Fitte Alexis Texas - New Booty fra Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Fitte Alexis Texas – New Booty fra Fleshlight

For Fleshlight med fisseåpningen av Alexis Texas har Fleshlight-produsenten ILF designet en annen kreativ interiørstruktur som aldri har eksistert i dette skjemaet før.

Det er alltid imponerende å se at ILF-produktdesignere fortsetter å utvikle originale ideer til innovative strukturelle konsepter som forlender Fleshlight-verdenen med flere typer stimulering.

Den veldig naturlig utseende “Texas Tornado” -strukturen, tidligere kombinert med Alexis Texas’s fitte, fortsetter heldigvis å bli produsert og er nå den eksklusive indre kanalen til hennes Butt Fleshlight.

Vårt valg

The Outlaw-kanalen skaper en fantastisk og utrolig diversifisert påvirkning av tetthetsfølelse, kombinert med en veldig naturlig utseende jevn stimulering.

Hva jobber Fleshlight Alexis Texas

Den nye interne strukturen ble kalt “Outlaw” og består i hovedsak av to store kamre med dobbelte, 3-delige klaffer på hver av kammer innganger og utganger.

I hvert kammer er det langsgående ribberVed kanalen inngår halvmåneformede tverrgående ribber Den doble 3-delsventilen

Disse klaffene ligner Torrid Channel (Tori Black), men er litt mindre og lukker ikke den indre kanalen helt.

I hvert kammer er det svært utprøvde, langsgående ribber, som løper litt spiral og begrenser kanaldiameteren (opptil ca 8 mm) svært sterkt..

The Outlaw Channel er den personlige indre strukturen til Fleshlight Girl Alexis Texas og er derfor kun tilgjengelig utelukkende i forbindelse med hennes fitteåpning.

Direkte ved kanalinngangen er de to første 3-delige klaffene, hver dannet av halvmåneformede tverrgående ribber, som rager ca. 4 mm i kanalen.

Rett bak det er det første 50 x 15 mm kammeret, som er utstyrt foran og bak med en ring av fem mellomstore kviser hver.

I mellom er det fem svært uttalt langsgående ribber, hver kronet av fem små nubber.

Ved utgangen av det første kammer er det igjen to 3-delte klaffer, etterfulgt av det andre kammer, som har de samme dimensjoner og strukturelle elementer som forrige kammer.

Deretter følger to flere 3-delte klaff, som avgrenser det andre kammeret og samtidig lukker kanalen.

Straks etter å ha trengt inn i den smale fisseåpningen av Alexis Texas, blir glansen konfrontert med den doble tredelte ventilen, som virker som en liten motstand og skaper en dobbelt kort forandring fra smal til bred når den trer inn.

De tre små klaffene bøyer i retning av penetrasjon og utløser flere fantastiske beite stimuleringsimpulser. Deretter kommer du over pimple-ringen, noe som gir en subtil punktlig stimulering rundt glans.

Deretter når man det første store kammeret, og man regner med at mottrykket faller, men akkurat det motsatte er tilfellet.

Dette skyldes at kammeret føles som en “endeløs flaskehals” og skaper en fantastisk følelse av tetthet som blir enda mer intens helt opp til midten av kammeret og bare da gradvis senker igjen.

En lignende ekstreme smalhet kunne kun oppleves med Ultra Tight-kanalen (hvis produksjon ble dessverre avbrutt for en tid siden) eller i baksiden av Swallow-kanalen.

I forbudskanalen er materialets mottrykk imidlertid mye mer variert, da de fem langsgående ribber ved kammerinnløpet begynner smalt, blir tykkere mot midten og smalere igjen ved kammerutløpet. I tillegg er de langsgående ribber overraskende fleksible og nestle tett rundt glans og bokstavelig talt vri rundt penisakselen.

Denne stramme viklingsstimuleringen komplementeres av liten, subtil punktlig stimulering fremstilt av de små kviser på langsgående ribber.

Til slutt når du overgangen til neste kammer, og takket være den andre dobbelte 3-delsventilen følger en nydelig penetreringsfølelse med intensiv beite stimulering.

Disse klaffene er perfekt plassert fra kanalens 12 centimeter, og dermed optimal tilgjengelig med en gjennomsnittlig penislengde på ca. 15 cm. Du gjør det til det andre kammeret, hvor den omliggende tettheten gjentar seg selv.

Selv om det er mange kviser i forbudskanalen, føles den generelle stimuleringen fortsatt veldig naturlig og “kjøttfull” fordi kviser er relativt små og flate og derfor bare subliminale, som ligner den litt kosete overflaten av en ekte vagina.

Kammerovergangene med ventilene kan lagre tilstrekkelig negativt trykk, og derfor utmerker en fantastisk sugekraft etter flere glid frem og tilbake, noe som supplerer stimuleringen utmerket.

Rengjøring av Outlaw-kanalen er litt mer kompleks, fordi mellom langsgående ribber og også mellom klaffene er mange glidgeler og spermierester forbli.

Av denne grunn er det tilrådelig å skru inn innsatsen for å rengjøre en kort stund. Tørking tar også relativt lang tid (ca. 4-5 timer) på grunn av den svært smale indre diameteren.

endelige utfallet

The Outlaw Channel skaper en fantastisk og utrolig variert følelse av tetthet, sammen med en veldig naturlig utseende, beite stimulering. Inntrengningen av de doble, 3-delte ventiler er mye moro og gir samtidig stimuleringen med en god penetreringsfølelse.

Samlet sett er denne kanalen en flott indre struktur for elskere av naturlige, “kjøttfulle” utseende stimuleringer, som også vil ha det fint og tett.

Vårt valg

The Outlaw-kanalen skaper en fantastisk og utrolig diversifisert påvirkning av tetthetsfølelse, kombinert med en veldig naturlig utseende jevn stimulering.

Brukeranmeldelser

Ikke helt perfekt, kunne ha vært …. litt strammere å få meg animert av testerne … .. å anbefale …., selv om jeg finner den enkle versjonen PINK LADY nesten bedre.

Stefan

Veldig god “følelse”. Varm opp på radiator eller varmt vann og av går gimmick.
Ikke 5 * fordi jeg tar det ferdige “: tørking og drypp med” kewer styrke “(= det samme som kjøttkraft og mye billigere) i litt for lang tid.

Fridolin

Jeg kjøpte dette leketøyet til mannen fordi jeg bare leste gode tilbakeslag i forskjellige fora.
Det var min første leketøy av denne typen, og jeg ble veldig positivt overrasket over hvor ekte det føles. Plasser i et varmt vannbad for en stund før bruk og nyt.

Artikkelen kom, diskret pakket. Utpakket og testet. Føles veldig ekte og kvaliteten er utmerket. Jeg kjøpte også maisstivelse. Er akkurat det samme som det dyre “Fleshlight Care” -produktet.

Kjøp og nyt når du er hjemme alene.

Tony

Les og prøv kundens vurderinger.
Jeg har ikke forsøkt noe som er sammenlignbar før, ideen er å eie en pornstar-replika, da jeg prøvde det,
Jeg var helt overbevist!
Materialet lukter knapt, det føles super mykt og virkelig å røre, og stimuleringen er 1A!!!!!!!
Lett å rengjøre, du kan også bruke kondomer, fordi dette ikke forstyrrer stimuleringen og smøremiddelet kan skylles ut veldig lett.
Anbefales for alle som ønsker noe nytt, jeg håper det ikke bryter med en gang, for i øyeblikket er det i kontinuerlig bruk: 0)))

Chris

Ganske enkelt genialt! Det eneste jeg beklager er at jeg ikke har kjøpt Fleshlight før! TOPP!!!!!!!
For moro på samme tid er bare det rette!

Franky

Delen er bare veldig morsomt, du kan også bruke den i badekaret og kan ta den “vanskeligere” uten at den blir uhåndterlig!
Hvis du ikke får nok kjærlighet fra kjæresten din, finner du bare det rette leketøyet for ensomme øyeblikk her ;-)

Tzunamik

Vårt valg

The Outlaw-kanalen skaper en fantastisk og utrolig diversifisert påvirkning av tetthetsfølelse, kombinert med en veldig naturlig utseende jevn stimulering.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics