Οδηγίες: Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Οδηγίες: Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Fleshlight

πως to use fleshlight correctly
πώς να χρησιμοποιήσετε ένα φως σάρκας

Σχεδόν κανένα άλλο σεξουαλικό παιχνίδι για τους άνδρες είναι τόσο δημοφιλές και δημοφιλές όσο το Fleshlight. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, διαφορετικών σχεδίων και παραλλαγών είναι διαθέσιμες. Οι άντρες, που θέλουν να αγοράσουν ένα Fleshlight για πρώτη φορά, συνήθως σκοτώνονται πρώτα απ ‘όλα από την τεράστια προσφορά. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσετε μια γενική εικόνα και πολλοί δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τον αυνανισμό. Εξηγούμαι πώς προετοιμάζετε, χρησιμοποιείτε και καθαρίζετε το παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις χρήσιμες συμβουλές για να αποτρέψετε τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν κατά τον καθαρισμό.

Κορυφή Fleshlight Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
�� Fleshlight Flight
(Η επιλογή μας)
Συμπαγές, τέλειο σχήμα
�� Fleshlight Destroya
(Εντονος)
Πολύ σφιχτή και έντονη υφή
Τόρι Μαύρο
(Επιλαχών)
Βιώσιμη διέγερση
Fleshskins – Grip Εξαιρετικά διακριτική και εύκολη απόκρυψη
Turbo Ανάφλεξη Καλά, αλλά δεν συγκρίνεται με τους άλλους

1. Αφαιρέστε την πλαστική ράβδο

Εάν χρησιμοποιείτε το Fleshlight για πρώτη φορά, θα παρατηρήσετε ένα σωλήνα στο μανίκι κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης. Αυτή η πλαστική ράβδος προστατεύει το εσωτερικό του αυνανισμού από το να κολλήσει κατά τη διάρκεια της παραγωγής, αποθήκευσης και μεταφοράς. Το ραβδί πρέπει να αφαιρεθεί πριν χρησιμοποιήσετε το Lovetoy – διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Η προστατευτική ράβδος απλώς αποσύρεται.
Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ράβδο μετά από κάθε διαδικασία καθαρισμού. Ωστόσο, δεν έχω βρει κανένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα.

2. Καθαρίστε και θερμάνετε το Fleshlight

Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά το Fleshlight, το θερμαίνετε στη θερμοκρασία του σώματος. Το Fleshlight είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό όταν ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του ένθετου σε θερμοκρασία σώματος 37 βαθμών Κελσίου. Δεν θα ήταν φυσικό να χρησιμοποιήσετε το Fleshlight όταν είναι κρύο. Ένας καλός τρόπος για να ζεσταθεί το παιχνίδι αγάπης είναι μια λεκάνη νερού γεμάτη με ζεστό νερό της βρύσης. Θα πρέπει να βυθίζετε το εσωτερικό του Fleshlight (που ονομάζεται ένθετο ή μανίκι) σε νερό για λίγα λεπτά. Κανονικά, πέντε έως δέκα λεπτά είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί αυτή η προετοιμασία.

Βεβαιωθείτε ότι το Fleshlight είναι πλήρως καλυμμένο με νερό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Απλώς χρησιμοποιήστε άλλα αντικείμενα για να βγάλετε το παιχνίδι έτσι ώστε να μην φτάσει στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της φάσης προθέρμανσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο μπουκάλι λιπαντικού για να κρατήσετε το ένθετο του Fleshlight στο κάτω μέρος της πισίνας. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι το υγρό θερμαίνεται επίσης στη θερμοκρασία του σώματος.

Ποτέ μην θερμαίνετε το Fleshlight στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο βραστό νερό. Υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το παιχνίδι. Ο κατασκευαστής αυτών των παιχνιδιών επισημαίνει στις οδηγίες τις δυνατότητες θέρμανσης. Εκτός από ένα λουτρό ζεστού νερού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αξεσουάρ Θερμ.

3. Χρησιμοποιείτε πάντα το Fleshlight με λιπαντικό

Όταν το Fleshlight έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε λιπαντικά για να απολαύσετε μια ευχάριστη εμπειρία. Βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για λιπαντικό με βάση το νερό. Πολλά ένθετα Fleshlight είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό που μοιάζει με δέρμα. Αυτό το υλικό θα καταστρέφονταν από ορυκτέλαιο που περιέχει γέλη λίπανσης ή αιθέρια έλαια. Υπάρχει επίσης κίνδυνος κινδύνου από λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, τα οποία μπορεί επίσης να προκαλέσουν βλάβες στα παιχνίδια.

Ευτυχώς, οι κατασκευαστές λιπαντικών πηκτωμάτων προσφέρουν πολλές παραλλαγές, κυρίως από νερό. Έχω γράψει μια ανασκόπηση του Fleshlube. Με μια γέλη λιπαντικού με βάση το νερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό. Δεν υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στο Fleshlight όταν χρησιμοποιείται το σωστό λιπαντικό.

Τοποθετήστε το μπουκάλι λιπαντικού στο εσωτερικό κανάλι του αυνανισμού και γεμίστε το κανάλι με άφθονο λιπαντικό. Σύρετε το πέος σας στο κανάλι και βυθίστε το πέος με το πήκτωμα, διεισδύοντας αργά και στραμμένο προς τα πλάγια.

4. Ρυθμίστε την ισχύ αναρρόφησης

Το Fleshlight είναι έτοιμο όταν γεμίσει με λιπαντικό. Μερικές φορές θα διαπιστώσετε ότι η εσωτερική πίεση είναι πολύ ισχυρή ή πολύ αδύναμη. Μπορείτε να ρυθμίσετε την απορροφητικότητα πολλών Fleshlights γυρίζοντας το καπάκι στο πίσω μέρος του καπακιού. Η εσωτερική πίεση στο παιχνίδι αυξάνεται με μια ισχυρότερη ή ολική συστροφή. Η πίεση μπορεί να μειωθεί χαλαρώνοντας το πώμα. Πολύ χαμηλή πίεση συμβαίνει όταν αφαιρεθεί εντελώς το πώμα.

Πειραματιστείτε με αυτό που σας αρέσει. Εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, η οποία πίεση θα πρέπει να κυριαρχεί μέσα. Μερικοί άνδρες απολαμβάνουν διαφορετικές δυνάμεις αναρρόφησης ρυθμίζοντας το καπάκι κατά τη χρήση. Άλλοι βρίσκουν μια ρύθμιση που χρησιμοποιούν μόνιμα.

5. Χρήση του Fleshlight

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Fleshlight εξαρτάται από εσάς. Κατ ‘αρχήν, ωστόσο, υπάρχουν δύο επιλογές. Από τη μία πλευρά, το Fleshlight μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειροκίνητα με το χέρι. Από την άλλη πλευρά, ένα Fleshlight μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς τα χέρια να αγγίζουν το παιχνίδι.

  • Η χειροκίνητη επιλογή λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τον κλασικό αυνανισμό: ενώ το Fleshlight μετακινείται με ένα ή δύο χέρια, μπορείτε να τονώσετε τον εαυτό σας.
  • Το Fleshlight μπορεί επίσης να συσφίγγεται μεταξύ δύο αντικειμένων. Τα σκληρά μαξιλάρια σε ένα στρώμα μπορούν να παρέχουν υποστήριξη. Οι καναπέδες συχνά προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης φακού. Τα αξεσουάρ Fleshlight περιλαμβάνουν μια υποδοχή αναρρόφησης για κεραμίδια ή γυαλί (Fleshlight Shower Mount), μια θήκη iPad (Launchpad) και πολλά άλλα. Μερικοί άντρες έβαλαν το Fleshlight σε ένα παπούτσι.
Η επιλογή μας

Αυτή η έκδοση είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Amazon, είναι ακόμη και η καλύτερη πώληση όλων των μοντέλων. Αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα κυρίως στη χαμηλή τιμή. & # x1f609;

fleshlight review deep dive

Πιο έντονη

Η Destroya είναι μία από τις πιο έντονες υφές αλλά με μεγάλη ποικιλία σε πλάτος και πίεση είναι κατάλληλη για όλους τους άνδρες.

Fleshlight best sleeve review

Πώς καθαρίζεται το Fleshlight?
Αφού χρησιμοποιήσετε το Fleshlight, πρέπει πάντα να καθαριστεί το συντομότερο δυνατό, ώστε το παιχνίδι να παραμείνει σε καλή κατάσταση για τους ενήλικες. Ευτυχώς, αυτό το έργο είναι πολύ εύκολο με τα περισσότερα από τα Fleshlights. Αφαιρέστε πρώτα το πλαστικό περίβλημα, το οποίο μπορείτε να καθαρίσετε αργότερα με ένα υγρό πανί. Πολύ σημαντικότερο είναι ο καθαρισμός της επένδυσης, για την οποία πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ζεστό νερό.

Τα λιπαντικά και άλλα υγρά πρέπει να αφαιρεθούν εντελώς κατά τον καθαρισμό. Προσέξτε να μην χρησιμοποιείτε για το έργο σας λιπαρά προϊόντα ή καθαριστικά οικιακής χρήσης. Μετά τον καθαρισμό, η επένδυση πρέπει να στεγνώσει τελείως πριν την επανατοποθετήσετε στο περίβλημα. Η πλήρης ξήρανση των μανικιών για αρκετές ημέρες είναι σημαντική επειδή διαφορετικά μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα. Χρησιμοποιούσα πάντα το Fleshwash.

Παρακαλούμε δείτε το καλύτερη υφή μανικιών fleshlight παρακάτω.

7. Μόνιμη χρήση του σεξουαλικού παιχνιδιού

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Fleshlight. Μετά από λίγες φορές, γίνεται σαφές ότι η προετοιμασία και ο καθαρισμός γίνονται ρουτίνα, κάτι που διαρκεί μόνο λίγο. Με τη χρήση του Fleshlight θα ανακαλύψετε μοναδικές δυνατότητες για να απολαύσετε τη διέγερση. Το Fleshlight μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους για να απολαύσετε ερωτικές γοητείες. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος όταν χρησιμοποιείτε το Fleshlights. Όσο δεν θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, μπορείτε να κάνετε ό, τι αισθάνεται. Μετά από όλα, αυτός είναι ο σκοπός ενός ερωτικού άρθρου.

7
Τέλεια αίσθηση
7.1
Φοβερός
6.9
Φοβερός
6.9
Φοβερός

5

Μασάζ Γυμνό μουνί Bibi Jones

Η σκανάλια καλύπτεται από πολύ πυκνά χτυπήματα υφήςΔιαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
6.7
Φοβερός
7.1
Φοβερός

7

Καλύτερη ρεαλιστική υφή Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Λειτουργεί όπως περιγράφεται, το υλικό αισθάνεται πραγματικά μαλακό και καλό.Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
3.3
Επιλαχών

8

Τζέσικα Ντρέικ – Αναθεώρηση του αυνανισμού

Αυτό καθιστά την δημοσίευση της “Ουράνιου” δομής ακόμη πιο ευχάριστη, καθώς το εμπρόσθιο μισό του καναλιού σχεδιάστηκε πολύ στενά.Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
8.3
Καλή επιλογή

9

Αναθεώρηση πιλότου και εκπαιδευτή Fleshlight Flight

Η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας, προτείνουμε ιδιαίτερα!Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
8.4
Η επιλογή μας

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics