Christy Mack: Tarkista Fleshlight Pussy ennen ja jälkeen 2021 thesocialu101.com

Christy Mack: Tarkista Fleshlight Pussy ennen ja jälkeen

7,1
Mahtava

“Hyökkäys” sisäkanava sisältää monikammiojärjestelmän, joka koostuu anturista, suuresta pääkammiosta ja kolmesta pienestä kammiosta kanavan takaosassa.

Erityisesti pääkammio tekee tästä kanavasta jotain erityistä, koska tässä kolme erilaista nastoja peittävät sisäseinät spiraalimaisessa järjestelyssä. Lisäksi pääkammion sisäänkäynti ja uloskäynti muodostavat hyvin erilai- set supistukset, joilla on puoliverus lotus solmun kupera muoto.

Meidän pick

Hyökkäyskanava on saatavana yksinomaan tatuointipornin tähden Christy Mackin pussy-aukolla, jonka vaikuttavat iso emättimen huulet muodostavat todella upean “ilon perhon”.

Mitä työtä Fleshlight Christy Mack

Hyökkäysrakenne on saatavana yhdessä tatuointipornin tähden Christy Mackin pussy-aukon kanssa, jonka vaikuttavat suuret labiat muodostavat todella upean ilon perhonen.

Ensimmäinen kammio, joka mittaa 25 x 20 mm ja sisältää kaksi kutakin kuusi nubin renkaita, sijaitsee kanavan tuloaukossa.

Sisäseinät on peitetty spiraalimaisella järjestelyllä kaksoisrivillä pientä luodinkohtaaSuuret tangot (0,32 x 0,08 tuumaa / 8 x 2 mm) 3 pallomaista kammiota, joissa ei-teksturoitu sisäseinät

Sitten seuraa siirtymistä toiseen kammioon, joka on muotoiltu puoliksi lotus-solmusta ja kaventaa kanavan halkaisijaa 10 mm: iin saakka.

Pääkammion takana on epätavallisen pitkä ja suuri lumen 100 x 20 mm.

Sisäseinät on peitetty spiraalijärjestelyllä kaksoisriviä pienillä, pyöreillä (2 mm) pyöreillä napeilla (4 mm) ja suuremmilla sauvanmuotoisilla napeilla (8 x 2 mm).

Pääkammio päättyy toisen puolen lotus-solmun kanssa, jota seuraa kolme pallomaista kammiota, joissa on sileät sisäseinät, jotka on liitetty 10 mm kapeilla poikittaisilla kylkiluilla.

Hyökkäyskanava luo fantastisen tunkeutumisen tunteen, sillä ensimmäinen kapea kohta on hyvin lähellä kanavan sisäänkäyntiä ja kyyhkyset heilutetaan nopeasta muutoksesta kapealta (pussista) leveälle (ensimmäinen kammio) äärimmäisen kapeiksi (puoliksi Lotus-solmuiksi) ja taas äärimmäisen leveä (pääkammio).

Erityisesti puoli lotus-solmu ulottuu ihanan tiukasti glans-kruunun ympärille ja laukaisee intensiivisen striataation stimulaation.

Koska pääkammio on suhteellisen leveä, kontrasti lyhytvaikutteisiin tiukkaihin vaikutuksiin on erinomainen, joten on erityisen mukava jäädä tämän kanavan etualalle ja tunkeutua Christyn pussista yhä uudestaan ​​eteenpäin.

Punkkien spiraaliratkaisu pääkammiossa takaa vaihtelevan käsityksen kolmesta tyypistä pimples.

Erityisesti ympärileikkaamattomat esinahkaiset miehet (joilla on tavallisesti herkempi kyyhkyset) voivat tuntea stimulaation ärsykkeiden kipujen pinnalla, jotka vaihtelevat voimakkuuden mukaan riippuen tyypin pinnasta ja tuulesta ympyrän ympärillä kipujen ympärillä ja pitkin penisakselia.

Pimplesin täsmällinen stimulaatio tuntuu olevan vähemmän “pimple-tyypillinen” hyökkäyssisällön kanssa, mutta se on melko subliminal havaittavissa ja miellyttävän huomaamatonta, hyvin samanlainen kuin todellisen emättimen kanavan pehmeä pinta.

Jotta voidaan tunkeutua kanavan takaosaan pallomaisten kammioiden kanssa, tarvitaan keskimääräistä pitempää penis, koska normaalilla peniksen pituudella (n. 15 cm) yksi kärsii kyyhkysen kärjen kanssa päähän kammioon. Se on vähän sääliä, mutta tämä selkärangan supistuminen näyttää erittäin realistiselta, ikään kuin sinä olisit kovaa luonnollisen vaginan kohdunkaulaa vastaan.

Hyökkäävän kanavan ja myös kolmen takakammion yleisesti suhteellisen suuri läpimitta tarjoavat poikkeuksellisen paljon tilaa tyhjiövarastolle ja siksi voimakas imuteho on nopeasti havaittavissa, mikä vaikuttaa myönteisesti yleiseen stimulaatioon.

Hyökkäyskanava voidaan huuhdella melko helposti, vain pullonkaulojen takana enemmän kertyy jäämiä.

Leveän sisähalkaisijan ansiosta kuivumisaika on suhteellisen lyhyt ja kestää vain noin 1-2 tuntia.

Lopputulos

Hyökkäävän rakenteensa ansiosta hyökkäävä kanava on erityisen suositeltava lähes luonnollisen stimulaation faneille.

Varovasti mutta ehdottomasti stimuloiva pimple-rakenne ja pääkammion ulostuloaukko osoittautuvat erittäin realistisiksi ja ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin luonnollinen emättimen tunne.

Nopeasti muuttuva ja suurikontrastinen kapea-leveä vaikutus kanavan sisäänkäynnillä tarjoaa myös fantastisen tunkeutumisen tunteen, ja on siksi erityisen ilo päästä Christy Mackin pussista alusta alkaen.

Meidän pick

Hyökkäyskanava on saatavana yksinomaan tatuointipornin tähden Christy Mackin pussy-aukolla, jonka vaikuttavat iso emättimen huulet muodostavat todella upean “ilon perhon”.

Käyttäjien arvostelut

Pieni vitsi puolueelle.
Mutta luulen, että tämä oli erittäin onnellinen.
Hän kertoi minulle, että tämä mega on realistinen.

Mikle

Hätätilanteissa, jos sinulla ei tällä hetkellä ole tyttöystävää. Top! Tätä asiaa voidaan suositella vain! Erittäin miellyttävä ja kiva tiukka kuin se pitäisi olla. Mitään kuin todellinen perse ;-). mutta tämä asia on melko lähellä.

max

Olen jo ostanut useita, mutta tämä tuote on Oberhammer. Suosittelisin sitä kaikille, jos joku kysyy minulta.

Jon

Hyvin hyvä kopio, tuntuu hyvältä, mutta voi olla tiukempi, mutta silti mukava harrastus, varsinkin lämpimällä vedellä!
rakastan sitä!

Marcus

Super asia, ostin tämän ensimmäisen kerran ja täytyy sanoa, että se tuntuu todella realistiselta!
Voin vain suositella sitä!

Nicholas

Vau, todella hieno tunne ja materiaali. Tietenkään ei ole niin realistista kuin todellisuudessa, mutta minulle “anaalipuhaltimena” on todella hieno muutos, jos minun makeus ei tule olemaan uudestaan. Ja alkuperäinen vaikutelma suosikki XXX näyttelijä

Dennis

Muussa tapauksessa tavanomainen laatu on hintansa arvoinen, mutta sen on oltava hyvin huollettu, mutta hyvässä kunnossa asiat kestävät myös pitkään.

Pegazus

Joten, minulla oli vähän epäilyksiä
Mutta nyt, kädellä, ei koskaan enää :)
Super tavara, kokeile sitä joskus, suositeltavaa :)

Matteus

Ennen kotelon käyttämistä ja lämmittämään lämminvesihauteeseen n. 15 min (erittäin suositeltava, koska se täyttää uudelleen jagin paremman, jos se on lämmin, kun se on kiinni ;-) ).
Kotelon takakannen tyhjennysasetus toimii hyvin, kun paras kappale on sisällä (mukaan lukien voiteluaine), kansi suljetaan yläosaan. Sitten se täyttää hienosti tiukasti (jopa enemmän kuin lootuksella) ja voimakkaasti.

Kun hauska on, Fleshlight sijoitetaan jälleen vesihauteeseen (jossa se on lämmitetty) ja huuhdellaan sitten lämpimällä vedellä (edestä ja takaa). Ajoittain se desinfioidaan (isopropyylialkoholisumulla).

Alex

Seuraava askel kuivuu: Kuivaa se kangasta ulkopuolelta ja laita se USB-tuulettimen eteen, niin se kuivuu nopeasti. Seuraavana päivänä se pakataan uudelleen. Jos se on hieman tahmeaa tai jos sitä ei pidä käyttää pidempään aikaan, jauhetaan Fleshlight kevyesti maissitärkkelyksellä, loput kopaan.

Kuulostaa pitkästä menettelystä, mutta olet tottunut siihen nopeasti ja se menee melko nopeasti :).
Et ole käyttänyt Fleshlightia pitkään (3 viikkoa), toivon, että suhteellisen korkea hinta on sen arvoinen ja että se hoitaa palvelunsa pitkään.

Se toimitettiin neutraali ruskea pahvilaatikko.
Täysi suositus tähän mennessä.

Vitaliy

Meidän pick

Hyökkäyskanava on saatavana yksinomaan tatuointipornin tähden Christy Mackin pussy-aukolla, jonka vaikuttavat iso emättimen huulet muodostavat todella upean “ilon perhon”.

Christy Mack: Tarkista Fleshlight Pussy ennen ja jälkeen
Intensiteetti7,8
Stimulation8
tunkeutuminen7,8
tiiviys7
Sucction Effect7.2
Realismi5.8
vaihtelu7,6
tasaisuus5,6
Orgasm Rating7,6
melu7,4
Voiteluaine6,4
Siivota7,4
Kuivausaika6.6
Käyttäjäarvostelu0 ääntä0
7,1
Mahtava
Mahtava
tiukka ja voimakas ja hyvä orgasmin laatu
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics