Best Realistic Texture Fleshlight: Pussy Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Best Realistic Texture Fleshlight: Pussy Tera Patrick

3.3
Tekmovalec

Otroka Fleshlight dekleta Tere Patrick, ki je bila prej kombinirana z ekskluzivno zgradbo “Twista”, je dobila novo notranjo strukturo s kanalom “Tease”.

Izdelava strukture “Twista” na srečo ni bila prekinjena, zdaj pa je na voljo s pripono Tere Patricke in je bila preimenovana v “Twisted”.

Naša izbira

Odprta muca dekleta Fleshlight Tere Patrick, ki je bila na voljo z ekskluzivno teksturo “Twista”, je bila do sedaj združena z novo notranjo teksturo z imenom “Tease”.

Kakšno delo Fleshlight Tera Patrick

Novi notranji kanal “tease” vsebuje večkomorno strukturo, sestavljeno iz šestih komor, vsaka z drugo nubo ali rebro.

Zelo tesna in majhna komora (20 x 10 mm)Obroč šestih drobnih udarcev 4 obroči treh dolgih izboklin

Poleg tega v tretji komori obstaja še lotos vozlišče.

Premer kanala je zelo nepravilen, v komornih prehodih obstaja veliko stiskanja in široki do zelo široki prehodi v komorah.

Tako se ne morete pritoževati zaradi pomanjkanja sorte na tem kanalu.

Kot smo že omenili, je Tease Channel nova ekskluzivna notranja struktura Fleshlightgirl Tere Patrick in je zato na voljo le v kombinaciji z odprtino za muco.

Vhodni kanal je sestavljen iz zelo ozke in majhne komore (20 x 10 mm), ki vsebuje prečno rebrosto strukturo. Po izjemno ozkem prehodu s šestimi majhnimi mozolji sledi drugi komori, ki je zelo širok pri 30 x 20 mm.

Ocena uporabnika2 Glasovanje80

Na sredini komore je šest velikih mozoljev. Sledi mu mnogo ožja tretja komora, ki je oblikovana kot “peščena ura” in ima dolžino 35 mm.

V sprednjem delu te komore so štiri obroči treh podolgovatih nubic (ki skoraj izgledajo kot poprečna rebra) in v zadnjem delu vozlišče za lotus. Sledi četrta komora, ki je napolnjena s šestimi poševnimi in zelo dolgo ročnimi mozolji, ki segajo daleč v kanal.

Peta komora je prekrita s prečasto prečno rebro strukturo in šesta komora s tremi velikimi in šestimi majhnimi žičnicami tvori konec.

Prehod v prvo komoro ustvarja odličen občutek tesnosti, zdaj pa je zelo široka druga komora odličen kontrast, ker se tukaj občutek tesnosti nenadoma zmanjša in se nadomesti z izolirano točno stimulacijo, ki jo povzročijo velike mozolji na sredini komora.

Potem se ponovno zopet približa, ker zdaj sledi tretji komori z vozliščem lotusa.

Penetracija vozla za lotus je tudi zdravljenje na kanalu Tease, podobno klasičnemu lotusovemu kanalu, ki ga spremlja nenadna sprememba od prostranosti do zornosti.

Vendar pa je s kanalom Tease učinek še bolj raznolik, saj se zaradi oblike pečice komore zdi, da je širina preozka do široka, ozka do ozka do široka (vhod v komoro, centralno ozko mesto, vhod v lotus, izstop lotusa, četrta komora).

Ta visokofrekvenčna pašna stimulacija s spreminjanjem tesnostnih učinkov se resnično čuti fantastično in se na ta način ne more izkusiti z nobenim drugim kanalom Fleshlight.

Z normalno dolžino penisa (približno 15 cm) ste se končno spustili v četrto komoro in jih prejeli dolgočasni žlebovi, ki se vrtijo zelo prijetno okoli glanov.

Med gibanjem vračanja so ti mozolji nagnjeni in ustvarijo dodatne stimulacijske dražljaje, ki se počutijo, kot da bi želodci želeli “držati” penis do glanov.

Poleg tega se na tej točki (in tudi v vozlišču Lotus) nabira več maziva in je zato še posebej spolzka in topla (če je bilo mazivo predhodno ogreto) in prispeva k splošni stimulaciji.

Osnovni Lotusov konstrukcijski koncept “ozek na sprednji strani, lotus vozlišč, širok na hrbtu” seveda ni povsem nov, konec koncev s kanali Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie in Mini-Lotus so se nekateri uspešni nadaljnji dogodki že pojavili.

Ampak vse je v redu s strukturo tease, ker so ustrezne komore urejene optimalno v tem kanalu.

Lotus vozlišče je lahko dostopno, velika druga komora pred lotusom vozlišče ohranja glans trdno v kanalu (in ne izstopa nenamerno) kljub tanki v prednjem delu in četrta komora je kot nalašč za “počitek” ( dokler se ne premakne), da bi se izognili zgodnji ejakulaciji.

Sproščanje je potrebno tudi občasno, saj je intenzivnost stimulacije presenetljivo intenzivna, zato morate sami in vaš penis nadzorovati, če želite ostati dlje kot 5 minut.

Sesalni učinek je tudi odličen in spremlja stimulacijo z zelo prijetnim in močno zaznavnim sesanjem.

Čiščenje številnih konstrukcij in komor je malo bolj zapleteno kot pri drugih kanalih Fleshlight z nižjo gostoto strukture, medtem ko je treba med čiščenjem vstaviti kratek čas, da bi lahko popolnoma odstranili vse ostanke.

Sušenje traja relativno dolgo tudi zaradi številnih ozkih grl in traja približno 4 ure.

Upshot

S strukturo tease proizvajalec Fleshlight ILF prepričljivo dokaže, kako znanje in izkušnje oblikovalcev izdelkov so medtem zbrane na podlagi prejšnjih strukturnih konceptov, ker je ta kanal ustvaril povsem nov svet spodbud, ki v tej obliki še nikoli ni obstajal.

Vsakdo, ki je mislil, da ni nič novega, bi se lahko pridobilo iz konstrukcijskega koncepta vozlišča Lotus, se bo naučil drugače s kanalom tease.

Znano je, da je zaznavanje “daleč do zaprtja” znatno izboljšano, peta komora z dolgimi možgani pa je odličen dodatek čustvenemu svetu. Odličen kanal, ki posebej spodbuja profesionalce Fleshlight (in tudi ljubitelje lotusa).

Naša izbira

Odprta muca dekleta Fleshlight Tere Patrick, ki je bila na voljo z ekskluzivno teksturo “Twista”, je bila do sedaj združena z novo notranjo teksturo z imenom “Tease”.

Mnenja uporabnikov

To je moj prvi Fleshlight. Spraševal sem se, kaj se mi bo zgodilo.
Ko sem ga najprej odpeljal veliko, je bil pečat na embalaži že odprt. Zaradi tega sem bil skeptičen.
Ampak nisem mogel videti nobenih znakov obrabe ali podobnega. Najprej jih opere in razkužite.
Počutim se zelo udobno za uporabo, seveda ne primerjati z resnično ruto. Čeprav sem precej dobro založen, mislim, da bi bil lahko malo ostrejši.
Ampak, če tvoje dekle ni tam, je Fleshlight dobra zamenjava!
dike tekače
Obožujem te igrače. Najprej so zelo realistični, če jih predhodno kopate v topli vodi, prihaja zelo blizu resničnosti. Vhod (prepovedano) je enak skoraj vsakemu Fleshlightu, vendar zagotavlja prijetne ure. Poskusi!

Glikol

Deluje, kot je opisano, material se zdi res mehak in dober.

Edini ulov v celotni zadevi je, da je treba po uporabi po nekaj časa sušiti izdelek, zato je treba izbrati kraj sušenja, če hočeš preprečiti, da se Fleshlight vidi s kolegi.

Z izdelkom sem zelo zadovoljen, samo traja sušenje. Vendar pa ne smemo pričakovati, da je to nekakšen “pravi analni seks”. To je zelo zanimiv in prijeten mastubator.

Trobenta

Izvedba je značilna za Fleslight zelo visoko kakovost. Vhod je precej ozek, če gre za analni seks, ne morem reči.
V vsakem primeru se lahko in se boste zabavali s tem delom, če ne upate, da se masturbator približuje pravemu spolnemu odnosu. Vedno morate upoštevati, da pomeni pomoč za masturbacijo in ne spolno substitucijo.

Max

Do ogledala sova
Resnično velik del !
Zelo ozko in realno.
Za vsakogar, ki želi spremembo hitrosti … bi rad imel :) !

Striker

Samo ljubi to Fleshlight! Enostavno upravljanje in čiščenje.
Bistveno je, da se segreje v vodni kopeli pred močenjem. Zabavajte se z njim

Mihael

Čudovito tesno, ko pečete mošt, vsaj če ne veste, kam naj gre s svojo klobasico. ;)

Fries

Naša izbira

Odprta muca dekleta Fleshlight Tere Patrick, ki je bila na voljo z ekskluzivno teksturo “Twista”, je bila do sedaj združena z novo notranjo teksturo z imenom “Tease”.

Best Realistic Texture Fleshlight: Pussy Tera Patrick
Intenzivnost3.5
Stimulacija3.6
Penetracija3.4
Tesnost2.8
Učinek učinka3.2
Realizem3
Različica2.9
Gladkost2.8
Ocena orgazma3.3
Hrup3
Uporaba Lube3.8
Pospravi3.6
Dry Time3.6
Ocena uporabnika1 Glasujte7.9
3.3
Tekmovalec
Vredno je denar
Deluje, kot je opisano, material se zdi res mehak in dober.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics