Beste pijpbeurt machine - 2018 2021 thesocialu101.com

Beste pijpbeurt machine – 2018

De dagen dat je het jezelf aandeed met je hand zijn eindelijk voorbij! De Autoblow 2+ masturbator is het perfecte speeltje waarmee je de fellatio ongelooflijk realistisch kunt recreëren zonder je zelfs maar lastig te vallen!

Top blowjob machine Controleer prijs Korte voordelen
Autoblow 2
(Onze keuze)
Compact formaat, is gemaakt van hoes en de machine
Onyx 2
(Intens)
4 secties: het apparaat zelf, een gripclip, een dop en een hoes
SayberX
(Tweede plaats)
Simuleert seks via de interne motor, een huidachtig materiaal en ribbels

Alles wat je moet doen? Leun achterover en geniet ervan! Vanwege de verschillende, verwisselbare koffers, past het zich aan als een tweede huid en kunt u kiezen tussen verschillende lichaamsopeningen. Naast vele andere hoogtepunten wordt de Autoblow 2+ van stroom voorzien, zodat u geen gedoe met batterijen kunt kopen! In het volgende leer je er meer over.

Onze keuze

Wat heeft twee duimen en liefdes pijpbeurten? Jij natuurlijk. Met de nieuwe en verbeterde Autoblow 2+ ervaar je binnenkort het seksspeeltje voor heren dat een nieuwe standaard zet in realistische solo-ervaringen.

Onze keuze

De Onyx 2 Blowjob-simulatormachine biedt je drie modi waaruit je kunt kiezen wanneer je solo gaat.

Onze keuze

Krachtige, automatische kunstkut, met bewegingsregistrerende afstandsbediening die via internet werkt.

Beste machine Autoblow 2+

Wat is een masturbator?

Een zogenaamde masturbator is een kunstvagina, mond of anusopening, bestaande uit hoogwaardig, kunstmatig huidmateriaal, dat mannen tijdens masturbatie de mogelijkheid moet geven om de meest authentieke sexervaring te hebben.

De meeste modellen imiteren een vaginaopening en zijn daarom uitgerust met een binnenkanaal dat penetratie in de masturbators mogelijk maakt.

Wat is de Autoblow 2+?

Het opvolger-model van de Autoblow is de Autoblow 2+ en kan in principe worden omschreven als een masturbatiemachine of een blowjobmachine. De bijzonderheid van het goede stuk is dat het in staat is om de hele ledemaat te masseren en u een diep-keel gevoel voorbij de pijpbeurt garandeert.

De verwisselbare sleeves zijn verkrijgbaar in drie maten, waardoor het leuk is voor mannen van alle soorten penis. Het opvolger model intensiveert de stimulatie van je penis door een strakkere mechanisme met een nieuwe derde rij ballen en verwent het tot 15 cm lengte.

Hoe ziet de Autoblow 2+ eruit??

De Autoblow 2+ heeft een cilindervorm in de kleuren wit en blauw en is vervaardigd aan de zijkant van de opening met een verwisselbare hoes gemaakt van hoogwaardig, kunstmatig huidmateriaal, dat het penetratiekanaal voor het inbrengen van de penis vertegenwoordigt.

Hoewel het frame van het apparaat overeenkomt met een standaardformaat, kunnen de hoezen worden vervangen en optimaal worden aangepast aan de grootte van de penis, wat u een intensief pijpplezier garandeert.

De maten van de mouwen van de Autoblow:

  • Klein: Penis met een diameter van 2,4 tot 3,2 cm (omtrek 7,5-10 cm)
  • Medium: Penis met een diameter van 3,2 tot 4,4 cm (omtrek 10-14cm)
  • Groot: Penis met een diameter van 4,4 tot 5 cm (omtrek 14-16cm)

Hoe werkt de Autoblow 2+?

De functionaliteit van het speelgoed is kinderspel: de penis wordt eenvoudig met behulp van glijmiddel in de opening van de masturbator geduwd (gebruik een gel op waterbasis) en ingeschakeld.

Het mechanisme in het frame, dat het elastische omhulsel met drie ringen omsluit en op en neer beweegt met lichte druk, stimuleert de volledige lengte van de penis door de parels.

Met behulp van deze ingebouwde beweegbare parelkettingen, die op en neer bewegen over de mouw in het speelgoed, wordt het blowjobgevoel realistisch nagebootst. Het is allemaal volledig geautomatiseerd en je hoeft het apparaat niet op en neer te bewegen zoals ander speelgoed.

De snelheid van de bewegingen of de keuze van drie intensiteitsniveaus kan eenvoudig door een knop worden bepaald, zodat je zelf kunt beslissen hoe snel je het hoogtepunt van de magische blowjob-ervaring wilt bereiken.

Hoe verhoudt de Autoblow 2+ zich tot andere masturbators?

Zonder twijfel is de Autoblow 2+ het eerste echt realistische alternatief voor de andere seksspeeltjes voor mannen. Bovendien is het niet alleen interessant voor de meesters van de schepping, maar kan het ook veel vreugde brengen in het gemeenschappelijke liefdespel.

Voor wie is de masturbator geschikt?

Het seksspeeltje kan perfect worden geïntegreerd in het liefdespel met je partner.

Net als het vrouwelijke speelgoed kan de masturbator worden gebruikt in uw liefdesnest. Vooral tijdens seks kan de Autoblow 2+ optimaal worden gebruikt als het uithoudingsvermogen van uw geliefde minder wordt of zij u graag zou willen zien.

Autoblow-ervaringen – hoe komen ze uit?

“Verrassend: ik was net zo verrast als het dicht bij een echte pijpbeurt komt. zo geil! “- tinu op Amorana

“Geil: Geiles Feeling, vooral omdat je gewoon niets hoeft te doen. “Voeg gewoon voldoende smeermiddel toe en het gaat vanzelf. – Anoniem op Amorana

“Geil: ik heb nog niet zo’n geil gehad. behalve in het echt. net eroverheen, en laat tot het einde, het gevoel is briljant. mijn is niet zo groot, eerst bedacht, zal waarschijnlijk niet veel voelen, dan de kleinste hebben genomen, is perfect. Ik kan alleen maar aanraden. mijn vrouw is echt jaloers. “Nou, dan zal ik haar een nieuw speeltje geven. – Nick op Amorana

Bij mannen staat de Autoblow 2+ bekend als “de beste pijpautomaat ooit” en biedt het opvolger-model met name nog meer overweldigende en gekke blowjobs dan zijn voorganger.

Hoe echt voelt de Autoblow-pijpbeurt?

Ondanks de boeiende orgasmes die de andere masturbators ons geven, overtreft deze blowjob-simulator alle andere speeltjes. Bovendien ben je nooit meer afhankelijk van je geliefde of geliefde als je wilt genieten van een perfecte blowjob.

Autoblow 2+ – waar te kopen?

U vindt de Autoblow 2+ in de Amorana Shop goedkoop.

Daar kunt u het gratis bestellen en het wordt de volgende werkdag bij u thuis afgeleverd als u voor 17.00 uur bestelt.

Welk goedkoop Autoblow-alternatief is beschikbaar??

Als alternatief biedt de opwarmende masturbator met zijn opwarmfunctie (verwarmbaar tot 40 ° C) en 6 verschillende trillingen u de zuiverste gekkengassen. De Warming Masturbator is echter meer geschikt voor mannen die graag hun eigen werk doen. Er is slechts één volledig geautomatiseerde blowjobmachine zoals de Autoblow.

Welk smeermiddel kan ik gebruiken en welke niet?

Het is belangrijk dat u glijmiddel op waterbasis en een speciale antibacteriële reiniger voor seksspeeltjes of gewoon een beetje zeep en warm water gebruikt om ervoor te zorgen dat de elastische mouwen altijd schoon blijven.

We raden glijmiddelen op basis van siliconen niet aan, omdat ze het Autoblow-materiaal en de hoes kunnen aanvallen en broos of gebarsten kunnen maken.

Hoe hard is de Autoblow 2+ pijpwerkmachine?

Natuurlijk maakt de Autoblow geluid en werkt duidelijk hoorbaar zodra je hem inschakelt – de pijpmachine doet tenslotte geweldig werk. Maar achter gesloten deuren zou het volume van de kleine vriend geen problemen moeten veroorzaken.

In welke maten kan ik de Autoblow 2 kopen+?

Er zijn drie verschillende envelopformaten beschikbaar voor de Autoblow 2+.

  • Klein: Penis met een diameter van 2,4 tot 3,2 cm
  • Medium: Penis met een diameter van 3,2 tot 4,4 cm
  • Groot: Penis met een diameter van 4,4 tot 5 cm

Hoe kan ik het speelgoed schoonmaken??

Dit speelgoed is na gebruik gemakkelijk schoon te maken! Verwijder de sleeve na gebruik eenvoudig van de behuizing en spoel hem af met een beetje warm water – klaar! Bovendien kunt u een antibacteriële speelgoedreiniger gebruiken om ervoor te zorgen dat alles schoon is en u de Autoblow lange tijd kunt gebruiken.

Is het product afgeleverd geladen??

Nee, aangezien het speelgoed van stroom wordt voorzien, hoeft het niet te worden opgeladen voor het eerste gebruik. U kunt meteen aan de slag met de Autoblow 2+.

In welke verpakking wordt de Autoblow 2+ verzonden?

Zoals altijd verzendt Amorana uw bestelling in een discrete doos zonder logo’s, zodat niemand weet wat u hebt besteld.

Top blowjob machine Controleer prijs Korte voordelen
Autoblow 2
(Onze keuze)
Compact formaat, is gemaakt van hoes en de machine
Onyx 2
(Intens)
4 secties: het apparaat zelf, een gripclip, een dop en een hoes
SayberX
(Tweede plaats)
Simuleert seks via de interne motor, een huidachtig materiaal en ribbels

Wat zijn de levertijden als ik Autoblow 2 wil bestellen+?

Als u het product vóór 17.00 uur bestelt in de Amorana Sex Shop, wordt het dezelfde dag verzonden vanuit het verzendcentrum in Glattburg.

Er zijn geen verzendkosten en u kunt het Autoblow-pakket op elk moment online volgen, omdat het exclusief door Swiss Post wordt verzonden.

Moet ik Autoblow met glijmiddel gebruiken?

Om de gevoelens nog realistischer te voelen, moet u de Autoblow zeker met wat glijmiddel gebruiken. De stimulatie van de penis wordt extra geïntensiveerd en het blowjobgevoel lijkt authentieker dan ooit tevoren. Het vocht van het smeermiddel verdeelt de vibratie en druk van de bewegende parelbollen beter op de schacht, zodat je nauwelijks masturbatie kunt onderscheiden van echte fellatio.

Kan ik de Autoblow 2+ op rekening kopen??

Natuurlijk ben je dat! Bij amorana.ch kunt u gemakkelijk betalen per factuur, creditcard en vooruitbetaling. Trouwens, er zijn geen extra kosten voor u.

Voor welke andere producten kan ik de Autoblow 2+ kopen?

Bij aankoop van de masturbator is het raadzaam om een ​​fles glijmiddel op waterbasis (bijvoorbeeld de Come In van Inverma) en een antibacteriële Sextoy-reiniger te bestellen, want de hoes van het speeltje moet voor en na gebruik om hygiënische redenen worden gereinigd.

Met welk seksspeeltje kan ik de Autoblow combineren?

De Autoblow 2+ sluit perfect aan op Anal Toys. U kunt bijvoorbeeld een anale plug of anale vibrator gebruiken om uw prostaat te verwennen terwijl de Autoblow uw beste stuk streelt. Je kunt ten volle genieten van het blowjob-gevoel.

Ik heb vaak voortijdige ejaculatie. Kan een Autoblow helpen?

Voortijdige ejaculatie is een zeer behandelbaar probleem. De masturbator stelt mannen in staat om het “point of no return” in de kortst mogelijke tijd te bereiken en probeert deze drempel niet te overbruggen en vroegtijdige ejaculatie te voorkomen, d.w.z.: het helpt je om je uithoudingsvermogen te trainen. De masturbator bootst orale seks veel realistischer na dan je “handwerk” ooit zou kunnen en bereidt je voor op uithoudingsvermogen tijdens seks met je partner door continue training. Niet voor niets wordt hij wereldwijd door velen gevierd als de beste sextoy voor mannen.

Dus ik hoop dat je hier alle informatie over Autoblow en de verschillende sleeve-typen kunt vinden.

Gebruikers: beoordeling en feedback over Autoblow 2

De mens streeft ernaar de mens overal met machines te vervangen – seksualiteit is geen uitzondering. Het is dus niet verrassend dat de evolutie van de pijpenmachine vergevorderd is.

Hoewel seksspeeltjes voor mannen – in tegenstelling tot speelgoed voor vrouwen – nog steeds in de vuile hoek worden gedrukt. Wie dergelijke hulpmiddelen gebruikt, heeft het kleverige beeld van een seksuele mislukking, waardoor alleen een rubberen pop met hem slaapt.

Echte poppen, vagina’s van pornosterren

Een van de redenen voor het vuile beeld is anatomie. Zou een perfect gevormde dildo zelfs als decoratie in een woonkamer kunnen worden geplaatst: hij zou minder aandacht moeten trekken als hij wordt bezocht dan een brosse rubberen vagina op de plank. Of om het in een enigszins vergevende, gezogen metafoor te plaatsen: sleutels worden gekopieerd, sleutelgaten niet.

De technologie voor herenspeelgoed maakt enorme vooruitgang. Rubberpoppen worden nu echte poppen genoemd en hebben een angstaanjagende gelijkenis met echte vrouwen in plaats van een luchtbed.

De pocket vagina’s, of fleshlights, zijn reproducties van de primaire geslachtsorganen van pornosterren.

En net wanneer Rolls Royce de uitschieter is: de Autoblow 2, de typische masturbatiebeweging van de man, de Autoblow, dus de volle belofte van de fabrikant, doet het allemaal vanzelf.

Ik weigerde een order van de 20-minuten hoofdredacteur te accepteren om de machine te testen op een testrapport. Maar ik vond een jongeman die ermee instemde om de machine te testen – op voorwaarde dat hij verzekerd was van absolute anonimiteit. In het interview vertelt hij over zijn ervaringen.

Wat dacht je toen je het uitgepakt??

Mijn God. Wat een enorme machine. De Autoblow ziet eruit als een mix van broodrooster met internettoegang en een tafelstofzuiger. Maar als een tech-savvy man, was ik geïnteresseerd in hoe dit ding werkt. En?

Het zijn twee veerringen met parels. Ze worden op en neer bewogen door een elektromotor om zo een mond te simuleren. De snelheid is traploos regelbaar met een klein wieltje aan de onderzijde van het apparaat.

Heb je de handleiding gelezen??

Ja, de waarschuwingen brachten me in verwarring omdat ze me waarschuwden voor genitale verwondingen.

In feite staat er: “De afwezigheid van een ingebrachte slang kan tot ernstige verwondingen leiden. “Gebruik glijmiddelen op waterbasis om je penis in de tube te steken. (Sic!)

Eng. Toch ben je doorgegaan.

Ik wilde een serieuze tester zijn tot het bittere einde. En ik deed alles goed, dus mijn penis is in orde, bedankt voor het vragen. Omdat ik niet alleen woon, moest ik mezelf opsluiten in de kamer om samen met het apparaat in vrede te kunnen genieten.

Ik moet vragen: heb je kaarsen aangestoken? Romantische muziek gespeeld?

Ik laat eigenlijk muziek lopen. Die vent met de vreselijke Dub-Step-muziek, Skrillex, vond hem passend. En hij overstemde het geluid van de autoblow.

Was er voorspel?

Dat zou je kunnen zeggen. Ik deed een condoom omdat ik de geur van dat China-rubber op het apparaat niet vertrouwde. Het ruikt naar oude olie of zoiets. Heel, heel vreemd. En ik wilde niet dat mijn huid ermee in contact kwam. Daarna heb ik glijdende room in de slang geleegd als ik me fit voelde en deze stofzuiger over me heen gelegd.

Stofzuiger?

Je zet hem vol, het maakt nogal een geluid. Hij herinnerde me aan een naaimachine. En toen merkte ik ook dat je veel meer glijmiddel nodig hebt. Ik voelde een liter ervan leeg.

Was je daarna in staat om te ontspannen??

Nee niet echt. Het doel van zo’n machine zou eigenlijk niet zijn om je te concentreren. Maar ik maakte gewoon de muziek luider zodat het geluid me en mijn kamergenoten niet meer zou storen.

De belangrijkste vraag: hoe voelt het?

Het maakt niet uit. Ik kan geen beter woord bedenken. Het begint met de temperatuur: het is gewoon niet waar. Wanneer ik mezelf bevredig – wat de minst verrassende vorm van seks is, omdat ik als acteur weet wat ik kan verwachten – heb ik tenminste een warme hand, die het dichtst bij echte seks ligt.

Over verrassing gesproken: er is geen onverwachte beweging van dit apparaat, het beweegt slechts in één richting – heen en weer. Dus het verandert de druk of richting niet. Ik kan me voorstellen dat een gat in een watermeloen een soortgelijk effect zou hebben.

Maar je bereikte een orgasme?

Ja, maar het heeft lang geduurd. Ik was veel te druk met de machine om de tijd bij te houden. Maar het was ongeveer 20 minuten. Een gevoelde eeuwigheid. Maar ik heb nooit het hoogste niveau bereikt – vanwege het lawaai, dat te veel afleidt – en ik had het gevoel dat ik een halter in mijn hand had.

Iemand zou het voor je moeten houden. Het gebruik van dit apparaat met een partner zou zijn als naar de kapper gaan met een kale kop.

Is er op zijn minst iets positiefs te melden??

Niet voor mij. Het heeft niets te maken met een pijpbeurt – zelfs geen slechte. Het enige voordeel dat ik van dit apparaat kan halen Het heeft geen tanden.

Hoe zou je het apparaat verbeteren??

Meer druk, zuigkracht, warmte, willekeurige bewegingen – en als de machine daarna een sigaret met me rookte en me complimenten gaf, zou ik het zelfs bijnamen geven.

Uw conclusie?

Het beste bewijs dat het voor mij een eenmalig iets was, is het feit dat ik niet eens vraag of ik het testapparaat kan houden.

Top blowjob machine Controleer prijs Korte voordelen
Autoblow 2
(Onze keuze)
Compact formaat, is gemaakt van hoes en de machine
Onyx 2
(Intens)
4 secties: het apparaat zelf, een gripclip, een dop en een hoes
SayberX
(Tweede plaats)
Simuleert seks via de interne motor, een huidachtig materiaal en ribbels

Is het een alternatief voor iemand die geen vriendin heeft??

Omdat het niets te maken heeft met een echte pijpbeurt, kan ik alleen maar raden: blijf bij je hand. Of de uitdrukking vrij geïnterpreteerd: schoenmaker, reik in je kruis.

Onze tester was bitter teleurgesteld over Autoblow 2, in tegenstelling tot de meeste klanten van Amorana.ch die hun ervaringen met het apparaat op de website beschrijven.

Eén Kevin is erg enthousiast: “Geweldig. Dames, je hebt echte concurrentie hier! Ik had nooit gedacht dat er zoiets zou zijn voor mannen. ‘

Anderen zijn ook erg tevreden, maar de meeste bekritiseren het volume.

Lukas Speiser van Amorana zegt: “De meeste van onze klanten zijn zeer tevreden met hem, maar niet iedereen voelt hetzelfde. De Autoblow is het best verkopende speelgoed voor mannen, gevolgd door de Fleshlights. “Ik zal u niet de exacte cijfers vertellen. “Precies zo: we krijgen het op pallets van de fabrikant afgeleverd.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics