Cel mai bun aparat de suflat - 2018 2021 thesocialu101.com

Cel mai bun aparat de suflat – 2018

Zilele în care ți-ai făcut-o cu mâna ta s-au terminat! Masturbatorul Autoblow 2+ este o jucărie perfectă care vă permite să recreați felația incredibil de realistă fără să vă deranjez chiar!

Mașina de ultimă oră Verificați prețul Beneficii scurte
Autobuzul 2
(Alegerea noastră)
Dimensiune compactă, este făcută din manșon și mașină
Onyx 2
(Intens)
4 secțiuni: dispozitivul în sine, o clemă de prindere, un capac și un manșon
SayberX
(Competitorul de pe locul 2)
Simulează sexul prin motorul său intern, un material asemănător pielii și o nervură

Tot ce trebuie să faceți? Stați înapoi și bucurați-vă! Datorită diferitelor dimensiuni de case schimbabile, se adaptează la cea mai bună piesă, ca o a doua piele și dincolo de care puteți alege între diferite deschideri ale corpului. Printre multe altele, Autoblow 2+ este alimentat, economisind astfel hassle de cumparare de baterii! În cele ce urmează veți afla mai multe despre aceasta.

Alegerea noastră

Ce are două degete și iubește muie? Tu, evident. Cu noul și îmbunătățit Autoblow 2+, veți experimenta în curând jucăria sexuală pentru bărbați, care stabilește un nou standard în experiențe solo realiste.

Alegerea noastră

Mașina de simulator Onyx 2 Blowjob vă oferă trei moduri din care puteți alege când mergeți solo.

Alegerea noastră

Mașturbator de sex masculin automat, de mare putere, cu telecomandă de urmărire a mișcării care funcționează pe internet.

Cel mai bun mașină Autobox 2+

Ce este un masturbator?

Un masturbator așa-numit este un vagin artificial, o deschidere a gurii sau anusului, constând din material de piele artificială de înaltă calitate, care ar trebui să permită bărbaților în timpul masturbării să aibă experiența sexuală cea mai autentică posibilă.

Cele mai multe modele imită o deschidere a vaginului și, prin urmare, sunt echipate cu un canal interior care permite penetrarea în masturbatori.

Ce este Autoboxul 2?+?

Modelul succesor al Autobox-ului este Autoblow 2+ și poate fi descris, în principiu, ca mașină de masturbare sau mașină de suflat. Particularitatea piesei bune este că este capabilă să masage întregul membru și vă garantează un sentiment de profunzime dincolo de mușcătura.

Manșoanele interschimbabile sunt disponibile în trei dimensiuni, ceea ce face distractiv pentru bărbații de toate dimensiunile penisului. Modelul succesor intensifică stimularea penisului dvs. printr-un mecanism mai strâns, cu un al treilea rând de bile noi și îl distruge până la o lungime de 15 cm.

Cum arată Autoblow 2+?

Autoboxul 2+ are o formă cilindrică în culorile alb și albastru și este fabricat pe partea laterală a deschiderii cu un manșon schimbabil din material de piele artificială de înaltă calitate, care reprezintă canalul de penetrare pentru introducerea penisului.

În timp ce cadrul dispozitivului corespunde unei mărimi standard, mânecile pot fi schimbate și adaptate optim la dimensiunea penisului, ceea ce vă garantează o distracție intensă.

Dimensiunile manșonului Autobuzului:

  • Mici: Penisul cu diametrul de 2,4 până la 3,2 cm (circumferința 7,5-10 cm)
  • Mediu: Penis cu diametrul de 3,2 până la 4,4 cm (circumferință 10-14 cm)
  • Penis cu diametrul de 4,4 până la 5 cm (circumferință 14-16 cm)

Cum funcționează funcția Autoblow 2+?

Funcționalitatea jucăriilor este jocul copiilor: penisul este pur și simplu împins în deschiderea masturbatorului cu ajutorul lubrifiantului (utilizați un gel pe bază de apă) și pornit.

Mecanismul din interiorul ramei, care închide carcasa elastică cu trei inele și se mișcă în sus și în jos cu o ușoară presiune, stimulează întreaga lungime a penisului prin perle.

Cu ajutorul acestor lanțuri mobile de perle încorporate, care se deplasează în sus și în jos peste manșonul din jucărie, senzația de suflare este realist imită. Totul este complet automatizat și nu trebuie să mutați dispozitivul în sus și în jos ca și alte jucării.

Viteza mișcărilor sau alegerea a trei niveluri de intensitate poate fi determinată de dvs. prin simpla apăsare a unui buton, astfel încât să vă puteți decide cât de repede doriți să atingeți punctul culminant al experienței magice.

Cum se compară Autobox 2+ cu alte masturbatoare?

Fără îndoială, Autobox 2+ este prima alternativă cu adevărat realistă pentru celelalte jucării sexuale pentru bărbați. În plus, este nu numai interesant pentru maeștrii creației, ci poate aduce și multă bucurie în piesa de iubire comună.

Cine este potrivit pentru masturbator?

Jucăria sexuală poate fi integrată perfect în jocul de dragoste cu partenerul tău.

La fel ca și jucăriile de sex feminin, masturbatorul poate fi folosit în cuibul dvs. de dragoste. Mai ales in timpul sexului, Autoblow 2+ poate fi folosit optim daca rezistenta iubitelor tale scade sau doar vrea sa te vada.

Autobuze experiențe – cum se dovedesc?

“Surprinzător: eram la fel de surprins cât se apropie de o lovitură reală. așa de excitat! “- tinu pe Amorana

Geil: Geiles Feeling, mai ales pentru că nu trebuie să faci nimic. Doar adăugați un lubrifiant suficient și se va mișca singur. – Anonim pe Amorana

“Horny: N-am mai avut încă un astfel de excitat. cu excepția celor reale. doar peste ea, și să facă până la sfârșit, senzația este strălucitoare. meu nu este atât de mare, crezut în primul rând, probabil că nu va simți mult, apoi au luat cele mai mici, este perfect. Nu pot decat sa recomand. soția mea este într-adevăr gelos. – Atunci o să-i aduc o nouă jucărie. – Nick pe Amorana

In randul barbatilor, Autoblow 2+ este cunoscut sub numele de “cea mai buna masina de suflare vreodata”, iar modelul succesor, in special, ofera muzee mai copletabile si mai nebune decat predecesorul sau.

Cât de reală este senzația de lovitură a Autobulului?

În ciuda orgasmelor captivante pe care ceilalți masturbatori ni le dau, acest simulator de mușchi depășește toate celelalte jucării. În plus, niciodată nu mai depindeți de persoana iubită sau de persoana iubită, dacă doriți să vă bucurați de o muie perfectă.

Autobox 2+ – unde să-l cumperi?

Descoperă Autoboxul 2+ din magazinul Amorana ieftin.

Acolo puteți să-l comandați fără costuri de expediere și va fi livrat la domiciliul dvs. în următoarea zi lucrătoare dacă comandați înainte de ora 17.

Ce alternative ieftine cu autoservire sunt disponibile?

Ca alternativă, Masturbatorul încălzitor cu funcția de încălzire (care poate fi încălzit până la 40 ° C) și 6 vibrații diferite vă oferă cele mai pure gaze nebune. Cu toate acestea, Masturbatorul încălzirii este mai potrivit pentru bărbații cărora le place să-și facă propria muncă. Există o singură mașină de suflare automată, cum ar fi Autoboxul.

Ce lubrifiant pot folosi și care nu?

Este important să utilizați un lubrifiant pe bază de apă și un detergent antibacterian special pentru jucării sexuale sau pur și simplu puțin săpun și apă caldă pentru a vă asigura că mânecile elastice rămân mereu curate.

Nu recomandăm lubrifianții pe bază de silicon, deoarece aceștia pot ataca materialul Autobuzului și manșonul și îi pot face fragila sau crăpată.

Cât de tare este mașina de suflat Autoblow 2+?

Desigur, Autobox-ul face zgomot și funcționează în mod clar audibil de îndată ce îl porniți – la urma urmei, mașina de suflare face o treabă minunată. Dar, în spatele ușilor închise, volumul micului prieten nu trebuie să cauzeze probleme.

În ce dimensiuni pot cumpăra Autobox 2+?

Pentru Autobox 2 sunt disponibile trei dimensiuni diferite ale plicurilor+.

  • Mărime: Penis cu diametrul de 2,4 până la 3,2 cm
  • Mediu: Penis cu diametrul de 3,2 până la 4,4 cm
  • Penis cu diametrul de 4,4 până la 5 cm

Cum pot curata jucaria?

Această jucărie este foarte ușor de curățat după utilizare! Pur și simplu scoateți manșonul de la carcasă după utilizare și clătiți-l cu puțină apă caldă – făcut! În plus, puteți folosi un detergent antibacterian pentru a vă asigura că totul este curat și puteți utiliza Autobox pentru o perioadă lungă de timp.

Produsul este livrat incarcat?

Nu, deoarece jucăria este alimentată, nu trebuie să fie încărcată înainte de prima utilizare. Puteți începe imediat cu Autobox 2+.

În ce ambalaj este livrat Autoblow 2+?

Ca întotdeauna, Amorana livrează comanda într-o cutie discretă fără logouri, astfel încât nimeni să nu știe ce ați comandat.

Mașina de ultimă oră Verificați prețul Beneficii scurte
Autobuzul 2
(Alegerea noastră)
Dimensiune compactă, este făcută din manșon și mașină
Onyx 2
(Intens)
4 secțiuni: dispozitivul în sine, o clemă de prindere, un capac și un manșon
SayberX
(Competitorul de pe locul 2)
Simulează sexul prin motorul său intern, un material asemănător pielii și o nervură

Care sunt perioadele de livrare dacă vreau să comand o Autobox 2+?

Dacă comandați produsul în magazinul Amorana Sex Shop înainte de ora 17, acesta va fi expediat în aceeași zi de la centrul de transport în Glattburg.

Nu există costuri de expediere și puteți urmări în orice moment pachetul Autoblow online, deoarece este trimis exclusiv de Swiss Post.

Trebuie să folosesc Autobox cu lubrifiant?

Pentru a simti sentimentele mai realiste, ar trebui sa folositi cu siguranta Autoboxul cu un lubrifiant. Stimularea penisului este în plus intensificată, iar senzația de muie pare mai autentică decât oricând. Umezeala lubrifiantului distribuie vibrațiile și presiunea bilelor perle în mișcare mai bine pe arbore, astfel încât să puteți distinge greu masturbarea de fetele reale.

Pot să cumpăr Autobox 2+ în cont?

Desigur ca esti! La amorana.ch puteți plăti convenabil prin factură, card de credit și plata în avans. În plus, nu vor exista taxe suplimentare pentru dvs..

Ce alte produse pot să cumpăr cu Autobox 2+ cu?

Când cumpărați masturbatorul, se recomandă să comandați o sticlă de lubrifiant pe bază de apă (de exemplu, Come In from Inverma), precum și un detergent antibacterian Sextoy, deoarece manșonul jucăriei trebuie curățat înainte și după utilizare din motive igienice.

Ce jucării sexuale pot combina Autoboxul cu?

Autoboxul 2+ se conectează perfect cu Anal Toys. De exemplu, puteți folosi un dop anal sau un vibrator anală pentru a-ți răsfăța prostata în timp ce Autobulcul mângâie cea mai bună piesă. Puteți să vă relaxați și să vă bucurați de senzația de muie.

Deseori am ejaculare precoce. Poate o mașină automată să ajute?

Ejacularea prematură este o problemă foarte tratabilă. Masturbatorul permite oamenilor să ajungă la punctul “fără întoarcere” în cel mai scurt timp posibil și să încerce să nu depășească acest prag și să prevină ejacularea prematură, adică: vă ajută să vă antrenați rezistența. Masturbatorul imită sexul oral mult mai realist decât ar putea face vreodată “manualele” dvs. și te pregătește pentru rezistență în timpul relațiilor sexuale cu partenerul tău prin formare continuă. Nu pentru nimic, el este sărbătorit în întreaga lume ca fiind cel mai bun sextoy pentru bărbați.

Deci, sper că puteți găsi toate informațiile despre Autobox și diferite tipuri de manșoane aici.

Utilizatori: recenzie și feedback despre Autoblow 2

Omul se străduiește să înlocuiască omul de pretutindeni cu mașinile – sexualitatea nu face excepție. Deci, nu este surprinzător faptul că evoluția mașinii de suflare este avansată.

Deși jucăriile sexuale pentru bărbați – spre deosebire de jucăriile pentru femei – sunt încă împinse în colțul murdar. Oricine utilizează astfel de ajutoare are imaginea lipicioasă a unei insuccese sexuale, care doar face ca o păpușă de cauciuc să se culce cu el.

Păpuși adevărate, vagine porno-stea

Unul dintre motivele pentru imaginea murdară este anatomia. Ar putea fi un dildo perfect format chiar ca decor în camera de zi: ar trebui să atragă mai puțină atenție atunci când este vizitat decât un vagin de cauciuc fragil pe raft. Sau să-l puneți într-o metaforă oarecum iarnă, ascuțită: cheile sunt copiate, gaura de chei nu este.

Tehnologia pentru jucăriile pentru bărbați face progrese enorme. Păduțele din cauciuc sunt numite acum păpuși reale și au o asemănare înspăimântătoare cu femeile reale în loc de o saltea de aer.

Vaginele de buzunar, sau fleshlights, sunt adevărate pentru reproducerea pe scară largă a organelor sexuale primare ale starurilor porno.

Și tocmai când Rolls Royce este fraierul: Autobuzul 2, mișcarea tipică a mâinii de masturbare a omului, Autoboxul, astfel încât promisiunea plină de viață a producătorului face totul singură.

Am refuzat să primesc o comandă din partea editorului șef de 20 de minute pentru a testa mașina pentru un raport de testare. Dar am găsit un tânăr care a acceptat să testeze mașina – cu condiția să fie asigurată anonimatul absolut. În interviu vorbește despre experiențele sale.

La ce te gândeai când l-ai despachetat?

Dumnezeule. Ce mașină imensă. Autobox-ul arată ca un amestec de prăjitor de pâine cu acces la internet și un aspirator de masă. Dar, ca un tehnician, am fost interesat de modul în care funcționează acest lucru. Și?

Ele sunt două inele de primăvară cu perle. Acestea sunt deplasate în sus și în jos de către un motor electric pentru a simula o astfel de gură. Viteza este infinit variabilă, cu o roată mică pe partea inferioară a dispozitivului.

Ai citit manualul?

Da, avertismentele m-au nedumerit pentru că m-au avertizat despre leziuni genitale.

De fapt, se spune: “Lipsa unui furtun introdus poate duce la vătămări grave. Utilizați lubrifianți pe bază de apă pentru a introduce penisul în tub. (sic!)

Infricosator. Cu toate acestea, ați continuat.

Voiam să fiu un tester serios până la capătul amar. Și am făcut totul bine, așa că penisul meu este bine, mulțumesc pentru că ai întrebat. Din moment ce nu locuiesc singură, totuși, a trebuit să mă blochez în cameră pentru a putea să mă bucur de comunitate cu dispozitivul în pace.

Trebuie să întrebați: ați aprins lumânări? Muzica romantică a jucat?

Am lăsat să meargă muzica. Tipul ăla cu muzica groaznică de dublu-pas, Skrillex, l-am găsit potrivit. Și-a înecat sunetul.

A fost preludiu?

Ai putea spune asta. Am pus un prezervativ, pentru că nu aveam încredere în mirosul acelui cauciuc din China pe dispozitiv. Miroase ca petrolul vechi sau ceva de genul asta. Foarte, foarte ciudat. Și nu am vrut ca pielea mea să intre în contact cu ea. Apoi am golit crema de alunecare în furtun când m-am simțit bine și mi-am pus aspiratorul peste mine.

Aspirator?

Tu o faci plin, e destul de zgomotos. Mi-a amintit de o mașină de cusut. Și apoi am observat că aveți nevoie de mult mai mult lubrifiant. Am simțit un litru gol.

Ați putut să vă relaxați după aceea?

Nu, nu chiar. Scopul unei astfel de mașini ar fi să nu se mai concentreze. Dar tocmai am făcut muzica mai tare, astfel încât sunetul să nu mă deranjeze pe mine și pe colegii mei de cameră.

Cea mai importantă întrebare: Cum se simte?

Nu contează. Nu mă pot gândi la un cuvânt mai bun. Începe cu temperatura: nu este adevărat. Când mă mulțumesc – care este cea mai puțin surprinzătoare formă de sex, deoarece, în calitate de actor, știu ce să mă aștept – cel puțin am o mână caldă, cea mai apropiată de sexul real.

Vorbind de surpriză: Nu există o mișcare neașteptată de la acest dispozitiv, ci doar se mișcă într-o direcție – înainte și înapoi. Deci nu schimbă presiunea sau direcția. Îmi pot imagina că o gaură într-un pepene verde ar avea un efect similar.

Dar ai ajuns la orgasm?

Da, dar a durat mult. Am fost mult prea ocupat cu mașina pentru a ține evidența timpului. Dar a fost cam 20 de minute. O eternitate simțită. Dar nu am ajuns niciodată la cel mai înalt nivel – din cauza zgomotului, care distrage prea mult – și am avut sentimentul că am avut o dumbbell în mână.

Cineva ar trebui să o țină pentru tine. Folosirea acestui dispozitiv cu un partener ar fi ca și cum ați merge la coafor cu un cap chel.

Există cel puțin ceva pozitiv de raportat?

Nu pentru mine. Nu are nimic de-a face cu o muie – nici măcar una rea. Singurul avantaj pe care îl pot obține de la acest dispozitiv Nu are dinți.

Cum ai îmbunătăți dispozitivul?

Mai multă presiune, aspirație, căldură, mișcări aleatorii – și dacă mașina ar fuma cu mine o țigară după aceea și îmi va plăti complimente, i-aș da și porecle.

Concluzia ta?

Cea mai bună dovadă a faptului că a fost un moment pentru mine este faptul că nici măcar nu mă întreb dacă pot păstra dispozitivul de testare.

Mașina de ultimă oră Verificați prețul Beneficii scurte
Autobuzul 2
(Alegerea noastră)
Dimensiune compactă, este făcută din manșon și mașină
Onyx 2
(Intens)
4 secțiuni: dispozitivul în sine, o clemă de prindere, un capac și un manșon
SayberX
(Competitorul de pe locul 2)
Simulează sexul prin motorul său intern, un material asemănător pielii și o nervură

Este o alternativă pentru cineva care nu are o prietena?

Deoarece nu are nimic de-a face cu o lovitură reală, nu pot decât să ghicesc: Ține-ți mâna. Sau expresia interpretată în mod liber: cobbler, ajungeți în gros.

Testerul nostru a fost dezamăgit amar cu Autobox 2, spre deosebire de majoritatea clienților Amorana.ch care descriu experiențele lor cu dispozitivul de pe site.

Un Kevin este foarte entuziast: “Mare. Doamnelor, ai o competiție reală aici! N-am crezut niciodată că ar fi ceva de genul asta pentru bărbați.

Alții sunt, de asemenea, foarte mulțumiți, dar critică cel mai mult volumul.

Lukas Speiser de la Amorana spune: “Majoritatea clienților noștri sunt foarte mulțumiți de el, dar nu toți se simt la fel. Autoboxul este cea mai bine vândută jucărie pentru bărbați, urmată de Fleshlights. “Nu vă voi spune numerele exacte. “Doar așa: livrăm pe paleți de la producător.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics