Fata Angela White - Pussy Handjob cu Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Fata Angela White – Pussy Handjob cu Fleshlight

Indulge Insert oferă un nou amestec de nuburi în formă de ciuperci și coaste longitudinale groase și înfundate, care împreună formează un peisaj structural structural, primit și structurat.

La prima vedere, nervurile longitudinale nu sunt imediat vizibile, deoarece se potrivesc fără probleme în structura nodului care se extinde departe în canal.

Alegerea noastră

Ribele longitudinale căptușite îmbogățesc stimularea cu înaltă frecvență a loviturilor cu o alternanță pulsantă de etanșeitate.

Ce lucrează Fleshlight Angela White

Butoanele unice ale ciupercilor variază în funcție de mărime și liniile marginilor marilor nervuri longitudinale.

Datorită nuburilor deosebit de mari la punctele de capăt ale nervurilor longitudinale, canalul este împărțit în trei camere și formează astfel o structură interesantă cu mai multe camere (într-un mod oarecum neconvențional).

Cele mai mari lovituri posibile ale inserției (0,55 x 0,4 inch / 14 x 10 mm)Toate camerele sunt în formă de “clepsidră” Între interstițiile inelelor de strângere sunt situate patru nervuri longitudinale în formă de ax

Concentrarea acestui canal este în mod clar pe generarea stimulării maxime, adică mai puțin naturale, dar care generează stimulenți stimulativi.

Un astfel de concept este deosebit de potrivit pentru bărbații cu prepuț circumcizat, a căror sensibilitate la gland este ceva mai mică decât cea a bărbaților netăiați împrejur.

Canalul Indulge aparține Fleshlight-ului de Fleshlight-Girl Angela White și, prin urmare, este disponibil numai cu ea (original molded) păsărică de deschidere.

Canalul Indulge începe cu două inele de câte patru nuburi de ciuperci fiecare, care sunt decalate între ele.

Cel de-al doilea inel este format din cele mai mari caneluri ale inserției (aproximativ 14 x 10 mm) și formează astfel intrarea în prima cameră.

Toate cele trei camere care urmează acum sunt cam. 5.5 cm lungime și au forma unei “clepsidre”. Ele sunt toate de același design și fiecare conține șapte inele cu patru știfturi fiecare.

În spațiile dintre inelele cu buclă există patru nervuri longitudinale în formă de arbore, care ajung la cel mai înalt punct spre centrul camerei și îngust canalul până la aprox. 14 mm în aceste puncte.

Nuburile de ciuperci, pe de altă parte, devin mai mici și mai mici spre mijlocul camerei, unde sunt depășite de coastele longitudinale.

Asa cum era de asteptat, stimularea canalului Indulge este foarte intensa, pentru ca multi cosuri creeaza o multime de stimuli individuali clar perceptibili, care lovesc penisul la o frecventa inalta.

Inelele mari de la intrare și ieșiri ale camerelor sunt deosebit de perceptibile, care acționează ca blocaje și declanșează un minunat senzație de strângere pe termen scurt de fiecare dată când treceți prin ele.

Deși coșurile sunt relativ lungi și se extind foarte mult în canal, ele sunt în mod surprinzător de stabilă din punct de vedere dimensional și oferă o anumită rezistență la glandul datorită bazei largi a “formei de ciuperci”.

Acest lucru are un efect foarte pozitiv asupra intensității stimulării și este comparabil cu efectul nuburilor Stamina de la Unitatea de instruire a Staminei.

În mijlocul camerelor, stimularea este dominată de nervurile longitudinale în formă de ax, care generează o contrapresiune încetinită,.

Glisante înainte și înapoi, acest efect de stimulare acționează ca un masaj penis minunat de penis. Această “stimulare de bază” a pășunatului este intensificată în continuare de numeroșii stimulenți punctuali subțiri ai inelelor mici de pimple, care în combinație creează o lume emoțională unică.

Acest amestec fantastic de stimulare selectivă de înaltă frecvență și pulsatorie, rigiditate strânsă nu poate fi rezistată prea mult și, prin urmare, masturbarea cu Canalul Indulge este o plăcere scurtă, dar și foarte intensă.

Cu o lungime medie a penisului (15 cm), puteți ajunge cu ușurință la prima cameră și la cea de-a doua cu structurile asociate.

Deoarece elementele structurale din camere sunt repetate, nimic nu este ratat și chiar și bărbații cu o lungime mai mică a penisului se pot bucura de acest canal în toate detaliile sale.

Camera din spate (a treia) oferă mult spațiu pentru stocarea presiunii negative și, prin urmare, după o anumită alunecare înainte și înapoi, are loc o aspirație puternică peste medie, care însoțește stimularea deja puternică cu un efect minunat de aspirație.

Curățarea canalului Indulge este oarecum mai complexă datorită structurii mai puternice. Unul ar trebui să acorde o atenție absolută atenției pentru a spăla foarte mult diferențele. Timpul de uscare se află în mijlocul terenului cu aprox. 2-3 ore.

deznodământ

Structura Indulge este o alegere bună pentru iubitorii de stimulare intensă, deoarece datorită formei neobișnuite de ciuperci a cosurilor stimulii punctuali au un efect foarte direct asupra penisului. În plus, datorită rezistenței lor ridicate, cosurile pot fi simțite ca multe rezistențe mici, care mai întâi trebuie să fie depășite atunci când penetrează.

Ribele longitudinale înfundate îmbogățesc stimularea cu pimpe de înaltă frecvență cu o schimbare minunată, pulsantă de senzație. Împreună cu efectul excelent de aspirație, rezultă un amestec cu adevărat exploziv care permite doar experiențe de masturbare scurte, dar foarte intense.

Alegerea noastră

Ribele longitudinale căptușite îmbogățesc stimularea cu înaltă frecvență a loviturilor cu o alternanță pulsantă de etanșeitate.

Analizele utilizatorului

Fie că sunteți singuri sau cu partenerul dvs., Fleshlight ține ceea ce promite este ușor de curățat și un câștig plăcut.

Marcel

Am încercat mai multe Sex M ……, dar această parte este minunată. Un sentiment super excitat. de asemenea, atunci când penetrați nu la stimularea Eng.class. Atât de moale! Se apropie foarte mult de un vagin real!

Marco

De când am lucrat foarte mult pe jucăriile Fleshlight în ultima vreme, în calitate de nou-venit, am vrut să știu dacă toate experiențele pozitive sunt într-adevăr adevărate și da jucăria Angela White este foarte distractivă. Este cu adevărat emoțională, are o potrivire frumoasă și se simte foarte bine. Dacă decideți să încercați și Fleshlights, vă recomand doar Fleshlight Angela White. Nu uitați să încălziți înainte Fleshlight și lubrifiantul în apă caldă, de două ori prea distractiv.

Philip

Ce trebuie scris cu majuscule aici … O mare invenție! Mega starea de spirit și este întotdeauna mai bună decât munca obișnuită;

Fleshlight a avut în coșul meu de cumpărături timp de 10 luni și nu știa dacă ar trebui să-l cumpăr sau nu, pentru că prețul mi-a pus întotdeauna un pic.

Acum pot spune că a fost cea mai bună investiție în anii XD

Max

Cine nu este destul de sigur și căruia totul inuman, ciudat, neplăcut pare să arunce o privire la filmul “Revizuirea tuturor bărbaților” – cel târziu, atunci se observă că poate fi ceva normal să cumperi ceva de genul acest lucru să se distreze singur.

Dacă aveți grijă de ea, nimic nu se rupe. Îți recomand să nu te întorci (de la dreapta la stânga). Este suficient să curățați partea în apă caldă.

Alex

Sugestie mică: În timp, materialul devine puțin lipicios – acest lucru este normal, deoarece pulberea utilizată din fabrica cu care suprafața este tratată se evaporă (prin curățare).
Fleshlight are o pulbere specială pentru a restabili această stare inițială – dar nu este altceva decât amidonul normal de porumb. Am încercat-o singură și funcționează minunat!
Cu toate acestea, acest lucru este cel mai bine făcut peste cada de baie, deoarece amidonul de porumb pe podea nu este cel mai frumos. Veți afla când vă spălați mâinile cât de persistentă este să o scoateți fără săpun.
Sper că aș putea ajuta unul sau altul cu această recesiune :)

Marcel

A îndeplinit cerințele, un bun produs de intrare (nu este destinat jocului) și foarte durabil. Recomandat.
Numai dezavantajul constă în întreținerea necesară după fiecare utilizare (funcționarea apei rece timp de câteva minute).
Cazul este un pic aprins, așa că pregătește un loc pentru a-l stoca și a planifica în consecință.

Gri

Alegerea noastră

Ribele longitudinale căptușite îmbogățesc stimularea cu înaltă frecvență a loviturilor cu o alternanță pulsantă de etanșeitate.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics