Beste blowjob-maskin - 2018 2021 thesocialu101.com

Beste blowjob-maskin – 2018

Dagen da du gjorde det med deg selv med hendene, er endelig over! Autoblow 2+ masturbator er det perfekte leketøyet som lar deg gjenskape fellatio utrolig realistisk uten å plage deg selv!

Top Blowjob Machine Sjekk pris Korte fordeler
Autoblow 2
(Vårt valg)
Kompakt størrelse, er laget av ermet og maskinen
Onyx 2
(Intens)
4 seksjoner: selve enheten, et grepklips, en hette og en ermet
SayberX
(Runner-Up)
Simulerer sex gjennom sin interne motor, et hudlignende materiale og en ribbing

Alt du trenger å gjøre? Len deg tilbake og nyt! På grunn av de forskjellige utskiftbare saksstørrelsene tilpasser den seg til ditt beste stykke som en annen hud og utover det du kan velge mellom forskjellige kroppsåpninger. Blant mange andre høydepunkter er Autoblow 2+ drevet, og sparer deg for å kjøpe batterier! I det følgende vil du lære mer om det.

Vårt valg

Hva har to tommelen og elsker blowjobs? Du åpenbart. Med den nye og forbedrede Autoblow 2+, vil du snart oppleve sexleketøyet for menn som setter en ny standard i realistiske soloopplevelser.

Vårt valg

Onyx 2 Blowjob-simulatormaskinen gir deg tre moduser som du kan velge mellom når du går solo.

Vårt valg

High-power, automatisk mannlig masturbator, med bevegelsessporing fjernkontroll som fungerer over internett.

Beste maskin Autoblow 2+

Hva er en masturbator?

En såkalt masturbator er en kunstig vagina, munn eller anusåpning, bestående av høykvalitets kunstig hudmateriale, som skal gjøre det mulig for menn under masturbasjon å ha den mest autentiske sexopplevelsen mulig.

De fleste modeller etterligner en vaginaåpning og er derfor utstyrt med en indre kanal som gjør det mulig for penetrasjon i masturbatorene.

Hva er Autoblow 2+?

Etterfølgermodellen til Autoblow er Autoblow 2+ og kan i utgangspunktet beskrives som en onani-maskin eller blowjob-maskin. Det særegne ved det gode stykket er at det er i stand til å massere hele lemmen og garanterer deg en dype hals utenfor blowjob.

De utskiftbare ermene er tilgjengelige i tre størrelser, noe som gjør det morsomt for menn av alle penisstørrelser. Etterfølgermodellen intensiverer stimuleringen av penis med en strammere mekanisme med en ny tredje rad med baller og pampers den til 15 cm lengde.

Hvordan ser Autoblow 2 + ut??

Autoblow 2+ har en sylinderform i fargene hvite og blå og er produsert på siden av åpningen med en utvekslingsmuffe av høy kvalitet, kunstig hudmateriale, som representerer penetrasjonskanalen for å sette inn penis.

Mens rammen på enheten tilsvarer en standardstørrelse, kan ermene endres og optimal tilpasses penisens størrelse, noe som garanterer deg en intensiv blowjob moro.

Hylseformatene til Autoblow:

  • Liten: Penis med en diameter på 2,4 til 3,2 cm (omkrets 7,5-10 cm)
  • Medium: Penis med en diameter på 3,2 til 4,4 cm (omkrets 10-14cm)
  • Stor: Penis med en diameter på 4,4 til 5 cm (omkrets 14-16cm)

Hvordan fungerer Autoblow 2 +?

Leketøyets funksjonalitet er barnas lek: Penisen skyves enkelt inn i masturbatorens åpning ved hjelp av smøremiddel (bruk en vannbasert gel) og slått på.

Mekanismen inne i rammen, som omslutter elastikkhuset med tre ringer og beveger seg opp og ned med lite trykk, stimulerer penisens full lengde gjennom perlene.

Ved hjelp av disse innebygde bevegelige perlekjettene, som beveger seg opp og ned over ermet i leketøyet, blir blowjob følelsen realistisk imitert. Det er helt automatisert, og du trenger ikke å flytte enheten opp og ned som andre leker.

Hastigheten på bevegelsene eller valget av tre intensitetsnivåer kan bestemmes av deg ganske enkelt ved å trykke på en knapp, slik at du selv kan bestemme hvor raskt du vil nå toppen av den magiske blowjob-opplevelsen.

Hvordan sammenligner Autoblow 2 + med andre onaniere?

Uten tvil er Autoblow 2+ det første virkelig realistiske alternativet til de andre sexleketøyene for menn. I tillegg er det ikke bare interessant for skapelsens mestere, men kan også gi mye glede inn i det felles kjærlighetsspillet.

Hvem er masturbatoren egnet for?

Sexleketøyet kan integreres perfekt i kjærlighetsspillet med partneren din.

På samme måte som de kvinnelige lekene, kan masturbatoren brukes i kjærlighetsnesten din. Spesielt under sex, kan Autoblow 2+ brukes optimalt hvis utholdenheten til dine kjære er avtagende, eller hun vil bare se deg.

Autoblow-opplevelser – hvordan ser de ut?

“Overraskende: Jeg var så overrasket da det kommer nær en ekte slagjobb. så kåt! “- Tinu på Amorana

“Geil: Geiles Feeling, spesielt fordi du ikke trenger å gjøre noe. “Bare legg til nok smøremiddel og det vil bevege seg på egen hånd. – Anonym på Amorana

“Kåt: Jeg har ikke hatt en så kåt ennå. bortsett fra i ekte. rett over det, og la gjøre til slutten, er følelsen strålende. min er ikke så stor, tenkte først, vil sannsynligvis ikke føle meg mye, så har tatt det minste, er perfekt. Jeg kan bare anbefale. min kone er virkelig sjalu. “Vel, jeg får henne til en ny leke da. – Nick på Amorana

Blant menn er Autoblow 2+ kjent som “den beste blowjob-maskinen noensinne”, og etterfølgermodellen gir spesielt enda mer overveldende og vanvittige blowjobs enn sin forgjenger.

Hvor ekte føler Autoblow blowjob?

Til tross for de fengslende orgasmer som de andre masturbators gir oss, overgår denne blowjob-simulatoren alle andre leker. I tillegg er du aldri igjen avhengig av din kjære eller din kjære hvis du vil ha et perfekt blowjob.

Autoblow 2+ – hvor å kjøpe den?

Du finner Autoblow 2+ i Amorana Shop billig.

Der kan du bestille det gratis fra fraktkostnader, og det vil bli levert til ditt hjem neste arbeidsdag hvis du bestiller før kl. 17.00.

Hvilken billig Autoblow alternativ er tilgjengelig?

Som et alternativ, gir den varme masturbatoren med oppvarmingsfunksjonen (oppvarming opp til 40 ° C) og 6 forskjellige vibrasjoner deg de reneste vanvittige gassene. Imidlertid er Warming Masturbator mer egnet for menn som liker å gjøre sitt eget arbeid. Det er bare en helautomatisk blowjob-maskin som Autoblow.

Hvilket smøremiddel kan jeg bruke og som ikke?

Det er viktig at du bruker vannbasert smøremiddel og en spesiell antibakteriell rengjøringsmiddel til sexleksaker eller bare en liten såpe og varmt vann for å sikre at de elastiske ermene alltid holder seg rene.

Vi anbefaler ikke silikonbaserte smøremidler, da de kan angripe Autoblows materiale og ermet og gjøre dem sprø eller sprukne.

Hvor høyt er Autoblow 2+ blowjob-maskinen?

Selvfølgelig gjør Autoblow støy og virker tydelig hørbar så snart du slår på den – tross alt gjør blowjob-maskinen en god jobb. Men bak lukkede dører bør volumet av den lille vennen ikke føre til noen problemer.

I hvilke størrelser kan jeg kjøpe Autoblow 2+?

Tre forskjellige konvoluttstørrelser er tilgjengelige for Autoblow 2+.

  • Liten: Penis med en diameter på 2,4 til 3,2 cm
  • Medium: Penis med en diameter på 3,2 til 4,4 cm
  • Stor: Penis med en diameter på 4,4 til 5 cm

Hvordan kan jeg rengjøre leketøyet?

Denne leken er veldig lett å rengjøre etter bruk! Bare fjern ermet fra saken etter bruk og skyll den med litt varmt vann – ferdig! I tillegg kan du bruke en antibakteriell leketøyrens for å sikre at alt er rent og du kan bruke Autoblow i lang, lang tid.

Leveres produktet ladet?

Nei, siden Toy er drevet, trenger den ikke å bli belastet før første gangs bruk. Du kan komme i gang umiddelbart med Autoblow 2+.

I hvilken emballasje sendes Autoblow 2 +?

Som alltid sender Amorana bestillingen din i en diskret boks uten logoer, så ingen vet hva du bestilte.

Top Blowjob Machine Sjekk pris Korte fordeler
Autoblow 2
(Vårt valg)
Kompakt størrelse, er laget av ermet og maskinen
Onyx 2
(Intens)
4 seksjoner: selve enheten, et grepklips, en hette og en ermet
SayberX
(Runner-Up)
Simulerer sex gjennom sin interne motor, et hudlignende materiale og en ribbing

Hva er leveringstidene hvis jeg vil bestille Autoblow 2+?

Hvis du bestiller produktet i Amorana Sex Shop før klokka 17.00, vil det bli sendt på samme dag fra fraktsenteret i Glattburg.

Det er ingen fraktkostnader, og du kan når som helst spore Autoblow-pakken online, da den kun sendes av Swiss Post.

Må jeg bruke Autoblow med smøremiddel?

For å føle følelsene enda mer realistiske, bør du definitivt bruke Autoblow med litt smøremiddel. Stimuleringen av penis er i tillegg intensivert og blowjob følelsen ser ut som mer autentisk enn noen gang før. Fuktigheten til smøremiddelet fordeler vibrasjonene og trykket på de bevegelige perlekulene bedre på akselen, slik at du nesten ikke kan skille onani fra ekte fellatio.

Kan jeg kjøpe Autoblow 2 + på kontoen?

Selvfølgelig er du det! På amorana.ch kan du enkelt betale med faktura, kredittkort og forskuddsbetaling. Dessuten vil det ikke være noen ekstra gebyrer for deg.

Hvilke andre produkter kan jeg kjøpe Autoblow 2+ med?

Når du kjøper masturbatoren, anbefales det å bestille en flaske vannbasert smøremiddel (for eksempel Come In from Inverma), samt en antibakteriell Sextoy-rengjøringsmiddel, da leksens hylse skal rengjøres før og etter bruk av hygieniske årsaker..

Hvilke sexleksaker kan jeg kombinere Autoblow med?

Autoblow 2+ forbinder perfekt med Anal Toys. For eksempel kan du bruke en analplugg eller anal vibrator til å skjemme bort prostata mens Autoblow kjærer ditt beste stykke. Du kan lene deg tilbake og nyte blowjob følelsen til det fulle.

Jeg har ofte tidlig utløsning. Kan en Autoblow hjelpe?

For tidlig utløsning er et meget behandlingsbart problem. Masturbatoren gjør det mulig for menn å nå “pekepunktet” på kortest mulig tid, og prøv å ikke overvinne denne terskelen og forhindre prematur utløsning, det vil si: Det hjelper deg å trene utholdenheten. Masturbatoren etterligner oralsex langt mer realistisk enn “håndarbeidet” noensinne kan, og forbereder deg på utholdenhet i løpet av sex med partneren din ved kontinuerlig trening. Ikke for ingenting blir han feiret over hele verden av mange som den beste sextoyen for menn.

Så håper jeg at du kan finne all informasjon om Autoblow og de forskjellige ermetypene her.

Brukere: gjennomgang og tilbakemelding om Autoblow 2

Man forsøker å erstatte mannen overalt med maskiner – seksualitet er ikke noe unntak. Så det er ikke overraskende at utviklingen av blowjob-maskinen er godt avansert.

Selv om sexleksaker til menn – i motsetning til leker til kvinner – fortsatt er presset inn i det skitne hjørnet. Den som bruker slike hjelpemidler, har et klebrig bilde av en seksuell svikt, noe som bare gjør en gummidukke med ham.

Ekte dukker, pornostjernevaginer

En av grunnene til det skitne bildet er anatomi. Kunne en perfekt formet dildo til og med bli plassert som dekorasjon i stua: Det bør tiltrekke seg mindre oppmerksomhet når den besøkes enn en sprø gummivagina på hyllen. Eller for å sette den i en noe, tilgi, sugd metafor: nøklene er kopiert, nøkkelhull er ikke.

Teknologien for menns leker gjør enorme fremskritt. Gummi dukker blir nå kalt ekte dukker og har en skremmende likhet med ekte kvinner i stedet for en luftmadrass.

Lommevaginasene, eller fleshlights, er sanne å skalere reproduksjoner av pornostjerners primære seksuelle organer.

Og akkurat når Rolls Royce er sucker: Autoblow 2, mannenes typiske onani håndbevegelse, Autoblow, så produsentens fulle løfte, gjør det i seg selv.

Jeg nektet å godta en ordre fra 20-minutters redaktør for å teste maskinen for en testrapport. Men jeg fant en ung mann som ble enige om å teste maskinen – på betingelse av at han var sikret absolutt anonymitet. I intervjuet snakker han om sine erfaringer.

Hva tenkte du da du pakket det ut?

Kjære vene. Hva en stor maskin. Autoblow ser ut som en blanding av brødrister med internettilgang og en støvsuger for bord. Men som en teknisk kunnskapsrik fyr var jeg interessert i hvordan denne tingen fungerer. Og?

De er to vårringer med perler. De beveges opp og ned av en elektrisk motor for å simulere en slik munn. Hastigheten er uendelig variabel med et lite hjul på undersiden av enheten.

Har du lest bruksanvisningen?

Ja, advarslene forvirret meg fordi de advarte meg om kjønnsskader.

Faktisk sier det: “Fraværet av en innsatt slange kan føre til alvorlige skader. “Bruk vannbaserte smøremidler for å sette penis inn i røret. (Sic!)

Skummelt. Men du holdt opp.

Jeg ønsket å være en seriøs tester til den bitre enden. Og jeg gjorde alt riktig, så min penis er bra, takk for at du spør. Siden jeg ikke bor alene, måtte jeg låse meg selv i rommet for å kunne nyte fellesskap med enheten i fred.

Jeg må spørre: Har du tent lys? Romantisk musikk spilt?

Jeg lot faktisk musikk kjøre. Den fyren med den forferdelige dubletrinnsmusikken, Skrillex, fant jeg ham passende. Og han druknet ut lyden av autobloden.

Var det forspill?

Du kan si det. Jeg satte på en kondom fordi jeg ikke stolte på lukten av det Kina-gummi på enheten. Det lukter som gammel olje eller noe. Veldig veldig rart. Og jeg ville ikke at huden min skulle komme i kontakt med den. Deretter tømte jeg glidende krem ​​i slangen som jeg følte meg egnet og satte støvsugeren over meg.

Støvsuger?

Du setter det opp fullt, det gjør ganske mye støy. Han minnet meg om en symaskin. Og så la jeg merke til at du trenger mye mer smøremiddel. Jeg følte meg en liter tom.

Var du i stand til å slappe av etterpå?

Nei egentlig ikke. Målet med en slik maskin ville egentlig ikke være å måtte konsentrere seg. Men jeg bare gjorde musikken høyere, så lyden ville ikke forstyrre meg og mine romkamerater lenger.

Det viktigste spørsmålet: Hvordan føles det?

Det spiller ingen rolle. Jeg kan ikke tenke på et bedre ord. Det starter med temperaturen: Det er bare ikke sant. Når jeg tilfredsstiller meg selv – som er minst overraskende form for sex, siden jeg som skuespiller vet hva jeg kan forvente – har jeg i det minste en varm hånd, som er nærmest ekte sex.

Snakker av overraskelse: Det er ingen uventet bevegelse fra denne enheten, den beveger seg bare i en retning – frem og tilbake. Så det endrer ikke trykket eller retningen. Jeg kan forestille meg at et hull i en vannmelon ville ha en lignende effekt.

Men du nådde orgasme?

Ja, men det tok lang tid. Jeg var altfor opptatt med maskinen til å holde oversikt over tiden. Men det var omtrent 20 minutter. En følte evigheten. Men jeg nådde aldri det høyeste nivået – på grunn av støyen, som distraherer for mye – og jeg hadde følelsen av at jeg hadde en dumbbell i hånden min.

Noen bør holde det for deg. Å bruke denne enheten med en partner ville være som å gå til frisøren med et skallet hode.

Er det i det minste noe positivt å rapportere?

Ikke for meg. Det har ingenting å gjøre med en blowjob – ikke engang en dårlig. Den eneste fordelen jeg kan ta fra denne enheten Den har ingen tenner.

Hvordan ville du forbedre enheten?

Mer press, sug, varme, tilfeldige bevegelser – og hvis maskinen vil røyke en sigarett med meg etterpå og betale meg komplimenter, ville jeg til og med gi det kallenavn.

Din konklusjon?

Det beste beviset på at det var en engangs ting for meg, er at jeg ikke engang spør om jeg kan holde testenheten.

Top Blowjob Machine Sjekk pris Korte fordeler
Autoblow 2
(Vårt valg)
Kompakt størrelse, er laget av ermet og maskinen
Onyx 2
(Intens)
4 seksjoner: selve enheten, et grepklips, en hette og en ermet
SayberX
(Runner-Up)
Simulerer sex gjennom sin interne motor, et hudlignende materiale og en ribbing

Er det et alternativ for noen som ikke har en kjæreste?

Siden det ikke har noe å gjøre med en ekte slagjobb, kan jeg bare gjette: Hold deg til hånden. Eller uttrykket fritt tolket: skomaker, nå i lysken din.

Vår tester var bittert skuffet over Autoblow 2, i motsetning til de fleste kunder i Amorana.ch som beskriver deres erfaringer med enheten på nettsiden.

En Kevin er veldig entusiastisk: “Flott. Damer, du har ekte konkurranse her! Jeg trodde aldri at det ville være noe slikt for menn. “

Andre er også veldig fornøyde, men mest kritiserer volumet.

Lukas Speiser fra Amorana sier: “De fleste av våre kunder er veldig fornøyd med ham, men ikke alle føler det samme. Autoblow er det bestselgende leketøyet for menn, etterfulgt av Fleshlights. “Jeg vil ikke fortelle deg de nøyaktige tallene. “Bare så mye: Vi får det levert på paller fra produsenten.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics