Δημοφιλής πάγος Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Δημοφιλής πάγος Fleshlight

Το Fleshlight ICE υπήρξε εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι στιγμής η μόνη διαφορά σε σχέση με την κανονική σειρά Fleshlight Originals είναι ότι το χρώμα του ενθέματος δεν είναι ροζ ή δερματικό,.

Καθώς το ημι-διαφανές και ημιδιαφανές χρώμα του υλικού θυμίζει κατεψυγμένο νερό, η σειρά προϊόντων ονομαζόταν “Fleshlight ICE”.

Η επιλογή μας

Παρακολουθήστε την εσωτερική δράση με την πιο δροσερή συσκευή αυτοεξυπηρέτησης της Fleshlight και μόνο με διαφανές μοντέλο, τον πάγο Fleshlight. Με την αυξημένη οπτική διέγερση, η εμπειρία του πάγου του αρσενικού φύλου σας θα σας εκτοξεύσει.

Τι δουλεύει ο Fleshlight Ice

Διαφορετικά υπήρχαν τα ίδια ανοίγματα και τα ίδια εσωτερικά κανάλια των πρωτοτύπων Fleshlight. Αυτό έχει πλέον τελειώσει, επειδή ο κατασκευαστής Fleshlight ILF έχει αναθεωρήσει πλήρως τη σειρά Fleshlight ICE. Τα ανοίγματα Ice Lady, Ice Mouth, Ice Butt και Ice Cheeks έχουν παραμείνει τα ίδια, αλλά τα προηγούμενα επτά εσωτερικά κανάλια έχουν αντικατασταθεί από ένα νέο κανάλι που ονομάζεται Crystal.

Το Crystal Channel ξεκινά με ένα στρογγυλό θάλαμο με διάμετρο περίπου. 15 mm στα οποία υπάρχουν πολλά γωνιακά, τραπεζοειδή προεξοχές.

Ακολουθεί ένα στενό πέρασμα 10 mm καλυμμένο με δομή ελαφριάς ραβδώσεων. Αυτό το πέρασμα διευρύνεται σε περίπου. 15 mm και επίσης έχει μια δομή με νευρώσεις, η οποία, ωστόσο, είναι κάπως πιο έντονη από την προηγούμενη.

Το κανάλι έπειτα συγχωνεύεται σε άλλο σφαιρικό θάλαμο με διάμετρο περίπου. 18 mm, αυτή τη φορά γεμάτη με αρκετές κυλινδρικές προεξοχές. Ο θάλαμος σφαίρας ακολουθείται από ένα στενό συνδετικό διάδρομο 10 mm που ανοίγει σε ένα θάλαμο 15 mm, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με αντίθετες ορθογώνιες εξογκώματα στις πλευρές του. Στο τέλος της κρυσταλλικής διώρυγας υπάρχει ένας θάλαμος σε σχήμα σταγόνας με ελαφριά ραβδωτή δομή.

Στην πράξη, ο συνδυασμός διαφόρων θαλάμων διαφόρων μεγεθών και η αλλαγή των δομών των σπυριών και των πλευρών έχει αποδειχθεί καλή ιδέα. Μόνο μερικά κανάλια Fleshlight μπορούν να παράγουν μια τόσο ποικίλη διέγερση.

Όταν διεισδύουν, οι τραπεζοειδείς κόμβοι του πρώτου θαλάμου αισθάνονται έντονα στο βλεννογόνο και έπειτα το πέος περιβάλλεται από μεγάλη στεγανότητα του ραβδωτού συνδέσμου. Όταν φτάνετε τελικά στο δεύτερο σφαιρικό θάλαμο, η σφίξιμο υποχωρεί και τώρα τα κυλινδρικά σπυράκια δρουν στο βλεφαρίδα σε ορισμένα σημεία και παράγουν ένα έντονα αισθητό μασάζ.

Με ένα κανονικό μήκος πέους (15 cm) φτάνετε ακριβώς στην επόμενη δίοδο, η οποία και πάλι δημιουργεί ένα ωραίο αίσθημα στενότητας. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να φτάσετε στους δύο τελευταίους θαλάμους.

Στο δρόμο πίσω περνάτε και τους δύο θαλάμους μπάλας και το νευρικό στενό μεταξύ τους.

Ολισθαίνει και εξέρχεται, μια συνεχής αλλαγή της στενότητας και του πλάτους και μια εναλλασσόμενη διέγερση των νευρώσεων και των πτερυγίων είναι αποτελεσματική. Αυτό δημιουργεί μια φανταστική και πολύ έντονη διέγερση που οδηγεί γρήγορα σε έναν βίαιο οργασμό.

Το ωραίο πράγμα για τον πάγο Fleshlight είναι ότι μπορείτε να δείτε το πέος σας μέσω του υλικού, επειδή η θήκη Fleshlight είναι επίσης διαφανής στην έκδοση ICE. Μπορείτε να δείτε ακριβώς πού είναι το glans και μπορείτε να ελέγξετε τέλεια τα αγαπημένα σας μέρη στο Crystal Channel.

Ο καθαρισμός του κρυσταλλικού καναλιού είναι συγκριτικά χρονοβόρος, καθώς πολλά πηχάκια ολίσθησης και υπολείμματα σπερματοζωαρίων μπορούν να συσσωρευθούν στους θαλάμους και μεταξύ των κόμβων.

Όταν καθαρίζετε το ένθετο, θα πρέπει να το γυρίσετε ανάποδα και προσεκτικά.

Εφόσον η ξήρανση διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, συνιστάται επιπλέον ξήρανση του εσωτερικού καναλιού.

Σημείωση: Το διαφανές υλικό του ένθετου δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και ως εκ τούτου η επιφάνεια είναι κάπως κολλώδης μετά το πλύσιμο από τα κανονικά (χρωματισμένα) ένθετα Fleshlight.

Είναι επομένως απαραίτητο να κάνετε κόνιν το ένθετο με “Fleshlight Renewing Powder” ή 100% ταλκ μετά τον καθαρισμό, έτσι ώστε η επιφάνεια να αισθάνεται χωρίς κόλλα και βελούδινη μαλακή την επόμενη φορά που χρησιμοποιείται. 

συμπέρασμα

Συνολικά, το Crystal Insert του πάγου Fleshlight προσφέρει μια πολύ ποικίλη και εξαιρετικά εντατική διέγερση.

Είναι πολύ διασκεδαστικό να γλιστράτε εμπρός και πίσω μεταξύ των δύο θαλάμων που γεμίζουν με νευρώσεις και να αισθανθείτε τις μεταβαλλόμενες συστολές και την επίδραση των δομών και των δομών των νευρώσεων.

Η διέγερση στο Crystal Channel είναι αρκετά έντονη και οδηγεί σχετικά γρήγορα στον οργασμό και γι ‘αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για περιτονωμένους άντρες.

Η επιλογή μας

Παρακολουθήστε την εσωτερική δράση με την πιο δροσερή συσκευή αυτοεξυπηρέτησης της Fleshlight και μόνο με διαφανές μοντέλο, τον πάγο Fleshlight. Με την αυξημένη οπτική διέγερση, η εμπειρία του πάγου του αρσενικού φύλου σας θα σας εκτοξεύσει.

Κριτικές χρηστών

Η αποστολή έγινε πολύ γρήγορα σε μια διακριτική συσκευασία.

Όταν έφτασε, τρίβεται με σκόνη.

Με την επανειλημμένη πλύση, ωστόσο, αυτό μπορεί να αφαιρεθεί και τίποτα δεν εμποδίζει να κοιτάξετε μέσα.

Σε όλες τις περιπτώσεις, συνιστούμε τη χρήση άφθονου λιπαντικού, γιατί διαφορετικά το διαφανές υλικό θα κολλήσει λίγο.

Παρόλα αυτά, συνιστάται ιδιαίτερα ο πάγος FLESHLIGHT. Απλώς αισθάνεται φοβερό! Και το γεγονός ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει μέσα σας κάνει ακόμα πιο ελκυστική.

Ο καθαρισμός είναι πολύ εύκολος, επειδή μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε το καπάκι στο πίσω μέρος και να βγάλετε το παρένθεμα έξω και να το ξανακάνετε.

Herbert

Ένα από τα καλύτερα προϊόντα από το Fleshlight. Εξαιρετικό ευχάριστο συναίσθημα, τέλεια εφαρμογή για 19 × 4,5cm, εύκολο να καθαριστεί με κάποια πρακτική. Αλλά παρακαλούμε να ξεπλένετε πάντα καλά, να απολυμαίνετε, να στεγνώστε καλά και να κόψετε με άμυλο. Η επικοινωνία με τον πωλητή: μεγάλη! Ωραία ομάδα, φιλική επικοινωνία, εξυπηρέτηση πελατών.

Πλευρονήκτης

Το Fleshlight είναι ασυναγώνιστο. Λίγο προθέρμανση, αρκετή γέλη σε αυτό και η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει :-) Υπέροχο συναίσθημα! Υπέροχη θέα! Όχι άλλο, αλλά όχι λιγότερο. Λίγο δύσκολο να καθαριστεί, αλλά τι διάολο …

Luponero

Κάποιος θα έπρεπε να το δοκιμάσει. Δεν το λυπούμαι! (Ακόμα κι αν μπορεί να είναι εδώ και εκεί στενότερο και το αποτέλεσμα αναρρόφησης για μένα δεν είναι τόσο ισχυρό όσο ελπίζαμε)

Σημείωση σχετικά με το μοντέλο Crystal κατ ‘αρχήν.

Επειδή η σύνθεση του υλικού είναι διαφορετική από τα έγχρωμα μοντέλα, κολλάει πιο γρήγορα.
Είναι πιο δύσκολο να καθαρίσετε γιατί πάντα φοβάστε να το καταστρέψετε όταν το ξεχωρίζετε.
Ειδικά αν θέλετε να το γυρίσετε ανάποδα για να το στεγνώσετε και να το πλύνετε μετά από πλύσιμο και ξήρανση.

Θα το ξαναγοράζα, αλλά ενδεχομένως σε διαφορετική μορφή και έγχρωμο, έτσι ώστε να είναι “πιο σταθερό” κατά τον καθαρισμό.

Μικρόφωνο

Η ναυτιλία με τον Ερμή δούλεψε θαυμάσια. Ο φακός ήρθε στο αρχικό σφραγισμένο κουτί.
Αυτό που τον καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό, μπορείτε να δείτε πώς τα αυλάκια και τα ερεθίσματα που τον προκαλούν τον ερεθίζουν.

Ο καθαρισμός είναι εύκολος, μετά από αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με Fleshlight Renewing Powder,
τότε η κολλώδης ιδιότητα του υλικού έχει επίσης φύγει.

Καλή φροντίδα και μπορείτε να έχετε πολύ διασκεδαστικό με αυτό.

Horny μέρος, με ευχαρίστηση και πάλι.

Σεμπαστιάν

Με περισσότερες διασκέδαση και οργασμούς δεν μπορείτε να αυνανίζεστε παρά με το Fleshlights.

Τα χρήματα μπορούν να επενδυθούν σε κάθε περίπτωση για αυτό και επίσης η μικρή δαπάνη, όπως βρίσκω, λίγη λιπαντική ουσία, η οποία είναι επίσης υποχρέωση και με βάση το νερό παίρνει και μπορεί ήδη να ξεκινήσει τη διασκέδαση! Μετά τη χρήση, απλά ξεπλύνετε με νερό και αφήστε να στεγνώσει.

Πρέπει να πείτε ότι λόγω του διαφανούς υλικού τα ένθετα κολλάνε περισσότερο από τα “κανονικά” και επομένως αν θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε περισσότερη σκόνη ανανέωσης, έκανα επίσης στην αρχή, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα αυτό , το πλύσιμο είναι σαφώς σημαντικότερο.

Μπορώ μόνο να συστήσω αυτό το ωραίο sextoy, ακόμα περισσότερο από τη Μονάδα Εκπαίδευσης Stamina ή την Πτήση που έχω ακόμα, επειδή μου αρέσει αυτό ακόμα και λίγο καλύτερα, επειδή μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη “δράση”. :)
Μπορώ επίσης να πω τι ένταση είναι ίδια με την Μονάδα Εκπαίδευσης Stamina, η οποία υποτίθεται ότι θα σας φέρει στον οργασμό την “ταχύτερη”. Συνήθως (και για τα δύο) 10 λεπτά θα έλεγα. Φυσικά, μερικές φορές χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά ή ακόμα και λίγο περισσότερο. Και οι οργασμοί είναι πολύ πιο έντονοι από ό, τι όταν μαζεύω με το χέρι μου, για παράδειγμα.

Είναι φυσικά προσωπικές εμπειρίες, αλλά που θέλει να έχει ένα Sextoy είναι πολύ καλά συμβουλεύεται εδώ ή γενικά Fleshlights.

Dirk Miller

Αγόρασα το Fleshlight για μένα και για το σύντροφό μου. Μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ μαζί του, καθώς και σε ζευγάρια. Η διαφάνεια του Fleshlight αποτελεί πραγματικό προβάδισμα και προσφέρει ακόμη περισσότερη διασκέδαση!

Εδώ μπορώ να επιβεβαιώσω μόνο όσα είπαν οι προηγούμενοι ομιλητές: Αρχικά φαίνεται κάπως γαλακτώδης λόγω της σκόνης, αλλά αφού έχει ετοιμαστεί για χρήση με νερό, είναι απόλυτα διαφανής.
Στην πραγματικότητα, το υλικό είναι λίγο κολλώδες, γι ‘αυτό και διέταξα το άμυλο καλαμποκιού. Κατά τη γνώμη μου, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν έχω παρατηρήσει καμία δυσάρεστη οσμή.

Συνολικά, το Fleshlight είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα παιχνίδια. Τίποτα άλλο δεν έρχεται τόσο κοντά στην πραγματικότητα. Η τιμή αξίζει σε κάθε περίπτωση!

Eric

Παραγγείλαμε το Fleshlight Ice Butt Crystal επειδή θέλαμε να αγοράσουμε ένα Fleshlight για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Παραγγελίες, παραδίδονται γρήγορα όπως συνήθως.

Ήδη κατά την αποσυσκευασία έγινε ένα αρκετά ενοχλητικό.

Προθερμασμένο, εφοδιασμένο με το κατάλληλο λιπαντικό και εκτός λειτουργίας.

Το συναίσθημα είναι απίστευτο!

Ακόμα και με το μεγάλο μου μέγεθος το πράγμα είναι απίστευτο!

Ταιριάζει όμορφα και πραγματικά αισθάνεται πραγματική.

Αλλά πρόσεχε! Κίνδυνος εθισμού!

Manu

Πήρα το κομμάτι από μισό χρόνο και είμαι “γύρω” ικανοποιημένος! Είναι ένα πολύ καλό συναίσθημα και ο οργασμός διαρκεί πολύ περισσότερο από ό, τι με το χέρι. Αλλά μετά από αυτό θα ήταν λογικό να πάρετε ένα ντους και να το πάρετε μαζί σας και να το καθαρίσετε εκεί!

Συμμετοχή

Δεν το σκέφτηκα!

Το πράγμα είναι τόσο καυλιάρης που θα μπορούσα να έρθω μέσα σε περίπου 30s για οργασμό! Δεδομένου ότι κανείς δεν το θέλει αυτό, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός για να το κάνω τουλάχιστον μερικά λεπτά!

Simon

Η επιλογή μας

Παρακολουθήστε την εσωτερική δράση με την πιο δροσερή συσκευή αυτοεξυπηρέτησης της Fleshlight και μόνο με διαφανές μοντέλο, τον πάγο Fleshlight. Με την αυξημένη οπτική διέγερση, η εμπειρία του πάγου του αρσενικού φύλου σας θα σας εκτοξεύσει.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics