Η επιλογή μας

Αυτή η έκδοση είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Amazon, είναι ακόμη και η καλύτερη πώληση όλων των μοντέλων. Αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα κυρίως στη χαμηλή τιμή. & # x1f609;

Πιο έντονη

Η Destroya είναι μία από τις πιο έντονες υφές αλλά με μεγάλη ποικιλία σε πλάτος και πίεση είναι κατάλληλη για όλους τους άνδρες.

Επιλαχών

Το Tori Black προσφέρει ένα εξαιρετικό μείγμα έντονων διεγερτικών σε συνδυασμό με μια ευχάριστη αίσθηση διείσδυσης.


Η έρευνα

Στις δημοφιλέστερες βαθμολογίες των 10 κορυφαίων μου περιοδικών, έχω ασχοληθεί με τα καλύτερα και πιο δημοφιλή στιγμιότυπα, τα οποία είναι πιθανό να ευχαριστήσουν τόσο τις παρθένες ελαφρές σάρκες όσο και τους ειδικούς. Από απλούστερες συσκευές που βασίζονται στην εμφάνιση του αγαπημένου σας αστεριού, αυτή η λίστα καλύπτει το πλήρες φάσμα των υφών Fleshlights που αξίζει να δοκιμάσετε

Η επιλογή μας – Καλύτερο μοντέλο μανίκι: Πτήση

fleshlite Ο νικητής μας είναι η πτήση

Αναθεώρηση πιλότου και εκπαιδευτή Fleshlight Flight
Ιδανικό για αρχάριους
Η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας, προτείνουμε ιδιαίτερα!
8.4
Η επιλογή μας

1

Καλύτερη ρεαλιστική υφή Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Λειτουργεί όπως περιγράφεται, το υλικό αισθάνεται πραγματικά μαλακό και καλό.Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
3.3
Επιλαχών

2

Αναθεώρηση πιλότου και εκπαιδευτή Fleshlight Flight

Η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας, προτείνουμε ιδιαίτερα!Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
8.4
Η επιλογή μας

Συνοπτική αξιολόγηση

Αυτό δεν είναι πραγματικά υπερβολή – η πρώτη φορά με ένα μανίκι Fleshlight είναι σαν μια δεύτερη “πρώτη φορά”. Το δικό σας χέρι δεν είναι ενάντια σε αυτό ούτως ή άλλως, αλλά και άλλες φτηνές μαστίγιο τσέπη σιλικόνης & μουνί ταξίδι δεν μπορεί να συγκριθεί από την άποψη της αίσθησης ρεαλιστική.

ο two models from the Fleshlight test: Tori Black and Flight.

Τα δύο μοντέλα από τη δοκιμή Fleshlight: Tori Black και Flight.

Πολυάριθμα βραβεία του ερωτικού κόμματος AVN – μεταξύ αυτών e. ζ. “το καλύτερο προϊόν για τους άνδρες” – επιβεβαιώνω τις θετικές εντυπώσεις και τις πρακτικές μου εμπειρίες. Δεν είναι καθόλου τα μοντέλα των μανικιών Fleshlight είναι το σεξ του κόσμου με τα καλύτερα που πωλούν σε άνδρες. Τώρα όμως δεν θέλω να σας βασανίσω και να ξεκινήσω αμέσως με τη δοκιμή μου, να διασκεδάσω!

Τα αντικείμενα δοκιμής: Flight & Tori Black

Έχω επιλέξει δύο από τα αγαπημένα μου για τη δοκιμή μου: Ο Τόρι Μαύρος παραλλαγή από τα μοντέλα των κοριτσιών, καθώς και το Fleshlight Flight. Παρόλο που είναι κατ ‘αρχήν παρόμοιες, έχουν πολύ διαφορετικά πλεονεκτήματα. Η πρώτη και πιο προφανής διαφορά είναι – όπως μπορείτε να δείτε στην επόμενη εικόνα – στο μέγεθος των αυνανιστών.

ο models Tori Black from the Girls series and Flight side by side.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του μανικιού με μια ματιά:

  • Απατηλά πραγματικό και πιο ρεαλιστικό υλικό μανικιών CyberSkin με μοναδική εσωτερική δομή για έντονα συναισθήματα
  • Στο πάτωμα, το το κενό μπορεί να ρυθμιστεί γυρνώντας, δημιουργώντας ένα ρεαλιστικό συναίσθημα φυσικής αίσθησης.
  • Εξαιρετικά ευέλικτο: Στοματικό, μουνί και πρωκτικές παραλλαγές μοντέλο σάρκας ελαφρύ, εκτυπώσεις πορνό αστέρια, ομοφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος, εν κινήσει ή με δόνηση.
  • Ο καθαρισμός είναι πολύ εύκολος και εγγυάται εξαιρετική ανθεκτικότητα, η οποία μπορεί να επεκταθεί με αξεσουάρ.
  • Οι αυνανιστές είναι πολύ ανθεκτικοί και φαίνονται πολύ δυσδιάκριτοι και διακριτικοί στην κατοικία τους.
  • Βραβευμένο και το καλύτερο σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες παγκοσμίως!

Δοκιμασμένα κορίτσια “Tori Black”.

Ας ξεκινήσουμε με τη μεγαλύτερη έκδοση: όπως ήδη αναφέρθηκε, αυτό ανήκει στα μοντέλα των κοριτσιών, στα οποία κάνατε 1 έως 1 εντυπώσεις από το μουνί των πιο δημοφιλών πορνοσταριών (π.χ Stoya, Jenna Haze, Lisa Ann ή Asa Akira). Ακριβώς αυτές οι εντυπώσεις μπορούν να βρεθούν στα μοντέλα Girls – δροσερά ή όχι; Μου αρέσει ο Tori Black και συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα και τα best selling. & # x1f44c;

Καλύτερος fleshlight sleeve

Η πλάτη μπορεί επίσης να ξεβιδωθεί. Αυτό το καπάκι χρησιμοποιείται επίσης για τη ρύθμιση του κενού του Fleshlight, πράγμα που σημαίνει ότι με την περιστροφή του καπακιού μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την αίσθηση αναρρόφησης. Το δέρμα συνδυάζει μια τέτοια δουλειά με την αίσθηση της διείσδυσης – απλά έξυπνη!

Το υλικό CyberSkin είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να καθαριστεί προσεκτικά. Σας συνιστώ: Ανανέωση Power Wash – εναλλακτικά χρησιμοποιήστε απλά σκόνη μωρών, ήπιο σαπούνι μωρών.

Καλύτερος fleshlight sleeve

Η ιατρική σιλικόνη που χρησιμοποιείται από τον κατασκευαστή, ονομάζεται CyberSkin, αισθάνεται απατηλά πραγματική – από την εμπειρία μου κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Στην εικόνα είναι πολύ η υπογραφή της ερωτικής ηθοποιού Tori Black.

Το συμπέρασμά μου στα κορίτσια Fleshlight Skin. Καλύτερο μανίκι για να πάρετε εκπληκτικές αισθήσεις?

Μου αρέσει ιδιαίτερα η ρεαλιστική εμπειρία που μεταδίδουν τα κορίτσια – τόσο οπτικά όσο και σε χρήση. Η μοναδική αίσθηση ότι το υλικό από τα μανίκια CyberSkin και η ενεργοποίηση της αρνητικής πίεσης γίνεται ασύγκριτη – ένα μείγμα από φύλο και στοματικό σεξ. Κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να το κάνει και ακόμη και το πραγματικό σεξ είναι διαφορετικό – όχι χειρότερο, αλλά όχι καλύτερα αν περιγράψω την αίσθηση της διείσδυσης. Ο εύκολος καθαρισμός και η υψηλή αντοχή στο Fleshlight είναι επίσης έξυπνοι. Μου άρεσε πολύ η δομή στο εσωτερικό του μοντέλου Tori Black. Η αίσθηση διέγερσης είναι πολύ έντονη και το κατώτερο πώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει ή να μειώσει το συναίσθημα BlowJob. Κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να το δοκίμασε! & # X1f44c;

Δοκιμασμένο μανίκι: το φτηνό μοντέλο πτήσης

Ένα άλλο φτηνό μοντέλο που θα ήθελα να μοιραστώ με τις εμπειρίες μου σήμερα είναι η πιο συμπαγής πτήση Fleshlight.

Αυτή η έκδοση είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλής και στο Amazon είναι ομοιόμορφη την καλύτερη πώληση όλων των μοντέλων. Αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα κυρίως στη χαμηλή τιμή – αλλά πώς λειτουργεί στην πράξη η φτηνή φώτα Flesh Flight model; Συνέχισε να διαβάζεις. & # x1f609;

καλύτερος fleshlight sleeve texture

Με σύντομη στροφή η πτήση είναι έτοιμη για χρήση. Το άνοιγμα δεν βασίζεται σε ένα πραγματικό μουνί, αλλά φαίνεται πολύ έντονο και δελεαστικό – ειδικά όταν αγγίζετε το υλικό του CyberSkin το καλύτερο fleshlight μανίκι. Στο εσωτερικό, μπορείτε ήδη να αισθανθείτε τα σπυράκια της σφοδρής επιθυμίας.

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα, το κάτω πώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσει την απορροφητικότητα λίγο πολύ. Μπορεί επίσης να αφαιρεθεί εντελώς για γρήγορο καθαρισμό.

Το ένθετο μανικιών σιλικόνης μπορεί επίσης εύκολα να αφαιρεθεί και να καθαριστεί κάτω από το νερό κατά τη διάρκεια της μικρότερης πτήσης. Κατά την εμπειρία μου αξίζει να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα φροντίδας του κατασκευαστή για καθαρισμό.

Οι δύο εικόνες επιτρέπουν μια θέα στο εσωτερικό του δοκιμασμένου Fleshlite Flight ένθετο – πάνω πλευρά από την μπροστινή, κάτω πλευρά από το πίσω μέρος. Σε αυτό μπορείτε να δείτε τα αμέτρητα σπυράκια διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Μόνο ένα δροσερό συναίσθημα κατά την είσοδο.

Το ενδιάμεσο συμπέρασμά μου για το πιο ρεαλιστικό μανίκι Fleshlight

καλύτερος fleshlight sleeve texture

Η πολυπόθητη πτήση είναι 5 εκατοστά μικρότερη από τα κανονικά μοντέλα, αλλά αυτό δεν τους καθιστά λιγότερο καυλιάρης. Και εδώ χρησιμοποιείται το έξυπνο υλικό CyberSkin και το σύστημα κενού ρυθμιζόμενης έντασης λειτουργεί ακριβώς όπως το “μεγάλο”. Με μήκος περίπου 20 εκατοστών, οι διαστάσεις είναι ήδη αρκετές για τους περισσότερους άνδρες ούτως ή άλλως.

Αυτό καθιστά το Flesh lite Flight όμορφα συμπαγές και μπορεί να ληφθεί οπουδήποτε χάρη στο στιβαρό περίβλημα του. Η χαμηλή τιμή είναι επίσης ένα μεγάλο σημείο πώλησης. Μερικοί από εσάς μπορεί να ενοχλούνται από το γεγονός ότι το άνοιγμα δεν βασίζεται σε ένα πραγματικό μουνί όπως με τις παραλλαγές των κοριτσιών, αλλά δεν με νοιάζει.

Η σκασμένη δομή στο εσωτερικό προσφέρει ασύγκριτα συναισθήματα. Αποτέλεσμα δοκιμής: Καθαρή σύσταση αγορών, ιδιαίτερα για τους λάτρεις της μουνί που το συνειδητοποιούν.

Δοκιμή ολοκλήρωσης: Οι παραλλαγές σε σύγκριση

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω μια άμεση σύγκριση των δύο δημοφιλών μανικιών Fleshlight στη δοκιμή και την αναθεώρηση. Στη συνέχεια προτείνω πρακτικά αξεσουάρ και άλλες ειδικές παραλλαγές με προσφορές.

Εδώ μπορείτε να δείτε ξανά τα ανοίγματα των δύο σε άμεση σύγκριση. Στα αριστερά το κορίτσι έκδοση Tori Black με την αρχική εντύπωση του πραγματικού μουνί της και για το δεξιά το μικρό μανίκι υφή πτήσης. Οι εσωτερικές δομές είναι επίσης εντελώς διαφορετικές: το ένθετο Tori Black είναι μάλλον κυματιστό από το εσωτερικό, ενώ η πτήση fleshlite είναι γεμάτη.

Στην κορυφαία προβολή, η πτήση των 20εκ φαίνεται αρκετά μικρή δίπλα στο 25cm Girls Edition. Από την εμπειρία μου, ωστόσο, και οι δύο παραλλαγές είναι αρκετά ικανοποιητικές.

Κορυφαίες επιδερμίδες με υφή Fleshlite 2018

Για μένα το Το Fleshlight είναι το καλύτερο μουνί τσέπης. Το συναίσθημα είναι τουλάχιστον τόσο καυλιάρης όσο με μια γυναίκα, υπάρχουν αμέτρητες διαφορετικές παραλλαγές που όλοι αισθάνονται διαφορετικές, είναι ανθεκτικές, ανθεκτικές καθώς και εύκολο να καθαριστούν και η τιμή είναι σωστή. Τα υλικά είναι πολύ υψηλής ποιότητας καθώς και φιλικά προς το δέρμα και τα αλλεργία – λέω: δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το CyberSkin. Επιπλέον, ο έξυπνος συνδυασμός της προφορικής επαφής (ρυθμιζόμενης αρνητικής πίεσης) και της διείσδυσης … όποιος θέλει να πάρει την αυτοπεποίθηση σε ένα νέο επίπεδο πρέπει να δοκιμάσει. Από την εμπειρία μου, δεν είναι μόνο ένα μοντέλο – διασκεδάστε!

Πριν αρχίσετε να χαθείτε στις λεπτομέρειες των πολλών διαφορετικών μοντέλων, μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των επιλέξιμων προϊόντων σε λίγους ακολουθώντας κάποιες συμβουλές. Ο αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του καλύτερου μανικιού είναι το μέγεθος του πέους σας (μικρό ή μεγάλο). Εάν είστε καλά εξοπλισμένοι που είναι μεγαλύτεροι από το μέσο προϊόν συνιστάται, αλλιώς μπορεί να προκληθεί ζημιά στο παιχνίδι.

Ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να θυμάστε πότε Επιλέγοντας το κατάλληλο μέγεθος είναι ο σχεδιασμός του προϊόντος. Για παράδειγμα, αν είστε ο τύπος του ανθρώπου ο οποίος πάντα ονειρευόταν να το πάρει για μεγάλα πορνογραφικά αστέρια όπως η Tera Patrick ή η Asa Akira, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο βασισμένο στο μουνάκι της κυρίας.

Ποιο σχέδιο πρέπει να επιλέξω?
Τώρα που ο εξωτερικός σχεδιασμός του προϊόντος σας είναι σταθερός και έχετε επιλέξει το σωστό μέγεθος, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο εσωτερικό του παιχνιδιού.

Ποιο είναι το πιο έντονο μανίκι?

Πολλά προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με στόχο να σας φέρουν στο αποκορύφωμα το συντομότερο δυνατό. Αλλά υπάρχουν και οι “Fleshlight” ενός μάλλον απλού σχεδιασμού (π.χ. πρωτότυπα), με το οποίο μπορείτε να αυνανίζεστε περισσότερο. Για τους άνδρες που αγαπούν την ποικιλία, υπάρχουν και στυλ που μπορούν να περιγραφούν ως “τρελά” (π.χ., η αλλοδαπή ή η σειρά Freaks). Ανεξάρτητα από το σχέδιο που επιλέγετε, σχεδόν όλοι οι αυνανιστές θα σας δώσουν έναν οργασμό που δεν έχετε ξαναζήσει ποτέ.

Εάν είστε αρχάριος, Σας συμβουλεύω να επιμείνετε σε απλούστερα σχέδια μέχρι να μάθετε τι σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας σε αυτό το μανίκι.

Αυξήστε τη σεξουαλική αντοχή
Τα καλύτερα φώτα σάλας 2018 δεν είναι κατάλληλα μόνο για άνδρες που απολαμβάνουν πειραματισμό και θέλουν να βιώσουν την κορύφωσή τους με διάφορους τρόπους. Είναι επίσης ιδανικά για τους άνδρες που θέλουν να αυξήσουν τη σεξουαλική τους αντοχή. Ορισμένα μοντέλα επικεντρώνονται στον έλεγχο οργασμού.

Δηλαδή, σας κάνουν σχεδόν οργασμό και αναβάλλετε ξανά την κορύφωση. Αφού χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο Fleshlight για λίγο, θα διαπιστώσετε ότι θα διαρκέσει πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Είμαι βέβαιος ότι και ο σύντροφός σας θα το αρέσει αυτό.

Ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να βρείτε το τέλειο ένθετο για εσάς και είμαι βέβαιος ότι δεν θέλετε να παίρνετε τουλάχιστον ένα παιχνίδι από τη λίστα μου.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτά, κάνοντας προτάσεις που είναι τα καλύτερα φώτα σώματος για να αγοράσετε και να σας βοηθήσουν να εισέλθετε στον κόσμο των αρσενικών παιχνιδιών σεξ.

Καλύτερο αίσθημα μανίκι

Η λέξη “Fleshlight” φάνηκε να αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων αρσενικών αυνανιστών, με τον ίδιο τρόπο που ο “Coke” θα μπορούσε να αναφέρεται σε οποιαδήποτε κόλα μπορεί.

Είναι η καλύτερη σε πωλήσεις υφή αρσενικού παιχνιδιού σεξ και διατίθενται σε όλο τον κόσμο. Αλλά με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές πώλησης μπορεί ακόμη και να προκαλεί σύγχυση για να επιλέξετε απλώς ένα για να αγοράσετε το καλύτερο μοντέλο μανίκι φως σάρκας.

Ειλικρινές κριτικές φώτων σάρκας και οδηγοί

Τι νιώθει μια fleshlight; Δεν αισθάνεται σαν το πραγματικό πράγμα. τα μανίκια αισθάνεστε καλύτερα από το χέρι σας, αλλά όπως είπα ότι είναι ένας πόνος στον κώλο γιατί πρέπει να το καθαρίσετε αφού το χρησιμοποιήσετε ή αλλιώς θα γίνει πραγματικά άσχημο, πραγματικό γρήγορο.

Η φίλη μου αγόρασε το φως της σάρκας για μένα όταν πήγε να σπουδάσει στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο και ήταν διασκεδαστικό για λίγο, αλλά δεν την έκανα πολύ καλά και τώρα δεν ξέρω αν θέλω να το χρησιμοποιήσω , προκαλεί το είδος της groce. Μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι και από τις δύο άκρες και να τρέξετε νερό μέσα από αυτό για λίγα λεπτά. Αυτό κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά, αλλά μόνο αυτό δεν θα το κρατήσει σούπερ καθαρό.

Το φως της σάρκας αισθάνεται πολύ καλά, ειδικά αν το απορροφάτε σε ζεστό νερό για 10 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε. Αλλά αυτό ακριβώς κάνει όλη αυτή τη δοκιμασία και για να είμαι ειλικρινής δεν αξίζει όλη την προσπάθεια όταν μπορείτε απλά να πετύχετε κανονικά και να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσετε κάποιο από τα BS.

Είναι ένα fleshlight αξίζει τον κόπο?

Έτσι έχω ένα μοντέλο μανίκι και αν και αυτό το πράγμα είναι αρκετά ακριβό, σκέφτομαι να παραγγείλω ένα νέο σύντομα. Όχι επειδή το παλιό είναι φθαρμένο, αλλά έχει κάποια ποικιλία.

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο οργασμός είναι πιο έντονος με το fleshlite. Μερικές φορές έχω πρόβλημα να βγάλω το μικρό πέος μου από το πράγμα όταν τελειώσω. Παρόλο που ο ίδιος πρέπει μόνο να βγάλει έξω, αυτό προκαλεί τριβές στο γκάν, το οποίο είναι απλά πολύ έντονο για να είναι ευχάριστο. Ωστόσο, δεν βλάπτει την αίσθηση, αν και πρέπει να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ το πράγμα εντελώς χωρίς καπάκι (και με την αρνητική πίεση). Έχω ήδη τραυματιστεί γιατί η πίεση ήταν πολύ ισχυρή, έδωσε μικρές τραυματισμοί στο πέος, δεν έβλαψε αλλά φαινόταν ανόητη. ^^

Εάν θέλετε να δώσετε αυτό το πράγμα σε έναν καλό φίλο, κάντε το! Έχω δοκιμάσει ήδη κάποια παιχνίδια αγάπης και το Flesh Light είναι το non plus ultra. Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να αρνηθώ τη μυρωδιά του να στέκεσαι γύρω σου. βάλτε υφή σε ζεστό νερό πριν τη χρήση και είναι πολύ εύκολο να ξεπλύνετε μετά τη χρήση. Εν πάση περιπτώσει, αν μου θορυβώδη, δεν το καταλαβαίνω γιατί μετά από το ζέσταμα, δεν παίρνει πια κακό.

Λίγα λόγια για το συναίσθημα: η εσωτερική ζωή έρχεται πριν τη χρησιμοποιήσει σε ζεστό νερό. Δεδομένου ότι το υλικό ήταν πολύ ακριβό να αναπτυχθεί και είναι επίσης ζεστό όταν χρησιμοποιείται, ένα πολύ έντονο συναίσθημα προκύπτει, ένας Orgamsus μπορεί να επιτευχθεί μετά από λίγα μόνο λεπτά.

Αγαπητά κορίτσια, μην είστε άσχημοι, αλλά αν ξεκινήσετε από την καθαρή πράξη διείσδυσης, ένα φως φως αισθάνεται ακόμα καλύτερα από μια γυναίκα. Τα μοντέλα Fleshlights είναι κουμπωτά, με ραβδώσεις, απλά υπερέχουν … υπάρχει το σωστό για όλους.

Παρ ‘όλα αυτά, ο αυνανισμός δεν είναι συγκρίσιμος με το πραγματικό σεξ με το φως του σάρκου. Το Flesh Light είναι απλώς ένας βολβός οργασμού, πρέπει να βγούμε από αυτό που δεν πληρώνει ενοίκιο. Πρόκειται μόνο για μια (νέα) μορφή αυνανισμού (όπου το φως του σάρκου μπορεί επίσης να λειτουργεί από τον σύντροφο, φυσικά).

Πρόσφατα διέταξα ένα fleshlight. Αφού το έλαβα αργά την περασμένη εβδομάδα, έχω πλέον το χρόνο να το δοκιμάσω μερικές φορές και σκέφτηκα ότι θα δημοσιεύσω έναν οδηγό για το καλύτερο μοντέλο και την αναθεώρηση.

Πήρα το μίνι-λωτού, κορίτσι από το δέρμα. Πήρα επίσης το πακέτο στοιχείων fleshlube, το φρέσκο ​​και καθαρό combo πακέτο, και το μανίκι θερμότερο.

Αισθανθείτε: Νιώθει ρεαλιστικός, μόλις αποκτήσετε το σωστό λιπαντικό (αυτό όμως απαιτεί λίγο πειραματισμό). Μπορείτε να αλλάξετε την ποσότητα αναρρόφησης βιδώνοντας το κατώτατο κάλυμμα (πείρο που προορίζεται), όπως το θεωρείτε κατάλληλο. Ανακάλυψα ότι η αλλαγή του πίσω και πίσω μου δίνει μια ωραία διέγερση, αλλά η πορεία σας μπορεί να είναι διαφορετική. Σε σύγκριση με τη χρήση του χεριού σας, το σωματικό φως σας κάνει να αγκυροβολήσετε πολύ γρηγορότερα, εκτός και αν προλάβετε πραγματικά.

Χρήση: Συνιστούμε να το τοποθετήσετε στον θερμαντήρα υφής μανίκι για ένα πλήρες κύκλο (διαρκεί περίπου 6-9 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου), στη συνέχεια, τοποθετώντας όση ποσότητα λιπαντικού θεωρείτε κατάλληλη, στη συνέχεια τοποθετήστε το ξανά στη θήκη για τον επόμενο πλήρη κύκλο (πρώτα αφήστε το λιπαντικό μέσα). Ω, και σιγουρευτείτε ότι το χρησιμοποιείτε αμέσως μετά το πέρας του κύκλου, επειδή το φως του αμαξώματος κρυώνει αρκετά γρήγορα μέχρι να φτάσετε σε υψηλή θερμοκρασία δωματίου ή / και θερμοκρασία ξηρού αέρα. Στη χειρότερη περίπτωση, απλά εισάγετε το πίσω μέρος στο θερμότερο χιτώνιο για τον επόμενο κύκλο. Σημαντικό: Χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό!

Καθαρισμός: εκπληκτικά εύκολο να καθαρίσετε τη σάρκα lite; απλώς βγάλτε το από το περίβλημα του και πλύντε το με χλιαρό νερό και από τις δύο άκρες – Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα δάχτυλά σας και μετακινήστε λίγο ώστε όλα να σβήσουν. Κάθε λίγες ροδέλες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με απολυμαντικό από την ίδια εταιρεία. Σημείωση: Η ευκολία του πλυσίματος είναι πιθανώς πολύ διαφορετική ανάλογα με το μοντέλο σάρκας που χρησιμοποιείται. Σημαντικό: Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι!

Ξήρανση: Αυτό παίρνει για πάντα, αν και εξαρτάται από τη θερμοκρασία δωματίου και την υγρασία (θα έλεγα 6-12 ώρες). Το θερμότερο και στεγνότερο αέρα και όσο μεγαλύτερα είναι τα ρεύματα αέρα, το ταχύτερο fleshlite στεγνώνει. Το βάζω στη θέρμανση του μανικιού μετά το πλύσιμο για να το στεγνώσει γρηγορότερα, αλλά ακόμα και τότε χρειάζεται πολύς χρόνος.

Συνολικά: Εάν δεν σας πειράζει το χρόνο στεγνώματος, αγοράστε ένα? δεν θα το μετανιώσετε. Και, αν έχετε τα επιπλέον χρήματα, πάρτε ένα μοντέλο πιο ζεστό με μανίκια, καθώς κάνει πολύ πιο απλό τόσο την προθέρμανση όσο και την ξήρανση μετά το πλύσιμο. Ω, και έχω δοκιμάσει μόνο το Mini-Lotus, οπότε μην θεωρείτε τις εντυπώσεις μου ως άμεσα εφαρμόσιμες σε οποιοδήποτε άλλο μοντέλο (διστάσετε να δημοσιεύσετε τις εντυπώσεις σας από άλλα μοντέλα σε αυτό το νήμα).

Ελπίζω ότι αυτό βοηθάει τους ανθρώπους στο φράχτη!

Κορυφαίες επιδερμίδες με υφή Fleshlite 2018 – Fleshlight

6.9
Φοβερός

2

Καλύτερη ρεαλιστική υφή Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Λειτουργεί όπως περιγράφεται, το υλικό αισθάνεται πραγματικά μαλακό και καλό.Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
3.3
Επιλαχών

3

Αναθεώρηση πιλότου και εκπαιδευτή Fleshlight Flight

Η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας, προτείνουμε ιδιαίτερα!Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
8.4
Η επιλογή μας
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics