Fleshlight Flight - ohjaaja ja ohjaaja-arvostelu 2021 thesocialu101.com

Fleshlight Flight – ohjaaja ja ohjaaja-arvostelu

8.4
Meidän pick
fleshlight-lento-testbericht

Paras Fleshlight Flight voit lentää

Jos tiedät tähän asti “normaalit” Fleshlights, sinut kiinnostaa eroa Fleshlight Flight.

Meidän pick

Fleshlight tarjoaa täysin automatisoidun käyttökokemuksen manuaaliseen käyttöön tai yhdistämällä leluasi vuorovaikutteiseen maailmaan

Pienempien ulottuvuuksiensa ansiosta malli näyttää enemmän kuin taskulamppu – mutta onko stimulaatio todella sama verrattuna? Onko lentohihna sopiva myös suurille penisille?

Kun Fleshlight Flight meni myyntiin pilottikanavalla, minun täytyi testata se heti päästäkseen näihin ja muihin kysymyksiin. Minua kiinnosti ero “Navigator” ja “Instructor” -kanavaan. Tässä tarkastelussa kerron sinulle, miten tunsin tämän tekstuurin. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tai haluat jopa jakaa omia kokemuksiasi, kirjoita minulle komentoselosteen avulla tässä testikertomuksessa.

Fleshlight flight pilot

Fleshlight Flight – kaksi tekstuuria

Ennen kuin aloitan tarkastelun, minun on huomautettava, että on olemassa kaksi kanavaa: “Ohjaaja” ja “Pilot” -teksti.

  • Flight Pilot Fleshlight on sama perusrakenne kuin alkuperäinen Fleshlight. Tärkein ero on mattamusta ja kaareva kotelon muoto. Holkkirakenne tarjoaa täysin uuden emotionaalisen ulottuvuuden verrattuna normaaleihin Fleshlight-malleihin. Masturbaatio on hieman helpompaa, koska seksilelu on paljon pienempi. Kanavarakenteet tuntuvat kiihkeydeltään voimakkaammin.
  • Lentokouluttaja Fleshlight on pilottimallin laajennettu versio. Se on suunniteltu erityisen huomaamattomasti lentomatkustajille. Kanavalla on sama pituus, mutta erilainen rakenne verrattuna ohjaajaan. Pilottikotelo on matta mustalla värillä, kun taas Flight Instructor -laatikossa on jalo, sileä sävy, joka on verrattavissa iPodiin tai muuhun Applen laitteeseen.

Top Fleshlight Tarkista hinta Lyhyt hyöty
�� Fleshlight Flight
(Meidän valinta)
Kompakti, täydellinen muoto
�� Fleshlight Destroya
(Intense)
Erittäin tiukka ja voimakas rakenne
Tori Musta
(Kakkonen)
Kestävä stimulaatio
Fleshskins – Grip Erittäin huomaamaton ja helppo piilottaa
Turbo sytytys Hyvä, mutta ei verrata muihin

Miellyttävä muotoilu

Fleshlight Flight -mallisarja sopii erityisen hyvin matkustamiseen. Mallisarja on lyhyempi ja kompakti kuin tavalliset Fleshlights. Sisäkanavat ovat täynnä 5,5 senttimetriä lyhyempiä kuin tavallisella Fleshlight-sarjalla.

Sisemmässä kanavassa oleva aukko on muotoiltu turbiiniksi, ilman alkuperäisiä limaa, peräaukkoa tai suua. Kotelo on tyylikäs, tyylikäs ja silti huomaamaton. Masturbaattorin kokonaispituus on 20,5 senttimetriä, sisäkanava on 15,24 senttimetriä pitkä. Insert on valmistettu maitomaisesta valkoisesta Superskin-materiaalista (geelisäiliö).

Kotelossa ei ole tavallista sisähalkaisijaltaan 10 senttimetriä, se on vain välillä 5,5 – 8 senttimetriä. Kompakti matkustusmalli painaa vain 355 grammaa (verrattuna 560 grammaan). Fleshlight Flight Series tunnetaan myös nimellä Fleshjack.

Kuten kanavat ja tuotenimet jo osoittavat, lento-masturboijat on suunniteltu lentomatkoihin. Siksi tämä seksilelu on erityisen mielenkiintoinen miehille, joiden on matkustettava paljon ammattimaisesti. Jos kotelo ja holkki säilytetään erikseen matkalaukussa tai käsimatkatavaroissa, ei turvapäällikkö olettaa, että se on sukupuolilelu.

Uskon jopa sanoa, että 99% ihmisistä, jotka eivät tunne Fleshlightia, eivät tiedä mitä “asia” se on. Tämä on erityisen käytännöllistä, jos vaimo, tyttöystävä, vanhemmat tai lapset eivät saa tietää salaisesta iloksesta.

fleshlight Fligh Pilot KanalPilottifleshlightin rakenne

Fleshlight Flight -liikennelevyjen valmistajalle ILF on valinnut suositun Fleshlight Destroyan tekstuurin, jota on hieman muokattu Fleshlight Flight -ohjauskanavaksi. Tulos on erittäin houkutteleva ja tarjoaa voimakasta stimulaatiota.

Lyhennetyllä Destroya-kanavalla on kartiomaiset nastat, tyhjökammio, jota seuraa erilaiset varren rakenteet. Sisäkanavan päässä on stimuloivia uria, jotka takaavat hyvin intensiivisen haponkouran. Laajennettavan sisäkanavan sisähalkaisija on 0,6 – 1,9 senttimetriä.

Maitomaisen valkoisen Superskinin # 2122; materiaali tuntuu melkein kuin elävän ihon. Pehmeä ja geelimainen insertti on valmistettu samasta materiaalista kuin tavallisten Fleshlight-levyjen insertit, mutta se ei ole ihonvärisiä. Sisäpinnan läpinäkyvä, maitomainen väritys muistuttaa Fleshlight ICE: tä.

Oma kokemukseni tarkastelu

Ensimmäinen vaikutelma Fleshlight Flightilla

Kun päätin tilata Fleshlight-lennon pilottikanavalla lukuisten säännöllisten Fleshlight-malleiden jälkeen, odotin kärsimättömästi toimitusta. Paketti saapui UPS: n Espanjasta 4 päivän kuluttua ja se oli tavalliseen tapaan erinomaisesti pakattu. Jokaisella Fleshlight-paketilla on kaksi alkuperäistä tiivistettä, jotta jokainen ostaja voi heti tunnistaa, että se on avaamaton (uusi) alkuperäinen tuote.

Ensimmäinen miehen lelun tarkastelu oli erittäin myönteistä. Tapaus oli, kuten tiedetään, kovaa, kestävää muovia. Pehmeän ja samettisen sisäpinnan sisällä. Kotelon etuosa, iso kotelo on kiinnitetty pikaliittolevyllä, jota ei kierretä kierteellä. Kotelon takakannessa on puolestaan ​​kierre, jonka avulla voit helpottaa puhdistusta, mutta myös säätää tyhjökammion imutehoa kierteellä. Yksinkertainen tekniikka, suuri vaikutus.

Säännöllisten Fleshlight-mallien tavanomainen tapaus tuntuu melko sileältä, mutta toisaalta lentokoneen kotelo on suunniteltu karkeilla, pistemäisillä syvennyksillä, jotka ovat melko liukastumattomia. Kotelo on turvallisesti kädessä, vaikka liukas sormet (esim. Aurinko maito lomalla, voiteluaine).

Teksti on tiukka ja kiimainen

Kuten tavallista, laitoin Fleshlubea (vesipohjaista voiteluainetta) sisäkanavaan ja lämmitin uuden Fleshlight-lentoni hihanlämmitimen kanssa. Maitomainen läpinäkyvä Superskin -materiaali tuntuu juuri sellaiselta kuin tiedän ja rakastan sitä. Se, että sisäänkäynti pidettiin varsin neutraalina, ei häiritse minua millään tavalla, kun tulin sisään.

Lyhentynyt Fleshlight Destroyan kanava ärsyttää kipuja ja peniksen akselia erittäin voimakkaasti, varsinkin kun voimakas tyhjiö kasvaa. Joten nämä intensiiviset ärsykkeet eivät tuoneet minua liian nopeasti orgasmiin, masturkasin vain hitaasti alussa.

TOP fleshlight

7
Täydellinen tunne
7,1
Mahtava
6,9
Mahtava

4

Nude Fleshlight Tytöt: Anal Teagan Presley

Tarjoaa ihanan pehmeän ja sileän stimulaationLue koko arvostelu
6,9
Mahtava

5

Hieronta Nude Pussy Bibi Jones

Sanaali, johon kuuluu erittäin tiheä pintakuvioLue koko arvostelu
6,7
Mahtava

Tällä oli se etu, että voisin tuntea tarkasti pilottikanavan eri kammioita ja rakenteita. Kaikesta varovaisuudesta huolimatta en voinut estää nopeaa mutta erittäin voimakasta orgasmia. Sisäkanavan tehokkaimmat rakenteet löytyvät pilottikanavasta 10 cm: n etupuolella. Minusta tämä jako on hyvin kiitettävää, koska myös miehet, joilla on melko lyhyt penis, voivat luottaa intensiivisiin masturbaattikokemuksiin.

Erityisen mielenkiintoinen on se mahdollisuus, että voit helposti avata tai sulkea toisen ruuviulokkeen vaihtaaksesi alustan tyhjiövaikutuksen. Kun ruuvi läppä on kokonaan suljettu, tyhjövaikutus on todella voimakasta ja imukykyistä.

Helppo puhdistaa ja rakentaa hygienia

Puhdistus on sama kuin tavanomaisilla fleshlights. Minulla on käytetty jokaisen Fleshlight-mallin huuhtelu välittömästi käytön jälkeen huolellisesti hanan alla, jotta myös kaikki voiteluaineen ja sperman jäämät voidaan poistaa.

Tarvittaessa pesuainetta tai isopropanolia voidaan käyttää kestävään huoltoon hoidon jälkeen. Tällä on desinfioiva vaikutus ja tappaa bakteereita ja sieniä. Suosittelisin myös Renewing-jauheen säännöllistä käyttöä, sillä maitomainen läpinäkyvä materiaali tuntuu itsestään tuntuiselta.

Fleshlight Flight -mallien sisäkanava on kapea mutta melko jäykkä – ja se voidaan kuivata hyvin. Suosittelen, että nopeuttaisit kuivausprosessia jättämällä kanavalle ohuen kankaan (pesulappu, keittiöpyyhe, keittiöpaperi) noin kuudeksi tunniksi. Kuivauksen jälkeen jätä molemmat kannet avoimeksi muutaman päivän ajan estämään homeen syntymistä. Hihanlämmitin vähentää myös kuivumisaikaa.

Fleshlight Flight Reviewin tekeminen

Pidin todella testiä Fleshlight Flightilla. Ei vain, että tunsin erittäin voimakkaan stimulaation, myös Fleshlight-lentojen optiikka vakuuttui minusta.

Tapaus on todella huomaamaton ja kätevä. Se ei ole edes huomaamaton matkatavaroissasi. Jos sinulla on masturbaattisi kerran auki hotellihuoneessa, tuskin huone tunnistaa.

Lyhyt katsaus Flesh light Flight

Fleshlight Flight on lisäksi Fleshlight Blade ja Sex-in-a-Can -tuote-sarja, toinen pienempi versio klassisesta Fleshlightista. Pehmeän insertin ja kova-kotelon yhdistämisen peruskäsite on myös pysynyt ennallaan Fleshlight Flightissa. Tärkein ero on todennäköisesti pienempi, koska sekä Fleshlight Flightin tapaus (kotelo) että insertti (insert) ovat huomattavasti pienempiä kuin klassisella Fleshlight.

Vertailun vuoksi: Normaalin Fleshlightin kotelon pituus on 25 cm ja työntöpituus 22,5 cm, Fleshlight Flightin pituus on vain 19 cm ja sisäpituus 17 cm. Lyhyen pituuden lisäksi halkaisija on myös pienempi ja se on vain 7 cm 10 cm: n sijasta. (Kaiken kaikkiaan nämä mittasuhteet muistuttavat hyvin Sex-in-a-Can -tuotelinjaa ja todellakin Flight Insert sopii myös Sex-in-a-Can-tapaukseen.

Pienemmän koon ansiosta Fleshlight Flight on paljon kätevämpi ja painaa myös vähemmän (355 g 560 g: n sijaan). Ja juuri tämä on Fleshlight Flight, koska tämä masturboija on ensisijaisesti suunniteltu olemaan huomaamaton ja huomaamaton matkakumppani. Tästä syystä sekä pienemmän että ulomman rakenteen ja kotelon pienemmät mitat pidetään mahdollisimman neutraalina. Jos normaali Fleshlight on ollut liian laaja hauskaa tiellä, Fleshlight Flight tarjoaa nyt erinomaisen vaihtoehdon, joka voidaan helposti varastoida ja kuljettaa ja ennen kaikkea ei ole tarpeetonta havaittavissa.

Tietoja fleshligt-lennosta

Useimmissa tapauksissa termi “seksilelu” liittyy useampaan kuin “dildot ja täryttimet naisille”. Durexin tutkimus on kuitenkin osoittanut, että lähes 40 prosenttia miehistä käyttää satunnaisesti seksileluja masturbaatioon. Kuitenkin markkinoilla olevien markkinoilla olevien miespuolisten sukupuolielinten laatu jättää useimmiten toivomisen. Tämä on varmasti yksi syy siihen, masturbaattoreita kutsutaan usein hieman epämiellyttäväksi kumipusseiksi tai jerk-offiksi.

Amerikkalainen yritys Interactive Life Forms, LLC. (lyhyt: I.L.F.) on kehittänyt hienostuneita miesten sukupuolilajikkeita. Fleshlight-sarjansa avulla yritys todistaa, että se voi olla “erilainen” ja että orgasmiin sopivia miehille sopivia masturbaattoreita on aivan mahdollista.

Viimeisin lisä Fleshlight-perheeseen on Flight masturbator. I.L.F. lupauksia mainonnassa, että masturboija on täydellinen lentomatkustukseen. Artpussy on neutraali aukko ja huomaamaton kotelo. Masturboijaa ei pitäisi huomata tullin tai turvallisuustarkastusten aikana röntgenlaitteella. Kuitenkin, I.L.F. ei ollut leikannut peniksen henkistä vakautta.

Olipa Fleshlight Flight Pilot todella välittänyt mitä Interactive Life Forms, LLC lupaa, halusimme selventää testiä ja täällä on testiraportti. Opit, miten Fleshlight vertailee muita keinotekoisia pusseja ja onko se kannattaa ostaa rakkaus lelu.

Fleshlight Flight -ohjaaja ja ohjaaja-arvostelu
Täydellinen aloittelijoille
Paras valinta rahallesi, erittäin suositeltavaa!
8.4
Meidän pick
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics