Джесика Дрейк - Преглед на мастурбатора 2021 thesocialu101.com

Джесика Дрейк – Преглед на мастурбатора

8.3
Добър избор

Тъй като производствената спирка на Ultra-Tight Fleshlight, наистина тесните канали в продуктовата гама на Fleshlight са доста редки.

Това прави публикуването на “Небесната” структура още по-приятно, тъй като предната половина на канала е проектирана изключително тясна.

Нашият избор

Като един от моделите на Fleshlight Girls, Небесата се отварят с точна реплика на сълзите на Джесика Дрейк, така че влизането в нея е толкова близко до секса с самата дама, колкото можете.

Каква работа Fleshlight Джесика Дрейк

На Небесния канал не липсват разнообразни структурни елементи, всички от които вече са известни, но са съчетани по съвсем нов начин, за да формират необикновена многокамерна структура.

Съществуват елементи от каналите: Gauntlet (предна камера с копче), Ultra Tight (тесен канал за свързване), Забранен (вълнообразен канал), Lotus (Lotus knot), Super Ribbed ).

Както при всички канали на Fleshlight Girls, Небесният канал е изключителен и следователно се предлага само в комбинация с (путка) Fleshlight на еротичния модел Jessica Drake.

Ако влезете в Небесния канал, глината се приземява в първата, тясна камера и внимателно, но определено стимулира в определени точки от вътрешния пълен пръстен.

След това тя се затваря в следващия свързващ канал, който плътно заобикаля глезените и създава прекрасна стимулация на паша по цялата повърхност на жабата. Това е мястото, където материалното противоналягане е най-високо и стягането е най-забележимо.

Последващата секция на гофриран канал има два пъти по-голям вътрешен диаметър и поради това предлага добър контраст с предишната всеобхватна рязкост, тъй като материалното противоналягане намалява донякъде тук. Вълните се плъзгат алтернативно наляво и надясно по дължината на пенисния вал и генерират страхотни стимулиращи импулси.

Веднага щом глината достигне лотосовата камера, диаметърът на канала се разширява отново два пъти и усещането за стягане внезапно изчезва, само за да може напълно да се възстанови веднага щом се пробие следващото свиване.

Това свиване е около 4 пъти по-тесен от предишната лотосова камера и поради това предлага леко съпротивление, което трябва да бъде пробито.

Това води до кратък, силно усетен импулс на стягане и отлично усещане за проникване.

След пробиването на лотосовия възел, гланците накрая се приземяват в задната камера, което се чувства относително широко в сравнение с предишните много тесни структурни елементи.

Материалното противоналягане тук е значително по-ниско, но това не означава, че глухите могат да почиват тук.

Тъй като оребрената повърхност създава много приятен масаж на жълъд, който засяга повърхността на жълъдката с висока честота.

Това създава отлично взаимодействие между тясна към широка (напред) и широка до тясна (назад), когато се движи напред и назад.

Особено проникването на предния тесен канал е много забавно и се чувства много реалистично, благодарение на (почти) напълно безбройните странични стени.

Ако ви харесва пасивно, стегнато стимулиращо усещане, определено трябва да опитате Небесния канал.

С изключение на задната част на канала, всички структурни елементи на нормалната дължина на пениса (15 см) са лесно достъпни в канала Небесен.

За оптимално възприемане на тесния / широк ефект обаче е необходима дължина на пениса най-малко 13 сантиметра.

Задната камера предлага достатъчно пространство за натрупване на отрицателно налягане и следователно, след няколко движения напред и назад, се създава силен всмукателен ефект, който допълнително обогатява общото стимулиране.

Почистването на Небесния канал е донякъде трудно, защото тясната предна част на канала и лотосовите възли не са толкова лесни за промиване.

Следователно вложката трябва да се обърне за кратко време и камерите да се почистват индивидуално ръчно.

Благодарение на малкия диаметър на канала, времето за съхнене приблизително. 5 – 6 часа също са относително дълги и трябва да бъдат подкрепени от предварително изсушаване (виж също Fleshlight Care Instructions).

последица

Небесният канал предлага чудесно разнообразно стимулиращо усещане, което играе с изключителна рязкост и ширина и в същото време изглежда много реалистично.

Лотусният възел в средата на канала осигурява необходимото разнообразие и дава стимулиране на “последния удар”. Ако винаги сте искали да разберете колко сте усещането за здрава девствена вагина, този Fleshlight е правилният избор за Вас.

Нашият избор

Като един от моделите на Fleshlight Girls, Небесата се отварят с точна реплика на сълзите на Джесика Дрейк, така че влизането в нея е толкова близко до секса с самата дама, колкото можете.

Потребителски отзиви

Кой някога е било позволено да използва този “вход” на любимия си, мога да кажа, че е много близо и просто е чудесно да работите с него на моменти.

Бенедикт Ехлерт

Играчката за мъже често се използва. В средата на нощта, ако някой се събуди или почувства да се събуди утре, преди да се изправи, просто не е възможно човек да стане пръв, да се подготви с подгряване или да потърси смазочния материал. Поне за мен работи, когато и двамата са готови на ръка. Само по себе си обаче този Fleshlight е благоприятен за максимално забавление, ако човекът не е натоварен за кратко, но поне средно.

Картината не показва това според мен, защото особено стимулиращият ефект се крие в себе си. Но чувството е неописуемо и човекът е изложен на много похотливи раздразнения. Да спиш или да ставаш сутрин е отпускащо усещане. Това означава, че е идеален, когато човек е сам в леглото. Каналът на вложката не е толкова тесен, на дълбочина, който носи супер забавно.

Кристофър

Преди всичко трябва да кажа, че това е първата ми fleshlight, със сигурност ще има още една fleshlight да се сравнява понякога. ме интересуваше как вътрешният живот влияе на моите чувства, защото те са изключително различни по рода си. Често съм чела, че те са твърде дълги и мислех, че няма да ме притеснява повече, защото съм доста нормално оборудван (около 15 см).

Първото изживяване с чужденеца е изненадващо интензивно, защото усещането е наистина страхотно и играенето с тази играчка е забавно. жлебовете са само леко забележими, затова и не са натрапчиви и аз бях изкушен да изследвам задната част също веднъж, но за съжаление това не беше възможно.

Материалът вероятно ще се отдръпне малко, когато се използва, защото дойдох само с изключително голям натиск върху корема до второто тясно място на чужденеца и след това и през това, защото това е много готино усещане! Липсва ми много малко парче за перфектното преживяване. въпреки това не искам да определя рейтинга на моя собствен размер, защото извънземната флешлайт все още е успешна играчка, дори ако задните области ще останат скрити за мен. Следващият ще бъде малко по-малка версия на fleshlight.

Давам на чужденеца пълен резултат, той надхвърли очакванията ми въпреки малката слабост!

Почистването и манипулацията със смазочни материали вече е описано доста добре в други отзиви … ;-)

зайче

И така, това нещо не е от този свят … с пневматична машина и душ кабина на компютъра, а след това малко визуално и вие сте почти прекалено бързо повече от доволни в креслото и гледайте филм или така (след почистване на курса …: D) любимото ми TPE нещо, което притежава и дори принадлежи на Lovedoll.

Алекс

Когато затваряте очите си, не можете да кажете усещането от истинска вагина. Лесно проникване и реалистичен масаж на бръчки. Материалът е невероятно лесен за почистване (топла вода) и не се залепва, когато е сух. Заключение: чудесно е да се преодолеят определени времена

Уилям

Ами аз имах нужда от него за една година, но по-рядко, приятелката ми е по-приятна в усещането :Д

Не заменя правилната жена, но винаги е добър начин да мине времето. Формата е добра и не е забележима. Може да стои свободно на масата, нито свиня да забележи това, което е. 

Моделът е по мое мнение по-добре от котенце реплика и нещо специално. Голям плюс: не се пръска на голяма опашка като повечето мастурбатори.

микрофон

Перфектна текстура за гледане на порно по пътя. Широкото отваряне позволява интензивно стимулиране на пръстена, без да става прекалено интензивно. За бавни, спокойни върхове определено по-добри от Mini-Lotus Standard. Намерете още по-привлекателен и по-абстрактен дизайн. Определено много добра покупка.

Но ако искате да освободите налягане в 1-2 минути, трябва да изберете по-твърд, “неестествен” вариант, аз лично мисля, че полетният пилот, черен, е много добър. Но човек едва ли може да сравни двете вложки един с друг.

Shova

След като бях повече или по-малко убеден от приятели, бях доста скептична отначало и защото този Fleshlight не е евтин, но трябва да кажа, че съм положително изненадан.

Това не прилича на продуктовата снимка в такава синкава черна корица, но в непрозрачно това, което първоначално ме разочарова, защото цялостната със синята вложка вече изглеждаше много стилна, но прозрачният има и своите предимства ^ ^

На чувството, че ви дава, мога да кажа, че вече е много реалистично и ако затворите затварянето на гърба, така че да се създаде вакуум вътре, можете да го сравните с орален секс. От трите различни стимулиращи зони вътре не можех да видя много разлика, но все още съм възхитена от чувството, което създава.

В обобщение мога да кажа, че не може да замени истинския секс, но е много по-добър от нормалния ръчен режим;)

домино

Аз съм много доволен от продукта. Съотношението цена-качество е много добро. Фенерчето се чувства много реалистично и приятно в сравнение с другите.

Крис

Много добро усещане, материалът също е 1А. Дължината е като средната. Ако имах някаква критика по въпроса, щеше да е самообладание, нещо по-тясно щеше да е малко по-добро. Но иначе мога да го препоръчам. Ето още един съвет: царевичното нишесте е чудесен прах, който прави материала мек и еластичен след употреба (измийте, оставяйте да изсъхне). В края на краищата, обновяващият се прах Fleshlight не е нищо повече от 100% царевично нишесте.

АТРОКС

Нашият избор

Като един от моделите на Fleshlight Girls, Небесата се отварят с точна реплика на сълзите на Джесика Дрейк, така че влизането в нея е толкова близко до секса с самата дама, колкото можете.

Джесика Дрейк – Преглед на мастурбатора
интензивност7.9
стимулиране8.7
проникване8.3
стегнатост8.8
Смукателен ефект8.9
реализъм7.8
вариация9
Гладкост7.4
Оценка на оргазма8.2
шум8.2
Използване на лубрикант8.5
Почисти7.4
Сухо време8.3
Оценка на потребителите0 Гласове0
8.3
Добър избор
Струва си всяка стотинка
Това прави публикуването на “Небесната” структура още по-приятно, тъй като предната половина на канала е проектирана изключително тясна.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics