Fleshlight Flight pilot & instructor review 2021 thesocialu101.com

Fleshlight Flight pilot & instructor review

8.4
Onze keuze
Fleshlight-flight-Testbericht

Met de beste Fleshlight-vlucht kun je vliegen

Als je de “normale” Fleshlights tot nu toe kent, ben je geïnteresseerd in het verschil met de Fleshlight Flight.

Onze keuze

De Fleshlight biedt een volledig geautomatiseerde ervaring voor handmatig gebruik of door uw speelgoed te verbinden met de interactieve wereld

Vanwege de kleinere afmetingen lijkt het ontwerp meer op een zaklantaarn, maar is de stimulatie eigenlijk hetzelfde in vergelijking? Is de flight sleeve zelfs geschikt voor grote penissen?

Toen de Fleshlight Flight met het pilotkanaal in de verkoop ging, moest ik het meteen testen om de bodem van deze en andere vragen te achterhalen. Ik was geïnteresseerd in het verschil met het kanaal “Navigator” en “Instructeur”. In deze review zal ik je vertellen hoe ik deze textuur voelde. Als je vragen of opmerkingen hebt, of zelfs je eigen ervaringen wilt delen, schrijf me dan alsjeblieft met de opmerkingenfunctie onder dit testrapport.

Fleshlight flight pilot

Fleshlight Flight – met twee texturen

Voordat ik aan mijn review begin, moet ik erop wijzen dat er twee kanalen zijn: de “instructeur” en de “pilot” -textuur.

  • De Flight Pilot Fleshlight heeft dezelfde basisconstructie als de originele Fleshlights. Het grootste verschil is de matzwarte kleur en de gebogen behuizing. De sleeve-textuur biedt een volledig nieuwe emotionele dimensie in vergelijking met normale Fleshlight-modellen. Masturbatie is iets gemakkelijker omdat het seksspeeltje veel kleiner is. Vanwege de smalheid voelen de kanaalstructuren veel intenser aan.
  • De Flight Instructor Fleshlight is een uitgebreide versie van het pilootmodel. Het is met name discreet ontworpen voor vliegreizigers. Het kanaal heeft dezelfde lengte maar een andere structuur dan de piloot. De pilootbehuizing heeft een matzwarte kleur, terwijl de Flight Instructor-behuizing een nobele, witgladde kleur heeft – vergelijkbaar met een iPod of ander Apple-apparaat.

Top Fleshlight Controleer prijs Korte voordelen
�� Fleshlight Flight
(Onze keuze)
Compacte, perfecte vorm
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Zeer strakke en intense textuur
Tori Black
(Tweede plaats)
Duurzame stimulatie
Fleshskins – Grip Zeer discreet en gemakkelijk te verbergen
Turbo-ontsteking Goed, maar niet te vergelijken met de anderen

Discreet ontwerp

De modellenreeks Fleshlight Flight is met name geschikt om te reizen. De modelserie is korter en compacter dan de reguliere Fleshlights. De binnenkanalen zijn 5,5 centimeter korter dan bij de normale Fleshlight-serie.

De opening in het binnenkanaal heeft de vorm van een turbine, zonder originele indrukken van schaamlippen, anus of monden. De behuizing is elegant, stijlvol en toch onopvallend. De masturbator heeft een totale lengte van 20,5 centimeter, het binnenkanaal is 15,24 centimeter lang. Het inzetstuk is gemaakt van melkachtig wit Superskin-materiaal (gel-inzetstuk).

De behuizing heeft niet de gebruikelijke binnendiameter van 10 centimeter, het is slechts tussen 5,5 en 8 centimeter. Het compacte reismodel weegt slechts 355 gram (in tegenstelling tot 560 gram). De Fleshlight Flight Series is ook bekend als Fleshjack.

Zoals de kanaal- en productnamen al aangeven, zijn de masturbators voor vliegreizen ontworpen voor vliegreizen. Dus dit seksspeeltje is vooral interessant voor mannen die veel professioneel moeten reizen. Als de hoes en de hoes ook afzonderlijk in de koffer of handbagage worden bewaard, zal geen enkele beveiligingsbeambte ervan uitgaan dat het een seksspeeltje is.

Ik durf zelfs te stellen dat 99% van de mensen die de Fleshlight niet kennen, niet weten wat een “ding” het is. Dit is vooral praktisch als de vrouw, vriendin, ouders of kinderen niet van het geheime genot moeten leren.

Fleshlight Fligh Pilot KanalDe textuur van de piloot vleeslicht

Voor de reismasturbator Fleshlight Flight heeft de fabrikant ILF gekozen voor de populaire Fleshlight Destroya-textuur, die enigszins is aangepast voor gebruik als pilootkanaal in Fleshlight Flight. Het resultaat is zeer aantrekkelijk en biedt intensieve stimulatie.

Het verkorte Destroya kanaal heeft conische noppen, een vacuümkamer gevolgd door verschillende noppenstructuren. Aan het einde van het binnenkanaal zijn er stimulerende groeven die een zeer intensieve acornmassage garanderen. Het uitzetbare binnenkanaal heeft een binnendiameter van tussen 0,6 en 1,9 centimeter.

De melkwitte Superskin & # x2122; materiaal voelt bijna als een levensechte huid. Het zachte en gelachtige inzetstuk is gemaakt van hetzelfde materiaal als de inzetstukken van de normale Fleshlights, maar is niet huidkleurig. De transparante, melkachtige kleur van de insert doet denken aan de Fleshlight ICE.

Mijn persoonlijke ervaringen beoordelen

Eerste indruk met de Fleshlight Flight

Nadat ik besloot om de Fleshlight Flight te bestellen, met het pilotkanaal, na mijn vele normale Fleshlight-modellen, wachtte ik ongeduldig op de levering. Het pakket arriveerde na 4 dagen vanuit Spanje door UPS en was, zoals gebruikelijk, uitstekend ingepakt. Elk Fleshlight-pakket is voorzien van twee originele zegels, zodat elke koper onmiddellijk kan herkennen dat het een ongeopend (nieuw) origineel product is.

De eerste blik op mijn nieuwe herenspeeltje was zeer positief. De behuizing was, zoals bekend, gemaakt van een harde, robuuste kunststof. Binnenin het zachte en fluweelachtige inzetstuk. De voorkant, grote hoes van Case is beveiligd met een bajonetsluiting, niet geschroefd met een draad. De achterklep van de behuizing heeft echter een schroefdraad zodat u deze gemakkelijker kunt losschroeven om te reinigen, maar regelt ook het zuigeffect van de vacuümkamer met de schroefdraad. Simpele technologie, geweldig effect.

Het standaardkoffer van gewone Fleshlights voelt tamelijk soepel aan, de flightcase daarentegen is ontworpen met ruwe, puntvormige uitsparingen in de behuizing die nogal antislip zijn. De koffer ligt veilig in de hand, zelfs met gladde vingers (bijvoorbeeld zonnemelk op vakantie, glijmiddel).

Textuur is strak en geil

Zoals gewoonlijk heb ik wat Fleshlube (glijmiddel op waterbasis) in het binnenkanaal gedaan en mijn nieuwe Fleshlight-vlucht verhit met mijn Sleeve Warmer. Het melkachtige, transparante Superskin-materiaal voelt precies zoals ik het ken en vind het geweldig. Het feit dat de ingang nogal neutraal was gehouden, stoorde me op geen enkele manier toen ik binnenkwam.

Het verkorte Fleshlight Destroya-kanaal irriteert de eikel en de penisschacht zeer intensief, vooral wanneer zich een sterk vacuüm opbouwt. Zodat deze intensieve prikkels me niet te snel naar een orgasme brachten, ik masturbeerde slechts langzaam aan het begin.

TOP fleshlight

7
Perfecte sensatie
7.1
Geweldig

3

Speeltjes Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

Het Bump N Grind-kanaal is de exclusieve innerlijke textuurVolledige recensie lezen
6.9
Geweldig
6.9
Geweldig

5

Massage naakt poesje Bibi Jones

Сanal bedekt met een zeer dichte textuur hobbelsVolledige recensie lezen
6.7
Geweldig

Dit had het voordeel dat ik precies de verschillende kamers en structuren van het pilootkanaal kon voelen. Ondanks alle voorzichtigheid kon ik een snel maar zeer intens orgasme niet voorkomen. De meest intensieve structuren van het binnenkanaal bevinden zich in het pilootkanaal in het gebied van de voorkant 10 centimeter. Ik vind deze verdeling zeer lovenswaardig, omdat ook mannen met een tamelijk korte penis kunnen rekenen op intensieve masturbatie-ervaringen.

Vooral interessant is de mogelijkheid dat u de tweede schroefklep gemakkelijk kunt openen of sluiten om het vacuümeffect van het inzetstuk te veranderen. Wanneer de schroefklep volledig gesloten is, is het vacuümeffect echt intens en absorberend.

Eenvoudig te reinigen en textuurhygiëne

Reiniging is hetzelfde als bij conventionele fleshlights. Ik ben gewend om elk Fleshlight-model onmiddellijk na gebruik grondig onder de kraan te spoelen, zodat ook echt alle resten van smeermiddel en sperma kunnen worden verwijderd.

Indien nodig kan FleshWash of Isopropanol worden gebruikt voor duurzame insert care na het reinigen. Dit heeft een desinfecterend effect en doodt bacteriën en schimmels. Ik zou ook het regelmatige gebruik van Renewing Powder aanraden, omdat het melkachtige transparante materiaal op een bepaald moment plakkerig aanvoelt.

Het binnenkanaal van de Fleshlight Flight-modellen is smal, maar vrij stijf – en kan goed worden gedroogd. Ik raad u aan om het droogproces te versnellen door een dunne doek (washandje, theedoek, keukenpapier) ongeveer zes uur in het kanaal te laten. Laat beide deksels na het drogen een paar dagen open om schimmel te voorkomen. Een mouwwarmer vermindert ook de droogtijd.

Conclusie van mijn Fleshlight Flight Review

Ik vond mijn test met de Fleshlight Flight erg leuk. Niet alleen dat ik een zeer intensieve stimulatie kon voelen, ook de optica van de Fleshlight Flights overtuigde me.

De behuizing is echt discreet en handig. Het is zelfs niet merkbaar in je bagage. Als je je masturbator eenmaal in de hotelkamer hebt geopend, herkent nauwelijks een kamer.

Korte beoordeling Flesh light Flight

De Fleshlight Flight is naast de Fleshlight Blade en de Sex-in-a-Can productserie, nog een kleinere versie van de klassieke Fleshlight. Het basisconcept van het combineren van een zachte inleg met een harde hoes is ook bij Fleshlight Flight ongewijzigd gebleven. Het belangrijkste verschil is waarschijnlijk het kleinere formaat, omdat zowel de behuizing (behuizing) als het inzetstuk (inzetstuk) van de Fleshlight Flight aanzienlijk kleiner is dan bij de klassieke Fleshlight.

Ter vergelijking: de kastlengte van de normale Fleshlight is 25 cm en de insteeklengte 22,5 cm, de Fleshlight Flight heeft slechts een kastlengte van 19 cm en een insteeklengte van 17 cm. Naast de kortere lengte is de diameter ook kleiner en is slechts 7 cm in plaats van 10 cm. (Over het geheel genomen doen deze verhoudingen sterk denken aan de productlijn Sex-in-a-Can en inderdaad past de Flight Insert ook in een Sex-in-a-Can-koffer.

Door zijn kleinere formaat is de Fleshlight Flight veel handiger en weegt hij ook minder (355 g in plaats van 560 g). En dat is precies waar de Fleshlight Flight om draait, omdat deze masturbator in de eerste plaats is ontworpen om een ​​discrete en onopvallende reisgenoot te zijn. Om deze reden worden niet alleen de compactere afmetingen, maar ook het uitwendige ontwerp van het inzetstuk en de behuizing zo neutraal mogelijk gehouden. Als de normale Fleshlight te volumineus is voor plezier op de weg, biedt de Fleshlight Flight nu een geweldig alternatief dat gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd en, bovenal, niet onnodig opvalt.

Informatie over fleshligt vlucht

In de meeste gevallen wordt de term ‘seksspeeltje’ meer geassocieerd met ‘dildo’s en vibrators voor vrouwen’. Uit onderzoek van Durex is echter gebleken dat bijna 40 procent van de mannen nu en dan seks speelt voor masturbatie. De kwaliteit van de beschikbare mannelijke sextoys laat echter in de meeste gevallen te wensen over. Dit is zeker een van de redenen waarom masturbators vaak een beetje pejoratieve rubberen kutjes of jerk-offs worden genoemd.

Het Amerikaanse bedrijf Interactive Life Forms, LLC. (kort: I.L.F.) heeft een geavanceerd assortiment seksspeeltjes ontwikkeld voor mannen. Met zijn Fleshlight-serie bewijst het bedrijf dat het “anders” kan zijn en dat masturbators voor mannen die geschikt zijn voor een orgasme heel goed mogelijk zijn.

De nieuwste toevoeging aan de Fleshlight-familie is de Flight Masturbator. I.L.F. belooft in reclame dat de masturbator perfect is voor vliegreizen. De artpussy heeft een neutrale opening en een discrete behuizing. De masturbator moet niet worden opgemerkt tijdens douane- of veiligheidscontroles met de röntgenmachine. I.L.F. had de emotionele stabiliteit van de penis niet verminderd.

Of de Fleshlight Flight Pilot echt levert wat Interactive Life Forms LLC belooft, we wilden in een test verduidelijken en hier is het testrapport. Je zult leren hoe de Fleshlight zich verhoudt tot andere kunstmatige kutjes en of het de moeite waard is om het liefdesspeeltje te kopen.

Fleshlight Flight pilot & instructor review
Perfect voor beginners
Beste keuze voor uw geld, zeer aan te bevelen!
8.4
Onze keuze
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics