Cea mai bună textură realistă Fleshlight: Pussy Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Cea mai bună textură realistă Fleshlight: Pussy Tera Patrick

3.3
Competitorul de pe locul 2

Deschiderea păsărică a fetei Fleshlight Tera Patrick, care anterior a fost combinată cu structura exclusivă “Twista”, are o nouă structură interioară cu canalul “Tease”.

Producția structurii “Twista” din fericire nu a fost întreruptă, dar este acum disponibilă cu deschiderea capului Tera Patrick și a fost redenumită “Twisted”.

Alegerea noastră

Originea păsărică a Fleshlight Girl Tera Patrick care a fost disponibilă cu textura exclusivă “Twista” până acum a fost combinată cu o nouă textură interioară numită “Tease”.

Ce lucrează Fleshlight Tera Patrick

Noul canal interior “cuțit” conține o structură cu mai multe camere formată din șase camere, fiecare umplută cu o structură diferită de nub sau nervură.

Cameră foarte strânsă și mică (20 x 10 mm)Inel de șase mici umflături 4 inele de trei lovituri lungi

În plus, în a treia cameră există chiar un nod lotus.

Diametrul canalului este foarte neregulat, există multe constricții în tranzițiile camerei și pasaje largi până la foarte largi în camere.

Deci nu vă puteți plânge de lipsa de varietate pe acest canal.

Așa cum am menționat deja, Tease Channel este noua structură interioară exclusivă a Fleshlightgirl Tera Patrick și, prin urmare, disponibilă numai în combinație cu deschiderea păsărilor.

Intrarea canalului este formată dintr-o cameră foarte îngustă și mică (20 x 10 mm), care conține o structură cu nervuri transversale ușoare. După o tranziție extrem de îngustă, cu șase cosuri mici urmează a doua cameră, care este foarte largă la 30 x 20 mm.

Evaluarea utilizatorilor2 voturi80

Există șase cosuri mari în mijlocul camerei. Aceasta este urmată de camera a treia, mult mai îngustă, care este în formă de “clepsidră” și are o lungime de 35 mm.

În partea din față a acestei camere există câte patru inele de câte trei noduri alungite (care aproape arată ca niște nervuri transversale), iar în partea din spate un nod lotus. Aceasta este urmată de cea de-a patra cameră, care este umplută cu șase cosuri înclinate și foarte lungi, care se extind până în canal.

Cea de-a cincea cameră este acoperită cu o structură transversală în formă de cruce, iar cea de-a șasea cameră cu trei noduri mari și șase mici formează capătul.

Pătrunderea în prima cameră creează o senzație de strângere puternică, iar camera a doua foarte largă, formată în prezent, formează un contrast excelent, deoarece aici senzația de etanșeitate scade brusc și este înlocuită de o stimulare punctuală izolată cauzată de cosurile mari din mijlocul cameră.

Apoi se strânge din nou, pentru că acum urmează a treia cameră cu nodul lotus.

Penetrarea nodului lotus este, de asemenea, o tratație pe canalul Tease, similar cu canalul lotus clasic, însoțit de o schimbare bruscă de la vastitate la îngrădire.

Cu ajutorul canalului Tease, însă, efectul este și mai variat, deoarece datorită formei de clepsidră a camerei se consideră “lățimea prea îngustă până la lățime pentru a se îngusta până la îngust până la lățime” (intrarea camerei, punctul îngust central, intrarea lotusului, ieșire lotus, camera a patra).

Această stimulare de înaltă frecvență, pășunat, cu efecte schimbătoare de etanșeitate, se simte într-adevăr fantastic și nu poate fi experimentată cu niciun alt canal Fleshlight în acest mod.

Cu o lungime normală a penisului (aproximativ 15 cm), vă aterizați în cele din urmă în a patra cameră și sunt primite de nuburile cu vârfuri lungi, care se rotesc foarte plăcut în jurul glancului.

În timpul mișcării de întoarcere, aceste cosuri sunt îndoite și creează stimuli suplimentari de stimulare care se simt ca și cum cosurile doreau să “țină” penisul în gland.

În plus, în acest moment (și, de asemenea, în nodul lotus) lubrifiantul se acumulează mai mult și este, prin urmare, deosebit de alunecos și cald (dacă lubrifiantul a fost încălzit în prealabil) și contribuie super la stimularea globală.

Conceptul structural Lotus de bază “îngust în față, noduri de lotus, lat la spate” nu este, desigur, complet nou, la urma urmei, cu canalele Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie și Mini-Lotus.

Dar totul este potrivit doar cu structura teasei, deoarece camerele respective sunt aranjate absolut optim în acest canal.

Nodul lotus este ușor accesibil, a doua cameră mare din fața nodului lotus păstrează glandul ferm în canal (și nu alunecă neintenționat), în ciuda îngustării în zona din față, iar a patra cameră este perfectă pentru “odihnă” ( atâta timp cât nu se mișcă) pentru a evita ejacularea precoce.

Relaxarea este, de asemenea, necesară din când în când, deoarece intensitatea stimulării este surprinzător de intensă și trebuie să aveți controlul asupra penisului și a penisului dacă doriți să rămâneți mai mult de 5 minute.

Efectul de aspirație este, de asemenea, excelent și însoțește stimularea cu o senzație de sucking foarte plăcută și intens perceptibilă.

Curățarea numeroaselor structuri și camere este puțin mai complexă decât în ​​cazul altor canale Fleshlight cu densitate de structură inferioară, iar inserția trebuie să fie inversată în timpul curățării pentru a putea elimina complet toate resturile.

Uscarea durează, de asemenea, o perioadă relativ lungă datorită multor blocaje și durează aproximativ 4 ore.

deznodământ

Cu structura tease, producătorul Fleshlight ILF demonstrează impresionant cât de multă cunoștință pe care au dobândit-o proiectanții de produs pe parcursul conceptelor structurale anterioare, deoarece acest canal a creat o lume de stimulare complet nouă, care nu a existat niciodată în această formă înainte.

Oricine a crezut că nimic nou nu poate fi obținut din conceptul structural al nodului Lotus va fi învățat altfel cu canalul de tease.

Percepția “îndepărtată până la sfârșit” a fost din nou îmbunătățită semnificativ, iar cea de-a cincea cameră cu cosuri lungi este un excelent adaos la lumea emoțională. Un canal grozav care, în special, entuziasmează profesioniștii Fleshlight (și, de asemenea, iubitorii de lotus).

Alegerea noastră

Originea păsărică a Fleshlight Girl Tera Patrick care a fost disponibilă cu textura exclusivă “Twista” până acum a fost combinată cu o nouă textură interioară numită “Tease”.

Analizele utilizatorului

Acesta este primul meu Fleshlight. Mă întrebam ce se va întâmpla cu mine.
Când l-am despachetat foarte mult pentru mine mai întâi că sigiliul de pe ambalaj era deja deschis. Asta ma făcut puțin sceptic.
Dar n-am văzut semne de uzură sau ceva asemănător. Acestea au fost spălate și dezinfectate mai întâi, bineînțeles.
Se simte foarte confortabil de folosit, bineînțeles că nu se compară cu un fund real. Deși sunt destul de bine aprovizionat, cred că ar putea fi puțin mai strictă.
Dar dacă prietena dvs. nu este acolo, Fleshlight este un bun înlocuitor!
traseele de dici
Îmi plac aceste jucării. În primul rând, ele sunt foarte realiste, dacă le-ați scăldat în apă caldă în prealabil, este foarte aproape de realitate. Intrarea (interzisă) este aceeași cu aproape fiecare Fleshlight, dar oferă ore frumoase. Incearca!

glicol

Funcționează după cum este descris, materialul se simte foarte moale și bun.

Singura captura a întregului lucru este că trebuie să lăsați produsul să se usuce pentru o perioadă de timp după utilizare, deci ar trebui să alegeți locul de uscare bine dacă cineva vrea să împiedice ca Fleshlight să fie văzut de ceilalți bărbați.

Sunt foarte multumit de produsul in sine, doar uscarea dureaza putin. Cu toate acestea, nu trebuie să ne așteptăm ca acesta să fie un fel de “sex anal real”. Este doar un mastubator foarte interesant și plăcut.

Trompeta

Manopera este tipică pentru o calitate foarte înaltă Fleslight. Intrarea este destul de îngustă, dacă vine vorba de sexul anal, nu pot spune.
În orice caz, poți și te vei distra mult în această parte, dacă nu speri că masturbatorul se apropie de sexul real. Trebuie să rețineți întotdeauna că înseamnă ajutor pentru masturbare și nu substituție sexuală.

Max

Până oglindă owl
Într-adevăr mare parte !
Foarte îngust și realist.
Pentru toți cei care doresc o schimbare de ritm … ar dori să aibă :) !

percutor

Doar iubiți acest Fleshlight! Ușor de utilizat și curățat.
Este esențial să se încălzească într-o baie de apă înainte de udare. Distrează-te cu asta

Mihael

Minunat strâns, atunci când gratar o must, cel puțin dacă nu știți unde să meargă cu cârnați. ;)

cartofi prajiti

Alegerea noastră

Originea păsărică a Fleshlight Girl Tera Patrick care a fost disponibilă cu textura exclusivă “Twista” până acum a fost combinată cu o nouă textură interioară numită “Tease”.

Cea mai bună textură realistă Fleshlight: Pussy Tera Patrick
Intensitate3.5
Stimulare3.6
penetrație3.4
Etanşeitate2.8
Efectul de suucțiune3.2
Realism3
Variație2.9
Finete2.8
Evaluarea orgasmului3.3
Zgomot3
Utilizarea lubrifiantului3.8
A curăța3.6
Timpul uscat3.6
Evaluarea utilizatorilor1 Vot7.9
3.3
Competitorul de pe locul 2
Merită bani
Funcționează după cum este descris, materialul se simte foarte moale și bun.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics