Γυμνό μουνί Fleshlight Asa Akira: Πιο ρεαλιστικός δράκος 2021 thesocialu101.com

Γυμνό μουνί Fleshlight Asa Akira: Πιο ρεαλιστικός δράκος

7.1
Φοβερός

Όπως και ένας ιαπωνικός δράκος, μια έντονη ραφή στην fleshlight του ερωτικού αστέρι Asa Akira τυλίγει το δρόμο του μέσω του εσωτερικού καναλιού με τη μορφή μιας σπείρας και πιθανότατα ονομάστηκε “Δράκος” για τον λόγο αυτό.

Αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ασιατική εμφάνιση του Asa Akira, που έχει ιαπωνικές ρίζες. Το κανάλι Dragon είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδυασμό με το άνοιγμα της μουνί της Asa Akira και είναι το προσωπικό και αποκλειστικό εσωτερικό της κανάλι.

Η επιλογή μας

Η φανταστική αίσθηση του να αραιωθεί βρίσκεται στο προσκήνιο του ένθετου Dragon, το οποίο δημιουργείται από ένα ξεχωριστό σπειροειδές νεύρο που περιστρέφεται γύρω από το πέος από όλες τις πλευρές και ασκεί σταθερή πίεση στην επιφάνεια του πέους.

Τι δουλεύει το Fleshlight Asa Akira

Ο σχετικά ευρύς δίαυλος έχει διάμετρο 14-18 mm και αρχίζει με ένα θάλαμο σχήματος καμπάνας 2 cm, το οποίο στη συνέχεια συγχωνεύεται στο κύριο κανάλι.

Η επιφάνεια του κύριου καναλιού έχει μια συνεχή δομή εγκάρσιας πλευράς που σχηματίζεται από νευρώσεις πλάτους περίπου 3 mm.

Κοιλιακό θάλαμο μήκους 0,8 ιντσών (20 mm)Το κύριο κανάλι καλύπτεται με συνεχή υφή εγκάρσιας πλευράς Ημισφαιρικοί χτύποι 0,15 ιντσών (4 mm)

Σε σύγκριση με το ένθετο Super Ribbed, οι νευρώσεις δεν είναι τόσο κοντά μεταξύ τους, αλλά όχι τόσο μακριά από το κανάλι Wonder Wave.

Πάνω από τη δομή με ραβδώσεις καναλιών βρίσκεται η προαναφερθείσα σπειροειδής ραφή, η οποία έχει σχήμα επίπεδου, περίπου. Πλάτος 7 mm και καλύπτεται στην επιφάνεια με ημισφαιρικό, περίπου. 4 mm μεγάλα πέλματα.

Μια παρόμοια ραφή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο στριφογυρισμένο ένθετο, αλλά δεν είναι κολλημένο εκεί και δεν τρέχει ομοιόμορφα, αλλά σε ολοένα και μικρότερα διαστήματα.

Η ραφή διαιρεί το κανάλι σε συνολικά 5 θαλάμους έκαστος των οποίων μετρά περίπου. 30 x 18 mm. 

Στην πράξη, ο δίαυλος Dragon δημιουργεί μια πολύ εντατική διέγερση που αναδιπλώνεται γύρω από τον άξονα του πέους και τη γλουταδίνη.

Τα σπυράκια στη ραφή ενισχύουν περαιτέρω το αποτέλεσμα και δημιουργούν πολλές μικρές, συγκεντρωμένες διεγέρσεις κατά μήκος της σπειροειδούς “γραμμής διέγερσης”.

Δεδομένου ότι το ράμμα διατρέχει ολόκληρο το κανάλι, ασκεί σταθερή πίεση στην επιφάνεια του πέους και, μόλις διεισδύσει εντελώς, καλύπτει το πέος από όλες τις πλευρές.

Η δομή εγκάρσιας νευρώσεως δρα συγκριτικά ήπια στο πέος στις περιοχές όπου το ράμμα δεν ασκεί πίεση και δημιουργεί μια διέγερση με φυσική εμφάνιση,.

Καθώς το πέος ολισθαίνει προς τα εμπρός και προς τα πίσω, το βρόχο γύρω από το πέος δημιουργεί μια φανταστική αίσθηση του αρμέγματος που, σε αντίθεση με το στριμμένο ένθετο, δεν ενισχύεται προς την πλάτη, αλλά ενεργεί ομοιόμορφα στην επιφάνεια του πέους λόγω της σταθερής διαμέτρου του καναλιού, πόσο βαθιά εισχωρείτε στο κανάλι.

Γι ‘αυτό το “άρμεγμα” δεν είναι τόσο έντονο όσο με το Twista Insert, αλλά το συναίσθημα είναι πιο ανθεκτικό και μπορείτε να το απολαύσετε περισσότερο.

Τα κουμπιά στη ραφή και οι νευρώσεις στα πλευρικά τοιχώματα παρέχουν επίσης μεγαλύτερη ποικιλία.

Με ένα κανονικό μήκος πέους (15 cm) όλες οι σημαντικές δομές του θαλάμου είναι εύκολα προσβάσιμες και μπορεί κανείς να διεισδύσει στον τρίτο θάλαμο.

Μόλις διαπεράσετε το κανάλι του δράκου καθ ‘όλο το μήκος του, το σπειροειδές ράμμα περιτυλίγεται γύρω από τον άξονα του πέους τρεις φορές.

Δεδομένου ότι η σπειροειδής ραφή διαιρεί το κανάλι Δράκου σε διάφορους θαλάμους, υπάρχει αρκετός χώρος στο κανάλι για την αποθήκευση της αρνητικής πίεσης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα φαινόμενο αναρρόφησης άνω του μέσου όρου, το οποίο είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο κατά τη διάρκεια της κίνησης επιστροφής και επιπροσθέτως εντείνει την διέγερση με εμβολιασμό,.

Ο καθαρισμός του εσωτερικού καναλιού είναι πολύ εύκολος με το ένθετο δράκων.

Κάποια υπολείμματα παραμένουν μεταξύ των νευρώσεων και της ραφής, αλλά αυτά μπορούν να ξεπλυθούν σχετικά εύκολα λόγω της σχετικά μεγάλης διαμέτρου του καναλιού.

Επίσης, ο χρόνος στεγνώματος της εσωτερικής δομής είναι σχετικά μικρός με περίπου. 2-3 ώρες.

Αποτέλεσμα

Το Dragon Insert επικεντρώνεται στην υπέροχη αίσθηση του να αραιωθεί, η οποία προκαλείται από το έντονο σπειροειδές ράμμα που περιστρέφεται γύρω από το πέος από όλες τις πλευρές και διατηρεί συνεπώς μια συνεχή πίεση στην επιφάνεια του πέους.

Αυτός ο ελκυστικός κόσμος των συναισθημάτων εμπλουτίζεται από την πολύ τακτική διέγερση και τη βόσκηση από τις δομές του υπνάκο και των πλευρών και επιπλέον υποστηρίζεται από ένα ισχυρό αποτέλεσμα αναρρόφησης. Συνολικά, αξίζει να κάνετε μια βόλτα στο χαρταετό και συνιστάται ιδιαίτερα, ειδικά για τους οπαδούς της Asa Akira.

Η επιλογή μας

Η φανταστική αίσθηση του να αραιωθεί βρίσκεται στο προσκήνιο του ένθετου Dragon, το οποίο δημιουργείται από ένα ξεχωριστό σπειροειδές νεύρο που περιστρέφεται γύρω από το πέος από όλες τις πλευρές και ασκεί σταθερή πίεση στην επιφάνεια του πέους.

Κριτικές χρηστών

Το δεύτερο Fleshlight (το πρώτο ήταν το Pink Lady Vortex), αυτό εδώ είναι πολύ σφιχτό και ως εκ τούτου πολύ δροσερό … Μου αρέσει επίσης το λευκό κάλυμμα καλύτερα από το ένα σε μαύρο.

Δράκων

Πολύ μαλακό και όμορφο. Το συναίσθημα είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό. Απολαμβάνω και απολαμβάνω τη μέγιστη ευχαρίστηση. Πάντα χαρούμενος που χρησιμοποιείτε αυτό το παιχνίδι. Καλή τύχη με την αγορά σας και ευχάριστες αισθήσεις.

Και εγώ

Πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό δεν είναι το πρώτο μου φλέσβυχ! Το αγόρασα πριν από πέντε χρόνια! Ήταν ένα fleshlight ICE! Εν τω μεταξύ, φαίνεται λίγο φθαρμένο, αλλά είναι ακόμα χρήσιμο! Έτσι κρατήστε αυτά τα πράγματα και δεν έχω κάνει τίποτα με προσοχή! Ούτε μια φορά! Εκείνη την εποχή, είχε και την ευχαρίστηση ότι το πρώην “το μέρος για το” δικό σου “διατηρήθηκε και ότι θα μπορούσα να χτυπήσω και στα δύο! Ως εκ τούτου, μπορώ να πω, από το συναίσθημα πολύ παρόμοιο με τη ζεστασιά του σώματος! Και βέβαια ο κώλος και τα βυζιά λείπουν σε αυτό το πράγμα! Στη συνέχεια, θα πρέπει να επενδύσετε πολύ περισσότερα σε ένα Realdoll! Η αποστολή πήγε από τη μια μέρα στην άλλη, βέβαια σε ένα ουδέτερο κουτί! Πολύ ικανοποιημένοι! Με χαρά και πάλι!

Σάσα

Πραγματικά μια εναλλακτική λύση για το απλό “σκάφος”. Έρχεται πολύ κοντά στο αίσθημα μιας πραγματικής γυναίκας … Και πάνω απ ‘όλα καλύτερα από αυτά τα Travelpussies …

Niels

Ήμουν πολύ κρίσιμος εάν ένα “αυνανιστής” είναι πραγματικά ένα δροσερό πράγμα- ΕΙΝΑΙ!
Επέλεξα Asa επειδή είναι πολύ παρόμοια με τη γυναίκα μου (συχνά μακριά για τις επιχειρήσεις).
Δεν μπορώ να το κάνω χωρίς gel, αλλά με μια διείσδυση σαν μια υγρή γυναίκα – υπέροχη!
Πολλά έχουν ήδη γραφτεί για τον καθαρισμό, αλλά είναι ακριβώς έτσι ….
Συνολικά, πάντα καλό για τη διασκέδαση με την ερωμένη που θέλει ο άνθρωπος …

Δράκαρς

Αισθάνεται πολύ πραγματικό και είναι εύκολο να καθαριστεί.
Μπορώ να τα συστήσω μόνο. Συνολικά αξίζει τα χρήματα

Tullip

Το κομμάτι είναι απλά έξυπνο, πολύ πραγματικό και διασκεδαστικό. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς λιπαντικό, δεν λειτουργεί καλά. Για τον καθαρισμό χρειάζεστε σκόνη για να την κρατήσετε απαλή. Μπορείτε να αγοράσετε ακριβά σκόνη, αλλά το άμυλο αραβοσίτου είναι 100% το ίδιο προϊόν με το “ανανεώνοντας σκόνη”, αλλά κοστίζει πολύ λιγότερο. Το τέλειο παιχνίδι για τον άνδρα σε περίπτωση που δεν υπάρχει γυναίκα. Η παράδοση ήταν γρήγορη και εύκολη, όπως θα περίμενε κανείς από την Amazon.

Jurassic

Η επιλογή μας

Η φανταστική αίσθηση του να αραιωθεί βρίσκεται στο προσκήνιο του ένθετου Dragon, το οποίο δημιουργείται από ένα ξεχωριστό σπειροειδές νεύρο που περιστρέφεται γύρω από το πέος από όλες τις πλευρές και ασκεί σταθερή πίεση στην επιφάνεια του πέους.

Γυμνό μουνί Fleshlight Asa Akira: Πιο ρεαλιστικός δράκος
Ενταση7.8
Διέγερση6.4
Διείσδυση7.2
Σφικτότητα6.6
Αποτέλεσμα Sucction6.6
Ρεαλισμός6.6
Παραλλαγή5.6
Ομαλότητα6.6
Αξιολόγηση Οργασμού8
Θόρυβος7.6
Λίπανση Χρήση7.4
Καθάρισε7.8
Ξηρός χρόνος7.8
Βαθμολογία χρηστών0 Ψηφοφορίες0
7.1
Φοβερός
Φοβερός
Εξαιρετική διέγερση με ήπια δαχτυλίδια
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics