Μασάζ Γυμνό μουνί Bibi Jones 2021 thesocialu101.com

Μασάζ Γυμνό μουνί Bibi Jones

6.7
Φοβερός

Ο δίαυλος Bi-Hive είναι ένας σχετικά ευρύς δίαυλος με μια επιφάνεια καλυμμένη με μια πολύ πυκνή δομή με διαφορετικά μεγέθη πέλματα και εγκάρσιες νευρώσεις. Ο εσωτερικός δίαυλος δεν έχει ξεχωριστές συστολές ή κόμβους λωτού και επομένως η διάμετρος του καναλιού είναι σε μεγάλο βαθμό ομοιόμορφη.

Συνολικά, μια δομική ιδέα που είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για άνδρες με ασυνήθιστα μεγάλο (και παχύ) πέος, για τους οποίους άλλα κανάλια Fleshlight με μικρότερη εσωτερική διάμετρο μπορεί να είναι κάπως πολύ στενά.

Η επιλογή μας

Όπως συμβαίνει με τη σειρά προϊόντων Fleshlight Girls, το κανάλι Bi-Hive είναι ένα αποκλειστικό κανάλι, αυτή τη φορά το ερωτικό αστέρι Bibi Jones και διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το στόμιο της μουνί.

Τι δουλεύει το Fleshlight Bibi Jones

Όπως συμβαίνει με τα κορίτσια Fleshlight, το κανάλι Bi-Hive είναι αποκλειστικό και αποκλειστικά συνδυασμένο με το άνοιγμα του μωρού του ερωτικού αστέρι Bibi Jones.

Και αυτό το μουνί είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να δει κανείς, γιατί το Bibi Jones έχει πραγματικά τεράστια χείλη, τα οποία περιβάλλουν την είσοδο του καναλιού σαν μια μεγάλη πεταλούδα ευχαρίστησης.

Στην είσοδο του καναλιού υπάρχουν τέσσερα ευρύχωρα εξογκώματα μεγάλου μεγέθουςΣφαιρικός θάλαμος γεμάτος με χτυπήματα ύψους 0,15 ίντσας (4 mm) Κυλινδρικός σωλήνας καλυμμένος με τα ίδια εξογκώματα σε σχήμα ακίδας

Κατά τη γνώμη μου το άνοιγμα μουνί Bibi Jones (δίπλα στο Stoya και Riley Steele) είναι ένα από τα πιο όμορφα προϊόντα της σειράς προϊόντων Fleshlight.

Το κανάλι Bi-Hive έχει σταθερή διάμετρο 20 mm και περιορίζεται μόνο σε περίπου. 16 mm σε μερικά σημεία από τους κοχλίες και τις εγκάρσιες νευρώσεις. Στην είσοδο του καναλιού υπάρχουν τέσσερα μεγάλα, ευρεία κόμβο Stamina, τα οποία γνωρίζουμε ήδη από τη Μονάδα Εκπαίδευσης Stamina.

Ακριβώς πίσω από αυτό είναι ένας σφαιρικός θάλαμος γεμάτος με κωνικούς, περίπου. Μεγάλα πέλματα μεγέθους 4 mm στραμμένα το ένα στο άλλο. Ακολούθως ακολουθεί ένας κυλινδρικός σωλήνας με τους ίδιους αιχμηρούς πείρους, αλλά αυτή τη φορά γωνιώνονται υπό γωνία 45 ° προς την είσοδο του καναλιού.

Ακολουθεί ένας ωοειδής θάλαμος με εγκάρσιες νευρώσεις πλάτους 3 mm που μοιάζουν με το κανάλι των λεπίδων. Στη συνέχεια ακολουθεί ένας άλλος κυλινδρικός σωλήνας με τρεις κλιμακωτούς δακτυλίους, ο καθένας από τους οποίους σχηματίζεται από τέσσερις προεξοχές αντοχής. Πίσω από αυτό είναι ένας δεύτερος σφαιρικός θάλαμος με αιχμηρά πέλματα και στο άκρο του καναλιού υπάρχει μια πυκνή δομή εγκάρσιας πλευράς παρόμοια με την ένθετο Super-Ribbed.

Όταν διεισδύουν, οι τέσσερις κόμβοι ανθεκτικότητας γλιστρούν πολύ εντατικά πάνω στην επιφάνεια της γλωσσίδας και στη συνέχεια παρατηρούνται όταν εισχωρούν βαθύτερα στον άξονα του πέους.

Μόλις το βλεφαρίδες διεισδύσει στον σφαιρικό θάλαμο, τα μικρά, μυτερά σπυράκια δημιουργούν ένα φανταστικό πυροτέχνημα διέγερσης, το οποίο επηρεάζει την επιφάνεια της γλωσσίδας σε πολλά σημεία ταυτόχρονα και επιλεκτικά.

Το συναίσθημα εντείνεται ακόμα περισσότερο στο επόμενο τμήμα του καναλιού, επειδή εδώ οι κεκλιμένοι πόντοι είναι καμπυλωμένοι καθώς περνούν και στροβιλίζονται γύρω από το βράχο.

Δεδομένου ότι το κανάλι είναι σχετικά ευρύ, τα σπυράκια έχουν άφθονο χώρο για να κινηθούν και να γαργαλάξουν και να γρατσουνίσουν τη γλίστρα και τον άξονα του πέους σε όλα τα φανταστικά σημεία με συνεχή μεταβαλλόμενη ένταση.

Όταν επιτευχθεί ο κεντρικός νευρικός θάλαμος, η αίσθηση της διείσδυσης αλλάζει τελείως και αντικαθίσταται από λιγότερο εντατική, ραβδωτή διέγερση σε ολόκληρη την επιφάνεια του βελανιδιού, η οποία είναι ευπρόσδεκτη αλλαγή από τα προηγούμενα εκλεκτικά ερεθίσματα.

Τελικά, η γλωσσική γείωση μεταξύ των τριών δαχτυλιδιών του Stamina nub, που περιβάλλουν σφιχτά τα γλουτιανούς και για μια ακόμη φορά ασκούν μια συντριπτική επιλεκτική δράση μασάζ.

Όταν μετακινείτε προς τα εμπρός και προς τα πίσω, έχετε ένα πολύ ισχυρό και υψηλής συχνότητας ερεθιστικό αποτέλεσμα και χρειάζεστε κάποιο αυτοέλεγχο για να μην έρθετε πολύ νωρίς.

Ως εκ τούτου το Bi-Hive Channel είναι παρόμοιο με το Stamina Training Unit επίσης εξαιρετικό ως εκπαιδευτής δύναμης.

Ωστόσο, με κανονικό μήκος πέους (15 cm), δεν μπορούν πλέον να επιτευχθούν οι οπές της οπίσθιας αντοχής, ο δεύτερος σφαιρικός θάλαμος και η δομή των νευρώσεων στο άκρο του καναλιού.

Αυτό δεν είναι πολύ κακό, επειδή αυτή η αχρησιμοποίητη περιοχή του καναλιού προσφέρει πολύ χώρο για αποθήκευση της αρνητικής πίεσης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ισχυρό αποτέλεσμα αναρρόφησης πάνω από το μέσο όρο όταν μετακινείται.

Δεδομένου ότι το κανάλι Bi-Hive είναι αρκετά ευρύ, ο καθαρισμός είναι σχετικά εύκολος, παρά τους πολλούς χώρους ύπνου, καθώς είναι εύκολο να φτάσει παντού και να μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα. Ο χρόνος στεγνώματος βρίσκεται στο μεσαίο επίπεδο και ανέρχεται σε περίπου. 2 – 3 ώρες.

Αποτέλεσμα

Το κανάλι Bi-Hive δημιουργεί μια ισχυρή διέγερση που λειτουργεί σε πολλά διαφορετικά σημεία με μεταβλητή ένταση και διακόπτεται στη μέση από ένα όμορφο συναίσθημα διέγερσης βοσκής.

Οι μακροχρόνιοι αυνανισμοί είναι σχεδόν αδύνατοι με αυτό το κανάλι, επειδή η εξαιρετικά υψηλή συχνότητα διέγερσης “σας αναγκάζει” να οργαστείτε σχετικά γρήγορα. Έτσι η διασκέδαση είναι σύντομη, αλλά πολύ έντονη. Λόγω της σχετικά μεγάλης διαμέτρου του καναλιού χωρίς συστολές, το κανάλι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άντρες με μεγάλο πέος.

Η επιλογή μας

Όπως συμβαίνει με τη σειρά προϊόντων Fleshlight Girls, το κανάλι Bi-Hive είναι ένα αποκλειστικό κανάλι, αυτή τη φορά το ερωτικό αστέρι Bibi Jones και διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το στόμιο της μουνί.

Κριτικές χρηστών

Πρώτη τάξη εμπόρου αγαθά γρήγορη παράδοση είμαι πλήρως ικανοποιημένος θα αγοράσει πίσω εκεί

Σημάδι

Κάνει πολλή διάθεση για να οδηγήσει μακριά τις μοναχικές ώρες και μια πολύ ρεαλιστική αίσθηση ακριβώς απλά καυλιάρης power buck on Περισσότερα :-ΡΕ

Καταψύκτης

Το τμήμα είναι το σφυρί, καθώς και στην οπτική και το χειρισμό
για όλους όσους θέλουν να έχουν κάτι ιδιαίτερο μόνο για να τους συστήσουν

Thorsten

Αισθάνεται πολύ καλά. Επίσης κατάλληλο για ζευγάρια. Απλά δοκιμάστε το, είναι πραγματικά συνιστάται. Δεν μπορείτε να το αντέξετε για πολύ!

Ματθαίος

Σίγουρα, δεν είναι σαν μια γυναίκα. Αλλά τουλάχιστον, με λίγη φαντασία και άφθονο flutschi το συναίσθημα είναι παρόμοιο με το GV με προφυλακτικό. Ο Teagan είναι πάντα στη διάθεση. Υποθέτω επίσης ότι δεν θα μείνει ποτέ έγκυος.
P.S.
Μην πιάσετε να το κάνετε σε έναν ελαστικό σωλήνα.

Στέφανος

Είμαι πραγματικά έκπληκτος για την παράδοση. Έφτασε μία ημέρα νωρίτερα από ό, τι δήλωσε.
Το Fleshlight είναι επίσης τάξη που μου αρέσει ωραία σφιχτά και μαλακά * – *.

Spass

Άντρες, αγοράστε αυτό! 

  • εύχρηστος
  • ευχείριστος
  • όμορφο συναίσθημα
  • εύκολο να καθαριστεί
  • μπορεί εύκολα να στοιβάζεται μακριά
  • καλό σχέδιο

Cobie

Το κομμάτι είναι απλά έξυπνο, πολύ πραγματικό και διασκεδαστικό. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς λιπαντικό, δεν λειτουργεί καλά. Για τον καθαρισμό χρειάζεστε σκόνη για να την κρατήσετε απαλή. Μπορείτε να αγοράσετε ακριβά σκόνη, αλλά το άμυλο αραβοσίτου είναι 100% το ίδιο προϊόν με το “ανανεώνοντας σκόνη”, αλλά κοστίζει πολύ λιγότερο. Το τέλειο παιχνίδι για τον άνδρα σε περίπτωση που δεν υπάρχει γυναίκα. Η παράδοση ήταν γρήγορη και εύκολη, όπως θα περίμενε κανείς από την Amazon.

Jurassic

Όπως ήδη περιγράφηκε σε ένα άλλο – κάντε το σε ζεστό νερό για 10 λεπτά, και χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό και έχει φυσικό συναίσθημα … μην αγοράζετε σκόνη ανανέωσης μαζί του … επειδή αποτελείται μόνο από άμυλο καλαμποκιού (100%). οπότε αν το χρειάζεστε μόνο πηγαίνετε σε ένα σούπερ μάρκετ και αγοράστε κανονικό άμυλο ή αλεύρι καλαμποκιού.

Μέγιστη

Η επιλογή μας

Όπως συμβαίνει με τη σειρά προϊόντων Fleshlight Girls, το κανάλι Bi-Hive είναι ένα αποκλειστικό κανάλι, αυτή τη φορά το ερωτικό αστέρι Bibi Jones και διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το στόμιο της μουνί.

Μασάζ Γυμνό μουνί Bibi Jones
Ενταση7.8
Διέγερση7.8
Διείσδυση7.4
Σφικτότητα6
Αποτέλεσμα Sucction6.8
Ρεαλισμός5.4
Παραλλαγή7.6
Ομαλότητα4.6
Αξιολόγηση Οργασμού7.8
Θόρυβος6.4
Λίπανση Χρήση6.2
Καθάρισε7
Ξηρός χρόνος6.6
Βαθμολογία χρηστών0 Ψηφοφορίες0
6.7
Φοβερός
Φοβερός
Η σκανάλια καλύπτεται από πολύ πυκνά χτυπήματα υφής
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics