Beste realistische textuur Fleshlight: Pussy Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Beste realistische textuur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

3.3
Tweede plaats

De kutopening van Fleshlight-meisje Tera Patrick, die eerder werd gecombineerd met de exclusieve “Twista” -structuur, heeft een nieuwe binnenstructuur met het “Tease” -kanaal.

De productie van de “Twista” -structuur is gelukkig niet stopgezet, maar is nu verkrijgbaar met de butt-opening van Tera Patrick en is hernoemd tot “Twisted”.

Onze keuze

De kutopening van Fleshlight Girl Tera Patrick die beschikbaar was met de exclusieve “Twista” -textuur tot nu toe, is gecombineerd met een nieuwe innerlijke textuur genaamd “Tease”.

Wat werk Fleshlight Tera Patrick

Het nieuwe “tease” -kanaal bevat een meerkamerstructuur bestaande uit zes kamers, elk gevuld met een andere knobbel- of ribbenstructuur.

Zeer dichte en kleine kamer (20 x 10 mm)Ring van zes kleine hobbels 4 ringen van drie lange hobbels

Bovendien is er zelfs een lotusknoop in de derde kamer.

De kanaaldiameter is erg onregelmatig, er zijn veel vernauwingen in de kamerovergangen en brede tot zeer brede doorgangen in de kamers.

Je kunt dus niet klagen over een gebrek aan afwisseling op dit kanaal.

Zoals reeds vermeld, is het Tease Channel de nieuwe exclusieve innerlijke structuur van Fleshlightgirl Tera Patrick en daarom alleen verkrijgbaar in combinatie met haar kutopening.

De kanaalinvoer wordt gevormd door een zeer smalle en kleine kamer (20 x 10 mm), die een lichte dwarse ribstructuur bevat. Na een extreem smalle overgang met zes kleine pukkeltjes volgt de tweede kamer, die erg breed is op 30 x 20 mm.

Gebruikersbeoordeling2 stemmen80

Er zijn zes grote puistjes in het midden van de kamer. Dit wordt gevolgd door de veel smallere derde kamer, die de vorm heeft van een “zandloper” en een lengte heeft van 35 mm.

In het voorste gedeelte van deze kamer bevinden zich vier ringen van elk drie langwerpige noppen (die er bijna als dwarsribben uitzien) en in het achterste deel een lotusknoop. Dit wordt gevolgd door de vierde kamer, die gevuld is met zes schuine en zeer lange steel puistjes die zich ver in het kanaal uitstrekken.

De vijfde kamer is bedekt met een kruisvormige dwarsribstructuur en de zesde kamer met drie grote en zes kleine noppen vormen het einde.

De penetratie in de eerste kamer zorgt voor een goed gevoel van strakheid en de nu volgende zeer brede tweede kamer vormt een uitstekend contrast, omdat hier het gevoel van strakheid plotseling afneemt en wordt vervangen door geïsoleerde stipte stimulatie veroorzaakt door de grote puistjes in het midden van de kamer.

Daarna wordt het weer strak, want nu volgt de derde kamer met de lotusknoop.

Penetratie van de lotusknoop is ook een traktatie op het Tease-kanaal, vergelijkbaar met het klassieke lotuskanaal, vergezeld van een plotselinge verandering van uitgestrektheid naar smalheid.

Met het Tease-kanaal is het effect echter nog gevarieerder, omdat door de zandlopervorm van de kamer, iemand “een breedte te smal tot breed tot smal tot smal tot wijd” voelt (kameringang, centrale smalle plek, lotusingang, lotusuitgang, vierde kamer).

Deze hoogfrequente begrazingsstimulatie met veranderende strakheidseffecten voelt echt fantastisch en kan met geen enkel ander Fleshlight-kanaal op deze manier worden ervaren.

Met een normale penislengte (ongeveer 15 cm) land je uiteindelijk in de vierde kamer en wordt je ontvangen door de langgerekte noppen, die zeer aangenaam rond de eikel wervelen.

Tijdens de teruggaande beweging worden deze puistjes omgebogen en creëren extra stimulatie stimuli die aanvoelen alsof de puistjes de penis naar de eikel wilden “vasthouden”..

Bovendien, op dit punt (en ook in de lotusknoop) hoopt het smeermiddel meer op en is het daarom bijzonder glad en warm (als het smeermiddel van tevoren is opgewarmd) en draagt ​​het super bij tot de algemene stimulatie.

Het structurele basisconcept van Lotus “smal aan de voorkant, lotusknooppunten, breed aan de achterkant” is natuurlijk niet helemaal nieuw, met de kanalen Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie en Mini-Lotus zijn er al enkele succesvolle verdere ontwikkelingen verschenen.

Maar alles is precies goed met de plaagstructuur, omdat de respectieve kamers absoluut optimaal in dit kanaal zijn gerangschikt.

De lotusknoop is gemakkelijk toegankelijk, de grote tweede kamer voor de lotusknoop houdt de eikel stevig in het kanaal (en glijdt niet onbedoeld weg) ondanks de smalheid aan de voorkant en de vierde kamer is perfect voor “rust” ( zolang men niet beweegt) om vroege ejaculatie te voorkomen.

Ontspannen is ook van tijd tot tijd nodig, omdat de stimulatie-intensiteit verrassend intens is en je jezelf en je penis onder controle moet hebben als je langer dan 5 minuten wilt blijven..

Het zuigeffect is ook uitstekend en begeleidt de stimulatie met een zeer aangenaam en intens waarneembaar zuigergevoel.

Het reinigen van de vele structuren en kamers is iets complexer dan met andere Fleshlight-kanalen met een lagere structuurdichtheid en het inzetstuk moet tijdens het reinigen kort worden omgekeerd om alle resten volledig te kunnen verwijderen.

Drogen kost ook relatief veel tijd vanwege de vele knelpunten en duurt ongeveer 4 uur.

uitkomst

Met de plaagstructuur toont de Fleshlight-fabrikant ILF op indrukwekkende wijze aan hoeveel kennis de productontwerpers inmiddels hebben verzameld op basis van de vorige structurele concepten, omdat dit kanaal een geheel nieuwe wereld van stimulatie heeft gecreëerd die nooit eerder in deze vorm heeft bestaan.

Iedereen die dacht dat niets nieuws kon worden behaald met het Lotus-knooppuntstructuurconcept, zal anders worden onderwezen met het plaagkanaal.

De “far-to-close” perceptie is opnieuw aanzienlijk verbeterd en de vijfde kamer met de lange steel puistjes is een uitstekende toevoeging aan de emotionele wereld. Een geweldig kanaal dat vooral Fleshlight-professionals (en ook lotusliefhebbers) enthousiast maakt.

Onze keuze

De kutopening van Fleshlight Girl Tera Patrick die beschikbaar was met de exclusieve “Twista” -textuur tot nu toe, is gecombineerd met een nieuwe innerlijke textuur genaamd “Tease”.

Gebruiker reviews

Dit is mijn eerste Fleshlight. Ik vroeg me af wat er met me zou gebeuren.
Toen ik het mij eerst uitpakte was het zegel op de verpakking al open. Dat maakte me een beetje sceptisch.
Maar ik zag geen tekenen van slijtage of iets dergelijks. Gewassen en gedesinfecteerd eerst, natuurlijk.
Voelt zeer comfortabel in gebruik, natuurlijk niet te vergelijken met een echte kont. Hoewel ik behoorlijk goed gevuld ben, denk ik dat het misschien een beetje krapper is.
Maar als je vriendin er niet is, is de Fleshlight een goede vervanger!
dijklopers
Ik ben dol op dit speelgoed. Ten eerste zijn ze heel realistisch, als je ze van tevoren in warm water wast, komt het heel dicht bij de realiteit. De ingang (verboden) is hetzelfde met bijna elke Fleshlight, maar zorgt voor mooie uren. Probeer het eens!

glycol

Werkt zoals beschreven, het materiaal voelt heel zacht en goed aan.

De enige inhaalslag van het hele ding is dat men het product na gebruik een tijdje moet laten drogen, dus men moet de plaats van drogen goed kiezen als men wil voorkomen dat de Fleshlight door medemensen wordt gezien.

Ik ben zeer tevreden met het product zelf, alleen het drogen kost wat tijd. Je moet echter niet verwachten dat dit een soort van “echte anale seks” is. Het is gewoon een erg interessante en aangename mastubator.

Trompet

Het vakmanschap is typisch voor Fleslight van zeer hoge kwaliteit. De ingang is vrij smal, als het gaat om anale seks, kan ik niet zeggen.
In ieder geval kun en zal je veel plezier hebben met dit deel, als je niet hoopt dat de masturbator in de buurt komt van echte seks. Je moet altijd onthouden dat het masturbatiehulpmiddel is en geen geslachtsvervanging.

Max

Tot uilspiegel
Echt geweldig het deel !
Zeer smal en realistisch.
Voor iedereen die een verandering van tempo wil … zou graag hebben :) !

slagpin

Houd gewoon van deze Fleshlight! Eenvoudig te bedienen en schoon te maken.
Het is essentieel om te verwarmen in een waterbad voor het bevochtigen. Veel plezier ermee

Mihael

Heerlijk strak, bij het grillen van een must, tenminste als je gewoon niet weet waar je moet zijn met zijn worst. ;)

Fries

Onze keuze

De kutopening van Fleshlight Girl Tera Patrick die beschikbaar was met de exclusieve “Twista” -textuur tot nu toe, is gecombineerd met een nieuwe innerlijke textuur genaamd “Tease”.

Beste realistische textuur Fleshlight: Pussy Tera Patrick
Intensiteit3.5
stimulatie3.6
doordringen3.4
gevoel van beklemming2.8
Succtie-effect3.2
Realisme3
Variatie2.9
Gladheid2.8
Orgasm Rating3.3
Lawaai3
Smeermiddel gebruiken3.8
Opruimen3.6
Droge tijd3.6
Gebruikersbeoordeling1 Stemmen7.9
3.3
Tweede plaats
Het is geld waard
Werkt zoals beschreven, het materiaal voelt heel zacht en goed aan.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics