Fleshlight Flight pilot & instructor de revizuire 2021 thesocialu101.com

Fleshlight Flight pilot & instructor de revizuire

8.4
Alegerea noastră
Fleshlight-zbor-testbericht

Cel mai bun zbor Fleshlight vă permite să zburați

Dacă cunoașteți până acum Fleshlights “normale”, veți fi interesați de diferența față de Zborul Fleshlight.

Alegerea noastră

Fleshlight oferă o experiență complet automatizată pentru utilizare manuală sau prin conectarea jucăriei la lumea interactivă

Datorită dimensiunilor sale mai mici, designul arată mai mult ca o lanternă – dar stimularea este cu adevărat aceeași în comparație? Maneca de zbor este chiar potrivita pentru penisuri mari?

Când zborul Fleshlight a intrat în vânzare cu canalul pilot, a trebuit să-l testez imediat pentru a ajunge la fundul acestor și al altor întrebări. M-am interesat de diferența față de canalele “Navigator” și “Instructor”. În această revizuire vă voi spune cum am simțit această textură. Dacă aveți întrebări sau comentarii sau chiar doriți să împărtășiți experiențele proprii, vă rugăm să scrieți-mi folosind funcția de comentariu din acest raport de testare.

Fleshlight flight pilot

Zbor Fleshlight – cu două texturi

Înainte de a începe revizuirea, trebuie să subliniez că există două canale: textura “Instructor” și “Pilot”.

  • Pilotul de zbor Fleshlight are aceeași construcție de bază ca și Fleshlights originală. Principala diferență este culoarea neagră mată și forma carcasei curbe. Textura manșonului oferă o dimensiune emoțională complet nouă în comparație cu modelele normale Fleshlight. Masturbarea este mai ușoară deoarece jucăria sexuală este mult mai mică. Datorită strâmtorării, structurile de canale se simt mult mai intense.
  • Instructorul de zbor Fleshlight este o versiune extinsă a modelului pilot. Acesta a fost proiectat în mod special discret pentru călătorii aerieni. Canalul are aceeași lungime, dar o structură diferită față de pilot. Carcasa pilot are o culoare neagră mată, în timp ce carcasa Flight Instructor are o culoare nobilă, albă netedă – comparabilă cu un iPod sau alt dispozitiv Apple.

Top Fleshlight Verificați prețul Beneficii scurte
�� Zborul Fleshlight
(Alegerea noastră)
Formă compactă, perfectă
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Textura foarte strânsă și intensă
Tori Negru
(Competitorul de pe locul 2)
Stimulare durabilă
Piele de piele – Grip Extrem de discret și ușor de ascuns
Turbocompresor Bine, dar nu se compară cu ceilalți

Design discret

Seria de modele Fleshlight Flight este potrivită în special pentru călătorii. Seria de modele este mai scurtă și mai compactă decât cea normală Fleshlights. Canalele interioare sunt cu 5,5 centimetri mai scurte decât cu seria Fleshlight obișnuită.

Deschiderea în canalul interior este în formă de turbină, fără impresii originale ale labiilor, anusului sau gurii. Cazul este elegant, elegant și totuși discret. Masturbatorul are o lungime totală de 20,5 centimetri, canalul interior este de 15,24 centimetri. Inserția este realizată din material lăptos alb Superskin (inserție pe gel).

Cazul nu are diametrul interior obișnuit de 10 centimetri, este numai între 5,5 și 8 centimetri. Modelul de călătorie compact cântărește doar 355 de grame (spre deosebire de 560 de grame). Seria Fleshlight Flight este, de asemenea, cunoscută sub numele de Fleshjack.

După cum indică numele canalului și al produselor, masturbatorii de zbor sunt proiectați pentru călătoriile cu avionul. Astfel, această jucărie sexuală este deosebit de interesantă pentru bărbații care trebuie să călătorească mult profesional. Dacă cazul și manșonul sunt de asemenea stocate separat în valiză sau în bagajele de mână, niciun ofițer de securitate nu va presupune că este o jucărie sexuală.

Îmi pare rău că 99% dintre persoanele care nu cunosc Fleshlight nu știu ce înseamnă “lucru”. Acest lucru este deosebit de practic dacă soția, prietena, părinții sau copiii nu trebuie să învețe despre plăcerea secretă.

Fleshlight Fligh Pilot KanalTextura pilotului fleshlight

Pentru masturbatorul de călătorie Fleshlight Flight, producătorul ILF a ales popularul textură Fleshlight Destroya, care a fost ușor modificată pentru a fi utilizată ca canal pilot în Fleshlight Flight. Rezultatul este foarte atractiv și oferă o stimulare intensă.

Canalul Destroya scurtat are știfturi conice, o cameră de vid urmată de diferite structuri de șanțuri. La capătul canalului interior există caneluri stimulative care garantează un masaj de ghindă foarte intens. Canalul interior expandabil are un diametru interior cuprins între 0,6 și 1,9 centimetri.

Superskinul alb-lăptos; materialul se simte aproape ca pielea reală. Inserția moale și în formă de gel este confecționată din același material ca și inserțiile Fleshlights, dar nu are culoarea pielii. Culoarea transparentă, lăptoasă a inserției este o reminiscență a modelului Fleshlight ICE.

Experiența mea personală

Prima impresie cu zborul Fleshlight

După ce am decis să comand Flight Fleshlight, cu canalul pilot, după numeroasele mele modele regulate Fleshlight, am așteptat cu nerăbdare livrarea. Pachetul a sosit după 4 zile de la Spania de către UPS și a fost, ca de obicei, ambalat excelent. Fiecare pachet Fleshlight este prevăzut cu două sigilii originale, astfel încât fiecare cumpărător să poată recunoaște imediat că este un produs original nou (nou).

Primul aspect al jucăriei noilor mele bărbați a fost foarte pozitiv. Cazul a fost, după cum se știe, dintr-un material plastic dur și robust. În interiorul inserției moi și catifelate. Capacul din față, mare, al Casei este asigurat cu o bayonetă, care nu este înșurubată cu un fir. În schimb, capacul posterior al carcasei are un fir astfel încât să puteți deșuruba mai ușor pentru curățare, dar și să reglați efectul de aspirație al camerei de vid cu filetul. Tehnologie simplă, mare efect.

Cazul standard al Fleshlights se simte destul de neted, iar cazul zborului, pe de alta parte, este proiectat cu adâncituri asemanatoare, asemanatoare punctului, mai degraba rezistente la alunecare. Cazul se află în siguranță în mână, chiar și cu degetele alunecoase (de exemplu laptele de soare în vacanță, lubrifiant).

Textura este strânsă și excitată

Ca de obicei, am pus ceva Fleshlube (lubrifiant pe bază de apă) în canalul interior și mi-am încălzit noul Fleshlight Flight cu încălzirea manșonului. Materialul superskin transparent al laptelui simte exact cum îl cunosc și îl iubesc. Faptul că intrarea era menținută mai degrabă neutră nu ma deranjat în nici un fel când am intrat.

Canalul Fleshlight Destroya scurtat irită glandul și arborele penisului foarte intens, mai ales atunci când se formează un vid puternic. Deci, acești stimuli intensi nu mi-au adus prea repede la orgasm, am masturbat doar încet la început.

TOP fleshlight

7
Senzație perfectă
7.1
Minunat
6.9
Minunat
6.9
Minunat

5

Masaj Pussy Nud Bibi Jones

Canal acoperit de o umflătură foarte densă a texturiiCitiți recenzia completă
6.7
Minunat

Acest lucru a avut avantajul că am putut simți exact diferitele camere și structuri ale canalului pilot. În ciuda precauției, nu am putut împiedica un orgasm rapid, dar foarte intens. Structurile cele mai intense ale canalului interior pot fi găsite în canalul pilot în zona frontului de 10 centimetri. Consider că această diviziune este foarte lăudabilă, pentru că și bărbații cu penis destul de scurt pot conta pe experiențe de masturbare intensă.

Este deosebit de interesant faptul că puteți deschide sau închide cu ușurință clapa a doua pentru a schimba efectul de vid al inserției. Când clapa șurubului este complet închisă, efectul de vid este foarte intens și absorbant.

Curățare ușoară și igienă textura

Curățarea este la fel ca și în cazul corpurilor de lumină convenționale. M-am obisnuit sa clatesc fiecare model Fleshlight imediat dupa ce am folosit bine sub robinet, astfel incat chiar si toate reziduurile lubrifiantului si spermei pot fi eliminate.

Dacă este necesar, FleshWash sau Isopropanol pot fi utilizate pentru îngrijirea durabilă a inserției după curățare. Acest lucru are un efect de dezinfectare și ucide germeni și ciuperci. De asemenea, aș recomanda folosirea regulată a pulberii de reînnoire, deoarece materialul transparent lăptos se va simți lipicios la un moment dat.

Canalul interior al modelelor Fleshlight Flight este îngust, dar destul de rigid – și poate fi uscat bine. Vă sfătuiesc să accelerați procesul de uscare lăsând o cana subțire (prosop, prosop de bucătărie, hârtie de bucătărie) în canal timp de aproximativ șase ore. După uscare, lăsați ambele capace deschise timp de câteva zile pentru a preveni mucegaiul. Un încălzitor cu manșon reduce și timpul de uscare.

Încheierea examinării mele de zbor Fleshlight

Mi-a plăcut foarte mult testul meu cu zborul Fleshlight. Nu numai că am simțit o stimulare foarte intensă, dar și optica zborurilor Fleshlight ma convins.

Cazul este într-adevăr discret și la îndemână. Nu este nici măcar observabil în bagajele tale. Dacă aveți un masturbator o dată deschis în camera de hotel, cu greu o cameră recunoaște.

Recenzie scurtă Lumină carne de zbor

Zborul Fleshlight este în afară de Blade Fleshlight și seria de produse Sex-in-a-Can, o altă versiune mai mică a clasicului Fleshlight. Conceptul de bază al combinării unei inserții moi cu un carcasă solidă a rămas, de asemenea, neschimbat la Fleshlight Flight. Cea mai importantă diferență este, probabil, dimensiunea mai mică, deoarece atât carcasa (locașul), cât și inserția (inserția) Flight Fleshlight sunt semnificativ mai mici decât cele cu clasicul Fleshlight.

Pentru comparație: Lungimea casetei Fleshlight normale este de 25 cm, iar lungimea inserției este de 22,5 cm, Flota Fleshlight are doar o lungime de 19 cm și o inserție de 17 cm. În plus față de lungimea mai scurtă, diametrul este, de asemenea, mai mic și este de numai 7 cm în loc de 10 cm. (În general, aceste proporții sunt foarte asemănătoare cu linia de produse Sex-in-a-Can și, într-adevăr, zborul de zbor se potrivește și într-un caz Sex-in-a-Can.

Datorită dimensiunilor mai mici, zborul Fleshlight este mult mai util și cântărește mai puțin (355 g în loc de 560 g). Și asta este exact ceea ce zboară Fleshlight Flight, pentru că acest masturbator este conceput în primul rând pentru a fi un companion de călătorie discret și discret. Din acest motiv, nu numai dimensiunile mai compacte, dar și designul exterior al inserției și al carcasei sunt păstrate cât mai neutru posibil. Dacă Fleshlight normal a fost prea voluminos pentru distracție pe drum, Fleshlight Flight oferă acum o alternativă excelentă care poate fi ușor depozitată și transportată și, mai presus de toate, nu este inutil de remarcabilă.

Informații despre zborul fleshligt

În majoritatea cazurilor, termenul de “jucărie sexuală” este asociat mai mult cu “dildo-uri și vibratoare pentru femei”. Cu toate acestea, un studiu efectuat de Durex a arătat că aproape 40% dintre bărbați folosesc ocazional jucării sexuale pentru masturbare. Cu toate acestea, calitatea sextoys de sex masculin disponibile pe piață lasă mult de dorit în majoritatea cazurilor. Acesta este, cu siguranță, unul dintre motivele pentru care masturbatorii sunt deseori numiți păsări de cauciuc peiorativ sau jerk-off.

Compania americană Interactive Life Forms, LLC. (scurt: I.L.F.) a dezvoltat o gamă sofisticată de jucării sexuale pentru bărbați. Cu seria Fleshlight, compania dovedește că poate fi “diferită” și că masturbatorii pentru bărbați care sunt potriviți pentru orgasm sunt foarte posibil.

Cea mai recentă adăugare la familia Fleshlight este masturbatorul Flight. I.L.F. promite în publicitate că masturbatorul este perfect pentru călătoriile cu avionul. Artpussy are o deschidere neutră și o locuință discretă. Masturbatorul nu trebuie observat în timpul controalelor vamale sau de securitate cu aparatul cu raze X. Cu toate acestea, I.L.F. nu a redus stabilitatea emoțională a penisului.

Fie că pilotul de zbor Fleshlight oferă într-adevăr ceea ce promite Interactive Life Forms, LLC, vrem să clarificăm într-un test și aici este raportul de testare. Veți afla cum se compară Fleshlight cu alte păsări artificiale și dacă merită să cumpărați jucăria de dragoste.

Fleshlight Flight pilot & instructor de revizuire
Perfect pentru începători
Cea mai bună alegere pentru banii dvs., foarte recomandăm!
8.4
Alegerea noastră
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics