Beste penisvergroterhuls: verbluffende resultaten voor en na 2021 thesocialu101.com

Beste penisvergroterhuls: verbluffende resultaten voor en na

Een penisvergroterhuls is een van de innovaties op de penispomarkt. De Bathmate Hercules is speciaal ontworpen voor gebruik met het elementaire element water. Dit betekent dat in plaats van de cilinder te vullen met lucht, hier water wordt gebruikt.

Top penisvergroter Controleer prijs Korte voordelen
Bathmate Hercules
(Onze keuze)
Revolutionair product met een slagingspercentage van 95%
Bathmate Hydromax X30
(Intens)
Een nieuwe functie maakt volledige 360 ​​graden positieve rotatie mogelijk
Bathmate Hydromax Xtreme X40
(Tweede plaats)
Meest krachtige pomp

Als het productiebedrijf moet worden geloofd, zou dit een fantastisch effect moeten hebben. Maar is het mogelijk om te geloven? We hebben het grondig bekeken.

De beste penisverlengers hebben maten voor iedereen

Het juiste product is heel gemakkelijk te vinden. Omdat het onderdeel beschikbaar is in verschillende versies, voor de kopieën van verschillende grootte van de gebruikers. Op de site van de fabrikant vindt u drie reeksen penisvergrotende hulzen.

Het origineel, de Bathmade-serie, scoort met zeer zachte kracht. De X-serie is aan de andere kant iets krachtiger. Met de Extreme-serie is de productlijn met het meeste vermogen nu op de markt. Hier is een kleine selectie.

 • HerculesMaximum penisomtrek is 14,5 centimeter, maximale penisomvang is 18 centimeter
 • X30Maximale penisomtrek is 14,5 centimeter, maximale penisomvang is 18 centimeter
 • X40 (Xtreme) Maximale penisomtrek is 17,5 centimeter, maximale penislengte is 21 centimeter
 • GoliathMaximal penisomtrek is 21 centimeter, de maximale lengte van de ledematen is 25 centimeter.

Hoe werkt de Bathmate-penisvergroterhuls??

De beste penisverlengers stimuleren het weefsel altijd door te trekken. Gewone penisvergrotingshulzen creëren vacuüm eenvoudig door de lucht. De badvriend werkt echter met water.

Het doel is om de penis voor een korte periode of permanent uit te breiden. Het is daarom mogelijk om enerzijds een echt effectieve erectie te produceren, maar ook, met langere, continue training, om winsten, doelen zoals lengte- en diktegroei te bereiken. Het kan ook nuttig zijn in het geval van ongebruikelijke peniskromming.

Penispompen zijn geschikt voor erectiestoornissen, vroegtijdige ejaculatie en gebrek aan uithoudingsvermogen. De positieve gevolgen van een gebruik zijn vrij goed zichtbaar. Dit verhoogt het zelfvertrouwen en daarmee de geilheid van de gebruiker. Hoe vaker je traint, hoe efficiënter je kleine vriend zal zijn. De stof is rekbaar, wat het resultaat is. Vacuüm in de kont zorgt ervoor dat bloed door de penis stroomt en enorm opzwelt. Dit kunnen oefeningen zijn voor langdurige groei of verlenging, of ze kunnen ook sensueel worden gebruikt. Hier, naast andere voordelen, bleek het bijzonder geschikt om de eikel te vergroten.

Deze koning van deze modellen is, zoals we hebben gevonden, zeer gemakkelijk te gebruiken. Of het nu om een ​​douche of een bad gaat, het is alleen nodig om water in te vullen, op te zetten, verschillende keren in te drukken, de negatieve druk wordt geproduceerd, de staart zwelt enorm op.

Dit is duidelijk een voordeel in termen van eenvoud en hygiëne. Een uiterst belangrijk punt – om het doel van de uitbreiding te bereiken, is ijzeren discipline noodzakelijk. Veel gebruikers mislukken hierdoor. De Bathmate, die met Aqua loopt, vergemakkelijkt echter de dagelijkse training enorm, maakt het een plezier.

De beste eigenschappen van een penisvergroterhuls

Naast de zeer eenvoudige en functionele bediening en gebruik van het apparaat, de voordelige Aquatechnology, spreekt de kwaliteit het beste voor het product. Het is een van de best verkopende modellen in zijn soort op de wereld – het is geen toeval. De penisvergroter is niet alleen gebruikt voor een momentele, indrukwekkende bar, maar maakt ook indruk met medische kwaliteiten.

Het is een uitstekende behandeling voor erectiestoornissen, peyronie, abnormale peniskromming en de beruchte voortijdige ejaculatie. Intensieve oefeningen met de Bathmate kunnen fysieke schade verminderen en het zelfvertrouwen vergroten, waardoor het libido van de gebruiker toeneemt.

 • Eenvoudige bediening
 • Nieuwe watertechnologie
 • Meest verkocht type wereldwijd
 • Hoogwaardige normen
 • Medisch gebruik mogelijk
 • Versterkt het libido
 • Versterkt het zelfvertrouwen
 • Grote erecties mogelijk
 • Voorkomt op lange termijn voortijdige ejaculatie
 • Helpt bij erectiestoornissen
 • Geneest de kromming van de penis
 • Breidt penis uit en vergroot
 • Het is leuk

Als je iets wilt doen om je penis te vergroten, maar geen zin hebt om overdag een riem te dragen, heb je de juiste keuze gemaakt met deze man. Het apparaat kan gemakkelijk onder de douche worden gebruikt. Een dagelijkse toepassing van slechts 10 minuten is voldoende. In tegenstelling tot de riemen, die pas na relatief lang gebruik effect hebben, zijn de eerste successen op lange termijn al snel zichtbaar met deze pomp. Om nog maar te zwijgen over de “nu” -ervaringen bij het oppompen in de douche of in bad. Dit is natuurlijk de beste manier om het mannelijke zelfvertrouwen enorm te verbeteren.

De testers vonden het zo leuk, onder andere omdat de hele “materie” op een bepaalde manier veel zachter, minder mechanisch, liefdevoller is. Een conventionele vacuümpomp, met een meetinstrument, misschien met een elektrische pomp, is zeer mechanisch, onerotisch. Ondanks zijn enigszins krijgshaftige uiterlijk heeft deze factor echter nog steeds een effect. Dit komt precies door het feit dat water, in tegenstelling tot lucht, een haptisch effect heeft. Een essentieel voordeel van deze unieke aquapomp.

Een penisvergroterhuls geeft de beste resultaten

Dergelijke modellen zijn in principe ontworpen om de staart te vergroten. Op de korte en lange termijn, als een sextoy en een apparaat om de penis realistisch te verlengen. En het werkt echt.

Iedereen die denkt dat een penisvergroterhuls een behandeling met een “seksuele beperking” is, heeft de fout, is belast met vooroordelen. Zo’n penispomp, zeggen ze, kan een uitstekend wapen in de juiste handen zijn. Het verlengingsprincipe is hetzelfde als dat het al sinds millennia op het Afrikaanse continent wordt toegepast met lagere lippen en oorlellen. De stof is rekbaar en dus uitgerekt. We hebben het hier over het principe.

Het strekken van de staart is natuurlijk niet zo ingrijpend. Integendeel, het neemt ook op de lange termijn toe.

Het is zeker gepast om iemands verwachtingen niet af te stemmen op de beloften van de fabrikant. Volgens zijn gegevens zijn groeisnelheden tot 7.5 centimeter lang of 2.5 centimeter dik goed mogelijk. Dit vereist zeker jarenlange aanhoudende training, maar het lijkt voorstelbaar.

Al onze ervaringen spreken echter van een relatieve toename van ongeveer 2,7 centimeter, een diktegroei van ongeveer 1,6 centimeter, binnen ongeveer 24 maanden. De Bathmate lijkt een geweldig effect te hebben met zijn watertoepassing. Hoe langer de training, hoe groter, letterlijk, het zichtbare succes.

Niet iedereen gebruikt het ding om zijn prachtige exemplaar op de lange termijn naar een andere dimensie te brengen. Het heeft het voordeel dat de penis kan zwellen tot echt ongebruikelijke dimensies, zelfs wanneer deze op dit moment in gebruik is. Zo kan het apparaat bijvoorbeeld ook worden gebruikt om een ​​indrukwekkende dwarsbalk te creëren vóór geplande geslachtsgemeenschap. De toegenomen penisgrootte blijft, zelfs na de bar, een goede tijd, namelijk enkele uren. Men zou ook het apparaat Sextoy kunnen noemen, zelfs als het gebruik ervan niet erg romantisch lijkt.

 • Grotere link
 • Grotere eikel
 • Langere link
 • Langere stands

Penisvergrotingshuls versus penispompen: wat het beste is?

Er is duidelijk het innovatieve gebruik van water, wat een zeer intensief en eenvoudig trainingsproces mogelijk maakt. Een conventionele pomp of zelfs een brancard kan soms het geduld van de gebruiker overbelasten wanneer hij voor langdurige training wordt gebruikt.

Het speelgoed is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. De warme vloeistof geeft je een goed gevoel en is veel aangenamer dan modellen die werken volgens het principe van het luchtvacuüm. Het warme water heeft ook het voordelige effect van losmaken en ontspannen van het penisweefsel. Dit resulteert in een veel intensiever vergrotingseffect tijdens gebruik.

Niets mag dwingen zou een belangrijk principe moeten zijn. Veel factoren spelen bijvoorbeeld een rol bij gebrek aan stabiliteit. Alcohol, nicotine, ongezond eten. De Bathmate penisvergrotingshuls maakt het gemakkelijk om je op de essentie te concentreren.

Op deze manier is het mogelijk om het gehele bewustzijn te veranderen en op een andere manier op iemands lichaam te reageren, zonder te gefocust te zijn op de materie en de hele dag te moeten doorbrengen, bijvoorbeeld met een rekriem. De mechanische vriend maakt de bediening van de bar eenvoudig en aangenaam.

Het kost tien minuten, niet langer elke dag, om het te gebruiken, wat beschikbaar is in alle modellen bij Amazon. Natuurlijk, als je werkt aan een goed succes, kun je ook een combinatie van dit model en een brancard zoals de Phallosan of de Penismaster gebruiken.

Als u bijvoorbeeld de stretchriem overdag niet wilt dragen, is een Bathmate-tussenoplossing onder de douche en stretchriem tijdens de slaap een uitstekende oplossing. Spieropbouwtechnieken zoals anjer, oefenen van de bekkenbodemspieren, ontspanningsoefeningen hebben ook een effect.

Penispomp: Is dit het beste voor medisch gebruik??

Het uiterlijk alleen al is een duidelijke aanwijzing dat het gebruik, zo niet medisch, dan op zijn minst zeer lichaamsgerelateerd is. Dit betekent echter niet dat er fysieke schade moet zijn om zo’n staartpomp te gebruiken. Zelfs mensen die alleen lijden aan de psychosomatisch geconditioneerde verbeelding dat hun beste stuk te klein is, kunnen verbazingwekkende successen registreren. Genezing is holistisch, lichaam en geest zijn betrokken. Het prettige gebruik met Aqua-functionerende penisverzorger ondersteunt dit.

Ook brengt de Bathmate je alleen een grotere penis, een grotere eikel, een langere erectie, een stevigere latte als je hem regelmatig en actief gebruikt.

Het is waar dat het oude woord: “Zonder toewijding is er geen prijs!” De zaak is duidelijk op zichzelf. Een kromming van de penis, bijvoorbeeld, die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, kan niet van de ene dag op de andere verdwijnen. Hetzelfde geldt in principe voor erectiestoornissen.

Dit heeft ook zijn oorzaken in een ontwikkeling op zeer lange termijn die geen enkel middel van de wereld van vandaag op de lange termijn zou kunnen elimineren. Het uithoudingsvermogen tijdens de training is daarom een ​​doorslaggevende factor.

Het kan medisch worden geïndiceerd als een vervanging voor een operatie voor extreme kromming van de penis. Evenzo kan een erectiestoornis die door de arts is gedetecteerd, met succes met een dergelijke inrichting worden behandeld.

Het psychologische effect van de enorme toename van het volume dat altijd optreedt, mag in geen geval worden onderschat. Veel mensen zullen verrast zijn over de energiereserves in zijn lul. En wanneer het wordt gebruikt als een seksspeeltje, is de verbazing van de vrouw bij het zien van de enorme penis niet te verachten.

Dat de ledematen zo groot worden, is simpelweg te wijten aan de verwijding van de vaten, het vacuümeffect van het warme water doet behoorlijk verbazingwekkende dingen.

 • Holistische genezing
 • Langetermijneffect
 • Kortetermijneffect
 • Psychologisch effect
 • Medisch effect
 • Fysiek effect

Trainingsstappen met de Bathmate-verlengingshuls

U bestelde uw penisvergroter bij Amazon en ontving deze onmiddellijk. Concreet bevindt u zich in de badkuip of in de douche. Het apparaat moet over een half regerend lid worden geplaatst. Het is logisch om uw kleine vriend een klein beetje te stimuleren met warme vloeistof en een beetje gevoeligheid.

De zogenaamde “kegeloefening”, waarbij de spier wordt getraind, die ook de urinestraal controleert tijdens het urineren, kan ook nuttig zijn.

Top penisvergroter Controleer prijs Korte voordelen
Bathmate Hercules
(Onze keuze)
Revolutionair product met een slagingspercentage van 95%
Bathmate Hydromax X30
(Intens)
Een nieuwe functie maakt volledige 360 ​​graden positieve rotatie mogelijk
Bathmate Hydromax Xtreme X40
(Tweede plaats)
Meest krachtige pomp

Nu zal de Bathmate worden gebruikt. Je stopt lauw water in de cilinder, pak het voor de eenvoud, ten minste de helft van de stijve penis. Door meerdere keren op te drukken, wordt de onderdruk sterker. Je penis wordt groter en groter.

Gebruik het speelgoed in het begin niet langer dan ongeveer 5 minuten. In principe is het daarom mogelijk om de Hercules te gebruiken voor een tijdelijke, intensieve erectie. Met een penisring kan de standaard echt lang worden gehandhaafd. Ook de verwijding van de bloedvaten van de penis, zodat de verhoogde bloedtoevoer, vrij lang duurt.

Aan de andere kant dient de Bathmate voor een langdurige, daadwerkelijke verbetering in omvang en reikwijdte, seksuele drift en zelfvertrouwen. Dit vereist van nature intensieve oefening gedurende een lange periode van tijd. Het speelgoed heeft ook medische kwaliteiten, voor de kromming van de penis, erectiestoornissen, de penis te klein, de eikel te klein.

We adviseren daarom, ook voor de langdurige penisvergroting, de zogenaamde warming-up, zoals hierboven beschreven, met een beetje warm water en stimulatie door je handen, die je een beetje op en neer beweegt zoals tijdens het melken.

Een warme, vochtige handdoek en een washandje kunnen ook helpen. De druk die u genereert door meerdere keren op de Bathmate te drukken, mag niet groter zijn dan 5 inHG, althans niet voor het begin. Dit is belangrijk, want als u de druk te veel verhoogt, vooral aan het begin, kan het weefsel worden overbelast. Men moet echter niet worden afgeschrikt door dergelijke technische gegevens.

Het lichaamsgevoel vertelt je heel precies wanneer het genoeg is. Dat is waarom het geen drukmeting heeft, en het is zelfs meer seksspeeltje. Voor een langdurig succes in het verlengen, verdikken, vergroten, blijvende training is noodzakelijk, voor een snelle applicatie voor het plezier en voor het plezier, 3 minuten zijn voldoende.

Veel mannen gebruiken de Herucles graag, voordat ze hun Schniedel in de sauna presenteren aan het aanwezige publiek. En ze weten wat ze doen. Omdat de vergroting van de penis, de eikel, die wordt veroorzaakt door het gebruik van het speelgoed, enkele uren duurt, kan zelfs de volgende dag worden vastgesteld. Er is psychologie en het onderbewustzijn aan het werk. Een deel van het toegenomen zelfvertrouwen pompen.

En inderdaad, de “mentale erectie” kan ook worden getraind. Dat is precies wat er met de Bathmate gebeurt. Geen vraag over. De hersenen krijgen zulke duidelijke signalen dat ze niet anders kunnen dan ze accepteren. Antwoorden? Het bereik en de reikwijdte “imponeren” het denken.

Een verlengingshuls is meer dan een speeltje

Het product is een hoogwaardige, uitstekende penispomp. Naast zijn functie om binnen enkele seconden een prachtige stijve penis te genereren, die zelfs na een orgasme nog steeds in delen blijft – de penis is zeker een aantal uren veel groter – kan de Hercules ook helpen met verschillende problemen die meer medisch waarneembaar zijn.

In deze context is het belangrijk om erectiestoornissen, zowel fysiek als psychologisch, als een geneesbare ziekte te beschouwen. Onze test laat zien dat de Bathmate een therapeutisch instrument is voor beide oorzaken van de ziekte. Laten we nu een korte blik werpen op de bekendste klinische beelden en de heilzame effecten van de penispomp.

Erectiestoornissen en Bathmate Hercules

Hier is hij in staat om als het ware “eerste hulp” te bieden. Het vacuümprincipe laat bloed in het erectiele weefsel schieten, samen met alle andere signalen die het lichaam ontvangt, of het nu door de handen wordt gestimuleerd, erotische bereidheid van de partner, wellustige fantasiebeelden of geluiden, de perfecte, vegende latte creëren.

Dit verbaast niet alleen de partner, maar ook het brein van de gebruiker. Het wordt aldus bewust gemaakt dat “er nog iets mogelijk is”. De psyche reageert. Het zelfvertrouwen neemt toe. Het libido groeit samen met de penis. Maar, opmerkelijk als dit alleen is, het succesverhaal gaat veel verder!

Het bindweefsel waaruit onze klepel bestaat, is rekbaar, doorkruist door rekbare vaten. De sterkte van de dwarsbalk hangt af van hun bloedcirculatie. Hier ondersteunt de Hydromax de bestaande trainingsmogelijkheden. De bekkenbodemspieren moeten worden versterkt. Maar de situatie kan drastisch in positieve zin veranderen door de Bathmate te gebruiken, omdat we ons leven in onze test konden ervaren, eenvoudigweg vanwege de verhoogde bloedcirculatie van de misschien “stoffige”, versmalde bloedvaten in de penis, om zo te zeggen. Het effect is echt op elke manier overtuigend.

Strekt zich uit naar het beste

Het bindweefsel kan dus continu worden veranderd van de oorspronkelijke vorm naar het positieve. Het is elastisch. De Hercules exploiteert deze flexibiliteit genadeloos en onverschrokken voor zijn doeleinden. Wil geloven dat de aantrekkingskracht op de lagen van het bindweefsel hen in een nieuwe vorm brengt, die ze nemen, zelfs als ze in het begin nog aarzelend en tijdelijk zijn, maar met blijvende activiteit. Het is klaar, de penis is langer en dikker en zal zijn weg niet terug vinden in zijn kleine vorm.

Nogmaals, het verbazingwekkende effect van het voor het eerst gebruiken van Bathmate. De gegenereerde grootte is inderdaad zo indrukwekkend “dat mensen die denken dat hun penis te klein is, drastisch overtuigd zijn van het tegenovergestelde.

De kromming van de penis

Een kromming van de penis kan vele oorzaken hebben en hoeft niet altijd zo erg te zijn dat het behandeling nodig heeft.

Integendeel, een lichte curve is natuurlijk, en een uitgesproken opwaartse curve is de bron van onbevangen plezier voor de vrouw, omdat dit haar G-punt nadrukkelijk stimuleert.

Toch kan ze hier ook behulpzaam zijn. Omdat het vacuüm de penis gelijkmatig in alle richtingen trekt, zodat oneffenheden als het ware gecompenseerd worden. Op de lange termijn resulteert de verandering in bindweefsel in een sterk afnemende kromming. Of de penis weer volledig recht wordt, hangt af van de mate van kromming. Hier is het gebruik van de Bathmate penisvergrotingshuls in combinatie met een rekriem zeker een mogelijkheid die moet worden overwogen.

Beste voor retractieve penis

Als een retractieve penis wordt gediagnosticeerd, toont dit een penis die kleiner en kleiner wordt en verdwijnt in het abdominale weefsel, het onderhuidse weefsel. Aan de ene kant kan dit te wijten zijn aan de toenemende leeftijd, aan de andere kant kan het ook worden veroorzaakt door overgewicht. De eigenschap van het vacuüm, die deze penispomp zo uitstekend met water te gebruiken brengt, keert dit proces om, om zo te zeggen, de penis wordt uit de vleeskloven getrokken.

Dus de Bathmate gaat dit zinken tegen, het verhoogt de bloedzuiger op de lange duur blijvend.

Het probleem is opgelost, samen met een verstandig dieet en wat oefening. Natuurlijk, als je blind moet zoeken naar je penis vanwege je buik, moet je iets doen aan de obstructie van je gezichtsveld.

Opname en veelgestelde vragen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en de bevooroordeelde meningen van veel conservatieve denkers, is de Bathmate extender sleeve inderdaad verbazingwekkend in het bereiken van onoverwinnelijke resultaten.

Niet alleen als een seksspeeltje is ze een uitstekend speeltje, wat menig vrouw in ongeloof en verwachting verbaast, maar ook op medisch vlak werkt het ding best uitstekend.

Met dit apparaat kan een geweldige erectie, die lang duurt, binnen de kortste tijd worden geproduceerd. Het kan dus een genezend effect hebben op erectiestoornissen, het is geschikt voor de kromming van de penis, voor een retractieve ledemaat en voor een te kleine ledemaat. De manier waarop het werkt maakt het gebruik van het instrument heerlijk zacht en aangenaam, glijmiddel is natuurlijk niet nodig.

Werkt een Bathmate penisvergrotingshuls op zijn best??

Er zijn twee manieren om de standaard die met het apparaat is gemaakt over een langere periode te onderhouden. In elk geval duurt het effect enkele uren, ook met betrekking tot het kaliber van de ledemaat in de slappe toestand. Aan de andere kant zal regelmatig gebruik van het penispompapparaat precies dit bereiken.

En tot het prachtige derde deel, is het mogelijk om verbazingwekkend langdurige erectieresultaten te bereiken door middel van een aangebrachte penisring.

Hoe kan een verlengingshuls worden gereinigd?

Het onderdeel reinigt zichzelf bij elk gebruik. Het plastic materiaal is ongevoelig voor conventionele shampoos en badadditieven. Zelfs heet water kan het apparaat niet beschadigen. Het gevoelige gebied is de afzuigeenheid, die echter in de loop van de tijd kan worden beschermd tegen broosheid van het materiaal met een beetje vette crème. Anders is het heel gemakkelijk om te reinigen met een beetje afwasmiddel en een washandje.

Is dat waar vrouwen bang voor zijn??

De dames zijn eerder bang voor de enorme dwarsbalk die te vinden is nadat het apparaat is gebruikt. Een kleine tip: aangezien het apparaat er niet erg romantisch uitziet, kan het raadzaam zijn om het te gebruiken voordat u onder de douche rijdt.

Volgens het motto “Darling, ik moest aan je denken”, is succes gegarandeerd. Soms kunnen kleine geheimen grote consequenties hebben.

Waar kan ik de Bathmate-verlengingshuls kopen?

Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende seksshops, mogelijk in drogisterijen. Hier staat het echter op de manier dat iemand zich op de een of andere manier moet openbaren, of men het nu leuk vindt of niet. De eenvoudigste manier om dit model discreet te krijgen, is het online bestellen. Het online platform Amazon (ook met Prime) biedt alle modellen. Het apparaat wordt in volledig neutrale verpakking verzonden.

Top penisvergroter Controleer prijs Korte voordelen
Bathmate Hercules
(Onze keuze)
Revolutionair product met een slagingspercentage van 95%
Bathmate Hydromax X30
(Intens)
Een nieuwe functie maakt volledige 360 ​​graden positieve rotatie mogelijk
Bathmate Hydromax Xtreme X40
(Tweede plaats)
Meest krachtige pomp
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics