Cea mai bună manșetă Fleshlight & textures 2018 - Comentarii ale cumpărătorului 2021 thesocialu101.com

Cea mai bună manșetă Fleshlight & textures 2018 – Comentarii ale cumpărătorului

Cu o întrebare “Care este cea mai bună fushlight mâneci în 2018?“Veți primi un răspuns rapid: Zborul (alegerea noastră) și Destroya (cele mai intense) dar continuați să citiți detalii importante.

Top Fleshlight Verificați prețul Beneficii scurte
�� Zborul Fleshlight
(Alegerea noastră)
Formă compactă, perfectă
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Textura foarte strânsă și intensă
Tori Negru
(Competitorul de pe locul 2)
Stimulare durabilă
Piele de piele – Grip Extrem de discret și ușor de ascuns
Turbocompresor Bine, dar nu se compară cu ceilalți

Puteți afla aici în cel mai bun test și revizuire! Am testat deja multe variante și am devenit aproape un colector. De aceea am decis să rezumăm senzațiile mele și să le împărtășesc cu dvs. pe această pagină.

Alegerea noastră

Această versiune este extrem de populară pe Amazon, este chiar cea mai bună vânzare a tuturor modelelor. Acest lucru se datorează, probabil, în principal prețului scăzut. & # X1f609;

Cel mai intens

Destroya este una dintre cele mai intense texturi, dar cu o mare varietate de lățime și presiune este potrivită pentru toți bărbații.

Competitorul de pe locul 2

Tori Black oferă un amestec excelent de stimulente ascuțite, împreună cu o senzație plăcută de penetrare.


Cercetarea

În topul clasamentului meu din Top 10, m-am ocupat de cele mai bune și cele mai populare momente, care ar putea să vă mulțumească atât fecioarelor luminoase din Flesh, cât și experților. De la dispozitive mai simple, bazate pe aspectul stelei preferate, această listă acoperă întreaga gamă de texturi Fleshlights care merită încercate

Pick-ul nostru – Cel mai bun manșon model: Flight

fleshlite Câștigătorul nostru este Flight

Fleshlight Flight pilot & instructor de revizuire
Perfect pentru începători
Cea mai bună alegere pentru banii dvs., foarte recomandăm!
8.4
Alegerea noastră

1

Cea mai bună textură realistă Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Funcționează după cum este descris, materialul se simte foarte moale și bun.Citiți recenzia completă
3.3
Competitorul de pe locul 2

2

Fleshlight Flight pilot & instructor de revizuire

Cea mai bună alegere pentru banii dvs., foarte recomandăm!Citiți recenzia completă
8.4
Alegerea noastră

Rezumat revizuire

Aceasta nu este o exagerare – prima dată cu un manșon Fleshlight este ca oa doua “prima dată”. Mâna ta nu este împotriva ei oricum și, de asemenea, alte ieftin păsărică de buzunar de silicon și păsărică de călătorie nu pot fi comparate în termeni de senzație de realist.

 two models from the Fleshlight test: Tori Black and Flight.

Cele două modele din testul Fleshlight: Tori Black și Flight.

Numeroase premii ale târgului erotic erotic – printre care e. g. “cel mai bun produs pentru bărbați” – confirmați impresiile mele pozitive și experiențele practice. Nu este nimic pentru că modelele de mâneci Fleshlight sunt cele mai bine vândute jucării sexuale din lume pentru bărbați. Dar acum nu vreau să te mai chinuiesc și să încep imediat cu testul meu, să te distrez!

Obiectele de testare: Flight & Tori Black

Am ales două dintre favoritele mele pentru testul meu: Tori Negru varianta de la modelele Girls, precum și de la Zborul Fleshlight. Deși sunt în principiu similare, au avantaje diferite. Prima și cea mai evidentă diferență este – după cum puteți vedea în imaginea următoare – în dimensiunea masturbatorilor.

 models Tori Black from the Girls series and Flight side by side.

Pensiunile și avantajele manșetei dintr-o privire:

  • Înșelător aspectul real și cel mai realist al materialului de manșon CyberSkin cu o structură interioară unică pentru sentimente intense
  • Pe podea, vidul poate fi ajustat prin întoarcere, creând un sentiment realist de locuri de muncă.
  • Extrem de versatil: variante orale, păsărică și anale modele de lumină carne, amprente de stele porno, homosexuali, homosexuali, în mișcare sau cu vibrații.
  • Curățarea este foarte ușoară și este garantată durabilitatea excelentă, care poate fi extinsă de accesorii.
  • Masturbatorii sunt foarte robusti și arata foarte inconspicuos și discret în locuința lor.
  • Premiată și cea mai vândută jucărie de sex pentru bărbați din întreaga lume!

Fete testate “Tori Black”.

Să începem cu versiunea mai mare: așa cum am menționat deja, acesta aparține modelelor Girls, în care unul a făcut 1 până la 1 impresie de păsărică de la cele mai populare pornstaruri (de exemplu, Stoya, Jenna Haze, Lisa Ann sau Asa Akira). Exact aceste impresii se regăsesc în modelele Girls – cool sau nu? Îmi place Tori Black și se întâmplă să fie unul dintre cele mai populare și cele mai bine vândute modele. & # X1f44c;

Cel mai bun fleshlight sleeve

Spatele poate fi, de asemenea, deșurubat. Acest capac este utilizat și pentru reglarea vidului Fleshlight, ceea ce înseamnă că prin rotirea capacului puteți mări sau scădea senzația de aspirație. Pielea combină o astfel de lovitură cu sentimentul de penetrare – pur și simplu ingenios!

Materialul CyberSkin este ușor de îndepărtat și curățat cu atenție. Vă recomandăm: Renewing Power Wash – alternativ pur și simplu utilizați pudra de bebeluș, săpun pentru bebeluși ușori.

Cel mai bun fleshlight sleeve

Siliconul medical folosit de producător, numit CyberSkin, se simte înșelător de real – din experiența mea, niciun alt producător nu poate face acest lucru. În imagine foarte semnătura ei de actrita erotica Tori Black.

Concluzia mea față de Fleshlight Skin Girls. Cel mai bun manșon pentru a obține senzații uimitoare?

Îmi place în mod deosebit experiența realistă pe care o transmit Girls – atât vizual cât și în uz. Sentimentul unic în care materialul de manșon CyberSkin și declanșatorul de presiune negativă devin incomparabile – un amestec de sex și sex oral. Nici un alt producător nu poate face asta și chiar sexul real este diferit – nu mai rău, dar nu mai bine dacă descriu sentimentul de penetrare. Curățarea ușoară și durabilitatea ridicată în Fleshlight sunt, de asemenea, ingenioase. Mi-a placut foarte mult structura din interiorul modelului Tori Black. Senzația de stimulare este foarte intensă, iar capacul inferior poate fi utilizat pentru a spori sau a reduce senzația de lovire. Fiecare om ar fi trebuit să o încerce!

Mânecă testată: modelul de zbor ieftin

Un alt model ieftin pe care aș dori să-l împărtășesc experiențele mele cu ziua de azi este Zborul Fleshlight mai compact.

Această versiune este, de asemenea, extrem de populară și pe Amazon este chiar cea mai bună vânzare a tuturor modelelor. Acest lucru se datorează, probabil, în principal prețului scăzut – dar cum funcționează modelul de zbor Flesh ieftin? Continua să citești. & # X1f609;

Cel mai bun fleshlight sleeve texture

Cu o mișcare scurtă, zborul este pregătit pentru utilizare. Deschiderea nu se bazează pe o păsărică adevărată, dar arată foarte intensă și tentantă – mai ales atunci când atingeți manșonul cel mai bun fleshlight al materialului CyberSkin. În interior, deja simțiți cosurile poftei.

Ca și în cazul tuturor modelelor, capacul inferior poate fi utilizat pentru reglarea absorbției mai mult sau mai puțin puternic. De asemenea, poate fi complet eliminat pentru curățarea rapidă.

Inserția manșonului de silicon poate fi, de asemenea, ușor îndepărtată și curățată sub apă în timpul zborului mai mic. Din experiența mea merită să folosiți produsele de curățare ale producătorului pentru curățare.

Cele două imagini permit o vedere în interiorul inserției testate Fleshlite Flight – partea superioară din partea din față, din partea din spate. În ea puteți vedea nenumărate cosuri de diferite dimensiuni și forme. Doar un sentiment rece când intri.

Concluzia mea intermediară privind cel mai realist manșon Fleshlight

Cel mai bun fleshlight sleeve texture

Varianta de zbor râvnit este de 5 centimetri mai scurtă decât modelele normale, dar asta nu-i face mai puțin excitat. Și aici se folosește materialul ingenios CyberSkin, iar sistemul de vacuum cu reglabilă intensitate funcționează la fel ca și cel “mare”. Cu o lungime de aproximativ 20 de centimetri, dimensiunile sunt deja suficiente pentru majoritatea bărbaților oricum.

Acest lucru face ca Flight Lite Flight frumos compact și poate fi luată oriunde datorită carcasei sale robuste. Prețul redus este, de asemenea, un punct de vânzare excelent. Unii dintre voi ar putea fi deranjati de faptul ca deschiderea nu se bazeaza pe o pasarica adevarata ca la variantele fetelor, dar nu imi pasa.

Structura înțepenită din interior oferă sentimente incomparabile. Rezultatul testului: recomandare clară de cumpărare, în special pentru iubitorii de păsărică cu prețuri conștiente.

Finalizarea testului: Variantele în comparație

Nu în ultimul rând, aș dori să adaug o comparație directă a celor două mâneci populare Fleshlight la test și revizuire. Apoi recomand recomandări practice și alte variante speciale cu oferte.

Aici puteți vedea din nou deschiderile celor două în comparație directă. În stânga fetele ediția Tori Black cu impresia originală a păsăricii ei reale și pe dreapta maneca de zbor mai mici de textură. Structurile interioare sunt, de asemenea, complet diferite: inserția Tori Black este destul de ondulată din interior, în timp ce zborul fleshlite este împânzit.

În imaginea de sus, zborul de 20 cm arată destul de mic lângă ediția Girls Edition de 25 cm. Din experiența mea, totuși, ambele variante sunt destul de suficiente.

Cele mai apreciate piele textura fleshlite 2018

Pentru mine Fleshlight este cea mai bună păsărică de buzunar. Sentimentul este cel puțin la fel de excitat ca și cu o femeie, există nenumărate variante diferite care se simt diferite, sunt durabile, robuste și ușor de curățat, iar prețul este potrivit. Materialele sunt de înaltă calitate, precum și de piele și de alergie – spun: nu este nimic mai bun decât CyberSkin. În plus, combinația ingenioasă a actului sexual orizontal (presiunea negativă ajustabilă) și a penetrării … oricine dorește să se auto-satisfacă la un nou nivel ar trebui să încerce. Din experiența mea, nu e doar un model – distrează-te!

Înainte de a începe chiar să vă pierdeți în detaliile multor modele diferite, puteți reduce numărul de produse eligibile la câteva, urmând câteva sfaturi. Factorul decisiv în alegerea celui mai bun manșon este dimensiunea penisului (mic sau mare). Dacă sunteți bine echipat, care este mai mare decât produsul mediu recomandat, altfel puteți deteriora jucăria.

Al doilea factor important de ținut minte când alegerea mărimii corespunzătoare este designul produsului. De exemplu, dacă sunteți tipul de bărbat care a visat mereu să-l primească pentru vedetele mari de porno ca Tera Patrick sau Asa Akira, ar trebui să alegeți un model bazat pe păsărica doamnei.

Ce design ar trebui să aleg?
Acum că designul exterior al produsului dvs. este fix și ați ales dimensiunea potrivită, ar trebui să vă concentrați atenția asupra interiorului jucăriei.

Care este maneca cea mai intensă de senzație?

Multe produse au fost concepute cu scopul de a vă aduce la punctul culminant cât mai repede posibil. Dar există, de asemenea, “Fleshlight” de un design destul de simplu (de ex. Originalele), cu care vă puteți masturba mai mult. Pentru bărbații care se bucură de varietate, există și stiluri care pot fi descrise ca fiind “nebune” (de exemplu, seria Alien sau Freaks). Indiferent de designul pe care îl alegeți, aproape toate masturbatorii vă vor oferi un orgasm pe care nu l-ați mai experimentat până acum.

Dacă sunteți un începător, Vă sfătuiesc să rămâneți la modele mai simple până când veți afla ce vă face să vă pierdeți mintea în acest manșon.

Creșterea rezistenței sexuale
Cele mai bune modele de lumini din carne 2018 nu sunt potrivite numai pentru bărbații care se bucură de experiență și doresc să-și cunoască punctul culminant în moduri diferite. Ele sunt, de asemenea, ideale pentru bărbații care doresc să-și mărească rezistența sexuală. Unele modele se concentrează pe controlul orgasmului.

Asta înseamnă că ei aproape te fac orgasm și amânați culmea din nou. După ce ați folosit un astfel de Fleshlight pentru o vreme, veți descoperi că veți dura mult mai mult timp în timpul sexului. Sunt sigur că partenerul tău îți va plăcea și asta.

Scopul meu este de a vă ajuta să găsiți inserția perfectă pentru dvs. și sunt sigur că nu veți dori să luați cel puțin o jucărie din lista mea.

În acest ghid vă vom explica tot ce trebuie să știți despre ele făcând recomandări care sunt cele mai bune lumini de corp pentru a vă cumpăra și care vă ajută să intrați în lumea jucăriilor de sex masculin.

Cel mai bun manșon de senzație

Cuvântul “Fleshlight” pare să reprezinte o gamă largă de modele de masturbare masculine, în același mod în care “Coca-Cola” se poate referi la orice tip de cola.

Acestea sunt cele mai bine vândute textura de sex masculin și sunt disponibile în întreaga lume. Dar, cu atat de multe optiuni diferite put se poate chiar confuz pentru a alege pur si simplu unul pentru a cumpara cel mai bun carne lumina model maneca.

Comentarii veritabile despre lumina cărnii și ghiduri

Ce simte o fleshlight? Nu seamănă cu adevăratul lucru. mânecile se simt mai bine decât mâna ta, dar, așa cum am spus, este o durere în fund, pentru că trebuie să o curățiți după ce o folosiți sau altfel devine reală urâtă, rapidă.

Prietena mea mi-a cumpărat lumina cărnii când a mers să studieze în străinătate pentru un semestru și a fost distractiv pentru puțin timp, dar nu am avut grijă de ea foarte bine și acum nu știu dacă vreau să o folosesc , provoacă o groază. Puteți scoate capacul de la ambele capete și puteți scurge apă timp de câteva minute. Asta face o slujbă decentă, dar doar că nu o va păstra prea curată.

Lumina din carne se simte foarte bine, mai ales dacă o înmuiați în apă fierbinte timp de 10 minute înainte de ao folosi. Dar asta face ca toata aceasta calvar si sa fie sincer ca nu merita tot efortul cand poti sa faci in mod normal si nu trebuie sa te descurci cu vreunul din BS.

Este o fleshlight merită?

Deci, am un model cu maneci și, deși acest lucru este destul de scump, mă gândesc să comand un nou în curând. Nu pentru că cel vechi este uzat, ci pentru a avea o varietate.

Pot să confirm că orgasmul este mai intens cu fleshlite. Uneori am probleme să-mi scot penisul mic din acel lucru când termin. Chiar dacă el trebuie doar să se răsucească, acest lucru cauzează frecare asupra glansului, care este pur și simplu prea intensă pentru a fi plăcut. Cu toate acestea, nu durează deloc senzația, deși trebuie să observ că folosesc acest lucru complet fără capac (și cu presiune negativă). M-am rănit deja pentru că presiunea a fost prea puternică, a dat mici lacrimi pe penis, nu a făcut rău, dar a părut prost. ^^

Dacă vrei să dai acest lucru unui bun prieten, fă-o! Am încercat deja niște jucării de dragoste și Lumina cărnii este non plus ultra. Nu pot nici să confirm, nici să resping mirosul de a sta în jur. puneti textura in apa calduta inainte de utilizare si este foarte usor sa clatiti dupa utilizare. Oricum, dacă mi-am bătut jocul, nu-mi dau seama că, după ce sa încălzit, nu mai are nimic.

Câteva cuvinte despre sentimentul: viața interioară vine înainte de ao folosi în apă caldă. Din moment ce materialul a fost foarte costisitor de dezvoltat și este, de asemenea, cald când este folosit, apare un sentiment foarte intens, un Orgamsus poate fi atins după doar câteva minute.

Dragi fete, nu fiți urât, dar dacă începeți din actul pur de pătrundere, o lumină din carne se simte chiar mai bine decât o femeie. Modelele Fleshlights sunt ghintuite, nervurate, doar supereng … este cea potrivită pentru toată lumea.

Cu toate acestea, masturbarea nu este comparabilă cu sexul real cu Lumina cărnii. Lumina cărnii este doar un șurub de orgasm, trebuie să plecăm de aici, ceea ce nu plătește chiria. Este vorba doar de o (nouă) formă de masturbare (în care Lumina din carne poate fi de asemenea operată de partener, desigur).

Am ordonat recent o fleshlight. După ce am primit-o la sfârșitul săptămânii trecute, am avut acum timpul să încerc de câteva ori și m-am gândit să post un ghid despre cel mai bun model și recenzie.

Am primit fata Mini-lotus, fata Lady. De asemenea, am primit pachetul de elemente fleshlube, pachetul combinat proaspăt și curat și manșonul mai cald.

Simțiți-vă: Se simte realist, odată ce obțineți cantitatea de lubrifiant corect (acest lucru necesită un pic de experimentare, totuși). Puteți schimba cantitatea de aspirație prin înșurubarea capacului inferior (pinul dorit) după cum considerați necesar. Am aflat că schimbarea ei înainte și înapoi îmi dă o stimulare frumoasă, dar cursul tău poate fi diferit. În comparație cu utilizarea mâinii, lumina corporală vă face să vă acoperiți mult mai repede, dacă nu vă atingeți cu adevărat.

Utilizare: Vă recomandăm să-l puneți pe încălzitorul texturii cu mânecă lungă pentru un ciclu complet (durează aproximativ 6-9 minute, în funcție de temperatura camerei), apoi introduceți orice cantitate de lubrifiant pe care îl considerați adecvat, apoi introduceți-l înapoi în încălzitorul manșonului pentru următorul ciclu complet (mai întâi lăsați lubrifiantul în interior). Oh, și asigurați-vă că îl utilizați imediat după încheierea ciclului, deoarece lumina corpului se răcește destul de repede până când ajungeți la o temperatură ridicată a încăperii și / sau la o temperatură a aerului uscat. În cel mai rău caz, introduceți-l înapoi în manșonul încălzit pentru următorul ciclu. Important: Utilizați numai lubrifianți pe bază de apă!

Curățenie: Curățenie corporală surprinzător de ușor de curățat; doar scoateți-l din carcasă și spălați-l cu apă călduță de la ambele capete – Asigurați-vă că țineți degetele și mutați puțin, astfel încât totul să iasă. Fiecare pușcă de spălare ar trebui folosită cu dezinfectant din aceeași companie. Notă: Ușurința de spălare este probabil foarte diferită în funcție de modelul carnei folosite. Important: Nu folosiți săpun!

Uscarea: Este nevoie pentru totdeauna, deși depinde de temperatura camerei și de umiditatea (aș spune 6-12 ore). Cu cât aerul este mai cald și mai uscat, cu atât sunt mai mari curenții de aer, cu atât mai rapid se usucă fleshlite. Am pus-o pe încălzirea manșonului după spălare pentru ao face să se usuce mai repede, dar chiar și atunci este nevoie de mult timp.

În general: Dacă nu vă deranjează timpul de uscare, cumpărați unul; nu vei regreta. Și, dacă aveți banii în plus, obțineți un model mai cald cu maneci, deoarece face ca atât pre-încălzirea, cât și uscarea după spălare să fie mult mai simple. Oh, și am încercat doar Mini-Lotus, așa că nu ia în considerare impresiile mele ca fiind direct aplicabile oricăror alte modele (nu ezitați să postați impresiile dvs. de alte modele din acest thread).

Sper că acest lucru îi ajută pe oamenii de pe gard!

Cele mai apreciate piele de textura fleshlite 2018 – Fleshlight

6.9
Minunat

2

Cea mai bună textură realistă Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Funcționează după cum este descris, materialul se simte foarte moale și bun.Citiți recenzia completă
3.3
Competitorul de pe locul 2

3

Fleshlight Flight pilot & instructor de revizuire

Cea mai bună alegere pentru banii dvs., foarte recomandăm!Citiți recenzia completă
8.4
Alegerea noastră
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics