Fisse Alexis Texas - New Booty fra Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Fisse Alexis Texas – New Booty fra Fleshlight

Til Fleshlight med fisse åbningen af ​​Alexis Texas har fleshlight-producenten ILF designet en anden kreativ indvendig struktur, der aldrig har eksisteret i denne form før.

Det er altid imponerende at se, at ILF produktdesignere fortsætter med at udvikle originale ideer til innovative strukturelle koncepter, der udvider Fleshlight verden med yderligere typer af stimulering.

Den meget naturlig udseende “Texas Tornado” struktur, tidligere kombineret med Alexis Texas’s fisse, bliver heldigvis fortsat produceret og er nu den eksklusive indre kanal af sin Butt Fleshlight.

Vores pick

The Outlaw-kanalen skaber en fantastisk og utroligt diversificeret påvirkningstæthedssensation kombineret med en meget naturlig fremkaldende glat stimulering.

Hvad arbejder Fleshlight Alexis Texas

Den nye interne struktur blev kaldt “Outlaw” og består i det væsentlige af to store kamre med dobbelte 3-delt klapper på hver af indgangene og udgange i kammeret.

I hvert kammer er der langsgående ribberVed kanalindgangen halvmåneformede tværgående ribber Den dobbelte 3-delt ventil

Disse flapper ligner Torrid Channel (Tori Black), men er lidt mindre og lukker ikke den indvendige kanal helt.

I hvert kammer er der meget udprægede, nubede langsgående ribber, der løber lidt spiralt og begrænser stærkt kanaldiameteren (op til ca. 8 mm).

Outlaw Channel er den personlige indre struktur af Fleshlight Girl Alexis Texas og er derfor kun tilgængelig udelukkende i forbindelse med hendes fisseåbning.

Direkte ved kanalindgangen er de første to 3-delede klapper, der hver er dannet af halvmåneformede tværgående ribber, der rager ca. 4 mm ind i kanalen.

Lige bagved er det første 50 x 15 mm kammer, som er udstyret i for- og bageste område med en ring af fem mellemstore bumser hver.

Ind imellem er der fem meget udtalte langsgående ribber, hver kronet af fem små nubs.

Ved udgangen af ​​det første kammer er der igen to 3-delt klapper, efterfulgt af det andet kammer, som har de samme dimensioner og strukturelle elementer som det foregående kammer.

Så følger to 3-delede flaps, som afgrænser det andet kammer og lukker samtidig kanalen.

Direkte efter at have trængt ind i Alexis Texas ‘trange fisse åbning, står glansen over for den dobbelte 3-delt ventil, der virker som en lille modstand og skaber en dobbelt kort ændring fra smal til bred, når den trænger ind.

De tre små flapper bøjer i retning af indtrængning og udløser flere vidunderlige grader stimuleringsimpulser. Så kommer du over pimple-ringen, hvilket giver en subtil punktlig stimulation omkring glans.

Derefter når man det første store kammer, og man ville faktisk forvente, at modtrykket falder, men netop det modsatte er tilfældet.

Dette skyldes, at kammeret føles som en “uendelig flaskehals” og skaber en fantastisk følelse af stramhed, der bliver endnu mere intens helt op til midten af ​​kammeret og først derefter gradvist sænker igen.

En lignende ekstrem smalhed kunne kun opleves med Ultra Tight-kanalen (hvis produktion desværre blev afbrudt for nogen tid siden) eller i den bageste del af Swallow-kanalen.

I forbudskanalen er materialet modtrykket imidlertid meget mere varieret, da de fem langsgående ribber ved kammerindløbet begynder snævert, bliver tykkere mod midten og smalere igen ved kammerudløbet. Desuden er de langsgående ribber overraskende fleksible og nestle tæt omkring glans og bogstaveligt vride omkring penisakslen.

Denne stramme omløbsstimulering suppleres af små, subtile punktuelle stimulationer, der frembringes af de små bumser på de langsgående ribber.

Endelig når du overgangen til det næste kammer, og takket være den anden dobbelte 3-delt ventil følger en anden vidunderlig gennemtrængning følelse med intensiv græsning stimulering.

Disse klapper er perfekt placeret fra kanalens 12 centimeter og er derfor optimalt tilgængelige med en gennemsnitlig penislængde på ca. 15 cm. Du gør det endda i det andet kammer, hvor den omgivende tæthed gentager sig selv.

Selv om der er mange bumser i outlaw-kanalen, føles den generelle stimulering stadig meget naturlig og “kølig”, fordi bumserne er relativt små og flade og derfor kun subliminale, svarende til den lidt skøre overflade af en ægte vagina.

Kammerovergangene med ventilerne kan opbevare tilstrækkeligt negativt tryk, og derfor udfolder en vidunderlig sugeffekt efter flere glider frem og tilbage, hvilket supplerer stimuleringen fremragende.

Rengøringen af ​​Outlaw-kanalen er lidt mere kompleks, fordi der mellem de langsgående ribber og også mellem flapperne er mange glidende gel og sædrester forbliver.

Af denne grund er det tilrådeligt at skrue skæret omhyggeligt om i kort tid. Tørring tager også en relativt lang tid (ca. 4-5 timer) på grund af den meget smalle indre diameter.

facit

The Outlaw Channel skaber en fantastisk og utrolig varieret følelse af stramhed, parret med en meget naturlig udseende, græsning stimulering. Indtrækningen af ​​de dobbelte 3-delte ventiler er meget sjov og giver desuden stimuleringen en god gennemtrængning.

Samlet set er denne kanal en god indre struktur for elskere af naturlige “kødfulde” udseende stimuleringer, som også gerne vil have det hyggeligt og stramt.

Vores pick

The Outlaw-kanalen skaber en fantastisk og utroligt diversificeret påvirkningstæthedssensation kombineret med en meget naturlig fremkaldende glat stimulering.

Brugeranmeldelser

Ikke helt perfekt, kunne have været …. lidt strammere at få mig til at animere af testerne … .. at anbefale …., selv om jeg finder den enkle version PINK LADY næsten bedre.

Stefan

Meget god ‘tøj’ følelse. Varm op på radiator eller varmt vand og sluk går gimmick.
Ikke 5 * fordi jeg tager ‘færdiggørelsen’: tørring og dryppelse med ‘kewer styrke’ (= det samme som Fleshpower og meget billigere) i lidt for lang tid.

Fridolin

Jeg købte dette legetøj til manden, fordi jeg kun læste gode recessioner i forskellige fora.
Det var min første legetøj af denne art, og jeg blev meget positivt overrasket over, hvordan virkelige det føles. Placer i et varmt vandbad et stykke tid før brug og nyd.

Artikel ankom, diskret pakket. Udpakket og testet. Føler meget reel og kvaliteten er fremragende. Jeg købte også majsstivelse. Er nøjagtig det samme som det dyre “Fleshlight Care” produkt.

Køb og nyd, når du er hjemme alene.

Tony

Læs og prøv kundens anmeldelser.
Jeg har ikke prøvet noget sammenligneligt før, ideen er at eje en pornstar replika, da jeg prøvede det,
Jeg var helt overbevist!
Materialet lugter lugt, det føles super blødt og rigtigt at røre ved, og stimuleringen er 1A!!!!!!!
Let at rengøre, du kan også bruge kondomer, fordi dette ikke afbryder stimuleringen, og smøremidlet kan skylles ud meget nemt.
Anbefales til alle, der ønsker noget nyt, jeg håber, det ikke bryder med det samme, for i øjeblikket er det i kontinuerlig brug: 0)))

Chris

Simpelthen geniale! Det eneste jeg beklager er, at jeg ikke har købt Fleshlight før! TOP!!!!!!!
For det sjovt på samme tid er det bare det rigtige!

Franky

Delen er bare sjovt, du kan også bruge det i badekarret og kan tage det “hårdere” uden at det bliver uhåndterligt!
Hvis du ikke får nok kærlighed fra din kæreste, finder du bare det rigtige legetøj for ensomme øjeblikke her ;-)

Tzunamik

Vores pick

The Outlaw-kanalen skaber en fantastisk og utroligt diversificeret påvirkningstæthedssensation kombineret med en meget naturlig fremkaldende glat stimulering.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics