Best Realistic Texture Fleshlight: Fitte Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Best Realistic Texture Fleshlight: Fitte Tera Patrick

3.3
Runner-Up

Fisseåpningen til Fleshlight-jenta Tera Patrick, som tidligere ble kombinert med den eksklusive “Twista” -strukturen, har fått en ny indre struktur med “Tease” -kanalen.

Produksjonen av “Twista” -strukturen har heldigvis ikke blitt avviklet, men er nå tilgjengelig med Tera Patrick’s butt-åpning og har blitt omdøpt “Twisted”.

Vårt valg

Pussyåpningen til Fleshlight Girl Tera Patrick som var tilgjengelig med den eksklusive “Twista” teksten hittil, har blitt kombinert med en ny indre tekstur som heter “Tease”.

Hva jobber Fleshlight Tera Patrick

Den nye “tease” indre kanalen inneholder en flerkammerstruktur bestående av seks kamre, hver fylt med en annen nub eller ribbestruktur.

Svært tett og lite kammer (20 x 10 mm)Ring med seks små støt 4 ringer av tre longish støt

I tillegg er det enda en lotusknut i det tredje kammeret.

Kanaldiameteren er svært uregelmessig, det er mange forstyrrelser i kammerovergangene og brede til meget brede passasjer i kamrene.

Så du kan ikke klage på mangel på variasjon på denne kanalen.

Som allerede nevnt er Tease Channel den nye eksklusive indre strukturen til Fleshlightgirl Tera Patrick og er derfor kun tilgjengelig i kombinasjon med hennes fitteåpning.

Kanalinngangen er dannet av et meget smalt og lite kammer (20 x 10 mm), som inneholder en lett tverrgående ribbestruktur. Etter en ekstremt smal overgang med seks små kviser følger det andre kammeret, som er svært bredt ved 30 x 20 mm.

Bruker vurdering2 stemmer80

Det er seks store kviser i midten av kammeret. Dette følges av det mye smalere tredje kammeret, som er formet som en “timeglass” og har en lengde på 35 mm.

I den fremre delen av dette kammeret er det fire ringer av tre langstrakte nubber hver (som nesten ser ut som tverrgående ribber) og i bakdelen en lotusknutepunkt. Dette blir etterfulgt av det fjerde kammeret, som er fylt med seks skrå og svært lange håndterte kviser som strekker seg langt inn i kanalen.

Det femte kammeret er dekket med en kryssformet tverrgående ribbestruktur og det sjette kammeret med tre store og seks små nubber danner enden.

Inntrengningen i det første kammeret gir en god følelse av tetthet, og det nå følgende svært brede andre kammeret utgjør en utmerket kontrast, for her taper følelsen av tetthet plutselig og erstattes av isolert punktlig stimulering forårsaket av de store kviser i midten av kammer.

Da blir det stramt igjen, for nå følger det tredje kammeret med lotusknuten.

Penetrasjon av lotusknuten er også en godbit på Tease Canal, som ligner på den klassiske lotuskanalen, ledsaget av en plutselig endring fra storhet til nærhet.

Med Tease-kanalen er effekten imidlertid enda mer variert, fordi man føler seg på «bredde for smal til bred for å smalere for å brede» på grunn av timeglassformen av kammeret (kammer inngang, sentralt smalt punkt, lotus inngang, lotus exit, fjerde kammer).

Denne høyfrekvente beitestimuleringen med skiftende tetthetseffekter føles virkelig fantastisk og kan ikke oppleves med noen annen Fleshlight-kanal på denne måten.

Med en normal penislengde (ca. 15 cm), lander du endelig i det fjerde kammeret og mottas av de lange stubberne, som virker veldig behagelig rundt glansene.

Under returbevegelsen bøyes disse kviser over og skaper ytterligere stimuleringsstimuli som føles som om kviser ville “holde” penis til glansene.

I tillegg er smøremidlet på dette punktet (og også i Lotus-noden) akkumulert mer og er derfor spesielt glatt og varmt (hvis smøremidlet er blitt oppvarmet på forhånd) og bidrar til den generelle stimulansen.

Det grunnleggende Lotus-strukturelle konseptet “smalt på forsiden, lotusnoder, bredt på baksiden” er selvsagt ikke helt nytt. Tross alt med kanalene Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie og Mini-Lotus har noen vellykkede videre utviklinger allerede kommet fram.

Men alt er helt riktig med stridsstrukturen, fordi de respektive kamrene er ordnet helt optimalt i denne kanalen.

Lotus-noden er lett tilgjengelig, det store andre kammeret foran lotusknuten holder glansen fast i kanalen (og glir ikke utilsiktet) til tross for tynnheten i frontområdet og det fjerde kammeret er perfekt for “hviler” ( så lenge man ikke beveger seg) for å unngå tidlig utløsning.

Avslappende er også nødvendig fra tid til annen, fordi stimuleringsintensiteten er overraskende intens, og du må ha deg selv og din penis under kontroll hvis du vil bli lenger enn 5 minutter.

Sugeffekten er også utmerket og følger med stimuleringen med en veldig behagelig og intenst sanselig sugende følelse.

Rengjøring av de mange strukturer og kamre er litt mer kompleks enn med andre Fleshlight kanaler med lavere struktur tetthet og innsatsen bør reverseres kort under rengjøring for å kunne fjerne alle rester helt.

Tørking tar også relativt lang tid på grunn av de mange flaskehalsene og tar ca 4 timer.

endelige utfallet

Med stridstrukturen viser Fleshlight-produsenten ILF imponerende hvor mye kunnskap produktdesignerne har samlet seg på grunnlag av de tidligere strukturelle konseptene, fordi denne kanalen har skapt en helt ny verden av stimulering som aldri har eksistert i dette skjemaet før.

Alle som trodde at ingenting nytt kunne fås fra Lotus-noden strukturelle konseptet vil bli lært ellers med stridskanalen.

Den “langt til å lukke” oppfatningen har igjen blitt betydelig forbedret, og det femte kammeret med de lange stemmed kviser er et utmerket tillegg til den følelsesmessige verden. En flott kanal som spesielt beundrer Fleshlight-fagfolk (og også lotuselskere).

Vårt valg

Pussyåpningen til Fleshlight Girl Tera Patrick som var tilgjengelig med den eksklusive “Twista” teksten hittil, har blitt kombinert med en ny indre tekstur som heter “Tease”.

Brukeranmeldelser

Dette er min første Fleshlight. Jeg lurte på hva som ville skje med meg.
Da jeg pakket ut det mye for meg først da var pakningen på emballasjen allerede åpen. Det gjorde meg litt skeptisk.
Men jeg kunne ikke se tegn på slitasje eller lignende. Vasket og desinfiserte dem først, selvfølgelig.
Føler seg veldig behagelig å bruke, selvfølgelig ikke å sammenligne med en ekte rumpa. Selv om jeg er ganske godt lager, tror jeg det kan være litt strammere.
Men hvis kjæresten din ikke er der, er Fleshlight en god erstatning!
dike løpere
Jeg elsker disse lekene. Først er de veldig realistiske, hvis du bader dem i varmt vann på forhånd, kommer det svært nær virkeligheten. Inngangen (forbudt) er den samme med nesten alle Fleshlight, men sørger for hyggelige timer. Gi det et forsøk!

glycol

Fungerer som beskrevet, materialet føles veldig mykt og godt.

Den eneste fangen i det hele tatt er at man må la produktet tørke en stund etter bruk, så man bør velge tørkestedet godt hvis man ønsker å forhindre at Fleshlight ses av medmennesker.

Jeg er veldig fornøyd med selve produktet, bare tørkingen tar litt tid. Men man bør ikke forvente at dette er en slags “ekte analsex”. Det er bare en veldig interessant og hyggelig mastubator.

Trompet

Utførelsen er typisk for Fleslight svært høy kvalitet. Inngangen er ganske smal, hvis det kommer til analsex, kan jeg ikke si det.
I alle fall kan og vil du ha det gøy med denne delen, hvis du ikke håper at masturbatoren kommer i nærheten av ekte sex. Du bør alltid huske på at det betyr onani-hjelp og ikke sex-substitusjon.

Max

Til uglespeil
Virkelig flott delen !
Veldig smal og realistisk.
For alle som ønsker en endring i tempo … vil gjerne ha :) !

Striker

Bare elsk denne Fleshlight! Enkel å betjene og rengjøre.
Det er viktig å varme i et vannbad før fukting. Ha det gøy med det

Mihael

Utrolig stramt, når du griller et must, i det minste hvis du bare ikke vet hvor du skal gå med pølsen. ;)

Frites

Vårt valg

Pussyåpningen til Fleshlight Girl Tera Patrick som var tilgjengelig med den eksklusive “Twista” teksten hittil, har blitt kombinert med en ny indre tekstur som heter “Tease”.

Best Realistic Texture Fleshlight: Fitte Tera Patrick
Intensitet3,5
Stimulering3.6
penetration3.4
tetthet2.8
Sucction Effect3.2
Realisme3
Variasjon2.9
glatthet2.8
Orgasm Rating3.3
Bråk3
Lube Bruk3.8
Rydde opp3.6
Tørr tid3.6
Bruker vurdering1 Stemme7.9
3.3
Runner-Up
Det er verdt penger
Fungerer som beskrevet, materialet føles veldig mykt og godt.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics